Page 1

TUOTELUETTELO Kesä 2017

startex.fi


STARTEX OY - yhteistyökumppani Startex Oy toimii yhteistyössä useiden maajoukkueiden, urheilutapahtumien ja valmennuskeskusten kanssa, kehittäen näin tuotteita vaativilla urheilutuotemarkkinoilla. Yhteistyö on laajaa, tuottaen osaltaan tietotaitoa tuotekehitykseen niin kestävyys- kuin taitolajeissakin, vahvistaen Startexin edustamien tuotemerkkien kehitystä kaikilla osa-alueilla. Olemme mukana mm. seuraavissa tapahtumissa:

Vuokatti Hiihto Kiilopää Hiihto Vaarojen Maraton Nuuksio Trail Maraton Bodom Trail Tahko MTB Korso MTB Lisätietoa tapahtumista ja yhteistyökumppaneistamme saat nettisivuiltamme, twitteristä, facebookista ja instagramista:

2

startex.fi

@StartSkiWax

Facebook.com/StartSkiWax

# startskiwax

high5.fi

@high5_fi

Facebook.com/High5Suomi

# high5suomi

hydrapak.com

@hydrapaksuomi

Facebook.com/Hydrapak-Suomi

# hydrapaksuomi

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

startex.fi


HIGH5 URHEILURAVINTEET ja JUOMAT

High5:n edistyneet urheiluravinteet ja juomat on suunniteltu parantamaan nopeutta ja kestävyyttä sekä tehostamaan suoritustasi pitkäkestoisissa harjoituksissa ja kilpailuissa. High5:n laajasta valikoimasta löytyvät sopivat tuotteet niin kuntoilijalle kuin huippu-urheilijalle. Valikoimaan kuuluvat geelit, juotavat geelit, patukat, juomajauheet, todella kätevät juomatabletit sekä palautumisjuomat ja -patukat. High5 tuotteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja testattu laboratoriossa sekä tuhansilla urheilijoilla kilpailuissa ympäri maailman. High5 -tuotteet käyvät läpi tarkan testauksen sekä laboratoriossa että urheilijoiden suorituksissa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että High5:n EnergySource 2:1 pystyy välittämään 40 % enemmän energiaa työskenteleville lihaksille, nesteyttämään paremmin ja on vatsaystävällisempi kuin perinteinen urheilujuoma. High5 Zeron on todistettu lisäävän rasvan polttoa suorituksen aikana keskimäärin 40 % enemmän kuin tyypillinen hiilihydraattipitoinen urheilujuoma. High5 tuotteilla nostat suorituksesi uudelle tasolle.

ZERO TROPICAL UUTUUS

Huippu suositusta High5 Zero juomasta uusi virkistävä Tropical-maku joka sisältää passion-hedelmää, mangoa ja ananasta. Zero on virkistävä ja kaloriton urheilujuoma joka sisältää kaikki tärkeät elektrolyytit mitä menetät hikoilessasi, Zero ei sisällä keinotekoisia väri- eikä säilöntäaineita. 20 tabletista saat jopa 15 litraa urheilujuomaa, joten saat hyvää vastinetta rahoillesi. Pieni pakkauskoko tekee Zerosta myös ympäristöystävällisen tuotteen ja se on helppo pitää mukana. Helposti lohkeavan tabletin avulla pystyt itse säätelemään juomasi vahvuutta.

PROTEIN SNACK BAR UUTUUS

High5 Protein Snack Bar on gluteiiniton ja laktoositon patukka, joka sisältää Brasilian pähkinää, Chia siemeniä ja Goji marjoja. High5 Protein Snack Bar sopii erinomaisesti välipalaksi tai suorituksen jälkeen nautittavaksi, se ei sisällä keinotekoisia väri- eikä makeutusaineita eikä myöskään säilöntäaineita. Hiilihydraatin ja proteiinin yhdistelmä auttaa jaksamaan urheilusuorituksissa ja työpäivän aikana.

Kaikki Zerot soveltuvat hyvin myös painonpudottajille. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Zeron nauttiminen suorituksen aikana hiilihydraattipitoisen juoman sijasta poltti testiryhmällä 41 % enemmän rasvaa (testiryhmä 22 henkilöä).

