Page 1

Sikker opbevaring af farlige stoffer

Lager til farlige stoffer | Miljøbeskyttelse Opbevarings- og transportbeholdere Rengøring | Nødstilfælde

2012/13


Løsninger til sikker opbevaring af farlige stoffer Kontakt Telefon

+45 8614 6244 Fax

+45 8614 6274 E-Mail

@

info@hans-schourup.dk

Internet

Hans Schourup A/S – din kompetente partner når det gælder miljøbeskyttelse internt i virksomheden Når du opbevarer farlige stoffer, som i tilfælde af uheld kan forårsage varig skade på grundvandet, være årsag til brand eller bringe mennesker i fare, er der brug for skræddersyet sikkerhed. Og en kompetent partner, som kan garantere dig en intelligent løsning på dit sikkerhedsproblem.

Vi finder den løsning, der passer til netop dit behov Med vort meget alsidige produktsortiment finder du som kunde lige netop den løsning på dit opbevaringsproblem, som du har brug for. Alle produkter og materialer svarer til den nyeste tekniske stand og fremstilles i fuld overensstemmelse med gældende love og bestemmelser.

www. hans-schourup.dk Vi planlægger og projekterer Vi planlægger og projekterer dit lager til farlige stoffer, så det tilgodeser dine specielle behov. Herved tager vi hensyn til lokale forhold, den virksomhedsinterne logistik og de gældende lovmæssige bestemmelser.

Vi yder omfattende rådgivning Vi prioriterer professionel rådgivning i forbindelse med både standardvarer og planlægning og fremstilling af individuelle opbevaringsløsninger til farlige stoffer. Vores knowhow og brugererfaring garanterer en perfekt løsning.

Hans Schourup A/S Engtoften 12 DK-8260 Viby J.

Vi udvikler konceptet I forbindelse med planlægningen og det tekniske design gransker vi den gældende lovgivning og beregner de samlede udgifter for opgaven.

Vi koordinerer Vi koordinerer alle nødvendige arbejdsgange vedrørende leverancen. Bemærk: Ved udgivelsen af dette katalog bliver alle tidligere kataloger med produkter fra Protecto ugyldige. Desuden gælder vore generelle handelsbetingelser. Såfremt du ikke har den seneste udgave af vore generelle handelsbetingelser, kan du finde den på vores hjemmeside http://www.hansschourup.dk/shop/info/info.aspx Produkterne udvikles konstant til gavn for vore kunder, derfor tager vi også forbehold for tekniske ændringer. Det er ikke tilladt at kopiere eller på anden måde helt eller delvist at fremstille uddrag af kataloget uden vores skriftlige samtykke.

2

PT-12


Produkter online

Både dette katalog samt en stor del af produkterne finder du også online. Besøg os og se de aktuelle tilbud www.hans-schourup.dk

Vigtige produkt fordele Levering direkte fra producenten Optimalt forhold mellem pris og ydelse

Fremragende leveringsevne og hurtig levering fra stort centrallager

Professionel rådgivning Specialister i opbevaring af farlige stoffer giver råd og vejledning – enten hos dig eller pr. telefon

Garanti Op til 5 års garanti på vore produkter

Langfristige sikkerhed Kvalitetsprodukter og, om ønsket, regelmæssige eftersyn

Produkter i henhold til loven Det bekræftes af talrige tests, dokumentation og godkendelser

Sikker opbevaring af farlige stoffer

PT-12

3


Vores kompetence – din sikkerhed Hans Schourup A/S tilbyder innovative løsninger til alt vedrørende miljøbeskyttelse i virksomheder Miljømærket hos Hans Schourup A/S er produkterne fra varemærket Protecto, der står for produkter af høj kvalitet, innovative standardløsninger og individuelle løsninger, når det drejer sig om sikker opbevaring af vandforurenende og brandfarlige stoffer, dermed også for menneskers og miljøets beskyttelse og sikkerhed. Vort omfattende sortiment indeholder en mangfoldighed af løsninger, komplette såvel som modulopbyggede. Takket være vore store kompetencer kan vi desuden i samarbejde med vore kunder løse enhver opgave efter kundens specifikke krav. Siden Protectoplus blev grundlagt i 1993, har selskabet været i konstant vækst og er nu et af de førende selskaber inden for udvikling og produktion af kvalitetsprodukter til virksomhedsintern miljøbeskyttelse. Kompetence er grundlaget for vores forretning Vore højtmotiverede specialister, som planlægger, konstruerer, producerer og monterer sikkerhed efter mål, står bag Protectos udvidede produktsortiment, som vi præsenterer i dette katalog. Helt i overensstemmelse med vores virksomhedsfilosofi. Vi kender vore materialer Når der er tale om opbevaring af farlige stoffer, er valget af de rigtige materialer afgørende for at kunne beskytte de opbevarede stoffer på professionel vis. Det er vi meget bevidste om, og med vores knowhow udvælger vi lige netop det materiale, der er bedst egnet til det pågældende produkt, og som garanterer en lang levetid. Vi arbejder med stål, rustfrit stål og plast (PE og GFP) såvel som stål- og polymerbeton. Viden, kunnen og erfaring Vores evne til at skabe sikkerhed for din virksomhed er baseret på vores mangeårige ekspertviden om planlægning og produktion af anlæg til farlige stoffer – alle slags og i alle størrelser.

Vi tænker i systemer Protectos opbevaringssystemer til farlige stoffer er individuelt fremstillede kvalitetsprodukter. De enkelte kompakte og modulopbyggede enheder kan – ligesom et samlesæt – kombineres på kryds og tværs til en samlet enhed.

4

PT-12

Dertil kommer vores knowhow om produktudvikling og produktion samt ikke mindst vores omfattende viden om opbevaring af vandforurenende og brandfarlige stoffer. Et bredt udvalg af produkter er en selvfølge Varemærket Protecto omfatter et stort antal produkter til miljøbeskyttelse i virksomheder. Således findes der en passende løsning til ethvert krav. Uanset behov og til ethvert farligt stof finder du hos os det rigtige produkt.


Kendte kunder stoler på vores knowhow Novo Nordisk, Sanistål, Vestas, Arla Foods, Siemens, Danapak, Danish Crown, Skejby Sygehus, DONG Energy og adskillige kommuner … mange kendte kunder viser gang på gang deres tillid til vores knowhow og dermed også vores kompetencer – nemlig at tilbyde og udarbejde en individuel, skræddersyet sikkerhedsstrategi til ethvert behov og enhver opgave. Tilfredse kunder i stort set alle brancher vidner om, at ”sikkerhed via kompetence” ikke bare er tomme ord, men et løfte. Garanteret hurtig levering Vi kan med god samvittighed garantere hurtig levering af alle Protectos standardprodukter, for de fleste ligger som regel klar til forsendelse på det centrale lager. Således kan vore kunder være sikre på, at deres bestilling ekspederes omgående. Montage, service, vedligeholdelse – fra én og samme leverandør Helt i overensstemmelse med vores firmafilosofi har vi også store professionelle kompetencer på områderne rådgivning, montage og vedligeholdelse. Bare tag os på ordet og indhent omfattende og gratis oplysninger om vore styrker. Vore specialister har et gennemgribende kendskab til lovmæssige bestemmelser og opbevaring af farlige stoffer; de underviser dig i, hvordan vore produkter skal monteres på stedet, og i den påkrævede regelmæssige vedligeholdelse af de produkter og anlæg, vi leverer. Kompetent partner i Europa ”Sikkerhed via kompetence” – det gælder også for Protectoplus i andre europæiske lande. Et tæt og tillidsbaseret samarbejde med faste partnere sikrer, at vore kunder hverken skal undvære Protecto kvalitetsprodukter og kvalificeret rådgivning om den lokale lovgivning eller hurtig levering og omfattende serviceydelser.

Vi informerer gerne Vi glæder os over din opringning, din telefax eller din e-mail og er overbeviste om, at vi kan opfylde dine ønsker og varetage dit anliggende på bedste vis. Overbevis dig om vores knowhow om opbevaring af farlige stoffer, og gør os til din partner i alt vedrørende miljøbeskyttelse i din virksomhed.

PT-12

5


Indholdsfortegnelse

Opbevaring af farlige stoffer/ miljøbeskyttelse

Side

Opsamlingskar Opsamlingskar af stål og rustfrit stål Opsamlingskar af plast (GFK, PE og PVC) Tromlebukke/aftapningsbukke til dunke

8 - 10 11 - 19 20

IBC opsamlingskar

21 - 23

Reolopsamlingskar/opsamlingskar til transformatorolie/ individuelle opsamlingskar

24 - 26

Kompakte sikkerhedscontainere/samlestationer

27 - 32

Arealbeskyttelse Arealbeskyttelsessystemer af stål og plast (GFK og PE)

33 - 37

Aftapningspladser

38 - 40

Inddæmningselementer af polymerbeton

41

Rumbeklædning

42

Aftapningsstationer/reoler Aftapningstationer/tromlereoler

43 - 47

Pallereoler til farlige stoffer

48 - 49

Reoler til farlige stoffer

50

Skabe - Brandsikre F30/F90 Miljøskabe/skabe til syre og lud

51 - 54

Sikkerhedsskabe F30/F90 / tromleskabe F90 Udluftningssystemer

55 - 58

Arkiv- og materialeskabe F90

59

Sikkerhedscontainere Sikkerhedscontainere – som særskilte lagerrum

60 - 66

Sikkerhedscontainere – med reoler

67 - 68

Reolcontainere til opbevaring af tromler og IBC’ere

69 - 74

Reolcontainere, termisk isolerede/brandsikrede

75 - 77

Lagerhaller til opbevaring af farlige stoffer

78 - 80

Brandsikkert lager F90/ opbevaring af farlige stoffer F90 Brandsikre BCK-containere, term. isolerede – s. lagerrum

81 - 83

Brandsikre BCK-containere, term. isolerede – med reoler

84 - 88

DK containere til farlige stoffer, beton – som lagerrum

89 - 90

DK containere til farlige stoffer, beton – med reoler

91 - 93

Teknikrum i sikkerhedscontainere/inhouse opbevaringsrum til farlige stoffer

94 - 95

Opbevaring af gasflasker Gasflaskeskabe/gasflaskedepoter/gasflaskecontainere

96 - 101

Samlebeholdere / Opsamlingsbakker Mobile opsamlingscontainere/beholdere af aluminium Mobile beholdere til farlige stoffer/samlebeholdere Påfyldningstragte/opsamlingsbakker

6

PT-12

102 103 - 104 105


Side

Lager-/ transportbeholdere / håndtering Tromlevogne / Gasflaskevogne / Tromleklemmer / Tromlegreb

106 - 107

Frikantbeholdere / Maxibeholdere

108 - 112

Mobile beholdere til køretøjer / Logistikbokse Værktøjskasser

113 - 116

Side

Lagertanke / Pumper / Tankanlæg Smøremiddeltanke/dieseltanke/transporttanke i henhold til ADR

117 - 121

Pumper

123 - 125

Kompakte smøremiddelanlæg

126 - 127

Mobile dieselanlæg

128 - 133

Mobile brændstofanlæg

134 - 140

Tankanlæg til AUS 32 (AdBlue®)

139 - 140

Side

Opsamlingsmedier / Barrierer/ Vedligeholdelse Opsamlingsklude / Nødhjælpssæt Opsamlingsmedier til vandbeskyttelse

141 - 144

Afdækning af kloakriste/ Inddæmning af slukningsvand

145 - 146

Øjenskyl

147

Mobile olieaftapningsanlæg / Oliesugningsenheder

148

Vedligeholdelse af sikkerhedsskabe Anlæg til farlige stoffer

149

Informationer

Side

Projekter - inspiration

150

Informationer om opbevaring af farlige stoffer Mediebestandighed

151 - 153

Indholdsfortegnelse

154 - 155

AdBlue® er et registreret handelsnavn tilhørende ”Verband der Automobilindustrie”. PT-12

7


Opsamlingskar af 5 forskellige materialer Det rigtige opsamlingskar til ethvert behov – og i et passende materiale: Protecto kan som den eneste producent tilbyde opsamlingskar fremstillet af fem forskellige materialer! s Stål s Rustfri stål s Glasfiberforstærket kunststof (GFK) s Polyethylen (PE) s Polyvinylchlorid (PVC) s-ODSTANDSDYGTIG Opsamlingskar til opbevaring af vandforurenende stoffer, yderst brandfarlige væsker og aggressive kemi-kalier s-ANGEVARIANTER Opsamlingskar til universel brug, med lav vægt og lav byggehøjde, med gaffellommer forneden s"EHOVSTILPASSET Opsamlingskar med eller uden gitterrist, tåler kørsel med lastvogn, kan opbygges i moduler

Opsamlingskar af PE

Opsamlingskar af GFK

Opsamlingskar af stål, lakeret Opsamlingskar af PVC, sammenklappelig

Opsamlingskar af rustfri stål

Sammenligning af forskellige materialer (se komplet liste bagerst i kataloget)

8

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Opsamlingskar af stül Er godkendte til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige stoffer (R10 TIL2 HIDTIL!L !LLOG" !LLE37 OG %7 OPSAMLINGSKARERUDSTYRETMEDGALVANISEREDE UDTAGELIGEGITTERRISTE Forskellige størrelser sikrer den perfekte L’SNINGTILENHVERANVENDELSE

Opsamlingskar uden gitterrist 4YPE3/ Opsamlingskar med gitterrist 4YPE37MEDTROMLEBUK

s -EDAFTAGELIGE GALVANISEREDERISTE s Opsamlingskar med 100 mm gulvafstand og beslag til forskellige former for transport s Lakeret (RAL 5002, ultramarineblĂĽ) eller galvaniseret s Til stĂĽende eller liggende opbevaring pĂĽ tromlebukke

Opsamlingskar uden gitterrist Type SO1 SO2 SO3 SO4 SO4e SO8

PG7

Opsaml.- Kapacitet MĂĽl BĂŚreevne VĂŚgt volumen l mm (l x b x h) kg ca. kg 205 800 x 800 x 440 300 46 205 1200 x 800 x 340 450 50 205 1800 x 800 x 280 750 61 1 tromle Ă 200 l og smĂĽ beholdere 1200 x 1200 x 256 900 56 205 205 2390 x 800 x 230 900 71 205 2390 x 1200 x 200 1800 92

Lakeret Best.-Nr. 07854 19000 19944 19002 19004 19006

Galvaniseret Best.-Nr. 07855 19001 60523 19003 19005 19007

Opsamlingskar med gitterrist Type

SW1 SW2 SW3 SW4 SW4e SW8

Opsaml. Kapacitet volumen l 205 205 205 205 205 205

1 Tromle Ă 200 l 2 Tromler Ă  200 l 3 Tromler Ă  200 l 4 Tromler Ă  200 l 4 Tromler Ă  200 l 8 Tromler Ă  200 l

PG7

MĂĽl mm (l x b x h)

BĂŚreevne VĂŚgt kg ca. kg

800 x 805 x 450 1200 x 805 x 356 1800 x 805 x 290 1200 x 1205 x 282 2390 x 805 x 240 2390 x 1205 x 210

300 450 750 900 900 1800

56 64 75 94 100 166

Lakeret Best.-Nr.

Galvaniseret Best.-Nr.

07849 19008 19945 19010 19012 19014

07853 19009 50449 19011 19013 19015

Opsamlingskar til høj belastning 4YPE%7

Opsamlingskar 4YPE37

Opsamlingskar med stor bÌreevne og til høj belastning Type

Opsaml. volumen l

EW1 EW2 EW4 EW4e EW8

225 225 225 450 450

Kapacitet

MĂĽl mm (l x b x h)

1 Tromle Ă 200 l 2 Tromler Ă  200 l 4 Tromler Ă  200 l 4 Tromler Ă  200 l 8 Tromler Ă  200 l

890 x 890 x 485 1350 x 875 x 330 1350 x 1255 x 280 2840 x 875 x 330 2840 x 1250 x 280

PG3

BĂŚreevne VĂŚgt kg ca. kg 500 1000 1800 1800 3600

68 89 137 146 211

Lakeret Best.-Nr. 19018 19020 19022 19072 19074

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Galvaniseret Best.-Nr. 19019 19021 19023 19073 19075

PT-12

9


Opsamlingskar af rustfrit stül Opsamlingskar af V2A-stül af høj kvalitet er sÌrdeles modstandsdygtige, specielt overfor AGGRESSIVEMEDIER5DOVERSTANDARDUDF’RELserne kan alle modeller ogsü leveres i rustfrit ST�L6! s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige stoffer (R10-R12) s Opsamlingskar af V2A rustfrit stül af høj kvalitet s!LLE37% OPSAMLINGSKARERUDSTYRETMED V2A-gitterriste s Alternativ udførelse i V4A leveres pü forespørgsel s Individuelle størrelser og udførelser leveres pü forespørgsel

3/%

37%MED Gitterrist

Opsamlingskar af rustfrit stĂĽl Type

Opsaml. volumen l 205

SOE2 uden gitterrist SOE4 uden gitterrist

205

SWE2 med V2A gitterrist SWE4 med V2A gitterrist

205 205

PG5

Kapacitet 1 Tromle Ă 200 l eller smĂĽ beholdere 1 Tromle Ă  200 l eller smĂĽ beholdere 2 Tromler Ă  200 l 4 Tromler Ă  200 l

MĂĽl mm (l x b xh) 1200 x 800 x 340

BĂŚreevne VĂŚgt ca. kg 450 48

Best.-Nr. 07860

1200 x 1200 x 256

900

55

06032

1200 x 805 x 356 1200 x 1205 x 282

450 900

66 96

19166 19167

Mobile opsamlingskar af stül s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige stoffer (R10-R12) s-OBILETAKKETV�REDREJELIGEOGFASTE hjul s Hündtag for nem manøvrering s Lakeret (RAL 5002, ultramarineblü) eller galvaniseret s Til stüende eller liggende opbevaring pü tromlebukke

37 MOBIL

37 MOBIL

Mobile opsamlingskar uden gitterrist Type

Opsaml. Kapacitet volumen l

SO1-mobil

205

SO2-mobil

205

1 Tromle Ă 200 l EL smĂĽ beholdere 1 Tromle Ă  200 l EL smĂĽ beholdere

MĂĽl mm (l x b x h)

PG7

BĂŚreevne VĂŚgt kg ca. kg

980 x 800 x 1021

300

50

Lakeret Best.-Nr. 07863

1380 x 800 x 1021

450

77

19071

Galvaniseret Best.-Nr. 07864 19077

Mobile opsamlingskar med gitterrist Type SW1-mobil SW2-mobil

10

PT-12

Opsaml. Kapacitet MĂĽl BĂŚreevne VĂŚgt volumen l mm (l x b x h) kg ca. kg 205 1 Tromle Ă 200 l 980 x 805 x 1021 300 82 205 2 Tromler Ă  200 l 1380 x 805 x 1021 450 98

PG7

Lakeret Best.-Nr. 19168 19070

Galvaniseret Best.-Nr. 19169 19076

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Opsamlingskar af GFK s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige vĂŚsker (R10) s Opsamlingskar af glasďŹ berforstĂŚrket plast s Lav vĂŚgt s Korrosionsbestandig s Lav højde, da der ikke behøves afstand til gulv s5DFÂ’RELSERUDENGITTERRISTELLERMEDUDTAGELIGEGITTERRISTEAF galvaniseret stĂĽl eller GFK

Opsamlingskar GFK 150, )DEELTIL%52PALLE (se tilbehør nÌste side)

GFK 65 med galvaniseret gitterrist

GFK 220-2 med galvaniseret gitterrist

GFK 220-1 med galvaniseret gitterrist

GFK 220-4 med galvaniseret gitterrist

GFK 220-3 med galvaniseret gitterrist

Opsamlingskar af GFK Type GFK 65 uden gitterrist GFK 65 med galvaniseret stĂĽlgitterrist GFK 150 uden gitterrist GFK 150 med galvaniseret stĂĽlgitterrist GFK 150 med beslag uden gitterrist GFK 150 med beslal og galvaniseret gitterrist GFK 220-1 uden gitterrist GFK 220-1 med galvaniseret stĂĽlgitterrist GFK 220-1 med GFK stĂĽlgitterrist GFK 220-2 uden gitterrist GFK 220-2 med galvaniseret stĂĽlgitterrist GFK 220-2 med GFK stĂĽlgitterrist GFK 220-3 uden gitterrist GFK 220-3 med galvaniseret stĂĽlgitterrist GFK 220-3 med GFK stĂĽlgitterrist GFK 220-4 5DENGITTERRIST GFK 220-4 med galvaniseret stĂĽlgitterrist GFK 220-4 med GFK stĂĽlgitterrist

PG3

MĂĽl mm (l x b x h) 820 x 410 x 230 820 x 420 x 240 1200 x 800 x 165 1200 x 800 x 190 1200 x 800 x 208 1200 x 800 x 235 850 x 850 x 390 850 x 850 x 400 850 x 850 x 400 1280 x 850 x 270 1280 x 850 x 290 1280 x 850 x 290 1880 x 850 x 190 1880 x 850 x 200 1880 x 850 x 200 1280 x 1280 x 180 1280 x 1280 x 210 1280 x 1280 x 200

Opsaml. BĂŚreevne Kapacitet VĂŚgt volumen l kg ca. kg 1 Tromle ĂĄ 60 l 65 4 1 Tromle ĂĄ 60 l 65 40 9,5 2 Tromler ĂĄ 60 l 150 9 2 Tromler ĂĄ 60 l 140 250 25 2 Tromler ĂĄ 60 l 150 9 2 Tromler ĂĄ 60 l 140 250 25 1 Tromle ĂĄ 200 l 210 400 13 1 Tromle ĂĄ 200 l 210 400 27 1 Tromle ĂĄ 200 l 210 400 20 1 Tromle ĂĄ 200 l 220 800 13 2 Tromler ĂĄ 200 l 220 800 33 2 Tromler ĂĄ 200 l 220 800 24 1 Tromle ĂĄ 200 l 220 1200 18 3 Tromler ĂĄ 200 l 220 1200 46 3 Tromler ĂĄ 200 l 220 1200 36 1 Tromle ĂĄ 200 l 220 1300 18 4 Tromler ĂĄ 200 l 220 1300 46 4 Tromler ĂĄ 200 l 220 1300 36

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Best.-Nr. 77086 77717 75113 77963 75114 77970 77867 77868 77869 76882 76875 76886 77085 77083 77286 76884 76876 76943

PT-12

11


Tilbehør til GFK-opsamlingskar 3

1

Fodramme af galvaniseret stĂĽl

Kantliste til stĂĽlgitterrist

4 Opkørselsskinner 2 Püskruningsvinkel til palle

Tilbehør til GFK-opsamlingskar

PG3

Type  

MĂĽl mm (l x b x h)

VĂŚgt ca. kg 1280 x 850 x 110 15 0,5

Fodramme, galvaniseret MAXH’JDE96 mm) kun til GFK 220/2 Püskruningsvinkel til palleSTKINCLSKRUER KUNTIL'&+ Kantliste til stülgitterrist, galvaniseret STKTILSIKRING Opkørselsskinner, galvaniseret (2 stk), bredde indvendig 150 mm Stülgitterrist, galvaniseret til GFK 65 Stülgitterrist, galvaniseret til GFK 150 Stülgitterrist, galvaniseret til GFK 220/1 Stülgitterrist, galvaniseret til GFK 220/2 Stülgitterrist, galvaniseret til GFK 220/3 Stülgitterrist, galvaniseret til GFK 220/4

800 x 394 x 30 1184 x 780 x 30 826 x 826 x 30 824 x 1250 x 30 824 x 1850 x 30 1250 x 1250 x 30

Best.-Nr. 76889 75112 76990 76878 77641 78121 78176 76883 77084 76885

Mobile opsamlingskar af GFK Opsamlingskar med varmgalvaniseret gitterrist og varmgalvaniseret køreramme MEDPĂ?KÂ’RSELSBESKYTTELSE.EMAT manøvrere takket vĂŚre 2 drejelige og 2 FASTEHJULSAMTHĂ?NDTAG Hjul Ă˜ 125 mm 220/2 mobil

Parkeringsbremse

Mobile opsamlingskar af GFK Type

MĂĽl mm (l x b x h)

GFK 220/1-mobil GFK 220/2-mobil

12

PT-12

PG3

Højde hjul

1090 x 860 x 1080 1520 x 860 x 1080

56 44

Opsaml. volumen l 210 220

Kapacitet

Belastg. kg 1 Tromle ĂĄ 200 l 400 2 Tromler ĂĄ 200 l 800

VĂŚgt ca. kg 50 60

Best.-Nr. 77870 77834

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Opsamlingskar af GFK HR - Polyester harpiks Opsamlingskar lavet af højresistent glasfiber til opbevaring af farlige og brandfarlige vÌsker (R10) er ofte et ’KONOMISKALTERNATIVTILDRYPBAKKERAFRUSTFRITST�L s opsamlingskar af glasfiberforstÌrket kunststof GFK HR s HR = højresistent, se skema bagerst i kataloget s høj kemisk resistens over for Ìtsende og aggressive medier s lav vÌgt s korrosionsbestandigt s lav profil, fordi der ikke er behov for frihøjde s versioner uden gitterrist eller med aftagelige glasfiberriste

GFK HR 150 uden gitterrist

GFK HR 220-2 med GFK-gitterrist

GFK HR 220-4 med GFK-gitterrist

GFK HR 220-3 med GFK-gitterrist

Opsamlingskar af GFK HR - Polyester harpiks Type GFK HR 150 5DENGITTERRIST GFK HR 220-2 5DENGITTERRIST GFK HR 220-2 med GFK-gitterrist GFK HR 220-3 5DENGITTERRIST GFK HR 220-3 med GFK-gitterrist GFK HR 220-4 5DENGITTERRIST GFK HR 220-4 med GFK-gitterrist

MĂĽl mm (l x b x h) 1200 x 800 x 165 1280 x 850 x 270 1280 x 850 x 290 1880 x 850 x 190 1880 x 850 x 200 1280 x 1280 x 180 1280 x 1280 x 200

Opsaml. volumen l 150 220 220 220 220 220 220

PG3

BĂŚreevne kg 800 800 1200 1200 1300 1300

Kapacitet 2 Tromler ĂĄ 60 l 2 Tromler ĂĄ 200 l 2 Tromler ĂĄ 200 l 3 Tromler ĂĄ 200 l 3 Tromler ĂĄ 200 l 4 Tromler ĂĄ 200 l 4 Tromler ĂĄ 200 l

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

VĂŚgt ca. kg 9 13 24 18 36 18 36

Best.-Nr. 75288 76937 76936 77287 77288 76940 76939

PT-12

13


Euro PE opsamlingskar 250/2 s godkendt til opbevaring af farlige og Ìtsende vÌsker s lavet af høj kvalitet polyethylen (HDPE) s høj kemisk resistens s opsamling volumen uden gitterrist 250 l, med rist 224 l s til opbevaring af op til 224 l tromler s høj funktionalitet s karret kan placeres direkte pü gulvet eller P�%52PALLE s Varianter med bremsebeslag (til europalle), ben, skinner eller ruller

0ASSERTIL%52PALLER

-EDSKINNEROG stĂĽlgitterrist

.EMATLÂ’FTETAKKETVÂ?REINDSTÂ’BTEHĂ?NDTAG

-EDBENOG gitterrist af PE

Opsamlingskar PE 250/2 med opsats (tilbehør) til sikring af det opbevarede gods

Euro-PE-opsamlingskar

PG5

Type PE 250/2 uden gitterrist PE 250/2 med galvaniseret stĂĽlgitterrist PE 250/2 med PE-rist PE 250/2 med 4 ben, uden gitterrist PE 250/2 med 4 ben, MGALVSTĂ?LGITTERRIST PE 250/2 med 4 ben, med PE-rist PE 250/2 med 2 skinner, uden gitterrist PE 250/2 med 2 skinner, MGALVSTĂ?LGITTERRIST PE 250/2 med 2 skinner, med PE-rist

14

PT-12

MĂĽl mm (l x b x h) 1205 x 805 x 330 1205 x 805 x 330 1205 x 805 x 330 1205 x 805 x 430 1205 x 805 x 430 1205 x 805 x 430 1205 x 805 x 430 1205 x 805 x 430 1205 x 805 x 430

BĂŚreevne kg 600 600 600 600 600 600 600 600 600

Kapacitet 1 Tromle ĂĄ 200 l 2 Tromler ĂĄ 200 l 2 Tromler ĂĄ 200 l 1 Tromle ĂĄ 200 l 2 Tromler ĂĄ 200 l 2 Tromler ĂĄ 200 l 1 Tromle ĂĄ 200 l 2 Tromler ĂĄ 200 l 2 Tromler ĂĄ 200 l

VĂŚgt ca. kg 16 29 29 18 31 31 20 33 33

Best.-Nr. 78276 78277 78278 78279 78280 78281 78282 78283 78284

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Mobile opsamlingskar af PE

PE 250-2 mobil uden gitterrist PE 250-2 mobil med galvaniseret stĂĽlgitterrist

s med drejelige og faste hjul, Ă˜ 125 mm s Ladhøjde 480 mm

Mobile opsamlingskar af PE

PG5

Type PE 250-2 mobil5DENGITTERRIST PE 250-2 mobil med galvaniseret stĂĽlgitterrist PE 250-2 mobil med PE-rist

MĂĽl mm (l x b x h) 1290 x 805 x 1040 1290 x 805 x 1040 1290 x 805 x 1040

BĂŚreevne kg 600 600 600

Kapacitet

VĂŚgt ca. kg 1 Tromle ĂĄ 200 l 24 2 Tromler ĂĄ 200 l 37 2 Tromler ĂĄ 200 l 37

Best.-Nr. 78285 78286 78287

Tilbehør til PE 250/2 

Reolsystem til PE 250/2 enten med eller uden gitterrist ELLERGALVANISERETGITTER Reolsystem bestĂĽende af: 4 bĂŚreelementer, stik og en stĂĽlrist (ingen bakke)

 ,Ă?SNINGAFBENTIL%52PALLEPE 250/2 med stĂĽlgitterrist (78277) og basisenhed (78523)

PE 250/2 med stĂĽlgitterrist (78277), basisenhed (78523) og udvidelse (78627)

Tilbehør til PE 250/2 Type Lüsning af benSTKINKLMONTAGEMATERIALE Stülgitterrist galvaniseret til PE 250/2 PE-Rist til PE 250/2 ForlÌnger-ramme (Højde 205 mm) Reol basisenhed til PE 250/2 Reol udvidelse til PE 250/2

PG3

MĂĽl * mm (l x b x h)

Højde af opbeva- VÌgt rings niveauer i ca. kg mm fra gulvet *

Best.-Nr. 78288

1205 x 805 x 810 1205 x 805 x 1290

330 / 810 1290

19 19

78324 78325 78358 78523 78627

* Tallene gĂŚlder for PE 250/2 med stĂĽlgitterrist (78277) Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

15


Opsamlingskar af PE, Type PE 240 +ONSTRUKTIONSGODKENDELSENR:  s polyethylen (HDPE) af høj kvalitet s høj kemisk modstandsdygtighed s aftagelig perforeret lüg s 4-vejs hündtering (240/4) s 2-vejs hündtering (240/1, 240/2 og 240/4e)

PE-opsamlingskar 240/2 PE-opsamlingskar 240/1

PE-opsamlingskar 240/4

PE-opsamlingskar 240/4e

Opsamlingskar af PE, Type PE 240 Type PE 240/1 PE 240/2 PE 240/4 PE 240/4e

16

PT-12

MĂĽl mm (l x b x h) 1000 x 680 x 600 1300 x 750 x 440 1380 x 1290 x 280 2450 x 660 x 270

PG3

A/B C/D BĂŚreevne Opsaml. Antal 200 l mm mm kg volumen l tromler 250 233 1 375 / 815 500 236 2 270 / 710 400 / 840 1000 242 4 1000 235 4

VĂŚgt ca. kg 17 20 30 26,5

Best.-Nr. 710017 710018 78524 710019

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Opsamlingskar af PE Type PE 450 s godkendt til opbevaring af farlige og ætsende væsker s fremstillet af polyethylen (PE) af høj kvalitet s høj kemisk modstandsdygtighed s opsamlingsvolumen 450 l s anvendelig som opbevarings- og aftapningsstation til 2 tromler à 200 l (med ekstra tromlepalle til 4 tromler à 200 l) s med gaffellommer

PE-Opsamlingskar

PE-Opsamlingskar 450 med PE-tromlepalle

PE-tromlepalle

PE-opsamlingskar 450 Type PE 450 PE-Tromlepalle

PG3

Mål mm (l x b x h) 1350 x 1380 x 640 940 x 1380 x 390

Opsaml. volumen l 450 –

Kapacitet

Vægt ca. kg 46 15

2 Tromler á 200 l 2 Tromler á 200 l

Best.-Nr. 78674 78675

PE-Tromle-Trolley s godkendt til opbevaring af farlige og ætsende væsker s fremstillet af polyethylen s ideel som mobil aftapningsstation og kar s nem at vedligeholde, væsken løber i det forreste område s nem håndtering takket være symmetrisk design s massive gummihjul og drejelige hjul med hjulbremse s sele til fastspænding af tromler s stort aftapningsområde med drypabsorberende overflade, ingen kontakt ved mindre lækager s robuste håndtag s sikkerhedsstøtten kan fastlåses, så tromlen kan sættes i og opbevares vertikalt uden problemer s 2 fordybninger til fødderne gør det lettere at tippe/håndtere enheden

PE-Tromle-Trolley Type PE-Tromle-Trolley

PG3

Mål mm (b x t x h) 815 x 680 x 1740

Opsaml. volumen l 250

Kapacitet

Vægt ca. kg

Best.-Nr.

