Page 1

Groep 8 is in veel opzichten een bijzonder jaar… Er staat behoorlijk wat te gebeuren, zoals de Cito-toets, de voorbereidingen voor de middelbare school en misschien ga je op schoolkamp en wordt er druk gerepeteerd voor de musical. Na een periode van 8 schooljaren met de vertrouwde klasgenootjes, mag je natuurlijk geen enkel fuif missen. Ook jouw (of jullie) eigen fuif moet onvergetelijk zijn! Harba Lorifa snapt dat en denkt graag met je mee om er een geweldig feest van te maken.

Zaal & Aankleding Harba Lorifa beschikt over een paar zalen die geheel naar wens ingericht kunnen worden. Dat kan eventueel ook met discolicht en muziekinstallatie, waarop je een laptop met jouw favoriete nummers aan kunt sluiten. Zaalhuur Licht & geluid

€ 75,00 € 50,00

De zaal kan voorafgaand aan het fuif door jouzelf worden aangekleed. Wij zien dan wel toe op de brandveiligheid. Zo controleren wij bijvoorbeeld of er geen slingers of ander materiaal vlakbij warme lampen hangen.

Hapjes & Drankjes Voor een fuif werken wij met een stockvoorraad. Dat wil zeggen dat wij de dranken gekoeld voor je klaarzetten in de zaal. Na afloop kijken we wat er gebruikt is en dat brengen we in rekening. Frisdrank groot – 1,5 liter € 6,00 Huisgemaakte ranja, 1 liter € 4,50

Voor € 1,25 per kind zorgen wij voor een ronde bitterballen of bittergarnituur en voldoende schalen met chips, nootjes en zoute stengels. Deze worden in de loop van de avond een keer aangevuld. Voor een extra ronde bitterballen of -garnituur berekenen wij € 0,40 per kind.


Kampvuur Nog even wat liedjes van de schoolmusical zingen of gewoon wat sfeervolle hits? Dat klinkt altijd beter rondom het kampvuur. Wil je gebruikmaken van onze kampvuurplaats, dan rekenen wij hiervoor een bedrag van € 10,00. Wij zorgen dat er dan een mooi vuurtje brandt op het gewenste tijdstip. Adventure Golf Wil je het fuif combineren met een spelletje Adventure Golf (glow in the dark), dan ontvang je hier een mooie korting voor. Je betaalt dan € 2,00 per kind i.p.v. € 3,50.

En we gaan nog niet naar huis… Het fuif is klaar en iedereen gaat weer naar huis. Of toch niet? De feestgangers krijgen – op basis van beschikbaarheid – van ons een speciale korting van 20% op de overnachtingsprijs inclusief een heerlijk ontbijt. Informeer gerust even naar de mogelijkheden.

Wil je de locatie even bekijken en jouw wensen met ons bespreken? Loop dan gerust een keer bij ons binnen. Wij helpen je graag om er samen met jou een onvergetelijk fuif van te maken!

Harba Lorifa Bosherberg & Hostel Pastoor Heerkensdreef 20 5552 BG Valkenswaard

Tel: 040 201 53 34 E-mail: info@harbalorifa.nl Website: www.harbalorifa.nl

Brochure - Groep 8 - Klassenfuif  

Groep 8 is in veel opzichten een bijzonder jaar… Er staat behoorlijk wat te gebeuren, zoals de Cito-toets, de voorbereidingen voor de middel...

Brochure - Groep 8 - Klassenfuif  

Groep 8 is in veel opzichten een bijzonder jaar… Er staat behoorlijk wat te gebeuren, zoals de Cito-toets, de voorbereidingen voor de middel...

Advertisement