Fredrik & Louisa Julemagasin 2021

Page 1

Julemagasin JULEN 2021


A VELVET SNOW FAIRYTALE
Vi er alle forskjellige., med våre styrker og svakheter. I Fredrik & Louisa feirer vi ulikheter, variasjon og mangfold, og oppfordrer alle til å bli litt mer. Bli litt mer... trygg, fri, vill og rå. Til å bli litt mer tolerant, selvsikker, levende, krevende, avslappet og tilstede. Alt sammen. For deg selv. Vi heier på deg som vil ha litt mer ut av livet, og sette en ny farge på hverdagen. På deg som vil bli litt mer.Bli litt mer...


Bli litt mer...


Bli litt mer...Bli litt mer...


Julen 2021 12


Så var det denne tiden på året igjen. De siste ukene av året som er dedikert til advent og jul. Vi teller ned dager til julaften i hele desember, og mange gleder seg over all pynten, musikken og lysene som preger denne ventetiden. All den gode maten, gavene som ligger og lokker under treet, morsomme fester med venner og kjente og juleverksted med små og store. Det er mye å glede seg til når det kommer til jul, men viktigst av alt er å glede seg til tid med hverandre. Og det er kanskje spesielt viktig i år. En jul og en adventstid hvor vi tilbringer mer tid sammen, enten det er rundt et festbord eller digitalt via zoom. Bruk denne tiden til å vise ekstra omtanke, glede og varme til de som betyr mest for deg. For det er i disse små gestene at det ofte oppstår stor magi.

La det bli en tid for hverandre Vi ønsker at du skal få ekstra mye tid til dine nærmeste i år. Tid til å møte en gammel venn du kan mimre med over en kopp kakao. Tid til å være med ut i skogen og ake med barna dine. Tid til å lage titalls av dorullnisser og spise pepperkakedeig på juleverksted. Tid til å roe ned, lade batteriene og nyte denne magiske tiden sammen med de som betyr aller mest. Derfor har vi samlet alle våre beste julegavetips på ett sted, slik at du enkelt kan finne inspirasjon til festdagene og få unna julegavehandelen på rekordtid. Det er denne tiden av året igjen, la det bli en tid for hverandre.

i dette magasinet Si det med en duft - henne . . . . . . . . . . . . . . s 16

16

Si det med en duft - han . . . . . . . . . . . . . . . . s 26

26 84

Bli festklar: Sett av tid til egenpleie . . . . s 40 Bli festklar: Selftan & Glød . . . . . . . . . . . . . . s 42 Bli festklar: Julens fineste makeup . . . . s 44 Julegavetips til veganeren . . . . . . . . . . . . . s 52

42 40

44 52

Gavetips til under 300,- . . . . . . . . . . . . . . . . . s 66 Bærekrafitg hudpleie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . s 84

66

Lag din egen Julekalender . . . . . . . . . . . . . s 88

88

Beauty Hall by F&L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . s 96

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

13Fenty Beauty har tatt Norge med storm, og endelig er den etterlengtede julekolleksjonen i butikk. Deilige Gloss Bomb’s med ekstra shimmer til julebordet, kule julegavesett eller kanskje den perfekte rød Stunna Lip Paint i Uncensored? Sjekk vår guide til Rihanna sine personlige favoritter i julesesongen!

Slik får du Rihannas julelook Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Colour 280,Fargen Uncensored er den perfekte, julerøde leppestiften for deg som ønsker en vektløs, soft matte finish helt uten at den tørker ut leppene. Gloss Bomb Heat Lip Luminizer + Plumper 260,Gloss Bomb Heat i fargen Hot Cherry er den ultimate, must-have glossen denne julen. Den har en lett, varmende og kilende plumpingeffekt for fyldigere lepper, perfekt for julebordsesongen.

Glossy Posse 495,- Den perfekte julegaven! Gloss Bomb fra Fenty Beauty er en bestselger, og her får man fire helt nye farger i limitied edition: En full-size Gloss Bomb Cream og tre Mini-Gloss Bombs i Candy Milk, Fenty Glow Fantasy, Hot Chocolit Fantasy og Champ Stamp Fantasy.

Diamond Bomb Triple Drip All-Over Diamond Veil Palette 480,- Diamond Bomb kommer nå også i et Limited Edition palette med tre fantastiske farger. Uansett hudtone og hudfarge passer dette palettet for deg som vil ha det lille ekstra.

Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 445,Det blir ikke festsesong uten Diamond Bomb. Diamond Bomb tar highlighter-opplevelsen til et helt nytt nivå, og gir en diamantbestøvet, 3D krystalleffekt på huden. Her får du en glitrende finish helt uten irriterende støv som faller av.

Bomb Posse Mega Mix & Match Eyeshadow Palette 590,- Årets øyeskyggepalett! Rihanna er tilbake med sine tre favoritt Gloss Bomb-farger i en øyeskyggepalett. 12 farger i matte og skimrende farger, inspirert av bestselgerfargene Fu$$y, Fenty Glow og Hot Chocolit. Fra deilige nudes, til nydelige rosa og rike bronsefarger. Palettet er Limited Edition for jule/vintersesongen 21/22.


Si det med en duft

16


GAVETIPS TIL HENNE Det er ingen hemmelighet at dufter er linket til minnet og kan vekke en mengde følelser i oss. Å gi bort en parfyme kan derfor være en måte å fortelle hva du føler, og er en fantastisk gave til en du er glad i. Og det beste av alt? Personen vil alltid tenke på deg hver gang de bruker parfymen.

"Du får meg til å føle meg glad og fri"

"Du er den søteste jeg vet om" Jo Malone London, Nectarine Blossom & Honey Cologne 100ml 1240,-

YSL Vestiaire, Saharienne EdP 75ml 1690,-

"Du får meg alltid i godt humør" Armani Privé, Pivoine Suzhou Soie De Nacre EdT 100ml 2050,-

"La oss dra på en eksotisk ferie sammen" Aerin, Tangier Vanille EdP 50ml 1100,-

"Du er ren perfeksjon, og helt unik"

Van Cleef & Arpels, Gardénia Pétale EdP 75ml 1440,-

"Du gjør hverdagen til en fest"

Tom Ford, Lost Cherry EdP 50ml 2780,-

“Jeg elsker deg” Dior, J’adore EdP 50ml 1025,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

17My Way

Vi introduserer Giorgio Armani My Way juleeske. My Way er en søken etter mening, av selvoppdagelse gjennom berikende & meningsfulle opplevelser. En lys blomsterbukett med tuberose, jasmin og appelsinblomst forsterket av en livlig sedertre og en varm vanilje. EdP 50ml, Body Lotion 75ml.

Verdi: 769,-

610,Sì

Et flott gavesett med med Armani sin deilige roseduft. Sì passer for den elegante og selvsikre kvinnen som ikke er redd for å vise følelser. Med hint av solbær og vanilje vil dette bli en favoritt under juletreet. EdP 30ml, EdP 7ml.

Verdi: 795,-

645,-

Code

Armani Code Deo Stick med en maskulin, frisk og krydret duft får du nå i et lekkert gavesett. Deo Stick 75g, All Over Body Shampoo 75ml.

Verdi: 466,-

350,-

Acqua di Giò

Acqua di Giò Deo Stick med en frisk duft av middelhavet er nå tilgjengelig i gaveeske til en helt unik pris. Deo Stick 75g, All Over Body Shampoo 75ml.

Verdi: 466,-

350,Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

19


YSLBEAUTY.COM DUA LIPA

20

THE ORIGINAL EAU DE PARFUM


Libre

En luksuriøs gaveeske med YSL Libre EdP, den bestselgende, feminine parfymen fra Yves Saint Laurent. Sensuell appelsinblomst fra Marokko blandet med kraftfull lavendel fra Frankrike. Libre handler om frihet og sterke kvinner som elsker ikonisk haute couture. Libre EdP 50ml, Libre Bodylotion 50 ml x2.

Verdi: 1275,-

1005,-

Black Opium

Et lekkert gavesett med YSLs bestselgende Black Opium, en glamorøs og uforskammet duft. Kaffearomaen og den søte sensualiteten av vanilje trekker seg tilbake i myke hvite blomster og danner en moderne, ung og levende fortolkning av avhengighet. Black Opium EdP 30ml, Body Lotion 50ml.

Verdi: 795,-

660,L’Homme

Denne friske treduften er livlig med lette, sprudlende noter av bergamot, ingefær og vetiver. En kontrastfylt duft, en unik kombinasjon av luksus, kunst og modernitet som utstråler en tidløs eleganse. L’Homme EdT 60ml, Shower Gel 50ml

Verdi: 835,-

715,-

Y

Et flott gavesett til han med Y EdP, en spennende, frisk kombinasjon av bergamot, salvie og ingefær som skaper en mystisk tilstedsværelse fyllt av spenning. Y EdP 60ml, Shower Gel 50ml.

Verdi: 910,-

790,Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

21Light Blue

Dette er parfymen for hun som ønsker seg en lett og frisk duft. Light Blue gjenspeiler den sensuelle middelhavslivsstilen. En kombinasjon av sedertre fra Sicilia og noter av friskt grønt eple og leken blåklokke fanger essensen av en solrik sør-italiensk sommer. En feminin bukett av jasmin og hvit rose mykgjør den friske noten av bambus. EdT 25ml, EdT 10ml.

Verdi: 800,-

545,-

The One

Bestselgeren The One EdP er inspirert av elegante, sterke og modige kvinner. Duften er overdådig, forførende og minneverdig. Satt inn i ekstravagante rammer av gull er duften fra Dolce & Gabbana den perfekte duftsignaturen for en feminin og glamorøs kvinne. EdP 30ml, Body Lotion 50ml.

Verdi: 980,-

730,-

The One For Men

Dolce & Gabbana The One for Men er en elegant og sensuell duft. Denne krydrede orientalske duften har friske toppnoter av grapefrukt, koriander og basilikum, sammen med et varmt hjerte av kardemomme og ingefær. De dype bunnnotene har tobakk, amber og sedertre for en elegant finish. Parfymen er klassisk og moderne på samme tid. EdT 50ml, After Shave Balm 50ml.

Verdi: 990,-

760,-

K by Dolce & Gabbana

Dette er det perfekte gavesettet for hverdagskongen. Hjertenotene av amber og salvie, kombinert med frisk geranium og oppkvikkende lavendel. En gnist av brennende pimiento essens gir K by Dolce & Gabbana sin sterke personlighet. Duften har sensuelle noter av sedertre, blandet med to elegante og maskuline ingredienser: grønn vetiver og patchouli. EdT 50ml, After Shave Balm 50ml.

