Rally Tron 2022

Page 1

NORDENS MEST SPEKTAKULÆRE RALLY!

7. - 8. OKTOBER 2022 Program side 4

Rallyvettreglene side 5 Ti fartsetapper side 6-7


Utgitt av: KNA Fjellregionen Layout: hausbyra.no

INNHOLD Tronfjell bestiges igjen side 3 Program Rally Tron 2022 side 4 Rallyvettreglene side 5 Ti fartsetapper med ulike utfordringer side 6-7 Anders Grøndal - Det kiler i magen enda side 8-9 Henning Isdal - Sagaen om et mektig fjell og rallybiler på vei mot himmelen side 10-11 Kongen av Tronfjell side 12-13 Rally Quiz side 14 Startliste Rally Tron 2022 side 15-16

2

RALLY TRON 2022

TRONFJELL BESTIGES IGJEN I 2019 ble første året Rally Tron gikk av stabelen. Vi i KNA Fjellregionen vil takke alle som var med for å få til dette arrangementet. Dette gjelder funksjonærer og nøkkelpersoner. Vi takker spesielt Bjørn Gulbransen og Henning lsdal, for den støtten dem har vist oss. Takker også Nord-Østerdal Motorsport for det gode samarbeidet. KNA Fjellregionen så sitt lys oppi fjellregionen august 2020. Vi som holder på med Rally Tron er kjempeglade for at vi klarte å stifte KNA Fjellregionen. Vil også takke KNA sentralt for all hjelp vi har fått fra dag 1. KNA Fjellregionen står som arrangør og er glad for at det spektakulære billøpet nå kommer ut for andre gang. Rally Tron skal være i Kjell Aukrust sin ånd. Han var glad i fart og spenning, og om han hadde levd

i dag hadde han vist en stor glede over det som nå skjer på Tron, konstaterer KNA fjellregionen. Åpningen av det unike billøpet er på Huset Aukrust lørdag 8. oktober. Her vil det bli en presentasjon av alle rallysjåførene, samt at selve billøpet starter her. Første bil ut er kl. 09:00. De siste tre årene har vært avgjørende for å få realisert drømmen om Rally Tron skal eksistere videre. KNA Fjellregionen vil takke Jan Inge


Gjermundshaug for at han alltid har vært positiv til utvikling av Tronfjell, og deriblant Rally Tron. I 2020 ble det ikke arrangert Rally Tron på grunn av koronasituasjonen som oppsto. I 2021, etter at Norge hadde åpnet opp igjen, prøvde KNA Fjellregionen på nytt. Vi måtte beklagelig avlyse, pga. for få påmeldte. Årets utgave har fått over det dobbelte med så mange kilometer med fart i forhold til 2019-versjonen. Det vil bli hele ni fartsetapper, opp mot kun fire i 2019. Årets utgave av Rally Tron er kandidatløp for å arrangere NM-runde i 2023. Det vil si, klarer vi å gjennomføre et løp uten store feil, da vil siste runden i NM bli kjørt på Tronfjell i 2023. Gjør vi det får vi endelig fått satt Alvdal på motorsportkartet.

I hovedgruppa som jobber med Rally Tron er det åtte ildsjeler. I tillegg har mange flere bidratt med andre oppgaver, da det kreves en stor dugnadsånd dagene før, under og etter billøpet. KNA Fjellregionen anslår at flere har brukt 50 til 80 prosent av fritiden sin på å realisere årets utgave. Den første utgaven av Rally Tron ble en stor suksess både sportslig og for publikum. Omtalene var gode, og det virker som de aller fleste synes det var stor stas å få noe slikt opp til Fjellregionen. KNA Fjellregionen sine tanke bak billøpet er å skape en aktivitet for alle aldre, og litt for de som føler de faller utenfor de vanlige idrettene. For oss er det viktig å skape aktivitet for folk, bygda og resten av regionen.

Det blir spennende å se responsen av årets Rally Tron. Dette blir kjempebra», avslutter KNA Fjellregionen. Vi oppfordrer alle tilskuere å betale inngang. Det vil bli brukt Vipps som betalingsform. Billettsalget vil gå på tillitt. Dette er viktig inntekt for at Rally Tron skal bestå i årene som kommer.

Vi ønsker alle velkommen både som utøver og publikum til Nord-Europas mest spektakulært Rally. Vi skal gjøre vårt beste for at dette blir en dag en ikke glemmer på lenge.

RALLY TRON 2022

3


PROGRAM RALLY TRON 2022 FREDAG 7. OKTOBER 07:30-09:00 Administrativ innsjekk 1 17:00-20:00 Administrativ innsjekk 2 18:30-20:30 Teknisk kontroll hos Tronsli Bil & Karosseri BILLETTPRISER: Voksen kr 300,Barn mellom 8 og 16 år kr 150,2 voksne og barn i egen husstand kr 750,1 voksen og barn i egen husstand kr 450,Barn under 8 år går gratis. Vipps nr.: 709363 NB! Det vil gå funksjonerer å kontrollere betalt inngang.

4

RALLY TRON 2022

LØRDAG 8. OKTOBER 07:00 08:56 09:00 16:06 18:00 18:30

Rally hovedkvarter åpner Første bil ut fra serviceplass Første bil ut fra Huset Aukrust Første bil i mål forventes ved Huset Aukrust Offentliggjøring av resultater Premieutdeling tidligst


RALLYVETT REGLENE Disse rallyvettreglene er utarbeidet av Norges Bilsportforbund, og vi oppfordrer alle til å følge disse for sin egen og andres sikkerhet.

1.

Respekter skilt og avsperringer. Områder som ikke er merket som publikumsområde må ansees som risikoområde.

2.

Følg sikkerhetsvaktenes anvisninger. De er der for din skyld!

3.

Ha respekt for bilenes fart og unngå å ferdes i selve rallytraseen.

4.

Stå oppreist med god avstand til veien og følg bilene nøye. Hold sansene skjerpet til siste bil har passert.

5.

Sitter du ned, så finn et sted ekstra langt borte fra veien.

6.

Bruk sunn fornuft, hjelp også andre til å stå sikkert plassert.

7.

Stå aldri etter en dump, hopp eller bakketopp.

8. 9. 10.

Vær oppmerksom på at tidsintervallet mellom rallybilene varierer. Barnevogn, akebrett, sykler og lignende er forbudt langs rallyløypa. Hunder skal alltid holdes i bånd dersom de må være med. Alkohol og rally hører ikke sammen og husk at en god rallytilskuer forsøpler ikke naturen.

RALLY TRON 2022

5


NI FARTSETAPPER - MED ULIKE UTFORDRINGER

En generell og felles beskrivelse av trasèen er knapt mulig, da fartsetappene har svært forskjellig karakter. Fra tekniske skogsbilveier til veldig raske partier med topphastigheter nær 200 km/t. Rally Tron inneholder også spektakulære og unike elementer som vi ikke finner maken til hverken i norsk eller europeisk rallysport. Tronfjellveien til toppen av Østerdalens signaturfjell Tron i Alvdal er Norges nest høyeste bilvei, og med utsyn til store deler av Sør-Norge. Det er denne veien, og bruken av den som fartsetappe i rally, som gjør Rally Tron til et unikt arrangement. Løypa kan være utfordrende for både sjåfør og kartleser. Alle fartsetappene foregår på grus.

SS1 – AUMÅSEN 1

Start ved Fylkesvei 2222, over Aumåsen og målgang rett før Fylkesvei 30. Mye klatring oppover første 1,5 km, smal og svingete vei. Vanskelig etappe som vil stille krav til fører og kartleser. Etappens lengde ca. 5,35 km.

6

RALLY TRON 2022

SS2 OG SS6 – RIPAN

Disse to etappene går over Ripanveien. Start nede i Kjæreng og målgang ved grustaket på Auma. Dette er etapper som er veldig raske de første 5 km, men deretter mer utfordrende pga mer svinger frem mot mål. Etappens lengde ca. 6,08 km.


SS5 – AUMÅSEN

Start ved Fylkesvei 2222, over Aumåsen og målgang rett før Fylkesvei 30. Mye klatring oppover første 1,5 km, smal og svingete vei. Noen raske partier. Vanskelig, men også en artig etappe som vil stille krav til fører og kartleser. Etappens lengde ca. 6,49 km.

SS4 OG 8 – ÅSVANGAN

Er rask store deler av etappen. Siste delen av etappen blir det bratt og svingete nedover til målgang i Plasslien. Lengde ca. 7,8 km.

SS3 OG SS7 – HAMDALEN Starter i Sivildalen og har målgang ovenfor Steimoegga. Denne etappen har både raske og svingete partier. Lengde ca. 10,3 km.

