Issuu on Google+

70-484

Microsoft

Prepare for Microsoft Essentials of Developing Windows Store Apps using C# Click the link below to buy full version as Low as $39 http://www.examkill.com/70-484.html

ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia, Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

Free Samples:

Free samples download are available for almost every product to check before

buy.

Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover complete course so that you pass final exam.

Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other providers in the same industry.

Privacy Protection:

Examkill team makes sure not to reveal your private information

including your credit card and other secret information.

Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours for all your questions/concerns about anything.

www.examkill.com


Question: 1

You are developing a Windows Store style app. You need to ensure that the app meets the requirements for Windows Store certification. Which requirement must be met? A. The app must not display ads on tiles. B. The app must have a short name and a long name. C. The app must conform to the rating system E, Y-7, Y-14, MA. D. Ads that do not comply with the standard content policies must supply a content agreement.

Answer: A

Question: 2

DRAG DROP You are planning the architecture of a new Windows Store style e-commerce app. You need to maximize reusability by breaking app components into logical layers. To which logical layers should you assign the components? (To answer, drag the appropriate components to the correct layers in the answer area. Each component may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

2


Answer:

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

3


Question: 3

You are developing a Windows Store app that will read billing information from a CSV file that is stored in local storage. The app will display the billing data on the screen. You need to ensure that portions of the app can be reused in WinRT, Windows Presentation Foundation (WPF), Microsoft Silverlight, and Windows Phone apps. What should you do? A. Create a page and a Billing ViewModel object. Set the page’s DataContext property to reference the BillingViewModel object. Program the page so that its Loaded event reads data from the file and populates the properties of the Billing ViewModel object with that file’s data. Program the page to consume the data by using data binding.

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

4


B. Create a page and a Billing ViewModel object. Program the page to use the Loaded event to load data from the file and then update the page contents to reflect the billing data from the file. Program the Billing ViewModel object to use the Windows.Data.FileLoader class to populate its properties from the file. C. Create a page, a Billing ViewModel object, and a FileHelper class. Set the page’s DataContext property to reference the BillingViewModel object. Program the BillingViewModel object to use the FileHelper class to load data from the file, and populate its properties with billing data. Program the page to consume the data by using data binding. D. Create a page and a BillingViewModel object. Set the page’s DataContext property to reference the BillingViewModel object. Program the Billing ViewModel object to load data from the file and populate its properties with that data. Program the page to consume the data by using data binding. E. Company 2

Answer: C

Question: 4

DRAG DROP You are developing a Windows Store app. You are using the Model-View-ViewModel (MVVM) architectural pattern to design the app. You need to identify the type of code to place in each layer. How should you distribute the code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

5


Answer:

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

6


Question: 5

DRAG DROP You are developing a Windows Store app. You need to create a class that handles INotifyPropertyChanqed events. How should you complete the relevant code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)

Answer:

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

7


Question: 6

DRAG DROP You are developing a Windows Store app. You need to identify the effects of applying Microsoft design principles to the user interface. Which effects result from the design principles? (To answer, drag the appropriate effects to the correct locations in the answer area. Each effect may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)

Answer:

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

8


Question: 7

DRAG DROP You are developing a page for a Windows Store app. You have the following requirements for the page: • Display a button on the bottom app bar that allows the user to insert a picture. This button must be bound to the Insert command in the view model. • Display a button in the main content area of the page that allows the user to open documents. This button must be bound to the Open command in the view model. You need to ensure that the requirements are met. How should you complete the relevant code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)

Answer:

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

9


Question: 8

DRAG DROP You are implementing a user control. The user control is databound to an Items collection through the DataContext property. Each item in the collection contains a Name property and a RemoveItem property. The user control must display a two-column list of elements that has the name of the databound item on the left and a button labeled ¡°Remove¡± on the right. You need to implement the content of the user control. How should you complete the relevant code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

10


to view content.)

Answer:

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

11


Question: 9

DRAG DROP You are developing a page for a Windows Store app. The app includes the following event handlers: • The FillCommands event handler adds context-aware commands to the app bar. • The ClearCommands event handler clears context-aware commands from the app bar. You have the following requirements: • Fill the app bar when it is shown by using the FillCommands event handler. • Clear the app bar when it is hidden by using the ClearCommands event handler. You need to subscribe to the correct events on the app bar to meet the requirements. How should you complete the relevant code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

12


need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)

Answer:

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

13


Question: 10

DRAG DROP You are developing a Windows Store video-sharing app. Videos are represented in the app by a VideoCollection class that contains a list of videos. The app includes the following code segment:

The app must support grouping by the VideoCollection object. You need to bind a GridView control that can display and group the videos to a List<VideoCollection> collection named VideoLibrary. Which three actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.)

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

14


Answer:

http://www.examkill.com/70-484.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

15


70-484

Microsoft

Prepare for Microsoft Essentials of Developing Windows Store Apps using C# Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examkill.com/70-484.html

We also provide PDF Training Material for:

Hot Exam

Hot Certification

650-987

MB3-861

CCNA

ASC

642-447

1Z0-218

APC

CCNP

642-874

LOT-919

MCTS

MBS

70-448

TB0-120

CCDA

MCITP

MB3-862

000-M88

IBM Lotus

11g DBA

70-620

HP2-H19

A+

JNCIP

HP2-E46

HP2-E47

Security+

Adobe CS4

http://www.examkill.com/70-484.html

www.examkill.com

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

16


70-484demo