Page 1

AKTUELLE ØL

I HANERNE GODTHAAB BRYGHUS


GREENLA DE IN ND MA

GO

DT H

AAB

B RYG H U S • v

o l.

5, 9

%

5,09% vol. godthaab bryghus

Nyheder fra Godthaab Bryghus

33. cl. flasker

Made in Greenland

Vi udvider vores tappefunktion, og kan nu tilbyde af tappe alle vores øl på 33. cl. flasker, der er godkendt til retursystemet i Grønland.

Der er et par nyheder fra bryggeriet i Nuuk, som vi gerne vil dele med dig. Vi har masser gode øl på tankene, som vi kan tappe på fustager til professionelle kunder til salg på barer, restauranter mv., og der er et par spændende øl-nyheder på vej, som vi vil løfte sløret for i dag.

Det vil sige, at vi nu kan tilbyde alle de typer af øl, som vi brygger i Nuuk, på godkendte 33 cl. flasker. Endda også i små mængder.

Derudover kan vi snart tilbyde at tappe på flasker også til professionelle kunder, der ønsker et bredere udvalg til barer, restauranter og butikker.

Det kan være et godt supplement til fadøl, så man har flere forskellige spændende øl at tilbyde sine gæster. Flaske-øl er lidt dyrere end fadøl, men vi har selv oplevet, at det styrker salget generelt, når vi har et større udvalg i vores barer.

NYE SPECIALBRYG

I en prøveperiode kan vi også tilbyde islandske Einstöck på 33 cl. flasker, der kan sælges og indgå i retursystemet her i Grønland.

Der er hele 2 øl-nyheder på vej, som vi allerede nu tager imod forudbestillinger på:

33 cl. flasker kræver forudbestilling, og leveringstiden er ca. 4 uger.

DIAMOND

Aktuelle øl i hanerne

Aligoqqik

Det er den blødeste lager, vi har lavet nogensinde. Den er brygget på Vienna malt samt Chinnock og Cashmere humle. Den er rund og blød i smagen, og vi tapper den ufiltreret, så den får hele den gode smag og alle vitaminerne med i glasset. Alkoholprocenten er 5,09%

Udover de to øl-nyheder, har vi også en række friskbryggede øl, der er klar til tapning på fustager eller 33 cl. flasker til professionelle kunder:

Bâja, Godthaab Classic

Den kan tappes fra 25. maj. Der er kun lavet 3.500 liter, så vi anbefaler forudbestilling.

Umímak Bâja, Godthaab Moskusbryg Goldilocks - The Arctic Blonde Ale Aappaluttumik Nasalinnguaq / Lille Rødhætte (LIMITED DARK EDITION) Der er få liter tilbage af den officielle rock festival øl, og vi kan dermed stadig tilbyde fustager med denne specielbryg i få dage, endnu. heca.gl

Eric the Red (Er udsolgt i øjeblikket, men kan forudbestilles til levering om ca. 5 uger)

AKTUELLE FLASKEØL Der er desuden en række aktuelle lokale flaske-øl, som kan bestilles hos KNI eller direkte hos os, f.eks.: Bâja, Godthaab Classic Aappaluttumik Nasalinnguaq / Lille Rødhætte Nyt t-shirt design Diamond, Godthaab Bryghus

Umímak Bâja, Godthaab Moskusbryg Eric the Red

MØRK HVEDE Mens den bløde og gyldne ”DIAMOND” kan drikkes af alle, lancerer vi også en helt speciel mørk hvedeøl om få uger. Den er for et kræsent publikum, der har præferencer for mørke hvedeøl

Lad mig endelig høre, hvis du har spørgsmål. Bestilling af øl kan ske på lc@heca.gl eller tlf. 53 49 00

Inspireret af bayerske weissbier/weizen har vi brygget en grønlandsk hvedeøl. Den er cremet, sød og med en let aroma af banan. Alkoholprocenten er 5,09%

Med venlig hilsen Godthaab Bryghus

Den er så ny, at den ikke har fået et navn, og den lanceres først om 3 uger. Der er kun brygget en ganske lille mængde. Vi anbefaler derfor forudbestilling i god tid

Lasse Christensen HECA Nuuk A/S


BÂJA, GODTHAAB CLASSIC ALKOHOLPROCENTEN ER 5,09%

Bâja, Godthaab Classic er den mest solgte lokalproducerede øl i Grønland. Den er brygget siden 2006, og er dermed også en af de ældste øl i Grønland. Navnet ”Bâja” er det gamle navn for øl i Grønland. Dermed det ”klassiske navn” for øl, og således også navnet på vores egen ”Godthaab Classic”. Bâja, Godthaab Classic har en let frugtsmag fra humlen. Samtidig med den karamelrige smag fra den ristede malt, der gør smagen rund og blød. Der anvendes hele 4 maltsorter, hvor pilsnermalt og caramalt er blandt hovedingredienserne, og tre forskellige slags humle; Warrior, Cascade og Sterling. Bâja, Godthaab Classic er undergæret.

