__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

6 SARJA

DEUTZ-FAHR 6 SARJA PS 6 SARJA RCSHIFT 6 SARJA TTV     


UUSI 6 SARJA. LUOKKANSA PARAS TEKNINEN KOKONAISUUS.


6 SARJA AGROTRON

6155 PS/ RCshift

6165 TTV

PS/ RCshift

6175 TTV

PS/ RCshift

6185 TTV

Suurin teho (ECE R120)

kW/hv

114,9/156

120,8/164

129,5/176

Suurin teho lisäteholla (ECE R120)

kW/hv

-

125,8/171

-

PS/ RCshift

6205 TTV

PS/ RCshift

6215 TTV

138,5/188 134,3/183 152,3/207 149,1/203 -

138,5/188

-

152,3/207

PS/ RCshift

TTV

156,2/212 166/226

heidän tarpeisiinsa. Kyntö, kylvö, maanmuokkaus, kuljetus, etukuorMaatalous on hyvin pitkälle erikoistunut. Jokaisella maatalousyrittämaintyö – kaikki yksilölliset toiminnot ohjaavat traktorin käyttöä ja jällä on oma itsenäinen ja yksilöllinen menestymisen strategiansa. TABLES kaikissa tarvitaan määrättyjä ominaisuksia. DEUTZ-FAHR on kehitJotkut menestyvät kokonsa ansiosta ja toiset erikoistumalla esim. tänyt uuden 6 Sarjan tämän kaiken ymmärtäen. 12 mallin tehot ovat maidontuotantoon, karjankasvatukseen tai erikoiskasvilajien viljelyyn. 156 - 226 hv. Kaksi akselin pituutta, kolme voimansiirtoa, kaksi Jotkut valitsevat monialatuotannon, johon vaikuttavat maan laatu ja ohjaamon tyyppiä erilaisilla mukavuustasoilla ja lukuisat lisävarusteet ilmasto-olosuhteet sekä mahdollisuudet markkinoilla. Olkoonpa yriantavat mahdollisuuden rakentaa traktoriin luokkansa paras tekninen tys iso, keskisuuri tai pieni, urakoitsija tai paikallinen viranomainen ja yhdistelmä ja luoda täysin yksilöllinen traktori. 6 Sarjalla DEUTZolkoonkin lähtökohdat erilaiset, heillä kaikilla on yksi yhteinen tavoite FAHR on määritellyt uudelleen yksilöllisyyskäsitteen. – kaikkien pitää menestyä. Siksi traktorin tekniikan pitää 100 % sopia


04-05 OHJAAMO

KAIKISSA TÖISSÄ MAATILALLA, PELLOLLA TAI MAANTIELLÄ HERÄÄ KYSYMYS "KUINKA MUKAVAN TRAKTORIN TULEE OLLA?" UUDESSA 6-SARJASSA DEUTZ-FAHR ANTAA VASTAUKSEN: "NIIN MUKAVAN KUIN ITSE HALUAT SEN OLEVAN."


06-07 OHJAAMO

OHJAAMON MUKAVUUSTASO ON VALITTAVISSA. SINÄ VOIT TEHDÄ VALINNAN.


Yleisesti tiedetään, että mitä suurempi ajo- ja käyttömukavuus ovat sitä rennompaa on työnteko. Ja mitä rennompaa on työn tekeminen sitä parempi on lopputulos. Tästä syystä kaikki 6 Sarjan mallien ohjaamon mukavuus on ensiluokkainen. Ainutlaatuista markkinoilla: voit valita monipuoliset teknologiat, laitteet, spesifikaatiot ja mukavuusvaihtoehdot. Valinta on sinun ja se perustuu traktorin käyttötarkoitukseen, kuljettajan vaatimuksiin ja tottakai taloudellisiin tosiasioihi - ovatpa vaatimukset millaiset tahansa uusi 6 Sarja kattaa ne kaikki.

MaxiVision ja MaxiVision 2 ohjaamoissa on eri tasoinen mukavuus riippuen valituista teknologian ominaisuuksista. Yksinkertaisesta manuaalisesta vaihdevivusta ainutlaatuiseen ja kehittyneimpään 6 Sarjan sähköiseen joystick-ohjaukseen. Voit valita kolme eri kattotyyppiä – yksinkertainen sileä katto, lasikatto UV-suojalla varustettuna tai FOPS-turvamalli, joka on tarjkoitettu erityisesti etukuormantraktoreille. Valitsetpa minkä tahansa, uusi 6 Sarjan traktori täyttää kaikki henkilökohtaiset vaatimuksesi.


08-09 OHJAAMO

MAXIVISION JA MAXIVISION 2. KAIKKI MITÄ TARVITAAN MUKAVAAN TYÖYMPÄRISTÖÖN.


Nykyaikainen mittaristo ja uusi InfoCentrePro : 5" korkean resoluution LCDvärinäyttö, ohjelmoitava huippuluokan informaatiokeskus.

Jopa 16 (IV sukupolvi, 2500 Lumen) LED-työvaloa.

Vahvuudet:

• Monipuoliset varustelumahdollisuudet • Hiljaisempi, vähemmän tärinää ja

lämmön siirtoa ohjaamon ja konepeiton välisen eristyksen ansiosta

• Hyvä näkyvyys ympärille ohjaamon lasipintojen muotoilun ansiosta, optimi mitoitus ja kompakti EAT-layout

• Jopa 40 000 Lumen LED-valosarja

MaxiVision ja MaxiVision 2 ohjaamon ainutlaatuiset ominaisuudet voidaan nähdä ohjaamon sisällä ja myös ulkopuolella. Uudessa 6 Sarjan traktorissa on uusinta teknologiaa kuljettajalle helppokäyttöisenä ja ergonomisena. Mittariston InfoCentrePro on 5" värinäyttö, josta kuljettaja saa tiedot traktorin toimintojen tilasta. Sen avulla saadaan erittäin mukavasti tiedot asetuksista ja muista toiminnoista. TTV-malleissa on lisäksi oikeassa pilarissa WorkMonitor-työmonitori, josta saadaan reaaliaikaiset tiedot töistä. Ohjaamo on rauhallinen työympäristö, jossa moottorin äänet, tärinä ja kuumuus on saatu minimiin, koska ohjaamon ja moottorin välillä ei ole mitään yhteyttä. Uusi konepeitto muistuttaa edellistä, se on nykyaikainen ja DEUTZ-FAHR tuoteperheen malliston mukainen sekä varmistaa erinomaisen näkyvyyden eteen. Paras mahdollinen näkyvyys taakse asennettuihin työkoneisiin varmistetaan taakse sijoitella ohjaamolla. Jotta tarkka ja stressitön työnteko onnistuu kaikissa valaistuksenolosuhteissa, voidaan traktoriin asentaa lisävarusteena 40000 lumen LED-valosarja, jossa on peräti 16 työvaloa.

