Page 1

Værdi kr 45,–

lady Pure Color

// Tr avel in style // urban casual // NEW COMFORTING

God smag fortjener det bedste


vÆg: LADY pure color 5180 oslo

tendenser i tiden

forside: VÆg: Lady pure color 4625 nordisk hav Fodpanel: lady supreme finish matt 4625 nordisk hav

Med LADY Design kan du overføre metallets elegante finish til en malet flade og skabe dit helt eget unikke udtryk.

Der er fokus på personligt interiør, kreativitet og unikke farver.

væg: LADY pure color 9938 dempet sort dekorplade: to strøg LADY pure color 9938 dempet sort + LADY design 10509 guld effekt og 10510 kobber effekt

Der er noget herligt befriende over tidens fokus på det personlige interiør. Vi ønsker at skabe varme, originale rum med en historie, der nemt kan ændres med små subtile tiltag. Eller store... Giv dig selv lov til at være kreativ – og stol på din mavefornemmelse. På den måde er du med på en aktuel trend uden at forsvinde i mængden.

NEW COMFORTING

Stadig flere opdager, hvilken virkning matte vægge har på interiøret. LADY Pure Color er min helt klare favorit. Udover at tilføre rummet en helt særlig varme, så er denne matte maling fantastisk som kontrast til blanke døre og vinduesdetaljer. LADY Pure Color er også helt klart det bedste grundlag for det nye medlem i Lady-familien, nemlig LADY Design Gull/Kobber. Nu kan du overføre metallets elegante finish til væggen og skabe dit helt eget unikke udtryk.

lys væg: LADY pure color 10341 kalk gul væg: LADY pure color 288 mexico

Urban casual væg: LADY pure color 4710 duggblå

Tr avel in style

I dette farvekort har vi taget udgangspunkt i 3 aktuelle tendenser: New Comforting byder på enkelhed, stilhed og ro. Kreativitet og leg kendetegner Urban Casual. Travel in Style er en rejse ind i det glamourøse og eventyrlige. Farverne i hvert af temaerne harmonerer smukt med hinanden, så du er sikker på at lykkes med dine egne farvekombinationer.

En vigtig og nem måde at skabe en personlig stemning på er at vælge de rigtige farver. Og uanset om du er til det minimalistiske, eller du elsker det overdådige og dekadente, så er farver det krydderi, der danner grundlag for stemningen i rummet. De er selve fundamentet i boligens interiør. Med vores nye farvekort vil vi gerne vise glæden ved forandring. Vise at det gælder om at skabe personlighed og stemning. At du skal gribe penslen for at fortælle en historie. Din historie.

Lisbeth Larsen farvechef

D!

NYHE


VÆG: Lady pure color 4625 nordisk hav FODPANEL: lady supreme finish matt 4625 nordisk hav

tr avel in style Eventyrlig elegance + sofistikeret design

9918 klassisk hvit supermat lady pure color

10341 Kalk supermat lady pure color

10341 Kalk superblank lady supreme finish

4625 Nordisk hav supermat lady pure color

VÆg: Lady pure color 288 Mexico

Tag med på en rejse ind i det eventyrlige og glamourøse. Fordyb dig i den rigdom, der findes i farver; lad dem bevæge og omfavne dig med deres varme elegance. Synk ned i nuancer af blød overdådighed. Sofistikeret fløjl mod gyldne kontraster danner baggrund for stemningsfyldte møder og kalder de gode minder frem.

VÆg: Lady pure color 2846 bordeaux

3324 rubin supermat lady pure color

LADY Pure Color Supermatt til vægge og LADY Supreme Finish Superblank til træ – kombinationer der giver et stilfuldt interiør med elegante kontraster.

288 mexico supermat lady pure color

2846 bordeaux supermat lady pure color

4623 mørk indigo supermat lady pure color Rigtig gengivelse af farve og kvalitet kan udelukkende garanteres med LADY eller andre Jotun produkter, der er tonet i Jotun Multicolor. Farveoplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Farveprøver skal betragtes som vejledende.

