Page 1


Velkommen til sæson 2011/2012 i Rising Ungdomsskole. Den tidligere Humlehaveskole er blevet ombygget og indrettet til ungecentret Camp U. I disse nye, hyggelige og spændende omgivelser vil Rising Ungdomsskole udbyde en lang række af sine aktiviteter, ligesom det er her vores kontor og administration vil være placeret. I Camp U vil du bl.a. finde vores Idræts 10’ende klasser, der med både idrætshal, svømmehal og boldbaner, har fået optimale forhold. Du vil også i Camp U kunne finde både Ungdomsakademiet, Nettet Nu, Fritidsjob, Fritidsbutikken, musik, dans, teater og meget meget mere! Som du kan læse i denne brochure tilbyder vi igen i år et stort og varieret program til alle unge 14-18-årige i hele distrikt Øst, men også en lang række spændende aktiviteter på tværs af byen i samarbejde med de andre ungdomsskoler.

1.

I denne sæson er der hele 18 nye aktiviteter i programmet, så som ’Parkour’, ’RapKings’, ’Ud med kunsten’, ’Svæveflyvning’, ’Massage og Zoneterapi’, ’Matematik for sjov’ m.m. Her kan du læse mere om tilmeldingsfrister, undervisningssteder, telefonnumre m.m. Erik Rasmussen Ungdomsskoleleder


Friluftsliv (OU)

Side 3

Musik og Showtime (MS)

Side 15

Fællesaktivitet (Fælles)

Side 5

Fag med beviser

Side 19

Tilbud til 2-sprogede (IND)

Side 7

Sprog og Naturfag (SB)

Side 21

IT og Medier (IT)

Side 7

Specialfag (SP)

Side 24

Sport og Bevægelse (SB)

Side 9

Værkstedsfag (VÆ)

Side 25

Rejseaktiviteter (RE)

Side 14

Tilmelding Side 29

2.


Vandski Sted

Dag/Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Rising skolen

Nærmere besked

Thomas Jensen

OU-1

Vi ta’r til Munkebo, hvor speedbåden er linet op til både vandski og andet sjov! Vi har alt i sikkerhedsudstyr og våddragter. Vi mødes i skolegården på Risingskolen, hvor der er fælles transport til og fra Munkebo.

Free Flex Sted

Dato

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Risingskolen

26 Sept.

19-20

Søren Johnsen

OU-2

Oplevelse- og udfordringsture. Vær med til at bestemme turens indhold! F.eks. natkano, træklatring, sodavandskassetårn og meget andet. Hvis I er 14 eller flere, som kunne tænke jer den samme oplevelse, kan vi evt. danne et hold. Turen(e) vil foregå i weekender eller på enkeltdage, alt efter hvad vi aftaler. Vi møde første gang torsdag d. 26. september kl. 19-20 på Risingskolen og aftaler turens indhold.

3.

Friluftsliv – Kano – Sverige Sted

Dato

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Risingskolen

26 Sept.

20-21

Søren Johnsen

OU-3

Kanotur med mulighed for rapelling/klatring, at fiske m.m. Turen giver mulighed for både afslapning og udfordring. Pris inkl. mad og aktiviteter 1000 kr. Turen foregår i Kr. Himmelfartsferien eller først i sommerferien. Deltagerantal mindst 12 højst 16. NB! Du skal kunne svømme 200 meter! Vi mødes første gang mandag d. 26. september kl. 20.00 –21.00 på Rising Skolen


Adventurerace Sted

Dag/Dato

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Stige Ø

4 søn. før jul, og 4 efter

10-13

Susanne Østerhaab/ Lukas Jakobsen

OU-4

Holdet “Adventurerace” er for ALLE, der synes det kunne være fedt at kombinere traditionelt løb med en cocktail af mountainbike, kajak, logisk tænkning og samarbejdsøvelser, der bla. udfordrer holdets kreativitet, fysisk styrke, balanceog koordinationsevner og meget meget mere

Overlevelsestur til Ærø Sted

Dag/Tidspkt. Lærer

Skt. Hans Nærmere Skole besked

John Nielsen/ Pernille Helmig

Holdnr. OU-5

Kender du dig selv, og er du klar til at prøve dine grænser af? Du indgår i en gruppe, hvor I sammen skal finde ud af, hvordan man klarer sig i naturen med et absolut minimum af hjælpemidler, mad m.m. Mobiltelefoner er selvfølgelig bandlyst! Deltagergebyr kr. 100,

4.


Computertræf Braget 2012 Sted

Dato

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Hunderupskolen (ny sal)

21.-22. Januar

Lør. kl 12søn. kl 10

Jan Christiansen

Fælles

Fællestræf for alle Odenses ungdomsskoler. Det ultimative computertræf med netværksspil, konkurrencer, flotte præmier og rå nørdhygge. Du skal selv medbringe computerudstyr, drikkelse, mad og eventuelt sovepose. Vi har hups, switches samt strøm og netkabler. Maks. deltagerantal 100. Pris: kr. 60,- til pizza og sodavand Sidste tilmelding: Mandag d. 16. januar 2012. De Unges Forårsudstilling Sted

Dato

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Odense Rådhus

8.-13. Marts

Nærmere Besked

Gitte Skovmand

Fælles

Er du interesseret i billedkunst? Arbejder du med tegninger, akvarel, oliemaleri, foto, grafik eller skulptur? Kunne du tænke dig at udstille dine værker? Så skal du være med i De Unges Forårsudstilling. Ved censureringen kan dine værker blive udvalgt til at deltage i udstillingen Ungdommens Vårsalong 2012 i København. Årets tema er ”Elsk din næste”. Alle mellem 13 og 19 år kan være med.

5.

Magasinfestival 2012 Sted

Dato

Holdnr.

Magasinet (Kulturmaskinen)

8.-10. Marts

Fælles

Magasinfestival - det ultimative udstillings-vindue for dit band! Ca. 70 bands og fra ungdomsskolerne i Odense optræder for fulde huse på Magasinet. Med professionelle lyd- og lysforhold på Magasinet, får du og dit band en enestående chance for at prøve musikken af foran et engageret publikum under de bedst tænkelige forhold. Der vil på festivalen også vises danseshows, stompshows mm. Tjek program og billeder ud på www.magasinfestival.dk


Havnekulturfestival

URO Sted

Lærer

Holdnr.

