Page 1

MUSEU TIL·LERS CELLER LA PREMSA CELLER DE LA VINYA LES TRETZE BÓTES SANT RAMON

PREMSA CELLER vinArt enoturisme


vinArt Vinart, ric en essències i tradicions, ofereix un ventall de matisos per enriquir l’experiència i gaudi dels amants del vi. Vinart, rico en esencias y tradiciones, ofrece un abanico de matices para enriquecer la experiencia y placer de los amantes del vino.

VinArt ® 2011 - Reservats tots els drets - Reservados todos los derechos - All rights reserverd.

ES

©

A V

G BA

2

T FRUITÓ SAN SD E D

E

MA SIE S

Vinart, rich in essences and tradition, offers a range of nuances to enrich wine lovers’ experience and pleasure.


La petjada de la tradició i l’autenticitat ens traslladen al bell mig del Bages on el temps s’atura en un mar de vinya i fa de VinArt una visita indispensable. La huella de la tradición y la autenticidad nos trasladan al corazón del Bages donde el tiempo se detiene en un mar de viñedos haciendo de VinArt una visita indispensable. The footsteps of tradition and authenticity take us to the very heart of Bages where time stands still immersed by a sea of vineyards, making VinArt an indispensable place to visit.

5


6

LA BOTIGA

EL CELLER

Emporteu-vos el Bages a casa vostra després de passar per la nostra exposició on trobareu definits la complexitat, l’exòtic i l’autòcton dels nostres blancs; el plaer del gormand, amb el nostre rosat, i la seducció dels nostres vins negres marcats per un nom: VinArt

VinArt disposa d’unes instal·lacions

LA TIENDA

LA BODEGA

Llévese el Bages a casa después de visitar nuestra exposición donde encotrará definidas la complejidad, lo exótico y lo autóctono de nuestros blancos; el placer del goloso, con nuestro rosado, y la seducción de nuestros tintos marcados por un nombre: VinArt

V i n A r t dispone de unas instalaciones

THE SHOP

T H E W I N E RY

Take the Bages home with you after visiting our exhibition, which defines the complexity, the exotic and native elements of our whites, the pleasure of sweets with our rosé and the seduction of our red wines marked by a name: VinArt

V i n A r t has modern facilities, as well

modernes i d’uns professionals altament qualificats i capaços de treure profit a l’excepcional matèria primera amb la que treballen. Tot està cuidat al màxim. Recentment, s’ha instal·lat una bateria de dipòsits de fermentació.

modernas y de unos profesionales altamente cualificados y capaces de sacar el mejor provecho a la excepcional materia prima con la que trabajan. Todo está cuidado al máximo. Recientemente, se ha instalado una bateria de depósitos de fermentación.

7

as highly qualified professionals capable of getting out the very best of the exceptional raw material with which they work. Everything has been taken care of the best. Recently has been installed a bank of self-emptying vats.


U N VIATGE EN EL TEMPS Amb la visita a l’antic celler soterrani de la masia i a les barraques de vinya, retrocedirem fins al s.XII. Amb el museu del vi, continua el viatge en el temps fins a l’época industrial. A continuació, visitem el modern celler i l’espectacular sala de barriques. Finalment, el recorregut acaba amb una degustació de vins.

UN VIAJE EN EL TIEMPO Visitando la antigua bodega subterránea de la masia y las barracas de viña, retrocederemos hasta el s.XII. Con el museu del vino, continua el viaje en el tiempo hasta la época industrial. A continuación, visitamos la moderna bodega y la espectacular sala de barricas. Finalmente, el recorrido finaliza con una degustación de vinos.

A JOURNEY THROUGHT TIME Visitors travel throught time, since s.XII. visiting the old underground cellars of the Masia. The journey continues in time to the industrial age visitng the museum of wine. Further, we visit the spectacular modern winery and barrel room. Finally, the tour ends with a wine tasting. 8


10


C O M A R R I B AR Bodega Masia V i nArt està situada al municipi de Sant Fruitós de Bages, molt a prop de la

ANDORRA

ciutat de Manresa i a tan sols 50 minuts de Barcelona.

FRANÇA

C O O R D E N A DES GPS +41° 44’ 26.67”, +1° 53’ 3.15” GIRONA

C Ó M O L L E GAR Bodega Masia V i nArt está situada en el municipio de Sant Fruitós de Bages, muy cerca de la

EL BAGES LLEIDA

ciudad de Manresa y a tan solo 50 minutos de Barcelona.

C O O R D E N A DAS GPS

MANRESA

SANT FRUITOS DE BAGES

BARCELONA

+41° 44’ 26.67”, +1° 53’ 3.15”

NAVARCLES

TARRAGONA

H O W TO G ET Bodega Masia V i nArt is located in Sant Fruitos de Bages, very near from the city of Manresa and only 50 minutes from Bareclona.

SANT FRUITOS DE BAGES

G P S ’ C O O R DINATES

MASIA BODEGA

VinArt

+41° 44’ 26.67”, +1° 53’ 3.15” MANRESA C·58 E16 13

BARCELONA


MASIES D ES

15

A V

G

ES

A

ITÓS DE FRU BA T N


CELLER TIL·LERS CELLER LA PREMSA CELLER DE LA VINYA LES TRETZE BÓTES SANT RAMON

PREMSA CELLER DEPARTAMENT D’ENOTURISME VinArt - Masies de Sant Fruitós de Bages Tel. +34 937 876 897 / +34 676 889 657 masia@vinaart.net - www.vinart.net

VinArt  

Disseny marca de vi i presentació en fulletó

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you