Page 1

4

Music

En nog veel meer! Scan de Qr-codes


H

oi, lezers

Dit is het allereerste nummer van Heart4Music tijdschrift. Binnenkort komt dit tijdschrift elke maand uit. Met nog veel meer roddels,nieuwtjes, een foto strip en nog veel meer raadsels enz Als je abonnee wordt krijg je het gehele tijdschrift!

Ik wil graag abonnee worden

Ik wil ook abonnee worden!


Inleiding Katy Perry last van winderigheid?

Kijk op pagina

14

Op welke plaats sta ik in de

Heart4Music top tien?

Kijk op pagina

4 Raad wie ik ben!

Kijk op pagina

8


Inleiding

1. Top tien 2. Top tien 3. Top tien 4. Top tien 5. Raad wie het is 6. Raad wie het is 7. Raad wie het is 8. Roddels over zangers en zangeressen 9. Roddels over zangers en zangeressen 10. Roddels over zangers en zangeressen 11. Roddels over zangers en zangeressen 12. Katy Perry last van winderigheid? 13. Katy Perry last van winderigheid mini strip! 14. Oeps dezelfde jurk! 15. Oeps dezelfde jurk! 16. Raad bij wie het liedje hoort 17. Raad bij wie het liedje hoort 18. Wist je dat? Kijk 19. Verjaardagen van de sterren snel! 20. Doe mee! 21. Antwoorden raadsels


Top tien Klik op het geluid pictogram om een link naar youtube te krijgen en dan kun je het liedje horen. 1.Gers Pardoel – Ik Neem je mee

2. Katy Perry- Last Friday night

3.Maroon 5 featuring Christina Aguilera – Moves Like Jagger

1


Top tien 4.

Pitbull Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer Give Me Everything ft.

5. Bruno Mars- The Lazysong

2.

6. Don Omar – Danza Kuduro

2


Top tien 7. Selena Gome- Who’s say

8. Adele –Someone like you

9. Ferry Doedens – Bij mij

3


Top tien

10

10.Elena - Midnight Sun

Wie staat er volgende week op nummer 1?

4


Raad wie het is! Raad welke deze zes door ons vervormden zangers of zangeressen zijn, kijk op de laatste blz . voor de antwoorden!

Ik Ben?

Ik Ben? 4


Raad wie het is!

Ik Ben?

Ik Ben?

5


Raad wie het is!

Ik Ben?

Ik Ben?

6


Roddels over zangers en zangeressen Lady Gaga nieuw record Lady Gaga heeft weer een nieuw record gevestigd. Deze keer met het aantal volgers van twitter. In totaal heeft Lady Gaga 15.167,769 followers.

Lady Gaga is op twitter de beroemdste persoon. Ook andere beroemdheden hebben veel followers zoals: Justin Bieber met 13,9 miljoen followers, Katy Perry met 11,5 miljoen followers, Lady Gaga had 28 dagen nodig om 14 miljoen naar 15 miljoen te krijgen. Toen het record was gevestigd bedankte Lady Gaga al haar followers via twitter.

7


Roddels over zangers en zangeressen Marco Borsato moest bijna tour afzeggen. Voor de tour had Marco Borsato een operatie. Maar gelukkig was Marco op tijd hersteld. Volgens Marco was het geluid wat uit zijn keel kwam heel ontroerend ( voor de luisteraars ). Hij is gelukkig nu weer genezen! Zijn concert is gewoon door gegaan!

Ik word beter en ik ga knallen!

8


Roddels over zangers en zangeressen Justin Bieber haalde record op Youtube! Justin Bieber haalt hetzelfde record als Lady Gaga. Ook hebben er meer dan een miljard mensen het kanaal van Justin Bieber bezocht. Justin Bieber heeft een nieuw wereld record op zijn naam staan. En nog wel op Youtube, er keken al meer dan twee miljard mensen naar zijn officiĂŤle kanaal. Alleen al in de vorige maanden keken er al meer dan 94 miljoen mensen naar Justin Bieber. En dit werd alleen maar meer en meer, en het zal steeds meer worden!

Lady Gaga Niet alleen Justin Bieber haalde een record op Youtube ook Lady Gaga, die slaagde er een jaar geleden als eerste in om een miljard bezoekers te trekken.