Verdi: 1000,-

770,-Daisy

Daisy har den sjarmerende og ungdommelige elegansen til Marc Jacobs som tar deg til et sted som er optimistisk, lekent og vakkert. EdT 50ml, Body Lotion 75ml, Shower Gel 75ml.

Verdi: 1155,-

875,-

3x Pen Spray

3 bestselgere samlet i en eske. Daisy, Eau So Fresh og Love. Pen Spray 3x10ml.

Verdi: 426,-

399,-

Daisy Eau So Fresh

Daisy Love

Denne fruktige duften fra Marc Jacobs skaper en perfekt balanse mellom bitter sitrus og søte nyanser som gir Daisy Love en spennende følelse av tilhørighet! Daisy Love dufter av multer, tusenfryd-blader, musk og hvite trenoter. EdT 75ml, Body Lotion 75ml, Shower Gel 75ml.

Verdi: 1155,-

Daisy Eau So Fresh pirrer sansene dine i en frekk, søt og original duft. Den er lys, elegant og full av sjarm, kapslet inn i en nydelig flakong ingen kan motstå! Daisy Eau So Fresh dufter lett av bringebær, rose og plomme. EdT 75ml, Body Lotion 75ml, Shower Gel 75ml.

Verdi: 1175,-

895,-

875,-

CK One

Eternity

En klassisk, maskulin og frisk duft som passer godt til menn i alle aldre. EdT 50ml, Deo Stick 75g.

Verdi: 1015,-

695,-

Den første og mest velkjente ikoniske unisex duften i verden. CK One er en lett og fresh duft som passer til de fleste. Dufter friskt av bergamot, grønn te og amber. EdT 50ml, Deo Stick 75g.

Verdi: 840,-

475,-

CK Everyone

Dette er en unisexduft som feirer frihet og det å være seg selv. Duften er frisk og utfordrende med appelsin i toppnote som gjør den crispi og frekk. EdT 50ml, Shower Gel 100ml.

Verdi: 710,-

CK One

Den første ikoniske unisexduften, som fortsatt topper bestselgerlistene og er den perfekte julegaven til både han og henne. CK One deo stick har en lett og frisk duft av sitrus og gir en fresh nydusjet følelse EdT 15ml, Deo Stick 75g

595,-

Verdi: 410,-

295,<< Chloé Signature Frihet, feminitet og tidløs eleganse beskriver denne duften som er en klassisk roseduft. Med sin unike signatur tar den oss med til Frankrikes rosehager og varme sommernetter. EdP 50ml, Body Lotion 50ml. Verdi: 1360,- 1060,- // Chloé Nomad Dette er duften for den eventyrlystne. En duft som inneholder både sitrus, florale og trenoter som gjør den perfekt balansert. Nomad gjenskaper ånden av en reiselysten kvinne, som ønsker å se alle verdens underverker. EdP 50ml, Body Lotion 100ml. Verdi: 1360,- 1060,Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

25


Si det med en duft

Eight & Bob Original EdP 150ml 1895,Yves Saint Laurent Y EdP 60ml 790,Amouage Reflection Man EdP 100ml 3150,-

26


«Jeg vil oppleve hele verden med deg»

«Du er min drømmemann» Givenchy Gentleman EdP Boisée 50ml 825,-

Eight & Bob Egypt EdP 100ml 1595,-

«Si hva du føler, bokstavelig talt» Vi kan ikke ha en «Si det med en duft-spalte» uten å inkludere denne nyheten fra Moncler. Parfymen kommer nemlig i en flakong med LED-skjerm, og du bestemmer selv hva som skal stå på skjermen. Hvor kult er ikke det?

GAVETIPS

TIL HAN

Jean Paul Gaultier Le Male Xmas Collector EdT 125ml 950,-

Det er ingen hemmelighet at dufter er linket til minnet og kan vekke en mengde følelser i oss. Å gi bort en parfyme kan derfor være en måte å fortelle hva du føler, og er en fantastisk gave til en du er glad i. Og det beste av alt? Personen vil alltid tenke på deg hver gang de bruker parfymen. Moncler Pour Homme EdP With Led Screen 150ml 1995,-

«Du er min klippe i livet»

«Du fortjener kun det beste» Parfums de Marly Greenley EdP 75ml 1710,-

Dior Sauvage Elixir EdP 60ml 1440,-

«Du er perfekt i mine øyne»

«Du er tradisjonell og elegant» Acqua di Parma Colonia EdC 50ml 1040,-

Tom Ford Ombre Leather Parfum 50ml 1290,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

27Boss Bottled

En klassisk duft med noter av friske epler og myke trenoter. Like elegant som en luksuriøs dress fra Hugo Boss. Boss Bottled er en duft med med høy selvtillit og styrke. Det er en frisk og deilig duft - en tidløs klassiker, med andre ord den perfekte gaven til mannen som har alt. EdT 50ml, Deo Stick 75g

Verdi: 1080,-

785,Ma Vie

Dette er den ikoniske duften i Ma Vie-serien, og er en moderne og feminin duft med deilige blomsternoter. Du kommer garantert til å elske den. EdP 30ml, Body Lotion 100ml

Verdi: 950,-

655,-

The Scent

Dette er den perfekte forførelsen fra Hugo Boss; en uimotståelig duft til han som invaderer sansene og etterlater et varig minne. Duften er basert på utsøkte noter av ingefær, eksotisk maninkafrukt og lær, og utfolder seg over tid. EdT 50ml, Deo Stick 75g.

Verdi: 1200,-

875,-

The Scent

Alive

Alive er en strålende duft for selvstendige kvinner. Eple, kanel og sandeltre gjør dette til en perfekt balansert duft som inviterer deg til å leve livet til det fulle og finne din egen vei! Duften er moderne og oppløftende, og etterlater spor av positiv energi. Edp 50ml, Body Lotion 75ml.

Verdi: 880,-

725,-

Denne duften til henne er en opplevelse for sansene. Sensuell, feminin og forførende! Orientalsk floral med noter av ristede kakaobønner, myk honningglasert fersken og forførende freesia, gjør denne duften uimotståelig og avhengighetsskapende. Prøv den selv og la deg forføre. EdP 30ml, Body Lotion 50ml.

Verdi: 880,-

725,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

29


Bright Crystal

Den luksuriøse duften Versace Bright Crystal er en sensuell duft for den selvsikre og sterke kvinnen som alltid er glamorøs. Duften har en tiltalende flakong som utstråler både femininitet og luksus. En blomsterduft med fruktige elementer. EdT 30ml, Body Lotion 50ml.

Verdi: 645,-

545,-

Pour Homme

Denne duften er skapt med en selvsikker og stilig mann i tankene; dynamisk og moderne. Han kommuniserer sin lidenskap og sterke personlighet med denne duften som åpner med noter av sitron, neroli, bergamot og rose. I hjertet av duften finner vi hyasint, muskatsalvie, sedertre og geranium. Bunnotene består av tonkabønner, musk og amber. En frisk og klassisk herreduft. EdT 30ml, Hair & Body Shampoo Gel 50ml.

Verdi: 620,-

520,-

Eros Pour Femme

Denne duften er sensuell, lidenskapelig og strålende. Eros Pour Femme åpner med toppnoter av siciliansk sitron, mandarin, bringebær og hvit rips. I hjertet av duften finner vi jasmin, freesia, magnolia og appelsinblomst. Bunnotene består av hvit patchouli og musk. EdT 50ml, Shower Gel 50ml, Body Lotion 50ml.

Verdi: 1020,-

565,-

Eros

Versace Eros er en frisk og maskulin duft for den sterke og lidenskapelige mannen; intens, levende og sensuell. EdT 50ml, Deo Stick 75g

Verdi: 1010,-

700,-

Dylan Blue

Dylan Turquoise

En frisk og sensuell duft som får deg til å drømme deg bort til hvite sandstrender og krystallklart vann – året rundt. Sitron og mandarin fra Sicilia gir en frisk og energisk åpning av duften. Juice fra Guava gir en eksotisk og tropisk undertone, mens jasmin bidrar med et floralt og moderne utrykk. Trenoter og hvit musk bidrar til duftens sensualitet. EdT 30ml, Body Lotion 50ml.

Verdi: 725,-

625,30

Dette er en aromatisk og sensuell duft, som formidler mannens styrke og karisma på en moderne og frisk måte. Calabrisk bergamot, grapefrukt og fikenblader åpner duften. I hjertenotene finner vi fiolblader, papyrustre, patchouli og sort pepper. Bunnotene består av musk, tonkabønner, safran og røkelse. Duften er både frisk og sensuell. EdT 30ml, Bath & Shower Gel 50ml.

Verdi: 645,-

545,-


1 Million

Lady Million

Paco Rabanne 1 Million trosser alle regler, og er ekstravagant på alle mulige måter. Duften er både frisk og varm krydret. I dette gavesettet betaler du kun for duften og får med 1 Million Deo Stick på kjøpet. EdT 50ml, Deo Stick 75g.

Lady Million er en sensuell hvit blomsterduft som er helt avhengighetsskapende. Duften er både frisk og sexy. I dette gavesettet betaler du kun for duften og får med Lady Million Body Lotion på kjøpet. EdP 50ml, Body Lotion 75ml.

680,-

835,-

Verdi: 960,-

Invictus

Paco Rabanne Invictus er for den ultimate mannen, den absolutte helten. Utfordret og velsignet av gudene. Invictus er et fenomenalt sammenstøt av bitende friskhet og modig sensualitet. I dette gavesettet betaler du kun for duften og får med Invictus Deo Stick på kjøpet. Edt 50ml, Deo Stick 75g.

Verdi: 960,-

680,-

Verdi: 985,-

Olympéa

Olympéa er inspirert av den atletiske ånd, konkurranse og seier. Konseptet er basert på idéen om en moderne gresk gudinne og fremkaller styrke, dynamikk og erobringer. Olympéa gjør kvinnen til en gudinne! I dette gavesettet betaler du kun for duften og får med Olympéa Body Lotion på kjøpet. EdP 50ml, Body Lotion 75ml.

Verdi: 985,-

835,-

Le Male

Jean Paul Gaultier Le Male hyller den mystiske figuren som for alltid har inspirert Jean Paul Gaultier: matrosen. Denne maskuline duften bærer en spennende og forførende kombinasjon av duftnoter, hvor frisk mint og lavendel blandes med varm vanilje. En varm og moderne duft. Få med Le Male Deo Stick på kjøpet! EdT 75ml, Deo Stick 75g.

Verdi: 1030,-

695,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

31


DISCOVER YOUR SIGNATURE SCENT

Lag en duft som er unik for deg 32


Discover Your Signature Scent N.C.P. er designet for å tilby den ultimate samlingen for layering!