Din ungdomsskole

Nærmere besked

Fælles

URO varetager mange spændende opgaver i ind- og udland. Således har URO bl.a. haft ansvaret for aktiviteter på Havnekulturfestivalen, deltaget i internationalt samarbejde med besøg i udlandet og skabt indslag til større festivaler og events. Hver ungdomsskole stiller med 2 repræsentanter og suppleanter. Man bliver som elev valgt ind ved en afstemning i efteråret på den lokale ungdomsskole. formanden og næstformanden for URO sidder i ungdomsskolebestyrelsen. Unge i ungdomsskolebestyrelsen ungdomsskolerne i Odense har én fælles bestyrelse. I den sidder 2 unge, som hvert år i oktober måned vælges blandt medlemmer af URO.

Sted

Dag

Holdnr.

Odense Havn

25.-27. maj 2012

MS-29

Vi deltager med bands, og meget mere på Odense Havn. Lyder det spændende, så henvend dig på kontoret for nærmere information. Ålborgfestival 2012 Sted

Dag

Holdnr.

Ålborg Congres Center

20.-21. januar

MS-30

De af vores bands der har lyst til at optræde på Ålborgfestivalen og alle jer, der bare har lyst til at tage med, er velkomne til at tilmelde jer, enten gennem jeres musiklærer eller på kontoret. På Ålborgfestivalen optræder ca. 250 bands fra nær og fjern, fordelt på 8 scener i Ålborg Congres Center. Vi bliver indkvarteret i en hyggelig ungdomsklub. Deltagerpris, der dækker transport, overnatning, entré og morgenmad, kr. 150,-

6.


Linknat

Lektiehjælp for 2-sprogede piger Sted

Dag

H.C. Andersen Mandag skolen

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

15-17

Saliha IND-1 Djebbara

Vi vil komme til at arbejde med at læse, at skrive stile/afleveringer og begyndende forberedelse til afgangseksamen. Vi vil også lave udflugter til bl.a. byen.

Lektiehjælp for 2-sprogede Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Abilgårdskolen Humlehaveskolen

Mandag

14-15:30

IND-2

Torsdag

15-17

Samah Bahij Tarek Freijeh

IND-3

Har du brug for hjælp til dine lektier – det kan være både på folkeskole- og gymnasieniveau? Er det samtidig svært med det danske sprog, så er holdet her noget for dig.

7.

Sted

Dato

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Agedrup Skole

11. Nov. 16. Marts

20-08 20-08

Sonny Nielsen/ Rasmus Graunkjær

IT-1 IT-2

Hvad er en Linknat? Medbring din egen pc med udstyr og diverse ledninger samt masser af »guf »og sodavand. Du skal også have en sovepose med, da du kan risikere at blive træt. Din pc vil blive koblet op på skolens netværk, og I kan så spille diverse spil mod hinanden samt surfe på nettet.

Film Sted

Dato

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Ungdomsakademiet

Første gang 28. Sept.

15-18

Henrik Sjørslev

IT-3

Har du en filminstruktør gemt i maven, som skriger efter af blive hørt? Så lad ham/hende få fri tale på holdet for film. Vi vil i samarbejde med Odense Filmværksted holde workshops omkring klipning, manuskript og special effects. Vi vil lave små kortfilm til YouTube eller Vimeo. Der vil desuden være mulighed for et modul med animation og special effects. NB.: Første gang onsdag d. 28 sept. på Ungdomsakademiet, Rugårdsvej 9 (overfor Falck). Derefter planlægger vi hvor, og hvornår det passer jer bedst at filme, klippe osv.


Fotoweekend – begynder Sted

Dato

Tidspkt.

Ungdoms- Lørdage, 10-16 akademiet Søndage efter aft. efterår 2011

Lærer

Holdnr.

Nærmere besked

IT-5

Professionel fotograf der kan lære dig at tage fede billeder og udnytte dit kamera og 0redigering fuldt ud. Primært for begyndere, med lidt teori og megen praksis. Også besøg på Kulturmaskinens medieværksted. Optimalt hvis du kan medbringe eget digitalkamera og bærbar computer.

Fotoweekend – fortsætter

Animation Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Sted

Dag

Ungdomsakademiet

Tirsdag

15-18

Henrik Sjørslev

IT-4

Tarup Ungdomsskole, Rismarksvej 80

Lør./ Søn. 10-16 efter aft. forår 2012

Kan du lide at tegne, også på computer, og har lyst til at prøve kræfter med animation. Så skal du måske prøve holdet for computer-animation. Vi laver animation til hjemmesider, YouTube eller hvad du selv har lyst til.

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Nærmere besked

IT-6

Overbygning til begynderkurset eller, hvor du i forvejen har erfaring med foto- og billedbehandling.

8.


Selvforsvar for piger Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Birkeparkens Beboerhus

Onsdag 15:30-17 Saliha Djebbara

Holdnr. SB-2

Kom og lær at beskytte dig selv. Du lærer hurtigt at kunne komme ud af overgrebssituationer, hvor din modstander er stærkere og større end dig.

Aerobic for piger Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Birkeparkens Beboerhus

Onsdag

14-15:30 Saliha Djebbara

Holdnr. SB-3

Kunne du tænke dig at dyrke aerobic, så har du muligheden for det her. Udover aerobic får du også mulighed for at møde andre »tøser«, som du kan »fnidre« med. Der er nemlig kun adgang for »tøser«.

Ridning

Brydning

Sted

Dag

Tidspkt.

Seden Rideklub

Fredag, start 14:30-16:30 Jan. 2012

Lærer

Holdnr.