42

78528

1 Tromle á 200 l

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

17


Opsamlingskar af PE, Type PE 30 / 40 s godkendt til opbevaring af farlige og ĂŚtsende vĂŚsker

PE-opsamlings kar med rist

Passer til miljøskab 13/20 og fyldestation Type 360, 540

PE-opsamlingskar uden rist

Opsamlingskar af PE, Type PE 30 / 40

PG3

Type PE 30 PE 30 PE 40 PE 40

MĂĽl mm (l x b x h) 980 x 600 x 85 980 x 600 x 85 1300 x 620 x 80 1300 x 620 x 80

5DENGITTERRIST komplet med stĂĽlgitterrist 5DENGITTERRIST komplet med stĂĽlgitterrist

Opsaml.volumen l 30 30 40 40

VĂŚgt kg 50 50

Best.-Nr. ca. kg 4 10 5 13

78076 78077 77871 77872

Tilbehør

PG3

StĂĽlgitterrist galvaniseret til Type PE 30 StĂĽlgitterrist galvaniseret til Type PE 40

78167 78168

Opsamlingskar PE 30 -mobil / twinmobil vĂŚrkstedsvogn s Galvaniseret stel, 2 drejelige og 2 faste hjul, Ă˜ 100 mm, samt hĂĽndtag for nem manøvrering s Til transport og opbevaring af vandforureNENDESTOFFERSOMFEKSRENGÂ’RINGSMIDLER pesticider, brugte oliefiltre, olieforurenende maskindele s PE-opsamlingskar kan afmonteres til rengøring s VĂŚrkstedsvognen har gummimĂĽtte pĂĽ øverste hylde (uden opsamlingskar)

PE-opsamlingskar 30-mobil

VĂŚrkstedvogn

PE-opsamlingskar 30-twinmobil Gummimütte til øverste hylde er tilbehør

PE-opsamlingskar 30-mobil / twinmobil / VĂŚrkstedsvogn Type

MĂĽl mm (l x b x h) 1120 x 630 x 1040 1180 x 630 x 1040 1180 x 630 x 1040

PE 30 -mobil PE 30 - twinmobil VĂŚrkstedsvogn

Opsaml. volumen l 30 30 -

PG3

Kapacitet kg 100 2 x 100 2 x 100

VĂŚgt ca. kg 28 50 40

Best.-Nr. 78166 78291 78292

Tilbehør

PG3

Opsamlingskar Type PE 30 Galvaniseret gitterrist til Type PE 30 Gummimütte 950 x 550 mm til øverste hylde

18

PT-12

4 6 1,5

78076 78167 78293

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Små opsamlingskar af PE

PE-opsamlingskar 20 l

Lette små beholdere fremstillet af polyethylen og særligt egnede til anvendelse i laboratorier s godkendt til opbevaring af farlige og ætsende væsker s med eller uden skridsikker PE-låg s stabelbar til pladsbesparende opbevaring / transport s meget modstandsdygtig over for kemikalier s stor opsamlingsvolumen på minimal plads PE-opsamlingskar 20 l med PE-låg

PE-opsamlingskar 40 l med PE-låg

PE-Opsamlingskar 30 l

Designet til EUR paller:

800 x 600 800 x 400

800 x 400

800 x 600 800 x 400

X0%+,7

1200 x 800

X0%+,7

X0%+,7

600 x 400 600 x 400

PE-Opsamlingskar 100 l med PE-låg

X0%+,7 600 x 400 600 x 400

MIndre opsamlingskar af PE Type PE KLW 20 PE KLW 20 med PE låg PE KLW 30 PE KLW 30 med PE låg PE KLW 40 PE KLW 40 med PE låg PE KLW 60 PE KLW 60 med PE låg PE KLW 100 PE KLW 100 med PE låg

PG3

Mål mm (b x t x h) 600 x 400 x 155 600 x 400 x 155 800 x 400 x 155 800 x 400 x 155 800 x 600 x 155 800 x 600 x 155 1000 x 600 x 175 1000 x 600 x 175 1200 x 800 x 175 1200 x 800 x 175

Opsaml. volumen l 20 20 30 30 40 40 60 60 100 100

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Vægt ca. kg 2 3 3 4,5 3,5 6,5 4,5 8,5 7,5 16

Best.-Nr. 78716 78717 78718 78719 78720 78721 78722 78723 78724 78725

PT-12

19


Tilbehør til opsamlingskar

4ROMLEBUK4YPE&"

4ROMLEBUK4YPE&"

Tromlebuk Type&"

Tromlebuk stabelbar

Tromlebukke kan kombineres med: s Opsamlingskar af stål s GFK-opsamlingskar s PE-opsamlingskar s Polymerbeton-opsamlingskar s-OBILEOPSAMLINGSKAR s Aftapningsstationer model 120 for at få en ekstra opbevaringshylde s3AMLESTATION s!REALBESKYTTELSESELEMENTER s Opsamlingskar med overbygninger 3AMLESTATIONMEDGITTERRISTOG stabelbar tromlebuk

PE-tromlebuk

PE-Tromlepalle

Tilbehør til opsamlingskar Type

PG3

Mål mm (l x b x h) 600 x 600 x 350 1130 x 600 x 350 1200 x 600 x 400 630 x 450 x 530 625 x 500 x 400 1250 x 580 x 400

FB1 FB2 FB3 Tromlebuk stabelbar PE-Tromlebuk PE-Tromlepalle

Kapacitet 1 x 60 l eller 1 x 200 l 2 x 60 l eller 2 x 200 l 3 x 60 l 1 x 60 l 1 x 60 l eller 1 x 200 l 2 x 200 l

Vægt ca. kg 15 21 17 10

6 13

Best.- Nr. 77586 77587 77835 77741 77988 78675

Tappestation, 30/60 Liter s af rustfrit stål, hvilket gør den velegnet til syrer og baser s ideel til påfyldning og dosering af beholdere op til 60 liter s sikker montering af beholderen s præcis dosering ved tapning

Tappestation

PG3

Type Tappestation til beholdere op til 30 liter Tappestation til beholdere op til 60 liter

20

PT-12

Mål mm (l x b x h) 660 x 370 x 700 670 x 470 x 820

max. beholder mm (l x b x h) 310 x 290 x 480

Vægt ca. kg 4 7,5

Best.-Nr. 78007 710100

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


KTC/IBC-Opsamlingskar af stĂĽl s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige stoffer (R10-R12) s Dimensioneret til opbevaring af store beholDERE SĂ?SOM+4# )"# !3& OG!30 beholdere pĂĽ op til 1000 liter s-EDGALVANISEREDE UDTAGELIGEGITTERRISTE s 100 mm gulvafstand s Lakeret (RAL 5002, ultramarineblĂĽ) eller galvaniseret

)"# /PSAMLINGSKAR''3 EMEDENAFTAPNINGSBUK''3 !"

)"# /PSAMLINGSKAR''3

)"# /PSAMLINGSKAR''3GALVANISERET

KTC / IBC-Opsamlingskar af stĂĽl Type GGS GGS-e

Opsaml. Kapacitet MĂĽl volumen l mm (l x b x h) 1000 )"#ĂŒL 1350 x 1250 x 740 1000 )"#ĂŒL 2680 x 1250 x 450

PG7

BĂŚreevne VĂŚgt i kg ca. kg 2000 172 4000 233

lakeret Best.-Nr. 19250 19252

galvaniseret Best.-Nr. 19251 19253

Tilbehør til KTC / IBC-Opsamlingskar af stül Type Aftapningsbuk Kandeholder/aftapningshylde

Kapacitet

MĂĽl mm (l x b x h) )"#ĂŒL 1350 x 1300 x 400 350 x 300 x 190

PG7

BĂŚreevne VĂŚgt i kg ca. kg 2000 49 4

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

galvaniseret Best.-Nr. 19255 19254

PT-12

21


KTC/IBC-Opsamlingskar af rustfri stül Opsamlingskar med specielt høj modstandsdygtighed over for aggressive medier sTILOPBEVARINGAFFARLIGEOGBR�NDBAREV�SKER2 2 s/PSAMLINGSKARAFRUSTFRIST�L6! s'ITTERROSTENAFRUSTFRIST�L6! s/PSAMLINGSVOLUMENLITER sKANLEVERESMEDRUSTFRIST�L6! sINDIVIDUELLEST’RRELSEROGUDGAVERLAVESP�BESTILLING

KTC / IBC-Opsamlingskar af rustfri stĂĽl Type GGSE GGSE-e

Rumfangvolumen l 1000 1000

Kapacitet )"#ĂŒL )"#ĂŒL

PG5

MĂĽl mm (l x b x h) 1350 x 1250 x 740 2680 x 1250 x 450

BĂŚreevne kg 2000 4000

VĂŚgt ca. kg 172 233

Best.-Nr. 19258 19259

KTC/IBC-Opsamlingskar af GFK /PSAMLINGSKARTILTANKCONTAINER+4#)"# AF glasfiberforstĂŚrket plast (GFP), med stĂĽlgitterrist eller gitterrist af rustfrit stĂĽl efter eget valgDen praktiske opbevarings- og aftapningsstation til vandforurenende og brandfarlige VÂ?SKER2s(Â’JKEMISKRESISTENS s!LSIDIGTANVENDELIG FEKSTILSPILDOLIE LUD og syrer s-ODSTANDSDYGTIGOVERFORKORROSION s/PSAMLINGSVOLUMENLKTC / IBC-Opsamlingskar af GFK Type

PG3

MĂĽl mm Rumfang (l x b x h) volumen l 1620 x 1190 x 910 1000

GFK 1000 med galvaniseret gitterrist PükørselsvÌrn stül Kandeholder/aftapningshylde – udformet som opsamlingskar med drypfang 750 x 280 mm Bundplade (Frihøjde 90 mm)

22

PT-12

BĂŚreevne i kg 1600

VĂŚgt ca. kg 93 6 4 25

Best.-Nr. 77588 77589 77590 77591

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


KTC/IBC-Opsamlingskar af PE s Godkendt til opbevaring af farlige og Ìtsende vÌsker s Polyethylen af høj kvalitet s 3TORKEMISKMODSTANDSDYGTIGHED s /PSAMLINGSVOLUMELITER s Kan løftes med gaffeltruck eller stabler (mü ikke transporteres med fyldte kar)

)"# /PSAMLINGSKAR 1100/2-PE med PE-lĂĽg

)"# /PSAMLINGSKAR 1100/1-PE med PE-lĂĽg

)"# /PSAMLINGSKAR 0%

KTC / IBC-Opsamlingskar af PE Type

MĂĽl mm (l x b x h) 1450 x 1450 x 1000 1450 x 1450 x 1000 2450 x 1450 x 580

PE 1100/1 PE 1100/1 med PE-lĂĽg PE 1100/2 med PE-lĂĽgPG3

Kapacitet

Opsaml. Belast. volumen l i kg )"#ÉL 1100 2000 )"#ÉL 1100 2000 )"#ÉL 1100 4000

VĂŚgt ca. kg 75 105 120

Best.-Nr. 78581 78582 78583)"# /PSAMLINGSKAR 0% med aftapningsforsats )"# /PSAMLINGSKAR 0% med aftapningsforsats

Tilbehør til KTC / IBC-Opsamlingskar af PE Type Aftapningsforsats til PE 1100/1 Aftapningsforsats til PE 1100/2

PG3

MĂĽl mm (l x b x h) 590 x 640 x 1070 590 x 640 x 670

Opsamlingsvolumen l til overløb 100 100

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

VĂŚgt ca. kg 10 6

Best.-Nr. 78584 78585

PT-12

23


Kar til pallereoler

Se komplette systemer til pallereoler side 46-47

Reolopsamlingskar, lakeret 4YPE2"7UDENGITTERRIST

Ved placeret af reolopsamlingskar mellem stolperne kan et eksisterende lagersystem bruges til opbevaRINGAFFARLIGESTOFFER s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige stoffer (R10-R20) s Lakeret (RAL 5002, ultramarineblĂĽ) eller galvaniseret s Gulvkar uden gitterrist eller med galvaniserede, udtagelige gitterriste for at skabe en ekstra opbevaringshylde s "Â?REEVNEGITTERRIST FLANGE MAXKGM§ s Gulvkar med 100 mm gulvafstand, kan transporteres med gaffeltruck 2EOLOPSAMLINGSKAR4YPE2"7MEDAFTAGELIGEGALVANISEREDERISTETIL ekstra opbevaring

Reolopsamlingskar uden gitterrist Type

PG7

MĂĽl mm (l x b x h)

RBW 18/240 5DENGITTERRIST RBW 22/1000 5DENGITTERRIST RBW 27/360 5DENGITTERRIST RBW 27/1000 5DENGITTERRIST RBW 33/1000 5DENGITTERRIST

1780 x 1250 x 251 2180 x 1250 x 540 2680 x 1250 x 239 2680 x 1250 x 450 3280 x 1250 x 390

Opsaml. volumen l 240 1000 360 1000 1000

VĂŚgt ca. kg 70 141 114 151 173

Lakeret Best.-Nr. 19170 60000 19810 19176 04022

Galvaniseret Best.-Nr. 19171 50527 19811 19177 60216

Reolopsamlingskar med gitterrist til ekstra opbevaring Type

MĂĽl mm (l x b x h)

RBW 18/240 med gitterrist RBW 22/1000 med gitterrist RBW 27/360 med gitterrist RBW 27/1000 med gitterrist RBW 33/1000 med gitterrist

24

PT-12

1780 x 1250 x 257 2180 x 1250 x 540 2680 x 1250 x 239 2680 x 1250 x 440 3280 x 1250 x 420

Opsaml. volumen l 240 1000 360 1000 1000

PG7

VĂŚgt ca. kg 120 208 182 238 273

Lakeret Best.-Nr. 19367 50002 19812 19371 20521

Galvaniseret Best.-Nr. 19368 50528 19813 19372 50184

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Hyldekar til reoler Ved placeret af hyldekar mellem stolperne kan et eksisterende lagersystem bruges til opbevaring af FARLIGESTOFFER s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige stoffer (R10-R20) s ,AKERET2!, ULTRAMARINEBLĂ? ELLERGALV s med aftagelige galvaniserede riste

Det nødvendige opsamlingsvolumen etableres mellem bÌrebjÌlKERNEM�L" BYGGEH’JDENOVERB�REBJ�LKERNEERMM

Hyldekar til reoler Type Reoldybde 800 mm RA 18/08 RA 22/08 RA 27/08 RA 33/08 Reoldybde 1100 mm RA 18/11 RA 22/11 RA 27/11 RA 33/11

PG7

MĂĽl mm (AxC/Bxh)

Opsaml. volumen l

VĂŚgt ca. kg

Lakeret Best.-Nr.

Galvaniseret Best.-Nr.

1780 x 1250 / 690 x 220 2180 x 1250 / 690 x 185 2680 x 1250 / 690 x 158 3280 x 1250 / 690 x 134

225 225 225 225

120 153 179 210

19383 19387 19391 19395

19384 19388 19392 19396

1780 x 1250 / 990 x 165 2180 x 1250 / 990 x 140 2680 x 1250 / 990 x 120 3280 x 1250 / 990 x 103

225 225 225 225

115 144 171 203

19385 19389 19393 19397

19386 19390 19394 19398

PE-indlĂŚgsbakker til kar s 3ORTEINDLÂ?GSBAKKERFREMSTILLETAFPOLYETHYLEN (HDPE) s til indsamling af aggressive medier s af svejset plademateriale

Se komplette systemer til pallereoler side 46-47 Galvaniseret reolopsamlingskar 4YPE2"7UDENGITTERRIST med PE-indlĂŚgsbakke

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

25


Opsamlingskar til transformatorolie til miljømĂŚssig korrekt drift af transformatorer )FÂ’LGEDENTYSKEVANDLOV7('eGSKALANLÂ?GTILHĂ?NDTERINGOGOPBEVARINGAF vandforurenende stoffer vĂŚre konstrueret pĂĽ en sĂĽdan mĂĽde, at de ikke udgør NOGENRISIKOFORMILJÂ’ET$ERFORSKALTRANSFORMATORSTATIONERVÂ?REUDSTYRETMED OLIEOPSAMLINGSKAR SOMHINDRERMILJÂ’FORURENINGPĂ?GRUNDAFUDSLIPAFTRANSFORMATOROLIE s-EDTESTCERTIlKAT s)NKLUSIVEKÂ’RESKINNERAF)0%PROlL s-ATERIALE3*2IHENHOLDTIL%. s'ODSTYKKELSEMM s6ARMGALVANISERETOVERmADE Udførelser: s 5DFÂ’RELSER4!7+OG4!7,MEDAFTAGELIGKORT OG langside s 3IDEVÂ?GGENESFORSEGLINGBESTĂ?RAFĂ?TSTYKKEMED udstansede huller efter mĂĽl og er modstandsdygtige overfor transformatorolie s Forskruninger af galvaniserede blindnittemøtrikker og sekskantskruer s 4!73UDFÂ’RELSENERLUKKETHELEVEJENRUNDT 4YPE4!7+

4YPE4!7+ med køreskinner, uden monteret kortside

Forskruning af opsamlingskar til transformatorolie MODEL4!7,MEDFORSEGLING SOMERMODSTANDSDYGTIG overfor transformatorolie (set indefra)

Eksempel pĂĽ brug af transformator olieopsamlingskar (aftagelig side mangler stadig at blive installeret)

Opsamlingskar transformatorolie Type

MĂĽl mm (l x b x h)

Olieopsamlingskar med aftagelig kortside 4!7+ 4!7+ 4!7+ 4!7+ 4!7+ Olieopsamlingskar med aftagelig langside 4!7, 4!7, 4!7, 4!7, 4!7, Olieopsamlingskar lukket udgave 4!73 4!73 4!73 4!73 4!73 

26

PT-12

VĂŚgt ca. kg

af rustfri stĂĽl V2A Best.-Nr.

af galvaniseret stĂĽl Best.-Nr.

1350 x 915 x 310 1650 x 1050 x 310 1700 x 1000 x 400 1900 x 1100 x 400 2000 x 1400 x 400

81 104 115 112 158

61116 61117 61118 61119 61120

06066 06070 06074 06078 06101

1350 x 915 x 310 1650 x 1050 x 310 1700 x 1000 x 400 1900 x 1100 x 400 2000 x 1400 x 400

76 97 106 122 158

61126 61127 61128 61129 61130

06082 06086 06090 06094 06105

1350 x 915 x 310 1650 x 1050 x 310 1700 x 1000 x 400 1900 x 1100 x 400 2000 x 1400 x 400

64 83 93 108 135

61131 61132 61133 61134 61135

06106 06107 06108 06109 06110

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Opbevaringsstationer til farlige stoffer til opbevaring af brandfarlige stoffer (R10-R12) s'ODKENDTTILOPBEVARINGAFBRANDFARLIGE stoffer (R10-R12) s/PSATSENESIKRERTROMLERNEIFORBINDELSE med intern transport og beskytter dem ved aftapningen s-EDGALVANISEREDE UDTAGELIGEGITTERRISTE sMMGULVAFSTANDFORSIKKERTRANSPORT s,AKERET2!, ULTRAMARINEBLĂ? ELLER galvaniseret s0LADSBESPARENDE DAMODELLERNE%7 32 OG%7 $3KANSTABLESILAG s!mĂ?SELIGMODELLERNE%7 '(OG%7 '4

Opsamlingskar med beskyttelsesRAMME%7 32

stabelbar

Opsamlingskar med beskyttelsesramme Type EW1-SR EW2-SR EW4-SR

PG5

Opsaml. Kapacitet MĂĽl BĂŚreevne VĂŚgt volumen l mm (l x b x h) i kg 225 1 Tromle Ă 200 l 890 x 890 x 1585 500 119 225 2 Tromler Ă  1420 x 890 x 1430 1000 132 200 l 225 4 Tromler Ă  1420 x 1300 x 1370 1800 189 200 l

Opbevaringsstation med beskyttelsessider 4YPE%7 336B&TIL2 Tromler Ă 200 l

Lakeret Best.-Nr. 19030 19032

Galvaniseret Best.-Nr. 19031 19033

19034

19035

Opbevaringsstation med beskyttelsesvĂŚgge 4YPE%7 $36B& STABELBAR TIL4 Tromler Ă 200 l

Opbevaringsstation med beskyttelsessider Type EW1-SS/VbF EW2-SS/VbF EW4-SS/VbF

Opsaml. Kapacitet volumen l 225 1 Tromle Ă 200 l 225 2 Tromler Ă  200 l 225 4 Tromler Ă  200 l

PG5

MĂĽl BĂŚreevne VĂŚgt mm (l x b x h) i kg 890 x 890 x 1545 500 137 1420 x 890 x 1395 1000 167 1420 x 1300 x 1330

1800

225

Lakeret Best.-Nr. 19082 19084

Galvaniseret Best.-Nr. 19083 19085

19086

19087

Lakeret Best.-Nr. 19215 19078 19080

Galvaniseret Best.-Nr. 19216 19079 19081

Opbevaringsstation med beskyttelsesvĂŚg, stabelbar Type EW1-DS/VbF EW2-DS/VbF EW4-DS/VbF

Opsaml. volumen l 225 225 225

Kapacitet

MĂĽl BĂŚreevne VĂŚgt mm (l x b x h) i kg 1 Tromle Ă 200 l 890 x 890 x 1585 500 148 2 Tromler Ă  200 l 1420 x 890 x 1430 1000 170 4 Tromler Ă  200 l 1420 x 1300 x 1370 1800 231

PG5

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

27


Opbevaringsstationer til farlige stoffer til opbevaring af brandfarlige stoffer (R10-R12)

Opbevaringsstation med dør og lĂĽg %7 '46B&TILTROMLERĂŒL

/PBEVARINGSSTATION4YPE%7 '4326B& INKLTOSTABELRAMMERTILLAGRINGAFTOLTROMler liggende

Opbevaringsstation lukket, med dør / lüg Type

Opsaml. Kapacitet volumen l

EW1-GT/VbF EW2-GT/VbF EW4-GT/VbF EW4-GT/SR/VbF

225 225 225 225

MĂĽl mm (l x b x h)

1 Tromle Ă 200 l 890 x 890 x 1635 2 Tromler Ă  200 l 1420 x 890 x 1485 4 Tromler Ă  200 l 1420 x 1300 x 1420 4 Tromler Ă  200 l 1580 x 1370 x 2320

PG5

BĂŚreevne VĂŚgt i kg 500 1000 1800 1800

168 205 270 330

Lakeret Best.-Nr. 19094 19096 19098 19209

Galvaniseret Best.-Nr. 19095 19097 19099 –

Lukkemekanisme med gastryk til nem ĂĽbning og lukning af lĂĽget

/PBEVARINGSSTATION4YPE%7 '4(6B&EREN højere udgave der giver mulighed for fyldning AFTROMLERMEDPUMPE

Opbevaringsstation lukket, med dør / lüg – høj model Type

Opsaml. Kapacitet volumen l

EW1-GTH/VbF EW2-GTH/VbF EW4-GTH/VbF

28

PT-12

225 225 225

MĂĽl mm (l x b x h)

1 Tromle Ă 200 l 890 x 890 x 1950 2 Tromler Ă  200 l 1420 x 890 x 1795 4 Tromler Ă  200 l 1420 x 1300 x 1730

PG5

BĂŚreevne VĂŚgt i kg 500 1000 1800

120 165 210

Lakeret Best.-Nr. 19130 19132 19134

Galvaniseret Best.-Nr. 19131 19133 19135

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Opbevaringsstationer til oplagring af vandforurenende og brĂŚndbare vĂŚsker

/PSAMLINGSSTATION%7 '$6B&SOMOPBEVARINGS og aftapningsstation til 60 liter tromle og ½ gulvflade til tromlebuk til mindre beholdere

Opsamlingsstation med lĂĽg 4YPE%7 '(6B&LAKERETTIL TROMLERĂŒL Opsamlingsstation med lĂĽg 4YPE%7 '(6B&GALVANISERET TILTROMLERĂŒL

Opbevaringsstation, lukket, med lĂĽg Type EW1-GH/VbF EW2-GH/VbF EW4-GH/VbF EW2-GD/VbF

Opsaml. volumen l 225 225 225 225

Tilbehør Type TromleaflÌg t/60 ltr tromle Gitterrist 1/2 niveau Gitterrist 1/1 niveau Opstanderpar BÌrearm, par

Kapacitet 1 Tromle Ă 200 l 2 Tromler Ă  200 l 4 Tromler Ă  200 l 2 Tromler Ă  200 l

MĂĽl BĂŚreevne VĂŚgt mm (l x b x h) i kg 890 x 890 x 1605 500 148 1420 x 890 x 1450 1000 170 1420 x 1300 x 1390 1800 231 1420 x 890 x 1450 1000 170

PG5

Lakeret Best.-Nr. 19088 19090 19092 19016

Galvaniseret Best.-Nr. 19089 19091 19093 19017

PG3

Best.-Nr. 19205 19206 19207 19204 19208

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

29


Sikkerhedscontainer, kompakt til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige vĂŚsker s$)"T GODKENDT s Cirkulerende naturlig udluftning via mikroHULLERHINDRERINDTRÂ?NGENAFSKADEDYR s VĂŚgge og tagelementer af galvaniseret stĂĽlplade s Opbygning: Galvaniseret eller galvaniseret og lakeret (RAL 5002 ultramarineblĂĽ) (andre RAL-farver fĂĽs pĂĽ forespørgsel) s!mĂ?SELIG mÂ’JETDÂ’RBREDDEMM s Taget er sĂĽ kraftig at man kan gĂĽ pĂĽ det, snelast 125 kg/m2 s'ULVmADEMEDUDTAGELIGEGALVANISEREDE GITTERRISTELASTKGM s-ATERIALE3TĂ?LPLADE3*2IHENHOLDTIL $).%. GALVANISERET s Godstykkelse: 3 mm s Gulvafstand: 100 mm 3+#GALVANISERETOGLAKERET

3+#(GALVANISERET

Sikkerhedscontainer opsamlingsvolumen 240 Liter Type

MĂĽl mm (l x b x h)

SKC 2/240 SKC 2/240 H SKC 4/240 SKC 4/240 H

Indvendige mĂĽl mm (l x b x h)

