Page 1

Adopteer een

stoel


Waarom een stoelenadoptieplan? Muziekgezelschap De Harmonie Barneveld investeert een aanzienlijk bedrag in het nieuwe Schaffelaartheater. Deze investering wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren. Ook uw hulp is hierbij onmisbaar.

Wat kost het? Er zijn totaal 570 theaterstoelen in de grote zaal en 200 theaterstoelen in de kleine zaal te adopteren.

Voor particulieren geldt: Grote zaal: Kleine zaal:

€ 350,00 (vrij van BTW) € 150,00 (vrij van BTW)

Voor bedrijven geldt: Grote zaal: Kleine zaal:

€ 350,00 (excl. 19% BTW) € 150,00 (excl. 19% BTW)

Bovengenoemde bedragen zijn per stoel voor een periode van vijf jaar.


Wat bieden wij u hiervoor? •

U krijgt voor dit sponsorbedrag gedurende een periode van vijf jaar uw naam op een verrassende wijze vastgelegd op de stoel.

U ontvangt een adoptiecertificaat.

U krijgt vóór de officiële opening een rondleiding door het Schaffelaartheater.

U wordt automatisch lid van de stichting ‘Vrienden van Jan’; normaal kost dit lidmaatschap € 25,- per jaar. Dit lidmaatschap geeft u onder andere de mogelijkheid als eerste te reserveren voor voorstellingen, zonder reserveringskosten. Ook krijgt u de theaterbrochure gratis toegestuurd.

U wordt uitgenodigd voor een speciaal concert voor theaterstoeladoptanten, waarbij u de mogelijkheid heeft om de geadopteerde theaterstoel te reserveren!

Hoe kunt u adoptant worden? Op www.adopteereenstoel.nl kunt u zien welke stoelen nog vrij zijn en u kunt dan direct een theaterstoel reserveren via het inschrijfformulier. Van De Harmonie ontvangt u schriftelijk een bevestiging van uw adoptie.

Muziekgezelschap De Harmonie biedt u een unieke mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de realisatie van het fantastische Schaffelaartheater Barneveld. Het theater opent medio 2009 haar deuren. Om de bouw van het Schaffelaartheater mogelijk te maken introduceert De Harmonie het stoelenadoptieplan. Gedurende een periode van vijf jaar mag u zich adoptant noemen van een theaterstoel in de grote of kleine theaterzaal.


Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Dat is een bekend gezegde dat ook hier opgaat. Wees er snel bij om er zeker van te zijn dat uw naam op een stoel in dit fantastische theater komt te staan. Er zijn slechts 770 stoelen beschikbaar voor adoptie.

Meer informatie Als u meer informatie wenst, kunt u www.adopteereenstoel.nl raadplegen. U kunt ook mailen naar adopteren@adopteereenstoel.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken via 0342 – 490950. Adopteer een stoel is een initiatief van Muziekgezelschap De Harmonie Barneveld.

Adopteer een stoel  
Adopteer een stoel  

U kunt een stoel adopteren in het Schaffelaartheater. Meer hierover vindt u in deze brochure!

Advertisement