Page 1

Prins Bernhardstraat 13 | Kampen

1


Geachte belangstellende,

Voor u ligt een brochure van Hanze Staete Makelaardij, namens de verkoper bedanken wij u voor uw getoonde belangstelling. Wij hopen dat u door middel van deze brochure, een goed beeld krijgt van de woning. Als er nog vragen zijn die niet doormiddel van deze brochure kunnen worden beantwoord of u wilt het huis (nogmaals) bezichtigen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 038-3556770 of via www.hanzestaetemakelaardij.nl hier kunt u tevens de meest actuele prijzen vinden van ons aanbod. Het kan gebeuren dat u nog niet helemaal overtuigd bent van de bekeken woning, gelukkig heeft HanzeStaete makelaardij een breed aanbod van huizen die in de (stille) verkoop staan. Maak uw wensen kenbaar en schrijf u vrijblijvend bij ons in. Op die manier kunnen wij u op de hoogte houden van ons aanbod. Indien u zelf uw woning nog gaat verkopen, of u hebt interesse in onze aankoopservice vraag dan naar onze unieke acties.

Met vriendelijke groet, Bionda Wilderdijk

2


Algemeen U zoekt een woning waar u zo in kunt trekken? Neemt u dan zeker de tijd om deze woning te bekijken. Goed onderhouden starters woning gelegen op een mooie locatie in de Oranjewijk. Op loopafstand van diverse scholen, winkels, het mooie stadspark en de historische binnenstad van Kampen Bijzonderheden:    

Geheel gerenoveerd in 2009 Zonnige achtertuin met achteruitgang Geïsoleerde schuur Centrale en rustige ligging

Indeling: En aan de voorzijde van de woning v.v. natuurstenen vloer, verwarming, gespacte wanden en grote raampartij aan voor- en achterzijde met dubbelglas en ventilatierooster. Kelderkast/trapkast ( 1.82 m x 0.94 m) waar ook de elektra-, gas- en watermeter is gesitueerd. Doorgang naar de moderne keuken (3.85 m x 1.90 m) in houten kleurstelling v.v. vaatwasser, inbouw combi magnetron/oven en afzuigkap. Vloer is dezelfde kleurstelling tegels als de woonkamer. Groot te openen raam met zicht op de tuin en toegangsdeuren naar de badkamer en tuin. Badkamer (2.68 m x 1.68m) welke ook in 2009 is gerenoveerd v.v. douche hoek met mengkraan, te openen ramen, hangtoilet, wastafel, opbergmeubel en designradiator. Tevens vindt u hier de aansluitingen voor wassen en drogen. 1e Verdieping:

Overloop (1.96 m x 3.20 m) v.v. laminaat, radiator, kast en kunststof draai/kiep-raam met dubbelglas. Slaapkamer 1 (3.59 m x 4.21 m) v.v. dakkapel met kunststof draai/kiep-raam en dubbelglas, laminaat in lichte kleurstelling, radiator, gespacte wanden. Slaapkamer 2 (2.75 m x 3.20 m) v.v. dakkapel met kunststofkozijnen, vaste kastenwand en airconditioning. 2e Verdieping: Zolder (4.33 m x 2.60 m)v.v. laminaat, dakraam en toegankelijk middels een vlizotrap.

Tuin:

Volledig bestrate plaats (8.39 m x 3.50 m) gelegen op het oosten. Toegang tot de steeg naar voorzijde van de woning en schuur (2.04 m x 1.95 m) v.v. bitumineuze dakbedekking, betonnen vloer, cv installatie (2012), elektra, water en radiator. Aanvaarding: In overleg

3


Afmetingen (LxBxH) Begane grond:

Tuin:

Gang Woonkamer Keuken Kelderkast Badkamer

2.40 m x 0.89 m x 2.66 m 3.78 m x 6.73 m x 2.66 m 3.85 m x 1.90 m x 2.20 m 1.82 m x 0.94 m x 2.23 m 2.68 m x 1.68 m x 2.20 m

:

Overloop Slaapkamer 1 Slaapkamer 2

1.96 m x 3.20 m x 2.26 m 3.59 m x 4.21 m x 2.26 m 2.75 m x 3.20 m x 2.26 m

:

Zolder

4.33 m x 2.60 m x 1.65 m

Plaats Schuur

8.39 m x 3.50 m 2.04 m x 1.95 m x 2.14 m

4


Bouwkundige gegevens Bouwjaar Dak Buitenmuren Binnenmuren Vloeren Plafonds Kozijnwerk

: : : : : : :

Isolatie Beglazing Algemeen onderhoud Meterkast Verwarming & Water Wassen & Drogen Ventilatie Telefoon CAI Berging

: : : : : : : : : :

1928 Zadeldak met pannen bedekt Spouwmuren Van hout en lichte bouwsteen Vloeren zijn van hout. Vloeren van aanbouw en keuken van beton Het plafond voorzien van spacwerk. Houten buiten- en binnen kozijnen op de begane grond, kunststof op de eerste verdieping. Dakisolatie aanwezig. Volledige isolerende beglazing. Geheel verbouwd in 2009 In de meterkast bevinden zich de gas- en watermeter en de elektrische installatie. Door middel van een CV HRE combiketel, d.d. 2012 Aansluiting aanwezig in bijkeuken. Natuurlijke ventilatie aanwezig in de badkamer. Aansluiting aanwezig Aansluiting aanwezig Schuur met ingang vanaf huis. Volledig geïsoleerd v.v. water, elektriciteit, CV ketel, radiator en raam.