ISOGEL EXTREME UUTUUS

High5 tuo markkinoille uuden version todella suositusta IsoGelistä. High5 IsoGel Extreme sisältää 23 g hiilihydraattia ja 100 mg kofeiinia per annos. High5 IsoGel Extreme ei sisällä keinotekoisia väri- eikä makeutusaineita ja se on gluteiiniton. High5 IsoGel Extreme ei ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön suorituksen aikana, vaan antamaan lisä buustia esim. suorituksen loppupuolella. IsoGelin kanssa ei tarvita erillistä vesiannosta, koska IsoGel on enemmän juoma kuin perinteinen geeli.

startex.fi

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

3


EnergyGel Kevyen makuinen geeli, jossa on mukana aitoa mehua tuomassa luonnollista makua. EnergyGel on vatsaystävällinen, eikä se ole paksua tai liian makeaa. Yksi annos sisältää 23 g puhdasta hiilihydraattia. Pakkaus on helppo avata ja geeli on helppo niellä. EnergyGel Plus -annos sisältää 30 mg kofeiinia. Oikein käytettynä kofeiini piristää ja parantaa keskittymiskykyä. Kofeiini nopeuttaa myös hiilihydraatin imeytymistä kehoon.

Nutrition: During Race – BRONZE award Womens’ Running, September 2014 Nutrition: During Race – BRONZE award Womens’ Running, December 2013

During Race Nutrition – BRONZE award Men’s Running, December 2012

During Race Nutrition – BRONZE award Womens’ Running, December 2012

IsoGel Juotava geeli todella kätevässä repäisypakkauksessa. IsoGel on kevyen makuinen eikä liian makea, ja se on itseasiassa enemmän juoma kuin geeli. IsoGeelissä on aitoa mehua tuomassa luonnollista makua, se on helppo niellä ja vatsaystävällinen. Yksi annos sisältää 26 g puhdasta hiilihydraattia. IsoGel Plus -annos sisältää 30 mg kofeiinia. Oikein käytettynä kofeiini piristää ja parantaa keskittymiskykyä. Kofeiini myös nopeuttaa hiilihydraatin imeytymistä kehoon.

4

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

During Race Nutrition – GOLD award Womens’ Running, December 2014

During Race Nutrition – SILVER award Womens’ Running, December 2013

During Race Nutrition – GOLD award Womens’ Running, December 2012

During Race Nutrition – BRONZE award Men’s Running, December 2012

startex.fi


4:1EnergySource URHEILU- JA PALAUTUSJUOMA 4:1 EnergySource on edistyksellinen ALL-IN-ONE urheilu- ja palautusjuoma. Se sisältää 4 osaa hiilihydraattia ja 1 osan heraproteiinia. Juoma on virkistävä ja vatsaystävällinen eikä se sisällä väriaineita, lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. Hiilihydraatti/proteiini-yhdistelmä vähentää lihasvaurioiden syntymistä suorituksen aikana ja nopeuttaa palautumista. 4:1 EnergySource soveltuu erittäin hyvin monipäiväisiin sekä yhtäjaksoisiin pitkäkestoisiin suorituksiin. Sen sisältämä hiilihydraatti on 2:1 fruktoosia, mikä takaa nopean energian ja nesteen imeytymisen. Juoman heraproteiini on ensiluokkaista ja se myös sisältää korkean määrän aminohappo leusiinia, joka auttaa ylläpitämään lihasvoimaa sekä vähentämään lihakseen kohdistuvaa rasitusta. Juoma on laktoositon.

4:1Training Bar ENERGIA- JA PALAUTUSPATUKKA Training Bar soveltuu käytettäväksi suorituksen aikana sekä suorituksen jälkeen nopeuttamaan palautumista. Se sisältää 4 osaa hiilihydraattia ja 1 osan proteiinia. Maistuva ja terveellinen patukka sisältää vain luonnollisia makuaineita. Hiilihydraatti/proteiini-yhdistelmä vähentää lihasvaurioiden syntymistä suorituksen aikana ja nopeuttaa palautumista.

EnergySource 2:1 ENERGIAJUOMA EnergySource on edistyksellinen 2:1 fruktoosi-urheilujuoma käytettäväksi suorituksen aikana. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 2:1 urheilujuoma välittää n. 40 % enemmän hiilihydraattia lihasten polttoaineeksi ja neste imeytyy paremmin verrattuna perinteiseen urheilujuomaan. Se on virkistävä ja vatsaystävällinen, eikä se sisällä väriaineita tai keinotekoisia makuaineita. EnergySource 2:1 koostumus sisältää kaksi osaa maltodekstriinia ja yhden osan fruktoosia, jonka ansiosta imeytymisteho on yli 90g tunnissa.