Uusi konepeitto. Maksimi näkyvyys eteen asennettuihin koneisiin.

Aurinkokatto, 3 erilaista varustelua.

Muita käyttömukavuutta ja toiminnallisuutta lisääviä ominaisuuksia ovat värikoodatut hallintalaitteet, isot ikkunat ja uusi oikeanpuoleisen oven sulkujärjestelmä. Ilmastointi – uusilla automaattisilla toiminnoilla – optimoi sisäilman lämpötilan ja lukuisat ilmasuuttimet takaavat tasaisemman ja paremman ilman jakautumisen kuin muissa tämän luokan traktoreissa. MaxiVision ja MaxiVision 2 ohjaamoissa voit tehdä työsi erittäin mukavasti ja tehokkaasti.


10-11 KÄYTTÖ

INTUITIIVINEN KÄYTTÖ MANUAALISESTA AUTOMAATTISEEN.


Hydrauliikkaventtiileitä voidaan ohjata proportionaalisilla ja ohjelmoitavilla hallintalaitteilla. Sähköinen joystick voidaan ohjelmoida etukuormaajan käyttöön ja muihin traktorin toimintoihin. Se toimii peukalolla pyöräkytkintä käyttämällä.

Vakiona kaikissa ohjaamon varustetasoissa VUO:n kytkentä tapahtuu helposti ja turvallisesti painonapeilla.

Tärmällisellä etu-(vain TTV) ja takanostolaitteen säädöllä nostolaitetta ohjataan tarkoilla hallintalaitteilla.

Uudelleen suunniteltu käsinoja tekee 6 Sarjan traktorin käytöstä entistäkin rennompaa ja intuitiivisempaa. Kaikki rutiinitoiminnot voidaan automatisoida. Uudella, erittäin ergonomisella käsinojan MaxCom-joystickillä ohjataan ajonopeutta, ajosuuntaa, vakionopeussäädintä ja ComfortTip-järjestelmää sekä etu- ja takanostolaitetta. Järjestelmä on johdonmukainen ja se ei vaadi käden asennon muuuttamista eikä pitkää harkintaa ennen käyttöä. MaxiVision 2 ohjaamo ja sähköiset hydrauliikkaventtiilit ovat vakiovarusteena TTV-malleissa. MaxiVision ohjaamo on RCshift ja Powershift-malleissa vakiovarusteena ja mekaaniset sekä

sähköiset hydrauliikkaventtiilit. Kaikissa malleissa etunostolaitteen ja etukuormaajan ohjaus voi olla mekaaninen tai sähköhydraulinen varustelusta riippuen. Kaikissa malleissa on uusi InfoCentrePro : digitaalinen mittaristo ja 5" näyttö, joka on integroitu säädettävän ohjauspyörän keskikonsoliin. Kaikki hallintalaitteet on selvästi merkitty väreillä ja ne on loogisesti sijoitettu niiden käytön toistuvuuden mukaan. Kuljettajalla on koko ajan täydellinen hallinta uuteen 6 Sarjan traktoriin ja sen toimintoihin ja hän voi tehdä pitkiä työjaksoja maksimaalisella tuottavuudella.


12-13 MOOTTORI


MITEN TÄYTTÄÄ LISÄÄNTYVÄT VAATIMUKSET KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN JA YMPÄRISTÖN SUOJELEMISEEN JA SILTI TEHDÄ TYÖTÄ MAKSIMITEHOLLA JA VOIMALLA? YKSINKERTAISESTI UUDELLA 6 SARJAN TRAKTORILLA.


14-15 MOOTTORI

PARAS TEKNINEN KOKONAISUUS KORKEAN TEHON SAAVUTTAMISEEN.


6 SARJA - 6215 300

1000 900

Vakiovääntö 800 r/min

250

800

600

Vakioteho 500 r/min

150

500 400

Vääntö (Nm)

Teho (kW)

700 200

300 100

200 100

50 800

1000

1200

1400

1600

r/min

1800

2000

0 2200

500 r/min vakioteho ja tehohuippu 226 hv: yli 200 hv saatavana 1600 r/min alueella. Laaja vakioväännön alue 1100 - 1900 r/min, jolla 94% väännöstä käytettävissä. Lähes maksimi vääntö moottorin työkierrosnopeuden alueella.

Vahvuudet:

• Uusi tehokas Deutz TCD 6.1 litran moottori • Stage 4 (Tier4 Final) ja passiivinen DPF ilman ruiskutusta

• Uusi optimaalinen moottorin ohjaus nopeampaan reagointiin ja laajempaan vakiovääntöön

• Jopa 5% keskimäärin pienempi polttoaineen ja AdBluen kulutus

• Sähköinen Visco-tuuletin nostaa tehoa

Pienempi polttoaineen ja AdBluen kulutus. 280 l diesel- ja 35 l AdBlue-säiliö riittävät pitkään työpäivään.

(TTV mallit)

• Pakokaasu moottorijarrutus - 40% lisää jarrutustehoa

Uusi 6 Sarja on varustettu täysin uudistetulla moottorilla ympäristönsuojelu ja kustannustehokkuus huomioiden. Uusi DEUTZ 6.1 Stage 4 (Tier4 Final) moottori on tehokkaampi, väännön reservi ja käynnistyksen vääntö on suuremmat ja samanaikaisesti polttoaineen ja AdBluen kulutus ovat pienemmät. Uudessa pakokaasujärjestelmässä on SCR-jälkikäsittely ja lisäksi passiivinen DPF (dieselhiukkassuodatin). DPF-suodattimella on kolme lisäetua tavallisiin aktiivisiin suodattimiin verrattuna: ei polttoaineen ruiskutusta suoraan suodattimeen, yksikön lämpeneminen on vähäisempää ja moottorin tehokkaampi "lämmöntuotto" strategia pienentää regeneraation prosessia. Tämä säästää polttoainetta sekä rahaa ja täyttää kaikki kansainväliset päästömääräykset. TTV-malleissa moottorien tehokkuutta tukee myös sähköinen Visco tuuletin. TTV-mallit voidaan varustaa uudella pakokaasujen moottorijarrutuksella, jolla saadaan 40 % lisää jarrutustehoa. Järjestelmä lisää jarrutuksen tehoa ja pienentää ajojarrujen kuormitusta sekä lisää turvallisuutta ja alentaa huollon kustannuksia. Sen käyttö on mukavaa, erittäin helppoa ja luotettavaa lisäpolkimen avulla, jolla ohjataan läppäventtiilin toimintaa.

SCR-jälkikäsittelyjärjestelmä ja passiivinen DPF (dieselhiukkassuodatin) säästävät polttoainetta ja kustannuksia.

DEUTZ 6.1 Stage 4 (Tier4 Final) moottori hyödyntää uusinta teknologiaa sekä insinööritaitoa ja se on valmistettu Saksassa - synonyymi korkeimmalla luotettavuustasolle ja tehokkuudelle mahdollistaen siten maksimaaalisen tehon.