VÆg: Lady pure color 10431 kalk

VÆg: Lady pure color 4623 mørk indigo skaB: Lady supreme finish matt 9918 klassisk hvit Lady supreme finish matt 2846 bordeaux æske: Lady supreme finish superblank 3324 rubin


VÆg: Lady pure color 10249 sober

VÆg: Lady pure color 2587 beat bord: lady supreme finish halvblank 1624 letthet

bord: Lady supreme finish halvblank 1624 letthet

vÆg: Lady pure color 5397 SCOOTER Fodpanel: Lady supreme finish matt 5397 SCOOTER

1624 letthet supermat lady pure color

553 ascoTt supermat lady pure color

1352 Form supermat lady pure color

5159 retroblå supermat lady pure color

urban casual vÆg: Lady pure color 553 ascott Striber: Lady pure color 2587 beat Spejl: Lady supreme finish halvblank 2587 beat

kreativ hverdag + Uformel atmosfære

Når dybe, stærke farvetoner møder robuste, maskuline elementer opstår der en ny industriel revolution. Gør oprør mod det etablerede, giv plads til leg og afslappethed. Tænk rå metal mod skøn vintage. Resultatet bliver en funktionel, afslappet og behagelig havn i storbyens kaos.

LADY Pure Color giver supermatte vægge og en unik farveoplevelse. Resultatet giver en blød og tidsrigtig atmosfære.

5397 SCOOTER supermat lady pure color

2587 beat supermat lady pure color

10249 sober supermat lady pure color Rigtig gengivelse af farve og kvalitet kan udelukkende garanteres med LADY eller andre Jotun produkter, der er tonet i Jotun Multicolor. Farveoplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Farveprøver skal betragtes som vejledende.

vÆG: Lady pure color 5180 oslo FODPANEL: Lady supreme finish matt 5180 oslo

5180 oslo supermat lady pure color


new comforting Harmonisk balance + dæmpet enkelthed

1622 refleksjon supermat lady pure color

552 tudor supermat lady pure color

2845 bevegelse supermat lady pure color

Det er drømmen om at bevæge sig stille gennem rummene. At genopdage den stilhed og ro, der findes i de poetiske variationer over en neutral og sensuel palet. Den pudrede, matte enkelhed der giver plads til indre styrke. Skandinavisk nøjsomhed og japansk renhed kompletterer hinanden smukt.

3323 TANKE supermat lady pure color

væg: Lady pure color 6315 jade Indramning rundt om dør: Lady pure color 6325 balanse Fodpaneler: Lady supreme finish matt 6315 jade / 6325 balanse Bagerste væg: lady pure color 1622 refleksjon

bord: Lady supreme finish matt 4710 duggblå plade: Lady supreme finish silkematt 6315 jade

væg: Lady pure color 4710 duggblå bord: Lady supreme finish silkematt 6325 balanse

Rigtig gengivelse af farve og kvalitet kan udelukkende garanteres med LADY eller andre Jotun produkter, der er tonet i Jotun Multicolor. Farveoplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Farveprøver skal betragtes som vejledende.

4710 duggblå supermat lady pure color

6325 balanse supermat lady pure color

6315 jade supermat lady pure color

væg: Lady pure color 1622 refleksjon fodpanel og bænk: lady supreme finish matt 10429 diskret

10429 diskret supermat lady pure color

væg: Lady pure color 2845 bevegelse

Blød stemning og lun elegance med LADY Pure Color Supermatt til vægge og LADY Supreme Finish Matt til fodpaneler, døre og andre interiørdetaljer. væg: Lady pure color 1622 refleksjon væg nederst: lady pure color 3323 tanke


nyhed lady design

smukke glansgr ader

GULd- OG KOBBEREFFEKTER

til tidsrigtige kontr aster

LADY DESIGN GULL/KOBBER giver dig en gylden mulighed for at skabe et individuelt og kreativt udtryk på vægge og møbler. Ved at bruge forskellige påføringsteknikker kan du skabe smukke skimmereffekter. Din egen kreativitet bestemmer om udtrykket bliver forsigtigt og transparent eller mere robust og industrielt.

LADY SUPREME FINISH flyder suverænt sammen og efterlader sig en smuk overflade på døre, fodpaneler, møbler, vindueskarme og andet interiør af træ. En unik teknologi der giver en hård, vaskbar og robust overflade. Emner, der er udsatte for slitage, holder sig derfor smukke i længere tid. LADY Supreme Finish findes i fire forskellige glansgrader: mat, silkemat, halvblank og superblank.

LADY DESIGN GULL/KOBBER passer fint som overstrøg på den matte vægmaling LADY Pure Color. Skimmereffekten og de smukke nuancer i kobber og guld kommer bedst frem på mørke underlag. Vi anbefaler farverne 9938 Dempet Sort, 4625 Nordisk Hav og 5180 Oslo. For at få en mere dækkende guld- eller kobberfarve anbefaler vi, at der påføres et enkelt lag i en mat maling (Lady Pure Color/Lady Supreme Finish Matt) i farven 1125 Guld eller 10012 Kobber, inden der males med LADY Design. LADY Design og din egen kreativitet kan bruges på malede og laserede overflader, lister og andre detaljer.

