Page 1

MED LEM SKAB AF


MEDLEMSKAB AF HEADSTART FASHION HEADSTART FASHIONs mål er at skabe værdi for vores medlemmer og mode- og textil branchen som helhed. Som medlem af HEADSTART FASHION får du derfor adgang til en lang række værdiskabende netværksaktiviteter, events og forretningsudviklingsaktiviteter. HEADSTART FASHION skal gøre Region Midtjylland til Danmarks nye kraftcenter for mode og skal samtidig være et knudepunkt, der binder modebranchen i regionen sammen og skaber relationer til resten af DK og udlandet. Formålet med HEADSTART FASHION er at bidrage til mere vækst, udvikling og sammenhængskraft i modebranchen med udgangspunkt i Region Midtjylland.


BRONZE MEDLEMSKAB 500,00 + MOMS PER ÅR

Med et BRONZE medlemskab er du blandt de første, som får tilbudt deltagelse i vores gratis konferencer, seminarer m.v. Med et BRONZE medlemskab får du vores HEADSTART FASHION tote bag gratis. Med et BRONZE medlemskab modtager du vores nyhedsbrev. Med et BRONZE medlemskab støtter du op omkring HEADSTART FASHIONs vision om at udvikle modebranchen. Er du lejer i HEADSTART FASHION HOUSE er du automatisk omfattet af et bronze medlemskab.


“HEADSTART FASHION Executive Network er et spændende og nødvendigt initiativ, der imødekommer modebranchens store behov for erfaringsudveksling. Jeg ser meget frem til at møde andre dygtige direktører og virksomhedsejere fra modebranchen, der kan inspirere og udfordre mig.” HENRIK HANSEN, adm. direktør LauRie A/S.

“Jeg hæfter mig ved, at modebranchen selv har ønsket et netværk af denne kaliber. Jeg ser derfor frem til, at HEADSTART FASHION kan skabe rammerne for netværket og levere det rette indhold i samarbejde med branchen.” CHRISTIAN CHAPELLE, adm. direktør HEADSTART FASHION.

“I modebranchen er der ikke tradition for at dele viden, men der er et stort behov for at virksomhederne i modebranchen mødes og udveksler erfaringer. Derfor er jeg meget glad for at være en del af HEADSTART FASHION Executive Network og glæder mig til at være med i udviklingen af initiativet.” HENRIK KUSK JEPPESEN, økonomidirektør Bisgaard shoes A/S.


SØLV MEDLEMSKAB 5.000,00 + MOMS PER ÅR

Med et SØLV medlemskab opnår du automatisk medlemskab af HEADSTART FASHION EXECUTIVE NETWORK (gælder en person i virksomheden på ledelses niveau). Med et SØLV medlemskab er du blandt de første, som får tilbudt deltagelse i vores gratis konferencer, seminarer m.v. Med et SØLV medlemskab får du vores HEADSTART FASHION tote bag gratis. Med et SØLV medlemskab støtter du op omkring HEADSTART FASHIONs vision om at udvikle modebranchen. Er du allerede medlem af HSF EXECUTIVE NETWORK er du automatisk berettiget til et SØLV medlemskab.


GULD MEDLEMSKAB 15.000,00 + MOMS PER ÅR

Med et GULD medlemskab er din virksomhed sikret besøg af en eksklusiv PR/Press delegation. Med et GULD medlemskab er din virksomhed automatisk medlem af HEADSTART FASHION EXECUTIVE NETWORK (gælder en person i virksomheden på ledelsesniveau). Med et GULD medlemskab har din virksomhed førsteret til særarrangementer. Med et GULD medlemskab er din virksomhed blandt de første, som får tilbudt deltagelse i vores gratis konferencer, seminarer m.v. Med et GULD medlemskab får du vores HEADSTART FASHION tote bag gratis. Med et GULD medlemskab støtter du op omkring HEADSTART FASHIONs vision om at udvikle modebranchen.


PLATIN MEDLEMSKAB STRATEGISKE PARTNERE

Et PLATIN medlemskab placerer dig som en strategisk partner. Her er der mulighed for at lave særaftaler med HEADSTART FASHION. Kontakt Christian Chapelle, adm. direktør i HEADSTART FASHION på cc@headstartfashion.dk for at høre nærmere om mulighederne.


HVEM KAN BLIVE MEDLEM? Vores medlemmer er virksomheder, som arbejder i mode og/eller textil branchen. Du kan ikke tegne medlemskab som privat person. Alle medlemskaber er for virksomheder/institutioner/ organisationer og offentlige instanser.


HVAD KAN DU FÅ UD AF ET MEDLEMSKAB? Adgang til inspirerende og værdiskabende aktiviteter og events. Adgang til et stærkt netværk lokalt, nationalt og internationalt. Adgang til potentielle nye markeder, partnere og kunder. Omtale og synlighed via deltagelse i presse visits, events og udstillinger. Matchmaking muligheder med andre i branchen. Mulighed for at få indflydelse på kommende arrangementer. Du støtter op omkring HEADSTART FASHIONs vision om at udvikle modebranchen.


Mindet 4, 8000 Aarhus C +45 24 207 207 cc@headstartfashion.dk www.headstartfashion.dk

Profile for Headstart Fashion

HSF medlemskab folder  

HSF medlemskab folder  

Advertisement