16-17 JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

UUSI JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ. KOMPAKTI, TEHOKAS JA HELPOSTI HUOLLETTAVA.


Tehokas ja kompakti jäähdytysjärjestelmä, jossa on välijäähdytin ja moottorin, voimansiirron, polttoaineen sekä ilmastoinnin jäähdyttäjät.

Imuilman suodattimen esipuhdistusjärjestelmä: spiraaliputket ja imuletku poistavat 95 % pölystä ennen ensimmäistä suodatinta.

Vahvuudet:

• Erinomainen jäähdyttäjien avausjärjes-

telmä nopeaan ja helppoon puhdistukseen

• Alumiinimateriaali – kevyt rakenne • Tehokkaampi lämmön poisto

PowerCore-ilmansuodatinteknologia: 20 % suurempi virtauskapasiteetti kuin tavallisilla suodattimilla.

vän näkyvyyden edessä oleviin koneen kiinnityspisteisiin. JäähdyttäUudelleen suunniteltu jäähdytysjärjestelmä – suunniteltu yhdessä tunjien yläpuolella on on erikoiskansi ja integroitu ilman esisuodatin, jonetun italialaisen suunnittelijan Giugiaron kanssa – parantaa merkithon esipuhdistettava ilma imeytyy ja joka muodostuu sarjasta tävästi moottorin tehoa jäähdyttäjän suuremman kapasiteetin ansiosta. spiraalimaisia sykloniputkia. Putket pakottavat pölyn ja lian kotelon Kaikki jäähdyttäjät ja liitinelementit on valmistettu alumiinista ​lämTABLES ulko-osaan, joka puolestaan erottelee raskaammat pölyhiukkaset ja mön haihtumisen lisäämiseksi. Ainutlaatuinen ja kätevä järjestelmä poistaa ne ennen kuin ilma menee pääsuodatinjärjestelmään. sallii jäähdyttäjien avaamisen kokonaan, jolloin huolto on nopeaa ja helppoa. Ilmanpuhdistusjärjestelmänä käytetään hyväksi havaittua PowerCore ilmansuodatusjärjestelmää - uusi nykyaikainen ja maksimaalinen suoSuljettuna jäähdytysjärjestelmä on hyvin kompakti. Sen ansiosta datus luottavasti sekä tehokkaasti. moottorin konepeitto asettuu alemmaksi ja antaa esteettömän ja hy-


18-19 VOIMANSIIRTO

TEHOKKAASEEN TYÖHÖN SINUN PITÄÄ LÖYTÄÄ OIKEA NOPEUS NOPEASTI JA TARKASTI – MYÖS RASKAASTI KUORMITETTUNA JA MÄKISESSÄ MAASTOSSA. UUSI 6 SARJAN TRAKTORI VARMISTAA TYÖN JATKUVUUDEN SINULLE PARHAALLA TASOLLA.


20-21 VOIMANSIIRTO

POWERSHIFT, RCSHIFT TAI TTV. VOIMANSIIRRON VALINTA ON SINULLA.


Powershift. Tehokas jokapaikan voimansiirto manuaalisella vaihteen vaihdolla.

RCshift. Uusi täysin automaatinen powershift-voimansiirto optimaalisella vaihteen vaihdolla.

TTV-voimansiirto. Erinomanen suorituskyky, optimaalinen tehokkuus ja maksimi työmukavuus.

Mikä on tärkein toiminta-alue sinun traktorillesi? Yksinkertaiset maatilan työt? Nurmiviljely? Kuljetus? Raskas maanmuokkaus? Tai kaikki nämä? Mihin tahansa alueeseen uusi 6 Sarjan traktori keskittyy, aina löytyy täsmälleen oikea vaihteisto jokaiselle käyttäjälle ja kaikkiin toimintoihin. Yksinkertainen manuaalinen Powershift-vaihteisto: 5 mekaanista vaihdetta ja 6 Powershift-vaihdetta eteenpäin ja 3 taaksepäin, yhteensä vaihteita on 30 + 15 (ryöminnällä 54 + 27). Suurin ajonopeus on 40 tai 50 km/h (markkina-alueesta riippuen) ja molemmat alennetulla moottorin kierrosnopeudella. Täysin automaattinen RCshift-vaihteisto: 5 robottivaihdetta sekä 6 Powershift-vaihdetta eteenpäin ja 3 taaksepäin, vaihteita yhteensä 30 + 15 (ryöminnällä 54 + 27). Erinomaiset nopeuden ja väännön ominaisuudet.

TTV-vaihteisto: Erinomainen mukavuus joustavalla ja mukautuvalla voimansiirrolla. Tässä tehokkaassa ja luotettavassa järjestelmässä on portaaton nopeuden säätö, jolla optimoidaan moottorin teho ilman tarpeetonta kuormitusta tai polttoaineen hävikkiä ja tuloksena on tuottavampi työ. Näiden toimintaominaisuuksien ansiosta TTV -voimansiirto saavuttaa nopeasti halutun ajonopeuden ja varmistaa joustavan ajon ja ajamisen mukavuuden ja turvallisuuden maantiellä ajettaessa. Kaikki vaihteistot ovat helppokäyttöiset, yksinkertaiset ohjelmoida ja helposti hallittavat mittariston näytön avulla. Kaikki ovat erittäin tehokkaita ja tarkkoja. Ainutlaatuista 6 Sarjassa on antaa sinulle mahdollisuus itse valita haluamasi traktori ja voimansiirron teknologia.


22-23 VOIMANSIIRTO

UUSI RCSHIFT-VAIHTEISTO. TARKKA TOIMINTA, HALLITTAVUUS JA MUKAVUUS.


50 km/h SuperECO. Maksimi nopeus alhaisilla moottorin kierroksilla säästää polttoainetta.

RCshift vaihteiston nopeudet

Vahvuudet:

E

1 2

Ryömintä

A

voimansiirto (5 robottivaihdetta x 6 Powershift vaihdetta)

B C D E F

3

A B C D E F

A

4

• Päällekkäisyys min. 2 Powershift vaihdetta • Vain 18% nopeuden muutos seuraavaan • 17 vaihdetta työnopeusalueella • 42" rengasvaihtoehto (6175 alkaen)

B C D F

Ryömintä

• 3 ajotoiminnon tilaa • 50 ECO ja 50 SuperECO km/h • Sopivaksi porrastettu monivaihteinen

Ryömintä

vaihtaminen

Ryömintä

• Täysin automaattinen moduloitu vaihteen

A

B C D E F

km/h

0

0,25 0,50 0,75 1,00 1,25 1,50 1,75 2,00 2,25 2,50 2,75 3,00 3,25 3,50 3,75 4,00 4,25 4,50 4,75 5,00

1

Normal

A B C D E F

A

2

Normal

Uusi RCshift-vaihteisto takaa erittäin mukavan, tehokkaan ja täysin automaattisen vaihteen vaihtamisen. Voit valita kolme ajotilaa. 1. Manuaalinen: kuljettaja valitsee alueen ja Powershift-vaihteen.

