Page 1

Ilovesport.hu

News Flash 2018.04.16.

Borgulya János (Baja), az Állatok 2.0 játékosa meghívót kapott az országos minifutball válogatottba Az IloveSport.hu és az Országos Minifutball Szövetség megállapodása értelmében ettől a szezontól az ILS ligában és rendezvényeken játszó játékosoknak lehetőségük van bekerülni a magyar minifutball válogatottba és világeseményeken megmérettetni magukat hazánk címeres mezét viselve.

hétre, ahol hasonló erősségű csapatokkal vannak egy csoportba osztva, így izgalmas számára minden mérkőzés. Számunkra, az ILoveSport.hu rendezvényei körül segítő önkéntesek számára, Baja meghívása a válogatottba és személyes véleménye az ILS ligáról méltó visszaigazolása az évről évre befektetett munkánknak, hogy a bajnokságaink és tornáink fokozatos fejlesztése örömöt szerez a rendezvényeinken focizó srácoknak.

Az OMFSZ 2015 óta tagja az Európai Minifutball Szövetségnek és azóta hazánk válogatottja is rendszeres résztvevője a világés Európa bajnokságoknak. A magyarok legjobbjaiból Nagy Lajos, szövetségi kapitány által összeállított csapat 2017-ben bronz érmet szerzett az Európa Bajnokságon, amely a honi szövetség fennállásának eddigi legnagyobb sikere. Nagy Lajos, az egykoron Manchester United-t verő Zalaegerszegi TE volt középpályása, Borgulya ILS bajnokságban nyújtott kiemelkedő teljesítményére figyelt fel, az ilovesport.hu-n elérhető statisztikáknak hála, a néhány hete elrajtoló küzdelmek során. Az Állatok 2.0 játékosa két forduló alatt háromszor zörgette meg az ellenfelek hálóját és két gólpasszal segítette csapatát, amely eddig nem talált legyőzőre a Szerdai ‘A’ ligában. A 29 Hajrá Baja! Sok sikert kívánunk neked a magyar esztendős gólvágó Békés megyében válogatott keretben! barátkozott meg a futballal fiatalon és sport szeretetét Szegedre költözése után sem További jó hír, hogy a szövetségben jelezték hanyagolta el. nekünk, még van néhány kiszemeltjük Szegeden akik a napokban kapnak meghívót. Kérdésünkre Baja, hogy miért az ILS ligában “rúgja a bőrt” évről évre, elárulta nekünk, hogy számára fontos, hogy a haverokkal egy olyan amatőr bajnokságban szerepelhetnek hétről

ILS News Flash - Issue 1  

ILS News Flash is a swift news outlet of the ILoveSport.hu league and events in South Hungary.

ILS News Flash - Issue 1  

ILS News Flash is a swift news outlet of the ILoveSport.hu league and events in South Hungary.

Advertisement