N.C.P. et nøye utformet unisex-konsept basert på den moderne forbrukerens etterspørsel av personlige lag-på-lag dufter, også kjent som layering. Hele konseptet bygger på at vi hver dag opplever ulike stemninger og situasjoner. Vi bytter klær, sminke og styling, så hvorfor ikke gjøre det samme med dufter? N.C.P. tar utfordringen med sine 3 duftlinjer, og 15 ulike dufter – hvor alle duftene kan brukes uavhengig eller kombineres med andre N.C.P. dufter med layering.

Fantastiske dufter du kan ønske deg eller gi bort til jul! Layering lar deg finne din signaturduft – enten det er en spesiell dag, en spesiell anledning eller sesongbasert! Når en duft bæres alene kan den oppleves som dyp, varm, frisk eller for eksempel blomstret. Når flere enkeltstående dufter kombineres blir duften forvandlet og kan gi deg en helt ny opplevelse – med andre ord; N.C.P. sørger for å holde det personlig og i nåtiden.

Linjene: SEVEN FACETS - Disse duftene er selve grunn- eller baselinjen, som inneholder hele spekteret av de ulike duftfamiliene, og er selve kjerneproduktet til det unike "layering-konseptet"! BLACK FACETS – består av dypere mer komplekse dufter som som gir duften mer fylde og kompleksitet. Alle duftene kan brukes uavhengig eller kombineres med andre N.C.P. dufter ved layering. GOLD FACETS – Dette er dufter med rot og hjerte i det orientalske, og er som en hyllest til de gamle og sjeldne oudingrediensene. Bruk Gold Facets når du vil tilføre mysterie, kompleksitet og luksus til din signaturduft.

33


First Instinct

Dette er en elektrisk duft med et tydelig maskulint preg. Duften har en sexy aura, og passer derfor ekstra godt til selvsikre menn. Toppnoter: gin, tonic og kiwano melon. Hjertenoter: fiolblomst og sichuanpepper. Bunnoter: cashmere woods og musk. EdT 50ml, Hair & Body Wash 200ml.

Verdi: 820,-

620,Authentic Man

Denne duften er inspirert av en generasjon av frie tenkere som utfordrer normen ved å velge friheten over eget utseende, mangfold over ekskludering og autentisitet over falskhet. Toppnoter: grapefrukt, bergamot og svart pepper. Hjertenoter: ingefær, salvie og lavendel. Bunnoter: skinnakkord og treakkord. EdT 50ml, Hair & Body Wash 200ml.

Verdi: 790,-

590,-

Clean Classic

Tre bestselgere fra Clean Classic samlet i ett sett! Bruk dem hver for seg eller miks dem sammen for å lage din egen signaturduft.

Verdi: 290,-

199,-

Authentic Woman

Denne duften er inspirert av en generasjon av frie tenkere som utfordrer normen ved å velge friheten over eget utseende, mangfold over ekskludering og autentisitet over falskhet. Toppnoter: pære, mandarin og røde frukter. Hjertenoter: magnolia og nektarin. Bunnoter: sedertre og sandeltre. EdP 50ml, Body Lotion 200ml.

Verdi: 790,-

590,Good Girl

Good Girl er en sensuell og forførerisk duft som representrer den moderne kvinnen. Duften er ultrafeminin, sofistikert og sensuell, men samtidig mektig og uavhengig. Få med Good Girl Body Lotion på kjøpet! EdP 50ml, Body Lotion 75ml.

Verdi: 1185,-

985,34


For Her Pure Musc

For Her Pure Musc er sensuell og elegant. Parfymen har et hjerte av musk og omgitt av en moderne bukett av hvite blomster. Du finner også delikate trenoter og en fløyelsmyk signatur av cashmeran. Du får også en nydelig 75ml Body Lotion med på kjøpet. Denne kan enten brukes alene, eller så får man en rund og behaglig duft ved å bruke den før parfymen. EdP 30ml, Body Lotion 50ml.

Verdi: 1065,-

690,-

Girls Can Do Anything

En ny type femininitet - fri og spontan. I topp finner du friske noter av bergamot, pære og appelsinblomst som blandes med et hjerte av tonkabønne. I bunn finner du de varme notene av vanilje, musk og ambroxan. EdP 30ml, Body Lotion 75ml.

Verdi: 820,-

615,-

Lagerfeld Classic For Men

Dette er en krydret og elegant duft designet av Karl Lagerfeld i 1978. En tidløs klassiker som har bestått gjennom flere generasjoner. Friske noter av bergamot kombineres med patchouli og med en mørk avslutning av tonkabønner. After Shave Lotion 100ml, Deo Stick 75gr.

Verdi: 620,-

425,Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

35


Discover a World of Giving

36


Polo Red

Finn den perfekte gaven med Ralph Lauren Polo Red EdT sett! Polo Red er en brennhet blanding av krydret rød safran, rød grapefrukt og kraftig redwood, som gir et særpreget og tydelig innslag. EdT 75ml, EdT 30ml.

Verdi: 924,-

690,-

Polo Blue

Finn den perfekte gaven med Ralph Lauren Polo Blue julesett! Polo Blue EdT er en forfriskende kombinasjon av saftig, vannaktig melon, salvie og verbena. EdT 75ml, EdT 10ml.

Verdi: 748,-

660,Ralph's Club

En autentisk, maskulin duft utviklet for mannen som nyter livet til det fulle. Ralph's Club EdP 50ml, EdP 10ml

Verdi: 990,-

Polo Trio Set

Et sett med tre av Ralph Laurens ikoniske herredufter. Polo Red EdT 30ml, Polo Blue EdT 30ml, Ralphs Club EdT 30ml.

825,-

Verdi: 1023,-

725,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

37


TMC

38


TMC

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

39


40


BLI FESTKLAR

Laura Mercier Ambre Vanillé Honey Bath 300ml 600,-

Guerlain Super AquaMask 6x30ml 1290,-

Sisley Black Rose Cream Mask 60ml 1460,-

SETT AV TID TIL

Egenpleie

REN & Now To Sleep Pillow Spray 75ml 199,-

Det er en kjent sak at de fleste av oss som regel har altfor dårlig tid i desember. Det er så mye som skal finnes frem, pakkes ned, pyntes, forberedes, kjøpes inn og lages før den store dagen. Det ender ofte med heseblesende dager og kvelder fulle av stress, men det er jo ikke slik førjulstiden skal være! Sett av litt tid til en rolig, deilig hjemmekveld med disse produktene.

Molton Brown Relaxing Ylang-Ylang Bath & Shower Gel 300ml 260,-

Jo Malone London Velvet Rose & Oud Home Candle 200g 690,Sensai Hand Treatment Gloves 235,- // Cellular Performance Intensive Hand Treatment 100ml 860,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

41


Frank body Rose Gold Shimmer Scrub 220g 259,Guerlain Terracotta Original Bronzing Powder 10g 590,Bondi Sands Aero Tanning Foam Light/Medium 225ml 315,-

42


BLI FESTKLAR

Selftan & Glød

Get that glow on! Her er produktene som sørger for at du kan skinne om kapp med stjernene under årets festligheter.

Bruk en god skrubb over hele kroppen og en mildere peeling til ansiktet. Frank Body Shimmer Scrub er en skinnende skrubb som gir huden din en fantastisk glød og er perfekt for spesielle anledninger. Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub er en eksfolierende vitaminboost til ansiktet som øyeblikkelig polerer og restrukturerer huden. Frank Body Shimmer Scrub 100g 159,- // Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub 90g

For en subtil og naturlig farge i ansiktet sverger vi til Self Tan Face Booster fra Clarins. Et par dråper i dagkremen din gir deg en nydelig glød hele året. Clarins Self Tan Face Booster 15ml

255,-

425,-

Ønsker du en foundation som gir en fuktet hud med naturlig glød anbefaler vi Neo Nude Foundation fra Giorgio Armani Beauty. Den er beriket med hyaluronsyre og glyserin som gir fuktighet til huden hele dagen – perfekt for denne sesongen hvor huden ofte kan føles litt tørr. Finnes i 24 nyanser. Giorgio Armani Beauty Neo Nude Foundation 35ml 420,-

Fenty Beauty Body Sauce Body Luminizing Tint blir ditt nye hemmelige triks når du ønsker å vise litt hud. Dette er en lett, skimrende kroppstint som gir en sexy og glødende hud. Den finnes i syv ulike nyanser slik at det blir enkelt å finne den riktige fargen til deg. Fenty Beauty Body Sauce Body Luminizing Tint 95ml 595,- // Fenty Beauty Face & Body Kabuki Brush 160

395,-

Leppene trenger også litt glød – og det får de best ved den fantastiske, skimrende Gloss Bomb fra Fenty Beauty. Her har vi valgt fargen Fenty Glow. Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer 9ml 235,-

Ingenting sier glød mer enn en skikkelig fin highlighter. L’Orchidée Highlighter Blush fra Sisley inneholder perlemorspartikler som gir en øyeblikkelig fresh og glødende hud. Sisley Palette L’Orchidée Highlighter Blush 15g 960,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

43


44


BLI FESTKLAR

JULENS FINESTE

Makeup

November og desember er høysesong for festligheter og sammenkomster med gode venner, familie og kolleger. Her er noen av våre favorittprodukter for å få en elegant og glamorøs festmakeup. Og du? Vi tilbyr makeupveiledning i alle våre butikker – og hjelper deg gjerne med tips og triks til den perfekte julelooken.

Givenchy Le 9 De Givenchy Eyeshadow 685,-

NARS Sheer Glow Foundation 30ml 495,Dior Diorshow Iconic Overcurl Eye Makeup Gavesett 390,-

Dior Écrin Couture Iconic Eye Makeup Palette 702,-

MAC Cosmetics Fix+ Magic Radiance 100ml 210,-

Cleon Cosmetics False Lashes Dreamy 210,Giorgio Armani Beauty Lip Power Vivid Color Long Wear Lipstick # 401 Passione 380,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

45


maskarasett OPPDAG JULENS

46


Lash Idôle

Dette er en revolusjonerende, klumpefri maskara som løfter, gir fylde og separerer hver eneste vipp. En banebrytende ny gel-emulsjon som sikrer en fjærlett følelse uten klumper i opptil 24 timer. Lash Idôle Maskara, Mini Sort Kohl Eyeliner og Bi-facil øyemakeupfjerner 30ml

Verdi: 437,-

285,Eye Sweets Mascara Collection

En fantastisk kolleksjon for dramatiske vipper, definerte øyne og bryn. Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara, fullstørrelse 8ml i Extreme Black, 2 Double Wear Infinite Waterproof Eyeliners 0,35g 01 Kohl Noir og 02 Espresso, Brow Now Stay-in-Place Brow Gel 1,7ml, clear.