E F

A

3

Normal

2. Puoliautomaattinen: kuljettaja valitsee alueen ja järjestelmä valitsee automaattisesti Powershift-vaihteen (peltotyötila).

B C D

B C D E F

4

Normal

B C D E F

A

5

Polttoainetehokkaan ajon varmistamiseksin kuljetustyössä, suurimmat nopeudet 50 km/h, 50ECO km/h ja 50 SuperECO km/h saavutetaan alhaisilla kierroksilla, 50 km/h kierrosnopeudella 1447 r/min (paikalliset lait huomioiden), vakiona oleva Speed Matching valitsee oikean vaihteen. Täysin integroitu, sähköinen moottorin ja voimansiirron ohjausjärjestelmä varmistaa täsmällisen suorituskyvyn ja parantaa toiminnallisuutta.

A

Normal

3. Automaattinen: järjestelmä valitsee automaattisesti alueen ja Powershift-vaihteen (maantieajon tila).

B C D E F

Km/h 0 2,4

6,8

10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 70 72 74

Uusi RCshift-robottivaihteisto on sähköisesti rajattu nopeuteen 50 km/h (paikallisista määräyksistä riippuen).


24-25 VOIMANSIIRTO

TTV-VOIMANSIIRTO. TERVETULOA PREMIUM-LUOKAN MUKAVUUTEEN.


Voimansiirron alueet %

Hydrostaattisen tehon osuus %

100

I

80

II

III

IV

60 40 20

100% mekaaninen voimansiirto

0 -20 -40

0

50 km/h

Suurin teho

Vahvuudet:

• 3 ajotavan tilaa • Erittäin tehokas ja mukava • Portaaton nopeuden hallinta 0 - 50 km/h • Jopa 4 vakionopeussäädön nopeutta

TTV-teknologia saatavana 6 Sarjassa 226 hv asti (malli 6215).

(2 eteen + 2 taakse)

Maksimaalinen tuottavuus saavutetaan täsmällisellä voimansiirrolla ja tarkalla työnopeudella. Uuteen 6 Sarjaan on asennettu uusi, nykyaikainen elektronisesti ohjattava portaaton TTV-voimansiirto. Se on TTV:n kiinteä osa, jota on käytetty ja testattu useiden vuosien ajan ja nyt siinä on uusi ohjelma, jolla saavutetaan vieläkin parempi suorituskyky. Käytössä on kolme ajotilaa, joilla varmistetaan hyvä suorituskyky kaikkiin työtilanteisiin: manuaalinen, automaattinen ja voimanotto. Nopeusalue on 0,2  - 50 km/h paikallisista määräyksistä riippuen. TTV-voimansiirtojärjestelmä on tehokas kaikilla nopeuksilla ja erittäin mukava ja äärimmäisen tehokas järjestelmä neljän automaattisesti vaihtuvan mekaanisen alueen ansiosta. Moottorin ja voimansiirron hallinta on täysin integroitu ja se varmistaa vakionopeussäädön erinomaisen toimivuuden. Trailer Stretch-perävaunun vetotila lisää turvallisuutta jyrkissä ja haastavissa olosuhteissa. Jokainen yksityiskohta TTV-voimansiirtojärjestelmässä on suunniteltu maksimoimaan 6 Sarjan traktorin tuottavuuden.

Huippunopeudella 50 km/h (jos sallittu) uusi 6 Sarjan TTV on myös todellinen kuljetuksen ammattilainen. Yksinkertaisesti painamalla kahta joystickin nappia kuljettaja voi valita 4 erilaista nopeusasetusta peltotyöhön tai maantielle ja ajaa vakionopeudella optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.


26-27 AKSELIT JA JARRUT

UUSI ETUAKSELI JA JARRUT - TINKIMÄTÖNTÄ TURVALLISUUTTA JA AJOMUKAVUUTTA.


Sähköiseti ohjattu jouistus ja Anti-Dive ja Anti-Rise järjestelmä. Jousitusta voidaan käyttää pellolla ja maantiellä. Tarvittaessa täysin lukittava.

Vahvuudet:

• Ainutlaatuinen etuakseli sähköisesti ohjatulla jousituksella

• Erittäin vakaa kaikissa työolosuhteissa • Kuivat levyjarrut • Jarrutehostaja • EPB vakiona TTV-malleissa

Uusi etuakselin jousitus on ainutlaatuinen tässä teholuokassa. Etuakseli on nyt kiinnitetty kaksitoimisilla hydrauliikkasylintereillä ja iskunpituus on suurempi, joka merkittävästi lisää joustoa ja se on lisäksi sähköisesti säädettävä. Jarrutuksen voimakkuudesta ja ajonopeudesta riippuen voidaan aktivoida kaksi jousituksen tasoa – Anti-Dive ja Anti-Rise järjestelmä tai täydellinen jousitusjärjestelmä peltoajoon ja maantielle; jousitusjärjestelmä voidaan myös lukita. 6 Sarjan TTV on ainoa vakiomallinen traktori, jossa on erittäin tehokkaat kuivat levyjarrut etuakselilla ja jarrutehostajan järjestelmä, jotka varmistavat maksimaalisen jarrutuksen jo kevyellä polkimen

TTV-mallit - EPB-pysäköintijarru korvaa käsijarrun vivun ja sitä ohjataan käsinojan konsolissa olevalla sähköisellä painonapilla.

painamisella. Missään muussa vakiotraktorissa ei ole etuakselilla kuivien levyjarrujen ja jarrutehostajan yhdistelmää. TTV-mallien varusten on sähköinen pysäköintijarru EPB (Electronic Parking Brake): automaattinen pysäköintijarru, joka vaikuttaa taka-akselin levyjarruihin. EPB kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun suunnanvaihtaja aktivoituu ja kytkeytyy päälle automattisesti, kun kuljettaja poistuu istuimelta.


28-29 NOSTOLAITE & VOIMANOTTO


TYÖPÄIVÄN ALOITUS AAMULLA NIITTOYHDISTELMÄKONEELLA, ETUKUORMAAJA- JA KULJETUSTYÖTÄ ILTAPÄIVÄLLÄ JA SEURAAVAN PÄIVÄNÄ RASKASTA MAANMUOKKAUSTA. NÄMÄ OVAT KAIKKI 6 SARJAN VAHVUUKSIA.


30-31 NOSTOLAITE & VOIMANOTTO

MONIPUOLISET NOSTOLAITTEET. SAATAVANA LAAJA VALIKOIMA VALINNAISIA VARUSTEITA.


Uusi etunostolaitteen asennonsäätö antaa lisää työtehoa (vain TTV-mallit).

