Page 8

// ØVRIGE

Efter sammenlægningen med Tullamore Golf Club kaldes 18 hullers-banen i Ikast for Skovbanen.

han kunne låne noget arbejdstøj af mig, så vi sammen kunne gennemgå banen og finde ud af, hvad der skulle ske af forbedringer. Det var ikke så lidt, han allerede havde tænkt på, så i løbet af i år sker der mange tiltag, som vil føre til en bedre bane. Vi skal således bygge tre nye huller, tre nye greens, fem nye fairways, otte nye teesteder og en ny driving range, ligesom hulforløbet skal ænJeg har haft armene dres, så der fra klubhuset ikke bliver i vejret af jubel, siden mere end 100 meter til hverken 1. tee, 10. tee eller driving rangen. Jens Poulsen overtog

Company: Blend, Blendshe, BON’A PARTE, b.young, Casual Friday, Creme, Culture, Denim Hunter, Dranella, Educe, fransa, Gestuz, ICHI, Inwear, Kaffe, Karen by Simonsen og Matinique. 2200 mennesker beskæftiger DK Company, heraf 900 i Danmark.

- Jeg har haft armene i vejret af jubel, siden Jens Poulsen overtog Ikast Golf Klub, lyder det fra en storbegejstret Claus Studsgaard Nielsen. 48-årige Jens Poulsen har nemlig som nybagt dobbelt golfbaneejer afsløret Ikast Golf Klub. lige så store visioner, som har deDet er nyt for Claus Studsgaard Nielmonstreret som ejer af DK Company sen, at han ikke mere skal spekulere Claus Studsgaard Nielsen siden 2001. - Med sådan en visionær i billige løsninger i sin arbejdsmæssige chef føler jeg det nærmest som om, hverdag, for det har han stort set altid at jeg kan gå på vandet, fortsætter Claus måttet gøre gennem sine snart 10 år som Studsgaard Nielsen, som ved årsskiftet selv chefgreenkeeper i Ikast Golf Klub. Hans samblev greenkeeperchef for to golfbaner - 27 huller i lede 2018-banebudget for de fusionsklubber lyder Ikast Golf Klub og 9 huller i Tullamore Golf Club. på 4,5 millioner, og det er faktisk ikke meget til 36 huller, der skal passes af ni mand.

Mange forbedringer

- Dagen efter, at Jens Poulsen havde købt Ikast Golf Klub, kom han kørende ud til mig i sin Maserati og spurgte, om

8

Greenkeeperen nr. 1 - 2018

- Men den budgetramme kan jeg kun overholde, fordi vi der både på Ikast- og Tullamore-banen eksisterer en lang

Greenkeeperen nr1 2018  
Greenkeeperen nr1 2018  
Advertisement