Verdi: 990,-

310,-

Mascara Volume Effet Faux Cils

Volume Effet Faux Cils no. 1 gir stort volum og en dramatisk effekt som minner om falske vipper. Mascara Volume Effet Faux Cils No.1, Top Secret Bi-Phase Eye Makeup Remover 8ml, Dessin Du Regard Mini Eyeliner.

Verdi: 555,-

370,-

ControlledChaos Mascara

En maskara for de som ønsker intens volum og farge i et strøk. Den holder i 24 timer, løfter og metter vippene. En sort Kajal Ink Artist følger også med.

Verdi: 780,-

Supra Volume Mascara

Supra Volume Mascara kombinerer planteekstrakter og karbonsorte pigmenter, for et voluminøst og intenst resultat. Supra Volume Mascara nr. 1 7ml, Total Eye Lift 3ml, Instant Smooth Perfecting Touch 4ml.

365,-

Verdi: 477,-

275,-

Strength & Length Mascara Duo

Dette er et gavesett for de som ønsker seg gode produkter for å fremheve øynene! Grand Entrance Mascara, All Gone Eye and Lip Make-up Remover, High Drama Eyeliner.

Fyldige vipper til jul. Gå ikke glipp av denne duoen av Strength & Length Serum-Infused Mascara for umiddelbar lengde og fylde. 2 x Full size Strength & Length Mascara.

325,-

449,-

Verdi: 670,-

Verdi: 678,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

47


YSL Caban EdP 125ml 2450,YSL Libre EdP 50ml 1005,YSL Lame Crush Mono, farge 42 1,8g 310,YSL Couture Color Clutch Palette Holiday 1150,- (Kun på Steen & Strøm Beauty Hall by F&L) YSL Rouge Pur Couture Lipstick Holiday 370,- (Kun på Steen & Strøm Beauty Hall by F&L) YSL Rouge Volupté Shine Holiday 370,-(Kun på Steen & Strøm Beauty Hall by F&L)

48


Give joy with our clean and conscious holiday collection.

Original Loose Mineral Foundation SPF15 + Beautiful Finish Brush

Vår mest solgte mineralfoundation - Original Loose Mineral Foundation SPF15 og tilhørende børste - ferdig innpakket til jul. Swirl; Tap; Buff til ønsket effekt er oppnådd. Full size Original Foundation SPF15 8g (Fairly Light, Light, Medium Beige), Full -Size Beautiful Finish Brush.

Verdi: 930,-

549,-

Naturally Luminous Complexion Kit

Det komplette makeup kittet som har alt du trenger til en sunn, glødende og solkysset hud. Full-Size Original Liquid Foundation 30ml (FairlyLight, Light, Medium Beige), full size All Over Face Color Warmth 1,5g, Mini Mineral Veil 2g.

Verdi: 1060,-

549,-

Mineralist Lip Gloss-Balm Duo

En duopack med bestselgeren Mineralist Lip Gloss-Balm. Med sin veganske formel er den uimotståelig behagelig på leppene uten at den blir klebrig. Inneholder en nøytral nyanse og en ny, Limited Edition nyanse – begge i nye, rosa toner. Full-Size Mineralist Lip Gloss-Balm in Clarity 4ml, NY Full-Size Mineralist Lip Gloss-Balm in Hope 4ml.

Verdi: 600,-

299,-


BROW FREEZE BROW STYLING WAX

BROW FREEZE

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze gir brynene et skikkelig løft. Denne brynsvoksen løfter, temmer og former hvert eneste hår slik at det holder seg på plass uten å føles stivt eller flasse av. Den universelle formulaen er enkel å påføre, gir kraftig hold og fyldige bryn som holder hele dagen 265,-

50


GET LIFTED WITH...

HOLIDAY BROWS WAX & KITS

NATURAL LOOKING BROW KIT

HVA ER DET? Et bestselgende gavesett med must-have produktene Brow Wiz, Mini Dipbrow Gel og Clear Brow Gel som gir deg definerte bryn som holder hele dagen. HVA ANNET TRENGER DU Å VITE? Anastasia Beverly Hills sine tre bestselgere som gir deg vakre og definerte bryn. Fargene er pigmenterte, den vannfaste Mini Dipbrow Gel gir brynene et naturlig utseende og Brow Wiz lar deg skape ekstra detaljer med en ultratynn penn som gir en unik presisjon. Fiksér brynene til slutt med den fargeløse Mini Clear Brow Gel. Verdi: 515,- 345,-

FULLER LOOKING BROW KIT

HVA ER DET? Et must-have gavesett med Brow Definer, Brow Pen og Mini Clear Brow Gel som gir definisjon, fylde og struktur til brynene dine. HVA ANNET TRENGER DU Å VITE? Dette gavesettet gir deg de vakreste bryn og er godkjent av makeupartister verden over. Med Brow Definer kan du definere, fargelegge og fylle brynene dine, mens kosten lar deg duse ut og blende til en myk finish. Brow Pen lar deg tegne opp ekstra hårstrå med en unik presisjon og Mini Clear Brow Gel forsegler brynene slik at de sitter på plass hele dagen Verdi: 660,-. 395,-

SOFT GLAM 2 MINI EYESHADOW PALETTE er pigmentrik og kan blandes i uendelig mange kombinasjoner, fra det helt naturlige til full fest. 355,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

51


Julegavetips TIL VEGANEREN

Stadig flere velger en grønn livsstil som inkluderer veganske og cruelty-free produkter og ingredienser. Godt for deg og godt for planeten vår. Vi er stolte av å ha et stadig større utvalg av veganske produkter og merkevarer i butikkene våre, og her har vi samlet våre beste veganske julegavetips.

KVD Beauty Planet Fanatic Eyeshadow Palette 595,Inuwet Cat’s Hand Cream Peach Melba 60ml 59,-

RudolphCare A Hint Of Summer 50ml 415,-

Mad Hippie Vitamin C Serum 30ml 409,-

52


Londontown Illuminating Nail Concealer 199,-

KVD Beauty Modcon Liquid-Gel Blush 6g 280,-

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint 32ml 320,-

Frank body Original Coffee Scrub 100g 159,-

Raww Coconut Plump Gloss 8g 255,-

My Clarins My Shimmer Drops 15ml 200,Löwengrip Count On Me Deodorant 50ml 139,-

My Clarins gavesett. Verdi: 576,- 430,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

53


54


Ekte lykke kommer fra å vie oppmerksomhet til menneskene i livet ditt og å være takknemlig for alt du har. Ta deg tid til å sette pris på tingene som omgir deg; fra forbindelsene du har skapt til det stedet du kaller hjem. Del den vakre oppmerksomheten med de du er glad i –og vis takknemlighet med en spesiell gest. Overrask dem og spre uventet glede med eksklusive gavesett og gaver til hjemmet. Vær oppmerksom på alle menneskene som omgir deg, og alle de forskjellige måtene de har beriket livet ditt på. The Ritual of Sakura Large

Dette er et fantastisk gavesett som er den perfekte gaven til venner og familie, eller til å skjemme bort deg selv i julen. Settet inneholder pleiende produkter som er basert på fantastiske aromaer av kirsebærblomst og rismelk. Gi gaveesken nytt liv ved å bruke den til oppbevaring av bilder, brev og andre småting. The Ritual of Sakura Mini Fragrance Sticks 50ml, The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel 200ml, The Ritual of Sakura Hair & Body Mist 50ml og The Ritual of Sakura Body Cream 200ml.

490,-

The Ritual of Jing Medium

Et fantastisk gavesett som er den perfekte gave til en venn eller et familiemedlem, eller til å skjemme bort deg selv. Koble av i løpet dagen og sov bedre om natten med disse skjønnhetene. Gaveesken er beriket med hellig lotus og jujube. Gi gaveesken nytt liv ved å bruke den til oppbevaring av bilder, brev og andre småting. The Ritual of Jing Parfum d’Interieur 250ml, The Ritual of Jing Body Cream 100ml, The Ritual of Jing Foaming Shower Gel 200ml og The Ritual of Jing Body Scrub 125g.

380,-

The Ritual of Ayurveda Medium

Dette er et fantastisk gavesett som er perfekt å gi til en venn eller et familiemedlem, eller til å skjemme bort deg selv. Oppnå indre harmoni med disse beroligende og aromatiske produktene basert på indisk rose og mandelolje. The Ritual of Ayurveda Foaming Shower Gel 200ml, The Ritual of Ayurveda Candle 140g, The Ritual of Ayurveda Body Cream 100ml og The Ritual of Ayurveda Body Scrub 125g.

380,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

55It starts with the skin

1 2 3 Den perfekte julelooken starter med fresh, dewy og glowy hud! Unn deg Rihanna’s egen hudpleierutine bestående av et tre-trinnssystem som gjør deg klar for selv de seneste festkveldene!

Total Cleans’r Remove It All 280,er en 2-i-1 rens som gir en behagelig dyprens av huden samtidig som den fjerner makeup. Den kremete teksturen forvandles til et rikt skum når den blandes med vann. Total Cleans’r renser porene og bekjemper overflødig glans uten å strippe eller tørke ut huden. Med en deilig duft av kirsebær og kokosnøtt.

Fat Water Pore-Refining Toner Serum 315,er et 2-i-1-produkt som minimerer synlige porer, reduserer synligheten av mørke flekker, lysner, jevner ut og bekjemper glans – helt uten å tørke ut huden. Få en kombinasjon av fordelene til en toner og et serum med en unik, tykk tekstur som absorberes umiddelbart. Mørke flekker reduseres og hudtone og -tekstur jevnes ut over tid. Regulerer talgproduksjonen og bidrar til at du ikke ser blank ut hele dagen.

Fenty Skin Hydra Vizor Invisible Moisturizer SPF30 435,er en fuktighetsgivende dagkrem med solbeskyttelse. Kremen har en lett konsistens og reduserer synligheten av porer, fine linjer og rynker. Den har en lett rosa farge som gir en fantastisk glød, og synker inn i huden uten noe hvitt skjær fra solkremen. Huden jevnes ut, uten at den ser eller føles fet ut. Perfekt som base under make-up.


58


Superior Miracle

Miracle-linjen jobber med forebygende anti-age hudpleie helt ned på stamcellenivå ved hjelp av sin patenterte SC teknologi. Superior Miracle Cream 75ml, Miracle Beauty Mask 25ml, Miracle Boost Essence 30ml.

Verdi 1295,-

895,Juvenance

Juvenance er serien for en hud som mangler elastisitet og har synlige linjer. Beriket med Juvenas eksklusive SkinNova SC teknogi, epigenetik, hyaluronsyrer, og vitaminer ser du synlige resultater. Merkbart strammere, mykere og jevnere hud. Juvenance Day Cream 50ml, Juvenance Night Cream 25ml, Juvenance Serum 5ml.