Vahvuudet:

• Laaja valikoima lisävarusteita • Mekaaniset tai sähköiset hydrauliikkaventtiilit • Proportionaaliset hydrauliikkaventtiilit (MaxiVision 2-ohjaamo )

•Etunostolaite asennonsäädöllä (TTV -mallit)

•Uusi etunostolaite - integroitu traktoriin • Uusi LS eco-pumppu 170 l/min:

tehokkaampi, pienentää tehon hävikkiä 30% (-1.3 kW nimellisnopeudella vapaalla) (6155-6185 TTV-mallit).

Uuden 6 Sarjan traktoreidein nostalaiteisiin on saatavana laaja ja monipuolinen valikoima valinnaisia varusteita. Hydrauliikkaan voit valita mekaaniset tai sähköhydrauliset hallintalaitteet, jopa viisi hydrauliikkaventtiiliä taakse ja kaksi eteen ja hydrauliikkapumpun 170 l/min tuotolla sekä takanostolaitteen nostotehoksi 10000 kg. MaxiVision 2-ohjaamoon on mahdollista saada proportionaaliset ohjatut hydrauliikkaventtiilit laajempaan ja monipuolisempaan käyttöön ja hallintaan. Erillinen öljysäiliö takaa suuren öljymäärän käytön TTV-malleissa. Päähydrauliikkana on saatavana kuormantunteva LS-järjestelmä tai avoin jatkuvan virtauksen järjestelmä. Uusi eturunko ja siihen integroitu etunostolaite on suunniteltu toimimaan etujousituksen kanssa ja säilyttämään hyvän ohjattavuuden ja ajo-ominaisuudet. Etunosto-

Ulkopuolisen hydrauliikan, takanostolaitteen ja voimanoton etähallintalaitteet ovat traktorin kummallakin puolella.

laitteen nostoteho on jopa 5480 kg ja eteen on saatavana kaksi hydrauliikkaventtiiliä. Uusi etunostolaite on varustettu asennonsäädön toiminnolla ja sen voidaan kytkeä integroituun ISOBUS terminaliin. Voimanoton nopeudet takana ovat 540/540ECO/1000/1000ECO ja edessä 1000 tai 1000ECO, jolloin kaikki työt voidaan tehdä erittäin tehokkasti alhaisilla moottorin nopeuksilla ja polttoainetta säästäen. InfoCentrePro antaa selkeää, helposti ymmärrettävää tietoa hydrauliikan ja voimaoton toiminnoista. Kaikki hydrauliikan ja voimanoton toiminnot voidaan helposti asettaa ja ohjata ohjaamossa oikealla olevasta konsolista tai käsinojasta. 6 Sarjan malleihin on saatavana tehdasasennettu etukuormaajan valmiussarja.


32-33 TÄSMÄVILJELY


JOKAINEN MAANMUOKKAUSLAITE ON ERILAINEN, JOKAINEN MAATYYPPI ON HAASTAVA, MUTTA KAIKILLA ON KORKEIMMAT VAATIMUKSET TÄSMÄLLISEEN MAATALOUSTEKNOLOGIAAN.


04-05 34-35 MOTOR

TÄSMÄVILJELY

TÄSMÄVILJELYJÄRJESTELMÄ. TARVITTAESSA ERITTÄIN TARKKA.


TIM-valmius (Tractors Implement Management). Työkoneen lohkojen toimintojen ohjausjärjeselmä.

Vahvuudet:

VT4-valmius. Traktorin oma järjestelmä ohjaa työkoneen toimintoja.

6 Sarjassa on täydellinen valikoima DEUTZ-FAHR täsmäviljely teknologiaa tehdasasennettuna

• IMonitor2 ja 12" tai 8" näyttö • Lisävarusteena helpon ajon järjestelmä • TIM - lohkojen hallintavalmius

Uuden 6 Sarjan traktoriin voidaan tehtaalla asentaa edistyksellinen täsmäviljelyteknologia, jossa on ainutlaatuinen keskelle asennettu valvonta- ja ohjausyksikkö ja siihen kytketty iMonitor2 varustettuna 8" tai markkinoiden johtava 12" näytöllä. Kaikki toimii yksinkertaisella, selkeällä käyttöliittymällä: traktorin toiminnot, ISOBUS, automaattiohjaus, ohjausjärjestelmät ja tietojen hallinta. Kaksi itsenäistä kameraa voidaan asentaa lisävarusteena. Uuteen 6 Sarjan traktoriin voidaan asentaa työkoneiden hallintajärjestelmän TIM-valmius (Tractor Implement Management), jossa traktori ja työkone muodostavat älykkään, toisiinsa kytketyn yksikön - teknologia, jolla tehostetaan ja parannetaan työn tarkkuutta ja mukavuutta. Toinen lisävaruste on VT4-järjestelmä, jolla ohjataan työkonetta käyttämään traktorin omaa järjestelmää ja näin vältytään useiden ohjausyksiköiden käyttämiseltä. Kasvinsuojeluruiskujen ja kylvökoneiden lohkojen hallinta ja määrän ohjausjärjestelmä on vakiovaruste ja sen avulla kuljettaja kytkee päälle tai pois lohkot välttääkseen päällekkäisyyttä ja säästääkseen kasvinsuojeluaineita ja siementä. Lisävarusteena saatavan etäohjausjärjestelmän avulla tuotespesialistit voivat antaa etätukea kuljettajalle IMonitor-näytön välityksellä. Lisävarusteena on myös automaattinen ohjausjärjestelmä sekä langaton tiedon siirto ja tietojen hallinnointi.

Lohkojen hallinta / määrän säätöjärjestelmä vakiona.

ISOXML standardin ansiosta tehtävät voidaan suunnitella, dokumentoida ja uudelleen arvioida lukuisissa peltolohkojen tiedostoissa.


36-37 DESIGN

TOIMINTO MÄÄRÄÄ MUODON. MOLEMMAT TOTEUTTAVAT VILJELIJÄN TARPEET.


Halogeenivalot edessä on vakiovaruste.

Ohjaamon ja konepeiton välillä ei ole kiinteää yhteyttä - parantaa kuljettajan ajomukavuutta.

