Page 1

Domicil- og designtrapper

DOMICILTRAPPER HOVEDTRAPPER SPECIALTRAPPER DESIGNTRAPPER


Ekslusive Trapper Med produktion og hovedkontor i Herning og salgskontor i Gentofte servicerer HB Trapper A/S kunder over hele landet.

ERFARING OG KVALITET HB Trapper er på én gang partner med helt store ingeniørfirmaer, arkitekter og entreprenører herhjemme, men samtidig også leverandør af flotte trappe- og altanløsninger til den private kunde. Vi skaber tryghed i din beslutning. Vi er prisbevidste, men fremstiller også til den kræsne kunde i alt fra rustfrit stål til glas. Vi er kendt for den høje kvalitet og den gode service. HB Trapper har egen konstruktionsafdeling og stor tegnestue, hvor vores erfarne ingeniører og teknikere tegner produktionstegninger med markedets nyeste teknologi og udfører de statiske beregninger, du skal bruge for at få myndighedernes godkendelse af dit nybyggeri eller din renovering.

VEJLEDNING OG INSPIRATION I denne brochure kan du se billeder fra nogle af vores spændende projekter og byggerier indenfor: • • • •

Domiciltrapper Hovedtrapper Specialtrapper Designtrapper

Besøg os på www.hbtrapper.dk, hvor du bl.a. kan tilmelde dig vort nyhedsbrev og derved holde dig opdateret omkring vores mange spændende projekter mv.

2


Domiciltrapper - og Hovedtrapper Skal I have en ny hovedtrappe til jeres firmadomicil eller hovedkontor? Og er I på udkig efter noget lidt udover det sædvanlige? HB Trapper konstruerer og producerer flotte hoved- og domiciltrapper i unikt design – efter lige præcis dit ønske. Vi er vant til at designe eksklusive trapper og løsninger til nogle af Danmarks mest spektakulære byggerier. Vi har bl.a. produceret og leveret hovedtrapper og domiciltrapper til DR Byen, Bella Sky, HK, Vestas Udviklingscenter, Fields, og mange flere.

Billeder på forsiden: Kalvebod Brygge, København V - 6 etages halvsvingstrappe med mellemreposer og gelænder med glasudfyldning. Billeder på side 2: Fields - trapper med lodret gelænderudfyldning og håndlister i olieret egetræ. Billede t.v. og nedenfor: Novo E9, Målev - ligeløbstrappe med svag bue og indespændt glasværn med håndliste i rustfrit stål.

3


Billede øverst t.v.: Svane Køkkenet, Aarhus - ligeløbstrappe med mellemrepose, glasudfyldning og træhåndliste. Billede øverst t.h. og nedenfor: Handelshøjskolen, Aarhus ligeløbstrappe, over fire etager, med bakketrin og sandwich-vanger med indespændt glasværn.


Special- og designtrapper HB Trapper producerer eksklusive special- og designtrapper efter lige præcis dit ønske. Vi er vant til at designe eksklusive trapper og løsninger til nogle af Danmarks mest spektakulære byggerier - både til private og erhverv. Vores kunder efterspørger i stigende grad trapper med både trin og gelændere i glas. Gennem de seneste år har vi designet adskillige trapper i glas, men som med ganske få ændringer bliver unikke i lige nøjagtig dit byggeri. Glas bruges mere og mere i moderne byggeri, og vi udfører mange produkter i kombinationer af (rustfrit) stål, aluminium, træ og glas.

Billede øverst t.h.: Bella Sky Comwell Hotel - spindeltrappe med cylinder buet glasværn og med punktvis rustfri fastgørelser,samt håndliste i træ. Billede nedenfor: Bella Sky Comwell Hotel - eksklusiv specialdesignet trompettrappe med mellemrepose, trinene er belagt med granit og krumme glasværn. Trappen er 3,5 m bred i bunden.


Billede øverst t.v.: Jyske Bank Aarhus - hovedtrappe med glastrin og og indespændt glasværn med håndliste i rustfrit stål. Billede midtfor t.v.: Slotsmøllen, Kolding - værn med glasudfyldning på spindeltrappe i beton. Billeder øverst t.h.: LRØ Horsens - flot vindeltrappe til firmadomicil. Trappen er udført i stål og beklædt med gips. Billede nederst t.h.: DR Byen - vindeltrappe med cylinderbuet indespændt glas og rustfri håndliste. Billeder på bagsiden: Privat villa, Ikast - ligeløbstrappe med ­musevanger og glasværn med rustfri håndliste.

6


glas er ikke bare glas For det første er glas stærkere end man umiddelbart skulle tro (hvilket billederne her bl.a. vidner om), og for det andet fås glas i utallige afskygninger - fx laminat i mange farvekombinationer og overflader med silketryk, ætsning og meget andet. Indvendige trapper med glas er både praktiske og løfter æstetikken i såvel private boliger som firmadomiciler. Hos HB Trapper udfører vi mange produkter i kombinationer af stål, aluminium, træ og glas.

Billede øverst t.v.: Privat villa, Ikast - trappe med glastrin og glasværn Billeder t.h.: Privat bolig, Hørsholm - specialdesignet halvsvingstrappe med “svævende” glastrin og håndliste i røget eg. Billede nedenfor: Harevænget - elegant kvartsvingstrape med glastrin.


Har du ideen så finder vi løsningen Vore erfarne og kreative medarbejdere er behjælpelige med råd og vejledning, og vi designer gerne specielle løsninger i samarbejde med arkitekter, ingeniører, teknikere og bygherrer. Vi udvikler konstant vores produktsortiment, så det svarer til dine krav. HB Trapper har oparbejdet en solid hjemmemarkeds­ position og har bl.a. et mindre showroom på vores salgs­ kontor i Gentofte, som kan besøges efter aftale.

FLOTTE TRAPPER I INNOVATIVE DESIGNS HB Trapper har stor erfaring i at veksle kundens ønsker til det solide og monumentalt smukke element, som en trappe bør være i ethvert bygningsværk. Besøg os på www.hbtrapper.dk/domiciltrapper - her kan du bl.a. læse mere om og se flere billeder i høj opløsning af vores hoved- og domiciltrapper. Du kan også kontakte os på hb@hbtrapper.dk og få et tilbud på din nye specialtrappe, eller blot få en uforpligtende samtale med en af vore dygtige konsulenter.

HB Trapper & Stål A/S Enggårdvej 15 7400 Herning Tlf.: 97 16 15 55

HB Trapper & Stål A/S Vangedvej 137-139 2820 Gentofte Tlf.: 39 66 15 55

www.hbtrapper.dk hb@hbtrapper.dk

www.hbtrapper.dk hb@hbtrapper.dk

Domicil- og designtrapper | HB Trapper  

Domiciltrapper, hovedtrapper, specialtrapper og designtrapper fra HB Trapper.