Verdi 1158.-

845,Skin Energy

Skin Energy Moisture Cream er kombinert dag- og nattkrem som tilfører fukt og energi. Moisture Gel Mask SkinNova SC Teknologi i kombinasjon med et fuktighetskompleks som frisker, avkjølerog fukter huden. Pure Clearifying Cleansing Foam renser huden skånsomt og effektivt. Passer alle hudtyper. Skin Energy Moisture Cream 50ml, Moisture Plus Gel Mask 25ml, Pure Clearifying Cleansing Foam 100ml.

Verdi: 769,-

495,-

Body

Skjem bort en du er glad i med dette gavesettet som virkelig gir deg spa-følelsen hjemme. En nærende og fuktighetsgivende bodylotion og en mild, kremet dusjsåpe som begge dufter av granateple og hibiscus. Refreshing Shower Gel 200ml, Smoothing and Firming Body Lotion 200ml.

375,-

NYHET Juvena SkinNova SC Cellular Mousse En ultramyk mousse som nærer og forfrisker huden, samt preparerer og gjør huden mer mottakelig for påfølgende hudpleie. Huden vil merkbart se og føles mer fuktbalansert, i tillegg til at rynker og linjer minimaliseres. 150ml. 895,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

59


Cera Repair

Cera Repair er Biotherms nye ikon som hjelper med å styrke hudbarrieren, booste huden til å regenerere, reparere og beskytte seg mot ytre påvirkninger som forårsaker de første tegn på aldring. Aquasource Cera Repair Cream 50ml, Life Plankton Elixir 7ml, Biosource Softening Foaming Cleanser 50ml, Life Plankton Eye 5ml.

Verdi: 905,-

520,-

Blue Therapy Red Uplift

Blue Therapy Red Uplift er en perfekt gave for kvinnen som ønsker glød, reduserte aldringstegn og fastere hud. Blue Therapy Red Uplift Cream 50ml, Life Plankton Elixir 7ml, Blue Therapy Eye 5ml, Blue Therapy Red Uplift Night 15ml.

Verdi: 1219,-

695,-

Aquasource Creme

Bestselgeren innen fuktighetsgivende og nærende ansiktspleie fra Biotherm tilpasset tørr hud. Flott gaveeske til kvinnen som ønsker hudpleie som fukter, mykgjør og frisker opp huden. Aquasource Cica Nutri Cream 50ml, Life Plankton Elixir 7ml, Biosource Softening Foaming Cleanser 50ml, Life Plankton Eye 5ml.

Verdi: 800,-

415,60


Baume Corps

Gavesett fra Biotherm med den ikoniske og bestselgende Baume Corps, som er spesielt egnet for tørr hud. Beriket med en naturlig aprikosolje som etterlater huden myk og smidig. Oil Therapy Baume Corps Body Lotion 400ml, Biomains Hand & Nail Treatment 50ml.

Verdi: 357,-

249,-

Lait Corporel

Gavesett med Biotherms bestselger innen kroppspleie, Lait Corporel. En deilig body lotion som tilfører huden fuktighet og gjør den myk med en frisk duft av appelsin og grapefrukt. Lait Corporel Body Lotion 200ml, Lait De Douche 75ml, Biomains Hand & Nail Treatment 20ml.

Verdi: 305,-

249,-

Aquapower Prestige

Flott gavesett fra Biotherm med Aquapower dagkrem for menn som gir intensiv fukt til ansiktet. Passer for normal-/kombinasjonshud. Aquapower Dynamic Hydration 75ml, Aquapower Shower Gel 75ml, Shaving Foam 50ml.

Verdi: 589,-

435,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

61


62


BESTSELGENDE 960,- Double Serum Verdi: 1154,-

Super Restorative 50+

905,Verdi: 1525,-

Double Serum 50ml, Beauty Flash Balm 15ml, Natural Lip Perfector 5ml.

Extra-Firming 40+

710,Verdi: 1085,-

Super Restorative Day Cream 50ml, Super Restorative Remodelling Serum 10ml, Super Restorative Night 15ml.

Extra-Firming Day Cream 50ml, Extra-Firming Serum 10ml, Extra-Firming Night 15ml.

Multi-Active 30+

Hydra-Essentiel

565,Verdi: 818,-

Multi-Active Day Cream 50ml, Multi-Active Night 15ml, Cleansing Micellar Water 50ml.

425,Verdi: 586,-

Hydra-Essentiel Silky Cream 50ml, Fresh Scrub 15ml, SOS Hydra Mask 15ml.

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

63


64


Moisture-Rich Body Lotion

350,-

Relax Bath and Shower

200,-

Verdi: 463,-

Verdi: 434,-

Moisture-Rich Body Lotion 200ml, Exfoliating Body Scrub 30ml, Hand and Nail Treatment Cream 30ml.

Relax Bath & Shower Concentrate 200ml, Moisture Rich Body Lotion 100ml, Hand and Nail Treatment 30ml.

Hand & Nail Treatment Cream

195,Verdi: 303,-

Hand & Nail Treatment Cream 100ml, Foot Beauty Treatment 50ml.

Roll-on Deodorant

195,Verdi: 295,-

Roll-On Deodorant 50ml, Tonic Bath & Shower Concentrate 100ml.

Men Roll-on Deodorant

195,Verdi: 331,-

Men Roll-On Deodorant 50ml, Shampoo & Shower 30ml, Super Moisture Balm 12ml.

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

65


Elizabeth Arden Eight Hour

Eight Hour Skin Protectant Original 15ml, Eight Hour Lip Protectant Stick SPF15 3,7g,, Eight Hour Intensive Moisturizing Hand Cream 30ml.

Verdi: 505,-

239,Rituals The Ritual of Sakura Mini gavesett..

230,-

Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream

Fuktighetsgivende krem til kroppen med ekstrakt av grønn te 500ml

199,-

Fenty beauty Gloss bomb

Clarins Natural Lip Perfector

Natural Lip Perfector nr.1 12ml, Wonder Perfect Mascara 4D 01 3.5ml, Instant Eye Makeup Remover 30ml.

Verdi: 373,-

200,Nars Single Eye Shadow

Nøytrale øyenskygger i matt og satengfinish. Her i fargen Cabo San Lucas.

260,-

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush

En lett, kremet blush som smelter inn i huden og gir en frisk glød. Kommer i en rekke ulike nyanser som gir liv til ansiktet, uansett hudtone.

230,-

Den ultimate lipglossen med eksplosivt shimmer. Leppene ser straks fyldigere og glattere ut.

235,-

Declaré Oceans Best Trial kit

Utvalgte favoritter fra Declaré som skånsomt pleier og styrker hudbarrieren. Huden etterlates myk og smidig. Passer alle hudtyper. Ocean´s Best Hyalurontriple Booster 15ml, Hyaluron Softener 50ml, 5 Secrets Night Cream 15ml, Gentle Cleansing Powder 12g.

249,Calvin Klein CK One

CK One er en lett og fresh duft som passer til alle. Dufter friskt av bergamot, grønn te og amber. Deo Stick 75g, Shower Gel 250ml.

Verdi: 540,-

295,- 66

Davidoff Cool Water

En ikonisk frisk duft med aromatiske og florale innslag. Deo Stick 75g, Shower Gel 150ml.

Verdi: 475,-

280,Lancôme Vertinnesett

Overrask en du er glad i med en eksklusiv gaveeske med tre av Lancômes bestselgere i mini-utgave. Advanced Génifique Serum 10ml, Hypnôse Mini Maskara 2ml, La Vie est Belle EdP 4ml.

Verdi: 386,-

169,-


ÅRETS JULEFAVORITTER FRA LONDONTOWN Lakur Neglelakk

Clarins Vertinnesett

Dette gavesettet er perfekt som venninnegave, vertinnegave eller bare en liten gave til deg selv. Hydra Essentiel Lip Balm 15ml, HydraEssentiel Silky Cream normal to dry skin 15ml, Natural Lip Perfector #01 5ml, Wonder Perfect Mascara 4D 01 3,5ml.

Lady Luck, Kissed By Rose Gold, Bell flower.

179,-

pr. stk

Verdi: 491,-

149,-

Diamond Top Coat

249,-

Gavetips til under En fin julegave trenger ikke å koste mye. Her har vi samlet våre mest budsjettvennlige gavetips til under 300,-

Pleiende krem til kroppen for tørr hud 400ml

Rituals The Ritual Of Ayurveda Foaming Shower Gel

Eksklusivt dusjskum beriket med indisk rose og søt mandelolje 200ml .

259,-

95,-

KVD Beauty Lock-It Makeup Setting Mist

Rituals The Ritual Of Jing Mini Fragrance Sticks Duftpinner basert på den beroligende duften av hellig lotus og jujube 70ml.

160,-

Lancôme Nutrix Royal Body Lotion

Clarins Foot Beauty Treatment Cream Pleiende fotkrem med sheasmør og natulige planteoljer 125ml

En settingspray som fullfører makeupen og etterlater den fresh og holdbar! 120ml.

260,-

270,Declaré Shower Gel & Hand Cream

Skånsom og pleiende håndkrem, og dusjsåpe med mild og floral duft. Body Care Shower Gel 200ml, Happy Hand Cream 50ml.

129,-

Boss Bottled Dusj & Deo

En frisk og deilig bestselger fra Hugo Boss. Deo Stick og Shower Gel fra Boss Bottled er noe for enhver mann, til en fantastisk pris! Deo Stick 75g, Shower Gel 50ml.

Verdi: 415,-

295,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

67


Caviar Body Butter En rik og luksuriøs kroppskrem til voksen hud basert på kaviarekstrakter og andre anti-aldringsingredienser. Den strammer opp, beskytter og etterlater huden silkemyk med et fantastisk hint av skimmer. Ord. pris 799,- 499,- // Caviar Hand Cream Gir næring til hendene, reduserer linjer, rynker og pigmenteringer. Etterlater huden silkemyk. Ord. pris 269,- 169,-

68


Q10

3 stjerneprodukter fra Declaré som forebygger aldringstegn, jobber for en jevnere hudtekstur og hudtone. Q10 Cream 50ml, Collagen & Elastin Booster 15ml, 5 Secrets Night Cream 5ml.

Verdi: 589.-

369,-

Body Care

Skånsom og pleiende serie til kropp med en behagelig og floral duft. Passer selv den sensitive hudtypen. Body Care Lotion 400ml, Body Care Shower Gel 400ml.

249,-

Good Mood

Good Mood Cream er en dagkrem som fukter, pleier og styrker hudens barriere. Perfect Eye Fluid reduserer mørke linjer og poser. Den kan også brukes over makeup! Passer alle hudtyper. Perfect Eye Fluid 15ml, Good Mood Cream 50ml.