Premium-luokan materiaalit ja huomio yksityiskohtiin.

elmät toimivat mahdollimman tehokkaasti. Tavoitteena on optimoida Kun tarkastellaan traktorin muotoilua ja designia, monet näkevät ne kaikki toiminnot ja varmistaa kuljettajan ja traktorin optimaalinen vain pelkästään traktorin ulkonäköön liittyvinä asioina. Tottakai ulyhteistyö. Arvostetuin traktorien suunnittelija on italialainen Giugiaro, konäkö on tärkeä asia, mutta hyvä muotoilu on paljon enemmän ja yksi vaikutusvaltaisimmista ajoneuvojen suunnittelijoista 20. ja 21. siihen liittyy useita erilaisia ominaisuuksia. Ponnistelut työ tekemisekTABLES luvuilla. Yli 200:lla kansainvälisten autojen ja ajoneuvojen valmistasi helpoksi on muotoilun suunnittelun päätavoite. Lukemattomat tesjien desingilla, sisältäen useita klassisia malleja, tämä tunnettu yhtiö tisarjat ovat osoittaneet kuinka tilat hahmotetaan, valaistuksen ja on tehnyt historiaa. Uusi 6 Sarja on yli 100 vuoden DEUTZ-FAHR trakvalojen suunnittelu, liikealueet, toimintojen toistuvuus ja teknisten torikokemuksen ja johtavan Giugiaron Designin yhteistyön tulos, joka komponenttien integrointi pitää suunnitella ja organisoida niin, että on nyt maanviljelijöiden käytettävissä. kuljettajan työ on mahdollisimman helppoa ja kaikki traktorin järjest-


38-39 TEKNISET TIEDOT


40-41 TEKNISET TIEDOT

6 SARJA AGROTRON

Tekniset tiedot

6155

6165

6175

6185

6205

6215

MOOTTORI Valmistaja Malli

DEUTZ

DEUTZ

DEUTZ

DEUTZ

DEUTZ

TCD 6.1 L06

TCD 6.1 L06

TCD 6.1 L06

TCD 6.1 L06

TCD 6.1 L06

Stage 4 (Tier4 Final) Stage 4 (Tier4 Final) Stage 4 (Tier4 Final) Stage 4 (Tier4 Final) Stage 4 (Tier4 Final) Stage 4 (Tier4 Final)

Päästöt Sylinterit / Tilavuus

DEUTZ TCD 6.1 L06 kpl/cc

6/6057

6/6057

6/6057

6/6057

6/6057

6/6057

Turbo intercooler Visco-tuuletin Deutz-yhteispaineruiskutus (DCR)

bar

1600

1600

1600

1600

1600

1600

Teho moottorin nimelliskierroksilla (ECE R 120)

kW/hv

109,5/149

115,1/157

124,4/169

133/181

144,4/196

147,6/201

Suurin teho (ECE R 120)

kW/hv

114,9/156

120,8/164

129,5/176

138,5/188

152,3/207

156,2/212

Teho nimelliskierroksilla lisäteholla (ECE R 120)

kW/hv

-

119,9/163

-

-

-

157/214

Suurin teho lisäteholla (ECE R 120)

kW/hv

-

125,8/171

-

-

-

166/226

Tyypitetty moottorin teho EU-määräysten mukaan

kW/hv

109.5/149

120/163

124,4/169

133/181

144,4/196

157/214

Moottorin nopeus suurimmalla teholla

r/min

1900

1900

1900

1900

1900

1900

Suurin moottorin nopeus (nimellisnopeus)

r/min

2100

2100

2100

2100

2100

2100

Nm

663

699

739

818

850

889

r/min

1500

1400

1500

1500

1500

1500

%

33

28

35

35

29

24

Polttoainesäiliön tilavuus

litraa

280

280

280

280

435

435

AdBlue-säiliön tilavuus

litraa

35

35

35

35

50

50

Suurin vääntö Moottorin nopeus maksimiväännöllä Vääntömomentin nousu Sähköinen moottorin hallinta Ilmansuodatin pölyejektorilla Pakokaasujen jälkikäsittely (EGR+DPF+SCR)

VOIMANSIIRTO Valmistaja Malli (Manuaali/Robottivaihteisto)

ZF

ZF

ZF

ZF

ZF

ZF

TPT16 / TPT16 RCshift

TPT16 / TPT16 RCshift

TPT18 / TPT18 RCshift

TPT18 / TPT18 RCshift

TPT20 / TPT20 RCshift

TPT20 / TPT20 RCshift

Vaihteiden määrä

klp

30+15

30+15

30+15

30+15

30+15

30+15

Vaihteiden määrä superryömitävaihteella

kpl

54+27

54+27

54+27

54+27

54+27

54+27

Powershift-vaihteiden määrä (eteen/taakse) Pienin nopeus superryöminnällä

kpl

6/3

6/3

6/3

6/3

6/3

6/3

km/h

0,37

0,37

0,39

0,39

0,39

0,39

Suurin nopeus km/h (Manuaali/RCshift)

km/h@rpm 50@1969 / 50@1530 50@1969 / 50@1530 50@1863 / 50@1447 50@1863 / 50@1447 50@1863 / 50@1447 50@1863 / 50@1447

Suurin nopeus 40 km/h (Manuaali/RCshift) Ajotilat (Manuaali/Puoli-Auto/Auto) (vain RCshift) Automaattinen Powershift (vain RCshift)

km/h@rpm 40@1575 / 40@1224 40@1575 / 40@1224 40@1490 / 40@1158 40@1490 / 40@1158 40@1490 / 40@1158 40@1490 / 40@1158

SpeedMatching SenseShift PowerShuttle-suunnanvaihtaja ja 5 herkkyystasoa ComfortClutch Sähköhydraulinen märkä monilevykytkin VOIMANOTTO Voimanotto 540/540ECO/1000/1000ECO AUTO-voimanotto Etuvoimanotto 1000/1000ECO AKSELIT JA JARRUT Etuakselin valmistaja Etuakselin malli

Carraro

Carraro

Carraro

Dana

Dana

Dana

20.29

20.29

20.29

M50

M50

M60L

50

50

50

50

50

50

Jousitettu etuakseli Etuakselin jarrut Agrosky-automaattiohjauksen ennakkovaraus ja EasySteer-toiminto Lisälevikkeet edessä ja takana (50 tai 100 mm) Nelivedon sähköhydraulinen kytkentä Sähköhydr. etu- ja taka-akselin tasauspyörästön lukko Nelipyöräjarrutus automaattisella nelivedon kytkeytymisellä Jarrutehostaja Mekaaninen pysäköintijarru Hydraulisten perävaunujarrujen venttiili Pneumaattisten perävaunujarrujen venttiili Hydrostaattinen ohjaus itsenäisellä pumpulla Ohjauksen pumpun tuotto

l/min


6 SARJA AGROTRON

Tekniset tiedot

6155

6165

6175

6185

6205

6215 Bosch

HYDRAULIIKKAJÄRJESTELMÄ JA NOSTOLAITE Bosch

Bosch

Bosch

Bosch

Bosch

Kiinteätilavuuksinen pumppu (vakio)

Valmistaja l/min

84

84

84

84

84

-

Muuttuvatilavuuksinen pumppu (kuormantunt., vakio)

l/min

-

-

-

-

-

120

Muuttuvatilavuuksinen pumppu (kuormantunt., lisäv.)