EnergySource 2:1+ ENERGIAJUOMA EnergySource Plus on edistyksellinen urheilujuoma, joka sisältää kofeiinia. Elektrolyyttien ja magnesiumin ansiosta EnergySource Plus imeytyy erittäin nopeasti, joten se soveltuu hyvin kramppien ehkäisemiseen. Se on virkistävä ja vatsaystävällinen eikä se sisällä väriaineita, lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. EnergySource Plus-juomaa voidaan käyttää suorituksen aikana. Siitä saa suuren määrän hiilihydraattia ja oikean määrän kofeiinia suoritusta varten. EnergySource Plus-juoman elektrolyytti - ja magnesium määrää pystytään lisäämään sekoittamalla siihen Zero Neutralia.

startex.fi

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

5


Protein Recovery PALAUTUSJUOMA Ensiluokkainen palautusjuoma joka sisältää korkealuokkaista heraproteiinia ja nopeasti imeytyvää hiilihydraattia joita lihakset tarvitsevat kehittyäkseen ja palautuakseen. Sen voi sekoittaa maitoon tai veteen. Veteen sekoitettuna keho saa juomasta nopeasti imeytyviä aminohappoja joita se tarvitsee harjoituksen jälkeen. Maitoon sekoitettuna Protein Recovery juomasta saa hyvän makuisen pirtelön. Maidon ansiosta keho saa juomasta pidempikestoisia aminohappoja palautumista varten.

SportsBar ENERGIAPATUKKA

EnergyBar ENERGIAPATUKKA

ProteinBar PALAUTUSPATUKKA

Hedelmää ja viljaa sisältävä hiilihydraattipitoinen patukka. Patukka on kuorrutettu joko suklaalla tai jogurtilla ja se sisältää alle 10 % rasvaa.

Terveellinen välipala ja hyvä energian lisä suorituksen aikana. Oikeassa suhteessa olevat erilaiset hiilihydraatit takaavat nopean ja pitkäkestoisen energian saannin.

Proteiinia ja nopeasti imeytyvää hiilihydraattia sisältävä patukka. Se soveltuu hyvin lihasten kehittämiseen ja palautumiseen. Yksi patukka sisältää 13 g proteiinia.

X´treme EnergySource ENERGIAJUOMA X’treme Energy Source on ensiluokkainen urheilujuoma, joka sisältää runsaasti kofeiinia. Se on vatsaystävällinen ja sisältää vain luonnollisia makuaineita. Elektrolyyttien ja magnesiumin ansiosta juoma imeytyy nopeasti ja soveltuu hyvin kramppien ehkäisemiseen. Suuren kofeiinimäärän vuoksi X´treme EnergySourcea ei ole tarkoitus käyttää jatkuvasti suorituksen aikana. Juomaa käytetään ennen suoritusta ja yksittäiseen piristystarpeeseen rankan suorituksen aikana.

Isotonic ENERGIA- ja NESTEYTYSJUOMA

Isotonic on energiajuoma joka sisältää maltodekstriiniä ja fruktoosia suhteessa 2:1. Siinä on natriumin ja kaliumin määrä korkeampi kuin High5 Energy Sourcessa. Isotonic on tarkoitettu käytettäväksi 4 – 6 % hiilihydraatti liuoksena ja se sopii erinomaisesti raskaisiin suorituksiin ja kuumiin olosuhteisiin. Erittäin kuumissa olosuhteissa elektrolyyttien määrää voi lisätä sekoittamalla Isotoniciin High5 Zero Neutral tabletteja.

6

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

startex.fi


ZERO URHEILUJUOMAT Puhtaanmakuinen ja virkistävä urheilujuoma, joka ei sisällä ylimääräisiä kaloreita. Tabletit sisältävät luonnollista makua, mutta eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita. Elektrolyyttien ja magnesiumin ansiosta Zero imeytyy erittäin nopeasti, joten se soveltuu hyvin kramppien ehkäisemiseen. Kaikki Zerot soveltuvat hyvin myös painonpudottajille. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Zeron nauttiminen suorituksen aikana hiilihydraattipitoisen juoman sijasta poltti testiryhmällä 41 % enemmän rasvaa (testiryhmä 22 henkilöä). 20 tabletista saat jopa 15 litraa urheilujuomaa, joten saat hyvää vastinetta rahoillesi. Pieni pakkauskoko tekee Zerosta myös ympäristöystävällisen tuotteen ja se on helppo pitää mukana. Helposti lohkeavan tabletin avulla pystyt itse säätelemään juomasi vahvuutta.