Caviar Perfection

Caviar Perfection er en luksuriøs hudpleieserie beriket med kaviarekstrakter, spesielt godt egnet for sensitiv hud. Luxury Hand Cream 75ml, Luxury Shower Gel 200ml, Luxury Body Butter 50ml.

Verdi: 598.-

499,-

Verdi: 720,-

599,-

Probiotic NYHET

Probiotic er en hudpleieserie som er beriket med pro- og prebiotiske bakterier. Multi Regeneration Cream trekker raskt inn i huden og beskytter mot ytre påvirkninger. De pro- og prebiotiske ingrediensene vil opprettholde hudens naturlige økosystem og reduserer hudens følsomhet for rødhet, tørrhet og stress. Gentle Cleansing Emulsion er en frisk og delikat ansiktrens som fjerner sminke og mykgjør huden. Denne rensen fjerner også lett maskara, selv vannfast! Declare Multi Regeneration Cream 50ml, Declaré Gentle Cleansing Emulsion 150ml.

Verdi: 798,Declaré Softener Mousse

Et fantastisk tilleggsprodukt i hudpleien din. Denne skånsomme moussen binder og øker fuktkvaliteten i huden. Moussen inneholder Declarés Src-Complex som har en svært beroligende effekt og passer alle hudtyper, også rosacea. 150ml. // 299,-

549,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

69


Idôle

En ny generasjon av kvinner som kommer frem i verden på egne betingelser. Sterke. Frimodige. Fryktløse. Fulle av selvtillit. Idôle er til morgendagens ledere, som har mot til å sikte mot stjernene og se ut over horisonten. Til de nye idolene, som baner veien for andre. Idôle er en unik kombinasjon av rose, jasmin og chypre. Idôle EdP 50ml, Idôle La Power krem 50ml og Lash Idôle Mini Maskara.

Verdi: 1048,-

835,La Vie Est Belle

Dette er den perfekte gaven til kvinnen du er glad i. La Vie est Belle EdP er Lancômes ikoniske, elegante og blomstrende duft. En hyllest til livet, og en deklarasjon til verden fylt med lys, lykke og frihet. Duftens toppnote er iris, hjertenoten i patchouli, og bunnotene er sødmefylte gourmandnoter. EdP 30ml, Shower Gel 50ml, Body Lotion 50ml.

Verdi: 853,-

610,-

La Vie Est Belle

Den perfekte gaven til kvinnen du er glad i. La vie est Belle EdP er Lancômes ikoniske, elegante og blomstrende duft. En hyllest til livet, og en deklarasjon til verden fylt med lys, lykke og frihet. Duftens toppnote er iris, hjertenoten i patchouli, og bunnotene er sødmefylte gourmandnoter. EdP 50ml, Body Lotion 50ml, Hypnôse Mini Mascara 2ml.

Verdi: 1114,-

880,Miniatyrdufter

Her får du alle bestselgerne samlet i en lekker gaveeske, og du kan enkelt ta dem med i vesken. Trésor EdP 7,5ml, La Nuit Trésor EdP 5ml, Idôle EdP 5ml, La vie est Belle EdP 4ml og Miracle EdP 5ml.

Verdi: 521,-

499,70


Rénergie

Rénergie Multi-Lift Ultra er en moderne anti-age dagkrem med en dokumentert trippel-effekt som gir deg en fastere, jevnere og glattere hud. Rénergie Multi-Lift Ultra dagkrem 50ml, Rénergie Multi-Lift nattkrem 15ml og Advanced Génifique Serum 10ml.

Verdi: 1480,-

945,Advanced Génifique Serum

Det første trinnet til vakker hud. Et styrkende og fuktgivende serum som booster hudens glød. Patentert formel med pre- og probiotiske ekstrakter som balanserer hudens mikrobiom. Advanced Génifique Serum 30ml, Génifique Eye Cream 5ml, Rénergie Multi-Lift Night Cream 15ml.

Verdi: 1296,-

795,-

Hydra Zen

Fuktgivende og beroligende pleie som passer til alle hudtyper, selv sart hud. Med et eksklusivt plantekompleks er Hydra Zen utviklet for å berolige og fukte huden. Huden etterlates behagelig, myk, strålende og fuktet. Hydra Zen Day Cream 50ml, Hydra Zen Nighe Cream 15ml, Génifique Eye Cream 5ml og Advanced Génifique Serum 10ml. Verdi: 1155,-

570,-

Hypnôse Volume-à-Porter

En maskara som gir volum, fantastisk lengde og en intens sort farge som holder hele natten. Elastomerbørsten gir høy nøyaktighet og påfører enkelt riktig mengde produkt på vippene og forlenger dem. Hypnôse Maskara, Mini Sort Kohl Eyeliner, Bi-facil Eye Makeup Remover 30ml

Verdi: 497,-

345,-

Hypnôse

Hypnôse gir perfekt skreddersydd volum takket være en unik maskarabørste og en innovativ sammensetning. Maskarakosten er svært effektiv med 1000 børstehår som enkelt glir mellom vippene og skiller dem. Hypnôse Maskara, Génifique Eye Cream 5ml, Bi-facil Eye Makeup Remover 30ml.

Verdi: 594,-

345,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

71


72


T S TA D S ’ L H E I

Power-Packed Essentials

Skjem deg bort med Kiehl's must-have 3-trinns anti-age-rutine med C-vitamin serum, antiage-krem til ansikt og hals, samt Kiehl's nye veganske serum med retinol og niacinamid. Anti Aging Trio. Powerful Strength Line-Reducing Concentrate 50ml, Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum 10ml, Super Multi Corrective Cream 50ml

Verdi: 1508,-

975,-

K

Hydration Starter Kit

Prøv Kiehl's bestselgende fuktgivende hudpleierutine til tørr og senstiv hud. Denne 24-timers fuktgivende ansiktskremen og milde ansiktsvasken er den raskeste løsningen for å gjenopprette balansen i tørr hud. Serien er fremstilt med Kiehl's signaturingrediens oliven-avledet skvalen, som hjelper til med å gjenoppbygge og styrke svekket hudbarriere. Ultra Facial Cleanser 75ml, Ultra Facial Cream 28ml.

Verdi: 285,-

230,Men's Groom On-The-Go Set

Rare Earth Mask 28ml, Turmeric & Cran Seed Mask 28ml, Avocado Mask 25g.

Prøv Kiehl's "På farten" ansiktspleierutine til menn med Facial Fuel. Gi hudpleierutinen din en kick-start med en forfriskende ansiktsrens, fuktighetskrem og kroppssåpe, fylt med naturlige ingredienser som koffein, C-vitamin og havrekli. Facial Fuel Cream 75ml, Ultimate Man Body Soap Scrub 90gram, Facial Fuel Cleanser 230ml

415,-

375,-

Merry Masking Set

Verdi: 635,-

Verdi: 533,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

73


GIFT THE MAGIC OF JAPAN

74


Vital Perfection Uplifiting and Firming Cream

Benefiance Wrinkle Smoothing Cream

Verdi: 1936,-

Verdi: 1566,-

En oppstrammende og antialdrende ansiktskrem som gir en løftet og klarere hud. Denne silkemyke og luksuriøse kremen hindrer tap av elastisitet, rynker og pigmenteringer. Du får i tillegg Clarifying Cleansing Foam 15ml, Treatment Softener 30ml og serumet Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml.

1380,-

En antialdrende ansiktskrem som gjenoppretter dyp fuktighet i huden, plumper opp linjer forårsaket av tørrhet og forbedrer rynker proaktivt. Du får i tillegg Clarifying Cleansing Foam 15ml, Treatment Softener 30ml og serumet Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml.

1010,-

Ginza Eau De Parfum

Styrke & femininitet i en duft. Kombinasjonen av den delikate orkidéen, friske jasminen og kraften fra sandeltre og patchouli gir en nydelig, delikat, feminin, behagelig og kraftfull duft. Du får i tillegg en Body Lotion og en Shower Cream med samme duft.

Verdi: 1108,-

860,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

75


Blockbuster Anglo

Kjøp Estée Lauders bestselgere nå og få 5 favoritter i fullstørrelse + mer! Dette er gaven du har ventet på - vår aller største og vakreste kolleksjon, alt i en deluxe toalettveske fremstilt i 100 % resirkulert stoff. Inneholder 2 stk Advanced Night Repair Face Serum 30ml og 7ml, 2 Revitalizing Supreme+ Creme 15ml og 7ml, 2 stk Pure Color Envy Palettes i Candy Glow (9 nyanser) og Candy Glam (9 nyanser), 1 stk Sumptuous Extreme Mascara 8ml, 2 stk Pure Color Envy Lipsticks i 520 Carnal 3,5g og 160 Discreet 3,5g, 2 stk Pure Color Envy Lip Glosses 2,7ml i 307 Wicked Gleam og 104 Naked Truth, 1 stk Gentle Eye Makeup Remover 100ml, 1 stk togformet etui laget av 100 % resirkulert stoff. Nyt dette samlerobjektet som er designet med tanke på miljøet. Begrenset antall.

Verdi: 4215,-

1170,76


Protect + Hydrate Skincare Delights

Gi huden din en liten gave! Effektiv beskyttelse, intensiv, oppfriskende 24-timers fuktighetspleie. Bli kjent med disse effektive hudpleieproduktene som beskytter mot og minimerer tidlige aldringstegn. Huden ser friskere og glattere ut med en sunn glød. Advanced Night Repair Synchronized MultiRecovery Complex 15ml, DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Creme SPF15 50ml, DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture GelCreme 5ml, Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask 30ml.

Verdi: 865,-

525,-

Protect + Hydrate Skincare Delights

Gi huden din en liten gave! Oppdag disse effektive hudpleieproduktene som tilfører næring i dybden og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Huden føles fastere og strammere med forbedret elastisitet. Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex 15ml, Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme 50ml, Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Eye Balm 5ml, Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask 30ml.

Verdi: 1600,-

975,-

Repair + Renew Skincare Delights

Gi huden din en liten gave! Oppdag disse effektive hudpleieproduktene som tydelig reduserer synligheten av fine linjer og rynker, og gir huden økt glød. Inneholder det revolusjonerende serumet Advanced Night Repair Serum, som er neste generasjon serum for strålende yngre hud. Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex 50ml, Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate 5ml, Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery 5ml, Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion 30ml.

Verdi: 1610,-

1025,DayWear Holiday Starter Set

Beskyttelse om dagen. Detox om natten. Bli kjent med disse effektive hudpleieproduktene som beskytter mot og minimerer tidlige aldringstegn. Huden ser friskere og glattere ut med en sunn glød. Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion 7ml, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex 7ml, DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Creme SPF15 15ml, NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme 15ml, DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture GelCreme 5ml.