l/min

120/160

120/160

120/160

120/160

120/160

160

Mekaaniset hydrauliikkaventtiilit takana (vakio) Sähköiset hydrauliikkaventtiilit takana (vakio) Sähköiset hydrauliikkaventtiilit takana (vain RCshift)

kpl kpl kpl

2 4 2/4/5

2 4 2/4/5

2 4 2/4/5

2 4 2/4/5

2 4 2/4/5

2 4 2/4/5

Hydrauliikkaventtiilit edessä (ComfortPack)

kpl

1/2

1/2

1/2

1/2

1/2

1/2

litraa

40

40

40

40

40

40

kg

9200

9200

9200

9200

10000

10000

kg

4110

4110

4110

5480

5480

5480

Power beyond Maksimi öljymäärä ulkopuoliseen käyttöön Sähköisesti ohjattu nostolaite Tutka Takanostolaitteen nostoteho Säädettävä nostotanko oikealla ja mek. työntövarsi Säädettävä nostotanko oikealla ja hydr. työntövarsi Pikakiinnityskourat Hallintalaitteet lokasuojassa Mekaaninen etunostolaite säädettävillä kiinnitysvarsilla Etunostolaitteen nostoteho Pikaliittimet SÄHKÖJÄRJESTELMÄ Ulkopuolinen virtapistoke Ulkopuolinen virtapistoke sup. amperiluvulle Työkoneiden liitäntä ISO 11786 Työkoneiden liitäntä ISO 11783 OHJAAMO MaxiVision tai MaxiVision 2 MaxCom-joystick (vain RCshift) iMonitor2 (8" tai 12") InfoCentrePro (5") Agrosky-järjestelmä ComforTip (päisteautomatiikka) ComforTip Professional (vain iMonitor2:n kanssa) Max-Comfort Professional XL-istuin Max-Comfort Dynamic XL-istuin Pehmustettu apumiehenistuin Mekaaninen ohjaamon jousitus Pneumaattinen ohjaamon jousitus Ilmastointi Automaattinen ilmastointi Anti-UV kattoikkuna Audio-järjestelmän johtosarjat ja kaiuttimet Teleskooppiset sivupeilit Teleskooppiset, sähköiset ja lämmitettävät sivupeilit Ohjauspaneelin valot Halogeenityövalot 4 LED-työvaloa Integroidut LED-ajovalot Saattovalot-toiminto MITAT JA PAINOT Akseliväli

mm

2767

2767

2767

2767

2848

2848

Pituus (min-max)*

mm

4142-5712

4142-5712

4317-5712

4317-5712

4398-5793

4398-5793

Korkeus (min-max)**

mm

2932-3032

2932-3032

3032-3082

3032-3082

3103-3153

3103-3153

Leveys (min-max)**

mm

2416-2543

2416-2543

2472-2543

2472-2543

2500-2736

2500-2736

Maavara (min-max)**

555-685

mm

365-465

365-465

465-515

465-515

555-685

Kokonaispaino ilman kuormaa

kg

6750

6750

7530

8105

8200

8200

Suurin sallittu kokonaispaino

kg

11500

11500

12500

12500

13500

13500

: vakio

: lisävaruste -: ei saatavana

*Min pituus: konepeiton edestä takanostolaitteen vetovarsien päähän nostolaite ylhäällä / Max pituus: etunostolaitteen painoista vetovarsien päähän nostolaite alhaalla. **Min-Max: renkaiden ja varusteiden mukaan.


42-43 TEKNISET TIEDOT

6 SARJA AGROTRON TTV

Tekniset tiedot

6155 TTV 6165 TTV 6175 TTV 6185 TTV 6205 TTV 6215 TTV

MOOTTORI Valmistaja Malli

DEUTZ

DEUTZ

DEUTZ

DEUTZ

DEUTZ

TCD 6.1 L06

TCD 6.1 L06

TCD 6.1 L06

TCD 6.1 L06

TCD 6.1 L06

Stage 4 (Tier4 Final) Stage 4 (Tier4 Final) Stage 4 (Tier4 Final) Stage 4 (Tier4 Final) Stage 4 (Tier4 Final) Stage 4 (Tier4 Final)

Päästöt Sylinterit / Tilavuus

DEUTZ TCD 6.1 L06 kpl/cc

6/6057

6/6057

6/6057

6/6057

6/6057

6/6057

Turbo intercooler Sähköinen Visco-tuuletin Deutz-yhteispaineruiskutus (DCR) Teho moottorin nimelliskierroksilla (ECE R 120)

bar

1600

1600

1600

1600

1600

1600

kW/hv

109,5/149

115,1/157

124,4/169

129/176

135,7/185

147,6/201 156,2/212

Suurin teho (ECE R 120)

kW/hv

114,9/156

120,8/164

129,5/176

134,3/183

149,1/203

Teho nimelliskierroksilla lisäteholla (ECE R 120)

kW/hv

-

119,9/163

-

133/181

144,4/196

157/214

Suurin teho lisäteholla (ECE R 120) Tyypitetty moottorin teho EU-määräysten mukaan (EU) 2015/96 Moottorin nopeus suurimmalla teholla

kW/hv

-

125,8/171

-

138,5/188

152,3/207

166/226

kW/hv

109,5/149

120/163

124,4/169

133/181

144,4/196

157/214

r/min

1900

1900

1900

1900

1900

1900

Suurin moottorin nopeus (nimellisnopeus)

r/min

2100

2100

2100

2100

2100

2100

Nm

663

699

739

818

850

889

r/min

1500

1400

1500

1500

1500

1500

%

33

28

31

35

29

24

Polttoainesäiliön tilavuus

litraa

280

280

280

280

435

435

AdBlue-säiliön tilavuus

litraa

35

35

35

35

50

50

ZF

ZF

Suurin vääntö Moottorin nopeus maksimiväännöllä Vääntömomentin nousu Sähköinen moottorin hallinta Pakokaasuavusteinen moottorijarrutus Ilmansuodatin pölyejektorilla Pakokaasujen jälkikäsittely (EGR+DPF+SCR)

