Issuu on Google+

350-029

Cisco

Cisco CCIE Service Provider Written exam

http://www.examkill.com/350-029.html

ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia, Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

Free Samples:

Free samples download are available for almost every product to check before

buy.

Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover complete course so that you pass final exam.

Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other providers in the same industry.

Privacy Protection:

Examkill team makes sure not to reveal your private information

including your credit card and other secret information.

Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours for all your questions/concerns about anything.

www.examkill.com


Question: 1

Refer to the exhibit

Which Cisco IOS feature does this algorithm illustrate? A. OSPF exponential back-off B. IP event dampening C. partial SPF D. EIGRP DUAL E. the Cisco MPLS traffic engineering path recalculation

Answer: B

Question: 2

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

2


What is the encapsulation format of an MPLS Multicast VPN (MVPN) packer? A. IP unicast in IP unicast B. IP multicast in IP anycast C. IP anycast in IP anycast D. IP multicast in IP unicast E. IP multicast in IP multicast F. IP unicast in IP multicast

Answer: E

Question: 3

What is the port number of an IPsec Encapsulating Security Payfoad packet? A. UOP port 50 B. IP protocol 51 C. TCP port 51 D. TCP port 50 E. IP protocol 50 F. UDP port51

Answer: E

Question: 4

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

3


Refer to the exhibit

Which IPv6 deployment feature is displayed? A. MPLS 6PE B. MPLS 6VPE C. 6 to 4 Replay Service D. native IPv6 over MPLS E. 6 to 4 Tunnel

Answer: B

Question: 5

What is the minimum hardware configuration of the multishelf Cisco CRS- 1 system? A. one route processor (RP) Card and one modular services card (MSC) B. one distributed route processor (DRP) and one S13 fabric card (SFC) C. one line card chassis (LCC) and one fabric card chassis (FCC) D. one route processor (RP) and one fabric card chassis (FCC) E. one line card chassis (LCC) and one S13 fabric card (SFC)

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

4


Answer: C

Question: 6

How many bits does EXP occupy in the MPLS label header? A. 8 B. 4 C. 3 D. 1 E. 2

Answer: C

Question: 7

Which three of these can be a forwarding equivalence class? (Choose three) A. IPsec tunnel B. routing equivalence paths C. traffic engineering tunnel D. bridge or switch instance E. groups of IP addresses

Answer: C,D,E

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

5


Question: 8

You are about to design a very fast convergence time on a service provider network. Which feature would you utilize to declare a link failure within less than two seconds of the fault on a link? A. fast convergence SFP B. MTU discovery C. redundancy links D. keepalive E. carrier delay

Answer: A

Question: 9

What is the default BGP scanner time? A. 10 minutes B. 5 minutes C. 120 seconds D. 60 seconds E. 30 minutes

Answer: D

Question: 10

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

6


Which statement about standard STS-1 SONET farming is true? A. 8 rows by 64 bytes B. 6 rows by 64 bytes C. 10 rows by 96 bytes D. 8 rows by 128 bytes E. 9 rows by 90 byte

Answer: E

Question: 11

In the Carrier Support Carrier (CsC) feature, which two protocols run CSC-PE and CSC-CS (Choose two) A. EBGPv4 with a sending community B. IGP and LDP C. EBGPv4 with a sending label D. IGP and EBGPv4 E. IGP and RSVP

Answer: B,C

Question: 12

Which three are optional extensions of the Frame Relay Local Management Interface specification? (Choose three) A. switched virtual circuit

