__MAIN_TEXT__

Page 1

Barcelona, octubre 2020

Hem treballat molt dur per tenir tot preparat pels nostres clients.

Hem afegit indicacions visuals en tots els espais comuns que ajudin als nostres clients a respectar les distàncies de seguretat.

Hem habilitat punts amb gel desinfectant en totes les zones comuns de l'hotel.

El nostre personal disposa d'equips de protecció i ha rebut la formació necessària per garantir la seva seguretat sanitària davant la COVID-19.

Podrà realitzar el check in online abans de la seva arribada, agilitzant així la seva entrada i reduint al mínim el contacte dins de l’hotel.

Hem incorporat accions específiques al nostre rigorós protocol de neteja i desinfecció tant en les habitacions com a les zones comuns de l’hotel. Entre altres mesures, l'assignació d'habitació assegurarà que una habitació estigui buida 24h abans de tornar a ser ocupada per una altra persona.


Des de recepció desinfectem les claus d’accés a les habitacions per a cada nou client.

Hem habilitat un accés mitjançant codi QR al nostre web de serveis de l’hotel especial per als nostres clients. Quan t’allotgis disposaràs de tota la informació necessària sobre horaris, tarifes i serveis disponibles en cada moment.

Reducció d'aforaments i respecte de les distàncies mínimes de seguretat establertes a tot l'hotel.

Hem flexibilitzat la política de cancel·lació de les reserves realitzades a través de la nostra pàgina web fins a 24h abans del dia d’arribada per a que tinguis opció de decidir fins a l’últim moment.

I recorda .... a la COVID-19 la vencerem entre tots complint totes les mesures de seguretat i actuant sempre amb responsabilitat!!!

Profile for hcchotels

INFO COVID (CAT)  

INFO COVID (CAT)  

Profile for hcchotels