Verdi: 600,-

485,Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

77


March 2020 Best Travel Products. © 2021 Elizabeth Arden

*2020 Smart Beauty Awards Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum

March 2020 Best Travel Products. © 2021 Elizabeth Arden

*2020 Smart Beauty Awards Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum

SMART CHOICES Brilliant Results From the creators of the award-winning Retinol Capsules* NEW Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream

Formulated with Smart Retinol Technology


Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.Power Lashes Ditt basissett for å skape vakker, naturlig øyenmakeup Lash Power Black Onyx 6ml, Quickliner for Eyes Intense Intense Chocolate 0,14gram, Take The Day Off Cleansning Balm 15ml Verdi: 382,-

235,-

High Impact Favourite

Ditt basissett for å skape vakker, dramatisk øyemakeup. High Impact Mascara, Black 7ml, Quickliner for Eyes Intense, Intense Black 0,14g, Take The Day Off Make-Up Remover 30ml

Verdi: 392,-

235,-

Moisture Overload

Disse fuktighetsgivende nødvendighetene sikrer fuktet hud både dag og natt. Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50ml, Moisture Surge Overnight Mask 30ml, Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate 5ml

Verdi: 617,-

370,-

Daily Defense

Antiage-rutine som beskytter og booster huden din hele dagen. Superdefense SPF 25 Fatigue + First Signs of Age Multi Correcting Cream 50ml, Fresh-Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% 1 vial, All About Clean 2-in1 Cleansing + Exfoliating Jelly 30ml Verdi: 756,-

495,-

Beaut Bauble

Grab n go maskarasett. High Impact Mascara Black 3,5ml, Take The Day Off Make-Up Remover 50ml.

Verdi: 200,-

125,-

Moisture Surge Intense

Nærende hudpleie for perfekt oljefri fuktighet. Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid Replenishing Hydrator 50ml, Moisture Surge Overnight Mask 30ml, Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate 5ml

Verdi: 617,-

370,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

81SOV DEG TIL DRØMMEHUDEN! 30ml

795,-

DEWTOPIA™ 20% ACID NIGHT TREATMENT Årets må-ha produkt for deg som vil ha duggfrisk, glødende og jevn hud over natten. Dewtopia forvandler huden din mens du sover, med 20% potente syrer som forfiner hudoverflaten og reduserer fine linjer, rynker, mørke flekker og porer. Konsistensen er drømmeaktig lett og kremete, og dufter nydelig av sitronsukker for å gi deg en søt avslutning på dagen. Bjørkesaft, bomullsvann og aloe vera beroliger, mykgjør og pleier huden, så du våkner opp til en klar, glødende og fornyet hud som er i perfekt balanse.

GOODNIGHT GLOW™ RETIN-ALT SLEEPING CREME

50ml

735,-

Gjør kveldsrutinen komplett med denne rike nattkremen som støtter hudens naturlige, nattlige fornyelse. Goodnight Glow Sleeping Creme utnytter timene du sover til det fulle ved å eksfoliere huden for en strålende glød. Kremen er formulert med en kraftig konsentrasjon av AHA-syrer og backuchiol som bekjemper alle de viktigste tegnene til aldring, som en kur over natten. Goodnight Glow Sleeping Creme retter seg spesielt mot fine linjer, dypere rynker, pigmenteringer og strammer opp huden.

18ml

675,-

WRINKLE BLUR™ BAKUCHIOL EYE GEL CRÈME Det sarte paritet rundt øynene er spesielt viktig å ta vare på, for her er huden fem ganger så tynn som i resten av ansiktet! Den nye innovative øyekremen fra Ole Henriksen er redningen. Bakuchiol (et naturlig alternativ til retinol) virker øyeblikkelig oppstrammende og utglattende, og forebygger også aldringstegn over tid. Peptider og proteiner fra soya og ris reduserer hevelser og mørke ringer mens stamceller hentet fra orkideer forbedrer elastisiteten. Med sin unike formula og sensoriske opplevelse bevares og beskyttes partiet rundt øynene.

TRUTH BANANA BRIGHT VITAMIN C SERUM Når du våkner om morgenen med plettfri, strålende hud, er dette det perfekte serumet for å bevare gløden og behandle pigmenteringer. Banana Bright Vitamin C Serum virker som en supersmoothie for huden din – proppfull av pleiende og aktive ingredienser. Serumet inneholder pigmenter inspirert av bananpudder som virker lysreflekterende og gir øyeblikkelig strålende glød, samt C-vitamin som lysner pigmenteringer, reduserer fine linjer, forebygger alle tegn til aldring og gir jevnere tekstur. I tillegg er serumet perfekt å bruke under solkrem for ekstra beskyttelse!

30ml

895,-


Bærekraftig hudpleie Er du eller noen du kjenner ekstra opptatt av snille produkter som også er snille mot planeten? Vi har et stort utvalg av produkter med naturlige grønne ingredienser, som er dyrket lokalt, håndlaget og med mest mulig bærekraftig og resirkulerbar emballasje. Dr. Barbara Sturm tar ansvar for miljø og dyrevelferd ved å produsere effektive og naturlige produkter som bidrar til en mer bærekraftig fremtid. Emballasjen består av resirkulert papir, plast er erstattet med glass og ingen av ingrediensene er testet på dyr – derfor selges heller ikke produktene i noen markeder som tillater dette.

Dr. Barbara Sturm Anti-Cellulite Body Brush Medium 355,-

Dr. Barbara Sturm Clarifying Serum 30ml 2235,-

REN Clean Skincare har utfordret bransjen og vært pionerer innen ren hudpleie helt siden merket ble etablert i 2000. Produktene inneholder naturlige og høyteknologiske bioaktiver som hjelper huden din til å hjelpe seg selv. Clean to Skin. Clean To Planet.

REN Ready Steady Glow Daily Aha Tonic 250ml 419,-

84


Jurlique er et australsk hudpleiemerke som støtter helsen og vitaliteten til moder jord. Alle av Jurliques botaniske ingredienser er dyrket og håndplukket på deres biodynamiske gård i SørAustralia og de benytter seg kun av sertifiserte og biodynamiske oppdrettsmetoder som tar vare på jorden og dens organismer. Ta en pause, pust ut og få tilbake kontakten med naturen med Jurlique.

Jurlique Moisture Plus Rare Rose Serum 30ml 635,-

Nuori er et skandinavisk hudpleiemerke med en helt unik tilnærming til hudpleieproduksjon. Deres filosofi er «Fight for Fresh» og derfor produserer de alt i små omganger hver 10. – 12. uke for så å sende produktene raskt ut til oss. De bruker rene, naturlige ingredienser som er fri for parabener, parfyme, mineralske oljer, silikon og sulfater – og tester heller ikke på dyr.

Nuori Lip Treat 15ml 259,-

Rudolph Care Acai Facial Scrub Mask 100ml 360,Danske Rudolph Care er et univers av bærekraftig hverdagsluksus. De var det første hudpleiemerket med både en økologisk sertifisering og en miljøsertifisering, og sørger for at vi alle kan nyte godt av luksuriøse produkter med god samvittighet.

The Organic Pharmacy Cleopatra’s Body Scrub 400g 645,-

The Organic Pharmacy gir deg en strålende og vakker hud ved å kombinere urte-homeopatisk og kosmetisk kunnskap for å skape produkter med høy ytelse og kvalitet. Ingen av produktene er testet på dyr, all emballasje er økovennlig og merket tar ansvar når det kommer til en sunn forvaltning av ressurser som respekterer biodiversitet.

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

85


Kiehl's Julekalender

En dekorativ julekalender med en samling av våre mest elskede hud-, kropps- og hårpleieprodukter. Skjem bort kropp og sinn med Kiehl's julekalender med 24 luksusgaver, hver eneste gang du åpner en ny luke. Inneholder 20 bestselgere fra Kiehl's i deluxe-størrelse, samt 4 produkter i originalstørrelse. Kalenderen er designet av den anerkjente kunstneren Marylou Faure.

Verdi: 1850,-

1100,-

Vi teller ned til

JUL

Ingenting er som følelsen den 1. desember når nedtellingen til jul endelig er i gang. I år har vi lekre adventskalendere fra blant annet YSL, Lancôme, Biotherm og Kiehl's, og dag etter dag kan du åpne opp en luke og finne små og store skjønnhetsfavoritter. Disse er superfine å gi bort til noen du er glad i, eller kanskje du skal unne deg en selv?

Se våre flotte adventskalendere her, eller bla om for å få tips til å lage din egen julekalender.

The Ritual of Advent

Tell ned til jul og nyt 24 fantastiske overraskelser. The Ritual of Advent sørger for 24 dager med gledesfylte øyeblikk. Juletiden er fylt med festlige øyeblikk og tradisjoner, og de har alle én ting til felles: Vi deler dem med menneskene vi er glade i. Det kan være en travel tid, men det gjør det desto viktigere å roe ned og sette pris på alle de små øyeblikkene av glede livet har å tilby. Som en daglig påminnelse og et øyeblikk med julestemning, vil du finne en luksuriøs gave til deg selv eller noen du er glad i bak hver dør i The Ritual of Advent-kalenderen.

650,-

86


TIL HAN OG HENNE

Biotherm Advent Calendar

Oppdag det beste fra Biotherm i en flott adventskalender. Hver dag i desember kan du bli kjent med ett av våre ikoniske produkter i en deluxe-størrelse. Hud- og kroppspleieprodukter både til han og henne som vil gi deg og din kjære en vakker hud til festsesongen.

Verdi: 1885,-

795,-

YSL Advent Calendar

Oppdag Yves Saint Laurents mest ikoniske produkter i denne adventskalenderen som inneholder 3 stjerneprodukter, 20 miniatyrer og en spesiell gave fra YSL.

Verdi: 4830,-

3450,Lancôme Advent Calendar

Eksklusiv adventskalender fra Lancôme fylt med 24 lekre skjønnhetsoverraskelser. Skjem bort deg selv eller en person du er glad i med denne luksuriøse adventskalenderen, og gjør hver dag i desember til en spennende dag!

Verdi: 4480,-

1899,Giorgio Armani Advent Calendar

For deg som ønsker litt ekstra luksus i adventstiden kan vi anbefale julekalenderen fra Giorgio Armani. Bak de 24 lukene skjuler det seg lekker makeup i både full-size og reisestørrelser, og mini-parfymer til både han og henne.

