Page 1

1


2


Innholdsliste Catharina Stine A Benedicte Kristian Linn Elise Stian Stine H Helena Elèn Amalie Therese Jonas Alice Steffen Charlotte

s. 4-5 s. 6-7 s. 8-9 s. 10-11 s. 12-13 s. 14-15 s, 16-17 s. 18-19 s. 20-21 s. 22-23 s. 24-25 s. 26-27 s. 28-29 s. 30-31 s. 32-33 s. 34-35

3


Catharina Austad Tvedt

Bloggeren Catharina Austad er en jente med mange aktiviteter hobbyer og en blogg.

I know everything happens for a reason but sometimes I wish I knew what that reason was.

Catharina Austad er født 29. November 1995, og hun er ikke så veldig fornøyd med å være et novemberbarn. Catharina er en veldig aktiv jente, hun har trent håndball i over 7 år. Turn og kickboxing har hun også trent. Hun trener ikke lengre organisert, men hun holder seg fremdeles i god form med å gå på Sats. I tillegg til å trene har hun to jobber. En på Kiwi og en på Doughnut Company der hun pynter doughnuts, muffins og andre bakevarer. Catharina har mange interesser. En av de er å jobbe med håndarbeid. Helt siden hun fikk en symaskin til konfirmasjonen sin har hun blitt hektet på hekling, strikking og sying. Etter hun fikk et speilreflekskamera begynte hun å interessere seg for å fotografere. Fotografering er også en interesse hun deler med sin onkel i Oslo. Etter Catharina begynte å interessere seg for å ta bilder

4

begynte hun å blogge. Nå driver hun en blogg med mange følgere. Hun blogger om det som skjer i daglivet sitt, mote og hun deler bildene sine der. Catharina bor i et rekkehus i Loddefjord med sin mor, stefar og sine tre lillebrødre som hun passer ganske ofte. Der bor også hunden hennes som heter Ozzy. Familien på hennes far sin side bor i Oslo, og hun reiser ganske ofte bort der for å besøke de. På skolen liker hun best foto og grafisk, og drømmejobben hennes er noe innen det. Kjæresten hennes går også på Laksevåg Videregående Skole. Catharina og kjæresten hennes skal til Spania til sommeren.


5


Stine Matre Aspenes

Danseløve En flott klassekamerat, venninne og kjæreste. En engel, på en annen side en jævel på dansegulvet.

You know you’re in love when you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams.

Stine Aspenes er en flott, smart og god jente. En god klassekamerat. En god kjæreste. Og ikke minst en god venn. Hun har en egen evne til å lyse opp folk i hverdagen. Ikke nødvendigvis grunnet hennes egne gode humør, men bare fordi hun er en person med veldig flott utstråling og positiv energi. Til og med på de dårlige dagene, der hun kommer nylig våknet og morgengretten, klistrer hun et smil på menneskene rundt seg. Jeg kommer aldri til å glemme, den gangen vi gikk oss vill på fjellet. Det var en kald og regnfull dag. Vi brukte rundt en halvtime opp, og tre og en halv time ned. Vi klatret i trær, sang alle sangene vi begge kunne, nøt noen skiver med kaviar og egg, mens vi prøvde febrilsk å komme oss ned fra fjellet igjen. Men dette, er noe av det kjekkeste meg og Stine har opplevd sammen. Stress, latterkrampe,

6

elendig retningssans. Takk! Uten noe av dette, eller henne ville ikke denne turen blitt det samme. På en annen side, er Stine en ordentlig danseløve. Hun har danset siden hun kunne gå, og har alltid elsket det. Hip-Hop’eren i henne kan man se hver gang musikk blir skrudd på! Og dyktig er hun! Om hun står på, så kan hun nå langt innenfor dans! Flink med bevegelser, kreativ innenfor det og ikke minst er hun et geni når det kommer til koreografi. Om ikke Stine er ute og danser. Sitter hun enten på Google og leser seg opp på strutser og flodsvin (en av hennes store drømmere er å tatovere en struts bak øret). Så dette er to dyr hun virkelig elsker. Eller er hjemme med sin snille kjæreste, Rune. De liker å spise mat og å spille Super Mario sammen.


