Page 1

Velkommen til Nyfødtfotografering


VELKOMMEN


Nyfødtfotografering Nyfødtfotografering

1 500,-

3 000,-

En nyfødtfotografering er best å gjøre når barnet er 5-14 dager gammelt. Jo yngre jo bedre er det som regel. Vi pleier gjerne å holde på i 2-3 timer og studio er godt og varmt slik at den lille skal trives. En nyfødtfotografering tar lang tid fordi vi må innberegne amming og stell underveis, og ikke minst tar det ofte litt tid å få den lille til å sove dypt nok.

Se jeg vokser

3 fotograferinger i løpet av barnets første leveår. Feks ved Nyfødt, 6 mnd og 1 års alder.


OM FOTOGRAFERINGEN

Her er noen tips for å gjøre fotograferingen så bra og enkel som mulig 1: Før vi setter igang Etter en fødsel er man ikke bestandig helt i toppform, men under selve fotograferingen kan mamma slappe godt av mens vi gjør resten. Hvis det er mulig burde man prøve å holde babyen våken litt før man drar til studioet, og så tar vi å mater skikkelig når dere kommer hit. Vi pleier å diskutere hva dere ønsker når babyen er ferdig å spise, skal rape litt og vi prøver å få han til å sovne godt igjen. Hvis dere ønsker søsken og familiefotografering samtidig gjør vi gjerne dette helt i starten. Og så kan søsken kanskje dra videre mens vi fotograferer babyen alene. I studioet er det veldig varmt for at den lille skal trives (ca 27 grader) så tenk lette klær til dere voksne. 2: Fotograferingen Under selve fotograferingen tar vi oss av det meste og dere kan sitte og slappe av hvis dere vil det eller dere kan være med og hjelpe til med å passe på hvis dere orker dette. Små nyfødte tisser ofte, så ikke bli forskrekket om vi stadig må skifte tepper og tørke litt det er helt normalt. Skulle vi gjøre noe under fotograferingen som dere ikke er komfortable med så for all del må dere si ifra. Vi setter selvfølgelig


OM FOTOGRAFERINGEN

sikkerheten høyt og passer godt på, men enkelte ganger vil man kanskje allikevel ikke være komfortabel og da er det viktig at vi får beskjed. 3: Hva med rekvisitter? Den nyfødte babyen er jo hovedmotivet vårt, men på enkelte bilder velger vi ut rekvisitter som passer til motivet. Det kan f.eks være hva slags teppe man pakker inn babyen i. En liten nyfødt lue, et trau som man kan ligge i eller en bøtte som babyen kan være posert i. Dette er rekvisitter som passer godt til nyfødtfotografering og vi vil få en mer variert fotografering. Har dere et babyteppe eller noe annet personlig som dere vil ha med på bilder så er det helt topp. Her har jeg et utvalg av bukser, luer, tepper, kurver osv så dere må ikke ha med noe hvis dere ikke vil. 4: Hva med klær? På en slik fotografering blir det penest uten klær, eller kun med en strikket bleiebukse eller lignende. Man kan selvfølgelig velge å ha på en body, en sparkebukse osv, men hvis vi skal bytte bakgrunn og ikke vil ha på klærne mer våkner ofte barnet når vi kler av. Jeg anbefaler uansett ikke klesskift på en slik fotografering, da barna er så små og klær ikke kommer så godt fram. Hvis dere ønsker å ha på klær på familiebilde anbefaler jeg at dere holder dere til ensfarget tøy, helst omtrent samme mørkhetsgrad. Gjerne langermet feks sort genser.


OM FOTOGRAFERINGEN

5: hvor lang tid bruker vi på studioet? Dette varierer fra barn til barn. Vi ber dere være forberedt på ca 3 timer, mesteparten av denne tiden blir jo brukt til mating, kos og å vente på å få babyen til å sove. Noen ganger er vi klare etter 1,5 time, andre ganger bruker vi tiden fullt ut og kanskje litt på overtid. Et barn som sover tungt og er rolig vil vi bli raskere ferdig med enn hvis man får en skikkelig våkeperiode når man kommer.


5: Når får dere se bildene? Når vi er ferdige å fotografere setter vi opp en ny avtale for visning og bestilling av bilder. Vi prøver å finne en tid som passer dere og oss 1-2 uker etter fotograferingen. På visningen går vi nøye igjennom alle bildene, velger favoritter og plukke ut det dere ønsker å bruke videre. På visningen setter vi opp bestilling på det dere måtte ønske av veggbilder, montasjer, album osv. Etter at vi har hatt bestillingstimen vil dere få med dere en kode for også å kunne se igjennom bildene på nettsiden min. Dermed kan flere i familien bestille bilder hvis de ønsker det eller dere kan endre på den bestillingen vi allerede har satt opp. På visningen har dere mulighet til å bestille bilder til visningspriser som er en del lavere enn den vanlige prislisten min.


Jeg gleder meg til ü møte dere i studio Mange hilsener fra Hege


Ved alle fotograferinger vil dere få se resultatet på visningstimen hos meg etter ca 14 dager. Fotograferingsprisen inkluderer fotograferingen, lett redigering og klargjøring av bildefilene, lagring av de utvalgte bildene samt visning av bilder hos oss. Ønskes det ikke at bildene vi har fotografert brukes i vår markedsføring så kommer det et tillegg på kr 500,Dere får tilsendt en oversikt over alle bildene som dere kan ha som utgangspunkt for bestilling etter visningstimen. Vi arkiverer alle filer for ettertiden og forbeholder oss retten til all produksjon av forstørrelser så sant dere ikke kjøper ut bildefiler med printrettigheter. Alle bilder kan leveres i farge eller sorthvitt uten tillegg i prisen. -Fotograferingen betales før eller på fotograferingsdagen. -Ved bestilling av bilder tar vi minimum 50% av salgssummen ved bestilling.

RABATTER Det lønner seg å bestille bilder samlet på visningstimen Jeg har laget et rabattsystem som gjør at jo mer dere handler, jo større rabatt får dere.

Ved handel på visnings og bestillingstimen for summene nedenfor utløses rabatten. 3 000,- 6 000,- 10 000,- 14 000,- 18 000,-

5% 10% 15% 20% 25%

Rabatten gjelder ikke bildefiler

Nyfødtfotografering  

Litt info om nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering  

Litt info om nyfødtfotografering

Advertisement