Page 21

ennep

erderij G o b r e d in K g n Stichti

iten: e, leuke, komende activite ; maak een gekk Overzicht van de tie ac oot -f ok ber: facebo boerderij en * maand septem nd op de kinder ki -) in le (k uw n dens het to va ie weet krijg je tij vertederende fo w en na gi pa ok ze facebo plaats deze op on dige prijs! tober een gewel ok 2 op t’ es fe ag ‘dierend (bijna) jarige ier feest met de V g! da en er di spelletjes, ber: kinderboerderij: * zondag 2 okto de op en do alles te aken en nog dieren! Er is van oententaar tjes m gr , en kk ba en ek enko schminken, pann een surprise! gratis. kinderboerderij de r. op ee tr en n 14.00- 17.00 uu va ag nd Zoals altijd is de zo en ag woensdag, zaterd 12.00 uur. Openingstijden: uurtjes eerder, om ee tw nt gi be kt site! De rommelmar en op onze web nd vi te is ie at rm s een mailtje! Meer info worden, stuur on n ille w r ge illi ijw En... mocht je vr derijgennep.nl info@kinderboer

Stichting Kinderboerderij Gennep e.o.

www.kinderboerderijgennep.nl

Musicaldinner ‘Mit Laetitia an toffel’

Op zaterdag 5 november 2016 presenteert gemengde zangvereniging Laetitia een spectaculaire dinner show: heerlijk genieten van een 4-gangen diner en onder tussen luisteren naar mooie bekende musicalmuziek! Om 17.00 uur worden de gasten verwelkomd met een welkomstdrankje. Tussen de verschillende gangen kun je in de sfeervol ingerichte zaal genieten van muziek uit bekende musicals, zoals West Side Story, les Miserables, Sister Act, Miss Saigon. Ook bekende nummers als Jesus Christ Super star, I don’t know how to love him en Don’t cry for me Argentina staan op het programma. Naast het koor Laetitia, dat muzikaal begeleid wordt door Harco van de Venn, zal ook het basiskoor optreden en de solisten Manuela Verheij, Jennifer Bartels en Piet Wijers. Het programma duurt tot ca. 22.00 uur.Voorverkoop van de entreekaarten voor deze dinner show à € 40,- vindt plaats op zondag 11 september en zondag 2 oktober van 11.00 – 12.00 uur in De Matshoek te Afferden. Wees er snel bij, want vol is vol! Omdat het restaurant van De Matshoek m.i.v. november gaat sluiten, is dit de laatste kans om hier nog een keer te dineren! Een Matsmenu is deze avond echter verkrijgbaar!!

Patrick (li) en Pascal bij hun bolide

Met een barrel van €300 op pad voor het goede doel. Wat een mo oi project, die Amsterdam-Dakar Chall enge. De redactie heeft al contact opgeno men met Pascal Philipsen uit de Sleedoo rnstraat. Als zij ter ug zijn uit Afrika, willen wi j graag opschrijven hoe de uitdagende reis is verlopen en of de gestelde doelen zijn gehaald, natuurlijk begeleid met daarbij be horende foto’s. Omdat Pascal na de rit in november nog in Afrika blijft om vrijwillig er swer k te doen, zal het inter view waars chijnlijk pas in februari of maar t in Hè js Nèjs verschijnen. In de tussentijd is het pr oject te volgen (zie daar voor de poste r) en is sponsoring mogelijk.

Profile for Hejs Nejs

70 heijen  

Hejs Nejs uitgave van September 2016

70 heijen  

Hejs Nejs uitgave van September 2016

Advertisement