7


Benedicte Bruvik

Mobiljenten Benedicte Bruvik er en blond liten jente som ble født på Kvinneklinikken i Hordaland.

Tror Ole lukkeøye har glemt meg i dag og.

Hun ble oppvokst med sin tvillingbror Adrian. Benedicte har sine tider der hun er for opptatt av mobilen sin til å kunne svare de andre elevene i klassen, og man vil ikke vite hvor mange merknader hun har fått for mobilbruk. Den 27. juni 1995 kom hun til verden. Nå for tiden liker Benedicte og skrive klagestatuser på Facebook om hvordan hun ikke får sove, noe hun aldri får. Bastian, hunden hennes er en hun er veldig glad i. Benedicte tar bilder med han omtrent tiden for å poste på sosiale nettverk. Hun er en ganske glad og smilende jente, og er aldri sur på skolen. Hun henger ganske langt bak de andre når vi snakker om et tema, og kommer alltid med morsomme kommentarer om noe vi allerede har gått gjennom. Damsgård skole var barneskolen hun begynte på. Benedicte har alltid hatt en stor vennekrets, og det har hun

8

alltid hatt. Benedicte er nå 17 år, og bor med sine 6 søsken i Åsane. På fritiden liker hun og være med venner og prøve å få sove. Men det er ikke alltid like lett. Benedicte er en du kan gå til når du er litt nedfor i humør, for hun får deg til å smile. Før i tiden gikk hun på fotball i 6 år, før hun sluttet når hun var 14 og ville heller være med venner. En liten vits, er noe hun ofte har på lager.Hun har ofte noe hun vil snakke om og det er ikke noe som ikke alle kan være med på. Hun liker også å være med den jenten som står henne nærmest Lovise. Heldigvis går Lovise på skole med Benedicte på Medier og Kommunikasjon, der de går i forskjellige klasser. Alt i alt så er Benedicte en super jente som alltid har et smil på lur.


9


Kristian Brynjulfsen

Bamba Kristian er en av de ungdommene som er svært tiltrukket av musikken sine baner. Han hører på musikk hele dagen lang og tar aldri pauser.

When something’s hard to do, then it’s not worth doing.

Han å sitte også hjemme og mikser masse musikk både som han har lagd selv og som bandet han spiller i har lagd. Tidligere så var han vokalist og gitarist i et band som her Soré. De hadde spilt i mange år men ble splittet på grunn av trommis som sluttet og liten tid. Han spille nå i et annet band hvor han er vokalist og de heter Shaot. Kristian har musikk som en livsstil og hobby. Han har også vært politisk engasjert en god del, men det har han lagt litt på hyllen for nå er det musikk og jobb som teller. Uten om musikk så jobber Kristian med renhold for å tjene gode gryn sammen med sin «Buddy» Steffen-André. De jobber som oftest onsdagen etter skoletid. Når Kristian

10

vil ha noe annet å gjøre på enn å lage musikk og jobbe så gamer han sammen med sine venner. Kristian sitt favoritt spill er Skyrim. Det han liker så veldig godt med dette spillet er at det er i «North» sitt hjemland som er et middelalder viking sted. Det dreier seg om drager, troll og magi. Dyrt med usunne vaner Han har som mandags ritual å kjøpe Dr.Pepper som er en brus som smaker fantastisk. Kristian sitt tidligere ritual var å dra på butikken før skolen startet for å kjøpe energidrikk. Som oftest så gikk det i Monster, Redbull eller Burn. Han fant ut at det kostet så mye og var usunt å gjøre dette hver dag så han endte opp med å ha med seg en flaske som han kunne fylle på godt og kaldt vann på.


11


Linn Olsen Brynjulfsen

Gledessprederen Film og TV-serie nerd, med en katt mer populær enn henne.

Are you watching closely?

Noe man raskt legger merke til med Linn Olsen Brynjulfsen er den herlige latteren hennes og det kledelige smilet som lett smitter over på andre. Hun virker til å ha en avslappet fremtoning og en evne til å unngå problemer og stress. Hun bor for øyeblikket på Askøy og er deltidsansatt hos Kleppestø sykehjem. Hjemme har hun en pusekatt som heter Mia, som ifølge Linn er mer populær enn henne. Om det stemmer, kan nok diskuteres, for frøken Brynjulfsen liker å være sosial og har gode venninner å støtte seg på.

