Page 1

JUBILEUM HOCKEYCLUB BOEKEL 25 JAAR!

HOCKEYBODE

NUMMER 3 SEIZOEN 2010-2011

1


INHOUDSOPGAVE> VOORWOORD>

Marian van Riet

SPONSOR IN BEELD >

Rüttchen

JUBILEUMFEEST>

DE FOTO’S

ZAALHOCKEY >

KAMPIOENSCHAP MC1

WAT DOET DE COMMISSIE>

SPONSORCOMMISSIE

MEMOBORD >

Al het nieuwste nieuws

COLOFON Redactie Anne van Delst Grote dank voor de medewerking aan Marian van Riet, Marijn Bax, Sven Isenbaert, Nel Cramer, Karel Boeijen Wil jij schitteren in de volgende Hockeybode? Stuur je stukje dan voor 9 mei 2011 op naar hockeybode@hcboekel.nl

1


VOORWOORD > Aan het eind van vorig seizoen ben ik toegetreden tot de technische commissie als opvolgster van Maurice Franssen die de taak van voorzitter op zich genomen heeft. In het verlengde hiervan heb ik ook zitting in het bestuur. Ik moet zeggen dat het veel werk is en dat er een heleboel informatie op me is afgekomen, maar het is wel heel leuk om te doen. Vooral het enthousiasme van de andere commissie en bestuursleden werkt aanstekelijk. Dit heeft onder andere geleid tot deelname aan de zaalhockey competitie door een aantal teams. Voor het eerst in het bestaan van onze hockeyclub hebben we hier actief aan deelgenomen, en zijn met een vijftal teams van start gegaan. Het grote enthousiasme van alle speelsters, coaches, trainers, scheidsrechters en niet te vergeten onze zaalwacht, hebben er mede toe geleid dat we er alweer een aantal kampioenen bij hebben. Het MC1 team van Sven en Marius, het D3 team van Caroline en de Dames 2 van Nanda hebben deze zaalhockeycompetitie als kampioen afgesloten. Van harte proficiat allemaal. We zijn dan ook zeker van plan om hier volgend seizoen een vervolg aan te geven. Met alweer de lente voor de deur, zijn we begonnen aan de 2e helft van het seizoen 2010/2011. Ook gaan we het jubileumjaar afsluiten. Veel dank aan de vele vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor alle festiviteiten die tot nu toe hebben plaatsgevonden en nog zullen komen.

Ik wil graag afsluiten door alle teams een leuk en sportief seizoen te wensen.

Tot ziens op het hockeyveld Marian van Riet

2


SPONSOR IN BEELD > Hockeyclub Boekel bedankt R端ttchen Autowereld voor ruim 20 jaar shirtsponsoring!

3


Jubileumfeesten> De foto’s

4


Zaalhockey > Kampioenschap De meiden van MC1 schrijven historie. Voor het eerst in de geschiedenis is er een Boekels team zaalhockeykampioen. (Dit is ook het eerste jaar dat er in Boekel zaalhockey gespeeld wordt.) Een superprestatie van Sanne, Sanne, Danique, Daniek, Gitte, Lola, Robin, Elvere, Kaylee, Sem, Marieke en Anne is dat ze ook nog ongeslagen kampioen zijn. Proficiat dames, helemaal TOP! Zaterdagochtend 12 februari 2011 mochten ze om 10.40u hun kampioenswedstrijd spelen tegen Helmond, de nummer 2 van de competitie. Het beloofde een spannende pot te worden, beiden konden namelijk nog kampioen worden. De eerste helft was de spanning dan ook te snijden. Boekel stond zelfs met 2-1 achter. Maar gelukkig hervonden de Boekelse hockey-sterren zich, speelden ze tactisch en slim en konden ze de wedstrijd afsluiten met een mooie 9-3 winst. Op de foto zie je de Boekelse meiden van MC1, gesponsord door Heru b.v. en Tamn tools & Equipment, samen met hun coaches Marius Cornelissen en Sven Isenbaert en hun sponsor Toon Biemans.

Dames 2 en Dames 3 natuurlijk ook gefeliciteerd met jullie kampioenschap in de zaal! 5


WAT DOET DE COMMISSIE> SPONSORCOMMISSIE De redactie van de hockey bode heeft mij gevraagd een stukje te schrijven over de sponsorcommissie. Ik heb eerder al 3 jaar in de sponsorcommissie gezeten en na een pauze van 2 jaar ben ik er weer bij gekomen. Ik doe dit natuurlijk niet alleen. Ook Ben Aldenhuijsen, Nel Cramer en Paul Looijmans maken deel uit van de sponsorcommissie. In het onderstaande zal ik kort toelichten welke werkzaamheden de sponsor commissie uitvoert.

Kort gezegd zijn we met twee dingen bezig: 1. Op zoek naar nieuwe sponsors (met name bord- en shirtsponsors ) 2. Er voor te zorgen dat de bestaande sponsors betrokken blijven bij de hockey club zodat we een goede relatie op kunnen bouwen. Er komt echter meer bij kijken. In het komende jaar lopen er een hoop sponsorcontracten af. Nu is het de kunst voor de sponsorcommissie om deze sponsors te behouden. Dit doen we door sponsors op verschillende hockey gelegenheden uit te nodigen, ze te bedanken voor de sponsoring in het Boekels weekblad en in de hockeybode verschijnt iedere editie een “ken uw sponsor� waarin er aan 1 bepaalde sponsor aandacht wordt geschonken. Er zullen er echter ook een aantal afvallen. Voor de sponsors die afvallen, zullen er nieuwe sponsors gezocht moeten worden. We zijn voornamelijk op zoek naar ondernemers in de omgeving van Boekel. Weet je dus zelf nog een sponsor? Geef het even aan mij door! Mocht je zelf nog belangstelling hebben om mee te werken en denken in de sponsor- commissie dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.

Groeten, Marijn Bax Sponsorcommissie

6


7


8

Hockeybode maart 2011  
Hockeybode maart 2011  

De Hockeybode van Hockey Club Boekel.

Advertisement