Verdi: 5452,-

4300,BubbleT Beauty Calendar

En fargerik adventskalender proppet med 24 skjønnhetsoverraskelser fra BubbleT; dusjsåper, kroppsskrubb, badebomber, håndkrem og fuktighetskrem. Åpne en ny luke hver dag og få nye gøyale bade-og kroppspleieprodukter hver dag frem til jul. Passer til alle hudtyper. Vegansk.

499,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

87


Lag din egen kalender

88


7 Lancôme Bi-Facil

Eye Makeup Remover 75ml.

85,-

12

Fenty Beauty Pro

Gi bort kvalitetstid! Hva med en ansiktsmaske og avtale om å se en julefilm sammen en dag i desember?

Kiss´r Luscious Lip Balm

185,-

Tips 8 Kjøp et lite gavesett som kan splittes opp i flere kalendergaver

NARS Climax Mini Mascara 2,5g

135,-

5 9 BubbleT Sweetea Macaron Box

129,-

Inviter til en hyggelig juleaktivitet – for eksempel en middag eller juleverksted.

20 18 24 Molton Brown Spicy & Citrus Bathing Gift Set

440,-

<<< Kocostar Camellia Happy Mask 49,- // Clinique Moisture Surge 00ml 225,- //KVD Beauty Kitten Mini Tattoo Liner 0,2ml 145,- // Anastasia Beverly Hills Mini Dewy Setting Spray 30ml 170,- // Beautyblender Original Single Pink 219,- // Rituals Ritual Of Sakura Renewing Treat Set 230,- // Inuwet Cute Bunny Lip Balm 39,- // Anastasia Beverly Hills Mini Loose Setting Powder Translucent 6g 230,- // Londontown Lakur 179,- // KVD Beauty Kitten Lock-It Makeup Setting Mist 30ml 145,-

Clinique Jet Set Travel Ready Eyes And Cheek

165,-

Fenty Skin Start’r Set

495,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

89


Baby Foot Gift Pack

Den perfekte fotpleie duoen med eksfolieringssokker og en deilig fotkrem. For silkemyke føtter på en enkel og effektiv måte! Baby Foot Exfoliating Foot Peel er en fotpeeling som fjerner døde hudceller på føttene, slik at tørr og hard hud på føtter og hæler forsvinner uten bruk av fil og kniv. Etter eksfolieringsprosessen er ferdig, bevares føttene myke med Baby Foot Foot Cream. Fotkremen inneholder sheasmør, som trenger dypt inn i huden, og opprettholder hudens elastisitet og smidighet. Baby Foot er den enkleste måten å få velstelte føtter på.

259,-

Nail Vital & Remover Set

Det ultimate neglepleiesettet med negleforsterker og neglelakkfjerner. Nail Vital er en negleforsterker spesielt utviklet for svake og sprø negler, og har en kompleks formula som gjenoppbygger proteinmolekylene i hornlaget på neglen. Neglelakkfjerneren Nail Repair Remover er acetonfri og spesielt utviklet for svake og sprø negler, og tar bort alle typer neglelakk og negleforsterkere på en effektiv måte uten å skade neglen. Etter 2-3 uker med behandling blir neglene sterkere, mer stabile og motstandsdyktige.

219,-

BubbleT Rainbow Fizzer Trio

En morsom gaveeske med tre badebomber som farger badevannet og sprer fruktig duft i baderommet. og er for deg som ønsker å bade i regnbuens farger og drømme deg bort... Produktene i settet har friske og fortryllende dufter av jordbær, fersken og bjørnebær som gjør badekaret om til en herlig fruktcocktail! Passer til alle hudtyper. Vegansk.

129,-

129,pr. sett

Friends Forever Pink Trio

En supersøt gaveeske med tre fuktighetsgivende leppepomader formet som små kaniner. Beriket med macadamiaolje og sheasmør som mykner tørre og såre lepper. Herlige dufter og smaker av jordbær, marshmallow og kirsebær. Passer til alle hudtyper. Vegansk.

169,-

90

Håndsåpe- og Håndkrem-Sett Sweet Mandarin & Grapefruit - Luksuriøs håndsåpe og håndkrem med

vidunderlig duft av søt mandarin og grapefrukt. Denne duftkombinasjonen har blitt nøye utviklet for å virke avslappende og beroligende for både kropp og sinn. En perfekt duo å gi bort til noen du bryr deg om. 2x300ml.

Jojoba, Vanilla & Almond Oil

Nydelig håndsåpe og håndkrem med søt og behagelig duft av jojoba, vanilje og mandelolje. Designet er rosa med gulldetaljer som vil pynte opp badet eller kjøkkenet. En perfekt duo å gi bort til noen du bryr deg om. 2x300ml.


Rose Gold Petite Tweezer Set

Dette Limited Edition-settet inneholder de beste beauty-verktøyene for å forme brynene. Med våre flotte håndslipte pinsetter Petite Slant og Point Tweezer i rosegull samt en brynsbørste er det enkelt å vedlikeholde brynene gjennom hele festsesongen. Petite Slant Tweezer, Petite Point Tweezer, Brow Brush.

Verdi: 595,-

395,-

Merry Berry Manicure Kit

Limited E dition Merry Berry Manicure Kit inneholder alle de viktigste beauty-verktøyene for å ta vare på neglene dine. Gå høytiden i møte med flotte negler! Klipp presist, form, buff og gi glans til neglene dine med dette settet. Nail Clippers, Nail Files, Nail Buffer.

Verdi: 388,-

199,-

Gavekort

Det er enkelt å gi bort skjønnhet og velvære til jul. Et gavekort fra Fredrik & Louisa tar liten plass og er proppfull av valgmuligheter. Det lar mottakeren selv velge sine favorittprodukter, og er den perfekte gaven til en som har alt. Velg mellom sølvkort (500,-), gullkort (1000,-), platinumskort (5000,-) eller velg fritt et beløp som passer deg. Alle gavekort har en gyldighet på 3 år fra utstedelsesdato og kan selvsagt brukes i alle Fredrik & Louisa-butikker, samt Steen & Strøm Beauty Hall by Fredrik & Louisa.

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

91


92


Makeup Tools Et godt resultat starter med riktige redskaper og vi har et stort utvalg av makeupkoster i høyeste kvalitet fra en mengde merkevarer. Usikker på hva slags type kost du skal velge? Vi guider deg!

Hva er forskjellen på de ulike kostene? Som en huskeregel kan vi si at store koster brukes til store overflater og motsatt. Koster som er skrå gir et mer presist resultat enn ovale og tette koster har en bedre dekkevne enn løsere koster. Mye er smak og behag, så velg den størrelsen som passer deg best. Naturlig eller syntetisk hår? Materialet på makeupkosten påvirker hvordan kosten tar opp og fordeler produktet du ønsker å bruke. Naturhår har en bedre gripeevne enn syntetiske hår, og passer derfor godt når du vil oppnå mye pigment eller bruker tørre produkter som pudder, rouge, mineralmakeup og øyeskygger. Syntetiske hår passer godt til kremete produkter eller produkter som inneholder mye olje, og er ypperlig å bruke til concealere, foundations, primere og andre fete og våte produkter. Hvor mange koster trenger jeg? Det finnes ingen fasit på dette, jo mer vant du blir til å bruke profesjonelle koster tilpasset ulike teknikker, jo mer avhengig blir du av å ha riktige redskap for ulike påføringer. Når det er sagt trenger du ikke mange koster i din ”basisgarderobe”, du kommer langt med et par øyeskyggekoster, en stor pudderkost, en foundationkost, rougekost og en concealerkost. Vi hjelper deg gjerne med å finne din basisgarderobe.

Fenty Beauty Face Shaping Brush 125 295,-

Laura Mercier Fan Powder Brush 340,-

Anastasia Beverly Hills Brush N.7B 235,-

Shiseido Hanatsubaki Hake Face Brush 995,-

NARS Allover Eyeshadow Brush #20 330,-

Tilbudene gjelder t.o.m 24.12.21, eller så langt lageret rekker. Med forbehold om trykkfeil. Utvalget vil variere fra butikk til butikk.

93


94


Discover a world of beauty I hjertet av Oslo finner du Steen & Strøm, som i over 100 år har vært byens møtested og inspirasjonskilde til trender og livsstil. Ta med deg en venn og besøk vår magiske Beauty Hall, som er pyntet til jul og bugner av eksklusive parfymer og luksuriøse julegaver som får hjertet til å banke litt ekstra. Våre makeupartister står klare for å veilede og vise deg hvordan du enkelt kan få en lekker makeup til julebordet og på vår Gift Wrapping Station tilbyr vi eksklusiv innpakking og gravering av dine kjøp. Hva med å gravere din nye leppestift eller parfyme med navnet ditt på? En perfekt julegave til deg selv eller en du er glad i.

95


Vi ønsker alle våre kunder en riktig god jul, og gleder oss til å hjelpe deg med julegavehandelen. Finn din nærmeste julebutikk på fredrikoglouisa.no – og møt en av våre fantastiske kollegaer.

Redaksjonelt innhold: Ulrikke • Grafisk design: Lone • Foto: Monica • Booking: Hanne Marte • Koordinator: Hanne Modeller: Lwam og Fredrikke // Takk til Grand Hotel/Mikadosuiten

Lwam

Fredrikke

fredrikoglouisa.no


Dette er noen av oss! F&L Koch Iselin Sofie

Jeg elsker den gode stemningen, og å hjelpe kundene finne de beste gavene til sine kjære.

F&L Jessheim Tone F&L Byporten Aicha

F&L Lagunen Rita

F&L Horisont Kathrin

F&L Drøbak Trine F&L Brotorvet Caroline

F&L Larvik Vilja

F&L Alta June

Det beste med å jobbe i butikk i desember er gleden og stemmingen alle har, som høytiden bringer med seg.

F&L Kvadrat Stine

Beauty Hall by F&L Celine

F&L Lillehammer Ruta

F&L Elverum Solfrid

Lagunen Parfymeri Arlinda

Jeg synes det er så koselig å pakke inn gavene og hjelpe kunden, så julehandelen blir hyggelig og lettvint! F&L Ullevål Andrea

F&L City Nord Johanne Marie

F&L Førde Åshild F&L Bogstadveien Thea

F&L Roseby Kristina

F&L Manglerud Trine

F&L Holmen Aurora

Det beste med julen er at vi får være en del av kundens jul, stemningen blant ansatte, julegensere og pepperkaker og julebrus på bakrommet!

F&L Storo Hedda F&L CC-Vest Silje

F&L Moss Marion

F&L Strømmen Carolina

F&L Røa Maryam

F&L Sandvika Kamilla

F&L Moa Charlotte

F&L Herkules Merethe

F&L Futura Lill Marlen

F&L Sirkus Atefe

97


EVERY MOMENT

TOGETHER IS A GIFT.Chanel.com