Page 1

PTF FOTO VÅREN 2012

HEIDI 1MKB


OPPGAVE 1 Portrett i studio

To helt enkle, sort/hvitt studiobilder hvor ansiktet i hovedsak er i fokus, øyene også. Med gode kontraster. Lyset er plassert på den ene siden for å skape litt større kontraster i bildet og for å skape litt mer liv i bildet. En gutt og ei jente for at bildene skulle bli litt mer ulike, samme med ansiktsuttrykkene. To forskjellige ansiktsuttrykk, et litt gladere enn det andre. Personene på bildet har begge hvitt helt hvitt tøy, slik at tøyet ikke skal ta oppmerksomheten bort fra ansiktet.


OPPGAVE 2 Barnefoto

Et bilde som ikke er bare rett opp og ned, litt morsomt. Et livlig bilde med mye liv som kan fortelle litt om hvordan det er å være liten. Bildet er tatt ganske nærme, slik at det skal bli mer fokus på ansiktet og øynene, som gir uttrykk for hvordan hun har det. Gjør bildet mer livlig og lekent. Bildet er tatt ute for å få et bedre lys og en mindre rotete bakgrunn.


OPPGAVE 3

Produktfoto, appelsinjuice Bildet av appelsinjuicen er tatt ute for å få et litt bedre og mer naturlig lys. Har brukt reflektor for at det ikke skal bli for mørkt siden solen kommer fra motsatt side av det bildet er tatt. Bakgrunnen og personens tøy består av nøytrale farger i bildet slik at appelsinjuicen skal komme godt frem, være godt synlig.


OPPGAVE 4 Eventyr

Ei lita jente som sitter i skogen med et speil, litt mystisk stemning. Prøvde å skape en eventyrstemning, hvor jenta sitter og ser inn i et speil midt i skogen, hvor hun ikke ser seg selv, bare masse skog (og kanskje mer, det er litt opp til folk som ser bildet å bestemme hva de tror hun ser). For å skape en litt mer «eventyr stemning» er speilet pyntet med litt mose og noen greiner, slik at det ser ut som speilet hører til i skogen/har stått i skogen en god stund.


Skoleprosjekt  

Skoleprosjekt 2012, Ptf foto

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you