Page 1

d n a l r e d e N l e He n e e l i w a l e H e frietj


De Hela familie Het is bijna 50 jaar geleden dat onze Curry Kruiden Ketchup Original op de Nederlandse markt werd geïntroduceerd door Harry Thissen. Inmiddels is dit product niet meer weg te denken uit het assortiment van vele cafetaria’s en uit de koelkast van consumenten thuis. Na bijna 50 jaar vonden wij het tijd voor uitbreiding. Met trots willen wij u daarom kennis laten maken met onze nieuwe aanwinsten. Met deze uitbreiding willen wij de gewaardeerde smaken van een frietje en snacks een nieuwe en toch vertrouwde touch meegeven. Wij stellen u daarom voor:

curry kruiden ketchup Curry Kruiden Ketchup Original 10 kg emmer

Curry Kruiden Ketchup Superieur 10 kg emmer

ARTNR. 168506

ARTNR. 168505

√ Glutenvrij

√ Glutenvrij

√ Lactosevrij

√ Lactosevrij

Dit is de beroemde curry die Harry Thissen bijna 50 jaar geleden introduceerde op de Nederlandse markt. Het hoge aandeel kruiden en specerijen zorgt voor de unieke smaak waar heel Nederland al jarenlang dol op is.

Variant op de Curry Kruiden Ketchup Original. In Duitsland wordt deze curry ‘delikaat’ genoemd. Dit vanwege de verfijnde samenstelling van de kruiden, die zorgt voor een mild-zoete maak.

fritessaus en frituurolie Fritessaus 35% 10 l emmer

Frituurolie 10 l emmer

ARTNR. 700250

ARTNR. 700251

√ Glutenvrij

√ 100% plantaardig

√ Lactosevrij

De Hela Frituurolie bevat raapolie. De olie is geschikt voor langdurige verhitting zonder walm. Ideaal om frites en snacks in te frituren en af te bakken en geeft een lekkere crispy bite.

De nieuwste telg van de Hela familie is de Fritessaus 35%. De heerlijk frisse, romige en volle smaak maakt deze fritessaus de perfecte aanvulling op frites en snacks. In combinatie met de Curry Kruiden Ketchup het gouden duo voor een frietje of snack speciaal.

satésauzen en -pasta

Meer klanten in uw zaak door unieke Facebookactie Graag willen we u ondersteunen bij de verkoop van onze producten. Daarom organiseren we een unieke Facebookactie die u meer klanten in uw zaak gaat opleveren. 1 In overleg maken en plaatsen wij een advertentie op Facebook in uw postcodegebied. Hierin staat dat uw klanten kans maken op een Hela fiets als ze bij u een frietje of product kopen dat bereid is met onze frituurolie of geserveerd wordt met een Hela saus. 2 U ontvangt van ons in overleg promotiemateriaal zoals een A4 leaflet voor op de toonbank of een beeld voor uw narrowcasting scherm. Hierop wordt de actie gecommuniceerd. 3 Voor elk gekocht frietje of product dat bereid is in onze frituurolie of wordt geserveerd met een Hela saus ontvangt uw klant een actiekaart met een unieke code. 4 Uw klant voert zijn unieke code in op de genoemde site van Hela waar hij checkt of er een Hela fiets is gewonnen. 5 Als de winnende code in uw zaak valt dan wordt de fiets persoonlijk aan de winnaar overhandigd bij u in de zaak. Uiteraard met de nodige promotionele ondersteuning.

Satésaus met stukjes pinda 10 kg emmer

Satésaus licht pikant 10 kg emmer

ARTNR. 700799

ARTNR. 700798

√ Glutenvrij

√ Glutenvrij

√ Lactosevrij

√ Lactosevrij

√ Zonder kunstmatige aroma’s

√ Zonder kunstmatige aroma’s

√ Zonder toegevoegde smaakversterkers

√ Zonder toegevoegde smaakversterkers

√ Kant en klaar

√ Kant en klaar

Gemaakt van de beste kwaliteit pinda’s, zorgvuldig geroosterd en verrijkt met kruiden en specerijen.

Biedt de smaak van heerlijke verse pinda’s in combinatie met een licht pikante touch.

Satésauspasta licht pikant 4 x 2,5 kg zak ARTNR. 700750

√ Glutenvrij √ Lactosevrij √ Zonder kunstmatige aroma’s √ Zonder toegevoegde smaakversterkers Licht pikante satésaus in pasta­ vorm. Eenvoudig in te vriezen en weer op te warmen. Makkelijk te vermengen met water. Blijft perfect in de au bain-marie.

Meer info? Bel: +31 (0) 77 3204204 of mail naar verkoop@hela.nl


Van de makers van de beroemde Curry Kruiden Ketchup Hela Thissen is opgericht in 1967 en beroemd geworden door de Hela Curry Kruiden Ketchup. 50 jaar later is de ‘grote rode tube’ niet meer weg te denken uit de cafetaria’s en koelkasten van Nederlandse huishoudens. Inmiddels is Hela uitgegroeid tot de onbetwiste smaakmaker, met een breed assortiment sauzen, dressings, kruiden en specerijen.

 / HelaThissenBV Hela Thissen B.V. Postbus 722 5900 AS Venlo NL www.hela.nl

Frietje hela  

Frietje hela

Frietje hela  

Frietje hela