Tasty

Page 1

One Tasty Day


Ibland rusar livet på snabbt. En snabb kaffe på stan på väg till kontoret. Andra dagar hinner man med påtår, långfrukost – att läsa tidningen och andas ut. Det är så livet är idag. Dagarna skiftar. Det viktiga är att må bra i alla lägen. Vi kan se till att du trivs i dina byxor. Vi kan ge dig den där sköna känslan av frihet, oavsett om livet rullar snabbt eller i mera maklig takt.


07.48 Frukost. Hemma i lugn och ro eller i fart p책 stan.10.23 Förmiddag. Projektledning eller promenad.

Livet förändras så länge man lever. Tur är väl det. När man blir äldre blir man oftast klokare och prioriterar annorlunda än tidigare. Att njuta av pensionen är skönt, precis som det är kul att vara mitt i händelsernas centrum. Oavsett var du bef inner dig i livet så f inns det sköna byxor som passar lika bra bland duvorna i skogen som hos de högsta hönsen på kontoret.


Att mötas och skratta tillsammans är viktigt. Att kunna njuta av livet och ta vara på det som verkligen betyder något. För oss betyder det mycket att veta att våra byxor passar alla typer av kvinnor. Unga, gamla, långa, korta, tjocka eller smala. Vår unika passform är skapad för att passa Er som är som kvinnor är mest – olika, fast nöjda med livet.


12.50 Långlunch. Skvaller, skratt och planering för kvällen.


Kvalitet och god smak. Lika viktigt då man väljer färska primörer, som då man väljer byxor. Primörerna håller sig kanske inte riktigt lika länge. En annan skillnad är att våra tidlösa modeller kommer i nya vackra färger varje år. Primörerna kommer tack och lov i samma år efter år. Vi har tillverkat byxor och jeans i mer än 40 år, och har aldrig tummat på vår kvalitet. Vi producerar våra byxor där hantverkskunnandet är stort och traditionen av kvalitetsskrädderi f inns kvar sedan generationer. Det gör att du alltid kan lita på ett par TA S T Y . Även om smaken ibland är som baken.

17.05 Saluhallen eller


snart hemma fr책n jobbet.


18.36 Fredag med familjen. Uppdukat för en skön fredagsmiddag.

En familj är alltid flera generationer. Att inte begränsa umgänget till ålder är ju skönt. Vi sätter aldrig en ålder på våra byxor eftersom vi idag inte talar så mycket om ålder. Vi är vem vi är, oavsett om vi är 37 eller 73. Kalla det tidlöst mode om du vill.P A S S F O R M S G U I D E

Det syns och känns när dina byxor sitter bra. Rak passform, kurviga former eller en smalare byxa som lyfter? Vi är alla olika och smaken är precis som baken, olika för oss alla. Varsågod, en liten guide till våra tre olika passformer. En välsittande byxa med något smalare passform över stuss och lår och medelhög midja. Stilren, bekväm och ger en snygg modern rak silhuett. Passformen är mer generös över stuss och lår. Midjan är hög och gör att byxan alltid sitter skönt och smickrar dina kurvor. En specialsydd byxa som håller in mage och lyfter stussen. Midjan har bekväm höjd och en avsmalnande passform på benen som ger en vacker silhuett.

ALF ERIKSSON AB

Storgatan 69. 523 31 Ulricehamn Tel: 0321–53 11 70 Fax: 0321–53 11 75

ae@alferiksson.se

www.alferiksson.se

www.facebook.com/tastyochboxerjeans


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.