Page 1

LANDSDÆKKENDE KAMPAGNE OM AT VÆRE EN NICE KAMMERAT BRUG DET I DIN UNDERVISNING Besøg www.dr.dk/ultragallaskole og læs mere om kampagnen. I august, hvor kampagnen for alvor går i gang, vil hjemmesiden være fuldt udstyret med undervisningsmateriale, lærervejledning, inspirationsfilm m.m.

er en landsdækkende kampagne. Den henvender sig dels til dig, som lærer og bidrager med nye aktiviteter til arbejdet med klassens trivsel. Og dels til børnene selv via DR Ultra, sociale medier og live shows. Kampagnen kører fra august 2014 og består af:

Sjove tiltag på de sociale medier.

Kampagnehjemmeside med gratis undervisningsmateriale, lærervejledning m.m.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til ultragallaskole@immergut.dk Send os din mailadresse allerede nu, så hører du fra os, når undervisningsmateriale, lærervejledning osv. ligger klar til dig.

Ultra_galla_a5_portrait_6s_lf.indd 1

Ni store live shows i Aalborg, Horsens, Odense og København med børnenes idoler og yndlingsværter.

Landsdækkende kampagne og shows om at være god ved andre

Tv-visning af live show på

10/06/14 09:46


GRATIS UNDERVISNINGSMATERIALE

KAMPAGNENS KENDTE ANSIGTER Tre populære tv-værter og komikere lægger ansigter til D’ Nice at være Nice. Jacob, Sofie og Nikolaj vil være værter ved de ni store live shows, og gennem hele efterårets kampagne kan børnene møde dem på www.dr.dk/ultragalla og i de sociale medier.

DR Ultra ønsker at bidrage til at styrke, fejre og selvstændiggøre børn. Derfor skyder tv-kanalen kampagnen i luften i august 2014. På www.dr.dk/ultragallaskole er der skabt et univers, der sætter fokus på trivsel og fællesskab.

Her kan lærere og elever: Finde gratis undervisningsmateriale til 3.-6. klasse. Få inspiration til, hvordan klassen kan arbejde med det gode fællesskab. Hente tips i lærervejledningen. Deltage i konkurrencen om at blive Ultra Nice Klassen 2014. Tage “Er Du Nice”-testen. Se videoer, som handler om sprogbrug, hjælpsomhed, opmærksomhed på andre samt adfærd i de digitale medier.

JACOB RIISING

NIKOLAJ STOKHOLM

Jacob vil under hele kampagnen og ikke mindst som vært ved de ni live shows spille rollen som den arrogante tv-vært, der bare er alt andet end nice. Han tryner sine medværter og tænker kun på at skabe plads til sig selv.

Nikolaj er den lidt nørdede type, der som barn måske selv har været offer for mobning. I dag er han en populær stand-upkomiker, og det giver ham styrke til at sætte sig op mod den dominerende Jacob. Nikolaj vil være den gennemgående karakter i skolekampagnen.

SOFIE LINDE Sofie kæmper som medvært en opslidende kamp for at få bare en smule plads i de store shows. Men Sofie er oppe mod Jacobs storhedsvanvid. Hun forsøger at være nice og tilfredsstille Jacob, men det frustrerer hende, at han fylder det hele.

VÆRDIGRUNDLAG bygger på positive værdier. Helt centralt står ønsket om at sætte fokus på at være en god kammerat, altså at være åben, villig og modig nok til aktivt at inkludere alle i fællesskabet. Både i skolen og i fritiden – både digitalt og i børnenes ”analoge virkelighed”. Mobning er fortsat et stort problem på mange danske skoler, særligt på mellemtrinnet. Med denne kampagne ønsker at imødegå mobningen ved at sætte fokus på god energi og på glæden ved at være sammen - alle sammen. har ingen løftede pegefingre, men er derimod en ”lykkeindsprøjtning”, hvor kernen består af glæde, humor, viden samt børnenes egne ideer

HØJ TOLERANCE = POSITIVT FÆLLESSKAB = GLÆDE Mennesket skaber sin identitet i samspillet med sine omgivelser og har derfor en medfødt længsel efter at høre til i fællesskaber. Et stærkt klassefællesskab har en højtolerancekultur med plads til forskellighed for alle børn. Mange faktorer har indflydelse på klassens generelle trivsel (sociale og faglige udvikling) og påvirkes af de kulturelle præmisser, der er gældende i den sammenhæng. Kilde: eXbus

Ultra_galla_a5_portrait_6s_lf.indd 2

10/06/14 09:46

ultragallabrochure  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you