SS9 – TRONFJELLVEIEN 1

Start på Kattmoen og målgang på toppen av Tronfjell. Her skal det klatres i underkant av 1200 høydemeter. Rask og bred vei opp til Flattron, deretter en svært krevende vei, med mange hårnålsvinger opp til toppen av fjellet. En fantastisk utfordring for utøverne! Etappens lengde ca. 13,97km.

RALLY TRON 2022

7


- DET KILER I MAGEN ENDA! Anders Grøndal minnes første utgaven av Rally Tron i 2019. Utsikten og omgivelsene i Norges høyeste rally har satt sine spor, selv hos Grøndal. En av Norges store rally-profiler, Anders Grøndal deltok på første utgaven av Rally Tron i 2019. Han er full av lovord om arrangementet. - Rally Tron var en fantastisk opplevelse! Jeg hadde selvsagt høye forventninger til Tronfjellprøven, og den innfridde og litt til, sier Grøndal.

«Fartsetappen opp til Tronfjell minner om en light-versjon av bakkeløpet Pikes Peak. Det er helt rått å kjøre opp til toppen av Tronfjell, som er Norges nest høyeste bilvei». INGEN SPORTSARRANGE MENTER UTEN FRIVILLIGE

Med intet mindre enn 17 NM-gull, er Anders Grøndal en av Norges mest meritterte førere. Han har deltatt på utallige rallyer i inn- og utland. Han fremhever den viktige jobben de frivillige gjør for å gjøre det mulig å arrangere motorsportog andre sportsarrangementer. – Det blir sagt de samme ordene om og om igjen om hvor viktige de frivillige er. Akkurat det er det en grunn til. Egentlig er det ganske lett, uansett sport; uten de frivillige, så er det ikke noen 8

RALLY TRON 2022

ANDERS GRØNDAL.


sportsarrangementer lenger, sier Grøndal. Samtidig understreker han at man selv får mye igjen av å delta i frivillig arbeid - gjennom å skape noe man kan være stolt av, og ikke minst også få stort sosialt utbytte.

FINE PRØVER

På tidspunktet for vårt intervju med rallylegenden Grøndal, har han fremdeles ikke avgjort om han får deltatt på 2022-rallyet, men han er full av lovord om ruta. – Tronfjell hadde mange fine prøver med teknisk kjøring, noe jeg setter pris på. Jeg mener vi med mange løp i Norge sliter med for raske veier, slik at arrangørene må sette opp sjikaner, slik at vi oppfyller kravet i henhold til regelverk, forteller han.

HELT TRONTOPP: Anders Grøndal, som har en lang rekke norgesmesterskap bak seg, vant Rally Tron sammen med kartleser Marius Fuglerud. De var svært positive til rallyet, og beskriver det som en "fantastisk opplevelse". Foto: Lars Vingelsgård

Han sier arrangøren hadde gjort en solid jobb på forhånd, slik at arrangementet fløt utrolig bra hele dagen. – Jeg kommer aldri til å glemme utsikten da vi gikk gjennom skylaget på vei ned i 2019. Det kiler i magen enda, sier Anders.

RALLY TRON 2022

9


SAGAEN OM ET MEKTIG FJELL, OG RALLYBILER PÅ VEI MOT HIMMELEN Øyeblikket var spesielt da første rallybil dukket opp over kanten og akselererte på vei innover sletta på Flattron. Kollega Jan Erik Thaulow og undertegnede kjente at nakkehårene reiste seg, mens vi refererte mellomtider og kommenterte kjøringen på vei mot toppen av fjellet på 1666 m.o.h. Flere hundre tilskuere hadde tatt veien opp til høyfjellsletta, og enda flere fulgte den satelittbaserte direktesendingen på nett. For undertegnede var ringen sluttet. Den mer enn 25 år gamle drømmen om et billøp til topps på det mektige fjellet i Østerdalen var blitt til virkelighet.

10

RALLY TRON 2022


”Knapt noe annet sted i Europa finner du lignende veier som går helt til toppen av mektige fjell...”

AV HENNING ISDAL

Drømmen startet nemlig allerede sommeren 1992, da hele familien kjørte til topps på Tronfjell etter et besøk på Røros. Vi hadde kjøpt nystekte fiskekaker og loff fra Trygstads hjemmebakeri i Kjerkgata og hadde planer om en piknik på toppen. Der oppe blåste det imidlertid såpass friskt at vi kjørte ned i lia mot Tronsvangen, og fant en skjermet og hyggelig plass ved siden av en sildrebekk. Som mangeårig rallyutøver tenkte jeg umiddelbart at Tronfjellveien var unik. Knapt noe annet sted i Europa finner du lignende veier som går helt til toppen av mektige fjell, og det var nettop det som startet tankeprosessen. Senere det samme året, altså høsten 1992, arrangerte den tidligere rallystjernen Erik Aaby, Rally Norge. Dette var et ambisiøst billøp med mer enn 30 mil fartsetapper, hvor mange av disse milene var på velkjente veier i fjellet. Det er ikke så ofte det kjøres rally i fjellet, men Numedalsrally stikker seg ut med sin legendariske etappe Smådøla, med den nordligste delen på snaufjellet mer enn 1000 m.o.h., og en fantastisk fartsfylt tre mil lang trasè.

Rally Norge i 1992 gikk også i Østerdalen og på fjellveier. Den første dagen kjørte vi Osdalsveien opp fra Nordre Osen til Rendalen. Etter en matpause på Tiurn Kro ved Koppang, kjørte vi to fartsetapper på Imsdalsveien og Vinjeveien over mot Gudbrandsdalen. Senere i løpet kjørte vi klassiske fjellveier som Peer Gynt-veien, Peer Gynt Setervei, Jotunheimveien og Panoramaveien i Valdres. Dette eventyret var jeg så heldig å være med på som kartleser for Roar Vannebo, i en heftig firehjulsdrevet Toyota Celica GT4. Vi endte for øvrig på en total 3. plass, og best av de norske, etter de umulige svenskene Mats Jonsson og Per Eklund, noe vi var svært fornøyd med. Erik Aaby, som i 1975 sørget for den til da beste internasjonale prestasjonen av en norsk rallyfører da han ble nr. 5 i den britiske VM-runden RAC Rally, har en utrolig kunnskap om geografi og veier i Sør-Norge. Han visste selvsagt om at det gikk an å kjøre bil til topps på Tronfjellet. – Du skjønner det, Henning, at Tronfjellveien egner seg dårlig fordi den ikke er gjennomgående. Skal man kjøre der må man ha en lang pause på toppen før bilene kan returnere ned i dalen igjen samme vei, forklarte han meg. Drømmen slapp imidlertid ikke taket. I 2013 tok vi kontakt med veiens eier Jan Inge Gjermundshaug. Da fikk vi anledning til å reise opp, og lage en film om Tronfjellveien som potensiell bilsportarena, der Pekka Lundefaret kjørte sin fireseters Mini Cooper Rallytaxi

opp til toppen. Pekka, den gale mannen som et par år senere satte verdensrekord med sittegressklipper på Torp Lufthavn ved Sandefjord med 215 km/t (gressklipperen hadde V8-motor på drøyt 400 hk!), var over seg av begeistring. – Norges svar på Pikes Peak, en helt unik opplevelse, utbrøt Pekka da han sto på toppen 1666 m.o.h. I 2019 klarte John Magne Lunaas og flere andre ildsjeler i motormiljøet i Alvdal å realisere drømmen om et billøp på Tronfjellveien, som da utgjorde de to siste fartsetappene i historiens første Rally Tron. Det ble en spesiell opplevelse for alle som fikk oppleve det, i særdeleshet undertegnede som allerede i 1992 hadde begynt å sysle med tankene om et billøp på denne veien. Det ble en spesiell dag på mange måter, med strålende sol avbrutt av snøbyger og sur fjellvind. Men stemningen var utrolig god blant alle de som fulgte rallybilene opp og ned på fjellet, og ikke minst blant alle deltakerne som fikk anledning til å oppleve det. Naturlig nok har det vært vanskelig å arrangere noe som helst de siste par årene, men nå er rallybilene tilbake på Tronfjell. Riktignok vil det ikke bli et stort telt med servering på Flattron dette året, og heller ikke nettbasert TV-sending, men årets utgave av Rally Tron er kandidatløp for å arrangere NM-runde i 2023. Lykke til med Norges mest unike rally!

RALLY TRON 2022

11


KONGEN AV TRONFJELL 1959 bestemte NRK seg for å bygge radio- og Til-sender på toppen av Tronfjell. Brødrene Ottar og Ingvald Gjermundshaug bygget veien, og i dag, 60 år senere, er Norges høyeste bilvei til topp fortsatt en del av familien.