1525 x 1250 x 1680 1525 x 1250 x 2380 1525 x 1550 x 1680 1525 x 1550 x 2380

PG3

Kapacitet

1438 x 1052 x 1310 1438 x 1052 x 1963 1438 x 1352 x 1310 1438 x 1352 x 1963

2 Tromler Ă 200 l 2 Tromler Ă  200 l 4 Tromler Ă  200 l 4 Tromler Ă  200 l

3+#( galvaniseret og lakeret

galvaniseret Best.-Nr. 20610 20602 20612 20604

Galvaniseret og lakeret Best.-Nr. 20609 20601 20611 20603

3+#GALVANISERETOGLAKERET

Sikkerhedscontainer, opsamlingsvolumen 1000 Liter Type

MĂĽl mm (l x b x h)

Indvendige mĂĽl mm (l x b x h)

SKC 2/1000 SKC 2/1000 H SKC 4/1000

1525 x 1250 x 2300 1525 x 1250 x 3000 1525 x 1550 x 2300

1438 x 1052 x 1310 1438 x 1052 x 1963 1438 x 1352 x 1310

SKC 4/1000 H

1525 x 1550 x 3000

1438 x 1352 x 1963

30

PT-12

Kapacitet 2 Tromler Ă 200 l 2 Tromler Ă  200 l 4 Tromler Ă  200 l ELLER)"#ĂŒL 4 Tromler Ă  200 l ELLER)"#ĂŒL

PG3

galvaniseret Best.-Nr. 20614 20608 20616

Galvaniseret og lakeret Best.-Nr. 20613 20607 20615

20605

20606

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Samlestation med rullebund, GFK Til centraliseret og sikker opbevaring af FORSKELLIGEVÂ?SKEROGBEHOLDERE '20OPSAMLINGSKARMEDSTÂ?NKSKÂ?RM $ETAFLĂ?SELIGELĂ?GTILLADERUDENDÂ’RSBRUG 'ASDÂ?MPERGÂ’RDETNEMTATĂ?BNE 'RUNDFLADE,X" XMM Anvendeligt overfladeareal af galvaniseret gulv eller gitterrist

3AMLESTATION4YPE'&+ '( med lĂĽg og rullebund, samt transportpalle

‌ til indendørs brug, uden lüg

Samlestationen af GFK Type GFK 200-GH uden lĂĽg GFK 200-GH med lĂĽg GFK 400-GH med lĂĽg

PG3

Opsaml. volumen l 200 200 400

3AMLESTATIONMED gitterrist til udendørs installation

Højde mm (üben lüg) 1380 2100 2260

med gitterrist Best.-Nr. 75229 73412 -

VĂŚgt ca. kg 65 90 114

med rullebund Best.-Nr. 73340 73339 73462

‌ med tromlebuk som tilbehør

GasdÌmper gør det NEMTAT�BNE

Tilbehør Type Transportpalle m. ruller 200l til GFK 200-GH Transportpalle m. ruller 400l til GFK 400-GH Lüg til samlestation til eftermontering pü GFK 400-GH uden lüg AFL�SELIG KOMPLETMEDFITTINGS VELEGNETTIL.R Udskiftelig lüs med individuelle lüse Udskiftelig lüs med hoved lüse

PG3

Grundflade mm (l x b) 460 x 650 460 x 650

Højde mm 32 47

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

VĂŚgt ca. kg 22 25

Best.-Nr 73343 73636 73341 75640 75643

PT-12

31


Samlestationer af PE s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og aggressive vÌsker s 3IKKEROPBEVARINGAFLTROMLERUDENdørs eller indendørs s Opsamlingskar, hulplade og lüge af polyethylen (PE) s Opsamlingskar med transportbeslag pü begge sider s Lüge med fire udfrÌsninger til fiksering i underlaget s -EDLETGLIDENDE ROBUSTEnMENSTAdig fleksible – PE- jalousilüger, sü der er adgang fra begge sider (kan übnes enten pü for- eller bagsiden) s 3IDEV�GGENEERINDVENDIGTFORSYNETMED 2 hylder hver s Kan aflüses (hÌngelüs er ikke inkluderet i leveringen) s 3�RDELESMODSTANDSDYGTIGOVERFOR aggressive medier

3AMLESTATIONMODEL0% '(MEDLĂ?GE til opbevaring af op til fire 200 l tromler

Kan aflĂĽses HÂ?NGELĂ?SIKKEINKL 3AMLESTATIONMODEL0% '(MEDLĂ?GE TILOPBEVARINGAFOPTILTOLTROMLER

Vejrbestandig samlestation model PE 250-2-GH med lüge til udendørs ELLERINDEND’RSBRUG

Samlestationer af PE Type PE 250-2-GH PE 250-4-GH

32

PT-12

PG3

Opsaml. volumen l 224 242

Kapacitet 2 Tromler ĂĄ 200l 4 Tromler ĂĄ 200l

MĂĽl mm (l x b x h) 1565 x 995 x 2110 1565 x 1620 x 2110

VĂŚgt ca. kg 111 157

Best.-Nr. 78933 78934

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Arealbeskyttelse !REALBESKYTTELSESELEMENTERNESIKRERST’RREOVERmADERELLERGULVEIEKSISTERENDERUMMODFORURENING$EBRUGESTILSIKKEROPBEVARINGOGH�NDTERINGAFVANDFORURENENDEV�SKER sArealbeskyttelse af beton Polymerbeton der tüler stor trykbelastning, til inddÌmning pü betonoVERmADERImG7(' sArealbeskyttelse af stül -ODULOPBYGGEDEOGTILPASSEDEGULVELEMENTERITREFORSKELLIGEBYGgehøjder sArealbeskyttelse af GFK 3TABILE KORROSIONSBESTANDIGEGULVELEMENTERAF'&+ GLASlBERforstÌrket kunststof sArealbeskyttelse af PE Lette elementer af polyethylen til opbevaring og hündtering af aggressive medier

Gulvopdelingselementer

sA ftapningspladser Til sikker optankning af køretøjer (interne tankanlÌg) sRumbeklÌdninger Af stül, som svejses vÌsketÌt direkte pü stedet

Arealbeskyttelseselementer af PE

Arealbeskyttelseselementer af stĂĽl

Arealbeskyttelseselementer af GFP

Aftapningsplads

RumbeklĂŚdning

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

33


StĂĽlelementer til arealbeskyttelse

Arealbeskyttelsessystemer af stül giver sikkerhed ved H�NDTERINGAFVANDFORURENENDEOGBRANDFARLIGESTOFFER -EDDEMODULOPBYGGEDEOGN’JETILPASSEDEENKELTELEMENTERERDETMULIGTATBEKL�DEVILK�RLIGTSTOREmADER s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige stoffer (R 10 - R 12) s-ODULOPBYGGEDEOGN’JETILPASSEDEENKELTELEMENTER s"ELASTNINGP�OPTIL K.HJULTRYKMULIGP�FOREspørgsel) s Lakeret (RAL 5002, ultramarineblü) eller galvaniseret s-EDGALVANISEREDE UDTAGELIGEGITTERRISTE

Individuelle stĂĽlelementer med krydsforbindelser og forbindelsesprofiler samlet pĂĽ et lageromrĂĽde

Stülelementer højde 55 mm Type FS 55/13/13 FS 55/13/18 FS 55/13/28 FS 55/18/18

Opsaml. volumen l 49 69 108 96

MĂĽl mm (l x b x h) 1302 x 1302 x 55 1302 x 1802 x 55 1302 x 2802 x 55 1802 x 1802 x 55

PG7

BÌreevne i kg/m² 5000 5000 5000 5000

Max hjulbelast. i kg 450 450 450 450

VĂŚgt i kg 106 136 223 201

Lakeret Best.-Nr. 19723 19724 19725 19726

Galvaniseret Best.-Nr. 19719 19720 19721 19722

Stülelementer højde 78 mm Type FS 78/13/13 FS 78/13/18 FS 78/13/28 FS 78/18/18

Opsaml. volumen l 72 101 158 137

MĂĽl mm (l x b x h) 1302 x 1302 x 78 1302 x 1802 x 78 1302 x 2802 x 78 1802 x 1802 x 78

PG7

BÌreevne i kg/m² 5000 5000 5000 5000

Max hjulbelast. i kg 450 450 450 450

VĂŚgt i kg 109 144 228 205

Lakeret Best.-Nr. 19731 19732 19733 19734

Galvaniseret Best.-Nr. 19727 19728 19729 19730

Stülelementer højde 108 mm Type FS 108/13/13 FS 108/13/18 FS 108/13/28 FS 108/18/18

34

PT-12

PĂĽfang volumen l 105 146 228 202

MĂĽl mm (l x b x h) 1302 x 1302 x 108 1302 x 1802 x 108 1302 x 2802 x 108 1802 x 1802 x 108

PG7

BÌreevne Max hjul- VÌgt i kg/m² belast. i kg i kg 5000 450 112 5000 450 152 5000 450 233 5000 450 209

Lakeret Best.-Nr. 19701 19703 19705 19707

Galvaniseret Best.-Nr. 19700 19702 19704 19706

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tilbehør til stålelementer

Forbindelsesprofil

3TÍLELEMENTERMEDHJ’RNEOGOPK’RSELSRAMPE

Krydsforbindelse KV

T-Forbindelse

Forbindelsesprofil Type VP

T-Forbindelse Type TV

Opkørselsrampe Type AR

3TÍLELEMENT 4YPE&3

Hjørneelement Type AE

Krydsforbindelse

Opkørselsrampe Type AR

Opkørselsrampe til stålelementer Type

Mål mm (l x b)

Hjørneelement Opkørselsrampe til elementer med bredde 1302 mm Opkørselsrampe til elementer med bredde 1802 mm Opkørselsrampe til elementer med bredde 2802 mm

720 x 720 1255 x 720

PG7 til stålelementer med højde 55 mm Best.-Nr. Vægt i kg 19741 23 19735 30

til stålelementer med højde 78 mm Best.-Nr. Vægt i kg 19742 23 19736 32

til stålelementer med højde 108 mm Best.-Nr. Vægt i kg 19716 23 19713 34

1755 x 720

19737

42

19738

44

19714

46

2755 x 720

19739

63

19740

67

19715

70

Samlestykker til stålelementer Type Forbindelsesprofil til kantlængde 1302 mm Forbindelsesprofil til kantlængde 1802 mm Forbindelsesprofil til kantlængde 2802 mm T-Forbindelse Krydsforbindelse

PG7 Overflade galvaniseret galvaniseret galvaniseret galvaniseret galvaniseret

Mål mm (b x l) 38 x 1280 38 x 1780 38 x 2780 200 x 100 200 x 200

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Vægt i kg 2 3,5 5 0,5 0,5

Best.-Nr. 19710 19711 19712 19717 19718

PT-12

35


Arealbeskyttelse af GFK Det stabile og korrosionsbestandige arealbeskyttelsessystem af glasfiberforstÌrket kunststof (GFK) giver sikkerhed i forbindelse med hündtering og opbevaring af vandFORURENENDEOGBRANDFARLIGEV�SKER s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige vÌsker (R10) s Kan dÌkke arealer af vilkürlig størrelse s Aftagelige gitterriste af galvaniseret stül eller GFK s Velegnet til opbevarings- eller aftapningsomrüder

Opbevarings- og aftapningsomrĂĽde bestĂĽende af ďŹ re opsamlingskar model '&+ MEDGITTERRISTEAFSTĂ?L Der er anvendt ďŹ re (lange) samlingsSTYKKEROGĂ?NKRYDSSAMLINGTILAT gøre sammenføjningerne mellem opSAMLINGSKARRENEVÂ?SKETÂ?TTE

Arealbeskyttelse af GFK

PG3

Type

MĂĽl mm (l x b x h)

GFK 220-2 med galvaniseret stĂĽlgitterrist GFK 220-2 med GFK-gitterrist GFK 220-3 med galvaniseret stĂĽlgitterrist GFK 220-3 med GFK-gitterrist GFK 220-4 med galvaniseret stĂĽlgitterrist GFK 220-4 med GFK-gitterrist

1280 x 850 x 290 1280 x 850 x 290 1880 x 850 x 200 1880 x 850 x 200 1280 x 1280 x 210 1280 x 1280 x 200

Opsaml. volumen l 220 220 220 220 220 220

BĂŚreevne Antal i kg 200 liter tromler 800 2 800 2 1200 3 1200 3 1300 4 1300 4

VĂŚgt ca. kg

Best.-Nr.

33 24 46 36 46 36

76875 76886 77083 77286 76876 76943

Anvendelsesmuligheder: samling ved kortsider

3AMLINGSSTYKKE

samling ved langsider

i blokke Ă fire kar

GFK 220-2 eller GFK 220-4

GFK 220-2 eller GFK 220-3 GFK 220-2 eller GFK 220-4

Rampe

Krydssamling

Tilbehør GFK

PG3

Type Samlingsstykke (kort) til kantlĂŚngde 850 mm Verbindungsprofil (lang) til kantlĂŚngde 1280 mm Krydssamling Galvaniseret rampe 3TK INDVENDIGBREDDEMM

36

PT-12

Best.-Nr. 76967 76968 76969 76878

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Arealbeskyttelse af PE s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og aggressive vÌsker s Anvendelig som opbevarings- og aftapningsstation s Elementerne kan bygges sammen, sü de dÌkker en større opbevaringsflade s Robust, udtagelig PE-hulplade s3TABIL0% OPK’RSELSRAMPEMEDINTEGREREde holdebolte, som fastklikkes pü hulpladen, ringe stigning for nemmere opkørsel pü gulvelementerne s Hulplade og opkørselsrampe er skridsikre s-ATERIALE0% PLASTPOLYETHYLEN

&3 0% med opkørselsrampe

&3 0% med opkørselsrampe

Kombinationsmulighed med samlingsskinner (se tilbehør)

Arealbeskyttelse af PE

PG3

Type

MĂĽl mm (l x b x h)

FS 150 / 16 / 8-PE FS 150 / 16 / 16-PE

1600 x 800 x 150 1600 x 1600 x 150

ForbindelsessproďŹ l

Opsaml. volumen l 120 240

BĂŚreevne VĂŚgt ca. i kg kg 500 1000

24 45

Best.-Nr. 78525 78526

Krydsforbindelse

Tilbehør til arealbeskyttelse af PE Type Opkørselsrampe AR 150 / 8-PE Forbindelsessprofil lang til sidelÌngde 1600 mm Forbindelsessprofil kort til sidelÌngde 800 mm Krydsforbindelse

PG3

MĂĽl BĂŚreevne Diameter mm (l x b x h) i kg Ă˜ cm 1290 x 810 x 150 300 1500 x 40 x 40 700 x 40 x 40 95 x 67 x 10 8

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

VĂŚgt ca. kg 15

Best.-Nr. 78527 78676 78677 78678

PT-12

37


Aftapningsplads, kompakt Aftapningsplads, kompakt Godkendt til forskriftsmÌssig, sikker optankNINGAFK’RET’JER3PILDBR�NDSTOFOPSAMLES OGKANBORTSKAFFES Specielle fordele: s Kompakt konstruktion s-OBIL TRANSPORTABEL s Kan opbygges og tages i brug samme dag s3KRIDSIKKEROVERFLADE SOMKANG�SP� s Egnethedstest ikke nødvendig s Op til 5 t hjultryk s 1 m høj stÌnkvÌg (til stikkontakt) begrÌnser püfyldningshündtagets indsatsomrüde s Opkørselsrampe pü tre sider

3IKKERHOLDERTILPĂ?FYLDNINGSSLANGENMED knĂŚkbeskyttelse og lĂŚngebegrĂŚnser

Aftapningsplads, kompakt Type Aftapningsplads, kompakt 40/20 Aftapningsplads, kompakt 50/25

PG3

MĂĽl mm (l x b x h) 4000 x 2000 x 1000 5000 x 2500 x 1000

Opsaml. volumen l 200 275

Hjultryk, Ton 5 5

VĂŚgt ca. kg 490 730

Best.-Nr. 77827 78084

Aftapningsplads Basic (uden stÌnkvÌg og pükørselsbeskyttelse) Godkendt til forskriftsmÌssig, sikker opTANKNINGAFK’RET’JER 3PILDBR�NDSTOFOPSAMLESOGKANBORT SKAFFES s-EDTOOPK’RSELSRAMPERP�BEL�G ningens ender s5DENST�NKV�GSKALMONTERESP�STEDET FEKSST�LPLADEIMH’JDEOPAD V�G 

Aftapningsplads Basic Type Aftapningsplads Basic

38

PT-12

PG3

MĂĽl mm (l x b x h) 5000 x 2500 x 50

Opsaml. volumen l 200

Hjultryk, Ton 5

VĂŚgt ca. kg 570

Best.-Nr. 78124

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Aftapningsplads Modulopbygget aftapningsplads Godkendt til forskriftsmÌssig og sikker OPTANKNINGAFK’RET’JER 3PILDBR�NDSTOFOPSAMLESOGKANBORT SKAFFES 3 slags moduler, som er lette at hÌgte SAMMENTILVILK�RLIGTSTOREFLADER Specielle fordele: s Kan udvides med standardelementer s-OBIL TRANSPORTABEL s Kan opbygges og tages i brug samme dag s3KRIDSIKKEROVERFLADE SOMKANG�SP� s Egnethedstest ikke nødvendig s Op til 5 t hjultryk

Modulopbygget aftapningsplads Type Aftapningsplads Modul 1 Modul 2 Modul 3 Opkørselsrampe

PG3

MĂĽl mm (l x b x h) 5000 x 2500 x 55 5000 x 2500 x 55 5000 x 2500 x 55 2400 x 210 x 55

Opsaml. volumen l 288 287 299 -

Hjultryk Ton. 5 5 5 5

VĂŚgt ca. kg 590 570 570 21

Best.-Nr. 77704 77705 77706 77794

De forskellige moduler -ODUL

l

b -ODUL

Kan udvides vilkĂĽrligt med standardelementer

l

Let at køre pü aftapningspladsen

b -ODULAFSLUTNINGIVÂ?G

l

b De enkelte moduler hĂŚgtes nemt sammen

/PKÂ’RSELSRAMPETILATFORBINDEHHVKÂ’REOPPĂ? elementerne pĂĽ kortsiden

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Kørselsretning

PT-12

39


Udendørs aftapningsplads Godkendt til forskriftsmÌssig sikker optankning AFK’RET’JER 3PILDBR�NDSTOFOPSAMLESOGKANBORTSKAFFES Specielle fordele: s Kompakt konstruktion s-OBIL TRANSPORTABEL s Kan opbygges og tages i brug samme dag s3KRIDSIKKEROVERFLADE s Egnethedstest ikke nødvendig s Op til 5 t hjultryk s Galvaniseret opsamlingskar s OverdÌkning af let GFP – nem at übne og vejrbestandig s GFP-overdÌkningen tjener ogsü som stÌnkvÌg s Opkørselsramper pü tre sider svR’RSTUDSF’RTINDIOPSAMLINGSKARRETER derfor ogsü velegnet som aftapningsplads til fyldning af la-gertanke fra tankvogn ved anvenDELSEAF!33 SLANGESIKRING s+AR L�GOGTILBEH’RLEVERESSEPARATMONTAGEER ikke inkluderet

Udendørs aftapningsplads Type

PG3

MĂĽl mm (l x b x h)

Udendørs aftapningsplads

5000 x 2500 x 260

Opsaml. volumen l 280

Hjultryk, Ton 5

VĂŚgt ca. kg 690

Best.-Nr. 78075

Tilbehør til udendørs aftapningsplads og dieseltanke 3�FREMTDENUDEND’RSAFTAPNINGSPLADSERUDSTYret med dette armatur, kan den ogsü bruges til P�FYLDNINGAFTANKANL�GIHENHOLDTIL42W3 AFSNIT Leveringen omfatter: s !33 KOBLING'vMEDAUTOMATISKLUKNING s Tankpladsmodul med püfyldningsstuds s VÌgarmatur til ombygning af eksisterende GR�NSEV�RDIINDIKATORI!33 UDF’RELSE PRODUKTIDENTIFIKATIONv$IESELv)0 s *ORDFORBINDELSESKABEL M s Forbindelseskabel 1,9 m mellem tankpladsmodul og vÌgarmatur til grÌnsevÌrdiindikator !33 ARMATUR MEDLEVEREDEKOMPONENTER

!33 ARMATUR MONTERETEKSKLTILBEHÂ’R

Tilbehør til udendørs aftapningsplads og dieseltanke Type ASS-ArmaturKOMPLETMEDTILBEH’RIHENHOLDTIL42W3+AP

40

PT-12

PG3

Best.-Nr. 78693

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Gulvopdelingselementer Til vÌsketÌt opdeling af overflader Gulvopdelingselementer af polymerharpiksforbundet specialbeton hindrer ukontrolleret udbredelse af vandforurenende vÌsker INDEOGUDE s Kan overkøres (ogsü af tung trafik) s3TORB’JE TR�K OGTRYKSTYRKE s Frostsikker, ingen vandindtrÌngning s VÌsketÌt s-ODSTANDSDYGTIGOVERFORKEMIKALIER INKL chlorerede kulbrinter s Designet til brug pü betonoverflader s Volumen 60 l/m2 s!NVENDELSEP�BLAAFTAPNINGSOMR�DER interne tankpladser (R10) og i henhold til kravene i LÜRßRI (ret-ningslinje for opsamling af slukningsmedier)

TvĂŚrsnit gennem element

Gulvopdelingselement, t-stykke

Gulvopdelingselement, hjørne

Gulvopdelingselement, lige stykke

Gulvopdelingselementer

PG7

Type STG - Element, Lige stykke STE - Element, Hjørne STT - Element, T-stykke

MĂĽl mm (l x b x h) 1000 x 290 x 60 250 x 290 x 60 500 x 290 x 60

VĂŚgt kg 23 11 14

Best.-Nr. 19145 19146 19147

Montagemateriale til gulvopdelingselementer Til grunding og limning af Protecto-gulvopdelingselementer pĂĽ beton

Montagemateriale Type Speciallim til elementer Primer til elementer

PG7

Forbrug (kg/lfdm) CA CA 

VĂŚgt kg 10 1

Best.-Nr. 19148 19149

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

41


Rumbeklædning Ombygning af et eksisterende rum til lagerrum for farlige stoffer s'ODKENDTTILOPBEVARINGAFVANDFORURENENDEOGBRANDfarlige væsker (R10-R12) s)NDIVIDUELBEKLDNINGAFGULV TILPASSETLOKALEFORHOLDOG rumstørrelse, monteret direkte på stedet s6SKETTSVEJSTOGAFPR’VETDIREKTEPÍSTEDET s+ANK’RESPÍMEDPALLEL’FTER VEDTILSVARENDEDIMENSIOnering også med gaffeltruck eller lastbil

Rumbeklædning i et lager med høje reoler

Rumbeklædning i et lager til mindre beholdere

Rumbeklædning i et coillager

Individuel montage på stedet Rumbeklædning opdelt i enkelte segmenter

42

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Aftapningsstationer/reoler Aftapningsstationer/reoler til forskriftsmĂŚssig og pladsbesparende opbevaring AFTROMLEROGANDREBEHOLDERE!LLEAFTAPningsstationer er helt igennem varmgalvaniserede og udstyret med et korrosionsbestandigt opsamlingskar af glasfiberforstĂŚrket plast til lĂŚngerevarende, sikker

OPBEVARING%FTERSOM'&0 OPSAMLINGSKAR er helt igennem korrosionsbestandige, KANDESTILLESDIREKTEP�GULVET$ENLAVE byggehøjde gør det nemt at hündtere dem IVIRKSOMHEDEN$EFORSKELLIGEVARIANTER muliggør aftapning over det foranstüende opsamlingskar, ogsü nür der er tale om

FORSKELLIGARTEDEBEHOLDERE$EERSĂ?LEDES tilpasset forskellige interne betingelser i VIRKSOMHEDERNE,EVERINGSKERPĂ?PLADSbesparende mĂĽde som enkeltdele, der er nemme og hurtige at montere

Eksempel: Aftapningsstation model 360 med to gitterriste og seks variabelt monterbare tromleopsatser i to etager Tilbehør: Kandeholder/aftapningshylde samt stülgitterrist SOMENHYLDE

Hurtig og enkel montage Alsidigt anvendelig, FEKSTILSPILDOLIE LUDOGSYRER 100% modstandsdygtig overfor korrosion HYLDE -INIMUMKONTROLPLIGT INGEN ekstra kontrol af karbunden IFTOPSAMLINGSKARAFSTĂ?L

Tilbehør

Karstøtte sü karret ogsü stür stabilt pü ujÌvne overflader, med transportbeslag til flytning af aftapningsstationen

Kandeholder/aftapningshylde for nem opfyldning af smĂĽ beholdere

Ruller gør det nemt at dreje tromlerne

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Kugleventil for hurtig og sikker aftapning

PT-12

43


Aftapningsstation Type 120

60

60

60

Aftapningsstation Type 120 Variant 1

Aftapningsstation Type 120 Variant 2

Aftapningsstation Type 120 Variant 3

Aftapningsstation Type 120 til beholdere og 60 l tromler Variant Type

1 2 3

PG3

MĂĽl mm (l x b x h)

Type 120 med GFK-Opsamlingskar 65 l ‌ med Tromlebuk til 2 x 60 l tromler ‌ med Gitterrist til beholdere ‌ med Tromlebuk- og gitterrist til 1 x 60 l tromle og beholdere

Hyldehøjde, mült fra bog mm 450 x 820 x 1310 630 / 1150 450 x 820 x 1310 600 / 1120 450 x 820 x 1310 600 / 1120

VĂŚgt ca. kg 18 21 19

Best.-Nr.

77081 77639 77640

60

60

Anvendelseseksempel: -EDstĂĽlgitterrist til opsamlingskar af glasfiberforstĂŚrket plast SOMENHYLDE

Anvendelseseksempel: Stabelbar med tromlebuk som ekstra hylde til en 60 l tromle

Tilbehør

PG1

Type

MĂĽl mm (l x b x h)

Stülgitterrist TIL'&+ /PSAMLINGSKARSOMHYLDE Tromlebuk stabelbar, sü ekstra 60 l tromle kan lagres Kandeholder/aftap. hylde til 120/360/540, galvaniseret, 230 x 110 mm (b x t) Kugleventil 1/2", forniklet messing, vinkel 90° Kugleventil 3/4", forniklet messing, vinkel 90°

44

PT-12

Hyldehøjde, mült fra bund mm 420 x 800 x 30 240 630 x 450 x 530

VĂŚgt ca. kg 6 10 2 1 1

Best.-Nr.

77641 77741 75917 73775 73776

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Aftapningsstationer Type 360 og 540 Aftapningsstation Type 540

Aftapningsstation Type 360

60

60

60

60

Anvendelseseksempel: -EDKANDEHOLDER aftapningshylde og stülGITTERRISTSOMENHYLDE (tilbehør)

60

60

60

Anvendelseseksempel: -EDKANDEHOLDERAFTAPningshylde og stĂĽlgitterrist SOMENHYLDETILBEHÂ’R

60

60

60 Opsamlingskar af PE, 40 l (tilbehør)

Aftapningsstation type 360 til beholdere og op til 6 x 60 l tromler Type

PG3

MĂĽl mm (l x b x h)

Aftapningsstation 360 med GFK-Opsamlingskar 150 l og tromlebuk til 6 x 60 l tromler og beholdere

Hyldehøjde, mült fra bog mm 1320 x 800 x 1300 690/1170

VĂŚgt ca. kg 60

Best.-Nr.

77642

Aftapningsstation type 540 til beholdere og op til 12 x 60 l tromler Type

PG3

MĂĽl mm (l x b x h)

Aftapningsstation med GFK-Opsamlingskar 150 l ‌ Type 540 ‌ med tromlebuk til 6 x 60 l tromler og beholdere Tilbygningsfag til 540 ‌ med tromlebuk til 6 x 60 l tromler og beholdere

Hyldehøjde, VÌgt mült fra bog ca. kg mm 1320 x 800 x 2000 690/1170/1650 82 1320 x 800 x 2000 690/1170/1650

72

Best.-Nr.

77734 77855Kombination med tilbygningsfag

Kombination med 540 og reol type 13/20

Tromlestøtter for optimal tømning af tromlerne

Tilbehør til type 360 og type 540 Type

PG1

MĂĽl mm (l x b x h)

Hyldehøjde, mült fra bund mm 1300 x 620 x 30 210 1300 x 620 x 50 210 1300 x 620 x 80 220

StülgitterristSOMVEDTYPE ELLERHYLDEVEDTYPE Hyldekar 20 l SOMVEDTYPE ELLERHYLDEVEDTYPE PE-Opsamlingskar 40 l som indsatshylde (syre /base modstandsdygtig) Tromlestøtte til 60 l tromler, 3TK TILENHYLDE Tromlestøtte "Høj"3TKTILENHYLDE TILOPTIMALT’MNINGAFLTROMLER Kantliste, 4-stk, GALVANISERET AFRULLEKANTTILSIKREOPBEVARINGSM�BEHOLDEREMV Kandeholder/aftapningshylde til 120/360/540, galvaniseret 230 x 110 mm (b x t) Kugleventil 1/2", forniklet messing, vinkel 90° Kugleventil 3/4", forniklet messing, vinkel 90°

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

VĂŚgt ca. kg 18 19 5 1 1 2 1 1

Best.-Nr.

76817 77799 77871 77800 78254 76990 75917 73775 73776

PT-12

45


Aftapningsstation type 400 Aftapningsstation Type 400 Variant 1 1 hylde til 1 x 200 l eller 2 x 60 l Tromler

60

60

200

200 Aftapningsstation Type 400 Variant 2 2 hylder til enten 1 x 200 l eller 2 x 60 l Tromler

Aftapningsstation Type 400 Variant 3 1 hylde til 1 x 200 l eller 2 x 60 l tromler og 1 gitterristhylde til beholdere

60

60

60

60

60

200

60

200

200

60

60

200

Aftapningsstation type 400 til beholdere og op til 4 x 60 l tromler Variant Type

1 2 3

PG3

MĂĽl mm (l x b x h)

Type 400 med GFK-Opsamlingskar 220 l ‌ ‌ med tromleholder til 2 x 60 l Tromler eller 1 x 200 l Tromle ‌ med tromleholder til 4 x 60 l Tromler eller 2 x 200 l Tromler eller til 2 x 60 l Tromler og 1 x 200 l Tromle ‌ med tromleholder til 2 x 60 l Tromler eller 1 x 200 l Tromle og gitterristhylde til beholdere

Hyldehøjde mült fra bund mm 990 x 1280 x 840 620 990 x 1280 x 1620 620 / 1400 990 x 1280 x 1620 620 / 1390

VĂŚgt ca. kg

Best.-Nr.