ZERO NEUTRAL Elektrolyyttejä sisältävä juoma tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita urheilujuomasi. Tiputa tabletti veteen tai mehuun ja saat itsellesi erittäin hyvän matalakalorisen urheilujuoman. Elektrolyyttien ja magnesiumin ansiosta Zero imeytyy erittäin nopeasti ja urheilijoiden mielestä juoma on yksinkertainen ratkaisu kramppien ehkäisemiseksi. Zero Neutralia voi sekoittaa myös muuhun urheilujuomaan. Se ei sisällä makeutus-, väri-, maku- eikä säilöntäaineita.

ZERO X´TREME Matalakalorinen ja piristävä urheilujuoma. Juoman sisältämä kofeiini antaa piristysruiskeen suorituksen aikana. Luonnolliset makuaineet antavat juomalle kevyen ja virkistävän maun. Elektrolyyttien ja magnesiumin ansiosta Zero imeytyy erittäin nopeasti, joten se soveltuu hyvin kramppien ehkäisemiseen. Pakkaus sisältää 20 tablettia, joista saa enimmillään 10 litraa juotavaa. startex.fi

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

7


HYDRAPAK JUOMASÄILIÖT, PULLOT ja TARVIKKEET Hydrapakin laajasta valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi liikuntasuorituksen aikana tapahtuvaan nesteytykseen. Hydrapakin juoma- ja geelisäiliöt sekä pullot on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja alan ammattilaisten osallistuminen tuotteiden suunnitteluun tarjoavat parhaan mahdollisen toimivuuden ja helppokäyttöisyyden. Hydrapak tekee jatkuvaa kehitystyötä urheilijoiden ja materiaalivalmistajien kanssa ja tämän kehitystyön ansiosta Hydrapakin tuotteet tarjoavat Sinulle parhaan toimivuuden kaikenlaisissa liikuntasuorituksissa ja olosuhteissa.

UltraFlask 450

Pehmeästä TPU-materiaalista valmistettu juomapullo. Erittäin kätevä monenlaiseen käyttöön. Juoksuun, retkeilyyn ja kaikenlaiseen nesteytykseen. Rakenteensa ansiosta se menee pieneen tilaan tyhjänä ja on helppo kuljettaa mukana. BBA ja PVC vapaa ja konepesun kestävä

SpeedCup 150

Pehmeästä TPU-materiaalista valmistettu juomamuki. Erittäin kätevä monenlaiseen käyttöön. Rakenteensa ansiosta se menee pieneen tilaan tyhjänä ja on helppo kuljettaa mukana. BBA ja PVC vapaa ja konepesun kestävä

SOFTFLASK GEELISÄILIÖT 150 ja 250 ml Hydrapakin geelisäiliöt tarjoavat mahdollisuuden käyttää geelejä kätevästi yhdestä pullosta. Säiliöitä on kahta kokoa 150 ml ja 250 ml. Säiliöit ovat konepestäviä ja isokokoinen venttiili varmistaa hyvän käyttömukavuuden. Geelisäiliöillä saat paljon lisäenergiaa mukaasi silloin kun sinulla on vähän kuljetustilaa käytettävissäsi.

8

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

startex.fi


STASH JUOMAPULLOT 750 ml ja 1000ml

STASH on uutta innovatiivista ajattelua edustava juomapullo. Pehmeästä TPU-materiaalista valmistettuun pulloon menee 0,75 tai 1 litra nestettä ja se on erittäin helppo kuljettaa mukana. Pullo painuu tyhjänä kasaan, lukittuu ja menee todella pieneen tilaan. Erittäin kätevä retkeillessä ja matkoilla, aina kun nestettä tarvitsee kuljettaa mukana. STASH on BBA ja PVC vapaa ja kestää konepesun. STASH on saatavana neljässä eri värissä.

WOOLY MAMMOTH JUOMAPULLO Wooly Mammoth on kaksikerrosrakenteinen juomapullo, missä on Primaloft kuitu eristeenä. Primaloft kuitu eriste pitää juoman kylmänä kesällä ja lämpimänä talvella. Wooly Mammothin rakenne on kevyt ja joustava, mikä takaa hyvän käyttömukavuuden. Wooly Mammothia on saatavana koossa 750 ml.