Arbeidet med Tronfjellveien ble utført av brødrene Ottar og Ingvald Gjermundshaug fra Alvdal, etter Telegrafverkets oppfordring om at det måtte være ferdig i løpet av en måned. For egen regning og risiko satte brødrene Gjermundshaug i gang arbeidet. Nå eies veien av Ottar sin sønn, Jan Inge, som var en av de første til å tenke på et rally opp Tron. – Så tidlig som i 2011 hadde jeg møte med Norsk rallysportforbund og Pekka Lundefaret. Den gangen var vi ikke modne nok til å arrangere, og i tillegg

12

RALLY TRON 2022

hadde ikke politikerne og kommunen helt forstått potensialet i Tron, forteller Jan Inge Gjermundshaug. TOTALSKADET AV FLOM En søndag i juli 2017 kom det på en halvtime enorme mengder med regn, hagl og snø. Grøftene var dobbelt så djupe som de egentlig skulle, og store deler av veien var ikke til å kjenne igjen. I en periode hvor turistene både regionalt, nasjonalt og internasjonalt hadde fått øynene opp for perlen Tronfjell, ble veien ødelagt. – Det var forferdelig, konstaterer Gjermundshaug. Men i kjent stil la ikke Jan Inge Gjermundshaug seg ned for og kvile. Han var fast bestemt på at veien, som går til 1 666 meter over havet, skulle gjenåpnes og bli en turistmagnet for hele regionen. Eller som han kaller det; et fyrtårn.


Ottar og Ingvald Gjermundshaug på vei opp Tronfjellveien. Foto: Ola Nyeggen

Jan Inge (2) på Tron en vinterdag sammen med pappa Ingvald og Else Kirsten Vårli.

Tronfjell ble tidlig et sted Jan Inge (2) trives.

– Det har vært veldig mye arbeid for å få veien bra igjen. Grunnen til at jeg har lagt ned tid og krefter i veien, er interessen rundt Tron. Alle er interessert i fjellet og alle støtter aktiviteten som skjer i og rundt Tron. Når folk setter pris på utviklingen av Tron som et regionalt fyrtårn, er det en glede å stille med god ei, forteller han.

overrasket om ikke veien har tatt noe skade, men eventuelle skader skal selvsagt fikses til ny turistsesong, opplyser han. Gjermundshaug har selv aldri vært stupende interessert i rally, selv om han nå uhemmet heier frem Rally Tron. Uansett synes han at rally er en av de likeste motorsportidrettene. Jeg er interessert i fart, spenning og biler, og da er rally litt artig, smiler han.

er en begynnende suksess. – Det er rett og slett kjempeartig om billøpet lykkes, og at rallyet kan fortsette år etter år, og stadig ta nye steg. Han trekker frem at i mange sammenhenger, også i denne, er aktivitet og engasjement grunnlaget for suksess. Gjermundshaug mener at den aktiviteten som er skapt i Tron de siste årene er viktig for den positive blesten Alvdals nestehøyeste fjell nå opplever.

GLAD I FART, SPENNING OG BILER Nå er veien rustet opp og håndterer møtende trafikk, samt god plass til busstransport. Sesongstart for Tronfjellveien beror på vær og føret, og på hvilket tidspunkt det er farbart i fjellet. Veien er mer enn godt nok rustet for det unike rallyet opp Tron. Eventuelle veiskader under løpet er Gjermundshaug forberedt på. – Etter full fart en hele dag med rallybiler opp Tron vil jeg bli

KONGEN AV TRONFJELL: Få personer har et så nært forhold til Tronfjellveien og Tron som Jan Inge Gjermundshaug. Han har mye av ærene for at dagens vei holder en høy standard. Foto: Tore Rasmussen Steien.

HÅPER ARRANGEMENTET LYKKES. Kongen av Tronfjell sparer ikke på lovordene da han beskriver potensialet til arrangementet. Gjermundshaug konstaterer at motorsporten, og ikke minst rally, er en sport som trekker store publikum både i inn- og utland. – Rally Tron kan være starten på noe stort. På sikt tror jeg billøpet kan trekke mye publikum, og det vil være gunstig for Alvdal og resten av regionen, sier han. Gjermundshaug roser stå på vilje og alt engasjementet arbeidsgruppa i Rally Tron viser. Han håper at høstens arrangement får en bra start, og både tror og håper at Rally Tron

– Jeg hadde naturligvis ikke klart dette uten det gode samarbeidet med Jarle Tronslien. Han har et umettelig engasjement, og vi utfyller hverandre godt, avslutter han. Duoen jobber blant annet med en utsiktsplattform på toppen mot vest med informasjonstavler som forteller hva man ser i alle retninger. Plattformen skal være brukervennlig for alle.

RALLY TRON 2022

13


RALLY

1.

I 2019 ble Rally Tron arrangert for første gang. Hvor mange fartsetapper var det i 2019?

2.

Hvilken motorsport er den eneste der prestasjonen vurderes av dommere?

3.

Hvor mange meter over havet ligger Tronfjell?

4.

Hvor gammel må man være for å begynne med bilcross?

5.

Tronfjell er Norges nest høyeste bilvei. Hvilken vei er Norges høyeste?

6.

I hvilken motorsport skal du kjøre en kvart engelsk mil eller 1/8 engelske mil raskest mulig?

7.

Hvem vant Rally Tron 2019?

8.

Hva heter filmen om sønnen til Petter Solberg, Oliver Solberg?

9.

Hvilket år ble KNA (Kongelig Norsk Automobilforbund) stiftet?

10.

Hvem vant NM i Rally 2022?

SVAR: 1. 4. 2. Drifting. 3.1666 moh. 4. 14 år. 5. Veien til Juvasshytta 6. Dragrace. 7. Anders Grøndal. 8. Born 2 Drive. 9. 1907. 10. Frank Tore Larsen 14

RALLY TRON 2022


FORELØPIG STARTLISTE

RALLY TRON 2022 Rally Tron kan by på tre nybakte norgesmestere på startslista. Det er Frank Tore Larsen som kjører i klasse 2, Steve Røkland kjører i klasse 5 og Christian Sagli kjører i klasse 10. Legg merke til at dette er foreløpig startsliste, endelig startliste vil foreligge løpsdagen.

FORELØPIG STARTLISTE Endelig startliste vil ORELØPIG FORELØPIG FORELØPIG STARTLISTE STARTLISTE STARTLISTE Endelig startliste Endelig Endelig vil startliste foreligge startliste vil løpsdagen. foreligge villøpsdagen. foreligge løpsdagen. løpsdagen. FORELØPIG STARTLISTE Endelig startliste vilforeligge foreligge løpsdagen.

Nasjonalt A-seedede førere. Klasse 1-9 sjonalt Nasjonalt A-seedede Nasjonalt A-seedede førere. A-seedede Klasse førere. førere. 1-9 Klasse Klasse 1-91-9 Nasjonalt A-seedede førere. Klasse 1-9 1 Frank Tore 1 Tore Frank Larsen 1 Larsen Frank ToreTore Larsen Larsen 1 Frank Frank Tore Larsen Torstein Eriksen Torstein Eriksen Torstein Torstein Eriksen Eriksen Torstein Eriksen

NMK Modum ogogSigdal GTI R5 NMK Modum NMK ogNMK Modum Sigdal Modum og Sigdal og Sigdal VWVW Polo GTI VW R5 VW Polo Polo GTI GTI R5 R5 NMK Modum Sigdal VWPolo Polo GTI R5 NMK Modum ogogSigdal Frank Tore Larsen NMK Modum NMK ogNMK Modum Sigdal Modum og Sigdal og Sigdal Frank Tore Frank Larsen Frank ToreTore Larsen Larsen NMK Modum Sigdal Frank Tore Larsen

NaANaA 2 2NaA 09:00:00 209:00:00 2 09:00:00 09:00:0 NaA 2 NaA 09:00:00

Total antall startende i gruppen: 1i 1 alTotal antall Total startende Total antall antall istartende gruppen: startende i1gruppen: gruppen: 1 1 antall startende i gruppen:

Nasjonalt B-seedede førere. Klasse 191-Klasse sjonalt Nasjonalt B-seedede Nasjonalt B-seedede førere. B-seedede Klasse førere. førere. 1 -Klasse 1-9 Nasjonalt B-seedede førere. Klasse -9 9 1 - 9 2 Trond Sveinsvoll 2 Sveinsvoll Trond 2 Trond Sveinsvoll Sveinsvoll 2 Trond Trond Sveinsvoll Jørgen Nordhagen Jørgen Nordhagen Jørgen Nordhagen Jørgen Nordhagen Jørgen Nordhagen

