Page 1

Ilovesport.hu

News Flash 2018.04.17.

Petrányi Zoltán is a meghívottak között Tegnap boldogan számoltunk be Borgulya János meghívásáról a magyar minifutball válogatottba, amely óriási lehetőség Jánosnak és a Szeged környéki focisoknak arra, hogy rendszeres tagjaivá váljanak Nagy Lajos szövetségi kapitány keretének.

Nem is kellett hogy tovább várjunk, mint a mai nap az újabb meghívásra az ILS bajnokságban futballozók közül, hiszen Petrányi Zoltán is meghívót kapott a válogatott összetartásra. Az ország legjobb kispályásainak ez lesz az első hivatalos programja a kijevi EB-re való felkészülésben, amelyet augusztus második felében rendeznek majd Észak-keleti szomszédunknál. Az Ámítástechnika csapatát erősítő játékos többször volt az ILoveSport.hu bajnokságok legjobb játékosa, így amikor az Országos

Minifutball Szövetség bajnokság szervezőink véleményét kérte mely, az ILS ligában játszó játékos segíthetné a válogatott szilárd védekezését, Zoli ajánlása egyértelmű volt. A nagyon sokak által a pályán, és azon kívül is kedvelt játékost nem csak megbízható védekezéséről ismerik az ellenfelek, hanem veszélyes átlövéseiről is. Petrányi nem egyszer döntött el szoros, kiélezett mérkőzéseket az elmúlt szezonokban hihetetlen rugótechnikájával, amely olykor Roberto Carlos sistergős balosaira emlékeztetnek. Sok sikert kívánunk neked Zoli a válogatott összetartáson és reméljük beverekszed magad az ország legjobb 15 kispályása közé!

ILS News Flash - Issue 2  

ILS News Flash is a swift news outlet of the ILoveSport.hu league and events in South Hungary.

ILS News Flash - Issue 2  

ILS News Flash is a swift news outlet of the ILoveSport.hu league and events in South Hungary.

Advertisement