SF 500

Pehmeä juomapullo juoksuun, matkoille ja aina kun tarvitset nesteytystä. startex.fi

SOFTFLASK JUOMAPULLOT

Pehmeästä TPU-materiaalista valmistetut juomapullot ovat erittäin käteviä monenlaiseen käyttöön. Juoksuun, retkeilyyn ja kaikenlaiseen nesteytykseen. Rakenteensa ansiosta ne menevät pieneen tilaan tyhjänä ja ovat helppoja kuljettaa mukana. Juomapullot ovat BBA ja PVC vapaita ja konepesun kestäviä

SF 350

Pehmeä juomapullo juoksuun ja päivittäiseen käyttöön

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

9


JUOMASÄILIÖ 1,5 litra

Juomasäiliö on päältä avattava eli se on helppo täyttää. Säiliö voidaan kääntää ympäri ja se kestää konepesun. Letku on varustettu pikaliittimellä ja letkun suukappaleessa on lukitustoiminto. Talvikäyttöön on saatavilla eristetty letku.

JUOMASÄILIÖ 2 litraa

Ainutlaatuinen Shape-Shift teknologia estää juoman loiskumisen säiliössä ja varmistaa säiliön paikallaan pysymisen liikuntasuorituksen aikana. Päältä avattava ja konepestävä säiliö helppo täyttää ja se on helppo pitää puhtaana. Säiliön letku on varustettu pikaliittimellä ja suukappaleessa on lukitustoiminto. Talvikäyttöön on saatavilla eristetty letku.

JUOMASÄILIÖ 3 litraa

Malliston suurin juomasäiliö istuu hyvin paikallaan liikuntasuorituksen aikana Shape-Shift teknologian ansiosta. Konepestävä ja päältä avattava säiliö on helppo pitää puhtaana ja takaa pitkän käyttöiän. Letkussa on lukitustoiminnolla varustettu suukappale ja se on varustettu pikaliittimellä. Talvikäyttöön on saatavilla eristetty letku.

HYDRAPAK VARAOSAT JA TARVIKKEET

Hydrapakin varaosa valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi. Talvikäyttöön tarkoitetut eristetyt letkut, suukappaleet, puhdistus-harjat ja letkun liittimet. Kaikki varaosat ovat korkealuokkaista Hydrapak laatua ja sopivat Hydrapak tuotteiden lisäksi myös muihin juomajärjestelmiin.

10

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

startex.fi


CLIF URHEILURAVINTEET Clif Bar on Yhdysvaltojen ja Kanadan myydyin energiapatukka. Clif Barit valmistettu luomukaurasta, ja yritys panostaa vahvasti ympäristövastuuseen, kestävään kehitykseen ja luomuraaka-aineiden käyttöön. Kaikki patukat sisältävät B6- ja B12-vitamiineja, jotka auttavat kehoa vastaanottamaan energiaa. Clif Barit eivät sisällä keinotekoisia makeuttajia tai korkeafruktoosista maissisiirappia. Clif Barien tarina sai alkunsa, kun Gary Erickson oli pyöräilemässä ystävänsä kanssa Sierra Nevadassa 90-luvun alussa. Vaikka hän oli erittäin nälkäinen, tuntui hänestä ettei jaksa enää palaakaan energiapatukoita. Gary Erickson uskoi pystyvänsä valmistamaan paremman energiapatukan itse. Kaksi vuotta jatkuvaa tuotekehitystä äitinsä keittiössä, ja viimein Clif Bar oli valmis markkinoille. Patukat, ja yrityksen, Gary nimesi isänsä Cliffordin mukaan.

CLIF BAR PATUKAT

CLIF Bar on ensimmäinen tuotteemme ja yhä se määrittää olemassaolomme ja tekemisemme. Kokonaisia raaka-aineita. Suorituskykyistä ravintoa. Parasta makua. Riippumatta ajatko maantiepyörällä 240km tai etsit maastossa uusia polkuja, tällä energiapatukalla jaksat tehdä sen. • Proteiinin ja kuidun lähde • B6 ja B12 vitamiit auttavat luovuttamaan energiaa • Ei korkeafruktoosista maissisiirappia • Valmistettu luomukaurasta

CLIF BLOCKS

CLIF SHOT BLOKSit ovat pehmeitä, helposti pureskeltavia energiapalasia, nopeasti imeytyvää hiilihydraattia, kehon suosimaa nopeata energiaa suorituksen aikana. CLIF SHOT BLOKSit sopivat kaikille kestävyysurheilijoille ja myös kaikille jotka tarvitsevat nopeata energiaa. Syö puoli pakkausta CLIF SHOT BLOKSeja 15 minuuttia ennen suoritusta nostaaksesi verensokeriarvoa. Suorituksen aikana syö 1-2 pakkausta tunnissa ja muista nauttia suullinen vettä aina päälle.