KNA Stavanger KNA Stavanger KNAKNA Stavanger Stavanger KNA Stavanger NMK Hadeland NMK Hadeland Hadeland NMKNMK Hadeland NMK Hadeland

Citroën C3 2 2Rally Citroën C3 Citroën Rally Citroën 2 C3 C3 Rally 2 2 NaBNaB 2 2NaB 09:01:00 209:01:00 2 09:01:00 09:01:0 Citroën C3Rally Rally NaB 2 NaB 09:01:00 Trond Sveinsvoll Trond Sveinsvoll Trond Trond Sveinsvoll Sveinsvoll Trond Sveinsvoll

3 Stensbøl Lars Martin 3Martin Lars 3Stensbøl Lars Martin Martin Stensbøl Stensbøl 3 Lars Lars Martin Stensbøl Marius Fuglerud Marius Fuglerud Marius Fuglerud Marius Fuglerud Marius Fuglerud

KNA Kongsvinger KNA Kongsvinger KNAKNA Kongsvinger Kongsvinger KNA Kongsvinger NMK Drammen NMKNMK Drammen NMK Drammen Drammen NMK Drammen

Ford Fiesta R5 Ford Fiesta Ford R5 Ford Fiesta R5 R5 NaBNaB 2 2NaB 09:02:00 209:02:00 2 09:02:00 09:02:0 Ford Fiesta R5 Fiesta NaB 2 NaB 09:02:00 Martin Stensbøl LarsLars Martin Lars Stensbøl Lars Martin Martin Stensbøl Stensbøl Lars Martin Stensbøl

Total antall startende i gruppen: 2i 2 alTotal antall Total startende Total antall antall istartende gruppen: startende i2gruppen: gruppen: 2 2 antall startende i gruppen:

Nasjonalt C-seedede førere. Klasse 1-9 sjonalt Nasjonalt C-seedede Nasjonalt C-seedede førere. C-seedede Klasse førere. førere. 1-9 Klasse Klasse 1-91-9 Nasjonalt C-seedede førere. Klasse 1-9 4 Steve Røkland 4 Røkland Steve 4 Steve Røkland Røkland 4 Steve Steve Røkland Jørgen Eriksen Jørgen Eriksen Jørgen Eriksen Jørgen Eriksen Jørgen Eriksen

KNA Kongsvinger KNA Kongsvinger KNAKNA Kongsvinger Kongsvinger KNA Kongsvinger KNA Kongsvinger KNA Kongsvinger Kongsvinger KNAKNA Kongsvinger KNA Kongsvinger

Peugeot 208 R2 Peugeot 208 Peugeot R2 Peugeot 208 208 R2 R2 Peugeot 208 R2 Steve Røkland Steve Røkland Steve Steve Røkland Røkland Steve Røkland

NaCNaC 5 5NaC 09:03:00 509:03:00 5 09:03:00 09:03:0 NaC 5 NaC 09:03:00

Total antall startende i gruppen: 1i 1 alTotal antall Total startende Total antall antall istartende gruppen: startende i1gruppen: gruppen: 1 1 antall startende i gruppen:

Useedede førere. Klasse 1-9 eedede Useedede førere. Useedede Klasse førere. førere. 1-9 Klasse Klasse 1-91-9 Useedede førere. Klasse 1-9 5 Trond Lyseng 5 Lyseng Trond 5 Trond Lyseng Lyseng 5 Trond Trond Lyseng Pål Iversen Pål Pål Iversen Pål Iversen PålIversen Iversen

NMK Hønefoss Renault NMK Hønefoss NMKNMK Hønefoss Hønefoss Renault Renault Renault NMK Hønefoss Renault Asker og Motorsport Trond Lyseng Asker og Bærum Motorsport Asker og Bærum Asker Motorsport og Bærum Motorsport Trond Lyseng Trond Trond Lyseng Lyseng Asker ogBærum Bærum Motorsport Trond Lyseng

A A A 7 7A7

A09:04:00 709:04:00 7 09:04:00 09:04:0 09:04:00

6 Maren Engseth 6 Engseth Maren 6 Maren Engseth Engseth 6 Maren Maren Engseth JanJan Frode Storsveen JanStorsveen Jan Frode Frode Storsveen Storsveen JanFrode Frode Storsveen

NMK Elverum NMK Elverum NMKNMK Elverum Elverum NMK Elverum NMK Elverum NMK Elverum NMKNMK Elverum Elverum NMK Elverum

Ford Fiesta R2 Ford Fiesta Ford R2 Ford Fiesta R2 R2 Ford Fiesta R2 Fiesta Maren Engseth Maren Engseth Maren Maren Engseth Engseth Maren Engseth

C C C 5 5C5

C09:05:00 509:05:00 5 09:05:00 09:05:0 09:05:00

7 Hvaal Engh Kristine 7Hvaal Kristine 7 Engh Kristine Hvaal Hvaal Engh Engh 7 Kristine Kristine Hvaal Engh Gunhild Hvaal Engh Gunhild Hvaal Gunhild Engh Gunhild Hvaal Hvaal Engh Engh Gunhild Hvaal Engh

NMK Krabyskogen NMK Krabyskogen NMKNMK Krabyskogen Krabyskogen NMK Krabyskogen NMK Krabyskogen NMK Krabyskogen NMKNMK Krabyskogen Krabyskogen NMK Krabyskogen

Peugeot Peugeot Peugeot Peugeot C C C 5 5C5 Peugeot Kristine Hvaal Engh Kristine Hvaal Kristine Engh Kristine Hvaal Hvaal Engh Engh Kristine Hvaal Engh

C09:06:00 509:06:00 5 09:06:00 09:06:0 09:06:00

8 Martin Stenberg 8 Stenberg Martin 8Stenberg Martin Stenberg Stenberg 8 Martin Martin Kim Kim Johansen KimKim Johansen Johansen KimJohansen Johansen

NMK Hadeland NMK Hadeland NMKNMK Hadeland Hadeland NMK Hadeland NMK Hadeland NMKNMK Hadeland NMK Hadeland Hadeland NMK Hadeland

Ford Ford Ford FordFord Martin Stenberg Martin Stenberg Martin Martin Stenberg Stenberg Martin Stenberg

C C C 7 7C7

C09:07:00 709:07:00 7 09:07:00 09:07:0 09:07:00

GolfGolf GTI GolfGolf GTI GTI GolfGTI GTI PerPer Brynhildsen Per Brynhildsen Per Brynhildsen PerBrynhildsen Brynhildsen

09:08:00 A A A 15 15 A15 A09:08:00 15 15 09:08:00 09:08:0 09:08:00

Total antall startende i gruppen: 4i 4 alTotal antall Total startende Total antall antall istartende gruppen: startende i4gruppen: gruppen: 4 4 antall startende i gruppen:

Klasse 15. T.o.m. periode J Jperiode (1990) etter FIA’s App. KApp. asse 15. Klasse T.o.m. Klasse 15. periode 15. T.o.m. T.o.m. Jperiode (1990) Jetter (1990) Jetter (1990) FIA’s etter App. etter FIA’s K FIA’s K K Klasse 15. T.o.m. periode (1990) FIA’s App. K App. 9 Per Brynhildsen 9Brynhildsen Per 9 Brynhildsen Per Brynhildsen 9 Per PerBrynhildsen Øyvind Beckstrøm Øyvind Beckstrøm Øyvind Øyvind Beckstrøm Beckstrøm Øyvind Beckstrøm

NMK Varna NMK Varna NMKNMK Varna Varna NMK Varna NMK Gardermoen NMK Gardermoen NMKNMK Gardermoen Gardermoen NMK Gardermoen

10 Hakkim Terje Hakkim 10 Terje 10 Terje Hakkim Hakkim 10Terje Terje Hakkim Worum Erik Sigurd Worum ErikErik Sigurd Worum Erik Sigurd Worum ErikSigurd Sigurd Worum

Asker og Motorsport Volkswagen Golf 09:09:00 Asker og Bærum Asker Asker og Motorsport Bærum og Bærum Motorsport Motorsport Volkswagen Volkswagen Golf Volkswagen 2 2 2 A A A 15 15 A15 A09:09:00 15 15 09:09:00 09:09:0 Asker ogBærum Bærum Motorsport Volkswagen Golf2 2GolfGolf 09:09:00 KNA Oslo ogog Omegn Worum KNA Oslo og Omegn KNA Oslo og Omegn KNA Oslo og Omegn ErikErik Sigurd Erik Worum Erik Sigurd Sigurd Worum Worum KNA Oslo Omegn ErikSigurd Sigurd Worum

