Issuu on Google+

Cisco

650-987

Cisco Data Center Unified Computing Sales Specialist Exam Click the link below to buy full version as Low as $25 http://www.examkill.com/650-987.html

ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia, Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

Free Samples:

Free samples download are available for almost every product to check before

buy.

Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover complete course so that you pass final exam.

Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other providers in the same industry.

Privacy Protection:

Examkill team makes sure not to reveal your private information

including your credit card and other secret information.

Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours for all your questions/concerns about anything.

www.examkill.com


Question: 1 Which server would be a better fit for a customer who wants to increase both performance and the capacity for demanding virtualization and large data-set workloads? A. Cisco UCS C250 B. Cisco UCS C200 C. Cisco UCS C210 D. Cisco UCS C460

Answer: D Question: 2 Which operational effect does the Cisco UCS "stateless server" deployment model bring to the customer? A. The server administrator can combine the resources of multiple servers. B. It enables easier and faster repurposing of servers. C. Server deployment can be optimized from a power perspective. D. It requires more administrative work on first server deployment.

Answer: B The stateless computing service allows existing software stacks to be migrated to any available discrete server within the system by creating and deploying what is known as a service profile—exactly recreating the discrete system from which the workload migrated. A Unified Computing System server can also be pre-provisioned using service profiles to prepare it for a new application to be mounted. This can be used to not only rapidly provision servers, but also to reprovision servers as they are deployed and redeployed from one application type to another. A service profile is a self-contained logical representation (object) of a desired physical server, including connectivity, configuration, and identity. Each service profile serves a specific purpose, ensuring that the associated server hardware has the configuration, identities, and connectivity to the LAN and SAN based on the requirements from the applications the server will host. The service profile maintains configuration information about the server hardware, interfaces, fabric connectivity, and server and network identity: the server personality. This includes all of the unique information for the server, including the MAC, WWPN, UUID, boot order, and so forth. The personality information is stored in a format that can be managed through the Cisco UCS Manager. All service profiles are centrally managed and stored in a database on the Fabric Interconnects. This dynamic provisioning allows for complete infrastructure repurposing.

Question: 3

http://www.examkill.com/650-987.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

2


You work at a large university and are trying to decrease the number of people deploying software in multiple areas for specific classroom needs and requests so that you can focus on modernizing the learning environment. What can you do to help achieve this? A. implement a custom solution that meets the immediate needs of the client B. work with an ecosystem storage partner to promote a Cisco MDS-based solution that can meet the new storage capacity requirements that will be required C. implement a Cisco Unified Computing system with an optimized VMware installation to manage virtual desktops D. work with a channel partner to supply multiple classroom-based PCs together with a Cisco networking solution to deliver high-speed communications

Answer: C Seattle University implemented a state-of-the-art Cisco Unified Computing System with an optimized VMware installation to manage their virtual desktops. They cut down on the amount of people deploying software in multiple areas for specific classroom needs and requests, allowing them to focus on modernizing their learning environment.

Question: 4 What are the three steps to follow to engage a potential Cisco Unified Computing System customer with a qualified Cisco solution? A. Review the needs of the client. B. Create a client profile. C. Confirm the strategy. D. Deliver a solution. E. Define and plan. F. Engage an extended sales team to develop a preliminary solution. G. Confirm the sale. H. Conduct market research.

Answer: CEF Successfully selling a UCS solution requires a careful understanding of the sales cycle: -Define and plan -Engage extended sales team to develop a preliminary solution -Confirm strategy

Question: 5 Which three are network layers of the Cisco architectural design? (Choose three.)

http://www.examkill.com/650-987.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

3


A. access B. consolidation C. switch D. distribution (aggregation) E. core F. server

Answer: ADE Cisco models architectural design on a simple model of core, aggregation, and access. This model is conceptual and can be applied to a physical architecture. The core of the network should be the most stable, provide the fastest bandwidth possible, and make flow decisions based on a number of criteria including physical and virtual location. The aggregation layer aggregates switches, isolates failure domains, interconnects campus resources, and connects branch and WAN networks. The server and storage access layer is how servers and storage devices gain access to resources such as SANs, high-performance clusters and grids, and the IP network.

Question: 6 What is one of the most important business needs with regards to today's data centers? A. complex technology B. reliable and available services C. fast connectivity between servers D. monolithic environment

Answer: B There are three commonly recognized top-level business drivers for data centers. They are to protect the business from information outages, to optimize the efficiency with which IT operates, and to grow IT systems. IT systems will grow scalably, flexibly, and easily by allowing the data center to adapt to changing business needs.

Question: 7 What is the first phase of the Cisco Application Networking Assessment Service? A. application networking workshop B. data collection questionnaire for customers C. presentation of the assessment service D. data center analysis

Answer: B

http://www.examkill.com/650-987.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

4


With the Cisco Application Networking Assessment Service, the data center can prepare to cost-effectively optimize the performance and availability of an application's network infrastructure. The assessment evaluates the data center infrastructure and assesses the scalability and availability of critical applications and network services. The Cisco Application Networking Assessment is delivered in a structured process that consists of several phases: -Data collection -Application networking workshop -Analysis -Completion of the report -Review and final presentation

Question: 8 Which three specifications are considered to be architectural and mechanical specifications of a data center? (Choose three) A. unauthorized access B. available space C. load capacity D. fire suppression E. resilience F. cooling capacity

Answer: BCF Multiple aspects of a Data Center need to be taken into account when its constructed. The architectural and mechanical specifications define how much space is available, how much load a floor can bear, the power capacity available for Data Center deployment, the available cooling capacity, and the cabling infrastructure type and management: -Available space -Load capacity -Power capacity,

Question: 9 Which statement represents a key differentiator of the Cisco Data Center Business Advantage architecture? A. Cisco maintains a distinct identity by distancing Cisco technology from all other vendors. B. Cisco retains customer lock-in by promoting proprietary standards. C. Cisco maximizes architectural flexibility by ensuring that option are not limited by preconfigured solutions. D. Cisco uses a unifying architecture with policy-based management and provisioning across the layers.

Answer: D

http://www.examkill.com/650-987.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

5


Cisco’s strategy is based on an open and standards-based architecture that brings system-level benefits like performance, energy efficiency, and resiliency, as well as top concerns such as workload mobility and security, into a single unifying architecture. A significant differentiator for this architecture is the ability to have policy-based management and provisioning across the layers—solving a significant operational headache for customers.

Question: 10 What are three service categories that are often found in cloud computing solutions? (Choose three.) A. Software-as-a-Service B. Storage-as-a-Service C. Platform-as-a-Service D. Infrastructure-as-a-Service E. Security-as-a-Service F. IP Communications-as-a-Service

Answer: ACD There are three major cloud computing service models: -Software as a Service (SaaS) -Platform as a Service (PaaS) -Infrastructure as a Service (IaaS)

http://www.examkill.com/650-987.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

6


Cisco

650-987

Cisco Data Center Unified Computing Sales Specialist Exam

Click the link below to buy full version as Low as $25

http://www.examkill.com/650-987.html

We also provide PDF Training Material for: Hot Exam

70-463

70-462

70-461

00M-242

E20-018

E20-120

FM0-307

HP2-H23

HP2-H24

000-575

648-247

70-247

000-332

E20-895

E10-001

00M-639

98-363

9A0-156

3303

ASC-099

1Y0-A25

644-906

000-780

HP2-E46

70-246

70-323

HP2-E50

E20-515

http://www.examkill.com/650-987.html

www.examkill.com

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

7


650-987