12

Linn er en jente som setter pris på en shoppingtur i ny og ne og en god natts søvn. For en person som ikke kjenner henne så godt, kan man noen ganger lure på hva hun går og tenker på, for hun går nærmest alltid rundt med et smil om munnen eller så sitter hun fredelig for seg selv, tilsynelatende avslappet og urørt av omgivelsene.

Som hun selv innrømmer så er hun veldig glad i å lese og hevder at hun er veldig nerdete når det kommer til serier og filmer. Hun liker bland annet serien Game of Thrones og filmer som Inception, Fight Club, Drive og The Prestige. «Jeg elsker Christopher Nolan sine filmer, det er han som har laget Batman filmene. Jeg synes også at Hans Zimmer lager verdens beste filmmusikk!» En annen ting som opptar Linns interesse, annet enn venner, shopping, lesing, film og filmmusikk er å reise. Hun elsker det å reise rundt og oppleve de forskjellige kulturene som er, men først og fremst har hun en forkjærlighet til London, hvor hun har reist gjentatte ganger. Noen tanker hun har etter at hun er ferdig med videregående er å studere historie eller kanskje utdanne seg som lærer.


13


Elise Bilsbak Forland

Blondie Jenta med det blonde, krøllete håret, de gråblå øynene og det store smilet.

Everything will be okay in the end. If it`s not okay, it`’s not the end.

18 oktober nittenhundre og nittifem ble en liten blond jente født. Foreldrene valgte å gi henne navnet Elise. Da den lille jenta ble større, skilte dessverre foreldrene seg. Elise fikk da to steder å bo, på Forland og Vorland i Sund kommune, hvor hun fortsatt bor. Her lever hun et vanlig tenåringsliv fylt med flere forskjellige aktiviteter. Elise har nå fire småsøsken og er blitt 17 år. Hun går Medier og kommunikasjon på Laksevåg videregående skole. Som de fleste andre på hennes alder er hun veldig glad i å se på forskjellige serier. Men de beste er selvsagt Prison Break, Pretty Little Liars og The Vampire Diaries. Hverdagen hennes består også av en tur på treningssenteret, hvor hun trives godt. Med seg har hun alltid telefonen, og hver gang hun har muligheten, hører hun alltid på musikk. Men Elise liker ikke bare en type musikk, hun kan høre på alt fra countrymusikken til Alan Jackson til Justin Biebers mange sanger.

14

Elise er veldig sosial og har en stor vennekrets. Hun liker å være ute blant folk samt ha rolige kosekvelder med bestevenninnene sine. Men likevel er det kusinene hennes Anne Sofie og Maria som står henne nærmest. Elise er en person som med glimt i øyet og er lett å føre en samtale med. Noe man gjerne legger merke til – er at fargen på neglene hennes varierer fra dag til dag. Den ene dagen har hun malt neglene knallrød – mens den andre dagen er de lyseblå. Hun er også veldig glad i mat, men kinamat, biff og taco er helt klart favoritten. Til maten drikker hun gjerne Pepsi Max eller julebrus. Som skoleelev klarer Elise seg kjempebra, og i livet generelt. Med jobb på bensinstasjonen Hydro Texaco tjener hun sine egne penger. Så – møter du henne tilfeldigvis på gata eller blir kjent med henne på treningssentret, kan en garantere en jente som alltid har et smil om munnen og har en morsom vits på lur!


15


Stian Monsen Grøvlen

Muse-ikeren Stian har som regel et smil om munnen og en vittig kommentar rundt hjørnet.

I framtiden håper Stian kanskje å få seg en jobb innen film eller musikkbransjen.

