Page 1

LLUM NÚVOL P r o j e c t e Helena Costa ·

M a q u e t e s

2on GP · Curs 2010-2011

1


esbossos i material pg3 croquis i maqueta pg5  

pg6 procés

2


esbossos i material La inspiració em va venir al demanar menjar preparat

Vaig plantejar-me els materials i l’estructura que hauria de tenir:

del McDonals al Mc Auto i observar les boses de paper que utilitzen. El seu plec és perfecte per minimitzar l’espai. Vaig voler fer una llum inspirada en les

3

hamburgueses en forma de bossa. Una altre idea van ser reutilitzar els motlles de paper de les madalenes.

Necessitaba un paper que deixés passar la llum però que fos resistent als plecs i que es subjectés per ell mateix, prescindint de muntar estructures amb filferros no plegables.


esbossos i material

Mides:

I va aparéixer la idea

Vaig desplegar una bossa del

d’utilitzar PAPER VEGETAL

McDonalds i li vaig copiar les mides

Vaig comprar un paper de 180gr. més resistent que el paper vegetal habitual. El color d’aquest paper em va fer pensar en el color blanc trencat que tenen els núvols. I d’aquí a la IDEA:

4


croquis i maqueta

5


procés

Tallem el paper al tamany que necessitem. Marquem amb llapis les línies de doblec. Amb molta cura dobleguem el paper i li donem forma. enganxem els límits laterals i el fons amb la pistola termosegelladora i ja tenim l’estructura bossa feta de paper vegetal muntada. La bombeta va enganxada a dins al fons de l’estructura i s’encén i s’apaga al desplegar la bossa.

6


Muntem una paradeta al terra de cotó fluix. Aquest es troba en capes l’haurem de desfer, trinxant a trocets. Agafem tinta xina de color blau i fem dripping sobre la manta de cotó trossejat. L’aixugem amb el difussor. Agafem la pistola termosegelladora i els anem enganxant amb molta cura de no cremarnos i de crear una estructura suficientment espessa.

7


Preparem el Packaging Secundari que serà també una bossa per seguir l’estètica marcada pel propi producte. Utilitzem paper vegetal i li inserim el nom del disseny: “llum” amb plantilla lettraset i la figura “núvol” espraiat amb blanc sobre stencil i encolat el ruixat de virutes de cera blava.

8


9

la Llum

NĂşvol , et dirĂ bon dia encara que plogui!

Llum Núvol  

Projecte de disseny i construcció d'un LLUM cumplint requisits: * plegable i paper *

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you