41 70

77663 77664

82

77665

7

77668 78326 78327 77669 76990 77727 73775 73776

Tilbehør til aftapningsstation type 400 OphÌngsskinner til opsamlingskar (par), til Type 400 Opbevarings niveau til 1 x 200 l eller 2 x 60 l Tromler Gitterrist-hylde til beholdere Drejelig tromleholder med hjul til 200 l tromle (par) Kantliste, 4-stk, GALVANISERET AFRULLEKANTTILSIKREOPBEVARINGSM�BEHOLDEREMV Kandeholder/aftapningshylde til type 400/800, galvaniseret, 185 x 110 mm (b x t) Kugleventil 1/2", forniklet messing, vinkel 90° Kugleventil 3/4", forniklet messing, vinkel 90°

46

PT-12

PG1

150 620 620 660

6 2 1 1

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Aftapningsstation Type 800

200

200

200

200

60

200

200

200

Aftapningsstation type 800 Variant 1

200

Aftapningsstation type 800 Variant 2

60

60

200

Aftapningsstation type 800 Variant 3

200

60

Aftapningsstation type 800 Variant 4

60

60

Aftapningsstation type 800 Variant 5

60

60

60

60

60

60

Aftapningsstation type 800 Variant 6

Aftapningsstation Type 800 til beholdere og op til 4 x 200 l tromler Variant Type

1 2 3 4 5 6

Type 800 med GFK-Opsamlingskar 220 l ‌ med tromleholder til 2 x 200 l tromler ‌ med tromleholder til 4 x 200 l tromler ‌ med tromleholder til 2 x 200 l og 3 x 60 l tromler ‌ med tromleholder til 2 x 200 l tromler samt gitterrist til beholdere ‌ med tromleholder til 3 x 60 l tromler ‌ med tromleholder til 6 x 60 l tromler

MĂĽl mm (l x b x h)

PG3

VĂŚgt ca. kg

1410 x 1280 x 840 1410 x 1280 x 1620 1410 x 1280 x 1620 1410 x 1280 x 1620

Hyldehøjde mült fra bund mm 620 620 / 1400 620 / 1400 620 / 1390

Best.-Nr.

51 84 87 116

77670 77671 77672 77673

1410 x 1280 x 840 1410 x 1280 x 1620

620 620 / 1400

54 90

77674 77675

Tilbehør til Type 800 OphÌngsskinner til opsamlingskar (par), til Type 800 Opbevarings niveau til 2 x 200 l tromler Opbevarings niveau til 3 x 60 l tromler Gitterrist-hylde til beholdere Drejelig tromleholder med hjul til 200 l tromle (par) Kantliste, 4-stk, GALVANISERET AFRULLEKANTTILSIKREOPBEVARINGSM�BEHOLDEREMV Kandeholder/aftapningshylde til type 400/800, gavaniseret, 185 x 110 mm (b x t) Kugleventil 1/2", forniklet messing, vinkel 90° Kugleventil 3/4", forniklet messing, vinkel 90°

PG1

150 620 620 620 660

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

10

6 2 1 1

77679 78328 78329 78330 77669 76990 77727 73775 73776

PT-12

47


Pallereoler til opbevaring af farlige stoffer til lagring af tromler pĂĽ paller

Til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige vĂŚsker (R10 – R12) s "ESTĂ?ENDEAF - Gulvkar 2EOLSTIVEREBASISENHEDSTKTILBYGNINGSFAGSTK - 1 par tvĂŚrbjĂŚlker pĂĽ hvert hyldeniveau - Pallestop til hvert hyldeniveau s /PBEVARINGAFEUROPALLER KEMIPALLERELLER)"#EREDIREKTEPĂ?TVÂ?RBJÂ?LKERNE s Hylderne kan højdeindstilles s Galvaniserede reolstivere, lakerede tvĂŚrbjĂŚlker s /PSAMLINGSKARAFSTĂ?L*2IHENHOLDTIL%. LAKERET2!, s Enkelt montage

Gulvkar og hyldekar som tilbehør til eksisterende reoler, se side 24-25

-EDBASISENHEDOGTILBYGNINGSFAGKANLAGERKAPACITETENUDVIDESEFTERBEHOV /PTIMALRUMUDNYTTELSETROMLEROG)"#EREERLETTILGÂ?NGELIGEIETLAGERBESTĂ?ENDE AFPALLEREOLER

Pallereol med 2 pallelag Type GPR 18/240-2 GPR 27/360-2

PG5

MĂĽl Rumfangmm (l x b x h) volumen l 2000 x 1250 x 2500 240 2900 x 1250 x 2500 360

Stige last kg 6000 6000

BjĂŚlke last kg 2500 3000

Kapacitet %52PALLER %52PALLERELLER 4 kemi paller

Startfag Best.-Nr. 20816 20810

Tilbygning Best.-Nr. 20817 20811

Pallereol med 3 pallelag Type GPR 18/240-3 GPR 27/480-3

48

PT-12

PG5

MĂĽl Rumfangmm (l x b x h) volumen l 2000 x 1250 x 4000 240 2900 x 1250 x 4000 480

Stige last kg 9300 9300

BjĂŚlke last kg 2500 3000

Kapacitet %52PALLER %52PALLERELLER 6 kemi paller

Startfag Best.-Nr. 20818 20822

Tilbygning Best.-Nr. 20819 20823

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Pallereoler til opbevaring af IBC’er

3KITSEAFSTIGEBENOGBÂ?REBJÂ?LKE

Pallereol til opbevaring af farlige stoffer, model GPR TILOPBEVARINGAFSEKS)"#ERE

Gulvkar og hyldekar som tilbehør til eksisterende reoler, se side 24-25

Ekstra tilbehør: Gitterristgulve til opsamlingskarret og tvÌrbjÌlker

0ALLEREOLTILOPBEVARINGAFTROMLEROG)"#ERE direkte pĂĽ gitterristgulv

Pallereol med 2 pallelag

PG5

Type

MĂĽl Rumfang- Stige mm (l x b x h) volumen l last kg GPR 22/1000-2 2400 x 1250 x 2500 1000 6000 GPR 27/1000-2 2900 x 1250 x 2500 1000 6000 GPR 33/1000-2

3500 x 1250 x 2500

1000

BjĂŚlke last kg 2100 3000

9000

3300

MĂĽl Rumfang- Stige mm (l x b x h) volumen l last kg GPR 22/1000-3 2400 x 1250 x 4000 1000 9300 GPR 27/1000-3 2900 x 1250 x 4000 1000 9300

BjĂŚlke last kg 2100 3000

Kapacitet +4#)"# +4#)"#ELLER%0 eller 4 CP +4#)"#

Startfag Best.-Nr. 20814 20802

Tilbygning Best.-Nr. 20815 20803

20812

20813

Startfag Best.-Nr. 20820 20824

Tilbygning Best.-Nr. 20821 20825

20826

20827

til reol gulv Best.-Nr. 20828 20829 20830 20831 22003 11040

til travers Best.-Nr. 11046 11044 11023 11071 -

Pallereol med 3 pallelag

PG5

Type

GPR 33/1000-3

3500 x 1250 x 4000

1000

12400

3300

Kapacitet +4#)"# +4#)"#ELLER 9 EP eller 6 CP +4#)"#

Tilbehør Type Gitterrist GPR 18 Gitterrist GPR 22 Gitterrist GPR 27 Gitterrist GPR 33 Beskyttelse til stigeben. (L-Form til 2 sidet beskyttelse) Beskyttelse til stigeben.5 &ORMTILSIDETBESKYTTELSE

PG5

BĂŚreevne kg 1200 3400 3400 4000

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

49


Reolsystemer til opbevaring af farlige stoffer Type GR 10/20 s Godkendt til opbevaring af vandforurenende stoffer i mindre beholdere pĂĽ op til 30 l s Galvaniserede reolstivere s 5 galvaniserede hylder, flytbare i trin af 25 mm s 2 opsamlingskar af PE med 30 l opsamlingsvolumen s "ELASTNINGPRHYLDEKG s Hyldebredde 1000 mm s Enkel montage

Reol til farlige stoffer, type GR 10/20, basismodul

Reol til farlige stoffer,type GR 10/20, kombineret basismodul og tilbygningsfag

Reolsystem Type GR 10/20

PG3

Type Type GR 10/20 basismodul Type GR 10/20 tilbygningsfag PE-Opsamlingskar Type PE 30 som indsatshylde (tĂĽler syrer og lud) Hylde til GR 10/20

MĂĽl mm (l x b x h) 1060 x 630 x 2000 1010 x 630 x 2000 980 x 600 x 85 1000 x 600 x 40

VĂŚgt ca. kg 44 34 4 4

Best.-Nr. 78091 78092 78076 78093

Reolsystem til opbevaring af farlige stoffer Type GR 13/20 s Godkendt til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige vÌsker (R10-R12) i mindre beholdere pü op til 20 l s Galvaniserede reolstivere s KARBUNDIHENHOLDTIL3TAWA2 opsamlingsvolumen 20 l s 3 galvaniserede hylder s "ELASTNINGPRHYLDEKG s Hyldernes højde over gulvniveau: 160/690/1170/1650 s (YLDEBREDDECAMM s Enkel montage

Reol til farlige stoffer, GR 13/20, kombineret basismodul og tilbygningsfag Reol til farlige stoffer, GR 13/20, basismodul

VĂŚsketĂŚt svejst karbund IHENHOLDTIL3TAWA2

Reolsystem Type GR 13/20 Type Type GR 13/20 basismodul Type GR 13/20 tilbygningsfag PE-Opsamlingskar Type PE 40 som indsatshylde (tĂĽler syrer og lud)

50

PT-12

PG3

MĂĽl mm (l x b x h) 1320 x 630 x 2000 1320 x 630 x 2000 1300 x 620 x 80

VĂŚgt ca. kg 92 82 5

Best.-Nr. 77820 77856 77871

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Stülskabe 3T�LSKABEKANANVENDESTILSIKKEROPBEVARINGAFMINDREBEHOLDEREELLERTROMLERINDEND’RS OGP�ARBEJDSPLADSEN s Miljøskabe Til sikker og forskriftsmÌssig opbevaring af vand- og miljøforurenende stoffer i henhold til 6!W3FORENKLEDEFORSKRIFTERTILOPBEVARINGAFPESTICIDERIM�NGDERP�OPTILKGELLER 200 kg T u T+) s Skabe til syrer og lud Til forskriftsmÌssig opbevaring af mindre beholdere med vandforurenende og aggressive stoffer s Tromleskabe F90 "RANDSIKRESKABETILSIKKEROPBEVARINGAFTROMLERMEDBRANDFARLIGEV�SKER2 2 s Sikkerhedsskabe F90 "RANDSIKRESKABETILSIKKEROPBEVARINGAFMINDREBEHOLDEREMEDBRANDFARLIGEV�SKER (R10-R12) s Ventilationssystemer Returluft- og cirkulationsluftventilatorer til udluftning af skabene s Arkiv- og materialeskabe F90 "RANDSKABETILOPBEVARINGAFVIGTIGEDOKUMENTEROGDATA BRANDSIKREIMINUTTER

-ILJÂ’SKABE

3IKKERHEDSSKABE& Tromleskabe F90 3KABETILOPBEVARINGAFSYRER og lud

Ventilationssystemer Arkiv- og materialeskabe F90

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

51


Miljøskabe Type 13/20 Ekstra store: Bredde 1300 mm, højde 2000 mm, dybde 600 mm

s Ramme og gitterristgulv helt igennem varmgalvaniseret s 3KABETSBEKL�DNINGERPULVERLAKERET2!,LYSEGR� s 5DLUFTNINGSRILLERFOROVENOGFORNEDENID’REN s Dokumentholder pü dørens inderside s 5DF’RELSEVALGFRIMED - opsamlingskar af GFK, 150 l, 4 gitterriste - galvaniseret karbund, 20 l, 3 gitterriste s "ELASTNINGPRHYLDEKG s Hyldedybde 600 mm (giver mulighed for liggende OPBEVARINGAFLTROMLERINKLAFTAPNINGSHANE s Leveres adskilt, nem at samle selv

-ILJÂ’SKABMEDOPSAMLINGSKARAF'&+ L gitterriste

5DLUFTNINGSRILLERFOROVENOGFORNEDENIDÂ’REN

-ILJÂ’SKABMEDKARBUND LOGGITTERRISTE PE-Opsamlingskar 40 l

Miljøskabe Type 13/20

PG3

Type Miljøskab 13/20 med GFK-Opsamlingskar 150 l og 4 gitterriste Miljøskab 13/20 med galvaniseret karbund 20 l og 3 gitterriste

MĂĽl mm (b x t x h) 1320 x 800 x 2000 1320 x 630 x 2000

VĂŚgt ca. kg 202 204

Best.-Nr. 77954 77956

Tilbehør

PG3

PE-Opsamlingskar 40 l som indsatshylde (tüler syrer og lud) Tromlestøtte til 60 l tromler, 3TK TILENHYLDE

1300 x 620 x 80

5 1

77871 77800

BemĂŚrk: 6EDOPBEVARINGAFMÂ?NGDERPĂ?LOGDEROVERSKALOPSAMLINGSKARRENEVÂ?REGODKENDTE /PSAMLINGSKARRETSOPSAMLINGSVOLUMENSTÂ’RRELSESKALVÂ?RESTORNOKTILAFDENSTÂ’RSTEBEHOLDERESTOTALEVOLUMENMINIMUMSINDHOLD

52

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Miljøskabe, 10/20 og 5/20 Til opbevaring af mindre beholdere

-ILJ’SKAB -ILJ’SKAB s 4ESTETAF4Ä6'3 s 3KABFREMSTILLETAFST�LPLADEMEDLAKERING2!,LYSEGR� s 1- og 2-fløjede døre med 180 übningsvinkel s Aflüselig (2 nøgler medleveres) s Integreret udluftningsgitter foroven og forneden s -�RKETMEDFAREHENVISNINGER s Dokumentholder pü dørens inderside s De bÌrende gulve er udformet som kar s 3TORTOPSAMLINGSVOLUMENTAKKETV�REKARBUNDEP�HVEROPBEVARINGSHYLDE s "�REEVNEPRKARBUNDCAKG s Hylderne er flytbare i trin à 15 mm Galvaniseret karbund

Hulplader er tilbehør

Miljøskab Type 10/20 og 5/20 Type Miljøskab 10/20 Miljøskab 5/20

PG3

Leveringsomfang: Gulvkar Karbund 1 x 30 l 3 x Ă 20 l 1 x 16,5 l 3 x Ă  10 l

MĂĽl mm (b x t x h) 930 x 500 x 1950 500 x 500 x 1950

VĂŚgt ca. kg 75 50

Best.-Nr. 78547 78552

Tilbehør Type Karbund 10 l til -ILJ’SKAB 5/20 1 Hulplade til -ILJ’SKAB 5/20 Karbund 20 l til -ILJ’SKAB 10/20 1 Hulplade til -ILJ’SKAB 10/20

PG3

VĂŚgt ca. kg 2,5 3 4,5 5

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Best.-Nr. 78555 78556 78550 78551

PT-12

53


Skabe til opbevaring af lud og syrer 3KABETILOPBEVARINGAFLUDOGSYRERFORHINDRERUVEDkommende i at fü adgang og sikrer miljømÌssig korrekt OPBEVARINGAFAGGRESSIVEV�SKER-ILJ’SKABEBRUGES til sikker opbevaring af vandforurenende stoffer i smü BEHOLDERE s 3�RDELESMODSTANDSDYGTIGOVERFORKORROSION s Konstant luftskifte gennem udluftningsgitter i forreste dør og ventilationssystem i bagvÌggen s 5DLUFTNINGSSTUDSP�SKABETSTAG s Fløjdør – nem at übne s -EDUDTR�KSKARAF0% s Aflüselig s 4 udtrÌkskar med en bÌreevne pü 40 kg hver

3YRE OGLUDSKABMODEL3,3 MED�ND’R 3YRE OGLUDSKABMODEL3,3 med to døre

3YRE OGLUDSKABMODEL 3,3MEDTODÂ’RE

Udluftningssystemer se følgende sider

5NDERSKABTILSYRE OGLUDSKAB MODEL3,3 543

Syre og ludskab

PG3

Type

MĂĽl mm (l x b x h)

3YRE OGLUDSKABMODEL SLS1 med Ên dør 3YRE OGLUDSKABMODELSLS2 med to døre Underskab til syre- og ludskab MODEL3,3 543

54

PT-12

600 x 660 x 1920 600 x 660 x 1920 1100 x 600 x 635

Antal døre/ skuffer 1 dør 2 døre 1 skuffe

VĂŚgt ca. kg 105 105 65

Best.-Nr. 19470 19469 19487

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Brandsikre tromleskabe F90 Til passiv opbevaring af brandfarlige vĂŚsker i arbejdsrum Tromleskab F90 til sikker opbevaring af brandfarlige vĂŚsker (R10-R12) direkte pĂĽ arbejdspladsen i HENHOLDTIL$).%. OG42B&BILAG,

s -ED'3 OG#% MÂ?RKE s "RANDSIKKERIMINUTTER s Fremstillet af ikke-brĂŚndbart materiale (A2), lakeret overflade s Overflade med stor kemisk modstandsdygtighed s GrĂĽ, svarende til RAL 7035 lysegrĂĽ mikroperl, kanter i anden farvenuance s AflĂĽselig dør, lukker automatisk s Dørstopanordning, lukker automatisk ved brand s Ventilation og udluftning pĂĽ skabets overside s Der lukkes for indsugnings- og returluft ved hjĂŚlp af termostatovervĂĽgning s Ekstra hylde: 3TÂ’RRELSEXXMM BÂ?REEVNEKG

Gulvkar med galvaniseret gitterrist, opsamlingsvolumen: 220 l

Hydrauliske dørlukkere

Tromleskab F90 Type Tromleskab FSF90 passiv

PG3

MĂĽl mm (l x b x h) 1500 x 1000 x 2650

Indvendig mm (l x b x h) 1450 x 880 x 2100

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Best.-Nr. 19779

PT-12

55


Brandsikre sikkerhedsskabe F30 Enkeltvæggede sikkerhedsskabe af stålplade s -ED'3 OG#% MRKE s Til forskriftsmæssig opbevaring af farlige stoffer i henhold til TRbF 20, bilag L s "RANDSIKKERIMINUTTER s Overflade med stor kemisk modstandsdygtighed s Grå, svarende til RAL 7035 lysegrå mikroperl, kanter i anden farvenuance

s Aflåselig dør, lukker automatisk s Dørstopanordning, lukker automatisk ved brand s Hængsler af rustfrit stål og metalgreb s *ORDFORBINDELSEFORATUNDGÍANTNDELSESFAre på grund af elektrostatisk ladning s *USTERBAREBENG’RDETNEMTATUDLIGNE niveauforskelle, justerbart sokkelområde s Aftageligt fodspark, så skabet kan transporteres med palleløfter

s Ventilation og udluftning øverst på skabet (udluftningsstuds Ø 100) s Der lukkes for indsugnings- og returluft ved hjælp af termostatovervågning s Karbunde er flytbare i trin à 32 mm s Indvendigt udstyr: GULVKAR HYLDER334 0HYLDE 1 perforeret indsatsplade

Udluftningssystemer se følgende sider

Sikkerhedsskabe F30, enkeltvæggede

PG5

Type

Mål mm (l x b x h)

Indvendig mm (l x b x h)

SST 6/20 F30 SST 12/20 F30 SST 11/6 F30 5NDERSKAB 3IKKERHEDSSKAB

595 x 595 x 1960 475 x 515 x 1600 1195 x 595 x 1960 1075 x 515 x 1600 1100 x 550 x 635 980 x 472 x 375

Vægt ca. kg 147 226 97

Indvendig indretning af stålplade Best.-Nr. 51807 51809 51805

Indvendig indretning af rustfri stål Best.-Nr. 51808 51810 51806

Tilbehør til F30 Type

Mål mm (l x b x h)

Hylder til SST 6/20 F30 Hylder til SST 12/20 F30 Hylder til SST 11/6 F30

56

PG5

PT-12

505 x 470 x 35 1070 x 505 x 35 975 x 465 x 35

lakeret stål

rustfri stål

Best.-Nr. 51821 51819 51824

Best.-Nr. 51822 51820 51825

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Brandsikre sikkerhedsskabe F90

Enkeltvæggede sikkerhedsskabe af stålplade s -ED'3 OG#% MRKE s Til forskriftsmæssig opbevaring af farlige stoffer i henhold til TRbF 20, bilag L s "RANDSIKKERIMINUTTER s Fremstillet af ikke-brændbart materiale (A2), lakeret overflade s Overflade med stor kemisk modstandsdygtighed s Grå, svarende til RAL 7035 lysegrå mikroperl, kanter i anden farvenuance s Aflåselig dør, lukker automatisk s Dørstopanordning, lukker automatisk ved brand s Hængsler af rustfrit stål og metalgreb s *ORDFORBINDELSEFORATUNDGÍANTNDELSESfare på grund af elektrostatisk ladning s *USTERBAREBENG’RDETNEMTATUDLIGNE nivepåorskelle, justerbart sokkelområde s Aftageligt fodspark, så skabet kan transporteres med palleløfter s Ventilation og udluftning øverst på skabet (udluftningsstuds Ø 100) s Der lukkes for indsugnings- og returluft ved hjælp af termostatovervågning s Karbunde er flytbare i trin à 32 mm s Indvendigt udstyr: GULVKAR HYLDER334 0HYLDE 1 perforeret indsatsplade

Udluftningssystemer se følgende sider

Sikkerhedsskabe F90, enkeltvæggede

PG5

Type

Mål mm (l x b x h)

Indvendig mm (l x b x h)

SST 6/20 F90 SST 12/20 F90 SST 11/6 F90 5NDERSKAB 3IKKERHEDSSKAB

600 x 595 x 1960 515 x 480 x 1600 1200 x 595 x 1960 1115 x 480 x 1600 1100 x 500 x 670 1015 x 350 x 530

Vægt ca. kg 340 600 340

Indvendig indretning af stålplade Best.-Nr. 51146 51150 51803

Indvendig indretning af rustfri stål Best.-Nr. 51147 51151 51804

Tilbehør til F90 Type Hylder til SST 6/20 F90 Hylder til SST 12/20 F90 Hylder til SST 11/6 F90

PG5

Mål mm (l x b x h) 510 x 470 x 35 1110 x 470 x 35 1010 x 345 x 35

lakeret stål Best.-Nr. 51148 51152 51826

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

rustfri stål Best.-Nr. 51149 51153 51827

PT-12

57


Ventilationssystemer Til sikkerhedsskabe og tromleskabe 5DSIVENDEDAMPEOGGASSERSKALUDSUGESDIREKTEPĂ?STEDET6ENTILATIONSSYSTEMERNESÂ’RGERFORUDLUFTNINGAFSIKKERHEDSSKABEOGTROMLESKABE s6ENTILATOREROGRETURLUFTSYSTEMETSKALTILSLUTTESENRETURLUFTLEDNING SOMFÂ’RERUDIDETFRI s,UFTFILTERSYSTEMETRENSERLUFTENOGKRÂ?VERINGENRETURLUFTLEDNING

Lavtryksventilator s)KKEEKSPLOSIONSSIKRET s)NDSUGNINGSSTUDSÂŒMM s5DLÂ’BSSTUDSÂŒMM s3TRÂ’MFORSYNING6(Z s"ESKYTTELSESART)0 )SO+& s-OTORYDELSE K7 s-ATERIALE34 2!, s-EDVENTILATORFOD

Returluftventilator og overvĂĽgning af luftstrøm s+ABINETAFSTĂ?LPLADE PULVERCOATET LYSEGRĂ?2!, s)NKLTILSLUTNINGSADAPTERTILSKABET s I overensstemmelse med ATEX til udsugning af EKSPLOSIONS BESKYTTELSESZONE s3TÂ’JNIVEAU,P!DB! s6OLUMENSTRÂ’M MH s3AMLETTRYK 0A s0OTENTIALEFRIUDGANGVIA$). STIK s3PÂ?NDING6 s3TRÂ’MFORBRUG-AX ! s&REKVENS(Z s"ESKYTTELSESART#%))'4 s5DVENDIGEMĂ?LBXDXH XXMM

Returluftventilator (set bagfra) med ADAPTERINKLILEVERINGEN TILTILSLUTNINGTIL sikkerhedsskab, tilslutningsstuds (skabets overside) til forbindelse med ekstern returluftledning

Luftventilator med aktivt kulfilter Tilslutningsklar ventilator med aktivt kulfilter til direkte afgivelse af RETURLUFTTILOMGIVELSERNE s Kabinet af stĂĽlplade, pulvercoatet, lysegrĂĽ RAL 7035 s )NKLAKTIVTKUL GROFTOGFINTFILTER s I overensstemmelse med ATEX til udsugning af EKSPLOSIONS BESKYTTELSESZONE s 3TÂ’JNIVEAUDB! s Volumenstrøm: 25 m3/h s OvervĂĽgning af volumengennemstrømning s OvervĂĽgning af filtrets mĂŚthedsgrad s 0OTENTIALEFRIUDGANGVIA$). STIK s 3PÂ?NDING6(Z s "ESKYTTELSESART#%))'4 s 5DVENDIGEMĂ?LBXDXH XXMM

VET

EPĂ?KRÂ? DNINGIKK LE FT U RL TU DIG Ă?ENDERE ENÂ’DVEN s5DADG GGENIKK Â? V M E N s(ULGEN

Ventilationssystemer til sikkerhedsskabe og tromleskabe Type Lavtryksventilator (ikke eksplosionssikker) Returluftventilator TILSIKKERHEDSSKAB4YPE334 0& Returluftventilator TILSIKKERHEDSSKAB4YPE334 0& Returluftventilator TILTROMLESKAB4YPE&3&PASSIV Luftventilator TILSIKKERHEDSSKAB4YPE334 0& Luftventilator TILSIKKERHEDSSKAB4YPE334 0& Luftventilator TILTROMLESKAB4YPE&3&PASSIV

58

PT-12

PG3

MĂĽl mm (l x b x h) 235 x 210 x 220 250 x 425 x 255 250 x 425 x 255 250 x 425 x 255 500 x 285 x 295 500 x 285 x 295 500 x 285 x 295

Best.-Nr. 19474 19774 19776 19772 19775 19777 19773

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Brandsikre arkiv- og materialeskabe F90 "RANDSIKREARKIV OGMATERIALESKABEBESKYTter dokumenterne i tilfÌlde af brand og kan samtidig bruges til opbevaring af brandfarLIGTMATERIALEP�FLUGT OGREDNINGSVEJE "RANDTEKNISKKLASSIFIKATIONIHENHOLDTIL s %. %)OVERMINUTTER s .4&)2% 0OVERMINUTTER s %.,&30OVERMINUTTER s Lakeret overflade, klassifikation A2 IHENHOLDTIL%. s Farve: Lysegrü svarende til RAL 7035 s Døren kan aflüses – 3-dobbelt smÌklüs s Kan flyttes med palleløfter efter at fodsparket er afmonteret (højde 100 mm) s *USTERBAREBEN S�NIVEAUFORSKELLEKAN udlignes s Flytbare hylder (i trin à 32 mm) s "�REEVNEPRHYLDEKG

Arkiv- og materialeskab F90 med 1-fløjet dør Arkiv- og materialeskab F90 med 2-fløjet dør

Brandsikre arkiv- og materialeskabe F90 Type

Arkiv- og materialeskab med 1-fløjet dør Arkiv- og materialeskab med 2-fløjet dør

PG3

MĂĽl mm (l x b x h)

VĂŚgt (kg)

575 x 490 x 1960

290

1065 x 490 x 1960

440

Med 4 hylder Best.-Nr. 51856 51858

Med 3 hylder og 2 udtrĂŚk til hĂŚngemapper Best.-Nr. 51857 51859

Tilbehør til brandsikre arkiv- og materialeskabe F90 Type Hylder UdtrÌk til hÌngemapper,INKLUDTR�KSBESLAG Dørlukker FL’JEDESKABEINKLL�SEBESLAG Dørlukker med �dørstop� system FL’JEDESKABEINKLL�SEBESLAG

PG3

Til skab med 1-fløjet dør Best.-Nr. 51860 51861 51862

Til skab med 2-fløjet dør Best.-Nr. 51864 51865 51866

51863

51867

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

59


Perfekte indretningsløsninger Et overblik over opbevaringssystemer til farlige stoffer I et samarbejde med Protecto kan vi tilbyde opbevaringssystemer til alle slags farlige stoffer, der bruges i virksomheden. Pü denne side finder du en oversigt over hele vort sortiment. NÌrmere oplysninger finder du pü de anviste sider.