• 25 mg kofeiinia

• 50 mg kofeiinia

CLIF SHOT ENERGY GELS

CLIF SHOT energiageeli on hiilihydraattilähde urheilijoille nautittavaksi kesken suorituksen. Jokainen huippusuoritukseen tähtäävä urheilija voi hyötyä nopeasta CLIF SHOT energiapamauksesta. CLIF SHOT sisältää vähemmän raaka-aineita kuin useimmat merkit - Tehostettu lähestymistapa antaa sinulle suorituskykyetua nopean energian maltodekstriinin ja kuivatun ruokosokerisiirapin muodossa. Glif Energy geelejä kannattaa nauttia yksi pakkaus 15 minuuttia ennen suoritusta ja 2-3 pakkausta tunnissa suorituksen aikana.

startex.fi

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

11


START KÄVELYSAUVAT Start kävelysauvamallisto tarjoaa jokaiselle käyttäjälle sopivat sauvat. Sauvojen materiaaleina on käytetty hiilikuitua ja komposiittia, millä saadaan jäykkyys ja keveys yhdistettyä optimaalisesti. Start kävelysauvamallistosta löytyy sopivat sauvat jokaiselle käyttäjälle kuntoilijasta huippu-urheilijaan.

START SPIRIT Erittäin kevyt, aktiivisen sauvakävelijän sauva. Sauvaputkessa on käytetty kestävää HS hiilikuitua (100 %) lisäämään putken jäykkyyttä. Sauvassa on miellyttävä Master Cork - korkkikahva sekä hyvin istuva ja helposti säädettävä Fit Race – hihna. Sompa on kovametallipiikillä varustettu Walking – sompa.

START CROSS Aktiivisen sauvakävelijän sauva. Sauvaputkessa on käytetty kestävää HS hiilikuitua (45 %) lisäämään putken jäykkyyttä. Sauvassa on miellyttävä Master Cork - korkkikahva sekä hyvin istuva ja helposti säädettävä Fit Race – hihna. Sompa on kovametallipiikillä varustettu Walking – sompa.

START X-TRAIL Aktiivisen sauvakävelijän sauva. Sauvaputkessa on käytetty kestävää HS hiilikuitua (25 %) lisäämään putken jäykkyyttä. Sauvassa on Master Cork - kahva ja Fit Race – hihna sekä kovametallinen Walking – sompa.

12

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

startex.fi


COMPOSITE

START FLOW Sauvakävelijän perussauva kahdella eri putkivärityksellä. Sauvassa on Master Cork - kahva ja Fit Race – hihna sekä kovametallinen Walking – sompa.

COMPOSITE

START CORE Edullinen komposiitti-putkella varustettu kävelysauva. Sauvassa on Master Cork - kahva ja Fit Race – hihna sekä kovametallinen Walking – sompa.

COMPOSITE

START T3-TOURER Kevyt ja kestävä kolmiosainen teleskooppikävelysauva. Sauva on säädettävissä 65-135 cm pituuksiin. Sauvassa on Master Cork - kahva sekä kovametallinen Walking – sompa.

COMPOSITE

START T2-TOURER Kevyt ja kestävä kaksiosainen teleskooppikävelysauva. Sauva on säädettävissä 80-130 cm pituuksiin. Sauvassa on Master Cork - kahva sekä kovametallinen Walking – sompa.

startex.fi

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

13


START RULLASUKSET, RENKAAT, VARAOSAT ja TARVIKKEET Start rullasuksimallistosta löytyvät sopivat rullasukset huippu-urheilijalle, kuntoilijalle ja juniorille. Runkomateriaaleina on laadukas alumiini tai hiilikuitu joissa lujuus ja tärinän vaimennusominaisuudet ovat huippu luokkaa. Erilaisilla pyörävaihtoehdoilla saat sukset toimimaan kaikenlaisilla alustoilla. Malli Start Carbon Classic Runko Hiilikuitu Paino 1,95 kg/pari Pituus 815 mm Pyörä 44 mm, Ø75 mm Materiaali Kumi

