Page 1

Als de on kwalit twikkeling en eit van de lera centra a r al staa t.

COMPETENTIE THERMOMETER

De Bloei Competentie Thermometer is een unieke methode om inzicht te krijgen in de vakbekwaamheid, de ontwikkelingsmogelijkheden en drijfveren van medewerkers binnen het onderwijs.


COMPETENTIE THERMOMETER

www.bloeifactor.nl

De Bloei Competentie Thermometer in het kort Als de werkgever in het onderwijs weet u dat de kwaliteit van het onderwijs vooral wordt bepaald door de kwaliteit van uw leerkrachten.

De volgende onderzoeksmethoden worden gebruikt: Observaties op de werkplek (op basis van een vooraf opgesteld draaiboek voor de deelnemer) Steekproeven (daadwerkelijk te tonen tastbare resultaten door de deelnemer)

De Bloei Competentie Thermometer is een unieke assesmentmethode, gericht op de ontwikkeling van talent. Het instrument is tot stand gekomen door middel van een intensieve samenwerking tussen arbeidspsychologen en onderwijsprofessionals. Bij het ontwerp van ieder assessmentprofiel is rekening gehouden met een zo groot mogelijke objectiviteit, validiteit en betrouwbaarheid ten aanzien van de resultaten. De methode onderscheidt zich door de praktijkgerichte aanpak. Via observaties op de werkplek, steekproeven en aanvullend psychometrisch onderzoek krijgt u een objectief beeld van de mogelijkheden van uw onderwijsprofessionals.

360-graden feedback Gestructureerd interview Capaciteitentest Persoonlijkheidsvragenlijsten Interesseonderzoek Reflectie op het arbeidsverleden

“

Ik gebruik het binnen mijn school om het groeipad van mijn leerkrachten uit te zetten en hun sterke kanten te benutten!

�


COMPETENTIE THERMOMETER

Concrete rapportage Via de Bloei Competentie Thermometer beschikt u direct over een praktische rapportage met betrekking tot de kwaliteiten en ontwikkelingsmethoden van uw medewerker U krijgt concrete tips, waarmee u en de medewerker onmiddelijk aan de slag kunnen. U ontvangt het rapport op de dag van de afname. Elk rapport bestaat in ieder geval uit: Competenties Persoonlijkheid Motivatie Capaciteiten Ontwikkeltips

De rapportage was helder en overzichtelijk. Heerlijk om in één dag zo’n scherp beeld neer te zetten.


COMPETENTIE THERMOMETER

www.bloeifactor.nl

Professionele aanpak

Assessment bestellen

Onze assessoren zijn gecertificeerd en exclusief opgeleid om assessments met de Competentie Thermometer af te nemen.

Voor meer informatie of intake gesprek kunt u contact opnemen met HarriĂŤt Kollen. De kosten voor een assessment zijn vanaf â‚Ź 899,- (exclusief BTW).

De basis van ieder assessment is wetenschappelijk onderbouwd. De assessoren beschikken daarnaast over benchmarks, zodat u verzekerd bent van een objectieve rapportage. Onze assessoren werken met een unieke iPad-applicatie die speciaal is ontworpen om op school zelf het assessment af te kunnen nemen.

Voordelen van de Bloei Competentie Thermometer: Snel en voordelig Valide en betrouwbaar Objectieve uitslag Voor diverse functies beschikbaar Zeer praktijkgericht Concrete rapportage Bloei Emmastraat 64 6828 HH Arnhem

T: +31(0)6 - 41305840 E: info@bloeifactor.nl W: www.bloeifactor.nl

Bloei Competentie-Thermometer  

De Bloei Competentie Thermometer is een unieke methode om inzicht te krijgen in de vakbekwaamheid, de ontwikkelingsmogelijkheden en drijfver...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you