Sted

Dag

Bonnie Mohr

SB-1

Risingskolen (gymnastiksalen)

Mandag 20-22

Har du lyst til at lære at ride mere selvstændigt. Har du nogle øvelser, du vil ha’ pudset af, eller vil du bare hygge dig med hestene, så tilmeld dig her. Vi mødes ved Seden Rideklub, Engløkken 5, 5320 Agedrup

9.

Tidspkt. Lærer Allan Bendix

Holdnr. SB-4

Lær de mest almindelige brydegreb af en tidligere Danmarksmester og brydetræner I den græsk romerske stil. Vi kan ved sæsonens afslutning prøve kræfter af i den lokale brydeklub. Brug dit gamle træningstøj og indendørs sko.


Sport og Action

Parkour Sted

Dag

Tidspkt. Lærer

Holdnr.

Risingskolen (gymnastiksalen)

Tirsdag

19-21

SB-5

Jonathan Linde/ Jonas Skafte

”Know obstacles, Know freedom”. Vil du opleve at bevæge dig frit og flydende igennem byens rum så skal du prøve kræfter med Parkour. Målet med træning er at give både øvede og nybegynder en sikker introduktion og indføring i Parkour og dets træningsfilosofier.

Massage og Zoneterapi Sted

Dag

Tidspkt. Lærer

Holdnr.

Risingskolen (gymnastiksalen)

Mandag

19-20

SB-6

Allan Bendix

Få et indblik i behandling af skader hvor massage, zoneterapi og akupunktur bliver brugt. Du får selv mulighed for at massere, lave zoneterapi og sætte en akupunktur nål i med kyndig vejledning af RAB (Registreret Alternativ Behandler) godkendt selvstændig zoneterapeut, massør og tidligere falckredder Allan Bendix.

Sted

Dato

Tidspkt.

Risingskolen

Første 17-18:30 gang ons. d. 5. okt.

Lærer

Holdnr.

Chadi Dalal /Ahmad Kassim

SB-7

Mangler du lidt spænding i fritiden, elsker du udfordringer, og synes du, det er sjovt at få sved på panden, så er det her lige noget for dig. I løbet af året skal vi køre go-kart, spille fodbold golf, prøve klatring, paintball og meget mere. Der vil også være mulighed for at komme med forslag til andre aktiviteter.

Selvforsvar Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Risingskolen, (gymnastiksalen)

Mandag

17:30-19

Allan Bendix

SB-8

Lær at forsvare dig selv af en tidligere danmarksmester, landsholdsbryder og boksetræner. Selvforsvar er en kombination af mange forskellige kampsportsgrene. Selvforsvar er udelukkende en defensiv idræt og kan ikke bruges til angreb. Brug dit gamle træningstøj og indendørssko. Det drejer det sig om at pacificere en overfaldsmand uden at bryde loven.

10.


Idrætsleder 1 Fodboldtræner / Ungkampleder Sted

Dato

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Fjordager Fredag (første IF gang d. 19. aug.)

16-17:30

Troels SB-9 Mansa

Der vil også være undervisning i enkelte weekender og på ture. For både piger og drenge Formål: -         -           -           -           -    

springbræt som træner i klub udvikle egne evner som spiller og træner arbejde med børn/unge indblik i træningsmetoder samle erfaring til evt. senere uddannelse.

Windsurfing Sted

Dato/Tidspkt. Lærer

Holdnr.

Østfyns Brædsejlerklub, Nyborg

Nærmere besked

SB-12

Jesper Nielsen

Vi arrangerer fællestransport til Nyborg. 1 tur i efteråret 2011 og 1 tur i foråret 2012. Turene er i samarbejde med Tarup Undomsskole og Østfyns Brædtsejlerklub. Mere info på www.oebk.dk Obs.: Aktiviteten er vejrafhængig og du vil derfor blive kontaktet umiddelbart før dagen.

11.

Sted

Dato/Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Marienlystcenteret

Nærmere besked

Ulrik Balle/ Troels Mansa

SB-10

I et samarbejde mellem ungdomsskolerne i Odense, SIKO (Sammenslutningen af idrætsklubber i Odense), DIF (Danmarks Idrætsforbund) og lokale foreninger/klubber får du muligheden for at deltage i et forløb som giver dig: - en bred viden om forskellige idrætsaktiviteter for børn og unge. - en grundlæggende viden om hvordan du kan aktivere og undervise forskellige aldersgrupper - mulighed for feed-back i forbindelse med din daglige trænergerning. - mulighed for at afprøve din viden i forening/klub, også selvom du ikke allerede er træner. - et af bevis på gennemført kursus. Husk at både trænergerningen og foreningsdeltagelse ofte kan bruges i forhold til både et fremtidigt job og uddannelse. Det er en god erfaring at have med sig, og kan være personligt udviklende. Pris kr. 100,- pr. kursus til materiale og bevis. Idrætsleder 2 Sted

Dato

Tidspkt.

Nærmere besked

Lørdag d. 9-17 3. Marts

Lærer

Holdnr.

Ulrik Balle/ SB-11 Troels Mansa

Overbygning til Idrætsleder 1 (se beskrivelse ovenfor)


Svømning for piger Gokart kørsel Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

OKM

Onsdag

15-18

Torben Ruth/ Allan Hansen

SB-13

Vi lærer om reglerne for gokart kørsel og ser så, hvem der er hurtigst og dygtigst! Vi mødes ved OKM, Windelsvej 145, 5000 Odense C. (overfor Vattenfall) Basket for drenge Sted

Dag/Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

H.C. Andersenhallen

Nærmere besked

Ole Dolriis

SB-14

Kunne du tænke dig at spille basket og lære spillets finesser, så er det her, du skal tilmelde dig. Basket for piger Sted

Dato/Tispkt.

H.C. Nærmere Andersenhallen besked

Lærer

Holdnr.

Line Rugaard Grøsfjeld

SB-15

Kunne du tænke dig at spille basket på en både sjov og seriøs måde, så er det her, du skal tilmelde dig!

Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Vollsmose Svømmehal

Tirsdag

14:3016:30

Saliha Djebbara

SB-16

Styrketræning og motion for piger Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Kono, Skjalm Hvidesvej

Mandag

14-16

Saliha Djebbara

SB-17

Bliv trimmet og kom i god form i de hyggelige lokaler i Kono. Svæveflyvning Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Fyns Svæveflyveklub

Torsdage Lørdage

18-20:30 10-?