START CARBON CLASSIC – CLASSIC Start Carbon Classic rullasuksi on tarkoitettu perinteisen hiihdon harjoitteluun. Pitkä ja hyvin joustava runko tekevät suksesta vakaan ja rauhallisen hiihtää. Kumipyörät rullaavat hyvin ja antavat riittävän vierintävastuksen. Start Carbon Classic toimii kaikenlaisilla alustoilla. VARAOSAT JA TARVIKKEET

11520 Etupyörä laakereilla 11521 Pitopyörä laakereilla 11630 Lokasuoja

Carbon Classic Carbon Classic 2 kpl

Kumi, 44/75 mm Kumi, 44/75 mm musta

11520

Kumi etupyörä 44/75 mm laakereilla

11521

Kumi pitopyörä 44/75 mm laakereilla

Lokasuoja

11630

Malli Start Elegance Runko Aluminium Paino 1,6 kg/pari Pituus 700 mm Pyörä 26 mm, Ø100 mm Materiaali Uretaani

START ELEGANCE – SKATING Lajinomaiseen luisteluhiihdon harjoitteluun. Start Elegance rullasuksen leveä ja alaspäin taivutettu runko sekä suurikehäinen pyörä tekevät suksesta tasapainoisen ja vakaan hiihtää. VARAOSAT JA TARVIKKEET

11480 11481 11540 11542 11550 11551 11545 11554

PU-pyörä laakereilla Elegance PU, 26/100 mm PU-pyörä iman laakereita Elegance PU, 26/100 mm Kuulalaakeri 608 Keskiöholkki 26 mm messinki Muotoprikka 3 mm Elegance Akselipultti, 8.8, 55 mm Elegance Nylocmutteri Elegance, Combi SK 71/80 Runko Elegance

11480

Uretaani pyörä 26/100 mm laakereilla

11481

Uretaani pyörä 26/100 mm ilman laakereita

Malli Start Combi Runko Aluminium Paino 1,5 kg/pari Pituus 680 mm Pyörä 30 mm, Ø71 mm Materiaali Uretaani

START COMBI – SKATING & CLASSIC Edullinen yleisrullasuksi perinteisen- ja luistelutyylin kesäharjoitteluun. VARAOSAT JA TARVIKKEET

11500 11501 11510 11540 11541 11543 11544 11545 11547 11548 11553

14

PU-pyörä laakereilla SK 71/Combi PU, 30/71 mm PU-pyörä iman laakereita SK 71/Combi PU, 30/71 mm PU-pitopyörä laakereilla Combi PU, 30/71 mm Kuulalaakeri 608 Keskiöholkki 30 mm messinki Teräsprikka 3 mm SK 71 ja 80/Combi Akselipultti, 8.8, 50 mm SK 71 ja 80/Combi Nylocmutteri Elegance, Combi, SK 71/80 Pitolaakeri 14/16 Combi Pitoakseli, karkaistu, 14 Combi Runko Combi 11620 STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

11500

Uretaani pyörä 30/71 mm laakereilla

11510

Uretaani pitopyörä 30/71 mm laakereilla

11501

Lokasuoja 1 kpl

Lokasuoja

11620

Uretaani pyörä 30/71 ilman laakereita

keltainen startex.fi


Malli Runko Paino Pituus Pyörä Materiaali

Start Skating 71 Aluminium 1,4 kg/pari 680 mm 30 mm, Ø71 mm Uretaani

Start Skating 80 Aluminium 1,5 kg/pari 700 mm 30 mm, Ø80 mm Kumi

START SKATING – SKATING Luisteluhiihdon harjoitteluun. Skating 71 ja Skating 80 ovat kestäviä ja keveitä perusrullasuksia luisteluhiihtoon. Pyörien muoto ja koko sekä materiaalit, uretaani ja kumi, mahdollistavat lajinomaisen harjoittelun myös märällä asfaltilla hiihdettäessä. VARAOSAT JA TARVIKKEET SK 71