Stian Monsen Grøvlen er en hyggelig fyr og er vanligvis avslappet og tar det med ro i de fleste situasjoner. Når han jobber med noe sitter han ofte konsentrert og gjør arbeidet grundig. Han bor for tiden i Kjøkkelvik hvor han også vokste opp. Han har en yngre søster og en eldre halvsøster. Noe av det han fyller fritiden med er håndball. Han spiller på et av Kjøkkelviks håndballag hvor han har spilt siden han gikk i 3. klasse. Noe Stian også liker å drive på med er musikk. Han har en el-gitar som han tar fram innimellom. Her spiller han masse forskjellig. Han hører også en del på musikk. Han liker mange forskjellige typer musikk, men favorittbandet

16

er det britiske bandet Muse. Han liker også å spille Muse sine låter på gitar. Han liker også å se på film og liker best action, adventure og thriller filmer. Innenfor film er Batman: The dark knight, Batman: The dark knight rises og inception favoritter. På tv-fronten har han sett en del på true blood. I framtiden håper Stian kanskje å få seg en jobb innen film eller musikkbransjen. Etter videregående kunne han også kanskje tenke seg å studere utenlands for og blant annet forbedre engelsken.


17


Stine Hvidsten Hagen

Klomsi Stine Hvidsten Hagen er en jente på 17 år som bor på Laksevåg. Hun har bursdag 21.desember.

Man kan oppbevare alt på sprit, unntatt en hemmelighet.

Hun bor hjemme sammen med sin mor og far, og katten Dennis som virkelig betyr alt for henne. Hun har brunt hår, blå øyne og en tatovering på armen. Hver gang du ser hun smiler hun fra øre til øre. Og hun har ofte et veldig lurt blikk. Hun er rett og slett en liten luring. Hun har fått kallenavnet klomsi fordi hun er så klumsete. En gang la hun fra seg mobilen og lommeboken til moren i butikken fordi hun trodde det var en annens. Så hun har gjort seg vel fortjent til det kallenavnet! Det er ofte hun sitter i timen med ørepluggene i og «danser» og synger uten stemme. Hun har holdt på med mange aktiviteter og idretter, noen av dem er fotball, håndball, dansing, klatring, turn og holdt på med litt hest også. Hun vokste opp på Laksevåg og begynte på Damsgård barneskole når hun var 5 år gammel. Der fikk hun mange gode venner, og gjorde mye fanteri. Hun likte også veldig godt å sykle, men en dag så falt hun på trynet og skrapte

18

opp hoften, og etter det var ikke sykling så populært lengre. Årene gikk, og hun begynte på Håstein ungdomsskole som etter hvert byttet skolen navn til Holen. Som utdypning i ett fag tok hun engelsk fordypning. Stine er en søt person, og er veldig glad i å leve livet. Og på fredager løper hun alltid rundt og leiter etter en god fest. I fritiden liker hun blant annet å trene, være med venner, være med kjæresten Marius som bor i Fyllingsdalen, og å feste selvfølgelig. Bestevenninnen hennes er Cathrine Jonsson Heggebø, og hun går i parallellklassen til Stine. Nå studerer hun ved Laksevåg videregående skole, og går på media linjen. Ifjord gikk hun første året sitt på Årstad videregående skole, media. Hun trives ganske godt og liker og både stå foran og bak kamera. Stines største drøm må være å vinne masse penger i Lotto. Da sier hun at hun skal kjøpe seg ett gigantisk hus med svømmebasseng.


19


Helena Hamre Håkonsund

Sporty strilajente Med et strålende smil og et karaktersnitt på 5,1, kan ingenting stoppe denne jenta fra å realisere drømmene sine.

Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.

Helena er en smilende glad jente fra Sund på søre Sotra. Som mange andre jenter på denne alderen er hun glad i shopping, reise og å bruke tid på vennene sine. Helena er jenten er i vennegjengen som alltid passer på andre og viser at hun bryr seg. Men hun er også skoleflink og er glad i å lese. Hverdagene består av nøtter, skyr og squatting. Og som den spreke unge jenta hun er blir det trening på menyen flere ganger i uken. Selv når hun ikke trener er den brunhårede jenta på treningssenteret, men da for å jobbe. Da passer hun på de svette gamle damenes barn og stortrives med det. Det er jo ikke rart at hun liker seg med barna da hun har god erfaring med sine to mindre søsken.