V.S 9


Roddels over zangers en zangeressen Lady Gaga zette nog een record op haar naam maar dan op Twitter. Op de pagina van Lady Gaga volgen wel zo’n 18 miljoen mensen haar op Twitter. Nog geen jaar geleden was Lady Gaga de eerste zangeres met 10 miljoen volgers. De 25-jarige Gaga kan niet geloven dat zoveel mensen haar volgen. “Kan het niet geloven dat ik 18.000.000 Twitter volgers heb, het is nog maar een paar jaar geleden dat ik er nauwelijks één had.” Lady Gaga verslaat hiermee Justin Bieber. Het tieneridool heeft ruim 16,5 miljoen fans op Twitter . De 3e plek is voor Katy Perry. Zij heeft 13,9 miljoen volgers.

10


Katy Perry last van winderigheid? Katy reist de hele wereld over met haar California Dreamstour en zo blij dat ze weer even terug was in Engeland waar ze weer kon smullen van haar favoriete gerecht. Katy Perry’s lichaam moest wel even wennen aan de witte bonen in de tomatensaus. De zangeres zegt: "Ik vind het heerlijk om weer in Londen te zijn, want dan kan ik de bonen weer eten op brood. Ik heb nu last van een opgeblazen gevoel en ik ben bang dat ik straks de lucht in schiet als vuurwerk." Tijdens haar show zei ze: "Als ik over mijn buik wrijf, dan is dat niet omdat ik zwanger ben. Ik heb bonen gegeten!“

Sla snel de pagina om


Katy Perry last van winderigheid Mini Strip! Oh weer een windje, had ik die bruine bonen maar laten staan ! Oh weer een windje en weer een windje en weer!

Phoe gelukkig maar ik ben ik me windje kwijt…… Snuf snuf Snuf Phoe toch niet!

12


Oeps dezelfde jurk Het gebeurd best wel vaak dat mensen op dezelfde rode loper dezelfde jurk dragen, hier een paar voorbeelden ervan:

V.S V.S

13


V.S

V.S

14


Raad bij wie het lied hoort

Raad bij wie het liedje hoort klik op de geluid pictogram achter de titel en zo krijg je een link naar youtube en zo kan je de 3 liedjes horen. Sluit daarna de pagina en ga terug naar het online tijdschrift! Welk lied hoort bij Ben Saunders?

A. Ik neem je mee B. If you don’t know me by now C. On the way to love

Welk lied hoort bij Bruno Mars?

A. Bumpy Ride B. Mistletoe C. Just The Way You Are

15


Raad bij wie het lied hoort Welk lied hoort bij Katy Perry?

A. Run The World (Girls) B. Last Friday Night C. Price Tag

Welk lied hoort bij Adele?

A. Rolling in the deep B. Single Ladies C. Firework

Ga naar de laatste pagina voor de antwoorden

16


Wist je dat? Wist je dat……………….. Gers Pardoel een tweelingbroer heeft met de naam Robbie?

Wist je dat……………….. Angela Groothuizen gaat stoppen met het coachen bij The Voice of Holland

17


Verjaardagen van sterren Hieronder staan een paar verjaardagen van de sterren!

2 Feb

Shakira 5 Feb

Trijntje Oosterhuis 18


Doe mee! Doe mee met de foto strip! Wij willen in ons volgende tijdschrift een fotostrip maken en misschien wel met jou en zien we jou in het volgende editie!

Geef je op via de website: contact@heart4music .com Niet vergeten!

Stuur een foto in waarin te zien is wat jou idool is misschien is dat wel Justin Bieber of Gers Pardoel of Bruno Mars enz enz. En dan zien we jou misschien wel in het volgende tijdschrift!

Geef je op via de website: contact@heart4music .com Niet vergeten!

19


Antwoorden raadsels Caro Emerald Krystl

Usher Lady Gaga

B. If you don’t know me by now

C. Just The Way You Are

B. Last Friday Night A. Rolling in the deep

20


volgende maand in Heart4Music Heel veel nieuwe raadsels

Een nieuwe top 10

Eigenlijk te veel om op te noemen

Heart4Music  

Heart4Music Tijdschrift

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you