Standardløsninger: 0RAKSISORIENTEREDEOPBEVARINGSRUMTILFARLIGESTOFFERUDFORMETSOMS�RSKILTERUMELLERSOMREOLLAGER $ISSEKOMPAKTEOPBEVARINGSMODULERERFREMSTILLETAFMATERIALERAFH’JKVALITETOGLEVERESKLARTILBRUG

Containere til farlige stoffer uden brandsikring Containere som sĂŚrskilte lagerrum

Reolcontainere

Sikkerhedscontainere

Sikkerhedscontainere

Reolcontainere

fra side 67

fra side 61

fra side 69

Containere til farlige stoffer med brandsikring Containere som sĂŚrskilte lagerrum

Reolcontainere

BCK sikkerhedscontainere

BCK sikkerhedscontainere

fra side 81 DK containere til farlige stoffer

fra side 89

fra side 84

Reolcontainere

fra side 75

DK containere til farlige stoffer

fra side 91

Individuelle løsninger: 3�FREMT’NSKES KAN(ANS3CHOURUP!3OG0ROTECTOSKR�DDERSYOPBEVARINGSSYSTEMERTILFARLIGESTOFFERP�BASISAFSTANDARDL’SNINGER $ERUDOVERFREMSTILLERVIKUNDESPECIFIKKEOPBEVARINGS ELLERSIKKERHEDSRUMIOVERENSSTEMMELSEMEDG�LDENDELOVEOGBESTEMMELSER

Lagerhaller til opbevaring af farlige stoffer

fra side 79

60

PT-12

Inhouse opbevaringsrum til farlige stoffer

fra side 95

Teknikrum i sikkerhedscontainere

fra side 94

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Sikkerhedscontainere som sĂŚrskilte lagerrum. %NSIKKERHEDSCONTAINERSOMSÂ?RSKILTLAGERRUMERENKOMPAKTLÂ’SNINGTILOPBEVARINGAFFARLIGESTOFFER -ODELLERNEISRC W-serienBRUGESTILOPBEVARINGAFVANDFORURENENDEVÂ?SKER -ODELLERNEISRC N-serienMEDNATURLIGUDLUFTNINGOPFYLDERKRAVENETILOPBEVARINGAFBRANDFARLIGESTOFFER -ODELLERNEISRC T-serien MEDVARMEISOLERINGERDESIGNETTILOPBEVARINGAFTEMPERATURFÂ’LSOMMESTOFFER -ODELLERNEI32#2 SERIENERBEREGNETSOMREOLLAGERTILTROMLERMEDFARLIGESTOFFEROG+4#)"#+ANFYLDESTÂ’MMESMEDTRUCK

s 5DF’RELSEAFGALVANISERETST�LPLADE KLARTILBRUG s Overfladen er galvaniseret eller galvaniseret og lakeret (RAL 5002 ultramarineblü) s /PSAMLINGSKARAFST�L3*2IHENHOLDTIL%. s De udførelser, som man kan fÌrdes inde i, har en opbevaringsFLADEMEDUDTAGELIGEGITTERRISTE B�REEVNEKGM s 5DSTYRETMEDV�SKEOPSAMLINGSPLADER s Taget kan gües pü, designet til 125 kg/m snelast s Afvanding via skjulte tagrender

32#GALVANISERETMED mÂ’JETDÂ’R

Dørvarianter: s m’JETD’RBREDDEMM s m’JETD’RBREDDEMM ;m’JD’REMONTERESEFTER’NSKEP�LANG ELLERKORTSIDEN UNDTAGET32#OG32# 2 = s3KYDED’R 3#2GALVANISERETMED m’JETD’R

32#GALVANISERETOGLAKERETMEDSKYDEDÂ’R

32# 2GALVANISERETOGLAKERETMEDSKYDEDÂ’ROG pallereolsystem

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

61


Sikkerhedscontainere som sÌrskilte lagerrum, model SRC W med fløjdøre Til opbevaring af vandforurenende vÌsker s5DSTYRETMEDTEKNISKVENTILATIONVALGfri, se under tilbehør) – til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige vÌsker (R10-R12)

32#7GALVANISERET MED mÂ’JETDÂ’R 32#7LAKERET MED mÂ’JETDÂ’R

Med fløjdør

r Tilbeendheøsider

se følg

32#7GALVANISERET MED mÂ’JETDÂ’R

Sikkerhedscontainere med fløjdøre Type

MĂĽl mm (l x b x h)

PG5

Størrelse (m²)

SRC 1.1W 2350 x 915 x 2340 SRC 2.1W 2350 x 1950 x 2340 SRC 3.1W 2985 x 2350 x 2340 SRC 3.2W 4710 x 2985 x 2340 SRC 3.3W 7050 x 2985 x 2340 SRC 4.1W 4020 x 2350 x 2340 SRC 4.2W* 4710 x 4020 x 2340 SRC 4.3W* 7050 x 4020 x 2340 SRC 5.1W 5055 x 2350 x 2340 SRC 5.2W* 5055 x 4710 x 2340 SRC 5.3W* 7050 x 5055 x 2340 Tillæg for 2-fløjet dør"X(XMM TIL4YPE7OG.

2,1 4,6 7,0 14,0 21,0 9,5 18,9 28,3 11,9 23,8 35,6

Opsaml. volumen (Liter) 300 630 1000 2 x 1000 3 x 1000 1350 2 x 1350 3 x 1350 1700 2 x 1700 3 x 1700

Galvaniseret Placering af dør Langside Kortside Best.-Nr. Best.-Nr. 20102 20104 20116 20106 20118 20108 20120 20110 20122 20112 20124 20758 20759 20762 20763 20114 20126 20766 20767 20770 20771 20181

Galvaniseret og lakeret Placering af dør Langside Kortside Best.-Nr. Best.-Nr. 20101 20103 20115 20105 20117 20107 20119 20109 20121 20111 20123 20760 20761 20764 20765 20113 20125 20768 20769 20772 20773 20181

32# OGLEVERESUSAMLETIELLERMODULER&ORHÂ’ROSNÂ?RMERESĂ?FREMTDERÂ’NSKESLEVERANCEINCLMONTAGEINSTALLATION

62

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Sikkerhedscontainere SRC W, med skydedøre Til opbevaring af vandforurenende vÌsker

Skydedøre: s3KYDED’REMED DOBBELTOVERLAPNING s Kan skydes frem og tilbage i hele containerens bredde s Overalt uhindret adgang til det opbevarede gods, ingen spildplads

32#7GALVANISERETMEDSKYDEDÂ’RE

Med ør skyded

s5DSTYRETMEDTEKNISKVENTILATION (valgfri, se under tilbehør) til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige vÌsker (R10-R12)

r Tilbeenhdeøside

se følg

Sikkerhedscontainere med skydedøre

PG5

Type

Mül mm Placering af dør Størrelse Opsaml. Galvaniseret Galvaniseret og lakeret (l x b x h) (m²) volumen (Liter) Best.-Nr. Best.-Nr. SRC 3.1W ST 20700 20701 2985 x 2370 x 2340 2985 7,0 1000 SRC 3.2W ST 20702 20703 4730 x 2985 x 2340 2985 14,0 2 x 1000 SRC 3.3W ST 20704 20705 7070 x 2985 x 2340 2985 21,0 3 x 1000 SRC 4.1W ST 20706 20707 4020 x 2370 x 2340 4020 9,5 1350 SRC 4.2W ST* 20774 20775 4730 x 4020 x 2340 4020 18,9 2 x 1350 SRC 4.3W ST* 20776 20777 7070 x 4020 x 2340 4020 28,3 3 x 1350 SRC 5.1W ST 20708 20709 5055 x 2370 x 2340 5055 11,9 1700 SRC 5.2W ST* 20778 20779 5055 x 4730 x 2340 5055 23,8 2 x 1700 SRC 5.3W ST* 20780 20781 7070 x 5055 x 2340 5055 35,6 3 x 1700

32# OGLEVERESUSAMLETIELLERMODULER&ORHÂ’ROSNÂ?RMERESĂ?FREMTDERÂ’NSKESLEVERANCEINCLMONTAGEINSTALLATION

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

63


Sikkerhedscontainere som sÌrskilte lagerrum, model SRC N med fløjdøre Til opbevaring af brandfarlige vÌsker Containere til opbevaring af brandfarlige stoffer skal vÌre udstyret med permanent udluftning i gulvhøjde. -ODELLERNEI. SERIENOPFYLDERDETTEKRAV DADEER udstyret med cirkulerende naturlig udluftning via mikroHULLER SOMHINDRERINDTR�NGENAFSKADEDYR

Med fløjdør

32#.GALVANISERETMEDOPKÂ’RSELSRAMPE

r Tilbeendheøsider

se følg

32#.ISPECIALFARVE LAKERET MEDCIRKULERENDE naturlig udluftning

.ATURLIGUDLUFTNINGVIAMIKROHULLERSETUDEFRA

Sikkerhedscontainere med naturlig udluftning

PG5

Galvaniseret Galvaniseret og lakeret Placering af dør Placering af dør Langside Kortside Langside Kortside Best.-Nr. Best.-Nr. Best.-Nr. Best.-Nr. SRC 1.1N 20128 20127 2350 x 915 x 2340 2,1 300 SRC 2.1N 20130 20142 20129 20141 2350 x 1950 x 2340 4,6 630 SRC 3.1N 20132 20144 20131 20143 2985 x 2350 x 2340 7,0 1000 SRC 3.2N 20134 20146 20133 20145 4710 x 2985 x 2340 14,0 2 x 1000 SRC 3.3N 20136 20148 20135 20147 7050 x 2985 x 2340 21,0 3 x 1000 SRC 4.1N 20138 20150 20137 20149 4020 x 2350 x 2340 9,5 1350 SRC 4.2N* 20900 20901 20902 20903 4710 x 4020 x 2340 18,9 2 x 1350 SRC 4.3N* 20904 20905 20906 20907 7050 x 4020 x 2340 28,3 3 x 1350 SRC 5.1N 20140 20152 20139 20151 5055 x 2350 x 2340 11,9 1700 SRC 5.2N* 20908 20909 20910 20911 5055 x 4710 x 2340 23,8 2 x 1700 SRC 5.3N* 20912 20913 20914 20915 7050 x 5055 x 2340 35,6 3 x 1700 Tillæg for 2-fløjet dør "X(XMM TILTYPE7OG. 20181 20181

32# OGLEVERESUSAMLETIELLERMODULER&ORHÂ’ROSNÂ?RMERESĂ?FREMTDERÂ’NSKESLEVERANCEINCLMONTAGEINSTALLATION Type

64

MĂĽl mm (l x b x h)

PT-12

Størrelse (m²)

Opsaml. volumen (Liter)

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Sikkerhedscontainere som sÌrskilte lagerrum, model SRC N med skydedør Til opbevaring af brandfarlige vÌsker Containere til opbevaring af brandfarlige stoffer skal vÌre UDSTYRETMEDPERMANENTUDLUFTNINGIGULVH’JDE-ODELLERNE I. SERIENOPFYLDERDETTEKRAV DADEERUDSTYRETMEDCIRkulerende naturlig udluftning via mikrohuller, som hindrer INDTR�NGENAFSKADEDYR

.ATURLIGUDLUFTNINGVIAMIKROHULLER (set indefra) 32#.34GALVANISERETMEDSKYDEDÂ’R

Med ør skyded

r Tilbeendheøsider

se følg

3IKKERHEDSCONTAINERNESBESTANDDELEERPRINCIPIELTGALVANISEREDE HVILKETBESKYTTERS�RDELESGODTMODKORROSION De galvaniserede og lakerede udførelser galvaniseres indLEDNINGSVISOGTILSIDSTLAKERESDEUDVENDIGESIDER

Skydedøre s DOBBELTOVERLAPNING Am�SELIGE s Kan skydes frem og tilbage i hele containerens bredde s Overalt uhindret adgang til det opbevarede gods, ingen spildplads

Sikkerhedscontainere med skydedør Type SRC 3.1N ST SRC 3.2N ST SRC 3.3N ST SRC 4.1N ST SRC 4.2N ST* SRC 4.3N ST* SRC 5.1N ST SRC 5.2N ST* SRC 5.3N ST*

MĂĽl mm (l x b x h) 2985 x 2370 x 2340 4730 x 2985 x 2340 7070 x 2985 x 2340 4020 x 2370 x 2340 4730 x 4020 x 2340 7070 x 4020 x 2340 5055 x 2370 x 2340 5055 x 4730 x 2340 7070 x 5055 x 2340

Dørposition pü sidevÌg 2985 2985 2985 4020 4020 4020 5055 5055 5055

PG5 Størrelse (m²) 7,0 14,0 21,0 9,5 18,9 28,3 11,9 23,8 35,6

Volumen (Liter) 1000 2 x 1000 3 x 1000 1350 2 x 1350 2 x 1350 1700 2 x 1700 3 x 1700

Galvaniseret Best.-Nr. 20710 20712 20714 20716 20916 20918 20718 20920 20922

Galvaniseret og lakeret Best.-Nr. 20711 20713 20715 20717 20917 20919 20719 20921 20923

32# OGLEVERESUSAMLETIELLERMODULER&ORHÂ’ROSNÂ?RMERESĂ?FREMTDERÂ’NSKESLEVERANCEINCLMONTAGEINSTALLATION Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

65


Sikkerhedscontainere, SRC T med fløjdøre Til opbevaring af temperaturfølsomme vÌsker (varmeisoleret) Ved opbevaring af brandfarlige stoffer skal de opbevarede VARERBESKYTTESMODVARME OGKULDEP�VIRKNINGER-ODELLERNEI T-serien giver effektiv beskyttelse takket vÌre den 45 mm tykke ISOLERINGIV�GGE TAGOGD’RE Tilbehør som opvarmning, klimaaggregat og belysning er prikken OVERIET N�RDETG�LDERSIKKEROPBEVARING!LLEVARMEISOLEREDE sikkerhedscontainere kan ligeledes leveres med A1-isolering til opbevaring af brandfarlige vÌsker (R10-R12) (mod ekstrapris, P�FORESP’RGSEL 

32#4GALVANISERET

med fløjdør

32#4GALVANISERETOGLAKERETMED mÂ’JETDÂ’RPĂ?KORTSIDEN

r Tilbeendheøsider

se følg

32#4GALVANISERETOGLAKERETMED mÂ’JETDÂ’RPĂ?LANGSIDEN

32#4MEDMEDREOLEROGOPVARMNING

Sikkerhedscontainer med fløjdør (varmeisoleret) Type

MĂĽl mm (l x b x h)

SRC 1.1T 2350 x 915 x 2340 SRC 2.1T 2350 x 1950 x 2340 SRC 3.1T 2985 x 2350 x 2340 SRC 3.2T 4710 x 2985 x 2340 SRC 3.3T 7050 x 2985 x 2340 SRC 4.1T 4020 x 2350 x 2340 SRC 4.2T* 4710 x 4020 x 2340 SRC 4.3T* 7050 x 4020 x 2340 SRC 5.1T 5055 x 2350 x 2390 SRC 5.2T* 5055 x 4710 x 2340 SRC 5.3T* 7050 x 5055 x 2340 2-fløjet dør"X(XMM TILTYPE4

Størrelse (m²)

2,1 4,6 7,0 14,0 21,0 9,5 18,9 28,3 11,9 23,8 35,6

PG5 Opsaml. volumen (Liter) 300 630 1000 2 x 1000 3 x 1000 1350 2 x 1350 3 x 1350 1700 2 x 1700 3 x 1700

Galvaniseret Placering af dør langside kortside Best.-Nr. Best.-Nr. 20154 20156 20168 20158 20170 20160 20172 20162 20174 20164 20176 20924 20925 20928 20929 20166 20178 20932 20933 20936 20937 20241

Galvaniseret og lakeret Placering af dør langside kortside Best.-Nr. Best.-Nr. 20153 20155 20167 20157 20169 20159 20171 20161 20173 20163 20175 20926 20927 20930 20931 20165 20177 20934 20935 20938 20939 20241

32# OGLEVERESUSAMLETIELLERMODULER&ORHÂ’ROSNÂ?RMERESĂ?FREMTDERÂ’NSKESLEVERANCEINCLMONTAGEINSTALLATION

66

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Sikkerhedscontainere, SRC-R med skydedøre SRC-reoler til tromler og IBC’ere til fyldning/tømning med truck s3KYDED’RMED DOBBELTOVERLAPNING KANSKYDESFREMOGTILBAGEIHELECONTAINErens bredde s Hyldebredde 2700 mm s Cirkulerende naturlig udluftning via mikrohuller (som hindrer indtrÌngen af skadedyr) til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige vÌsker (R10-R12) s!m�SESVEDHJ�LPAFTOH�NGEL�SEIKKEINKLUDERETILEVERINGEN

Med ør skyded

Varianter: s 1 opbevaringshylde: Gitterrist direkte pĂĽ opsamlingskarret s 2 opbevaringshylder: Opbevaring pĂĽ pallereol (uden gitterriste))

SRC-reol (1 hylde med gitterrist) Type SRC-R17/600.1 SRC-R17/1000.1 SRC-R26/600.1 SRC-R26/1000.1 SRC-R30/600.1 SRC-R30/1000.1*

0REISEAB7ERK

MĂĽl mm (l x b x h) 2985 x 1620 x 1956 2985 x 1620 x 2136 2985 x 1620 x 3050 2985 x 1620 x 3230 2985 x 1620 x 3360 2985 x 1620 x 3540

PG5

Indvhøjde 1720 1720 2690 2690 3000 3000

Kapacitet EURpaller IBCĂŠr 3 2 3 / stabelbar 6 2 / stabelbar 4 3 / stabelbar 6 2 / stabelbar 4

Rumfangvol. (Liter) 600 1000 600 1000 600 1000

Galvaniseret Best.-Nr. 20736 20742 20738 20744 20740 20746

Galvaniseret og lakeret Best.-Nr. 20737 20743 20739 20745 20741 20747

r Tilbeendheøsider

se følg

.ATURLIGUDLUFTNINGVIAMIKROHULLER

(set udefra)

s3KYDEDÂ’R DOBBELTOVERLAPNING KANSKYDESFREMOG tilbage i hele containerens bredde

SRC-R (2 hylder pĂĽ pallereol) Type SRC-R26/600.2 SRC-R26/1000.2 SRC-R30/600.2 SRC-R30/1000.2* * Priser ab fabrik

MĂĽl mm (l x b x h) 2985 x 1620 x 3050 2985 x 1620 x 3230 2985 x 1620 x 3360 2985 x 1620 x 3540

PG5 Indvhøjde 2690 2690 3000 3000

Kapacitet EURpaller IBCĂŠr 6 6 -

4 4

Rumfangvol. (Liter) 600 1000 600 1000

Galvaniseret Best.-Nr. 20748 20752 20750 20754

Galvaniseret og lakeret Best.-Nr. 20749 20753 20751 20755

MĂĽl mm (l x b x h) 2690 x 1300 x 30

Best.-Nr. 20733

Tilbehør til SRC-R Type Gitterrist til pallereol "�REEVNEKGM§

P G5

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

67


Tilbehør til Sikkerhedscontainer

Indbygningsreoler

Opsamlingskar med Protecto Yxolit CR lakering, som giver stor bestandighed over for aggressive kemikalier

Rørformet varmeapparat med lameller

Opkørselsrampe

Teknisk ventilation

3IKRINGSBOKSKONTAKT

Tilbehør til sikkerhedscontainer Type Protecto Yxolit CR lakering af opsamlingskar

Opkørselsrampe, galvaniseret Indbygningsreol, kort, galvaniseret Indbygningsreol, lang, galvaniseret Lang montagelygte, 2 x 58 W, EKSPLOSIONSSIKRET INKLKONTAKTIKKEEKSPLOSIONSSIKRET Lang montagelygte, 2 x 58 WINKLKONTAKT Oval lygte 60 W, eksplosionssikret,INKLKONTAKTIKKEEKSPLOSIONSSIKRET VÌglampe, rund, 100 W,INKLKONTAKTIKKEEKSPLOSIONSSIKRET Lysplade til sikkerhedscontainer Rørformet varmeapparat 880 W med termostat eksplosionssikret Rørformet varmeapparat 1700 W med termostat eksplosionssikret Konvektorradiator,K7 INKLSTIKKONTAKT Konvektorradiator,K7 INKLSTIKKONTAKT Teknisk udluftning/ventilation, eksplosionssikret til tvungen udluftning Stikkontakt, 230 V, (eksplosionssikret) Stikkontakt, 230 V, (ikke eksplosionssikret) Sikringsboks IP54 (obligatorisk i forbindelse med elektrisk udstyr) SÌt med 4 løfteøjer til kranløft til en samlet last pü 1 t til sikkerhedscontainere SÌt med 4 løfteøjer til kranløft, med stÌnger, til en samlet last pü 3 t til sikkerhedscontainere

PG5 MĂĽl mm (l x b x h) 1200 x 700 x 218 1000 x 500 2000 x 500 1696 x 214 x 160 1696 x 214 x 160

2000 x 900

740 x 460 1050 x 460

Best.-Nr. 49015 20182 20195 20194 20250 20260 20251 20254 20183 20243 20244 20252 20253 20242 20267 20266 20248 20756 20757

* Varerne bliver leveret sammen med sikkerhedscontaineren

Montage af SRC 4.2, SRC 4.3, SRC 5.2, SRC 5.3 / Vedligeholdelse Type Montage af sikkerhedscontainer Type SRC 4.2 Montage af sikkerhedscontainer Type SRC 4.3 Montage af sikkerhedscontainer Type SRC 5.2 Montage af sikkerhedscontainer Type SRC 5.3 Vedligeholdelse sikkerhedscontainer

68

PT-12

PG5 Best.-Nr. 20275 20276 20277 20278 20057

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Reolcontainer Til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige* vÌsker Reolcontainere bruges til opbevaring af et større antal tromler og IBC’ere De adskiller sig ved følgende kendetegn: s3T�ENDEOGLIGGENDEOPBEVARINGAFTROMLERHHV+4#)"#ERE s"ETJENINGSADGANGFRA�NELLERTOSIDER s Termisk isoleret s3VEJSTRAMME s Pallestop med vÌskeopsamlingsplade s)NDBYGGETOPSAMLINGSKARAFST�L3*2IHENHOLDTIL%. s5DTAGELIGEVARMGALVANISEREDEGITTERRISTE

s 100 mm gulvafstand forhindrer kontaktkorrosion s4ILPASSETEURO OGKEMIPALLERHHV+4#)"#ERE s Op til 3 hylder over hinanden s Driftsklar straks efter opstilling

Reolcontainer uden døre Varianter: s3TANDARDMODELAFST�LPLADETRAPEZPLADER s Termisk isoleret model, alle siderne er varme- og kuldeisolerede med isopaneler s"RANDSIKKERISOLERINGIHENHOLDTIL&

Dør varianter: s Fløjdør s3KYDED’R s Rulledør Termisk isoleret reolcontainer, betjeningsadgang fra to sider FOR+4#)"#ERE Reolcontainer med fløjdøre

ReolcontaineranlÌg med tagudhÌng som ekstraudstyr * i forbindelse med VbF-tilbehørssÌt (undtaget modeller med rulledør) *** Ikke ved liggende opbevaring af tromler Der tages forbehold for trykfejl, samt Ìndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

69


Reolcontainere til opbevaring af stüende tromler (betjeningsadgang fra Ên side) Til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige* vÌsker s5DSTYRETMEDNATURLIGUDLUFTNING s (*) i forbindelse med VbF-ekstratilbehør (undtaget modeller med rulledør) s"ELASTNINGPRHYLDEKG

Reolcontainer med naturlig udluftning

Reolcontainer med skydedør

Alle modeller er desuden:: s Termisk isolerede s Brandsikring/ F90 - se følgende sider -

Reolcontainer med 3 hylder

r Tilbeendheøsider

se følg

Reolcontainer med fløjdør

Reolcontainere til opbevaring af stĂĽende tromler (betjeningsadgang fra ĂŠn side) Type

MĂĽl mm (l x b x h)

RC FS 14-13.1

Antal hylder

Volumen Kapacitet l (Tromler Ă 200 l)

uden dør Best.-Nr. 19500

1 450 10 direkte pĂĽ gitterrist eller 3120 x 1475 x 2630 8 pĂĽ 2 CP eller 6 pĂĽ 3 EP 3000 x 1340 x 2300 RC FS 14-13.2 3120 x 1475 x 3000 19503 2 450 20 direkte pĂĽ gitterrist eller 16 pĂĽ 4 CP eller 12 pĂĽ 6 EP 3000 x 1340 x 1240 RC FS 14-13.3 3120 x 1475 x 4490 19506 3 675 30 direkte pĂĽ gitterrist ellerr 24 pĂĽ 6 CP eller 18 pĂĽ 9 EP 3000 x 1340 x 1240 RC FS 14-23.1 6240 x 1475 x 2630 19509 1 900 20 direkte pĂĽ gitterrist eller 16 pĂĽ 4 CP eller 12 pĂĽ 6 EP 3000 x 1340 x 2300 RC FS 14-23.2 6240 x 1475 x 3000 19512 2 900 40 direkte pĂĽ gitterrist eller 32 pĂĽ 8 CP eller 24 pĂĽ 12 EP 3000 x 1340 x 1240 RC FS 14-23.3 6240 x 1475 x 4490 19515 3 1350 60 direkte pĂĽ gitterrist eller 48 pĂĽ 12 CP eller 36 pĂĽ 18 EP 3000 x 1340 x 1240 +ANPĂ?FORESPÂ’RGSELOGSĂ?LEVERESMEDSKYDEPLANER#0+EMIPALLER%0%52PALLE

70

PT-12

med fløjdør Best.-Nr. 19502 19505 19508 ikke egnet ikke egnet ikke egnet

med skydedør Best.-Nr. ikke egnet ikke egnet ikke egnet

med rulledør Best.-Nr. 19592 19593 19594

19510

19595

19513

19596

19516

19597

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Reolcontainere til opbevaring af stüende tromler (betjeningsadgang fra to sider) Til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige* vÌsker s5DSTYRETMEDNATURLIGUDLUFTNING s (*) i forbindelse med VbF-ekstratilbehør (undtaget modeller med rulledør) s"ELASTNINGPRHYLDEKG

Alle modeller er desuden:: s Termisk isolerede s Brandsikring/ F90 - se følgende sider -

Reolcontainer, betjeningsadgang fra to sider, med pallestop

r Tilbeendheøsider

Reolcontainer til opbevaring af 200 l tromler pĂĽ paller

se følg

Reolcontainere til opbevaring af stĂĽende tromler (betjeningsadgang fra to sider) Type

MĂĽl mm (l x b x h)

RC FS 26-13.1 3120 x 2600 x 2630 3000 x 1270 x 2300 RC FS 26-13.2 3120 x 2600 x 3000 3000 x 1270 x 1240 RC FS 26-13.3 3120 x 2600 x 4490 3000 x 1270 x 1240 RC FS 26-23.1 6240 x 2600 x 2630 3000 x 1270 x 2300 RC FS 26-23.2 6240 x 2600 x 3000 3000 x 1270 x 1240 RC FS 26-23.3 6240 x 2600 x 4490 3000 x 1270 x 1240

Antal hylder

volumen l

Kapacitet (Tromler Ă 200 l)

uden dør Best.-Nr. 19518

med fløjdør Best.-Nr. 19520

med skydedør Best.-Nr. ikke egnet

med rulledør Best.-Nr. 19552

1

900

20 direkte pĂĽ gitterrist eller 16 pĂĽ 4 CP eller 12 pĂĽ 6 EP

2

900

40 direkte pĂĽ gitterrist eller 32 pĂĽ 8 CP eller 24 pĂĽ 12 EP

19521

19523

ikke egnet

19553

3

1350

60 direkte pĂĽ gitterrist eller 48 pĂĽ 12 CP eller 36 pĂĽ 18 EP

19524

19526

ikke egnet

19554

1

1800

40 direkte pĂĽ gitterrist eller 32 pĂĽ 8 CP eller 24 pĂĽ 12 EP

19527

ikke egnet

19528

19555

2

1800

80 direkte pĂĽ gitterrist eller 64 pĂĽ 16 CP eller 48 pĂĽ 24 EP

19530

ikke egnet

19531

19556

3

2700

120 direkte pĂĽ gitterrist eller 96 pĂĽ 24 CP eller 72 pĂĽ 36 EP

19533

ikke egnet

19534

19557

+ANPĂ?FORESPÂ’RGSELOGSĂ?LEVERESMEDSKYDEPLANER#0+EMIPALLER%0%52PALLE Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

71


Reolcontainere til opbevaring af IBC’ere (betjeningsadgang fra én side) Til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige* væsker

s Udstyret med naturlig udluftning s (*) i forbindelse med VbFekstratilbehør (undtaget modeller med rulledør) s Belastning pr. hylde 3.600 kg

Reolcontainer model IBC 14-14.2 med fløjdøre

r Tilbeendheøsider

se følg

Alle modeller er desuden:: s Termisk isolerede s Brandsikring/ F90 - se følgende sider -

Reolcontainer model IBC 14-24.2 med skydedøre

Reolcontainere til opbevaring af IBC’ere (betjeningsadgang fra én side) Type

Mål Antal Opsaml- Kapacitet mm (l x b x h) hylder volumen l (IBCs à 1000 l) RC IBC 14-14.1 3500 x 1450 x 2630 1 1000 3 3380 x 1340 x 2150 RC IBC 14-14.2 3500 x 1450 x 3615 2 1000 6 3380 x 1340 x 1500 RC IBC 14-14.3 3500 x 1450 x 5315 3 1000 9 3380 x 1340 x 1500 RC IBC 14-24.1 7000 x 1450 x 2630 1 1000 6 3380 x 1340 x 2150 RC IBC 14-24.2 7000 x 1450 x 3615 2 1200 12 3380 x 1340 x 1500 RC IBC 14-24.3 7000 x 1450 x 5315 3 1800 18 3380 x 1340 x 1500 Kan på forespørgsel også leveres med skydeplaner

72

PT-12

uden dør med fløjdør Best.-Nr. Best.-Nr. 19562 19564

med skydedør Best.-Nr. ikke egnet

med rulledør Best.-Nr. 19565

19566

19568

ikke egnet

19569

19570

19572

ikke egnet

19573

19575

19577

19579

19581

19583

19585

19574 19578 19582

ikke egnet ikke egnet ikke egnet

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Reolcontainere til opbevaring af IBC’ere (betjeningsadgang fra to sider) Til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige* væsker

Reolcontainer Type RC IBC 26-24.2

r Tilbeendheøsider

s Udstyret med naturlig udluftning s (*) i forbindelse med VbF-ekstratilbehør (undtaget modeller med rulledør) s Belastning pr. hylde 3.000 kg

se følg

Alle modeller er desuden:: s Termisk isolerede s Brandsikring/ F90 - se følgende sider -