20

Dagene til Helena består av masse musikk. Spotify blir flittig brukt på den lange reisen til og fra Laksevåg og når hun

pumper muskler på trening. På spillelistene surrer alt fra Johannes Kleppevik til Skrillex og Justin Bieber. Stemmen til denne jenten er heller ingenting å klage på og hun elsker å synge. Sammen med alle andre på hennes alder går hun ingen plass uten hennes følgesvenn, nemlig telefonen Samsung Galaxy s2. På denne er Candy Crush ofte brukt når hun ikke er for opptatt med å se på tv-serier. Favorittene er Prison break og Pretty little liars som begge er utrolig spennende. Selv om hun elsker å se på serier og filmer styrer hun helst unna skrekkfilmer etter en traumatisk opplevelse med The Ring 2 på barneskolen. Hvem kunne vite at å se en skrekkfilm i en alder av 10 år skulle påvirke filmgleden for resten av livet.


21


Elén Amalie Leiren

Gal, men normal Spesiell, livlig, varmhjertet og gal er ordene som beskriver denne jenten mest.

Jeg er et hav av ord i en bok med bare blanke sider.

Elén Amalie er en sprudlende jente med sitt gode humør, og er kjent for sin spesielle stil og sine dreads på hodet. Hun har en god evne innenfor musikk og sang, og skriver sine egne låter og spiller gitar og piano på fritiden. Hun elsker også å gå ut på byen og bli kjent med nye og interessante mennesker. Hun er veldig glad i å spille pc-spill på Facebook. Hun har en svakhet for å bli veldig fort hektet, og er veldig bestemt på å vinne. Man kan på en morsom måte si at Elén har to merkbare sider ved seg selv. Hun er ikke redd for å tabbe seg ut, og hun blir aldri flau. Hun synger og tuller, og de fleste vil si at hun har fått dem til å le godt. På den andre siden, skjønner Elén når det er alvor. Hun har sine egne meninger, og er ikke redd for å si ifra når noe er galt. Om man blir kjent med denne jenten får man et godt innblikk i disse to sidene. Hun er også med i elevrådsstyret på skolen.

22

Elén er interessert i foto, og tar en del bilder på fritiden. Hun har også en deltidsjobb som fotokursleder for andre ungdommer. Hun har også interesse for kunst, og særlig surrealisme. Hun liker også å gå på museum blant. Elén liker å reise, og kulturer er noe hun spesielt legger merke til. Hun er interessert i kulturforskjeller, og å vite hvordan kulturen påvirker oss mennesker. Man kan vel si at Elén Amalie er veldig spesiell, på en positiv måte. Hun er veldig selvstendig, og vet hvordan hun skal ta vare på seg selv. Hun er en sosial og utadvendt jente som er lett å komme overens med. Hun er veldig rettferdig, og vil andre mennesker godt.


23


Therese Saksvik

Kunstneren Kreativ og kunstnerisk. Fresk og fantasifull. Therese i et nøtteskall.

Being intelligent is sexy. Don’t play stupid.

Noen mennesker forsvinner litt i mengden, men Therese Saksvik har en spesiell utstråling med sitt visuelle særpreg. Med sin egen stil og sin friske fremtoning gir hun klassen et unikt bilde og det går sjelden en dag uten at vi ser et smil på hennes munn. Ved siden av skolen velger Therese å fokusere på å tegne. Mye av hennes tid går til dette og til hennes Youtube kanal hvor hun legger utpå tegnevideoer. Denne kreative sjelen passer svært godt inn på media ettersom hun også liker å designe på fritiden. Av andre ting som opptar denne jenta er hennes nydelige hund, Fant. Når man har hund blir jo det en del turgåing. Tidligere pleide Therese å shuffle , men har ganske nylig sluttet. Jenta fra Skålevik har som mange andre mediestudenter en fasinasjon for filmer og tv-serier. Selveste Tim Burton står høyt oppe på listen over beste filmregissører, og hans filmer reflekterer igjen på Thereses personlighet. Saksvik