Vindueskarm: LADY supreme finish halvblank 9918 klassisk hvit

panel: LADY supreme finish matt 10341 kalk

Skab et elegant stilleben med effektmalingen LADY DESIGN.

LADY DESIGN tilfører interiøret en tidsrigtig skimmereffekt af guld og kobber.

D!

NYHE

LADY SUPREME FINISH MATT følger op på trenden med matte overflader. Nu kan fodpaneler, møbler og andet interiør forskønnes med et blødt og mat udseende. Træ malet i en mat glans giver rummet en rolig atmosfære og er et flot udgangspunkt for andet interiør.

Dør,karm og fodpanel: LADY supreme finish superblank 9918 klassisk hvit

ramme: LADY SUPREME FINISH 1125 GULd UNDERSTRØg + lady design 10509 guldeffekt vase: LADY design 10510 kobbereffekt

væg: LADY pure color 9938 dempet sort dekorplade: to strøg LADY pure color 9938 dempet sort + LADY design 10509 guldeffekt og 10510 kobbereffekt

Lady Supreme Finish halvblank giver vindueskarmen et diskret og elegant udseende. Ikke for meget og ikke for lidt, men lige det, der skal til for at fremhæve enkle detaljer på en smuk måde. Nogen gange skal der ikke så meget til for at skabe den lille forskel. Det drejer sig kun om små glansforskelle.

væg: lady pure color 9938 dempet sort + LADY design 10510 kobbereffekt

LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK hæver interiøret til nye højder. Sommetider har man nogle detaljer, der fortjener ekstra opmærksomhed, og da gælder det om at fremhæve det, man er stolt af. En superblank dør eller superblanke fodpaneler som kontrast til en mat væg er ganske enkelt smukt.


Besøg www.jotun.dk for yderligere information og idéer.

maling væg

Til glatte overflader som fx bygningsplader, pudset murværk og vægbeklædninger af spån, gips, glasvæv/filt og tapet.

maling træ

Til underlag som fx fodpaneler, karme, vinduer, møbler og mdf-plader.

LADY Pure Color Supermat maling med en unik farvegengivelse. Vores smukkeste vægmaling nogensinde.

LADY Supreme Finish Er ekstremt slidstærk og giver en suveræn finish på døre, karme og andet træværk.

LADY Wonderwall Giver holdbare, smukke og robuste vægge.

LADY Interior Finish Giver et smukt resultat på alt træværk. Tørrer hurtigt – mal to gange på samme dag.

LADY Væg 10 Silkemat maling med et flot udseende og en nem påføring.

LADY Classic Traditionel oliemaling der flyder flot sammen.

Maling loft

Til loftsbeklædninger som fx spån, glasvæv/filt, gips og pudset murværk. LADY Loft Husk at et nymalet loft bidrager til rummets helhed. LADY Loft er nem at påføre og har garanti for dækkeevne med to strøg.

Farverne i dette kort er udviklet specielt til Jotuns produkter. Jotun garanterer kun rigtig farvegengivelse ved anvendelse af Jotun produkter.

store farveprøver

Jotun Farvecenter Inde består af et bredt spekter af Jotuns allersmukkeste vægfarver i store prøver. Nogle af farveprøverne findes også i A3 format. Du finder det nye Farvecenter hos et udvalg af danske Jotun forhandlere. Se www.jotun.dk for at finde en forhandler nær dig.

effektmaling

Kan bruges på både glatte vægflader og emner af træ. LADY Design gull/kobber Transparent effektmaling, der skaber en smuk skimmereffekt i guld/ kobber på malede overflader.

Jotun Danmark A/S Jernet 6, DK-6000 Kolding Tel (+45) 76 30 32 00, www.jotun.dk Mailadresse: mail@jotun.dk

Forhandler

9DK000001 20000/2013 Foto: Siren Lauvdal Styling: Kråkvik d’Orazio Design: Allegro Møbler/rekvisitter: se www.jotun.no/lady for stylingoversigt Tak til: Living, Eske, Expo Nova, Magazin, Futura, Bolina, Verket interiør, Fritz Hansen, A. Huseby, Objektum, Balzac, Habitat, Norway Designs, Robert Tandberg

Lady har interiørmalinger til de fleste underlag

Lady Pure Color farvekort  
Lady Pure Color farvekort  

Farver med inspiration fra hele verden

Advertisement