Page 1

En dejlig vin til en super pris

Sommerens dejlige vine – en blandet kasse til at nyde i ferien

2008 Léonard de Haux

Som i tidligere år, har vi pakket en særlig kasse med sommerens dejlige vine lige til at tage med på ferie. 12 flasker til en ekstra fordelagtig sommerpris.

GRAND VIN DE BORDEAUX De røde vine udgør langt den største produktion på Château de Haux – 300 kilometer rækker af vinstokke – beliggende højt og lavt – med fire forskellige druesorter på vinstokke af forskellig alder. Hertil kommer de klimatiske forskelle fra årgang til årgang. Vi har derfor mulighed for at producere et bredt udvalg i forskellige kvaliteter og priser. Hver årgang er forskellig og 2008 gav således mulighed for at producere et lidt større parti af en charmerende, velafrundet kvalitetsvin i en lidt lettere stil, som efter aftapningen i 2010 blev lagt til lagring i slottets kælder.

Tre år senere er det nu det rette tidspunkt til at tage denne gode vin frem. Vi har set tilbage på Château de Haux’s historie, og besluttet at ”genoplive” betegnelsen LÉONARD, det navn som ejendommen var kendt under i midten af 1700-tallet.

3 helflasker 2012 Château de Haux Clairet 3 helflasker 2012 Château de Haux Blanc 4 helflasker 2008 Léonard de Haux Rouge 2 helflasker 2004 Château de Haux Rouge

749,75

Sommerpris kr. Spar kr. 113,25

Tilbudet er gældende til 15. september 2013 og kun ved afhentning eller levering i Danmark i henhold til vores almindelige betingelser.

2008 LEONARD DE HAUX fremtræder i dag som en charmerende, frisk velafrundet vin – dybrød i farve med en markant bouquet af solbær, hvor Merlot druen markerer sig på bedste måde. Et virkelig godt glas vin som man med glæde kan sætte på sit bord. En dejlig sommervin.

2008 Léonard de Haux GRAND VIN DE BORDEAUX Aktionærpris pr. flaske

kr.

66,75

– som et særligt SOMMERTILBUD til aktionærerne Bestil fire kasser à 6 helflasker 2008 Léonard de Haux og få leveret yderligere 6 helflasker uden beregning. 30 flasker for 24 flaskers pris – altså kr.

53,40 pr. flaske

– det vil være svært at finde en bedre rød Bordeauxvin til denne pris!

Levering til egen adresse (kun i Danmark) Ordrer på 36 helflasker eller derover leveres fragtfrit i Danmark (dog ikke til øer uden brofast forbindelse). Ved mindre leveringer udgør din andel af fragten kr. 135,00 inkl. moms Vigtigt ang. levering – for at medvirke til en problemfri levering uden ekstra omkostninger, beder vi dig anføre om flaskerne kan stilles f.eks. i ”carport” – ”i kælderhals” – ”hos naboen i nr. 3”. En anden god mulighed er, at vi i stedet leverer på din firmaadresse/arbejdsplads.

Afhentning kan ske på Château de Haux lager i Herlev, hvor der er nem parkering. Ved forudbestilling er det også muligt at afhente i en af Vinoble kædens butikker (butiksoversigt findes på haux.com). Vores lager og butik i Herlev Åbningstid: Mandag lukket. Tirsdag til torsdag 10.00 til 16.00. Fredag 9.15 til 15.00. Vi holder sommerlukket, se haux.com for specifikke datoer.

AKTIESELSKABET FRANSKE VINGÅRDE

CHÂTEAU DE HAUX

Smedeholm 15 – 2730 Herlev

33 550 Haux – France

Tlf. +45 39 64 24 00 · www.haux.com · haux@haux.com

Sommerens dejlige vine Maj 2013


CLAIRET – en unik specialitet fra dit eget slot Clairet er i virkeligheden en meget elegant let drikkelig ”rød” vin. Nogen vi vil måske fristes til at kalde den en rosé, men Clairet har sin egen officielle appelllation (AOC Bordeaux Clairet), med et helt anderledes højt krav til kvaliteten.

pr. halvflaske kr. 35,75

En perfekt velafbalanceret Clairet, der med sin charmerende lethed i duft og smag sammenholdt med en fin kompleksitet, gør vinen ideel til at nyde vel afkølet til fisk og skaldyr. Prøv den også som ”et glas i solen” i haven eller på terrassen – en halvflaske til to vil da være perfekt.