Total antall startende i gruppen: 2i 2 alTotal antall Total startende Total antall antall istartende gruppen: startende i2gruppen: gruppen: 2 2 antall startende i gruppen:

Nasjonalt D-seedede førere. Klasse 10-14 sjonalt Nasjonalt D-seedede Nasjonalt D-seedede førere. D-seedede Klasse førere. førere. 10-14 Klasse Klasse 10-14 10-14 Nasjonalt D-seedede førere. Klasse 10-14 11 Sagli Christian 11Sagli Christian 11 Christian SagliSagli 11Christian Christian Sagli Mads Stensbøl Mads OlaOla Stensbøl Mads Mads Ola Stensbøl Ola Stensbøl Mads Ola Stensbøl

KNA Kongsvinger KNA Kongsvinger KNAKNA Kongsvinger Kongsvinger KNA Kongsvinger KNA Kongsvinger KNA Kongsvinger KNAKNA Kongsvinger Kongsvinger KNA Kongsvinger

Total antall startende i gruppen: 1i 1 alTotal antall Total startende Total antall antall istartende gruppen: startende i1gruppen: gruppen: 1 1 antall startende i gruppen:

Nasjonalt E-seedede førere. Klasse 10-14 sjonalt Nasjonalt E-seedede Nasjonalt E-seedede førere. E-seedede Klasse førere. førere. 10-14 Klasse Klasse 10-14 10-14 Nasjonalt E-seedede førere. Klasse 10-14

Volvo Volvo 242242 Volvo 242 242 Volvo 242 Volvo Christian Sagli Christian Sagli Christian Christian SagliSagli Christian Sagli

NaD 09:14:00 NaD 10 10 NaD 09:14:00 10 10 09:14:00 09:14:0 NaD 10 NaD 09:14:00

RALLY TRON 2022

15


9Per 9 Per Brynhildsen PerBrynhildsen 9Brynhildsen Per 9 Brynhildsen Per Brynhildsen Øyvind Øyvind Øyvind Beckstrøm Beckstrøm Øyvind Beckstrøm Øyvind Beckstrøm Beckstrøm

NMK NMK NMK Varna Varna Varna NMKNMK Varna Varna NMK NMK NMK Gardermoen Gardermoen Gardermoen NMKNMK Gardermoen Gardermoen

Golf Golf Golf GTIGTI GTI GolfGolf GTI GTI PerPer Brynhildsen PerBrynhildsen Brynhildsen Per Brynhildsen Per Brynhildsen

A A A 15 15 A 15 A09:08:00 15 09:08:00 09:08:00 15 09:08:00 09:08:0

10 Terje 10Terje Terje Hakkim 10 Hakkim Hakkim Terje 10 Terje Hakkim Hakkim ErikErik Erik Sigurd Sigurd Sigurd Erik Worum Worum Erik Sigurd Worum Sigurd Worum Worum

Asker Asker Asker og og Bærum og Asker Bærum Bærum Asker og Motorsport Bærum Motorsport og Motorsport Bærum Motorsport Motorsport Volkswagen Volkswagen Volkswagen Volkswagen Golf Volkswagen Golf Golf 2 2 2 GolfGolf 2 2 A A A 15 15 A 15 A09:09:00 15 09:09:00 09:09:00 15 09:09:00 09:09:0 KNA KNA KNA Oslo Oslo Oslo og KNA og Omegn og KNA Oslo Omegn Omegn Oslo og Omegn og Omegn ErikErik Erik Sigurd Sigurd Sigurd Erik Worum Worum Erik Sigurd Worum Sigurd Worum Worum

Total alTotal antall antall antall Total startende Total startende startende antall antall istartende gruppen: i gruppen: istartende gruppen: i2gruppen: 2i 2gruppen: 2 2

Nasjonalt sjonalt Nasjonalt Nasjonalt D-seedede Nasjonalt D-seedede D-seedede D-seedede førere. D-seedede førere. førere. Klasse førere. Klasse Klasse førere. 10-14 Klasse 10-14 10-14 Klasse 10-14 10-14

11 Christian 11Christian Christian 11Sagli Christian 11 Sagli Sagli Christian SagliSagli Mads OlaOla Stensbøl Mads Ola Stensbøl Mads Mads Ola Mads Stensbøl Stensbøl Ola Stensbøl

KNA KNA KNA Kongsvinger Kongsvinger Kongsvinger KNAKNA Kongsvinger Kongsvinger KNA Kongsvinger Kongsvinger KNA KNA Kongsvinger Kongsvinger KNAKNA Kongsvinger

Volvo Volvo Volvo 242242 242 Volvo Volvo 242 242 Christian Sagli Christian Christian SagliSagli Christian Christian Sagli Sagli

NaD NaD NaD 10 10 NaD 10 NaD 09:14:00 10 09:14:00 09:14:00 10 09:14:00 09:14:0

Total alTotal antall antall antall Total startende Total startende startende antall antall istartende gruppen: i gruppen: istartende gruppen: i1gruppen: 1i 1gruppen: 1 1

Nasjonalt sjonalt Nasjonalt Nasjonalt E-seedede Nasjonalt E-seedede E-seedede E-seedede førere. E-seedede førere. førere. Klasse førere. Klasse Klasse førere. 10-14 Klasse 10-14 10-14 Klasse 10-14 10-14

12 Tony 12Tony Tony Caspersen 12 Caspersen Caspersen Tony 12 Tony Caspersen Caspersen TBA TBA TBATBA TBA

NMK NMK NMK Aurskog Aurskog Aurskog NMK Høland NMK Aurskog Høland Høland Aurskog Høland Høland Subaru Subaru Subaru Impreza Subaru Impreza Impreza Subaru STI Impreza STI STI Impreza STI STINaE NaE NaE 13 13 NaE 13 NaE 09:15:00 13 09:15:00 09:15:00 13 09:15:00 09:15:0 Tony Tony Caspersen Caspersen Tony Caspersen TonyTony Caspersen Caspersen

13 Ole 13Ole Gunnar OleGunnar 13 Gunnar Ole 13 Skogli Gunnar Ole Skogli Skogli Gunnar Skogli Skogli Anders Anders Nygård Anders Nygård Nygård Anders Nygård Anders Nygård

NMK NMK NMK Nore Nore Nore og NMK og Uvdal NMK og Nore Uvdal Uvdal Nore og Uvdal og Uvdal NMK NMK Nore Nore NMK og og Nore Uvdal Uvdal og Uvdal NMK Nore og Uvdal NMK Nore og Uvdal

Ford Ford Ford Sierra Sierra Sierra Ford Crosworth Crosworth Ford Sierra Crosworth Sierra Crosworth Crosworth NaE NaE NaE 10 10 NaE 10 NaE 09:16:00 10 09:16:00 09:16:00 10 09:16:00 09:16:0 OleGunnar Gunnar Skogli Skogli OleOle Gunnar Ole Skogli Gunnar Ole Gunnar Skogli Skogli

Total alTotal antall antall antall Total startende Total startende startende antall antall istartende gruppen: i gruppen: istartende gruppen: i2gruppen: 2i 2gruppen: 2 2

21 Svein Svein Anders 21Anders Svein 21 Myrvang Svein Myrvang Anders Anders Myrvang Myrvang KNA KNA Kongsvinger Kongsvinger KNAKNA Kongsvinger Kongsvinger 21 Svein Anders Myrvang KNA Kongsvinger

Kittikorn Kittikorn Trangparu Kittikorn Trangparu Kittikorn Trangparu Trangparu KNA KNA Kongsvinger Kongsvinger KNA10-14 KNA Kongsvinger Kongsvinger Kittikorn Trangparu KNA Kongsvinger Nasjonalt sjonalt Nasjonalt Nasjonalt F-seedede Nasjonalt F-seedede F-seedede F-seedede førere. F-seedede førere. førere. Klasse førere. Klasse Klasse førere. 10-14 Klasse 10-14 10-14 Klasse 10-14

14 Morten 14 Morten Morten 14 Gravermoen Gravermoen Morten 14 Gravermoen Morten Gravermoen Gravermoen 22 Jørgen Jørgen Leivestad 22 Leivestad Jørgen 22 Jørgen Leivestad Leivestad 22 Jørgen Leivestad Ronald Ronald Haug Ronald Haug Haug Ronald Haug Ronald Haug Herman Herman Halvorsen Herman Halvorsen Herman Halvorsen Halvorsen Herman Halvorsen

