Page 1

St채da med stil och finess.


”Sopor, afskräden och andra affall från hushållen, samt den vid rengjöring af gårdar och gata uppsamlade orenlighet, skola derest de icke genast bortföras, förvaras i med lock försedda täta baljor eller soplårar, ej större än att de med lätthet och ofta kunna tömmas och få i dessa kärl på inga vilkor utslås flytande ämnen.” Kommunfördningen gällande renhållning från 1897.


Ett rent nöje. Att hålla rent och snyggt omkring sig är något de flesta ser som en självklarhet. Trots det har städningen fått ett oförtjänt dåligt rykte. Det ändrar vi gärna på. Vi har arbetat med underhåll, städning och lokalvård så länge vi kan minnas. Och vi älskar det. Städning är kul. Vill du också att städningen och underhållet ska bli både enklare och roligare så har du svaret här. Vår egen uppfinning Soplådan Hugo är utvecklad från egna erfarenheter och tillsammans med andra användare för att göra städning och renhållning både ergonomiskt och ekonomiskt bättre för alla. Att städningen skall gå enkelt och smidigt visste man redan för över hundra år sedan. Nu har vi tagit den kunskapen in i framtiden. Välkommen att städa med stil och finess. Janos Harangi,

STÄDARE, UPPFINNARE OCH UNDERHÅLLARE.


Soplådan Hugo Hugo är ingen slump. Han har utvecklats med oss i över 20 år nu. Från vår första hembyggda prototyp har vi gjort ett antal modifieringar, förbättringar och förfinat både design och funktion för att det skall bli en äkta underhållsmaskin. Soplådan Hugo är specialanpassad för att fungera för fastighetsbolag, fastighetsskötare, industri, verkstäder, restauranger och bensinmackar. Givetvis funkar den lika bra på alla ställen där det skräpas ned och där man vill städa med stil.


Ergonomisk design med fok

Lådan är lös.

När du sopat klart, eller när lådan är full av skräp, greppar du bara smidigt handtaget på toppen, lyfter ur lådan och tömmer i närmsta soptunna eller säck. Lätt. Som en plätt... eller låda.

Låt oss börja med att ge dig ett handtag.

Greppvänligt, justerbart och utformat så att Hugo blir lättmanövrerad och din arbetsställning blir bekväm och ergonomisk. Inga krökta ryggar här inte.

Funktionsdesign.

En design som inte fanns på våra första Hugo var den lilla rundeln i toppen på lådan. Utan den blir det besvärligt att sopa in hela vägen in i lådan. Idag finns den, och det är busenkelt!


kus på funktion och enkelhet.

Fäst dig vid detaljerna.

Små detaljer som gör skillnaden. Snabbfästen för både skräpplockare och sopborste gör att du har med dig allt vart du går, och de är alltid lättåtkomliga och finns till hands.

Tuff på jobbet

Hugo är en tuffing. Rostfritt stål, rejäla nitar och skruvar gör Hugo till en av dina bästa kompisar att räkna med i vått och torrt.

Hjul, hjul, strålande hjul. Att vara snabb är inte kanske det viktigaste. Men att vara lättrullade och smidiga att köra på såväl kullersten som industrigolv.. Våra mjuka gummihjul är slitstarka och slukar alla ojämnheter. i gatan Hjulefrid åt alla.


Referenser

Vi har nöjda och trogna kunder. Här är några röster från några användare. Sammanlagt har dessa herrar använt Hugo i ett drygt halvsekel. Det gör man inte om man inte är nöjd.

TONY

JÖRGEN

TOMMY

LUNDBERGS FASTIGHETSBOLAG

PREEM BENSINSTATION

HASCO FORMSERVICE

ÅR MED HUGO: 16

ÅR MED HUGO: 11

ÅR MED HUGO: 10

”Lättmanövrerad, enkel att sopa in skräp i. Slipper bära tung när man fyllt den med sand och grus. Lättåtkomliga hållare för alla redskap.

”Lättanvänd, lätt att tömma och smidig att jobba med”

STIG

MATS, CHRISTIAN OCH SIMON

IRO VERKSTADSINDUSTRI

BOLON GOLVTILLVERKARE

ÅR MED HUGO: 15

ÅR MED HUGO: 10

”Hugo är den bästa städkompis jag nånsin haft.

Hugo rymmer mycket, står stabilt när man sopar in i den och den är lättkörd.

”Bra funktion. och väldigt enkel att sopa in smutsen i. Vi är supernöjda med Hugo”


WWW.SOPLADANHUGO.SE 0321-183291 PROCON@TELIA.COM

Procon - Soplådan HUGO  
Procon - Soplådan HUGO  

Städa med stil och finess

Advertisement