24

foretrekker skrekkfilmer med skumle karakterer og historier som fasinerer henne. Favorittene hennes er Nightmare on Elm Street og Sweeney Todd. Men la oss nå ikke glemme hennes store kjærlighet for britiske serier som Sherlock eller Doctor Who. Fra tid til annen kan man merke små detaljer i klærne hennes som viser sitater og ting fra disse to seriene. Therese har også en musikkstil som gjenspeiler den hun er. Hun velger å høre på band som Black Veil Brides, Three Days Grace, tyske Rammstein og metal artisten Marilyn Manson. Therese har nok et fremtidsønske å en gang kunne reise rundt i verden for å oppleve både nye kulturer og mennesker. Først og fremst ser hun frem til å kunne oppleve England, som helt sikkert blir hennes første destinasjon. Kanskje jenta fra lille Norge vil få se en blå politiboks på sin vei?


25


Jonas Davanger Solberg

Camera Man Gutten med det store smilet som er knallgod med kameraet.

I don’t believe in a lot of things, but I do believe in duct tape!

Jonas Solberg er en snill og grei gutt fra Godvik. Han er sosial med alle i klassen, og han er en veldig skoleflink gutt. Han har et godt øye for filming, og på skolen er da film det han liker best å drive på med, spesielt i prosjekt til fordypning! Jonas har også en veldig skjønn kjæreste som heter Charlotte som han liker å bruke mye av fritiden, og friminuttene sine på skolen med. Han er glad i å se på serier, og noen av favorittene hans er ”Breaking bad” og ”Mountan Dew”. De to seriene er helt fantastisk i Jonas sine øyne. Han liker også veldig godt å reise, og en av drømmene hans er å reise til

26

Amerika å være der en hel sommer med en stor og god gjeng, leie en bobil å bare reise rundt i statene for å se og oppleve ting. Jonas lærer lett, dermed er det ofte folk går til ham når de trenger hjelp med noe mediarelatert. Han har en lett humor og får ofte folk til å le. Han har også en fast sang han liker å synge på, som nærmest er blitt til en kjenningsmelodi. Etter videregående tenker han å kanskje dra på folkehøyskole, men han har ikke helt bestemt seg enda.


27


Alice Johannessen

Lille My Alice er den flotte jenta med dotten på hodet som liker å fotografere.

Alice er en livlig og flott jente med blå øyne.

Alice er en livlig og flott jente med blå øyne som går i vår klasse. Hun er en kløpper på å fotografere og er som sagt kjent for sin dott på hodet. Hun sminker seg vanligvis bare når hun skal på fest, og er like vakker med, som uten sminke. Hun er veldig glad i å shoppe, både på nett og på butikker. Hun liker spesielt sko og jakker, og kjøper dem helst i skoletimene på nettbutikkene.

En flott løkkeskrift som sier «Live Laugh Love». Nummer to tok hun på 18-årsdagen sin og er det berømte «infinity-tegnet». Og en ting som er utrolig kult, er at hun er veldig populær på youtube! Hun tok sin første sidecut for to år siden og har oppdatert på youtube hver gang hun har barbert mer. Nå har hun bare toppen på hodet igjen med hår, men er fortsatt like fin.

Drømmen er å studere fotografi innenfor militæret. Hun har allerede fått en jobb innenfor foto, som fotokursleder både i ungdomshuset i Loddefjord og i Fyllingsdalen. Hun stortrives! Etter at hun er ferdig med utdanningen har hun veldig lyst til å ta en verden rundt-reise for å toppe kaken.

Den blåøyde jenta bor i Mathopen, et lite tettsted med mange fine hus. Hun har en kjæreste som hun har vært sammen med i ett og et halvt år som rett og slett blir kalt for «J». Hun er veldig glad i å trene og er medlem av SATS der hun er flink til å trene både kondisjon og styrke. Så på fritiden trener hun, er med kjæresten, jobber som fotokursleder og ser på TV-serier som interesserer henne.

Alice er veldig glad i tatoveringer og fikk sin første da hun var 16 år gammel som er plassert øverst på ryggen.

28


29


Steffen André Rasmussen

Mixmaster’n Med trynet i mixepulten og hjernen druknet i musikk finner vi Steffen!

Det blir aldri nok Steffen!