Opel Opel Ascona Ascona Opel B Opel B Ascona B B B B B11 11 B11 B09:24:00 11 09:24:00 11 09:24:00 09:24:0 Opel Ascona B Ascona 09:24:00 Svein Svein Anders Anders Svein Myrvang Svein Myrvang Anders Anders Myrvang Myrvang Svein Anders Myrvang

NMK NMK Modum Modum Modum NMK og NMK Modum og Sigdal ogSigdal Modum Sigdal og Sigdal og Sigdal Subaru Subaru Impreza Subaru Impreza Impreza Subaru STi Impreza STi STi Impreza NaF NaF NaF 13 13 09:17:00 09:17:00 13 09:17:00 09:17:0 NMK Aurskog Aurskog Høland Aurskog Høland Aurskog Høland Høland Subaru STISTI STI STI STi STiNaF C C C C09:17:00 09:25:00 09:25:00 09:25:00 09:25:0 NMK Aurskog Høland Subaru STI C13 13 13 NaF 09:25:00 Asker Asker og og Asker Bærum Bærum og Bærum Motorsport Motorsport Motorsport Morten Morten Gravermoen Gravermoen Asker ogTrøgstad Bærum Asker Motorsport og Bærum Motorsport Morten Gravermoen Morten Morten Gravermoen Gravermoen NMK NMK Trøgstad NMK NMK Trøgstad Trøgstad Jørgen Jørgen Leivestad Leivestad Jørgen Jørgen Leivestad Leivestad NMK Trøgstad Jørgen Leivestad

Total al Total antall antall antall Total startende Total startende startende antall antall istartende gruppen: i gruppen: istartende gruppen: i1gruppen: 1i 1gruppen: 1 NMK 1 23 Åge Åge Hansen Hansen 23 Åge 23 Åge Hansen Hansen NMK Gardermoen Gardermoen NMKNMK Gardermoen Gardermoen Mitsubishi Mitsubishi EVO Mitsubishi EVO Mitsubishi VI VI VI EVOEVO VI VI 23 Åge Hansen NMK Gardermoen Mitsubishi EVO Marie Marie Hofsløkken Hofsløkken Marie Marie Hofsløkken Hofsløkken Asker Asker og og Bærum Asker Bærum Asker og Motorsport Bærum Motorsport ogMotorsport Bærum Motorsport Motorsport ÅgeÅge Hansen Hansen Åge Åge Hansen Hansen Marie Hofsløkken Asker og Bærum Åge Hansen

24 Tor24 Tor Bækkevold Bækkevold 24Bækkevold Tor 24 Bækkevold Tor Bækkevold Tor

KNA KNA Eiker Eiker KNAKNA EikerEiker KNA Eiker

31 Espen Espen Berglund 31Berglund Espen 31 Espen Berglund Berglund 31 Espen Berglund Marit Marit Berglund Berglund Marit Marit Berglund Berglund Marit Berglund

KNA KNA Solør Solør KNA Motorsport Motorsport KNA Solør Solør Motorsport Motorsport Opel Opel Ascona Ascona Opel B Opel B Ascona B B KNA Solør Motorsport Opel Ascona B Ascona KNA KNA Solør Solør KNA Motorsport Motorsport KNA Solør Solør Motorsport Motorsport Espen Espen Berglund Berglund Espen Espen Berglund Berglund KNA Solør Motorsport Espen Berglund

C C C13 13 C13 C09:26:00 13 09:26:00 13 09:26:00 09:26:0 09:26:00

Mitsubishi Mitsubishi EVO Mitsubishi EVO Mitsubishi 4EVO 4 4EVOEVO 4 4 C C C13 13 C13 C09:27:00 13 09:27:00 13 09:27:00 09:27:0 Mitsubishi 09:27:00 TorTor Bækkevold Bækkevold Tor Bækkevold Tor Bækkevold Tor Bækkevold 15 Per 15Per Arne PerArne 15 Arne Enger Per 15 Enger Enger Arne Per Arne Enger Enger NMK NMK NMK Nore Nore Nore og NMK og Uvdal NMK og Nore Uvdal Uvdal Nore og Uvdal og Uvdal Subaru Subaru Subaru STISubaru STI STISubaru STI STI A A A 13 13 A 13 A09:18:00 13 09:18:00 09:18:00 13 09:18:00 09:18:0 25 Daniel Daniel Løvlien 25Grøtjorden Løvlien Daniel 25 Daniel Løvlien Løvlien NMK NMK Solør Solør NMK NMK Solør Solør Subaru Subaru Impreza Impreza Subaru Subaru WRX Impreza WRX STI Impreza STIWRX STI C STI C C13 13 C13 C09:28:00 13 09:28:00 13 09:28:00 09:28:0 25 Daniel Løvlien NMK Solør Subaru Impreza WRX STI WRX 09:28:00 Trond Trond Trond Grøtjorden Grøtjorden Trond Trond Grøtjorden Grøtjorden NMK NMK NMK Nore Nore Nore og NMK og Uvdal NMK og Nore Uvdal Uvdal Nore og Uvdal og Uvdal Per Per Arne Per Arne Arne Enger Per Enger Enger Arne Per Arne Enger Enger Andreas Andreas Kjus KjusKjus NMK Trøgstad NMKNMK Trøgstad Daniel Løvlien Andreas Kjus Andreas NMK Trøgstad Trøgstad Daniel Løvlien Daniel Daniel Løvlien Løvlien Andreas Kjus NMK Trøgstad Daniel Løvlien 16 Kristian 16Kristian Kristian 16 Furuseth Kristian Furuseth 16 Furuseth Kristian Furuseth Furuseth KNA KNA KNA Kongsvinger Kongsvinger Kongsvinger KNAKNA Kongsvinger Kongsvinger Volvo Volvo Volvo 240240 240 Volvo Volvo 240 240 A A A 10 10 A 10 A09:19:00 10 09:19:00 09:19:00 10 09:19:00 09:19:0 26 Ronny Ronny Andersen 26 Andersen Ronny 26 Ronny Andersen Andersen NMK NMK Nore Nore og NMK og Uvdal NMK Nore Uvdal Nore og Uvdal og Uvdal Mercedes Mercedes 190 Mercedes 190 E Mercedes E Furuseth 190 E E C C C10 10 C10 C09:29:00 10 09:29:00 10 09:29:00 09:29:0 26 Ronny Andersen NMK Nore og Uvdal Mercedes 190 E190 09:29:00 Ole Ole Martin Ole Martin Martin Ole Sagli Sagli Martin Ole Sagli Martin SagliSagli KNA KNA KNA Kongsvinger Kongsvinger Kongsvinger KNA KNA Kongsvinger Kongsvinger Kristian Kristian Kristian Furuseth Kristian Furuseth Furuseth Kristian Furuseth Jacobsen Ole Jacobsen NMK Nore NMK og Nore Uvdal og Uvdal Ronny Andersen OleOle Jacobsen Ole Jacobsen NMK Nore og Uvdal NMK Nore og Uvdal Ronny Andersen Ronny Ronny Andersen Andersen Ole Jacobsen NMK Nore og Uvdal Ronny Andersen 17 Tom 17Tom Tom Heitmann 17 Heitmann Heitmann Tom 17 Tom Heitmann Heitmann NMK NMK NMK Sandefjord Sandefjord Sandefjord NMKNMK Sandefjord Sandefjord Peugeot Peugeot Peugeot 306 Peugeot 306 306 Peugeot 306 306 A A A 11 11 A 11 A09:20:00 11 09:20:00 09:20:00 11 09:20:00 09:20:0 27 Herbjørn Herbjørn 27 C. Herbjørn 27 Haug C. Birkely Herbjørn Haug C. Haug C.Birkely Haug KNA KNA Solør Solør KNA Motorsport Motorsport KNA Solør Solør Motorsport Motorsport Stein Mercedes Mercedes 190 Mercedes 190 2,5-16 Mercedes 2,5-16 190 190 2,5-16 2,5-16 C C C10 10 C10 C09:30:00 10 09:30:00 10 09:30:00 09:30:0 27 Herbjørn C. Haug KNA Solør Motorsport Mercedes 190 2,5-16 09:30:00 Stein Stein Stein Henning Henning Henning Stein Stein Henning Birkely Birkely Henning Birkely NMK NMK NMK Hamar Hamar Hamar NMK NMK Hamar Hamar Stein Stein Henning Henning Henning Stein Birkely Stein Henning Birkely Birkely Henning Birkely Birkely Alina R. Alina H. Drazkowski R. H. KNA Solør KNA Motorsport Solør Motorsport Herbjørn C. Herbjørn Haug Alina R. H. Drazkowski Alina R.Drazkowski H. Drazkowski KNA Solør Motorsport KNA Solør Motorsport Herbjørn C.Herbjørn Haug C. Haug C. Haug Alina R. H. Drazkowski KNA Solør Motorsport Herbjørn C. Haug 18 Tom 18Tom Tom Slaastad 18 Slaastad Slaastad Tom 18 Tom Slaastad Slaastad KNA KNA KNA Kongsvinger Kongsvinger Kongsvinger KNAKNA Kongsvinger Kongsvinger Ford Ford Ford Escort Escort Escort Ford MKFord MK 1 Escort MK1Escort 1 MK 1 MK 1 A A A 11 11 A 11 A09:21:00 11 09:21:00 09:21:00 11 09:21:00 09:21:0 28 Per Per Otto Otto 28 Sigfridstad Per 28 Sigfridstad Otto Per Otto Sigfridstad Sigfridstad NMK NMK Rendalen Rendalen NMKKNA NMK Rendalen Rendalen Volvo Volvo 940 940 Volvo Volvo 940 940 C C C10 10 C10 C09:31:00 10 09:31:00 10 09:31:00 09:31:0 28 Per Otto Sigfridstad NMK Rendalen Volvo 940Tom 09:31:00 Tommy Tommy Tommy Lillenes Tommy Lillenes Lillenes Tommy Lillenes Lillenes KNA KNA KNA Kongsvinger Kongsvinger Kongsvinger KNA Kongsvinger Kongsvinger Tom Tom Tom Slaastad Slaastad Slaastad Tom Slaastad Slaastad Sigfridstad Ada Ada Sigfridstad NMK Rendalen NMKNMK Rendalen Sigfridstad AdaAda Sigfridstad Sigfridstad NMK Rendalen Rendalen AdaAda Sigfridstad Ada Ada Sigfridstad Sigfridstad Ada Sigfridstad NMK Rendalen Ada Sigfridstad 19 Morten 19Morten Morten 19 Karlsen-Haugen Karlsen-Haugen Morten 19 Karlsen-Haugen Morten Karlsen-Haugen Karlsen-Haugen NMK NMK NMK Modum Modum Modum NMK ogNMK Modum og Sigdal ogSigdal Modum Sigdal og Sigdal og Sigdal Volvo Volvo Volvo 240240 240 Volvo Volvo 240 240 B B B 10 10 B 10 B09:22:00 10 09:22:00 09:22:00 10 09:22:00 09:22:0 29 Are Are Tørnby Tørnby 29Ramstad Are 29 Are Tørnby Tørnby NMK NMK Aurskog Aurskog NMK Høland NMK Aurskog Høland Aurskog Høland Høland Volvo Volvo 242 242 Volvo Volvo 242 242 C C C10 10 C10 C09:32:00 10 09:32:00 10 09:32:00 09:32:0 29 Are Tørnby NMK Aurskog Høland Volvo 242 09:32:00 Karianne Karianne Karianne Karianne Ramstad Ramstad Karianne Ramstad Ramstad NMK NMK NMK Modum Modum Modum NMK og NMK Modum og Sigdal ogSigdal Modum Sigdal og Sigdal og Sigdal Morten Morten Morten Karlsen-Haugen Karlsen-Haugen Morten Karlsen-Haugen Morten Karlsen-Haugen Karlsen-Haugen Martin Martin Erdmann Erdmann Martin Martin Erdmann Erdmann NMK NMK Gardermoen Gardermoen NMKNMK Gardermoen Gardermoen AreAre Tørnby Tørnby Are Are Tørnby Tørnby Martin Erdmann NMK Gardermoen Are Tørnby 20 Rune 20Rune Rune Kittelsen 20 Kittelsen Kittelsen Rune 20 Rune Kittelsen Kittelsen Kristiansand Kristiansand Kristiansand Kristiansand Automobilklubb Kristiansand Automobilklubb Automobilklubb Automobilklubb Automobilklubb Volvo Volvo Volvo 940940 940 EVO Volvo EVO Volvo EVO 940 940 EVOEVO B B B 10 10 B 10 B09:23:00 10 09:23:00 09:23:00 10 09:23:00 09:23:0 30 Jarle Jarle de 30 de Oliveira Jarle Oliveira 30 Oliveira Jarle de Granheim Oliveira Granheim deGranheim Oliveira Granheim Granheim NMK NMK Elverum Elverum NMK NMK Elverum Elverum Honda Honda Civic Civic Honda Type Honda Type R Civic EP3 RCivic EP3 Type Type R EP3 R EP3 C C C11 11 C11 C09:33:00 11 09:33:00 11 09:33:00 09:33:0 30 Jarle de NMK Elverum Honda Civic Type R EP3 09:33:00 Pål Pål Kittelsen Pål Kittelsen Kittelsen Pål Kittelsen Pål Kittelsen Kristiansand Kristiansand Kristiansand Kristiansand Automobilklubb Kristiansand Automobilklubb Automobilklubb Automobilklubb Automobilklubb Rune Rune Rune Kittelsen Kittelsen Kittelsen Rune Rune Kittelsen Kittelsen TBA TBA Jarle Jarle de de Oliveira Jarle Oliveira Jarle de Granheim Oliveira Granheim deGranheim Oliveira Granheim Granheim TBA TBATBA Jarle de Oliveira

