Page 1

13-02-2010 til 20-02-2010 (uge 7) Skirejse til Bad Kleinkirchheim

World-Cup området Bad Kleinkirchheim tiltrækker hvert år mange mennesker på grund af dets mangfoldige muligheder for aktiviteter og oplevelser. Området ligger på Østrigs solside, hvilket giver Bad Kleinkirchheim over 1.900 solskinstimer om året.

Området byder på ca. 103 km. præparerede pister, 55 km. til langrend og 31 skilifte. De mange forskellige pister strækker sig fra blå til meget krævende sorte pister, hvilket giver mulighed for udfordring til både nybegyndere og professionelle. For de, som ønsker at snowborde og køre offpist, er der også gode muligheder. Bad Kleinkirchheim er området, hvor den kendte og legendariske olympiske mester, Franz Klammer holder til. Her nyder han det dejlige ski-område, som strækker sig fra Kaiserburg til ST. Oswald, og selvfølgelig også den nye World-Cup nedkørsel, som er opkaldt efter ham. Den er 3.200 meter lang med en højdedifference på 842 meter og et fald på 80 %. Franz Klammer befinder sig ofte i området, så bliv ikke overrasket, hvis du pludselig står ved siden af ham.


Skiområdet ligger i 1700 til 2300 meters højde og går for at være meget snesikkert. 730 Ski-kanoner sørger for en ferie med 100 % snegaranti, der på kort tid kan give sne på 97% af pisterne.

Området byder også på spænding til turister, der kan lide ACTION! Det gælder især for alle, der gerne vil konkurrere lidt. For dem er der hastighedsbane med fartcomputer, konkurrence-bane m.m. - Og så er det GRATIS! Få din egen rekord på hastighedsbanen Kaiserburg eller på konkurrencebanen ved Panorameliften Nockalm! Her er kun nævnt et lille udpluk af de aktiviteter, Bad Kleinkirchheim har at byde på. For de, som ikke kun kommer for at stå på ski, er der et hav af muligheder i byen. Bad Kleinkirchheim er også kendt for sine thermalbade og sine smukke vandrestier gennem de omkringliggende bjerge. Byen er desuden et ideelt udgangspunkt for ture til Millstätter-Søen. Hertil kommer de mange afterski-muligheder, som byen byder på.


Børnene nyder høj prioritet i hele ferieområdet ved Bad Kleinkirchheim, der byder på talrige muligheder for børnene. Søsterhotellet Brennsee, som vi har fri adgang til, råder over sit eget børnehus, Smiley Paradis, hvis udenomsareal rummer en skipark for børn. Smiley Paradis har indendørs 3 etager med en gigantisk rutsjebane, trampolin, klatretov og meget mere.


Også ved siden af hotellets vandpark er der indrettet et specielt område for børn.

Der er selvfølgelig wellness til de voksne efter en lang dag på ski, ligesom der er flere forskellige sauna typer lige fra finsk, aroma, urte, tepidarium, infrarød sauna med lysterapi til en friluft sauna ved søen. Der er også mulighed for at benytte den udendørs opvarmede pool og andre bassiner. Hertil kommer fitness rum med lækkert Tecno Gym udstyr.


Når man er kørt træt efter dagens spændende oplevelser og anstrengelser på pisterne, kan man godt trænge til at slappe af og nyde stilheden alene! Det er der selvfølgelig rige muligheder for. På hotellet, på et ”listigt” sted i den hyggelige by eller i den pragtfulde natur.

Til kvinden eller herren, som ønsker at få massage eller special terapi, er der også utallige muligheder. Ansigtbehandlinger, kosmetik service, hot stone, talrige typer massager osv. Kontakt os for at få det fulde program tilsendt.


Hotellet, som vi skal bo på, ligger i det nye trafikstille område i byen Feld am See. Et komfortabelt 3-stjernet hotel i charmerende østrigsk stil, som indeholder restaurant med egenartede Kärntner-specialiteter, samt cafeen Post Stüberl, der er det foretrukne sted for byens indbyggere. Hotellet er for nylig blevet komplet ny-renoveret, og værelserne er moderne med bad/WC/bruser, telefon og farve-tv. I selve hotellet er der sauna og dampbad til fri afbenyttelse.


Rejsen indeholder: - Daglig kørsel med bus til ski-området - 7 overnatninger på 3 stjernet Hotel i Feld am See - 7 gange morgenbuffet - 7 gange aftensmad med 4-retters menu, salatbuffet og menukort (1 af de 7 aftenmåltider vil være en speciel Kärntner bondebuffet) - 1 x slædeparty på den belyste 4 km. lange piste - 1 x curling på den tilfrosne sø - Fri afbenyttelse af hotellets sauna og dampbad - Fri afbenyttelse af hotel Brennseehofs**** Hallenbad - Fri afbenyttelse af hotel Brennseehofs**** saunalandskab og wellness område

Bemærk halvpension

Priser på kør-selv ferie: 3.870 kr. pr. person i dobbeltværelse. 3.140 kr. fra 6-12 årige. 1.975 kr. for børn mellem 3 og 6 år. 825 kr. for børn under 3 år i forældrenes værelse. 475 kr. tillæg for enkeltværelse. Forespørg (evt. pr. mail), hvis De har andre ønsker

med 4 retters menu

Priser på liftkort: Liftkort 6 dage voksne 1.418 kr. Liftkort 6 dage fra 16 til 18 år, 1.140 kr. Liftkort Børn 6 til 16 år, 720 kr. liftkort børn under 6 år gratis ifølge med en voksen.

___________________________________________________________________________________ Held Rejser, Nygårdsvej 43, 2. sal, 6700 Esbjerg. CVR/SE: 28650205 Andelskassen, Reg: 5953 Kontonummer: 4003690 Rejsegarantifonden: 1770 Tlf: +45-26546479 Fax: +45 31126479 E-mail: info@heldrejser.dk Der tages forbehold for trykfejl


Kort over omr책det

Skirejse til Østrig  

Skirejse til Badkleinkirchheim

Skirejse til Østrig  

Skirejse til Badkleinkirchheim