Sikring med pallestop

Reolcontainere til opbevaring af IBC’ere (betjeningsadgang fra to sider) Type

Mål Antal mm (l x b x h) hylder RC IBC 26-14.1 3500 x 2600 x 2630 1 3380 x 1270 x 2150 RC IBC 26-14.2 3500 x 2600 x 3615 2 3380 x 1270 x 1500 RC IBC 26-14.3 3500 x 2600 x 5315 3 3380 x 1270 x 1500 RC IBC 26-24.1 7000 x 2600 x 2630 1 3380 x 1270 x 2150 RC IBC 26-24.2 7000 x 2600 x 3615 2 3380 x 1270 x 1500 RC IBC 26-24.3 7000 x 2600 x 5315 3 3380 x 1270 x 1500 Kan på forespørgsel også leveres med skydeplaner

Opsaml. Kapacitet volumen l (IBCs à 1000 l) 1000 6

uden dør med fløjdør Best.-Nr. Best.-Nr. 19640 19645

1200

12

19641

19646

1800

18

19642

19647

1200

12

19643

2400

24

19598

3600

36

19644

ikke egnet ikke egnet ikke egnet

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

med skydedør med rulledør Best.-Nr. Best.-Nr. 19651 ikke egnet ikke egnet ikke egnet

19652 19653

19648

19654

19649

19655

19650

19656

PT-12

73


Reolcontainere til opbevaring af liggende tromler Til opbevaring af vandforurenende og brandfarlige* væsker s Udstyret med naturlig udluftning s (*) i forbindelse med VbF-ekstratilbehør (undtaget modeller med rulledør) s Belastning pr. hylde 1.200 kg

r Tilbeendheøsider

se følg

Reolcontainer med fløjdøre Alle modeller er desuden:: s Termisk isolerede s Brandsikring/ F90 - se følgende sider -

Reolcontainere til opbevaring af liggende tromler fås også i en udførelse med adgang fra to sider. Reolcontainer med 3 hylder

Reolcontainere til opbevaring af liggende tromler Type

Mål mm (l x b x h)

Antal Opsaml. Kapacitet uden dør hylder volumen l (Tromle à 200 l) Best.-Nr. RC FL 14-13.2 3120 x 1440 x 2630 19536 2 450 8 3000 x 1340 x 950 RC FL 14-13.3 3120 x 1440 x 3000 19539 3 450 12 3000 x 1340 x 770 RC FL 14-23.2 6240 x 1440 x 2630 19542 2 900 16 3000 x 1340 x 950 RC FL 14-23.3 6240 x 1440 x 3000 19545 3 900 24 3000 x 1340 x 770 Kan på forespørgsel også leveres med skydeplaner

med fløjdør Best.-Nr. 19538 19541 ikke egnet ikke egnet

med skydedør Best.-Nr. ikke egnet ikke egnet

med rulledør Best.-Nr. 19558 19559

19543

19560

19546

19561

Kemikalie- og korrosionsbeskyttelse af opsamlingskar af stål Protecto Yxolit-lakering beskytter opsamlingskar af stål Protectos Yxolit-lakering er udviklet til at langtidsbeskytte opsamlingskar af stål mod gennemtæring eller aggressive medier. Protecto Yxolit yder en meget bedre beskyttelse end traditionel galvanisering eller brug af kemikalieresistente indsatskar. Protecto Yxolit LB – langtidsvirkende anti-korrosionslakering sÍRSGARANTIMODGENNEMTRING s2EVNEFRIUDVENDIGLAKERINGAFOPSAMLINGSKAR Protecto Yxolit CR – kemikalieresistent lakering s2EVNEFRIINDVENDIGLAKERINGAFOPSAMLINGSKAR s9DERSTMODSTANDSDYGTIGOVERFORAGGRESSIVEMEDIER

74

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Reolcontainere, termisk isolerede, brandsikrede/F90 s Termisk isolerede (varmeisolerede) reolcontainere til opbevaring af vandforurenende væsker er udstyret med PU-paneler. Standardudførelsen har elvarme for at sikre frostfri opbevaring (-15 C udendørs, 5 C indendørs). s Til opbevaring af brandfarlige væsker (R10-R12)er reolcontainerne udstyret med mineralisolerede paneler (A1). s På forespørgsel kan reolcontainerne også leveres i en brandsikret udførelse F90

Samtlige beskrevne reolcontainere kan også leveres med termisk isolering eller brandsikring/F90.

r Tilbeendheøsider

se følg

Reolcontainer varianter og udstyr Udførelse Udstyr Naturlig ventilation Teknisk ventilation (eksplosionssikret) VbF-Sæt Paneler PU (B1) Paneler mineralsk (A1) Paneler mineralsk F90 (A1) Elvarme (ikke eksplosionssikret) Elvarme (eksplosionssikret) ¨Absolut nødvendig { Standardudførelse { ¨ Standard / absolut nødvendig

Standard (Trapez-/Stål)

kun varmeisoleret (B1)

Thermo isoleret Brandsikret

F90

vandforurende stoffer

vandforurenende og brandfarlige stoffer

vandforurende stoffer

vandforurenende og brandfarlige stoffer

vandforurenende og brandfarlige stoffer

{ … … – – – … –

{ ¨

– … … { … … { …

– ¨ ¨ – { … – …

– ¨ ¨ – – { ¨ – …

¨ – – – – …

… ikke absolut nødvendig kun absolut nødvendig ved aktiv opbevaring – ikke muligt

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

75


Tilbehør til reolcontainere

Reolcontainer med klimaanlæg, temperaturføler, teknisk udluftning og returluftudløb gennem taget

Reolcontainer med teknisk udluftning og elskab

Temperaturføler

Varmeapparat med lameller

Teknisk udluftning (set udefra)

Tilbehør til reolcontainere Type VbF-tilbehørssæt Belysning Belysning eksplosionssikret Varmeapparat med lameller 2 kW Varmeapparat med lameller 2 kW eksplosionssikret T3 Umluftheizung 4,5 kW eksplosionssikret T3 Stikdåse 230 V Stikdåse 230 V eksplosionssikret Teknisk udluftning eksplosionssikret Dørlukningssystem 1flg. Dørlukningssystem 2flg. Lasteholder til reolcontainere Indsatskar lavet af PE-HD til aggressive medier Protecto Yxolit CR (kemikalieresistent lakering af opsamlingsbakke) Vedligeholdelse reolcontainer

76

PT-12

Best.-Nr. 20058 51782 46103 12579 61011 51139 51779 05062 51084 20226 20225 99999 60060 49015 20057

Reolcontainer med tagudhæng som beskyttelse mod nedbør

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tilbehør til reolcontainer

Varmepumpe Elskab med styreenhed til teknisk ventilation, dør-holdeanlæg, nødbelysningslampe, klimaanlæg og belysning

Yderligere udstyr fås på forespørgsel Protecto Yxolit CR – kemikalieresistent lakering

Indsatskar af PE

Brandalarm (eksplosionssikret)

Dørlukningssystem, som automatisk lukker skydedørene i tilfælde af brand På billedet: Dørlukkeanordning (i galvaniseret kabinet) og eksplosionssikret dørholdermagnet

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

77


Lagerhaller til opbevaring af farlige stoffer Lagerhaller med reolcontainere til opbevaring af farlige stoffer – med overdækket gangareal Disse lagerhaller konstrueres på basis af Protectos standard-reolcontainere. De anvendes til opbevaring af større mængder farlige stoffer og fremstilles efter behov i en enkel, isoleret eller brandsikret udførelse. Derudover kan lagerhallerne leveres med teknisk udluftning, opvarmning, brandalarm m.m. Kombinationer af de Protecto-reolcontainere, som er vist på de forudgående sider i kataloget, kan opstilles under forskellige forhold. Overdækningen af mellemrummet mellem reolcontainerne – bestående af lyspladetag eller trapeztagplader – giver et vejruafhængigt område til afhentning/deponering.

Lagerhal til opbevaring af farlige stoffer bestående af reolcontainere med tre hyldeniveauer

De mangeartede modeller af reolcontainere og det store spektrum af tilbehør opfylder alle virksomhedens behov.

Set indefra: Opbevaring på gitterriste på samtlige niveauer

Gangområde med fuldt dagslys takket være transparent overdækning Tre lagerhaller bestående af reolcontainere à 15 m længde

78

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Lagerhaller til opbevaring af farlige stoffer Modulopbyggede lagerhaller til opbevaring af farlige stoffer Disse lagerhaller anvendes til opbevaring af større mængder farlige stoffer. Alt efter virksomhedens behov kan de leveres i enkel, isoleret eller brandsikret udførelse. De leveres med udstyr som teknisk udluftning, opvarmning, brandalarm m.m. og yder sikker opbevaring af vandforurenende, brandfremmende eller brandfarlige væsker. Den billige og fleksible opbygning giver optimal udnyttelse af arealet på stedet. De indbyggede reoler til opbevaring af farlige stoffer kombineres og opbygges individuelt. Reolerne til opbevaring af farlige stoffer udstyres med to eller tre hylder, alt efter hvor store mængder de skal bruges til. Såfremt retningslinjerne for opsamling af slukningsvand skal efterkommes på grund af karakteren af de farlige stoffer, der skal opbevares i hallerne, kan de udføres på en sådan måde, at det forurenede slukningsvand efter brand opsamles i hallen.

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

79


Lagerhaller til opbevaring af farlige stoffer Anvendelseseksempler

Lagerhal med et grundareal på 610 m2 til opbevaring af brandfarlige og vandforurenende væsker

Isoleret lagerhal til frostfri opbevaring af vandforurenende stoffer i 216 IBC’ere

Lagerhal med opbevaringsplads til 180 paller med brandfarlige lakker

80

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Brandsikre BCK-containere F90 Modellerne i BCK N-serien fremstilles med de udvendige mål (b x h) 2.410 x 2.430 mm og i længder fra 2.180 til 7.180 mm (i trin à 1.000 mm). Ligesom modellerne i BCK X-serien er containerne designet som brandsikre, særskilte lagerrum. Modellerne i BCK X-serien fremstilles med de udvendige mål (b x h) 2.910 x 2.830 mm og i længder fra 3.180 til 12.180 mm (i trin à 1.000 mm). Modellerne i BCK R-serien er designet som brandsikre reollagre til opbevaring af tromler og IBC’ere. Modellerne i BCK RD-serien er baseret på BCK R-serien, men med dobbelt bredde.

BCK-containerne er brandsikre i 90 minutter både inde- og udefra i henhold til DIN 4120. De er udstyret med et indbygget opsamlingskar og er velegnede til både indendørs og udendørs brug. Alle BCK-containere udgør en separat, lukket brandsektion. s F90 brandsikret indvendig og udvendig s,EVERESKLARTILBRUG s3TABIL SVEJSTKONSTRUKTION s6ARMEISOLERETMEDH’JISOLERINGSEVNE s Med indbygget opsamlingskar af galvaniseret stålplade s Opbevaringsflader med udtagelige galvaniserede gitterriste, 1.000 kg/m2 s Selvlukkende døre med anti-panik-funktion s Døren anbringes efter ønske på langsiden eller kortsiden s,AVTD’RTRIN MM s Korrosionsbeskyttelse ved hjælp af lakering i RAL 9002, gråhvid

BCBCK R 2726-2-320 brandsikker reolcontainer

BCK 6N med 2-fløjet dør på langsiden og valgfri opkørselsrampe

BCK 6X med 2-fløjet dør på kort-siden

BCK RD 2726-2-1000 brandsikret reollager BCK R 1020-2-200 brandsikret skab, mini Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

81


Brandsikre BCK N-containere F90 som særskilte lagerrum Udvendige mål (b x h): 2.400 x 2.400 mm

BCK 6N med 2-fløjet dør på langsiden og valgfri opkørselsrampe

BCK N med 1-fløjet dør på kortsiden

Bortledning af regnvand og branddørlukning med regulator til lukkerækkefølge. BCK 3N med 2-fløjet dør på langsiden

r Tilbeendheøsider

se følg

Brandsikre BCK N containere, Udvendige mål (b x h): 2.400 x 2.400 mm Type

Udvendig mål mm (l x b x h)

BCK 2N / dør på langside BCK 2N / dør på kortside BCK 3N / dør på langside BCK 3N / dør på kortside BCK 4N / dør på langside BCK 4N / dør på kortside BCK 5N / dør på langside BCK 5N / dør på kortside BCK 6N / dør på langside BCK 6N / dør på kortside BCK 7N / dør på langside BCK 7N / dør på kortside

2180 x 2410 x 2430

82

PT-12

3180 x 2410 x 2430 4180 x 2410 x 2430 5180 x 2410 x 2430 6180 x 2410 x 2430 7180 x 2410 x 2430

Indvendig mål mm (l x b x h)

Lager- Opsamlmed T30-dør areal volumen 1-fløjet dør 2-fløjet dør m² l Best.-Nr. Best.-Nr. 1830 x 2200 x 2100 41002 41004 4,02 500 -˝41000 2830 x 2200 x 2100 41010 41012 6,22 780 -˝41006 41008 3830 x 2200 x 2100 41018 41020 8,42 1060 -˝41014 41016 4830 x 2200 x 2100 10,62 41026 41028 1340 -˝41022 41024 5830 x 2200 x 2100 12,82 41034 41036 1620 -˝41030 41032 6830 x 2200 x 2100 15,02 2 x 1000 41042 41044 -˝41038 41040

med T90-dør 1-fløjet dør 2-fløjet dør Best.-Nr. Best.-Nr. 41003 41005 41001 41011 41013 41007 41009 41019 41021 41015 41017 41027 41029 41023 41025 41035 41037 41031 41033 41043 41045 41039 41041

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


BCK X brandsikre containere F90 som særskilte lagerrum Udvendige mål (b x h): 2.900 x 2.800 mm

BCK 6X med 1-fløjet dør på langsiden

BCK 3X med 1-fløjet dør på langsiden

r Tilbeendheøsider

se følg

BCK 6X med 2-fløjet dør på langsiden

Brandsikre BCK N containere, Udvendige mål (b x h): 2.900 x 2.800 mm Type

Udvendig mål mm (l x b x h)

BCK 3X / dør på langside BCK 3X / dør på kortside BCK 4X / dør på langside BCK 4X / dør på kortside BCK 5X / dør på langside BCK 5X / dør på kortside BCK 6X / dør på langside BCK 6X / dør på kortside BCK 7X / dør på langside BCK 7X / dør på kortside BCK 8X / dør på langside BCK 8X / dør på kortside BCK 9X / dør på langside BCK 9X / dør på kortside BCK 10X / dør på langside BCK 10X / dør på kortside BCK 11X / dør på langside BCK 11X / dør på kortside BCK 12X / dør på langside BCK 12X / dør på kortside

3180 x 2910 x 2830 4180 x 2910 x 2830 5180 x 2910 x 2830 6180 x 2910 x 2830 7180 x 2910 x 2830 8180 x 2910 x 2830 9180 x 2910 x 2830 10180 x 2910 x 2830 11180 x 2910 x 2830 12180 x 2910 x 2830

Indvendig mål mm (l x b x h)

Lager- Opsamlmed T30-dør areal volumen 1-fløjet dør 2-fløjet dør m² l Best.-Nr. Best.-Nr. 2830 x 2700 x 2500 7,64 42004 42006 1000 -˝42000 42002 3830 x 2700 x 2500 10,34 42012 42014 1300 -˝42008 42010 4830 x 2700 x 2500 13,04 42020 42022 1650 -˝42016 42018 5830 x 2700 x 2500 15,74 42028 42030 1950 -˝42024 42026 6830 x 2700 x 2500 18,44 2 x 1100 42036 42038 -˝42032 42034 7830 x 2700 x 2500 21,14 2 x 1300 42044 42046 -˝42040 42042 8830 x 2700 x 2500 23,84 2 x 1450 42052 42054 -˝42048 42050 9830 x 2700 x 2500 26,54 2 x 1650 42060 42062 -˝42056 42058 10830 x 2700 x 2500 29,24 2 x 1800 42068 42070 -˝42064 42066 11830 x 2700 x 2500 31,94 2 x 1950 42076 42078 -˝42072 42074

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

med T90-dør 1-fløjet dør 2-fløjet dør Best.-Nr. Best.-Nr. 42005 42007 42001 42003 42013 42015 42009 42011 42021 42023 42017 42019 42029 42031 42025 42027 42037 42039 42033 42035 42045 42047 42041 42043 42053 42055 42049 42051 42061 42063 42057 42059 42069 42071 42065 42067 42077 42079 42073 42075

PT-12

83


Brandsikre BCK R-reolcontainere F90 Brandsikkert reollager

BCK R 2730-2-320 brandsikret reollager indbygget i et lager med høje reoler

BCK R 2730-2-320 med to niveauer til opbevaring af tromler på euro- eller kemipaller

Brandsikre BCK R reolcontainer (Opsamlingskar 320 l) Type

Udvendig mål mm (l x b x h)

BCK R 2726-1-320 BCK R 2726-2-320 BCK R 2730-1-320 BCK R 2730-2-320 BCK R 2733-1-320 BCK R 2733-2-320

3320 x 1740 x 2970 3320 x 1740 x 2970 3320 x 1740 x 3370 3320 x 1740 x 3370 3320 x 1740 x 3670 3320 x 1740 x 3670

1 niveau Areal rum Kapacitet mm (l x b x h) 2700 x 1200 x 2550 3 EURpaller 2700 x 1200 x 1200 3 EURpaller 2700 x 1200 x 2950 3 EURpaller 2700 x 1200 x 1350 3 EURpaller 2700 x 1200 x 3250 3 EURpaller 2700 x 1200 x 1500 3 EURpaller

Elskab med branddørlukning med regulator til lukkerækkefølge

2 niveauer Udførelse med T30-dør Areal rum Kapacitet mm (l x b x h) Best.-Nr. 43000 2700 x 1200 x 1200 3 EURpaller 43002 43008 2700 x 1200 x 1425 3 EURpaller 43010 43016 2700 x 1200 x 1575 3 EURpaller 43018

Udførels med T90-dør Best.-Nr. 43001 43003 43009 43011 43017 43019

r Tilbeendheøsider

se følg

Brandsikre BCK IBC-reolcontainer (Opsamlingskar 1000 l) Type

Udvendig mål mm (l x b x h)

BCK R 2726-1-1000 BCK R 2726-2-1000 BCK R 2730-1-1000 BCK R 2730-2-1000 BCK R 2733-1-1000 BCK R 2733-2-1000

3320 x 1740 x 3120 3320 x 1740 x 3120 3320 x 1740 x 3520 3320 x 1740 x 3520 3320 x 1740 x 3820 3320 x 1740 x 3820

84

PT-12

1 niveau Areal rum Kapacitet mm (l x b x h) 2700 x 1200 x 2550 2 IBC á 1000 l 2700 x 1200 x 1500 2 IBC á 1000 l 2700 x 1200 x 2950 2 IBC á 1000 l 2700 x 1200 x 1350 2 IBC á 1000 l 2700 x 1200 x 3250 2 IBC á 1000 l 2700 x 1200 x 1500 2 IBC á 1000 l

2 niveauer Areal rum Kapacitet mm (l x b x h) 2700 x 1200 x 970 Små beholdere 2700 x 1200 x 1420 2 IBC 2700 x 1200 x 1570 2 IBC

Udførelse med T30-dør Best.-Nr. 43004 43006 43012 43014 43020 43022

Udførelse med T90-dør Best.-Nr. 43005 43007 43013 43015 43021 43023

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Brandsikre BCK RD reolcontainere F90 Brandsikker dobbeltreol Dobbelt bredde giver dobbelt lagerkapacitet i forhold til BCK R

Første lagerniveau på gitterristgulv, andet lagerniveau på reolbjælker, begge med pallestop

BCK RD med to lagerniveauer og dobbelte fløjdøre

BCK RD, dobbelt bredde (Opsamling volumen 1000 l) Type

Udvendig mål mm (l x b x h)

Areal rum mm (l x b x h)

BCK RD22261-1000

5360 x 1740 x 3030

2x 2.200 x 1.200 x 2.550

BCK RD22262-1000

5360 x 1740 x 3030

2x 2.200 x 1.200 x 1.200

BCK RD22302-1000

5360 x 1740 x 3730

2x 2.200 x 1.200 x 1.400

BCK RD22332-1000

5360 x 1740 x 3730

2x 2.200 x 1.200 x 1.500

BCK RD2726- 6.220 x 1.740 x 1-1000 3.010

2x 2.700 x 1.200 x 2.550

BCK RD2726- 6.220 x 1.740 x 2-1000 3.010

2x 2.700 x 1.200 x 1.500

BCK RD2730- 6.220 x 1.740 x 2-1000 3410

2x 2.700 x 1.200 x 1.350

BCK RD2733- 6.220 x 1.740 x 2-1000 3.710

2x 2.700 x 1.200 x 1.500

1 niveau Kapacitet 4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 8 Tromler à 200l på 4 EP 4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 8 Tromler à 200l på 4 EP 4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 8 Tromler à 200l på 4 EP 4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 8 Tromler à 200l på 4 EP 4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 12 Tromler à 200l på 6 EP 4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 12 Tromler à 200l på 6 EP 4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 12 Tromler à 200l på 6 EP 4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 12 Tromler à 200l på 6 EP

Areal rum mm (l x b x h)

2 niveauer Kapacitet

Udførelse med T30-dør Best.-Nr.

Udførels med T90-dør Best.-Nr.

-

-

43060

43034

2x 2.200 x 1.200 x 970

Små beholdere

43061

43033

43062

43029

43063

43059

2x 2.200 x 1.200 x 970 2x 2.200 x 1.200 x 1.570

4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 8 Tromler à 200l på 4 EP 4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 8 Tromler à 200l på 4 EP

-

-

43064

46123

2x 2.700 x 1.200 x 970

Små beholdere

43065

46124

43066

51616

43067

43030

2x 2.700 x 1.200 x 1.425 2x 2.700 x 1.200 x 1.500

4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 12 Tromler à 200l på 6 EP 4 IBC´s à 1.000 l eller 16 Tromler på 4 CP eller 12 Tromler à 200l på 6 EP

CP = Kemipaller EP = EUR palle Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

85


Brandsikre BCK R skabe F90 Brandsikkert skab til opbevaring af mindre mængder

Brandsikret BCK R skab med klimaanlæg som ekstraudstyr

r Tilbeendheøsider

se følg

Brandsikret BCK R skab model BCK R 1020-2-200T90 til opbevaring af to 200 l tromler på europalle og mindre beholdere på hylden ovenover.

BCK R Brandskab til tromler (Opsamlingskar 200 l) Type

Udvendig mål mm (l x b x h)

Areal rum mm (l x b x h)

BCK R 1020-2-200 mini BCK R 1020-1-200 BCK R 1020-2-200 BCK R 1321-1-200

1480 x 1510 x 2440 910 x 1200 x 1200 1480 x 1740 x 2420 910 x 1200 x 1950 1480 x 1740 x 2420 910 x 1200 x 1200 1830 x 1740 x 2490 1260 x 1200 x 2050

BCK R 1321-2-200

1830 x 1740 x 2490

1 niveau Kapacitet

910 x 1200 x 1200

2 niveauer Areal rum Kapacitet mm (l x b x h)

2 Tromler á 200 l på EP 910 x 1200 x 700 Små beholdere 2 Tromler á 200 l på EP 2 Tromler á 200 l på EP 910 x 1200 x 700 Små beholdere 2 Tromler á 200 l på EP eller 4 Tromler á 200 l på CP 2 Tromler á 200 l på EP 1260 x 1200 x 800 Små beholdere eller 4 Tromler á 200 l på CP

Med Med T30-dør T90-dør Best.-Nr. Best.-Nr. 43036 43042 43037 43043 43038 43044 43039 43045 43040

43046

BCK R Brandskab til IBCer (Opsamlingskar 1000 l) Type

Udvendig mål mm (l x b x h)

1 niveau Areal rum Kapacitet mm (l x b x h)

2 niveauer Areal rum Kapacitet mm (l x b x h)

BCK R 1321-2-1000 BCK R 1325-1-1000 BCK R 1325-2-1000 BCK R 1330-1-1000 BCK R 1330-2-1000

1830 x 1740 x 2840 1830 x 1740 x 3240 1830 x 1740 x 3240 1830 x 1740 x 3760 1830 x 1740 x 3760

1260 x 1200 x 1400 1260 x 1200 x 2450 1260 x 1200 x 1400 1260 x 1200 x 2450 1260 x 1200 x 1450

1260 x 1200 x 600 1260 x 1200 x 1000 1260 x 1200 x 1450

1 IBC á 1000 l 1 IBC á 1000 l 1 IBC á 1000 l 1 IBC á 1000 l 1 IBC á 1000 l

Små beholdere

Små beholdere

1 IBC á 1000 l

Med T30-dør Best.-Nr. 43048 43049 43050 43051 43052

Med T90-dør Best.-Nr. 43054 43055 43056 43057 43058

CP = Kemipaller EP = EUR palle

86

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tilbehør/udstyr Til brandsikre BCK-containere F90

Teknisk udluftning 5 års rustgaranti på opsamlingskar med Protecto Yxolit langtidsvirkende korrosionsbeskyttelse.

Reoler til små beholdere og klimaanlæg

I gulvområdet behandles stålkarrets yderside med Protecto Yxolit langtidsvirkende korrosionsbeskyttelse.

Varmepumpe

Opsamlingskarrets inderside korrosionsbeskyttes med lakering i RAL 9002, gråhvid

Varmeapparat med lameller

Container set indefra med langt lysstofrør og varmeapparat med lameller

Branddørlukning med magnetisk holdearm, automatisk dørlukning ved brand

Tilbehør til BCK brandsikre containere F90 Type

Udvendig mål mm (l x b x h)

Yxolit langtidsvirkende korrosionsbeskyttelse til udvendig side af opsamlingskar Yxolit CR, langtidsvirkende korrosionsbeskyttelse til indvendig side af opsamlingskar Rampe type AR 10 galvaniseret Rampe type AR 20 galvaniseret Klimaanlæg, eksplosionssikret Langt lysstofrør 2x36 W eksplosionssikret Langt lysstofrør 2x58 W eksplosionssikret Rørformet varmeapparat 3 kW med lameller, eksplosionssikret T3 Varmepumpe 6 kW eksplosionssikret T3 Teknisk udluftning, eksplosionssikret Branddørlukning med magnetisk holdearm, 1 dør Branddørlukning med magnetisk holdearm, 2 døre Indbygningshylder, grundmodul Indbygningshylder, tilbygningsmodul Vedligeholdelse af container Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

1000 x 1000 x 160 2000 x 1000 x 160

1060 x 535 x 1750 1010 x 535 x 1750

Best.-Nr. 40029 49015 51424 40011 51848 46103 40013 40020 40022 40008 50949 51168 51045 51049 20050

PT-12

87


Tilbehør/udstyr Til brandsikre BCK-containere F90

Levering af en BCK brandsikker container

BCK brandsikre containere kan også udstyres til opbevaring af farlige stoffer til specifikke anvendelsesområder, f.eks. aftapningsstationer, doseringsstationer, modtagestationer for specialaffald m.m. BCK brandsikre containere udmærker sig navnlig i kraft af deres sMOBILITETOG sNEMMEOPSTILLINGPÍSTEDET

BCK brandsikker container med individuelt doseringsanlæg

Takket være deres mobilitet er BCK brandsikre containere økonomiske at lease. Forhør nærmere.

BCK 12X undervejs

Let levering, også ind i bygningen

88

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


DK containere F90 til opbevaring af farlige stoffer Brandsikre containere til farlige stoffer, fremstillet af beton, til opbevaring af aggressive medier samt giftige og brandfarlige væsker DK containere til farlige stoffer fremstilles dels som særskilte lagerrum, dels som reolcontainere

s Robust konstruktion, opbygget af stålbeton i henhold til DIN 4102 s Indbygget opsamlingskar s Opsamlingskar dækket med galvaniserede gitterriste s Selvlukkende, brandsikrede fløjdøre, valgfri T30/T90 s Udvendig overflade lakeret med strukturpuds RAL 9002, gråhvid s Indvendig overfladelakering af høj kvalitet, RAL 9002, gråhvid s Leveres klar til brug

Container til farlige stoffer, model DK 18

Reolcontainer til farlige stoffer, model DK 12

s Adgang mulig i terrænhøjde, da containeren kan nedsænkes i jorden s Særdeles stabil med lang levetid, da den er fremstillet af beton

Reolcontainer til farlige stoffer, model DK 03

Container til farlige stoffer, model DK 18 Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

89


DK containere F90 som særskilte lagerrum Containere til opbevaring af farlige stoffer udgør særskilte lagerrum og har plads til varierende beholderstørrelser og individuel lagerindretning.

DK 54 container til farlige stoffer

DK 04 container til farlige stoffer

Containeranlæg til farlige stoffer med fire brandsektioner bestående af fire stk. individuelle DK 09

r Tilbeendheøsider

DK 18 som modtagestation til farlige stoffer

se følg

DK containere F90 som særskilte lagerrum Type DK 04 DK 09 DK 18 DK 36 DK 54

Udvendig mm (l x b x h) 2760 x 2000 x 2900 3000 x 2950 x 2950 6500 x 2950 x 2950 6500 x 5900 x 2950 8850 x 6500 x 2950

Indvendig mm (l x b x h) 2520 x 1760 x 2500 2710 x 2760 x 2500 6260 x 2710 x 2500 6260 x 5610 x 2500 8610 x 6260 x 2500

Areal (m²) 4,4 7,5 17,0 35,4 48,7

Opsamlingvolumen (l) 450 550 1000 2 x 1000 3 x 1000

1-fløjet dør Best.-Nr. 25031 25041 25051 -

2-fløjet dør Best.-Nr. 25033 25043 25053 25061 50481

Anvendelseseksempel: Lagerhal med seks selvstændige brandsektioner bestående af seks DK 18 containere til farlige stoffer

90

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


DK reolcontainere til farlige stoffer F90

DK 03 med reoler som specialudstyr til opbevaring af mindre beholdere. DK 12 reolcontainer til farlige stoffer.

DK 06 reolcontaineranlæg med mekaniske gitterlåger.