Med punkbandet sitt The Franklins jobber han med det han elsker mest; musikk og lydredigering, med inspirasjon fra band som Bullet For My Valentine, Slipknot, My Chemical Romance, Bring Me The Horizon, Sex Pistols og flere. Han er en musikalsk type, elsker å gå på konserter og delta i en skikkelig god moshpit, han mestrer både bass, gitar og piano. Han har spilt i flere band bak ulike instrumenter, men man kan fastslå at The Franklins vil være den evige familien etter flere konserter på kjente plasser i Bergen som Garage og Hulen. Men selv om Steffen er rockestjerne er han for alltid trofast mot sin kjæreste han elsker mer enn alt annet i verden, Marie. Kvinnen i hans liv som betyr mye mer enn musikken, og er den personen han virkelig vil bruke sin tid med. Sammen er de den perfekte duoen. Sammen tar de alltid bussen til skolen på morgenen, sammen med buddy’en Kristian. Steffen består selvfølgelig ikke bare av musikk. Det er også en vanlig person bak all punken og dødsmetallen.

30

Han kan virke litt skummel der han står og slår på bassen, men han er alltid en glad og hyggelig type. Man ser ikke energiske Steffen trist. Han interesserer seg for forskjellige ting som å samle på gassmasker, bygge spillkontroller, vaske hos Renex, game Counter Strike og ELSKER Dr. Pepper, den fantastiske kullsyreholdige leskedrikken med et lite hint av god-kvalitets kokos. Han er en veldig dynamisk person. Han kan gjøre mye rart når han setter seg inn i noe. Er det noe som fanger hans oppmerksomhet, er det DET som er tingen. Og det han interesserer seg for gir han ikke opp på. Alt fra musikk til å drive med parkour, customize sine egne klær med nagler og customize gitar. Han driver med mye rart og ser muligheter med alt. Og når muligheten er sett, gjennomføres det. Han er veldig lett å bli kjent med, og hvem som helst kan bli kjent med ham. Det blir aldri nok Steffen!


31


Charlotte Våge

Hyggelige Charlotte Charlotte har ikke helt planene klare for framtiden, men utlandet virker spennende.

Etter hvert har også foto blitt til en av hennes hobbyer.

Charlotte Våge er en hyggelig og grei jente som er oppvokst på Våge, Sotra. Hun er enebarn og bor i dag sammen med sin mor Mette. Hun har ikke noen kjæledyr, men har lenge eller alltid ønsket seg en hund. Hun vil kanskje gå for en labrador, en golden retriever eller noe lignende. Charlotte har ingen klare planer om fremtiden, men hun tenker kanskje å fordype seg mer innenfor foto. Neste år har hun søkt Medier og Kommunikasjon tredje året også som er førstevalget hennes, og håper selvfølgelig hun kommer inn på den samme linjen igjen. I tillegg har hun også et ønske om å studere i utlandet etter videregående. Blant hobbyene hennes liker hun å spille gitar. Hjemme har hun både en elgitar og en kassegitar. Det blir til at hun spiller et par ganger i uken, men spiller ikke noen spesiell sjanger. Likevel covrer hun bare masse forskjellige kjente riff og sånt. Dette kan blant annet være sangen Johnny B

32

Goode av Chuck Berry og Crazy Train av Ozzy Osbourne. Etter hvert har også foto blitt til en av hennes hobbyer og hun liker å ta bilde av egentlig alt mulig, gjerne naturen og andre diverse motiver hun finner inne i huset eller utenfor. Jenten fra Sotra er også veldig glad i å høre på musikk og har dessuten en variert musikksmak, men et av bandene som stikker seg mest fram og som i tillegg er favorittbandet hennes er det britiske bandet Queen. Et band som opplevde veldig stor suksess for en del år tilbake. Jenten fra Sotra pleier ikke å lese så mye bøker, men hun liker veldig godt Hunger Games bøkene. Hun har heller ikke noen favorittfilm, men favorittsjangeren hennes er likevel komedie.


33


34


e d r Ve

e t s e b s n

! e s s a l k

35


36


37


Årbok 2MKB  

Denne årboken handler om den beste klassen i hele verden.

Årbok 2MKB  

Denne årboken handler om den beste klassen i hele verden.

Advertisement