Instr. fra Fyns SB-18 Svæveflyverklub

Introduktion til svæveflyvning. Sammen med Fyns Svæveflyveklub laver vi et forløb med 3 teoridage, efterfulgt af en lørdag hvor der prøves at flyve sammen med instruktør. Se evt. www.fyns-svaeveflyveklub.dk. Egenbetaling kr. 150,-. NB!.Vi mødes på Tarup Ungdomsskoles kontor, Rismarksvej 80 og i Fyns Svæveflyveklub, Vøjstrupvej 19A, Broby.

12.


Liverollespil Sted

Tidspkt. Lærer

UngdomInfomøde 19 sakademiet d. 3. Okt.

Rollespil/Warhammer og andre brætspil Sted

Dato

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Ungdomsakademiet

Første gang Søn. d. 2. Okt.

11-20

Adam Lau Ovesen

SB-19

Her har du muligheden for at spille Warhammer (Fantasy Battles & 40k), Mordheim og rollespil (VP, D&D, Star Wars, Vampire og andre). Vi har bøger til warhammer og rollespil samt en del terræn. Vi har ingen figurer til Warhammer, så husk dine egne. Du vil i forløbet blive introduceret til nye kortspil, brætspil, pen n’ paper rollespilsystemer mm.

13.

Dag

Adam Lau Ovesen

Holdnr. SB-20

Har du en skuespiller i maven? Liverollespil er mere end bare orker og elvere. Deltag i et scenarie hvor fokus ikke er eventyr, men derimod en mere tidssvarende og virkelig konflikt. Scenariets koncept vil blive udviklet på holdet i løbet af efteråret. Som medarrangør vil ud få direkte indflydelse på scenariet, som vi fyrer af til foråret 2012. Hvorvidt du ønsker at arrangere eller blot at deltage, er op til dig! Vi aftaler nærmere på informationsmødet mandag d. 3. oktober kl. 19, på Ungdomsakademiet, Rugårdsvej 9.


London Homestay Sted

Dato

Lærer

Holdnr.

London

Uge 8

Karen S. Hvass

RE-1

Ønsker du at opleve Londons seværdigheder og indkøbsmuligheder, se en musical, men også at få snakket rigtigt engelsk og opleve livet i en rigtig engelsk familie, så tilmeld dig denne Londontur. Hver aften tager vi samlet toget til den sydlige del af London, hvor vi alle bor hos engelske værtsfamilier. Vi tager af sted i uge 8 og prisen forventes at være ca. 2.900 kr. Før bindende tilmelding indkaldes du til et orienterende møde på Risingskolen. Grundet stor søgning til holdet de senere år er tilmeldingerne begrænset af ’først til mølle’.princippet. NB.: Info-møde mandag d. 3. oktober kl. 19 på Risingskolen. Barcelona, Spanien Sted

Dato

Lærer

Holdnr.

Barcelona

Påskeferien d. 2.-7- april 2012

Maria Have Christensen

RE-2

Oplev Spaniens mest spændende by og mød unge spaniere. Pris ca. kr. 3.800,NB.: Infomøde torsdag d. 29. september kl. 17 – 19 på Ungdomsakademiet, Ruggårdsvej 9.

Alpin skitur, Østrig Sted

Dato

Lærer

Holdnr.

Østrig

Uge 8

Søren Johnsen

RE-3

Prisen forventes at blive 4300 kr. Med i prisen er: Bus, liftkort, leje af ski/støvler og stave, skiskole, ½-pension og logi. Endelig pris vil foreligge inden endelig tilmelding. Vi mødes første gang mandag d. 19. september kl. 19.30 –20.30. Skituren foregår i skolernes vinterferie, uge 8. I tilfælde af stor tilslutning, vil der være tale om ’først til mølle’-princip. Første indbetaling (1100 kr.) vil gælde som endelig tilmelding.

14.


Musikteori/hørelære Musik Band Meld dig til band sammenspil og få mulighed for at stå på scenen til Ålborg-festival i januar, Magasinfestival i marts, Havnekulturfestival i maj m.m. Vi har alt i instrumenter og ”gear”. I kan selv komme med jeres band, og er der ikke nogen af de nævnte tidspunkter i programmet der passer dig/jer, finder vi ud af det alligevel.

Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Ungdomsakademiet

Mandag

16-18:45

Tony Nielsen

MU-12

Teorien bag den musik, du kan lide. Få styr på de musikalske fagudtryk, tabs på internettet, skalaer m.m

15.

Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Humlehaveskolen Humlehaveskolen Humlehaveskolen Humlehaveskolen Humlehaveskolen Humlehaveskolen Risingskolen Seden Skole Seden Skole Seden Skole Victoriaklubben

Mandag Tirsdag Tirsdag Torsdag Torsdag Fredag Onsdag Mandag Onsdag Onsdag Torsdag

14.30-17:00 17:00-19.30 19.30-22:00 15:00-17.30 17.30-20 15:00-17.30 18.30-21:00 19:00–21.30 17:00-19.30 19.30-22:00 17:00-19:00

Emil Stockmarr Benjamin Sommer Henrik Sjørslev Jasper Greve Jasper Greve Jasper Greve Tony Nielsen Tony Nielsen Rasmus Grauenkjær Rasmus Grauenkjær Raul Labarca

MS-1 MS-2 MS-3 MS-4 MS-5 MS-6 MS-7 MS-11 MS-8 MS-9 MS-10


Musik/Teatershow Sted

Dag

Tidspkt. Lærer

Ungdomsakademiet

Infomøde 19 d. 27. sept

Rasmus Skovmand/Jesper Larsen

Holdnr. MS-13

Turne i udlandet med showet “COMEDIA” Vi forsætter stilen efter succesen sidste år med Beetlejuice. Alle kan være med til skuespil, musik, sang, dans, scene eller teknik. Den næste forestillingen bliver lavet til at kunne tage på turne, så et vildt teatershow skal vises i Danmark, Tyskland og Holland over 4 dage. Pris for deltagelse i turneen er 1.200,- kr. Opsætning fra januar og turne 3-6. maj. Jesper Larsen, jesper78@hotmail.com / Rasmus Skovmand, rasmus@showmen.dk NB.: Informationsmøde torsdag den 27.9 kl. 19.00 i Ungdomshuset

Rap Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Lydstudiet ved Nettet Nu

Fredag

16-18

Asem Jomaa

MS-14

I workshoppen vil du lære tekstskrivning, ow, stemmeføring, mikrofon-teknik, rytmelære, sceneoptræden og høre om rappens historie. Vi optræder på forskellige festivals og indspiller cd. NB.: Vi mødes første gang i lydstudiet ved Nettet Nu, fredag d. 30. september.