DK 12 reolcontainer til farlige stoffer.

r Tilbeendheøsider

se følg

En DK container leveres

DK reolcontainere til farlige stoffer F90 Type DK 03 DK 05 DK 06-1 DK 06-2

Udvendig Opsaml. Antal mm (l x b x h) volumen (l) niveauer 2960 x 1740 x 2150 360 1 2960 x 1740 x 2900 360 2 3450 x 1550 x 2650 1000 1 3450 x 1550 x 3150 1000 2

DK 12

6550 x 1600 x 3220

1000

2x2

Rumfang pr. niveau mm (l x b x h) 2420 x 1500 x 1710 2420 x 1500 x 1180 2700 x 1310 x 2050 2700 x 1310 x 1210 2665 x 1340 x 1290

Kapacitet pr. niveau (EUR paller/Kemipaller) 6 Tromler på 3 EP eller 8 på 2 CP 12 Tromler på 6 EP eller 16 på 4 CP 6 Tromler på 3 EP eller 8 på 2 CP eller 2 IBC 12 Tromler på 6 EP eller 16 på 4 CP eller 4 IBC 24 Tromler på 12 EP eller 32 på 8 CP eller 8 IBC

Best.Nr. 25002 25006 25011 25016 25021

CP = Kemipaller EP = EUR palle Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

91


Tilbehør / Udstyr til DK containere

Eksplosionssikret varmepumpe og G90 rude

To trykaflastningselementer i taget på en DK container til peroxider Reoler til mindre beholdere og klimaanlæg

Varmeapparat med lameller

Individuel indvendig indretning med punktudsug, langt lysstofrør, håndvask og nødbruser

Klimaanlæg

Branddørlukning, klimaanlæg med lukkerækkefølgeregulator

Tilbehør og udstyr til DK containere Type

Udvendig mm (l x b x h)

Klimaanlæg, eksplosionssikret Langt lysstofrør 2x36 W eksplosionssikret Langt lysstofrør 2x58 W eksplosionssikret Rørformet varmeapparat 3 kW med lameller, eksplosionssikret T3 Varmepumpe 6 kW eksplosionssikret T3 Teknisk udluftning, eksplosionssikret Branddørlukning med magnetisk holdearm, 1 dør Branddørlukning med magnetisk holdearm, 2 døre Indbygningshylder, grundmodul Indbygningshylder, tilbygningsmodul Vedligeholdelse af container

92

PT-12

Best.-Nr. 51848 46103 20229 40020

1060 x 535 x 1750 1010 x 535 x 1750

40022 20570 05968 05221 51045 51049 20050

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tilbehør / Udstyr til DK containere

Brandsikret lager og opbevaring af sprængstoffer bestående af tre DK 04 containere til farlige stoffer, med reoler som specialudstyr. Levering af en DK 12 container til farlige stoffer

Modtagestation for skadelige stoffer i henhold til TRGS 520

DK 54 som kemikalieopbevaringslager med individuel indretning på et stort laboratorium

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

93


Teknikrum i sikkerhedscontainere Protecto-teknikrum i sikkerhedscontainere beskytter følsomt teknisk udstyr i tilfÌlde af brand. Teknikrummene er opbygget pü basis af mange ürs erfaringer med udvikling og produktion af modulopbyggede brandsikre anlÌg; de kan tilpasses alle individuelle behov. Uanset om de stilles op udendørs eller indendørs, om de er forsynet med skridsikkert gulv eller med dobbelt gulv til installation af forsyningsledninger. Protectos skrÌddersyede løsninger beskytter følsom teknik mod brand, vand, hÌrvÌrk og eksplosion.

Teknikrum med dobbeltgulv til anvendelse som understation

Udendørs teknikrum med ind- og udvendig F90-brandsikring

Dobbeltgulvets konstruktion i en container, der skal anvendes som understation

AnvendelsesomrĂĽder: s%LEKTRISKEINSTALLATIONER s"RANDALARMANLÂ?G s!NLÂ?GTILSLUKNINGSMIDLER s4RANSFORMATORRUM s"ATTERISKABE s)4 OGTELEKOMMUNIKATIONSANLÂ?G s5NDERSTATIONER s"LANDE OGDOSERINGSANLÂ?G s/SV

Montage af centralt udendørs opbevaringsrum til sikkerhedsteknik

94

PT-12

Slukningsmidler opbevares sikkert i teknikrum med F90-brandsikring

Teknikrum med indbygget blande- og doseringsanlĂŚg

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Inhouse opbevaringsrum til farlige stoffer Takket være brandtestede væg- og loftelementer yder de gennemprøvede Inhouse opbevaringsrum fra Protectoplus en komplet brandsikring i 90 minutter (F90). Eftersom Inhouse opbevaringsrum er modulopbyggede, kan de enten leveres klar til brug eller opbygges på stedet, såfremt de lokale forhold og adgangsforhold ikke tillader andet. De lette bygningskomponenter kan uden problemer transporteres gennem eksisterende bygninger. Alt teknisk udstyr, herunder udluftning, belysning og klimaanlæg, kan designes efter kundens ønske og efter de lokale forhold og monteres på stedet. Denne total- eller samlesætsløsning sikrer kort montagetid og medfører næsten ingen afbrydelse af de firmainterne aktiviteter. Således forstyrres produktionstid og materialeflow stort set ikke.

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

95


Gasflaskeskabe Overalt hvor der anvendes trykluftsbeholdere, skal sikkerheden være helt i top. De lovmæssige krav til indretningen er fastlagt i de tekniske regler for trykgas (TRG 280). Protecto tilbyder gasflaskeskabe til sikker opbevaring af gasflasker. Skabene har tilstrækkelig udluftning og sikrer gasflaskerne mod adgang fra uvedkommende. s Gasflaskeskabe model GFL-Z er fremstillet med vægge af bølgegitter eller trapezplade og leveres adskilt. s Gasflaskeskabe model GFL-D er ideelle til opbevaring af mindre mængder på 5, 11 eller 33 kg flasker. s Gasflaskecontainer model GFL-C giver optimal beskyttelse mod vejrlig, synlighed og tyveri. s Gasflaskeskabe model GFL-P er fremstillet af stål med brandsikre vægge og tag. s Gasflaskeskabe model GFL-B af beton er brandsikre og særdeles stabile; de er velegnede til opbevaring, paratstilling og tømning af trykluftbeholdere.

Gasflaskeskab type GFL-B

Gasflaskeskab type GFL-Z

Gasflaske depot type GFL-D

Gasflaskelager type GFL-P Gasflaskecontainer type GFL-C

96

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Gasflaskeskabe af stål, adskillelige, model GFL-Z Gasflaskeskabe af stål bruges til sikker opbevaring af trykluftbeholdere udendørs. Disse gasflaskeskabe leveres adskilte og udgør en økonomisk opbevaringsløsning. s Overholder retningslinjerne i TRG 280 s Stabil rammekonstruktion s Sider og dør af galvaniseret bølgegitter s Bagvæg fås også i galvaniseret bølgegitter eller lakeret trapezplade s Tag i lakeret trapezplade s Bred fløjdør (1 m) forberedt til brug af hængelås s Tilstrækkelig naturlig udluftning s Leveres adskilt, simpel montage

Gasflaskeskab model GFL-Z 2 med bagvæg af trapezplade

Gasflaskeskab model GFL-Z 1 med bagvæg af trapezplade

Ifølge TRG 280 skal gasflasker sikres, så de ikke kan vælte. Fastspændingsbøjle inklusive sikringskæde fås som tilbehør.

r Tilbeendheøsider

se følg

Gasflaskeskab model GFL-Z 2 med bagvæg af bølgegitter

Gasflaskeskabe af stål, adskillelige Type Type GFL-Z 1 Type GFL-Z 2 Type GFL-Z 3 Type GFL-Z 4 Type GFL-Z 5 Type GFL-Z 6 Type GFL-Z 7

Mål mm (l x b x h) 1115 x 1220 x 2270 2120 x 1220 x 2270 2120 x 1720 x 2270 2400 x 1720 x 2270 3180 x 1720 x 2270 3180 x 2280 x 2270 3180 x 2560 x 2270

Kapacitet B50 flasker 9 Stk. 18 Stk. 24 Stk. 28 Stk. 36 Stk. 54 Stk. 63 Stk.

PG7

Vægt ca. kg 90 120 133 140 160 173 185

Bagvæg af bølgegitter Best.-Nr. 20572 20525 20527 20529 20531 20533 20535

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Bagvæg af trapezplade Best.-Nr. 20573 20526 20528 20530 20532 20534 20536

PT-12

97


Gasflaskedepot model GFL-D s Overholder bestemmelserne i TRG 280 s Komplet fremstillet af galvaniseret stålplade s Sidevægge og døre af perforeret metalplade s Lukket bagvæg s Dør udstyret med cylinderlås s Stabilt gulv og ekstra hylde (tilbehør) for at øge opbevaringsfladen s Velegnet til opbevaring af 5, 11 og 33 kg trykgasflasker s Beskyttet mod tyveri og uvedkommende adgang

Gasflaskedepot type GFL-D 1

Gasflaskedepot type GFL-D 2

Gasflaskedepot

PG5

Type Gasflaskedepot type GFL-D 1 Gasflaskedepot type GFL-D 2

Mål mm (l x b x h) 840 x 690 x 1500 1680 x 690 x 1500

5 kg 9 18

Kapacitet (antal)* 11 kg 33 kg 5 4 10 9

Galvaniseret Best.-Nr. 19194 19193

* Udstyret med en ekstra hylde, fordobles kapaciteten for 5 kg og 11 kg flasker

r Tilbeendheøsider

Gasflaskecontainer Type GFL-C

se følg I gasflaskecontainere er gasflaskerne optimalt beskyttet mod vejrlig, synlighed og tyveri. s Overholder bestemmelserne i TRG 280 s Stabil konstruktion af galvaniseret trapezplade s Stor 2-fløjet dør, bredde 1.940 mm s Dør udstyret med profilcylinder, dørhåndtag og kantlåsestang s Tag, som man kan gå på s Afvanding via skjulte tagrender s Gulvelement i stål dækket af gitterrist (last 1.000 kg/m2)

Gasflaskecontainer Type GFL-C 2, galvaniseret og lakeret

Gasflaskecontainer Type GFL-C 1

Standardmodellen omfatter: GFL-C 1: Tre fastspændebøjler med sikringskæde på bagvæggen GFL-C 2: Tre fastspændebøjler med sikringskæde på hver sidevæg

Gasflaschencontainer Type GFL-C 1 GFL-C 2

98

PT-12

Udvendig mål mm (l x b x h) 2350 x 915 x 2200 2985 x 2350 x 2200

PG3

Indvendig mål Kapacitet mm (l x b x h) 2150 x 830 x 2050 16 Stk. (B50) 2900 x 2150 x 2050 32 Stk. (B50)

Galvaniseret Best.-Nr. 20617 20619

Galvaniseret og lakeret Best.-Nr. 20618 20620

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Gasflaskelager af stål F90, model GFL-P Gasflaskelager med brandsikre vægge og tag. Kan anvendes direkte op ad en bygning – uden sikkerhedsafstand. s Brandsikring F90 i henhold til DIN 4120 s Overholder bestemmelserne i TRG 280 s Vægge og tag af ikke-brændbart isoleringsmateriale A1 s Stabil stålramme s Tagudhæng over indgangen som beskyttelse mod vejrlig s Inklusive løftebeslag til kran s Overflade lakeret, RAL 9002, gråhvid s 1-fløjet aflåselig gitterdør, varmgalvaniseret s Sikkerhedsmærkning i henhold til TRG 280 s Velegnet til opbevaring af enkelte flasker og paller med gasflasker (gælder for model 2.1 – 2.3)

r Tilbeendheøsider

Gasflaskelager Type GFL-P 2.2

se følg

GFL-P 1.3

GFL-P 2.1

GFL-P 2.2 Gasflaskelager Type GFL-P 1.2 GFL-P 2.3

Gasflaskelager Type GFL-P 2.1

I henhold til TRG 280 skal gasflasker sikres, så de ikke kan vælte. Fastspændingsbøjle og sikringskæde fås som tilbehør.

Gasflaskelager af stål, med brandsikre vægge og tag F90 Type GFL-P 1.1 GFL-P 1.2 GFL-P 1.3 GFL-P 2.1

Udvendig mål mm (l x b x h) 1210 x 1060 x 2310 2310 x 1060 x 2310 3310 x 1060 x 2310 1710 x 1060 x 2310

Indvendig mål mm (l x b x h) 1000 x 850 x 2200 2 x 1000 x 850 x 2200 3 x 1000 x 850 x 2200 1500 x 850 x 2200

GFL-P 2.2

3310 x 1060 x 2310

2 x 1500 x 850 x 2200

GFL-P 2.3

4910 x 1060 x 2310

3 x 1500 x 850 x 2200

Kapacitet 12 Stk. (B50) 2 x 12 Stk. (B50) 3 x 12 Stk. (B50) 18 Stk. (B50) eller 1 gasflaskepalle + 3 enkelt flasker 2 x 18 Stk. (B50) eller 2 x (1 gasflaskepalle + 3 enkelt flasker) 3 x 18 Stk. (B50) eller 3 x (1 gasflaskepalle + 3 enkelt flasker)

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PG5

Best.-Nr. 49000 49001 49002 49003 49004 49005

PT-12

99


Gasflaskelager af beton, model GFL-B Gasflaskelager af beton er stabile og har en lang levetid. De kan anvendes til paratstilling, tømning og opbevaring af trykluftbeholdere.

s Brandsikring F90 i henhold til DIN 4120 s Overholder bestemmelserne i TRG 280 s Fremstillet af stålbeton B35 s Dækplade med 200 mm tagudhæng s Udvendig overflade lakeret med dekorpuds RAL 9002, gråhvid s Indvendig overfladelakering af høj kvalitet, RAL 9002, gråhvid s 2-fløjet, aflåselig og varmgalvaniseret gitterdør s Borede huller til gennemføring af forsyningsledninger (valgfri) s Montageskinne til individuel fiksering af fastspændingsbøjler

Gasflaskelager Type GFL-B 185/45

Gasflaskelager Type GFL-B 224/45

r Tilbeendheøsider

se følg

I henhold til TRG 280 skal gasflasker sikres, så de ikke kan vælte. Fastspændingsbøjle og sikringskæde fås som tilbehør.

Gasflaskelager Type GFL-B 185/105

Gasflaskeskabe af beton Type GFL-B 112/45 GFL-B 112/105 GFL-B 185/45 GFL-B 185/105 GFL-B 224/45 GFL-B 224/105 GFL-B 375/45 GFL-B 375/105

100

PT-12

PG3

Udvendig mål mm (l x b x h) 1280 x 1030 x 2430 1320 x 1430 x 2430 2010 x 1030 x 2430 2010 x 1380 x 2430 2400 x 1030 x 2430 2400 x 1380 x 2430 3910 x 1030 x 2430 3910 x 1380 x 2430

Kapacitet 4 Stk. (B50) 16 Stk. (B50) 7 Stk. (B50) 28 Stk. (B50) 9 Stk. (B50) 36 Stk. (B50) 15 Stk. (B50) 60 Stk. (B50)

Vægt ca. kg

Best.-Nr. 1200 2500 1900 3000 2300 3500 3400 5500

19600 19635 19601 19603 19602 19604 19618 19605

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tilbehør / Udstyr til gasflaskelager

Fastspændingsbøjle, inkl. sikringskæde

Brandtæppe

Sækkevogne til gasflasker model GFK 1 og GFK 2 til intern transport af gasflasker

Opkørselsrampe til gasflaskecontainer model GFL-C

Gasflaskepalle Skab til brandslukker Mål (BxTxH): 340 x 222 x 730 mm

Gasflaskepalle, inkl. gitterrist-hylde

Tilbehør til gasflaskelager Type Fastspændingsbøjle, kort (400 mm) inkl. sikringskæde til Type GFL-Z, GFL-P und GFL-B Fastspændingsbøjle, lang (1000 mm) inkl. sikringskæde til Type GFL-Z und GFL-B Brandslukker 12 kg med holder Skab til brandslukker 6, 9 eller 12 kg Brandtæppe (1000 x 1000 mm) Gasflaskepalle (Dimension (l x b x h): 1060 x 810x 1000) Gasflaskepalle inkl. ekstra gitterrist-hylde (Dimension (l x b x h): 1060 x 810x 1150) Sækkevogne til gasflasker GFK 1 Sækkevogne til gasflasker GFK 2 Tilbehør til gasflaskelager Type GFL-Z 2-fløjs dør (Bredde 2 m) til GFL-Z (Tillægspris) Boxlås med profilcylinder og håndtag til GFL-Z (Tillægspris) Tilbehør til gasflaskedepot Type GFL-D Ekstra hylde til GFL-D 1 (til model GFL-D 2 skal der benyttes 2 Stk.) Tilbehør til gasflaskecontainer Type GFL-C Rampe (Opkørselsrampe, Dimension: 700 x 1250 mm) til GFL-C Tilbehør til gasflaskelager Type GFL-P Bund/Gulvmodul til GFL-P 1 Bund/Gulvmodul til GFL-P 2 Tilbehør til gasflaskelager Type GFL-B Rampe (Opkørselsrampe, Dimension: (l x b x h): 1000 x 1000 x 120 mm) til GFL-B

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PG3

Best.-Nr. 49006 49007 31017 31021 31020 49011 49020 19801 19802 20537 28103 52026 20182 49009 49016 05561

PT-12

101


Mobile opsamlingscontainere til farlige stoffer GS-MOBIL til brandfarlige væsker Fleksibel opsamlings-, opbevarings- og transportbeholder til brandfarlige væsker uden opsamlingskar (f.eks. spildolie af ukendt oprindelse, opløsningsmidler, fortyndere m.m., hidtil AI, AII, AIII og B). Det faste løftebeslag gør det nemt og sikkert at transportere containeren. En indbygget påfyldningstragt med snavsopsamlingssi og et fastmonteret aftapningsrør med tankvognsstuds gør det nemmere at fylde og tømme containeren. Betjening tilladt for alle. Konstruktionen er eksplosions- og tryksikret. Godkendelse nr. D/BAM 6744/31A (400 l og 600 l) og nr. D/BAM 6743/31A (980 l) Godkendelserne er tidsmæssigt ubegrænsede.

400 l

980 l

Påfyldningstragt Ø 300 mm

GS-MOBIL til A I, A III og B Indhold l 400 600 980

Mål i mm (l x b x h) uden udluftningsrør 960 x 960 x 1140 960 x 960 x 1410 1210 x 1210 x 1410

PG3

Mål i mm (l x b x h) med 2" udluftningsrør 960 x 960 x 3100 960 x 960 x 3000 1210 x 1210 x 3000

Vægt ca. kg 196 250 310

Best.-Nr. 77713 77714 77715 Ventilations- og udluftningsrør 2", aftagelig under transport

Opsamlingsbeholder af aluminium Fleksibel opsamlings- og opbevaringsbeholder til brandfarlige væsker (f.eks. spildolie af ukendt oprindelse, opløsningsmidler, fortyndere m.m., hidtil AI, AII, AIII og B). Det faste løftebeslag gør det nemt og sikkert at transportere containeren. En indbygget påfyldningstragt med snavsopsamlingssi og et fastmonteret aftapningsrør med tankvognsstuds gør det nemmere at fylde og tømme beholderen.

Indbygget påfyldningstragt med snavs -opsamlingssi og fastmonteret aftapningsstuds.

Opsamlingsbeholder af aluminium Indhold Diameter l mm 200 700

Højde mm åben med lukket låg 1690 1080

PG3

Vægt ca. kg 56

Best.-Nr. 76409

Tilbehør Hængelås

102

PT-12

Varmgalvaniseret dobbeltvægget stålbeholder

PG3

71490

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Mobilbox, lys og lufttæt. Lys og lufttæt Mobilbox Det robuste design giver en ren og sikker opbevaring af farlige og faste materialer i emballagegruppe II eller III, og er også godkendt til transport i henhold til ADR, RID og IMDG. Den blå Mobilbox med en kapacitet på 170 eller 250 liter, er nem at transportere og håndtere selv når den er helt fyldt. Den kan udstyres med forskelligt farvet låg til nem genkendelse. Hjulenes placering og håndtaget i låget, gør det nemt at flytte rundt med Mobilboxen. Den kraftige rille i siden på beholderen, giver mulighed for transport og tømning med gaffeltruck med roterbar gaffel.

Det specielt designede låg gør det muligt at stable Mobilboxen i to lag, op til 8 boxe kan derfor sikkert opbevares på en EUR Palle.

Mobilbox 170 liter Type Type MB170 med rød låg Type MB170 med grøn låg Type MB170 med blå låg

PG5

Størrelse pr pakkeenhed mm (l x b x h) 600 x 400 x 880

Vægt ca. kg 12

Mobilbox 250 liter Type Type MB250 med rød låg Type MB250 med grøn låg Type MB250 med blå låg

Best.-Nr.

Egner sig i særdeleshed til: s affald og materialer såsom bindemidler til olier og farverester etc s opsamlings- og transportbeholder til genbrug, særligt beskidt og lugtende arbejdstøj til rens og vask, rense- og pudseklude, mv.. s opsamling af brændbare og miljøskadelige stoffer

77718 77719 77720

PG5

Størrelse pr pakkeenhed mm (l x b x h)

Vægt ca. kg

600 x 600 x 890

15

Best.-Nr. 77805 78318 77806 170 l

Med rød låg

Med grøn låg

Låget er med PU-forsegling, brand klassifiseret, lys og lufttæt. Meget velegnet til opbevaring af materialer der er følsomme over for lugt

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

250 l

Med blå låg

Låsbar mekanisme med metalbøjle og fjeder

PT-12

103


Multibeholder, 100-500 liter Multibeholder Grå beholder med orange låg af glasfiberforstærket kunststof, GFK, særdeles vejrbestandig, lang levetid og aflåselig. Særdeles velegnet til opbevaring af værktøj og mindre ting. Stålramme og bøjle til brug ved læsning med lastbilkran fås på forespørgsel. Anvendelsesmuligheder: Byggeri, anlægsgartneri og håndværk

Multibeholder

PG5

Type Multibeholder 100 Multibeholder 200 Multibeholder 400 Multibeholder 550

Liter 100 200 400 550

Mål, mm (l x b x h) 890 x 590 x 370 890 x 590 x 670 1200 x 800 x 720 1340 x 990 x 780

Vægt ca. kg 9 12 22 26

Best.-Nr. 77317 77318 77320 77322

Tilbehør

PG1

Hængelås Sikkerhedsbøjle/holder til låg, komplet montagesæt

71490 73212

Opsamlingsbeholder til udendørs brug Beholder til brugte batterier s Stabil udførelse i glasfiberforstærket plast muliggør ren og sikker opbevaring af brugte batterier fra køretøjer s Tilladt til transport af brugte batterier i henhold til ADR 4.1.4.1 P801a s Med to ventilationsåbninger og galvaniseret stålramme, som sikrer at beholderen står fast s Alle beslag af rustfrit stål s Ilagt trærist giver en jævn opbevaringsflade s Låg med aflåselig, automatisk sikrende låsehage og holdebånd s Mærkning med farehenvisninger

Uden d Inden ørs dørs Beholder til brugte batterier Type

PG3

Liter

Kfz 200

200

Kfz 400 Kfz 700

104

PT-12

Udvendig mål mm (l x b x h)

Vægt ca. kg

Best.-Nr.

890 x 590 x 810

23

73396

400

1200 x 800 x 810

37

73397

700

1340 x 990 x 1100

50

73983

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Påfyldningstragte/opsamlingsbakker GFK-påfyldningstragte s med eller uden klaplågl s til placering på tromler s sikker pasform/størrelse s sikker påfyldning uden spild

PE-opsamlingsbakke s Med overløbskant, forhindrer spild af indholdet s Hældetud til omhældning s Stabile bærehåndtag s Modstandsdygtig over for syrer, kemikalier, olie og benzin s Størrelse 58 l har transportbeslag s Størrelse 20 og 55 l med 4-kammersystem til sikker transport og tømning

 

PE-opsamlingsbakke 20 l med GFK-påfyldningstragt uden lågl GFK-påfyldningstragt til 60/200 liter tromler

PE-opsamlingsbakke 15 lGFK-påfyldningstragt med klaplåg

PE-opsamlingsbakke 11,4 l, med låg og filter PE-opsamlingsbakke 20 l og 55 l

PE-opsamlingsbakke 58 l

Påfyldningstragte/opsamlingsbakker Type

PG3

Volumen l Udvendig mm (l x b x h)

Vægt ca. kg

Best.-Nr.

 GFK-påfyldningstragt uden låg til 200 liter tromler

-

Højde 150, ø 560

3

73342

 GFK-påfyldningstragt med låg til 200 liter tromler

-

Højde 180, ø 560

5

75348

 GFK-påfyldningstragt uden låg til 60 liter tromle

-

Højde 160, ø 390

2,5

75493

 PE-opsamlingsbakke 15 l

15

550 x 450 x 120

1,0

710122

 PE-opsamlingsbakke 20 l

20

690 x 440 x 105

1,3

76892

PE-opsamlingsbakke 55 l

55

1010 x 730 x 125

2,8

76891

 PE-opsamlingsbakke, lukbar 11,4 l PE-opsamlingsbakke, lukbar 58 l

11,4

440 x 320 x 150

1,5

710123

58

920 x 600 x 250

7,6

77908

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

105


Tromle- og gasflaskevogne til intern transport

Tromlevogn model FK 306 med støttehjul til at løfte tromler op på og af opsamlingskar med en højde på op til 360 mm

Tromlevogn model FK 606 til at løfte plast- og ståltromler op på opsamlingskar med en højde på op til 350 mm

Tromlevipper Fassboy med svingbar aksel og højdeudligningsautomatik til ekstra sikkert løft af tromler, transport og løft op på opsamlingskar med en højde på op til 350 mm

Tromlevipper model FK1 med løftestang, bæreruller af metal og drypkar som tilbehør

Tromle- og gasflaskevogne Type Tromlevipper Type Fassboy Tromlevipper Type FK 1 Tromlevipper Type FK 3 Tromlevogn Type FK 306 Tromlevogn Type FK 606 Tromlevogn Type FK 706 Tromle tralle, åben til 200 l Tromler, Indv. diameter Ø 610 mm Tromle tralle, lukket til 200 l Tromler, Indv. diameter Ø 610 mm Gasflaskevogn GFK 1 Gasflaskevogn GFK 2

Tromlevogn model FK 706 til at løfte ståltromler op på opsamlingskar med en højde på op til 350 mm

PG1 Tragkraft 400 250 250 300 250 250 250 250 100 150

Best.-Nr. 19913 19885 19886 19888 19807 77710 19884 19805 19801 19802

Tromlevipper model FK 3 med opsamlingskar (200 l) til aftapning, tromleruller til at dreje tromlen og løftestang

Gasflaskevogn GFK 1 og GFK 2 til intern transport af 40 / 50 liter gasflasker

Tilbehør til tromlevogn

PG1

Type Plast opsamlingsbakke til Fassboy eller tromlevipper, Opsamling: 27 liter Stålfælg til tromlevogn, diameter 50 mm Massive hjul til tromlevogn, diameter 400 mm

106

PT-12

Best.-Nr. 77709 19806 19808

Tromle tralle (åben eller lukket) med 4 hjul til 200 liter tromler

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tromlehåndtering s Velegnet til 200 l stål-tromler s Manuel betjening s Bæreevne op til 500 kg (tromlegreb) s Til løft af stående eller liggende tromler

Tromlegreb til løft af stående tromler, med mulighed for finjustering

Tromletang til løft af 200 l stående tromler

Tromlehåndtering Type Tromletang Tromlegreb Tromlekantgreb Tromletang

Tromlekantgreb med sikkerhedsgreb til løft af stående og liggende tromler

PG3 Kapacitet (kg) Tromlediameter (mm) 400 560 - 600 360 560 - 600 500 560 - 600 360 760 - 910 (Længde)

Best.-Nr. 19889 19891 19890 19892

Tromle Kip/tipper, med gaffellommer, til aftapning af fastsatte doseringer. Tromlen kan svinges op til 360 grader, anvendelig til tromler med udvendig Ø 560 mm

Tromletang til løft af liggende tromler, med håndbremse

Tromletipper til tromler med Ø 380 – 600 mm, tromlehøjde max. 900 mm

Taljer til tromler / Tromle kip og tromle tipper Type Tromle Kip/tipper uden gaffellommer ... med håndhjul ... med kædetalje Tromle Kip/tipper med gaffellommer ... med håndhjul ... med kædetalje Tromletipper uden gaffellommer ... med håndhjul ... med kædetalje Tromletipper med gaffellommer ... med håndhjul ... med kædetalje

Kapacitet 250 kg Best.-Nr.

Kapacitet 400 kg Best.-Nr.

19893 19894

19895 19896

19897 19898

19899 19900

19692 19694

19693 19695

19696 19698

19697 19699

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

107


Firkantede multibeholdere Hvor transport og opbevaring af beholdere med en særlig høj stabilitet, lav vægt og ekstrem modstandsdygtighed over for korrosion er påkrævet, er multibeholdere lavet af GFK, den ideelle løsning.

De firkantede multibeholdere findes i forskellige konfigurationer og størrelser og bruge til opbevaring, sortering, indsamling eller som transport containere i mange brancher,

De glatte, nedad tilspidsende sidevægge gør at beholderne kan stables ind i hinanden. Standard farverne grå, grøn og blå. Specialfarver fås også på forespørgsel.