Aktionærpris

pr. helflaske kr. 69,75

2011 Château de Haux Blanc Aktionærpris

pr. helflaske kr. 69,75

pr. halvflaske kr. 35,75 (begrænset mængde)

Marquis de Haux – Cuvée Millenaire

89,75 pr. magnum kr. 199,75 pr. helflaske kr.

Denne fremragende Crémant de Bordeaux er kendt og skattet af en meget stor kreds af aktionærer, der ved, at der er tale om en flot vin produceret på nøjagtig samme måde som Champagne, men på Bordeaux klassiske druer. En fornem, elegant, let tør Crémant, der kan benyttes til alle festlige lejligheder eller blot når du har lyst til et glas mousserende vine i toppen af klassen.

Da vi sidste år præsenterede 2011 årgangen skrev vi: ”En vin i den klassiske sprøde og aromatiske stil, med en delikat duft af blomster, fersken og honning”. Efter et år yderligere på flaske har denne gode vin udviklet sig yderligere og opnået en duft og fylde, der gør den meget velegnet ttil at ledsage sommerens lette retter med fisk, skaldyr og lyst kød.

Rød Bordeaux – sidste udkald for 2004

Nogle vil foretrække den lette, friske 2012, og andre den mere ”sammensatte” 2011 årgang. Begge er helt i top!

pr. helflaske kr. 69,75

2012 Château de Haux Blanc En ganske dejlig og charmerende vin, der med sin lethed og elegance vil være skøn at nyde sommeren og efteråret igennem. En klassisk helt ung hvidvin fra dit eget slot! SUPER!

Produktionen af Clairet er meget nært knyttet til klimaet i det pågældende år, og der må foretages en meget omhyggelig udvælgelse, for at sikre at kun de mest velegnede druer kommer med. Derfor er der aldrig to årgange der er helt ens.

Aktionærpris

Perlende livsglæde

Aktionærpris

”Sommerens allerdejligste vin” er næppe nogen overdrivelse når der tales om Clairet fra Château de Haux. Denne vin, der blev tilbudt første gang i 1988 årgangen, har gennem årene fundet en stadig større plads blandt vore vine, og produktionen er gennem de forløbne 25 år blevet mere end firedobblet.

2012 Château de Haux Clairet

HVIDE VINE i to årgange – du kan roligt bestille en kasse af hver!

2004 Château de Haux Rouge 2011 Château de Haux Clairet

Sommerpris

pr. helflaske kr. 79,75 (begrænset mængde) Spar kr. 9,00

pr. helflaske kr. 69,75 (begrænset mængde)

2004 Château de Haux Rouge gav en meget klassisk og harmonisk vin der opnåede en sølvmedalje ved Challenge International du Vin. En kvalitet, der blev rost fra alle sider.

Meget flot, vel sammensat farve med et ganske let orange skær. En anelse dybere end i de de tidligere årgange. Duften er intens med noter af fuldmodne bær. Smagen er i god balance – flot og med en dejlig eftersmag, der gør den perfekt til brug ved middagsbordet.

Der resterer nogle få tusinde flasker af den særlige Haux kvalitet, som vi nu tilbyder aktionærernes til brug ved en hyggelig middag i de kommende måneder. Vinens duft er med et strøg af solbær, vanilje og cedertræ. Smagen er elegant og harmonisk med en tiltalende lang eftersmag. Et skoleeksempel på hvordan en god vellagret vin fra Bordeaux skal smage.

Aktionærpris

Prøv den til stegt kylling med grøn salat eller som gennemgående vin til hele måltidet.

Server den til retter med rødt kød, eller måske allerbedst til en osteanretning.

”Academie de Vin” Vor vinskole for aktionærer og deres venner, har været en stor succes sidste sæson, og vil fortsætte i 2013/14 med arrangementer både i København og provinsen. I provinsen har vi haft stor succes med at arrangere det i samarbejde med aktionærer, så har du mulighed for at finde egnede lokaler osv. så send os en mail på Henrik@haux.dk

Sommerens vine  
Sommerens vine  

Beskrivelser af alle vine og priser på sommerens vine

Advertisement