ÍM

7,09%

J Â AK B

A

U

M

S HU

GO D

AB BRY A G TH

GODTHAAB MOSKUS ALKOHOLPROCENTEN ER 7,09%

Denne type af bock øl eller bockbier er en overgæret stærk ale, der er gæret med en speciel gær til overgæring.

Umímak Bâja, Godthaab Moskusbryg er den stærkeste øl, vi brygger i forhold til dens alkoholstyrke, men den er både mild og rund i smagen. Den har en kraftig frugtsmag, og kan have en let mættende virkning. Umímak er det gamle grønlandske ord for moskusokse. Navnet symboliserer styrken på den alkoholstærke øl. Det blå logo med moskusoksen, der benyttes til Umímak Bâja, Godthaab Moskusbryg, er i øvrigt det oprindelige logo for Godthaab Bryghus, som er designet af Grønlands første kulturminister, der også står bag det flotte grønlandske flag ”Erfalasorput”, Thue Christiansen.


vol 5,09%

G

US

B BRY A A GH H T D O

ALKOHOLPROCENTEN ER 5,09%

Det første brand, der lanceres under navnet ”Goldilocks” er meget passende en ”arktisk blonde ale”. Der således passer godt til det blonde tema. Goldilocks, the Arctic blonde ale, er en krydret amerikansk øltype med en smuk skinnende gul farve. Godthaab bryghus har lavet en øl med en usædvanligt stor mængde humle. Der er benyttet flere kilo, mere end man normalt benytter, til en bryg hos Godthaab Bryghus. I alt 6 kilo mere humle end man benytter i de fleste bryg i Nuuk. Den amerikanske humletype Cascade giver øllet en dejlig bitterhed og en dejlig frisk duft af blandt andet buske og citrusfrugter. Vi har brugt to forskellige mørkere varianter af karamelhumle for at afb alancere bitterheden med en blød sødme, som også gør smagen mere fuld og frugtagtig. Goldilocks har en relativt lav mængde kulsyre for ikke at ødelægge de mange fine smagsnuancer.

TTU

G

A PP

GOLDILOCKS THE ARCTIC BLONDE ALE

UA

Q

AA

LU

M IK NASA

N N LI

AAPPALUTTUMIK NASALINNGUAQ/ LILLE RØDHÆTTE ALKOHOLPROCENTEN ER 5,09% LIMITED DARK EDITION Der er få liter tilbage af den officielle rock festival øl, og vi kan dermed stadig tilbyde fustager med denne specielbryg i få dage, endnu. 100 Kilo kirsebær, 5000 liter vand og masser af kærlighed er nogle af ingredienserne, som vi har benyttet til at fremstille lille rødhætte. Aappaluttumik Nasalinnguaq blev lanceret i 2016, og universet omkring øllet har næsten fået sit eget liv. Vi vidste, at vi havde udviklet et poulært brand, da gæsterne på barerne i Nuuk begyndte at stjæle papfigurerne, der skulle markedsføre øllet. Det er et godt tegn, når man ikke kan have salgsmaterialet i fred.


Eric The Red BREWED IN GREENLAND BY GODTHAAB BRYGHUS VOL. 5,09%

ERIC THE RED

ALKOHOLPROCENTEN ER 5,09% (Er udsolgt i øjeblikket, men kan forudbestilles til levering om ca. 5 uger)

HONEY, CHILLI & VIKING SPIRIT Øllet har sin røde farve fra maltsorten carared og der er endvidere anvendt bl.A. Amber malt og henover brygprocessen er nænsomt tilføjet en anelse honning og chili. Den tydelige humlearoma er fra humlesorten target, men også warrior og perle er anvendt. Eric the Red var en legendarisk viking med en utrolig historie. Det er også en af de ældste sagn, der historisk binder Island og Grønland sammen. Mere end 1.000 år senere er venskabet mellem de to lande stærkere end nogensinde. Når vi mødes, er det godt at hilse på hinanden over en velbrygget øl, der styrker sammenholdet og knytter nye venskaber. Øllet nydes afkølet og med omtanke og respekt for hinanden.


The true experience of Greenland GODTHAAB BRYGHUS 3900 Nuuk – Grønland • Tlf. +299 34 80 60 • E-mail info@heca.gl GODTHAAB BRYGHUS er en del af HECA Nuuk A/S, der ejer og driver de fleste barer og restauranter i Nuuk, Grønland

Imaneq 30, PO box 49. 3900 Nuuk, Greenland. info@heca.gl. Tel. +299 34 80 60. www.heca.gl

Aktuelle øl til fadølskunder  

Made in Greenland

Aktuelle øl til fadølskunder  

Made in Greenland