RapKings Sted

Dag

Tidspkt.

Vollmose Kulturhus

Lørdag 14-17 d. 15 okt.

Lærer

Holdnr.

Asem Jomaa

MS-15

Rapkings er en knockout raptourné. Her får unge rappers mulighed for at vise deres talent på en scene, og samtidig dyste mod andre rappers. NB. Den indledende kvalifikation afholdes i Vollsmose Kulturhus, Vollsmoseallé 14.

16.


Metal Leadguitar

Trommer Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Risingskolen

Mandag

19-22

Benjamin Sommer

MS-16

Har du brug for ny inspiration til dit trommespil, eller går du med drømmen om at starte på at spille trommer? Jeg tager udgangspunkt i, hvad du brænder for at spille. Vi kan også arbejde med noder og teknik – du bestemmer.

Stomp Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Ungdomsakademiet

Onsdag

15:30-18

Benjamin Sommer

MS-17

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Humlehaveskolen

Efter aftale

Efter aftale

Nicolai MS-20 Hansen

Lær om forskellige speedteknikker, sweep picking, tapping, tablaturlæsning og meget mere

El-bas Sted

Dag/Tidspkt. Lærer

Holdnr.

Risingskolen

Nærmere besked

MS-21

Kasper Christensen

Lær at spille el-bas. Alt om forskellige teknikker og teori med udgangspunkt i dit niveau og dine interesser

Klaver/Keyboards Sted

Dag/Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Humlehaveskolen

Nærmere besked

Christoffer Tvilhøj

MS-22

Vi laver lyd og rytmik på alle tilgængelige instrumenter og ting. Vi optræder på forskellige festivals.

Undervisningen er individuelt tilrettelagt, så vi tager afsæt i dit niveau.

Guitar

Sang

Sted

Dag

Seden Skole Tirsdag Risingskolen Onsdag

Tidspkt.

Lærer

14:30-17:30 Tony 15:30-18:30 Nielsen

Holdnr.

Sted

Dag/Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

MS-18 MS-19

Nærmere besked

Nærmere besked

Nærmere besked

MS-23

Vil du lære at spille guitar eller vil blive bedre til det? Så er holdet her noget for dig. Vi skulle gerne ende med, at du kan spille de sange du syntes er fede.

17.

Sted

Lær alt om rytmisk sangteknik af konservatorieuddannet underviser. Undervisningen er individuelt tilrettelagt, så vi tager udgangspunkt i dit niveau.


Saz / Baglama Sted

Dag/Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Humlehaveskolen

Nærmere besked

Orhan Bulut

MS-24

Baglama er et tyrkisk strenge instrument. Der undervises på alle niveauer fra begynder til rutineret. Det er muligt at optræde på forskellige festivals i løbet af sæsonen

Elektronisk Musik Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Ungdomsakademiet

Mandag

15-18

Henrik Sjørslev

MS-25

Lær at bruge din computer som instrument. Har du lyst til at prøve kræfter med computer musikkomposition og forskellige former for digitale indspilningsteknikker? Det er ikke nødvendigt, at kunne spille et instrument for at kunne deltage, blot kreativitet og godt humør!

Livelyd og studieteknik Sted

Dag/Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Risingskolen

Nærmere besked

Jan Geertsma

MS-26

Junior Jokers (dansehold) Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Vollmose Kulturhus

Mandag

15-17

Sofie Eriksen

MS-27

Her er chancen for at blive introduceret til en række forskellige danse stilarter, som Hip Hop New Style, Dancehall/Ragga,Waacking, House, Streetstyle/Electric Boogie/ Krump… Sofie der er professionel danser, har bla. danset for Sys Bjerre, D.J. Alligator og Leonora, samt arbejdet med Robotdrengene og lavet video for KNA Connected.

Cirkus / Gøgl Sted

Dag/Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Pyramiden

Nærmere besked

Lis Johansen MS-28

Kunne du tænke dig at være med til at lave en cirkusforestilling med gøgl, klovneri, artisteri, mv., så meld dig til ungdomsskolens hold i cirkus/gøgl. Holdet laves i samarbejde med Cirkus Pyra.

Vil du lære hvordan man laver livelyd på bands over et stort PA-anlæg? Vi laver bl.a. lyd på Havnekulturfestivalen. Vil du også lære hvordan man indspiller bands i vores professionelle lydstudie? Så er dette hold lige noget for dig!

18.


Prøveforberedende fransk Kurset er tilrettelagt med henblik på såvel FSA (9’ende niveau) eller FS10 (10’ende niveau). Eleverne samles efter aftale på Bellinge IdrætsCenter. Lærer Lise Enggaard. Mandage 15–16.50 Prøveaflæggelse maj-juni 2012.

Jagttegn Sted: Højstrupskolen (10. kl. lokalet) 1. gang onsdag d. 4. januar 2012. Tid: Kl. 19 - 21.45 Lærer: Jens Knudsen Pris: Kr. 300 for bøger. Selve jagtprøven kr. 215. Du skal være fyldt 15 år senest i 2011. Læs evt. mere om jagtprøven på www.skovognatur.dk PADI Dykkercertifikat Få et internationalt certifikat i dykning, som er adgangsbillet til dykning i den store verden. Dalum Ungdomsskole tilbyder certifikater ved Padi Open Water (begynderhold) og Padi Advanced (fortsætterhold). Kurserne gennemføres i samarbejde med Fyns Dykkercenter. Kurserne foregår søndage, start januar 2012, kl. 17-20 i Højme Svømmehal. Der afsluttes med havdyk. Begge kurser stiller store krav til deltagerne, såvel praktisk som teoretisk. Der er udgifter til materialer, som man får til ejendom. For Padi Open Water drejer det sig om 1.130 kr. og for Padi Advanced 850 kr.

