Page 1

HP2-E49

HP

Technical Essentials of HP Servers, Storage and Networking - Upgrade Exam Click the link below to buy full version as Low as $25 http://www.examkill.com/HP2-E49.html

ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia, Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

Free Samples:

Free samples download are available for almost every product to check before

buy.

Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover complete course so that you pass final exam.

Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other providers in the same industry.

Privacy Protection:

Examkill team makes sure not to reveal your private information

including your credit card and other secret information.

Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours for all your questions/concerns about anything.

www.examkill.com


Question: 1

You have a customer who requires a storage solution for a large amount of structured data. Which drive technology is commonly recommended for such a purpose? A. SATA B. IDE C. PATA D. SAS

Answer: D

Question: 2

A long-time HP customer has an application that has developed a large quantity of unstructured data. He is looking for a cost-effective storage solution for this data. Which drive technology is commonly used for this type of data? A. SAS B. SATA C. PATA D. SCSI

Answer: B

Question: 3

http://www.examkill.com/HP2-E49.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

2


Which requirements does the infrastructure as a service (IaaS) cloud service meet? (Select two.) A. storage B. application services C. processing D. database management

Answer: A, B

Explanation: Reference: http://searchcloudcomputing.techtarget.com/definition/Infrastructure-as-a-Service-IaaS

Question: 4

Which feature does the Integrity Superdome 2 support? A. internal disk storage B. zx2 chipset C. passive backplane D. sx2000 chipset

Answer: C

Explanation: Reference:

http://www.examkill.com/HP2-E49.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

3


http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/4AA1-1678ENW.pdf (page 2, second bulleted point on the left column of the content)

Question: 5

Which HP clustering software product allocates resources and manages application performance, based on service-level objectives? A. Tru64 Unix B. HP-UX Workload Manager C. HP OpenVMS D. HP Serviceguard

Answer: B

Explanation: Reference: http://h71036.www7.hp.com/enterprise/downloads/wlm.overview.pdf (page 4, topic: what is HP-UX Workload Manager)

Question: 6

Which statement is true about Integrity virtual partitions? A. They divide soft partitions into separate pools. B. They provide isolation of cell boards through partitioning and virtualization technology. C. They allocate a complete resource to a specific application.

http://www.examkill.com/HP2-E49.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

4


D. They run their own image of an operating system to isolate an application from other applications

Answer: B

Explanation: Reference: http://www.martyp.net/HP_servers.html (topic: Virtual Partitions (vPars) on PA-RISC HP 9000 Server)

Question: 7

A customer hosts an Integrity server locally. The server is on a Percent CPU agreement within the HP Payper-Use program. Which statement is true about this agreement? A. The customer determines the percentage of CPUs that are active. B. The Utility Metering Appliance reads all CPUs once every 24 hours and averages the utilization. C. The customer can use up to 25% of the CPUs in the server. D. Cost is based on the number of active processors.

Answer: B

Explanation: Reference: http://h71000.www7.hp.com/solutions/adaptenterprise/ae_openvms_nov02.pdf (page 12, first paragraph; http://h71036.www7.hp.com/enterprise/downloads/RedHatLinux_Integrity_wpSVK.pdf

http://www.examkill.com/HP2-E49.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

5


(page 14, second paragraph)

Question: 8

How do Integrity Virtual Machines (VMs) differ from vPars? A. VMs use dedicated resources that are exclusively under the control of one kernel; vPars do not. B. vPars employ the Platform Manager; VMs do not. C. vPars are better than VMs for fine-grained, virtualized soft partitioning with shared resources. D. VMs share processor and I/O devices among guest kernels; vPars do not.

Answer: D

Explanation: Reference: http://www.sics.se/~niwi/hpux/VSE.pdf (page 1 and 2)

Question: 9

Which is a feature of the Matrix Operating Environment? A. real-time capacity planning B. control of all infrastructure elements C. provision application environments D. consolidation of Ethernet and storage networks

http://www.examkill.com/HP2-E49.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

6


Answer: B

Explanation: Reference: http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enwHYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operatingenvrionment-4aa1-4409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"&HYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"pid=66HYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"&HYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"sid=HYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"&HYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"lcid= (page 1, second column, second sentence)

Question: 10

Which features of Windows Server 2008 R2 Enterprise are supported by the HP Converged Infrastructure? (Select two.) A. plug-and-play storage B. clustering C. hot-add processor D. virtual partitions E. FlexFabric

Answer: B, D

http://www.examkill.com/HP2-E49.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

7


HP2-E49

HP

Technical Essentials of HP Servers, Storage and Networking - Upgrade Exam Click the link below to buy full version as Low as $25

http://www.examkill.com/HP2-E49.html

We also provide PDF Training Material for:

Hot Exam

Hot Certification

650-987

MB3-861

CCNA

ASC

642-447

1Z0-218

APC

CCNP

642-874

LOT-919

MCTS

MBS

70-448

TB0-120

CCDA

MCITP

MB3-862

000-M88

IBM Lotus

11g DBA

70-620

HP2-H19

A+

JNCIP

HP2-E46

HP2-E47

Security+

Adobe CS4

http://www.examkill.com/HP2-E49.html

www.examkill.com

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

8

HP2-E49 ExamKill Real Questions (pdf)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you