Page 1

Zakelijke portretten & profielfoto’s

Hans Hiltermann


Zakelijk is persoonlijk 24/7. Werk of privé zijn nu werk én privé. Het gaat niet om de functie maar om de mens erachter. Die wil je als klant of relatie leren kennen. Want zakelijk is persoonlijk. Meer en meer.

Laat zien wie je bent Een zakelijk portret dat persoonlijk is. Dat jou zo aankijkt, dat je terug wilt kijken. Dat alleen de essentie laat zien. De mens en wie hij is. Of zij. Zonder franje, zonder poespas. Authentiek. Perfect geschikt ter ondersteuning van persoonlijke identiteit in de digitale wereld. Sociale media is communicatie Zenden en ontvangen. Interactie. Tekstueel en visueel. Wat betekent dan een profiel foto? Het is het eerste waar je naar kijkt. Een visitekaartje. Een kans om te laten zien wie je bent, waar je voor staat. Persoonlijk en zakelijk.


Zo ga ik te werk Ik maak een studio bij u op locatie. Dat scheelt reistijd en dus geld. Uw tijd besteed ik liever aan het maken van een goed portret. Met oprechte aandacht voor details: haar, kleding, de manier waarop iemand zit en kijkt. Reken daarom op 20 á 30 minuten per portret. Samen zoeken we uit welke foto het best past. En is het nog niet helemaal o.k.? Dan fotografeer ik nog een keer. Is de keuze gemaakt, dan zet ik met beeldbewerking de puntjes op de i.

Over mij Na 20 jaar als fotograaf binnen de reclame te hebben gewerkt, ben ik op zoek gegaan. Naar authenticiteit. In 2002 vond ik de ultieme vorm. YOU. Portretten van mensen. Van gezichten én hun ogen.  Communicatie in de puurste vorm. Eerst alleen voor aan de muur. Thuis. Nu doorontwikkeld voor de zakelijke markt. Voor u. Hans Hiltermann


Hans Hiltermann +31 6 53 1234 93 info @ d


documentyou.org www.documentyou.org

YOU ZAKELIJKE PORTRETTEN & PROFIELFOTO'S  

YOU ZAKELIJKE PORTRETTEN

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you