19.

Latin m. prøve Latin er vigtig for den grammatiske og sproglige forståelse. Du får lettere indgang til tysk, fransk, engelsk, spansk og italiensk. Latin er almendannende og berigende. Kurset er krævende, og der forudsættes en stabil arbejdsindsats. Kurset afsluttes med Afgangsprøve i Latin. Varighed: 2 år, prøve i juni 2013 Startmøde for 1. års elever d. 15. september kl. 16.30. Lærer: Tove Stray, Undervisningsted: Blangstedgård, Blangstedgårds Allé 93, 5220 Odense S.Ø. Henvendelse til Korsløkke Ungdomsskole, Anne Maria Nyborg 26 12 78 35. Matematik med prøve Prøveforberedende undervisning, der afsluttes med FSA/ Folkeskolens afgangsprøve maj-juni 2012. Lærer Anja Bang Thomsen, undervisningssted Ungdomshuset, Nørregade 60. For yderligere informationer kontakt Anne Marie Nyborg, Korsløkke Ungdomsskole 26 12 78 35 Tysk med prøve / privatistordning Afslutning med Folkeskolens Afgangsprøve (FSA) maj - juni 2012. Lærer: Ingrid Henriksen Sted: Pårup Skole Infomøde tirsdag d. 28. september kl. 17 på Tarup Ungdomsskole, Rismarksvej 80.


Dansk med prøve / privatistordning Prøveforberedende undervisning der afsluttes med Folkeskolens afgangsprøve (FSA) maj-juni 2012. For yderligere information kontakt Rising Ungdomsskole på tlf.: 63 75 23 50. Engelsk med prøve / privatistordning Prøveforberedende undervisning der afsluttes med Folkeskolens afgangsprøve (FSA) maj juni 2012. For yderligere information kontakt Rising Ungdomsskole på tlf.: 63 75 23 50. Privatistordningen. Hvis du mangler et fag for at komme videre med en ungdomsuddannelse, er det oplagt at melde sig som privatist til prøve i det manglende fag. Normalt skal man selv læse pensum op til prøven, men ungdomsskolerne i Odense tilbyder via en fordeling af prøvefagene at give særskilt støtte til de unge, som tilmelder sig privatistordningen. For at kunne gå op som privatist skal du inden 1. februar kontakte skoleafdelingen under Børn- og Ungeforvaltningen og tilmelde dig de fag, du ønsker at gå op i. Allerede i august bør du kontakte din ungdomsskole og tilmelde dig og få en snak om dine muligheder. Prøveforberedende fransk Kurset er tilrettelagt med henblik på såvel FSA (9’ende niveau) eller FS10 (10’ende niveau). Eleverne samles efter aftale på Bellinge IdrætsCenter. Prøveaflæggelse maj-juni 2012.

Knallertkørekort Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Risingskolen Risingskolen Seden Skole

Mandag Tirsdag Onsdag

18-20:45 18-20:45 18-20:45

Frantz Brandt

KØ-1 KØ-2 KØ-3

Er du fyldt 15 år eller gør det inden december 2011, så husk at melde dig til den nødvendige undervisning i knallertkørekort. Når du er fyldt 16 år, må du køre knallert, hvis du har gennemgået ungdomsskolens knallert kursus med tilfredsstillende resultat. Undervisningen er gratis, dog koster knallertbeviset kr. 100,Færdselsrelateret førstehjælp Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Ungdomsakademiet

Søn. 2 okt. Søn. 11. dec. Søn. 5 feb. Søn. 13 maj

9-16 9-16 9-16 9-16

Allan Bendix

KØ-4 KØ-5 KØ-6 KØ-7

Henvender sig til elever, som er fyldt 17 år og som ønsker at erhverve kørekort til bil. Instruktør er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Kursusbevis er gyldigt 1 år efter aflæggelse af prøve. Deltagerpris kr. 100,-

20.


Matematik Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Abildgaardskolen

Mandag

15-16:30

Ibrahim Dalal

SN-1

Synes du matematik er svært og kunne du godt tænke dig at blive bedre? Så er det her du skal tilmelde dig. Matematik for sjov Sted

Dag

Abildgaard- Torsdag skolen

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

14-15:30

Samah Bahij

SN-13

Vi vil på holdet arbejde med løsningsmetoder, der vil få dig til at forstå matematikken. ”Matematik for sjov” skal ikke kun få dig til at arbejde med matematikken gennem spil og lege, men få dig til at forstå matematik og samtidigt give dig en masse sjove og hurtige tricks til at løse alle slags opgaver...

Engelsk Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Abildgaardskolen

Mandag

15-16:30

Ibrahim Dalal

SN-2

Her kan du blive bedre til at læse og tale engelsk.

21.

Engelsk – kun til jul Sted

Dag

Tidspkt.

Risingskolen Mandag 19-21

Lærer

Holdnr.

Peter Toft

SN-14

Vil du gerne lære nyt, eller vil du blot opfriske dit kendskab til det engelske sprog? Vi arbejder primært med samtale på engelsk. Engang i mellem også med sange og videofilm.

Engelsk prøvetræning – start i januar Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Risingskolen Mandag 17:30-19:20 Peter Toft SN-3 Kunne du tænke dig at øve dig i en eksamens-situation i engelsk? Så kom og vær med. Niveauet vil være folkeskolens afgangsprøve/udvidede afgangsprøve. Det er mundtlig undervisning og forme sig som en rigtig eksamenssituation.


Dansk for 9. klasse Sted

Dato

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Nærmere besked

Start tirs. d. 6 okt.