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

7


B. virtual circuit status C. simple flow control D. multicasting E. permanent virtual circuit

Answer: B,C,D

http://www.cisco.com/en/US/docs/internetworking/troubleshooting/guide/tr1918.htm #wp1020573lLMI ExtensionsIn addition to the basic Frame Relay protocol functions for transferring data, the consortium Frame Relay specification includes LMI extensions that make supporting large, complex internetworks easier. Some LMI extensions are referred to as "common" and are expected to be implemented by everyone who adopts the specification. Other LMI functions are referred to as "optional." A summary of the LMI extensions follows:•Virtual circuit status messages (common)—Provide communication and synchronization between the network and the user device, periodically reporting the existence of new PVCs and the deletion of already existing PVCs, and generally provide information about PVC integrity. Virtual circuit status messages prevent the sending of data into black holes—that is, over PVCs that no longer exist.•Multicasting (optional)—Allows a sender to transmit a single frame but have it delivered by the network to multiple recipients. Thus, multicasting supports the efficient conveyance of routing protocol messages and address resolution procedures that typically must be sent to many destinations simultaneously.•Global addressing (optional)—Gives connection identifiers global rather than local significance, allowing them to be used to identify a specific interface to the Frame Relay network. Global addressing makes the Frame Relay network resemble a local-area network (LAN) in terms of addressing; Address Resolution Protocols, therefore, perform over Frame Relay exactly as they do over a LAN.•Simple flow control (optional)—Provides for an XON/XOFF flow control mechanism that applies to the entire Frame Relay interface. It is intended for devices whose higher layers cannot use the congestion notification bits and that need some level of flow control.

Question: 13

Which two models are the models of DiffServ-Aware Traffic Engineering? (Choose two) A. Policy-based Model B. Class based Model C. Russian Doll Model

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

8


D. Global Tunnel Model E. Maximum Allocation Model

Answer: C,E

Question: 14

Refer to the exhibit

If the SP network is configuring Remotely Triggered Black Hole filtering to protect hosts on the 152.68.19.0/24 network, which router should be configured as the black hole activating router? A. F B. C C. D D. L

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

9


E. A F. K

Answer: D

Question: 15

Which type of AAL does ATM utilize to deliver CBR traffic? A. AAL2 B. AAL 4 C. AL 5 D. AAL 1 E. AAL 3

Answer: C

Question: 16

Which statement about VPLS is true? A. All CE devices emulate a bridge B. All provider devices emulate a bridge C. Hierarchical VPLS reduces signaling overhead D. Each PE device emulates a bridge E. Each CE device emulates a bridge

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

10


Answer: D

Question: 17

All secure domain routers (SDRs) have shared attribute and resources. Which three resources are shared all SDRs? (Choose three) A. privilege-level configuration B. fabric cards C. SNMP traps D. admin- level configuration E. exec- level configuration

Answer: B,C,D

Question: 18

When an MPLS Layer 2 VPN runs in the- hub-and-spoke model, where is QoS implemented? A. hub and spoke B. PE C. CE D. hub E. spoke

Answer: D

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

11


Question: 19

Which two statements about VPLS are true? (Choose two) A. STP runs in the core B. Only L2TFV3 can be used for pseudowrie establishment C. There is a full mesh of pseudowries. D. There is a partial mesh of pseudowries to save resources E. There is a split-horizon mechanism to avoid loops

Answer: C,E

Question: 20

Which two statements about 10 Gigabit Ethernet (10GE) are true? (Choose two.) A. 10 Gigabit Ethernet does not support VLAN definition B. 10 Gigabit Ethernet full duplex links, but does not support half duplex links. C. 10 Gigabit Ethernet supports unshielded or shielded twisted-pair cable connections D. 10 Gigabit Ethernet supports Carrier Sense Multiple Access with Collision Detection (CSMA/CD). E. 10 Gigabit Ethernet supports optical fiber connections in single mode only. Mufti mode is not supported.

Answer: B,C

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

12


Cisco 350-029

Cisco CCIE Service Provider Written exam

http://www.examkill.com/350-029.html

www.examkill.com We also provide PDF Training Material for:

Hot Exam

Hot Certification

650-987

70-416

CCNA

ASC

642-447

1Z0-218

APC

CCNP

MCTS

MBS

70-412

LOT-919

70-448

TB0-120

CCDA

MCITP

70-410

70-415

IBM Lotus

11g DBA

70-620

HP2-H19

A+

JNCIP

HP2-E46

HP2-E47

Security+

Adobe CS4

http://www.examkill.com/350-029.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

13


350-029 ExamKill.com