Afmetingen (LxBxH)

Perceel oppervlakte

95 m²

Inhoud Inhoud woonfunctie Inhoud overige functie Gebouw gebonden

271m³ 0m³ 8,5m³

Gebruiksoppervlakten Woonoppervlakte Overige inpandige ruimte Gebouw gebonden

86m² 0m² 4m²

5


Kadastrale Kaart

6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


Foto impressie

18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


Locatie

28


Bezichtigingen:

Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats in overleg met Hanze Staete Makelaardij. Een onderhandeling hoeft niet tot een verkoop te leiden. Dus bezichtigingen mogen doorgaan als er al over een bod wordt onderhandeld. De z b s j, z s “ b ” s E b s mag dan wel een bod uitbrengen, maar krijgt daar geen antwoord op tot de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De makelaar zal geen mededeling doen over de hoogte van biedingen. Dit zou het overbieden kunnen uitlokken.

Onderhandeling: Biedingen op de woning dienen via Hanze Staete makelaardij te lopen. U bent pas in onderhandeling als de verkoper reageert op uw bod. Dus als de verkoper een tegenbod doet. U bent nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal overleggen.

Als ik de vraagprijs biedt, word ik dan de koper? Over deze vraag bestaan veel misverstanden. De Hoge Raad heeft namelijk in een vonnis bepaald dat de vraagprijs van een woning een uitnodiging is tot het doen van een bod. Als u de vraagprijs uit een advertentie of woninggids biedt, dan doet u een bod. De verkoper kan dan nog beslissen of hij uw bod wel of niet aanvaardt of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen.

Wanneer komt de verkoop tot stand? De verkoop komt pas tot stand als er over de prijs van het object, de opleveringsdatum en eventuele ontbindende voorwaarden overeenstemming tussen de aspirant koper en de verkoper is bereikt. De mondelinge afspraken worden dan door ons schriftelijk vastgelegd in een koopakte.

Waarborgsom: Standaard wordt in de koopovereenkomst een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

Koopovereenkomst: Na het bereiken van de mondelinge overeenstemming wordt van de koper en verkoper verlangd dat zij binnen 3 werkdagen medewerking zullen verlenen aan het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Makelaarscourtage: De woning die u gaat bekijken zal in de meeste gevallen met k.k. ( kosten koper) verkocht worden. Veel mensen denken dat daar courtage van de makelaar in zit, dit is echter niet het geval. De verkoper van de woning betaalt de makelaarscourtage aan ons, wij werken dan ook voor de verkoper van de woning.

29


Ontbindende voorwaarde voor financiering: De Koper kan het recht van ontbindende voorwaarde voor financiering in de koopakte laten opnemen. De standaard termijn hiervoor is 3 weken na mondelinge totstandkoming van de koopovereenkomst.

Wettelijke bedenktijd: De koper heeft na de schriftelijke vastlegging door beide partijen nog 3 dagen wettelijke bedenktijd. De verkoper houdt zich eveneens het recht voor binnen dezelfde hiervoor genoemde periode de koop, om welke reden dan ook, te kunnen ontbinden. De bedenktijd duurt maximaal 3 dagen en begint op de dag die volgt op de dag dat (een afschrift van) de tussen partijen opgemaakte akte aan de koper ter hand is gesteld, De bedenktijd eindigt tegen 24.00 uur van de laatste dag die van de bedenktijd deel uitmaakt. De bedenktijd eindigt nooit in het weekend of op een algemeen erkende feestdag. Notaris: De keuze van de notaris is voorbehouden aan de koper, echter onder de volgende beperkingen: Als de standplaats van de door de koper te bepalen notaris buiten de Gemeente Kampen valt dan komen de extra kosten, die die keuze met zich meebrengen, voor rekening voor de koper. Onder deze kosten kunnen vallen: * De kosten voor het opmaken van de notariĂŤle volmacht (indien de verkoper niet bij het transport aanwezig zal zijn) komen voor rekening van de koper. In dat geval zal de makelaar ook niet aanwezig zijn bij het notariĂŤle transport. * De meerkosten die een door de koper geselecteerde notaris in rekening brengt voor het doorhalen van de hypotheek van de verkoper (royementsakte) ten opzichte van het gangbare tarief van â‚Ź , -, en kadasterkosten (per hypotheek) komen voor rekening van koper. * Indien de gekozen notaris andere ongebruikelijke kosten (administratiekosten, dossierkosten, enz) aan verkoper doorberekent, komen deze voor rekening van de koper.

Voorbehouden: We hebben gestreefd naar een zo zorgvuldige weergave van de beschikbare gegevens. Toch dient u er vanuit te gaan dat de informatie in deze brochure slechts indicatief is. Deels zijn de gegevens verkregen door mondelinge overdracht. Naar alle zaken die voor hem/haar van belang zijn heeft de koper zijn eigen onderzoek plicht. Brochure: Deze brochure is met de meeste zorg voor u als kandidaat koper samengesteld. Voor de juistheid van de informatie in deze brochure zijn wij veelal in grote mate afhankelijk van derden en wij, noch de verkopende partij, aanvaarden dienaangaande enige aansprakelijkheid. Indien ingevuld, geeft het overzicht van vaste lasten slechts een indicatie van de woonlasten van de huidige bewoner(s). Bijgevoegde bouwtekeningen kunnen in de loop der jaren aangepast zijn, waardoor de tekeningen kunnen afwijken van de feitelijke situatie. Daarom kunnen aan bijgevoegde tekeningen geen rechten worden ontleend. Met betrekking tot de bijgevoegde lijst van zaken, is deze onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. De door ons kantoor verstrekte informatie dient uitsluitende te worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg of het doen van een bieding. Deze Brochure is met grote zorgvuldigheid gemaakt. Tekeningen, jaartallen, maatvoeringen en dergelijke, zijn een indicatie. Er kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend.53

30


31


32

Brochure Prins Bernhardstraat 13, Kampen  
Brochure Prins Bernhardstraat 13, Kampen  
Advertisement