14-16:30

Karen S. Hvass

SN-5

Hjælp/træning til 9. klasses afgangsprøve i dansk. Vil du trænes i / have hjælp til de forskellige discipliner til FSA i dansk en eftermiddag om ugen, skal du melde dig til dette hold. Vi kommer bl.a. til at arbejde med følgende: - tekstanalyse - diktat - læseforståelser - fri skriftlig fremstilling - og meget andet

Kinesisk (med mulig tur til Kina) Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Højstrupskolen

Onsdag

15:3017:15

Keying Su Mørk

SN-11

Introduktion til kinesisk sprog og skrifttegn. Samtale og lidt grammatik. Også kinesisk kultur og hvordan kinesiske unge lever og tænker deres ungdomsliv. Der undersøges mulighederne for en tur til Kina i starten af juli 2012. Vi mødes på Højstrupskolen, Rismarksvej 80, 5200 Odense V.

Lektiecafé Sted

Dag/Tidspkt. Lærer

Agedrup Nærmere Skole besked

Holdnr.

Juliane Ludvigsen / Tina Christensen

SN-6

Har du brug for hjælp til dine lektier? Så meld dig til vores hyggelige lektiecafé. Du skal bare tage dine lektier med og spørge alt det du har lyst til. Vi laver ikke dine lektier for dig, men hjælper dig med dem. Eksamensforberedelse Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Rising Skolen

Start forår 2011

Nærmere besked

Michael Nielsen

SN-7

Bliv god til at gå til eksamen Vi mødes 3-4 gange á 2 timer (efter behov) op til den skriftlige eksamen 2012

22.


Fransk Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Risingskolen Seden Skole

Tirsdag Onsdag

15-17 Sylvie 14:30-16:30 Abitbol

Holdnr. SN-9 SN-10

Her kan alle være med – også dig! Vi starter helt fra bunden med »Bonjour« og ender med at kunne begå os i iskiosken på ferien i Frankrig! Vi vil arbejde med fransk popmusik, se film og lære lidt grammatik, men vigtigst af alt er det dog at du lærer at bruge sproget mundtligt.

Tysk for 9. klasser med eksamensforberedelse i fokus

Spansk Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

RisingSkolen

Tirsdag

15-17

Søren Peter Michaelsen

SN-8

Oyé, que chevere!! Vil du også gerne vide hvad det betyder? Spansk er verdens 3. største sprog, og det bliver stadig vigtigere, at vi har kendskab til det, så kom og få styr på det mest basale – så har du en klar fordel, når du rejser, eller starter på gymnasiet. Vores timer sammen vil være levende og spændende, idet vi vil lave højst utraditionelle ting for at lære sproget, som at møde mennesker fra Sydamerika og Spanien, lave mad og tage på ture. Er I nok, der har ønske om Spansk for øvede, laver vi holdet.

23.

Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Humlehaveskolen

Tirsdag

17-19

Tarek Sulaiman Freijeh

SN-12

Tysk frem til jul Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Humlehaveskolen

Tirsdag

15-17

Tarek Sulaiman Freijeh

SN-4

Hovedvægten i timerne vil ligge på grammatikken, så hvis du ikke ved hvornår du bruger: der die og das, har besvær med navneord, tillægsord, udsagnsord eller bare grammatikken generelt, vil du hurtigt lære det i disse timer. Har du andre ønsker kan vi også ned ud af det. Alle kan være med her, og der vil ikke være meget hjemmearbejde. Mød op og se om det er noget for dig.


Masters Sted

Dato

Tidspkt.

Ungdomsakademiet

Første 19-21 gang tirs. d. 27. sept.

Lærer

Holdnr.

Michael Larsen

SP-1

For særligt begavede. Mangler du at blive udfordret på dit intellekt? Her vil du blive udfordret på evner og kompetencer. Vi mødes på Ungdomsakademiet, Rugårdsvej 9 (overfor Falck)

Engelsk special Sted

Dag

Tidspkt.

Risingskolen Tirsdag 17:30-19:20

Lærer

Holdnr.

Peter Toft

SP-2

Der arbejdes med dine problemer i dit tempo. Du kan få hjælp med de problemer, du har i skolen. Samtalen vil hele tiden indgå som det væsentlige.

24.


Madværkstedet Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

UCL

Tirsdag

14:3017:30

Susanne Wree/ Susanne Okkels

VÆ-3

For dig der vil vide mere om mad og gerne vil have indsigt i det professionelle køkkens muligheder og vilkår. Vi samarbejder med UCL (University College Lillebælt) og skal bla. besøge kokkeuddannelsen på Kold College. UCL finder du på Asylgade 7, 5000 Odense C. Alle forløb slutter med hyggelig fællesspisning.

Motorlære Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Rising Skolen

Tirsdag

18:5021:30

Torben Ruth/ Allan Hansen

VÆ-1

Vær med til at bygge gokarts til sommer-sæsonen. Vi bygger fælles gokarts, og når sommeren nærmer sig, bliver der mulighed, for at køre på OKM’s bane ved Fynsværket. Du kan også arbejde på din egen knallert, hvis du synes den trænger til en kærlig hånd.

25.

Sted

International madlavning for piger Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Humlehaveskolen

Mandag

14:3019:30

Marianne & Joan

VÆ-2

Har du lyst til at være med til at lave mad fra nord, syd, øst og vest? Vi laver mad fra alle dele af verden - du er selv med til at bestemme. Holdet er kun for piger.


Design/ håndarbejde Sted

Dag

Tidspkt.

Laden, Mindelundsvej 39

Mandag 14:3017:30

Lærer

Holdnr.