11500 11501 11540 11541 11543 11544 11545 11560 11620

SK 80

PU-pyörä laakereilla SK 71/Combi PU, 30/71 mm PU-pyörä iman laakereita SK 71/Combi PU, 30/71 mm Kuulalaakeri 608 Keskiöholkki 30 mm messinki Teräsprikka 3 mm SK 71 ja 80/Combi Akselipultti, 8.8, 50 mm SK 71 ja 80/Combi Nylocmutteri Elegance, Combi, SK 71/80 Runko SK 71 / 80 Lokasuoja 1 kpl keltainen 11500

11510

11501

Uretaani pyörä 30/71 mm laakereilla

11514 Pyörä laakereilla SK 80 kumi, 30/80 mm 11515 Pyörä iman laakereita SK 80 kumi, 30/80 mm 11540 Kuulalaakeri 608 11565 Keskiöholkki 30 mm messinki 11564 Teräsprikka 3,5 mm SK 71 ja 80/Combi 11544 Akselipultti, 8.8, 50 mm SK 71 ja 80/Combi 11545 Nylocmutteri Elegance, Combi, SK 71/80 11560 Runko SK 71 / 80 11680 Seeger-rengas 11625 Lokasuoja 1 kpl musta

Lokasuoja

Uretaani pitopyörä 30/71 mm laakereilla

Lokasuoja

11620

11514

Kumipyörä 30/80 mm laakereilla

11515

Kumipyörä 30/80 mm ilman laakereita

11625

Uretaani pyörä 30/71 ilman laakereita

START RULLASUKSIEN KULJETUSKASSI Vahvarakenteinen, pohjasta pehmustettu kassi rullasuksien kuljetukseen ja säilytykseen.

startex.fi

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

15


START RULLASUKSISAUVAT Start rullasauvat tarjoavat erilaisia teknisiä ominaisuuksia. Sauvojen putkien rakenteet ovat viimeisintä hiilikuitu ja komposiitti materiaaleja. Näillä materiaaleilla saadaan jäykkyys ja keveys ominaisuudet yhdistettyä erinomaisesti. Start rullasauvamallisto tarjoaa tuotteita jokaiselle kuntoilijasta aina huippu-urheilijaan.

WO

16

START WINNER – ROLLER

START LOPPET – ROLLER

START SPORT – ROLLER

Start Winner on laadukas rullahiihtosauva aktiivisille hiihtäjille ja kilpahiihtäjille. HS-hiilikuidusta valmistettu 17 mm sauvaputki kestää kovaakin käyttöä. Sauvassa kevyt Master Cork korkkikahva. Fit Race - hihna pitää sauvan tukevasti kontrollissa. Sompa on kovametallipiikillä varustettu Rollersompa rullahiihtoon.

Start Loppet on suunniteltu vaativille rullahiihtäjille , jotka edellyttävät sauvoilta toimivuutta ja kestävyyttä. Sauvaputki on 17 mm halkaisijaltaan ja valmistettu kestävästä HS hiilikuidusta. Sauvassa on Master Cork – kahva ja hyvin istuva Fit Race- hihna sekä kovametallipiikinen Rollersompa rullahiihtosauvoihin.

Start Sport sauva on tarkoitettu aktiiviselle kuntoilijalle. HShiilikuidusta valmistettu 17 mm jäykkä sauvaputki kestää kovaakin käyttöä. Sauvassa on Master Cork korkkikahva Fit Race hihnalla varustettuna. Sompa on kovametallipiikkinen Rollersompa rullahiihtoon.

STARTEX KESÄTUOTTEET 2017

startex.fi


STARTEX OY

Keskikankaantie 30, 15860 HOLLOLA Puh. (03) 872 410 Fax. (03) 872 4141 www.startex.fi info@startex.fi

myynti ja markkinointi Heikki Eklund myynti- ja markkinointipäällikkö Puh. 0400 442 232 heikki.eklund@startex.fi

Satu Hue asiakaspalvelu Puh. (03) 872 410 satu.hue@startex.fi

myynti Itä- Kaakkois- ja Pohjois-Suomi Jyrki Andersén Puh. 050 590 6753 jyrki.andersen@startex.fi

Etelä- ja Länsi-Suomi Jouni Raittila Puh. 050 379 2442 jouni.raittila@startex.fi

high5.fi

startex.fi

hydrapak.com

@high5_fi

@StartSkiWax

@hydrapaksuomi

Facebook.com/High5Suomi # high5suomi

Facebook.com/StartSkiWax # startskiwax

Facebook.com/Hydrapak-Suomi # hydrapaksuomi

Start Kesä 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you