TTV-VOIMANSIIRTO Valmistaja Malli Alueiden määrä

ZF

ZF

Eccom 1.5

Eccom 1.5

Eccom 1.5/1.5 HD Eccom 1.5/1.5 HD

ZF

ZF

S-Matic 180+

S-Matic 180+

kpl

4

4

4

4

4

4

Suurin nopeus 50 km/h

km/h@rpm

50@1834

50@1834

50@1834/50@2100

50@1817/50@2100

50@2100

50@2100

Suurin nopeus 40 km/h

km/h@rpm

40@1431

40@1431

40@1431/40@1641

40@1454/40@1641

40@1647

40@1647

kpl

2+2

2+2

2+2

2+2

2+2

2+2

Carraro

Carraro

Carraro

Dana

Dana

Dana

20.29

20.29

20.29

M50

M60L

M60L

l/min

50

50

50

50

50

50

astetta

52

52

52

52

52

52

PowerZero Vakionopeussäädön nopeudet Ajotavan tilat (Auto/Manuaali/VUO) Eco/Teho-toiminnon ohjaus Hydraulinen PowerShuttle-suunnanvaihtaja PowerShuttle-suunnanvaihtaja ja 5 herkkyystasoa VOIMANULOSOTTO Voimaotto 540/540ECO/1000/1000ECO AUTO VUO Etuvoimaotto 1000/1000ECO AKSELIT JA JARRUT Etuakselin valmistaja Etuakselin malli Säädettävä taka-akseli Lisälevikkeet edessä ja takana (50 tai 100 mm) spacers Jousitettu etuakseli Etuakselin jarrut Agrosky-automaattiohjauksen ennakkovaraus ja EasySteer-toiminto Nelivedon sähköhydraulinen kytkentä Sähköhydraulinen etu- ja taka-akselin tasauspyörästön lukko Nelipyöräjarrutus automaattisella nelivedon kytkeytymisellä Jarrutehostaja EPB (sähköinen pysäköintijarru) Hydraulisten perävaunujarrujen venttiili Trailer stretch-toiminto Pneumaattisten perävaunujarrujen venttiili Hydr. ja pneumaatt. perävaunujarrujen venttiilit Hydrostaattinen ohjaus itsenäisellä pumpulla Ohjauksen pumpun tuotto Ohjauskulma

Tekniset tiedot ja kuvat ovat suuntaa-antavia. DEUTZ-FAHR varaa kaikki oikeudet koneiden spesifikaatioden päivittämiseen koska tahansa ilman erillistä ilmoitusta, joten koneiden tiedot pitää aina tarkastaa ennen koneen tilausta. Suurin nopeus 50 km/h paikallisten määräysten mukaan. Suurin nopeus 40/50 km/h alhaisilla moottorin kierroksilla ja renkaan koosta riippuen.


6 SARJA AGROTRON TTV

Tekniset tiedot

6155 TTV 6165 TTV 6175 TTV 6185 TTV 6205 TTV 6215 TTV

HYDRAULIIKKAJÄRJESTELMÄ JA NOSTOLAITE Valmistaja

Bosch

Bosch

Bosch

Bosch

Bosch

Bosch

Muuttuvatilavuuksinen pumppu (vakio)

l/min

120

120

120

120

120

120

Muuttuvatilavuuksinen pumppu (lisävaruste)

l/min

170

170

170

170

160

160

Sähköiset hydrauliikkaventtiilit takana (vakion)

kpl

4

4

4

4

4

4

Sähköiset hydrauliikkaventtiilit takana (lisävaruste)

kpl

5

5

5

5

5

5

Sähköiset hydrauliikkaventtiilit edessä (lisävaruste)

kpl

1/2

1/2

1/2

1/2

1/2

1/2

Maksimi öljymäärä ulkopuoliseen käyttöön

litraa

40

40

40

40

40

40

Erillinen öljysäiliö

litraa

50

50

50

50

50

50

kg

9200

9200

9200

9200

10000

10000

kg

4110

4110

4110

5480

5480

5480

Suljettu hydrauliikkajärjestelmä (kuormantunteva)

Virtauksen ja ajoituksen sähköhydraulinen ohjaus Power beyond

Sähköisesti ohjattu nostolaite Tutka Takanostolaitteen nostoteho Säädettävä nostotanko oikealla ja mek. työntövarsi Pikakiinnityskourat Hallintalaitteet lokasuojassa Sähköinen etunostolaite Etunostolaitteen nostoteho Pikaliittimet SÄHKÖJÄRJESTELMÄ Ulkopuolinen virtapistoke Ulkopuolinen virtapistoke sup. amperiluvulle Työkoneiden liitäntä ISO 11786 Työkoneiden liitäntä ISO 11783 OHJAAMO MaxiVision 2 MaxCom-monitoimikäsinoja iMonitor2 (8" tai 12") WorkDisplay-työnäyttö InfoCentrePro (5") Agrosky-järjestelmä ComforTip (päisteautomatiikka) ComforTip Professional (vain iMonitor2 kanssa) Max-Comfort Dynamic XL-istuin Max-Comfort Dynamic XXL-istuin Max-Comfort Evolution Active DDS-istuin Pehmustettu apumiehenistuin Mekaaninen ohjaamon jousitus Pneumaattinen ohjaamon jousitus Ilmastointi Automaattinen ilmastointi Anti-UV kattoikkuna Audio-järjestelmän johtosarjat ja kaiuttimet Teleskooppiset sivupeilit Teleskooppiset, sähköiset ja lämmitettävät sivupeilit Ohjauspaneelin valot Halogeenityövaloa 4 LED-työvalot Integroidut LED-ajovalot Ulkopuoliset valot Saattovalot-toiminto MITAT JA PAINOT Akseliväli

mm

2767

2767

2767

2767

2848

2848

Pituus (min-max)*

mm

4142-5712

4142-5712

4317-5712

4317-5712

4398-5793

4398-5793

Korkeus (min-max)**

mm

2932-3032

2932-3032

3032-3082

3032-3082

3103-3153

3103-3153

Leveys (min-max)**

mm

2416-2543

2416-2543

2472-2543

2472-2543

2500-2736

2500-2736

Maavara (min-max)**

555-685

mm

365-465

365-465

465-515

465-515

555-685

Kokonaispaino ilman kuormaa

kg

8230

8230

8290

8340

8580

8580

Suurin sallittu kokonaispaino

kg

11500

11500

12500

12500

13500

13500

: vakio

: lisävaruste -: ei saatavana

*Min pituus: konepeiton edestä takanostolaitteen vetovarsien päähän nostolaite ylhäällä / Max pituus: etunostolaitteen painoista vetovarsien pääähän nostolaite alhaalla. **Min-Max: renkaiden ja varusteiden mukaan.


44-45 VARUSTEET

6 SARJA TARJOAA OIKEAN TEKNOLOGIAN JA TOIMINTAASI SOPIVIMMAN, PARHAAN RATKAISUN KAIKENTYYPPISIIN MAATALOUSTÖIHIN, KAIKKIIN VAATIMUKSIIN JA ERITTÄIN KUSTANNUSTEHOKKAASTI.


46-47

KUNNALLISTEKNIIKKA & TIENHOITO

TIEN- JA MAISEMANHOITO – 6 SARJAN TRAKTORI ON MONITOIMITRAKTORI, JOKA SOPII TÄYDELLISESTI JA KUSTANNUKSIA SÄÄSTÄEN YMPÄRIVUOTISEEN KUNNALLISTEKNIIKKAAN, YMPÄRISTÖN JA TIESTÖN HOITOON.


Akkutie 2 60510 Seinäjoki

Marketing-Communication Service - Code 308.8513.3.4-6 - 07/2016

ciagreen

4219 Varenr. BDF004

Puh. 06-4128115

Lisätietojen saamiseksi ota yhteys DEUTZ-FAHR-myyjääsi tai käy sivuillamme deutz-fahr.com. DEUTZ-FAHR on

-yhtiön tuotemerkki

Profile for hcpetersen3

6 Sarja  

6 Sarja  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded