__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 14

14

Hart van Nijmegen - juli 2019

Mensen in de…

AFSPREKEN EERSTGEBOREN

Sanne (9) en Iris (8) lopen samen met oma van school naar huis. Ze moeten er even goed over nadenken, maar komen tot de conclusie dat ze voor de derde keer afspreken. Ze zitten op basisschool De Hazesprong in klas 5b van meesters Rob en Frank. Vorig jaar hadden ze juffen, die vonden ze ‘ietsje leuker’. De meesters zijn soms iets strenger, maar op vrijdag krijgen ze altijd leuke lessen. Iris vindt vooral aardrijkskunde en rekenen leuk, de voorkeur van Sanne gaat uit naar tekenen. Ze hebben een druk weekprogramma waardoor ze niet vaak kunnen afspreken. Iris gaat twee middagen naar bso Struin, heeft drie keer zwemtraining en een dag ballet. Sanne doet aan blokfluit en turnen. Of ze op de foto mogen? Daar moeten hun ouders toestemming voor geven. Ze kennen de drie mobiele nummers uit het hoofd.

klinkt chiquer Dries Baadenhuijsen (‘het rkt als geboren dan het is’, 46 jaar oud) we al twintig jaar bij en getogen Nijmegenaar achter de balie in de Van der Stad. Hij begon ofd van het projectenHertogstraat en is nu ho vier kinderen onder bureau. Vandaag heeft hij deren Milou (2), Youp zijn hoede. Zijn eigen kin klasgenootje van (5) en Dries (7), plus Isa, een hun huis aan het Dries. Ze zijn op weg naar ar hij nu zeven jaar Alphons Sieberspad, wa one. Dries is hun woont met zijn vrouw Sim n kind in de straat. eerste, en het eerstgebore rd er bij de buren een Een paar dagen later we derboerderij komen jongen geboren. Bij de kin ze vinden het erg ze bijna iedere vrijdag en je terugkomt in de leuk dat het stoomtreint g in gezeten toen hij Goffert. “Dries heeft er no nog een foto van.” klein was. Daar hebben we

HERMAN

met Marion van Aanholt (60) wandelt drie tot vier keer per dag bullhonden Herman (12) en Luna (3). Luna is een rasechte Franse g. kruisin een is en gen Gronin dog uit Rotterdam, Herman komt uit terug kwam en “Zijn moeder is ontsnapt door het kattenluikje wie de met Herman en andere pups, haha. We hebben geen idee in vader is. Hij had in ieder geval haar en een staart.” Luna kwam verzon n honde e ander de het gezin na een herplaatsing, voor n we nen de kinderen de naam. “Altijd mensennamen. Zo hebbe in jaar een Willem en een Rita gehad.” Marion woont nu dertien huis in de Wezenlaan, met veel plezier. “Ik wilde graag een oud grote de met blij vooral is een omgeving met reuring. Mijn man een ook nu n garage, waar vier oldtimers in passen. We hebbe oldtimer-camper gekocht. Die staat erachter.”

Profile for Hart van Nijmegen

Hart van Nijmegen - juni 2019  

In dit nummer aandacht voor de Vierdaagse, de renovatie van de Kolping en de nieuwe AH aan de Groenestraat.

Hart van Nijmegen - juni 2019  

In dit nummer aandacht voor de Vierdaagse, de renovatie van de Kolping en de nieuwe AH aan de Groenestraat.

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded