Page 1

ENTER KULTURHUS FOR BARN OG UNGE PÅ TILLER


Gjennom 23 år har Rostenklubben, nå ENTER, vært et fritidstilbud for unge i og omkring Tiller bydel. ENTER er en del av Kulturenheten, Trondheim kommune. ENTER er brukerstyrt. Det vil si at ungdommene selv får være med å planlegge og arrangere alle åpne kvelder under de rammer som er gitt av Trondheim kommune. Vi har et bredt og mangfoldig kultur og aktivitetstilbud. I tillegg har vi fokus på mat og helse og serverer derfor sunn varm mat til en billig penge på alle åpne kvelder. ENTER har et eget tilbud for døve og tunghørte ungdommer. Huset har også et tilrettelagt tilbud for fysisk og psykisk funksjonhemmede. Det er alltid ansvarlige voksne tilstede. ALLE ARRANGEMENT ER RUSFRI!

2

TIDLIGERE HET DET ROSTENKLUBBEN. NÅ - PÅ INITIATIV FRA UNGDOMMENE SELV HAR KLUBBEN SKIFTET NAVN TIL:

ENTER

KULTURHUS FOR BARN OG UNGE PÅ TILLER


ÅPNINGSTIDER MANDAG kl. 17:00 - 21:30 Åpent for ungdom 8. - 10. trinn TIRSDAG kl. 17:30 - 20:00 Tirsdagsklubben Tilrettelagt fritid: åpent hus for fysisk og psykisk funksjonhemmede. ONSDAG kl. 17:00 - 22:00 Åpent for ungdom 13 - 17 år TORSDAG kl. 18:00 - 22:00 Åpent for tegnspråklige ungdommer 15 - 22 år FREDAG kl. 19:00 - 23:00 Åpent for ungdom 13 - 17 år (Åpent fredager i partallsuker. Åpningstiden kan variere noe.) Vi har i tillegg et tilbud for 4. - 7. trinnselever; ”Tweenies” fredager fra kl.16:00 - 19:00, i samarbeid med idrettslag og foreldre. Se egen flyer og info på nettsidene våre.

Alle tilbud er gratis!

(med unntak av enkelte arrangement som vil bli annonsert)

3


TILBUD OG UTSTYR PÅ ENTER Musikk/lydstudio I kulturhusets lydstudio kan man lage sin egen cd, programmere, mixe og spille inn musikk. I tillegg blir det gitt opplæring innen studioteknikk. Bandcontainer Huset har et øvingslokale for band. Bandcontaineren inneholder slagverk, sanganlegg, bass/gitarforsterkere og mikrofoner. Øvingslokalet leies ut til barne/ungdomsband (12-23 år), og koster 30,- pr time. Diskotek/scene Dette rommet har komplett lyd og lysutstyr. Her får ungdommene prøve seg som Dj`s, lyd/lys-ansvarlige og danseløver. I tillegg har vi en flyttbar scene som brukes til catwalk, teater og ikke minst konserter med ungdomsband, amatører og profesjonelle. Game/kinorom Her kan man kose seg med PS3, Nintendo Wii og film. Alt dette på storskjerm med hjemmekinoanlegg. Wii sports, Rockband, Fifa fotball og Singstar er noen av spillene som går igjen.

4


TILBUD OG UTSTYR PÅ ENTER Fiske og friluftsliv Vi drar på turer (isfiske, ski og fjellturer, bjørnesafari m.m.), 3 - 4 ganger i året. Disse blir annonsert god tid i forkant, og da er det mulig å melde seg på. Kafé Samlingsrom med ca. 40 sitteplasser. I kaféen har vi også møter med ungdommene angående hva som skal skje av arrangement og happeninger på huset. Dette blir gjort på en demokratisk måte, slik at alle brukere av kulturhuset har medbestemmelse. Kjøkken/kiosk Her lager vi sunn middag sammen med ungdommene. Vi har mat og kjøkkengrupper slik at de unge får muligheten til å lage mat, stå i kiosken, rydde og vaske opp. I kiosken selger vi nøtter, frukt, noen få Tine-produkter (juice, iste, youghurt etc.) og is om sommeren.

ENTER 5


TILBUD OG UTSTYR PÅ ENTER Skaterom Kulturhuset har en egen skateboard-rampe innendørs. Her kan man få opplæring av en av våre ansatte som har lang erfaring med skating. Foto, og forskjellig hobbyutstyr Her er det mulig å melde seg på ulike kurs, men også bruke utstyret på vanlige åpningskvelder. Kulturhuset har også biljard, bordtennis, dart og ”kicker” (fotballspill).

UTLEIE AV LOKALER Skal du/dere feire bursdag, eller ha klassefest? Da er det mulig å leie huset. Det koster kr 500,- pr arrangement. Ønsker du/dere en Dj, kommer et tillegg på kr 200,Det skal være minst to voksne over 25 år tilstede under utleie. Alle leieforhold og arrangement skal være RUSFRI!

6


KONTAKTINFORMASJON Adresse: Østre Rosten 39 (kulturhuset ligger i Rostenhallen) Geir Mikael Reijners Daglig leder, telefon: 952 63 095 geir-mikael.reijners@trondheim.kommune.no Brage Smith Kulturarbeider brage.smith@trondheim.kommune.no Camilla Skarpnes Kulturarbeider camilla.skarpnes@trondheim.kommune.no Per-Jørgen Olsen Tweenies, tilbud for barn 4.-7.trinn perjoro@gmail.com Katrine Hjertnes Tirsdagsklubben, Tilrettelagt fritid katrine.hjertnes@trondheim.kommune.no Marita Løkken Trondheim tegnspråklubb, for tegnspråklige ungdommer marita.lokken@trondheim.kommune.no Tarjei Roald Bern Trondheim tegnspråkklubb, for tegnspråklige ungdommer tarjei.bern@trondheim.kommune.no Chat med oss på MSN og facebook: rostenklubben@hotmail.com

7


ENTER 1.OPPLAG SEPTEMBER 2010 DESIGN: FRODE MYREN FOTO: ENTER TRYKK: GRAFISK SENTER

Enter kulturhus for barn og unge  
Enter kulturhus for barn og unge  

Brosjyre for Enter, tidligere Rosten fritidsklubb på Tiller i Trondheim

Advertisement