Useedede eedede Useedede Useedede førere. Useedede førere. førere. Klasse førere. Klasse Klasse førere. 10-14 Klasse 10-14 10-14 Klasse 10-14 10-14 Anette Anette Fjeld Fjeld Anette Anette FjeldFjeld KNA KNA Halden Halden KNAKNA Halden Halden Anette Fjeld KNA Halden

32 Glenn Glenn Johansen 32Johansen Glenn 32 Glenn Johansen Johansen Kristiansand Kristiansand Kristiansand Automobilklubb Kristiansand Automobilklubb Automobilklubb Automobilklubb Opel Opel Corsa Corsa Opel A GSI A Opel Corsa GSI Corsa A GSI A GSI 32 Glenn Johansen Kristiansand Automobilklubb Opel Corsa A GSI OleOle Kristoffer Ole Kristoffer Apeland Dybvik Apeland Kristiansand Automobilklubb Kristiansand Automobilklubb Glenn Johansen Glenn Glenn Johansen Johansen Kristoffer OleDybvik Kristoffer Dybvik Apeland Dybvik Apeland Kristiansand Kristiansand Automobilklubb Automobilklubb Glenn Johansen Ole Kristoffer Dybvik Apeland Kristiansand Automobilklubb Glenn Johansen

C C C11 11 C11 C09:34:00 11 09:34:00 11 09:34:00 09:34:0 09:34:00

C C C12 12 C12 C09:35:00 12 09:35:00 12 09:35:00 09:35:0 09:35:00

Total al Total antall antall Total startende startende Total antall antall istartende gruppen: i gruppen: startende i18 gruppen: 18 i gruppen: antall startende i gruppen: 18 18 18

asse Klasse 17. Klasse 17. Volvo Klasse Volvo 17. original, original, 17. Volvo Volvo A+B+C-førere original, A+B+C-førere original, A+B+C-førere A+B+C-førere Klasse 17. Volvo original, A+B+C-førere

33 Øystein Øystein 33 Hansen Øystein Hansen 33Hansen Øystein Hansen Hansen 33 Øystein Lill-Katrin Lill-Katrin Hansen Lill-Katrin Hansen Lill-Katrin Hansen Hansen Lill-Katrin Hansen

NMK NMK Gardermoen Gardermoen NMKNMK Gardermoen Gardermoen NMK Gardermoen NMK NMK Gardermoen Gardermoen NMKNMK Gardermoen Gardermoen NMK Gardermoen

Volvo Volvo Volvo VolvoVolvo Øystein Øystein Hansen Øystein Hansen Øystein Hansen Hansen Øystein Hansen

34 Kai34 Kai Roar Roar 34Skjærbekk Kai 34 Skjærbekk Roar Kai Roar Skjærbekk Skjærbekk Kai Roar Skjærbekk Jeanett Jeanett Haug Haug Jeanett Haug Jeanett Haug Jeanett Haug

NMK NMK Hamar Hamar NMKNMK Hamar Hamar NMK Hamar NMK Hamar NMKNMK Hamar NMK Hamar Hamar NMK Hamar

Volvo Volvo 940940 Volvo 940 940 C C C17 17 C17 C09:37:00 17 09:37:00 17 09:37:00 09:37:0 Volvo 940Volvo 09:37:00 Roar Skjærbekk KaiKai Roar Skjærbekk Kai Roar Kai Roar Skjærbekk Skjærbekk Kai Roar Skjærbekk