Marit Jacobsen

VÆ-4

Det er in, at skabe sine helt personlige ting. Du vil lære de grundlæggende teorier og teknikker, finde mønstre, rette dem til, tegne, klippe, ri og sy. Du vil også få mulighed for at strikke, hækle, brodere, filte, lave tasker m.m. Et hyggeligt og lærerigt fag, hvor produktionen, senere indgår i den private garderobe. Du skal selv betale en del af materialerne. Kreativt værksted på Mindelundsvej Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Laden, Mindelundsvej 39

Tirsdag

14:3017:15

Marit Jacobsen/ Gitte Skovmand

VÆ-5

Vil du lave tasker og smykker i alle afskygninger og materialer? Det bliver helt dit eget design, som ikke kan købes for penge. Strikkegraffiti, perlepladegraffiti og andre sjove ideer skal vi også udvikle. Det er lige til at gå i gang med- og rigtig sjovt.. Vi arbejder hen mod at udstille nogle af de færdige designs i Rådhushallen i Odense.

26.


Kulturture, kunst og design. Sted

Dato/Tidspkt.

Lærer

Div. Museer

Nærmere besked Gitte Skovmand

Holdnr. VÆ-6

Vil du med på tur rundt i Danmark og se på anderledes ung -kunst og design? Vi finder aktuelle udstillinger som vi skal besøge. Eks. kunstmuseet Aros i Århus. Ved tilmelding får du nærmere information om turenes indhold. NB.:Nærmere information om mødetidspunkt og sted bliver tilsendt. Der kan blive tale om en mindre egenbetaling.

Kreativ Fredag Sted

Dag

Billedkunst på mange måder Tidspkt.

Laden Fredage 14:30-17:15

Lærer

Holdnr.

Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Heidi Vandal/ Henrik Sjørslev/ Gitte Skovmand/ Marit Jacobsen

VÆ-7

Laden

Mandag Mandag

16-18:45 19-21:45

Gitte Skovmand

VÆ-8 VÆ-11

En række kreative fredag eftermiddage i Laden, hvor du kan lave spændende kunst, design, tegning og karakterdesign. Ved tilmelding får du tilsendt et lille program med oplysninger om planlagte datoer og aktiviteter . Første gang i december med julegaveværksted.

27.

Har du lyst til at få fingrene i maling, eksperimentere og ”lege” med billedkunst i et skønt kunstmiljø i Laden. Du får vejledning og masser af inspiration undervejs, til at finde vej til et godt resultat. Medbring gerne gode ideer til dine værker. Vi arbejder hen mod udstilling i Rådhushallen i Odense.


Ud med kunsten Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Laden

Nærmere besked

Nærmere besked

Heidi Vandal/Gitte Skovmand

VÆ-9

Et udrykningshold for kreative tegne og male- nørder: Vi finder steder i Odense som trænger til en kærlig hånd og tryller det om til kunstværker. Eksempelvis: En væg på en skole, en flaskecontainer, en musical eller en bus… Vi kommer til at arbejde i intensive forløb, som vi planlægger løbende.

Seniorkunst 16 + Sted

Dag

Tidspkt.

Lærer

Holdnr.

Laden

Nærmere besked

Nærmere besked

Gitte Skovmand

VÆ-10

For jer ”gamle” øvede kunstnere der er fyldt 16 år, og har lyst til at udvikle jer gennem kunsten. Vi fylder ungdomsskole bussen op og kører til Brandts klædefabrik for at få undervisning og samle inspiration til nye værker. Derefter arbejdes videre i Laden. Vi arbejder hen mod forårsudstilling i Rådhushallen

28.


Rising Ungdomsskole Vollsmose Allé 20, 5240 Odense N.Ø. Tlf.: 63 75 23 50 E-mail: risingungdomsskole.buf@odense.dk Hjemmeside: www.rising-ungdomsskole.dk Kontortider: Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 Desuden frem til uge 42: Mandag kl. 16.00 – 19.00 Tilmelding: Du kan tilmelde dig på din skole i det store frikvarter flg. dage: Seden Skole Mandag den 29. august Abildgårdskolen Tirsdag den 30. august Agedrup Skole Onsdag den 31. august H.C. Andersenskolen Torsdag den 1. september Sct. Hans Skole Mandag den 5. september Risingskolen Tirsdag den 6. september Udover ovennævnte tidspunkter kan du tilmelde dig: Mandag – fredag kl. 12.30-17.00 i Fritidsbutikken, Vollsmose Kulturhus Du kan også tilmelde dig online på: www.rising-ungdomsskole.dk

29.

Undervisningsstart Undervisningen starter i uge 39 (fra mandag d. 26. september 2011). Du vil før sæsonstart modtage et brev fra ungdomsskolen med, hvilke hold du er tilmeldt eller, om der er ændringer eller aflysninger af holdene. Forsikringsforhold Som ungdomsskoleelev er du dækket ind under Odense Kommunes Erhvervsansvarsforsikring, hvis der sker uheld i forbindelse med aktiviteter i Rising Ungdomsskole, og uheldet kan bebrejdes kommunen. Du skal imidlertid være opmærksom på, at særlige forsikringer, herunder ulykkesog rejseforsikringer, ikke er dækket af kommunen. Disse skal du selv sørge for.


Øvrige ungdomsskolerne i Odense Dalum Ungdomsskole Bergendals Allé 25, 5250 Odense SV Tlf.: 63 75 30 40 – Fax: 66 17 32 83 E-mail: dalum-ungdomsskole.buf@odense.dk www.dalum-ungdomsskole.dk

Det er Rising Ungdomsskole også Klub Rising, Miniklubben:

tlf.: 63752363

Korsløkke Ungdomsskole Danmarksgade 10, 5000 Odense C Tlf.. 63 75 68 00 – Fax: 66 12 68 98 E-mail: korsloekke-ungdomsskole.buf@odense.dk www.korsloekke.dk

Victoriaklubben:

tlf.: 63752367

Klub Svanereden:

tlf.: 63752362

Nettet.nu:

tlf.: 63752359

Tarup Ungdomsskole Rismarksvej 80, 5200 Odense V Tlf.: 63 75 57 55 – Fax: 63 75 57 78 E-mail: tu.buf@odense.dk www.Tarupungdomsskole.dk

Fritidsjob:

tlf.: 51777418

Fritidsbutikken:

tlf.: 63750850

Ungdomsakademiet:

tlf.: 63750180

30.


Rising Ungdomsskole 2011-2012  

Rising Ungdomsskole´s holdbeskrivelser

Advertisement