35 Stein Stein Frederic 35 Frederic Stein 35 Akre Stein Frederic Akre Frederic AkreAkre 35 Stein Frederic Akre Eivind Eivind Akre Akre Eivind Eivind AkreAkre Eivind Akre

Finnskoga Finnskoga MK Finnskoga MK Finnskoga Finnskoga MK MK MK Finnskoga Finnskoga MK Finnskoga MK Finnskoga Finnskoga MK MK MK

Volvo Volvo 240240 Volvo 240 240 C C C17 17 C17 C09:38:00 17 09:38:00 17 09:38:00 09:38:0 Volvo 240Volvo 09:38:00 Stein Stein Frederic Frederic Stein Akre Stein Frederic Akre Frederic AkreAkre Stein Frederic Akre

36 Jan Jan Fredrik Fredrik 36Fredrik Jan 36 Bonden Bonden Jan Fredrik Fredrik Bonden Bonden 36 Jan Bonden Mathias Mathias T. Johansen Mathias T. Johansen T. Johansen T. Johansen Mathias T.Mathias Johansen

Kristiansand Kristiansand Kristiansand Automobilklubb Kristiansand Automobilklubb Automobilklubb Automobilklubb Volvo Volvo 240240 Volvo 240 240 C C C17 17 C17 C09:39:00 17 09:39:00 17 09:39:00 09:39:0 Kristiansand Automobilklubb Volvo 240Volvo 09:39:00 Kristiansand Kristiansand Kristiansand Automobilklubb Kristiansand Automobilklubb Automobilklubb Automobilklubb JanJan Fredrik Fredrik Jan Bonden Bonden Jan Fredrik Fredrik Bonden Bonden Kristiansand Automobilklubb Jan Fredrik Bonden

37 Stian Stian Kristiansen 37 Kristiansen Stian 37 Stian Kristiansen Kristiansen 37 Stian Kristiansen Andreas Andreas Viksmoen Viksmoen Andreas Viksmoen Andreas Viksmoen Andreas Viksmoen

NMK NMK Hamar Hamar NMKNMK Hamar Hamar NMK Hamar NMK Hamar NMKNMK Hamar NMK Hamar Hamar NMK Hamar

Volvo Volvo 240240 Volvo 240 240 Volvo 240Volvo Stian Kristiansen Stian Kristiansen Stian Stian Kristiansen Kristiansen Stian Kristiansen

38 Jon Jon Anders Anders 38Anders Jon 38 Nordby Nordby Jon Anders Anders Nordby Nordby 38 Jon Nordby ErikErik Hansen Hansen Erik Erik Hansen Hansen Erik Hansen

NMK NMK Gardermoen Gardermoen NMKNMK Gardermoen Gardermoen NMK Gardermoen NMK NMK Gardermoen Gardermoen NMKNMK Gardermoen Gardermoen NMK Gardermoen

Volvo Volvo 240240 Volvo 240 240 C C C17 17 C17 C09:41:00 17 09:41:00 17 09:41:00 09:41:0 Volvo 240Volvo 09:41:00 JonJon Anders Anders Jon Nordby Nordby Jon Anders Anders Nordby Nordby Jon Anders Nordby

39 Mats Mats Åsheim 39 Åsheim Mats 39 Mats Åsheim Åsheim 39 Mats Åsheim Vilma Åsheim Vilma Åsheim Vilma Åsheim Vilma Åsheim Vilma Åsheim

Finnskoga Finnskoga MK Finnskoga MK Finnskoga Finnskoga MK MK MK Finnskoga MK Finnskoga Finnskoga Finnskoga MK Finnskoga MK MK MK

Volvo Volvo 244244 Volvo 244 244 Volvo 244Volvo Mats Åsheim Mats Mats Åsheim Åsheim Mats Åsheim Mats Åsheim

40 Anders Anders 40 Østmo Østmo Anders 40Østmo Anders Pedersen Pedersen Østmo Østmo Pedersen PedersenNMK NMK Hadeland Hadeland NMKNMK Hadeland Hadeland 40 Anders Pedersen NMK Hadeland Hans Fredrik Hans Arnesen Fredrik Arnesen NMK Hadeland NMKNMK Hadeland Hans Fredrik Arnesen Hans Fredrik Arnesen NMK Hadeland Hadeland Hans Fredrik Arnesen NMK Hadeland

C C C17 17 C17 C09:36:00 17 09:36:00 17 09:36:00 09:36:0 09:36:00

C C C17 17 C17 C09:40:00 17 09:40:00 17 09:40:00 09:40:0 09:40:00

C C C17 17 C17 C09:42:00 17 09:42:00 17 09:42:00 09:42:0 09:42:00

Volvo Volvo 940940 Volvo 940 940 C C C17 17 C17 C09:43:00 17 09:43:00 17 09:43:00 09:43:0 Volvo 940Volvo 09:43:00 Anders Østmo Pedersen Anders Østmo Anders Anders Pedersen Østmo Østmo Pedersen Pedersen Anders Østmo Pedersen

Total al Total antall antall Total startende startende Total antall antall istartende gruppen: i gruppen: startende i8gruppen: 8i gruppen: 8 8 antall startende i gruppen: 8

asse Klasse 19. Klasse 19. Debutanter Klasse Debutanter 19. 19. Debutanter Debutanter Klasse 19. Debutanter

41 Emil Emil Sivesind 41 Sivesind Emil 41 Emil Sivesind Sivesind 41 Emil Sivesind Henrik Henrik Paulsen Paulsen Henrik Henrik Paulsen Paulsen Henrik Paulsen

NMK NMK Krabyskogen Krabyskogen NMKNMK Krabyskogen Krabyskogen NMK Krabyskogen NMK NMK Krabyskogen Krabyskogen NMKNMK Krabyskogen Krabyskogen NMK Krabyskogen

Volvo Volvo 940940 Volvo 940 940 Volvo 940Volvo Emil Emil Sivesind Sivesind EmilEmil Sivesind Sivesind Emil Sivesind

Total al Total antall antall Total startende startende Total antall antall istartende gruppen: i gruppen: startende i1gruppen: 1i gruppen: 1 1 antall startende i gruppen: 1

talt Totalt antall antall Totalt startende Totalt startende antall antall startende i løpet: istartende løpet: 41i41 løpet: i løpet: 41 41 Totalt antall startende i løpet: 41

16

RALLY TRON 2022

Norsk Norsk Motor Motor Norsk Klubb Klubb Motor - "NMK - Klubb "NMK Rallysystem" Rallysystem" - "NMK Rallysystem" Norsk Motor Klubb - "NMK Rallysystem" Norsk Motor Klubb - "NMK Rallysystem"

D D D19 19 D19 D 09:44:00 19 09:44:00 19 09:44:00 09:44:0 09:44:00


Gassen i bånn… Jonstad Auto heier på deg og Rally Tron 2022 Vi holder hjulene i gang. Øvre Månavei 350, 2560 Alvdal • 940 50 730 • post@jonstadauto.no

Vi leverer alt innen grus og pukk, når kvalitet teller.... Vi leverer kvalitetsmasser fra Auma og Hanestad Steinbrudd. Transport av masser ordner vi, og kan levere hjemme på gårdsplasser eller ferdig lagt på veier. Masser kan også hentes direkte i våre grustak.

www.slillestrom.no


ARBEIDSOMRÅDE: • • • • • • • •

VA-anlegg Masseforflytning/transport Graving av veier/tomter Vedlikehold av veier - hele året Grøfting/drenering Klipping av biovirke Levering av grus og pukk Tining av stikkrenner/ vannledninger

• Mekanisk arbeid; sveising, maskinering • Bygging av stålkonstruksjoner • Sauegrinder; solide og lokalprodusert MASKINPARK: GRAVEMASKINER:

• 2,5 tonn, 8 tonn og 19 tonn med hydrauliske hammere LASTEBILER:

• 3 stk dumperbiler med henger • 1 stk med underliggende skjær • Transporthenger • Hjullaster

Engstrøm Mekaniske Verksted og Ingeniørtjenester AS www.engstrommek.no post@engstrommek.no TLF: 970 34 945

2560 Alvdal Mobil: 911 52 038


Din lokale ATV/UTV forhandler! Vi ønsker alle sjåfører lykke til med årets løp!

TYNSET Elfengveien 2, 2500 Tynset tynset@moller.no Telefon: 24 03 51 40

Nord Østerdalsveien 5166, 2560 Alvdal 97 97 39 00 / 90 76 89 28 trafikkskolen@neslund.no

Telefon: 78 89 68 38 | tynset@elon.no

www.elon.no


atsport.no

Telefon: 62 48 82 30 • E-post: post@noes.no

www.noes.no


RALLY TRON 2022

21