Forstærket kant Glatte sider giver nem rengøringen både ind- og udvendigt Korrosionsbestandig, extrem let Lang holdbarhed og stabilitet Fødevaresikkert design (Specielle versioner på forespørgsel)

Stabelbar UV-bestandig Nøjagtig pasform, centrerende flige

Alsidig transport

Individuelle tilpasningsmuligheder

Lommer til gaffel truck

108

PT-12

Bundramme af stål

Ramme med drejehjul

Studs

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Firkantede multibeholdere Multibeholdere Fremstillet af glasfiberforstærket kunststof, GFK Gaffellommer: Væsketæt monteret med rustfri fladrundbolt. Velegnet til truck med drejekrans Størrelse, gaffellommer: 160 x 70 mm

r Tilbeendheøsider

se følg

Firkantede multibeholdere Indhold, liter 100 Standard 200 Flad standard 200 Høj standard 300 Standard 400 Standard 500 Flad standard 550 Standard 700 Standard 1100 Standard 1500 Kort standard 2200 Standard 3300 Standard

Udvendig mål mm øverst (l x b x h) 880 x 580 x 290 1220 x 620 x 370 880 x 570 x 600 1180 x 700 x 530 1190 x 790 x 600 1530 x 880 x 500 1320 x 970 x 630 1320 x 970 x 810 1620 x 1190 x 810 1820 x 1390 x 810 2110 x 1480 x 930 2040 x 2040 x 1040

PG5

Indvendig mål mm øverst (l x b x h) 800 x 500 x 280 1150 x 550 x 360 800 x 490 x 590 1100 x 620 x 520 1110 x 710 x 590 1440 x 790 x 500 1180 x 830 x 620 1180 x 830 x 800 1480 x 1050 x 800 1680 x 1250 x 800 1970 x 1340 x 920 190 x 1900 x 1030

Vægt ca. kg 5 8 8 14 17 18 19 23 36 46 65 129

Best.-Nr. grøn 71142 71143 71144 71145 71146 71156 71147 71148 71150 71151 71152 71153

Best.-Nr. grå 77165 75671 71160 71161 71162 77166 71163 71164 71165 71166 71167 77168

Best.-Nr. blå 77567 77568 77569 77570 77571 77995 77996 77997 -

Firkantede multibeholdere med gaffellommer 300 med gaffellommer 400 med gaffellommer 550 med gaffellommer 700 med gaffellommer 1100 med gaffellommer 1500 med gaffellommer 2200 med gaffellommer

1170 x 690 x 600 1190 x 790 x 670 1320 x 970 x 700 1320 x 970 x 880 1620 x 1190 x 880 1820 x 1390 x 880 2110 x 1480 x 1000

1100 x 620 x 520 1110 x 710 x 590 1180 x 830 x 620 1180 x 830 x 800 1480 x 1050 x 800 1680 x 1250 x 800 1970 x 1340 x 920

PG5

26 30 34 38 57 64 90

71204 71205 71206 71207 71208 71209 71210

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

77178 77179 77180 72554 72555 72642 77181

-

PT-12

109


Fladt låg til multibeholder Låg

PG5

Type

Udvendig mål mm (l x b x h) 890 x 590 x 40 1230 x 640 x 40 890 x 590 x 40 1200 x 720 x 40 1200 x 800 x 40 1540 x 890 x 40 1340 x 980 x 60 1340 x 980 x 60 1630 x 1200 x 60 1830 x 1400 x 60 2120 x 1490 x 60 2050 x 2050 x 60

Låg til model 100 Låg til model 200 flad Låg til model 200 høj Låg til model 300 Låg til model 400 Låg til model 500 flad Låg til model 550 Låg til model 700 Låg til model 1100 Låg til model 1500 kort Låg til model 2200 Låg til model 3300

Vægt ca. kg 2 2,5 2 3,5 4 8 5,5 5,5 6,5 10,5 15 23

Best.-Nr. 71168 71169 71168 71170 71171 76956 71172 71172 71173 71174 71175 71979

Fladt låg til multibeholder

Galvaniseret stålramme Stålramme

PG5

Type Galvaniseret stålramme til model 100 Galvaniseret stålramme til model 200 flad Galvaniseret stålramme til model 200 høj Galvaniseret stålramme til model 300 Galvaniseret stålramme til model 400 Galvaniseret stålramme til model 550 Galvaniseret stålramme til model 700 Galvaniseret stålramme til model 1100 Galvaniseret stålramme til model 1500 Galvaniseret stålramme til model 2200

Vægt ca. kg 8 12 8 12 12 16 16 25 42 48

Best.-Nr. 77784 77785 77786 77787 77788 77789 77790 77591 78010 78011

Galvaniseret stålramme så beholderen står sikkert

Galvaniseret stålramme med hjul s Galvaniseret ramme med drejelige hjul s 4 drejelige hjul af polypropylen hhv. polyamid s 2 hjul med ekstra dreje- og styrestop

Stålramme med hjul

PG5

Type Stålramme med hjul til model 100 Stålramme med hjul til model 200 flad Stålramme med hjul til model 200 høj Stålramme med hjul til model 300 Stålramme med hjul til model 400 Stålramme med hjul til model 550 Stålramme med hjul til model 700 Stålramme med hjul til model 1100 Stålramme med hjul til model 1500 Stålramme med hjul til model 2200

110

PT-12

Materiale, hjul Polypropylen Polypropylen Polypropylen Polypropylen Polypropylen Polypropylen Polypropylen Polyamid Polyamid Polyamid

Diameter, hjul mm 100 100 100 100 100 125 125 150 200 250

Vægt ca. kg 9 14 9 14 14 18 18 25 42 48

Best.-Nr. 77812 77813 77814 77815 77816 77817 77818 78012 78013 78014

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tilbehør til multibeholder Gevind til multibeholder

PG1

Type

Gevind

Gennemgående gevind (messing) med udvendigt gevind, 2 kontramøtrikker

¾" 1" 1 ¼" 1 ½"

71393 71394 71395 71396

Iskruningsgevind (messing, forniklet) med udvendigt gevind, fødevaresikker

¾" 1" 1 ¼" 1 ½" 2"

71397 71398 71399 71500 71501

Iskruningsgevind (plast) med udvendigt og indvendigt gevind

AG 1" IG ½" AG 1 ¼" IG ¾" AG 1 ¼" IG 1" AG 2" IG 1 ½" AG 2 ¾" IG 2"

71515 71516 71517 71518 71519

Ventiler til firkantbeholder

Best.-Nr.

PG1

Type

Gevind

Kuglehane 90° vinkel, messing, forniklet

½" ¾"

Best.-Nr.

73775 73776

Udløbshane ¾" (messing, forniklet), indvendigt gevind på begge sider 1" 1 ¼" 1 ½" 2"

71303 71304 71305 71306 71307

Kuglehane af plast (PVC) med indvendigt gevind

1" 1 ½" 2" 3"

76426 76428 76429 76430

½" ¾"

71314 71315

Spindelhane af plast med udvendigt gevind passende til iskruningsgevind

GFK-reparations sæt Reparationspakke med 1 kg præaccelereret harpiks hærder, glasfiber, pensel Reparationspakke med 0,5kg præaccelereret harpiks hærder, glasfiber, pensel Klæbepakke, polyester (1 kg klæbeharpiks, hærder)

PG1

uden farve farvet grøn uden farve farvet grøn

71617 71618 75144 75145 71619

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

111


Maxibeholder, 4.500 liter Grå lager- og opsamlingsbeholder af glasfiberforstærket kunststof, GFK. Anvendelse som opbevarings- eller samlebeholder. Beholderen kan enten stilles direkte på jorden eller nedgraves. Volumen: 4.500 l Anvendelsesmulighed: Maxibeholdere anvendes primært i gartneribranchen. Som vandingsbeholder primært nedgravet i jorden bruges den til opblanding af vand og gødningsmidler. Af to årsager anvendes den åbne vandingsbeholder primært i drivhuse: Dels har GFP-beholderen i modsætning til betonbeholderen rengøringsvenlige glatte vægge, dels er den også kemikaliebestandig.

Maxibeholder

PG3

Type Maxibeholder 4500 liter, til brug direkte på jorden Maxibeholder 4500 liter, til nedgravning

Varmgalvaniserede stivere på ydersiden til brug ved opstilling på jorden

Mål mm (l x b x h) 4490 x 1110 x 1210 4490 x 1110 x 1210

Indvendige stivere af rustfrit stål til brug i nedgravede beholdere. De indvendige stivere kan nemt afmonteres i forbindelse med rengøring

Vægt ca. kg 150 130

Best.-Nr. 77791 77792

Fladt låg med indbygget låsean-ordning Ø 380 mm

Låg til maxibeholder Type Låg til maxibeholder 4500 l

112

PT-12

PG3

Mål mm (l x b x h) 4530 x 1130 x 110

Vægt ca. kg 30

Best.-Nr. 77819

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Maxi Mobilboks, 750 liter Mobilboks af polyethylen Grå polyethylenbeholder til sikker transport og opbevaring af værktøj og byggematerialer. Boksen er aflåselig, stabelbar og kan håndteres med stabler eller kran. Anvendelsesmuligheder: Byggeri, anlægsgartneri og håndværk

Maxi Mobilboks til f.eks. værktøj og byggematerialer Type Maxi Mobilboks 750 l Beslag til befæstning på lad (forstærkning)

Beslag til at holde låget åbent

Aflåseligt låg

Mål mm (l x b x h) 1840 x 740 x 940

PG5

Vægt ca. kg 40

Beslag til befæstning på lad (forstærkning)

Nem af- og pålæsning takket være lommer til stablergafler

Best.-Nr. 77841 77883

Beslag til befæstning på lad

Sikker opbevaring af værktøj og byggematerialer

BigBox - Logistikbox, 525/610 liter Logistikbox Optimal Lager- og transportsystem s Polyethylen med høj vægtfylde s Særdeles modstandsdygtig overfor syrer s Tåler belastning med op til 1 t, stablet op til 3 t s Stabelbar og transportsikker s Udstyret med 3 skinner (610 l) hhv. 2 skinner (525 l) BigBox 525 liter

BigBox 610 liter

BigBox Type BigBox 525 l BigBox 610 l

PG5

Udvendig mål mm (l x b x h) 1200 x 800 x 800 1200 x 1000 x 760

Vægt ca. kg 32 41

Tilbehør BigBox Type Låg til BigBox 525 l Låg til BigBox 610 l

Best.-Nr. 78613 78085 PG5

Udvendig mål mm (l x b x h) 1215 x 815 x 60 1215 x 1015 x 60

Vægt ca. kg 6 7

Best.-Nr. 78614 78086

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

113


CEMbox Opbevarings- og transportbeholdere til værksted og montageopgaver CEMbox af Polyethylen s"EHOLDERAFF’RSTEKLASSESGRÍELLERGUL0% s4ILTRANSPORTOGOPBEVARINGAFVRKT’JOG andre mindre genstande s0ERFEKTLNGDE OGSÍTILSKOVLE s6ALGFRIMEDÍBNINGISIDENLBEHOLDER s/PTIMALEST’RRELSERTILMINDRELADBILER s3TABELBAR MEDLÍSEANORDNING s3TABELLOMMERUDVENDIGLBEHOLDER s)NDST’BTEHÍNDTAG s,ÍGMEDSTOPANORDNING sEKSCENTERLÍSLBEHOLDEREN ELLER ekscenterlås (150, 250 og 400 l beholderne) s$OKUMENTLOMMEOGLBEHOLderne) s3TNKTTTAKKETVRETTNINGHELEVEJEN rundt s3OMEKSTRATILBEH’RFÍSENSKILLEVG DER kan spændes fast i CEMboxens riller s3OMEKSTRATILBEH’RFÍSENINDSATSTILSART værktøj (f.eks. vaterpas)

CEMbox-trolley 150 l med hjul Ø 100 mm og sammenklappeligt håndtag

Særdeles stabilt og slagfast dobbeltvægget låg. Beskyttet mod fugt takket være tætningen i låget hele vejen rundt

Let håndtering ved hjælp af indstøbte håndtag

Stabelbar og aflåselig takket være stabellommer og låseanordninger (hængelås ikke inkl. i leveringen

Stabil konstruktion, stor bæreevne – op til 400 kg. Indbyggede stabellommer letter transporten.

Kranbeslag med drejelige løfteøjer (ved CEMbox til kran)

114

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


CEMbox Opbevarings- og transportbeholdere til værksted og montageopgaver 400 l

750 l

250 l

Trolley 150 l

CEMbox Type CEMbox 150, grå CEMbox 150, gul CEMbox Trolley med hjul 150, grå CEMbox Trolley med hjul 150, gul CEMbox 250, grå CEMbox 250, gul CEMbox 250, kan løftes med kran CEMbox 400, grå CEMbox 750, grå CEMbox 750, grå, med sidedør 50 x 45 cm (b x h) CEMbox 750, kan løftes med kran, grå CEMbox 750, kan løftes med kran, grå, m. sidedør

PG5

Liter 150 150 150 150 250 250 250 400 750 750 750 750

Mål mm Vægt (l x b x h) ca. kg 800 x 600 x 530 14 800 x 600 x 530 14 800 x 600 x 530 15 800 x 600 x 530 15 1200 x 600 x 540 18 1200 x 600 x 540 18 1240 x 600 x 570 33 1200 x 790 x 750 30 1700 x 840 x 800 42 1700 x 840 x 800 43 1700 x 860 x 800 75 1700 x 860 x 800 76

Kapacitet kg 100 100 100 100 200 200 100 250 400 400 200 200

Kapacitet dobbelt stablet, kg 100 100 100 100 100 100 100 150 200 200 200 200

Best.-Nr. 78952 710132 78953 710133 78169 78615 78616 78954 78490 78491 78687 710015

Anvendelseseksempel, værktøjskasse til indsamling af lysstofrør CEMbox 750 l med åbning i siden 500 x 450 mm (b x h)

Værktøjskasse 750 l med åbning i siden er også perfekt til indsamling og transport af lysstofrør med en længde på op til 155 cm

CEMbox 250 l, gul (andre specialfarver fås ved bestilling af min. 25 stk.)

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

115


Tilbehør til CEMbox Skillevægge og indsatsbokse Oversigt og orden sparer tid. Med skillevægge og indsatsbokse kan værktøjskassen tilpasses ethvert brug.Åbning i siden/befæstning på lad CEMbox 750 l kan fås med åbning i siden, så det er let og bekvemt at tage værktøj ud, når den befinder sig på ladet. Ekstra ladbeslag kan fås for at sikre optimal stabilitet og dermed maksimal sikkerhed under transport.Skumgummiindlæg af PUR-skum giver optimal pasform og optimal beskyttelse af sart værktøj. Fås i størrelsen 22 x 22 x 50 mm

Tilbehør til CEMbox 150 l

PG5

Type Indsatsboks lang, PE Skilleplade Indsatsboks stabelbar Ekstra ladbeslag Skumgummiindlæg

Mål mm (l x b x h) 730 x 150 x 60 540 x 370 430 x 280 x 190 660 x 480 x 400

Best.-Nr. 78955 78956 710016 78666 710048

Tilbehør til CEMbox 250 l

PG5

 Indsatsboks lang, PE Skilleplade Indsatsboks stabelbar Ekstra ladbeslag

1130 x 150 x 60 540 x 380 430 x 280 x 190 –

78170 78171 710016 78666

1130 x 150 x 60 730 x 400 -

78170 78957 78494

1600 x 150 x 60 670 x 740 x 170 660 x 730 760 x 600 -

78492 78688 78689 78493 78494

Tilbehør til CEMbox 400 l

PG5

 Indsatsboks lang, PE Skilleplade Ekstra ladbeslag

Tilbehør til CEMbox 750 l

PG5

 Indsatsboks lang, PE Indsatsboks Metal Gummimåtte til metal indsatsboks Skilleplade Ekstra ladbeslag

116

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Lagertanke, pumper og tankanlæg Lagertanke og pumper Lagertanke (model UNI-tanke) til opbevaring og transporttanke (model MULTI-tanke) til opbevaring og transport af diesel, biodiesel, ny olie og spildolie Manuelle, pneumatiske og elektriske pumper Smøremiddel-kompaktanlæg model UNI-tank ECO til opbevaring/aftapning af ny olie og spildolie

Lagertanke

Pumper

fra side 119

Smøremiddeltankanlæg

fra side 122

fra side 126

Mobile Tankanlæg Mobile dieseltankanlæg (DT Mobil) og mobile brændstoftankanlæg (KS Mobil) som transportable tankanlæg til hhv. diesel og benzin.

Mobile dieseltankanlæg

Mobile brændstofanlæg

fra side 129

fra side 134

Lagertanke til AUS 32 (AdBlue®) Lagertanke og tankanlæg til vandige ureaopløsninger AUS 32 (handelsnavn f.eks. AdBlue®)

Lagertanke

Tankanlæg

fra side 138

fra side 140

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

117


Oplysninger vedrørende stationære tankanlæg i virksomheder Bestemmelser og krav vedr. dieseltankanlæg til eget forbrug Et dieseltankanlæg til eget forbrug er beregnet til optankning af firmainterne køretøjer. Det betjenes af ejeren eller dennes medarbejdere. Det består af en aftapningsplads og en lagerbeholder over jorden. Nedenfor sammenfattes de betingelser, som anlægget skal opfylde: Kravene til et tankanlæg til eget forbrug er fastlagt for de enkelte delstater, primært i det for området gældende anlægsdirektiv VAwS. De enkelte punkter adskiller sig meget lidt. Som følge af en ændring i den tyske lov, den såkaldte Föderalismusreform, skal de enkelte delstaters love vedrørende anlægsdirektivet (VAwS) i løbet af 2012 overgå til være national lov. Der vil til den tid foreligge et nationalt gældende direktiv vedrørende omgangen med vandforurenende stoffer (VUmwS).

A

3. Ved beholdere på op til 3.000 l og et dieselforbrug på op til 5.000 l (i BaWü op til 40.000 l) årligt er overdækning og udskiller ikke påkrævet.

drives af specialister. 9. Brandsikringsbestemmelser (afstande, udluftning, udførelse af vægge og døre m.m.) skal overholdes.

4. Opsamlingsmedier og ildslukkere skal holdes parat. B

Aftapningsplads Ejerens forpligtelser:

1. Aftapningspladsens størrelse: Aftapningsventilens arbejdsområde, dvs. min. slangelængde plus 1 m, kan begrænses ved hjælp af vægge eller tvangsstyret aftapningsslange, f.eks. kompakt-aftapningspladsen.

1. Tankpladser med mere end 1.000 l skal anmeldes til myndighederne. 2. Byggetilladelse skal indhentes til tankpladser med mere end 5.000 l.

2. Ved et beholdervolumen på op til 10.000 l og et dieselforbrug på op til 40.000 l (i BaWü 100.000 l) årligt: a) Udskiller ikke påkrævet, hvis aftapningspladsen er overdækket b) Forenklet udførelse af fundamentet, f.eks. aftapningsplads eller beton B 25 wu.

Vær opmærksom på, at kravene i de enkelte delstater kan afvige fra angivelserne her på siden. Vi rådgiver gerne om emnet.

Lageranlæg

1. Lagerbeholdere med teststempel eller typegodkendelse, GFP-beholdere op til 2.000 l, enkeltvæggede uden opsamlingskar, men med væsketæt gulv med 1 cm høj kant (f.eks. R1-tætningselement), også som tankbatterier på op til 10.000 l, andre beholdere, dobbeltvæggede eller i et opsamlingskar. 2. Ved udendørs brug skal lagertanken være godkendt til formålet. Vore GFP-tanke og dobbeltvæggede ståltanke opfylder dette krav (jf. godkendelse); PE-tanke med stålkabinet må kun bruges indendørs!

Bygningsvæg eller anden væg over 1 m

Tankplads 2000 l

Tankstelle 2000 l

Aftapningsventilens arbejdsområde, slangelængde + 1 m

Olieopsamlingsmedier, spand, skovl

Ildslukker

Påkørselsbeskyttelse

3. Påkørselsbeskyttelse, f.eks. autoværn, højt trin eller stænkbeskyttelse, er påkrævet ved Kompakt -aftapningspladsen.

Jævn aftapningsplads uden afløb

Tankplads til eget forbrug op til 2.000 l, uden overdækning og udskiller 4. Automatisk aftapningsventil er påkrævet. Undtagelsen i forbindelse med elektropumper med enkelt afspærringshane på tanke op til 1.000 l gælder nu kun i ganske få delstater.

Udhæng≤ 0,6* 0,6˚>HH Überstand

5. Fast tilkoblet påfyldningsstuds med tankvognsstuds (ved tanke på op til 1.000 l er også påfyldning med automatisk lukkende påfyldningshåndtag på tankvognen tilladt).

H

6. Godkendt grænseværdiindikator (undtaget tanke på op til 1.000 l og påfyldning i henhold til pkt. 5). ≤5 m

7. En hævertsikring på pumpen er påkrævet. Overdækning af aftapningspladser 8. Ingen pligt til at anlæg på op til 1.000 l skal

118

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


UNI -Tanke Godkendt til opbevaring af diesel, RME (biodiesel), olie og spildolie

Enkelttank af HDPE med integreret galvaniseret opsamlingstank af stål. Til opbevaring af diesel, biodiesel med flammepunkt > 55 ° C (i vandbeskyttede områder uden yderligere opfangningsbassin)

Lav højde

Kan fyldes med dyse (undtagen Uni-tank 1500 l). Lav byggehøjde (op til 1.000 l), Godkendt til installation indendørs. Standard tilbehør: s Niveaumåler s Optisk lækagedetektor, s Integreret bærehåndtag, s uden pumpe.

UNI-Tank 1500 l, med tilbehør, elektropumpe 50 l/min.

Den lave byggehøjde gør påfyldning nem.

Skematisk visning af UNI- / MULTI-Tanke

UNI-Tank Type UNI-Tank 400 UNI-Tank 750 UNI-Tank 1000 UNI-Tank 1500

PG3

Indhold l Mål mm (l x b x h) 400 730 x 770 x 1170 750 980 x 770 x 1420 1000 1280 x 770 x 1420 1500 1630 x 770 x 1850

Vægt ca. kg 50 66 89 151

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Best.-Nr. 77979 77379 77380 77881

PT-12

119


MULTI-Tanke Godkendt til opbevaring og transport af diesel, RME (biodiesel), olie og spildolie

d på greret fo Med inte 00 l og 1500 l nk 10 MULTI-Ta Enkelttank af HDPE med integreret galvaniseret opsamlingstank af stål. Til lagring af frisk og spildolie med flammepunkt > 55 ° C (i vandbeskyttede områder uden yderligere opfangningsbassin*), til installation i bygninger og transport i henhold til ADR *** (bygget uden pumpe). Lavt tyngdepunkt forøger stabilitet og forbedrer håndtering / transport. Påfyldning med dyse (undtagen Multi-tank 1500 liter). Som standard er tanken udført med niveaumåler, optisk lækagedetektor, integrerede håndtag, men uden pumpe.

Låg til UNI-/MULTI-Tank 1000 l (tilbehør)

Standard tilbehør: s Fast forbundet stålpalle til gaffeltrucks til håndtering fra 4 sider s Niveaumåler s optisk lækagedetektor s integrerede håndtag

MULTI-Tank Type MULTI-Tank 400 MULTI-Tank 750 MULTI-Tank 1000 MULTI-Tank 1500

PG3

Indhold l Mål mm (l x b x h) 400 730 x 700 x 1170 750 980 x 770 x 1460 1000 1280 x 800 x 1470 1500 1630 x 770 x 1870

Vægt ca. kg 55 82 100 165

Best.-Nr. 77536 77381 77382 77539

* De nationale installations love skal overholdes. *** Periodiske eftersyn og afprøvning efter 2 ½ år (se ADR 6.5.4.4.1 b). Transporttilladelse til alle plast-IBC er begrænset til 5 år.

120

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tilbehør til UNI /MULTI-Tanke Tilbehør til UNI- MULTI-Tanke

PG3

Type

Best.-Nr.

 GFK-pĂĽfyldningsskĂĽl med aflĂĽseligt lĂĽg

77389

 Aftapningsrør m. tankvognsstuds til UNI- og MULTI-tanke op til 1000 l

77390

Aftapningsrør m. tankvognsstuds til UNI- og MULTI-tanke op til 1500 l

78323

 HĂĽndpumpe til motorolie indtil SAE 50 til UNI- og MULTI op til 1000 l

71452

 Overløbssikring, komplet, forsyningsspÌnding 230 V, bestüende af: vÌskestandsindikator (sonde) med forskruning R 1" og 3/4", viserapparat, (advarselsindretning) med signallys og alarm

77330

 Signalhorn til overløbssikring yderligere pükrÌvet ved større afstande mellem køretøj og beholder

75269

 LĂŚkagesonde, visuel og akustisk

77391

Elektronisk pumpe ca. 40 l/min. Passer til UNI- og MULTI-tanke op til 1000 l (ogsĂĽ under lĂĽg 8052) 12 V med aftapningshane og 4 m pĂĽfyldningsslange 24 V aftapningshane og 4 m pĂĽfyldningsslange 230 V med aftapningshane og 4 m pĂĽfyldningsslange 230 V med automatisk aftapningspistol og 4 m pĂĽfyldningsslange

Elektrisk gennemstrømsmüler FMT II/40 til elektronisk pumpe 40 l/min Püfyldningsslange til elektronisk pumpe 40 l/min lÌngere end standard, pr. m

71454 75426 71453 77572 77566 77213

Elektronisk pumpe ca. 50 l/min Passer til 750 og 1000 liter tanke, 230 V (selvansugende), med fodventil, automatisk aftapningspistol, 4 m pĂĽfyldningsslange, pumpekonsol

77573

 Elektrisk gennemstrømsmüler FMT II/50 til elektronisk pumpe 50 l/min.

77574

 ForlĂŚngerslange DN 19 (med 2 x 1" gevind) til elektroniskpumpe ca. 50 l/min

2m 4m

77071 77072

Fast tilslutning til tankvogn Passer til UNI- og MULTI-tanke 750, 1000 og 1500 l med tankvognsstuds, udluftningsledning og grĂŚnsevĂŚrdiindikator

77857

Pumpekonsol passer til UNI-/MULTI-Tanke 750 l og 000 l til montage af "tunge" pumper, f.eks.

77631

 LĂĽg Passer til UNI- og MULTI-tanke 340 og 1000 l, fremstillet af polyethylen, med stĂĽlramme, ogsĂĽ velegnet til stabling af tomme beholdere

78909

 CENTRI Universal-Pumpe, 230 V, ca. 30 l/min effektiv, 4 m tilslutningskabel, 6 m slange, sugeďŹ lter, automatisk aftapningspistol

78639

 Tankopvarmning type TH 370, 230 V, Ă˜ 44 mm til elektrisk opvarmning af fyringsolie og dieselolie. Ydeevne 0,22 kW, selvregulerende, hindrer udskillelse af paraffin

78126

Der tages forbehold for trykfejl, samt ĂŚndringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

121


Håndpumper til diesel og smøremidler esel i d o i b l/ Diese dler i m e r Smø offer t s d n Bræ Håndpumpe s Robust s Uafhængig af energikilder s Økonomisk i anskaffelse s 2" forskruning s Aftapningsrør, kan afkortes om nødvendigt

Håndpumper til diesel og smøremidler Type

PG3

Best.-Nr.

 Håndpumpe med 1,2 m PVC-aftapningsslange med plastudløb DN 19, aftapningsrør 1.500 mm Medier: Selvsmørende ikke-aggressive medier, ufortyndet frostvæske, fyringsolie, diesel, petroleum Ydeevne: 0,1 l/slag

71438

 Håndpumpe med 1,5 m aftapningsslange med udløbsbøjning DN 19, aftapningsrør 1450 mm Medier: Olie op til SAE 50, motorbrændstof, ufortyndet kølerfrostvæske, tyndtflydende mineralolie, fyringsolie EL/L, diesel, petroleum, biodiesel Ydeevne: 0,25 l/slag

71452

 Stålrør-tromlepumpe med udløbsbøjning til tromler 60/200/220 l, teleskopaftapningsrør 480-900 mm Medier: Olie op til SAE 50, selvsmørende ikke-aggressive medier, ufortyndet frostvæske, fyringsolie, diesel, petroleum Ydeevne: 0,3 l/slag

77892

 Håndpumpe, dobbeltvirkende, særdeles robust, med 1,5 m aftapningsslange DN 19, elektrisk ledende med ståludløbsbøjning, aftapningsrør 840 m, tromleforskruning M 64 x 4 og 2" gevind Medier: Tyndtflydende mineralolie, selvsmørende ikke-aggressive medier, diesel, fyringsolie EL/L, motorbrændstoffer AI-AIII (ATEX) Ydeevne: 0,35 l/slag

78578

 Håndpumpe med bøjet udløb og drypstopmundstykke til fyldning af målebægere, målespande, dunke til tromler 60/200/220 l, aftapningsrør 840 mm, tromleforskruning M 64 x 4 og 2" gevind Medier: Olie op til SAE 50, selvsmørende ikke-aggressive medier Ydeevne: 0,25 l/slag

78577

 Svingpumpe af aluminium med 25 mm bøjet udløb, til tromler 60/200/220 l, aftapningsrør 950 mm, 3-delt Medier: Olie op til SAE 90, selvsmørende ikke-aggressive medier, ufortyndet frostvæske, fyringsolie, diesel, petroleum Ydeevne: 0,25 l/slag

710010

 Slangesæt 2 m, DN 25, med fiksérbar manuel aftapningsventil og slangebånd, passer til svingpumpe 

710011

122

PT-12Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Cematic-Pumper sel

die o i b / l ese

Cematic-Pumper

Di

s Selvansugende s Let og robust konstruktion s Enkel håndtering takket være lav vægt s Med hævertbeskyttelse s Standardudførelser med 4 m påfyldningsslange s Yderligere slangelængder fra 6 til 10 m kan fås mod ekstrapris s 2" forskruning til alle gængse tanke og tromler s Tilslutningskabel ved jævnstrømspumper ca. 4 m lang med sikring og batteripolklemmer

Pumpeprincippet Vingecellepumperne består i princippet at en ekscentrisk lejret, slidset rotor, som er lejret i kabinettet, og i hvilken de radialt forskydelige lameller (også kaldet spjæld eller vinger) bevæger sig. De understøttes indefra af centrifugalkraften, evt. fjederkraft, (Cematic 56) og presses mod kabinettets væg og danner de celler, som udvider sig seglformet og trækker sig sammen.

Cematic-Pumper Type

Inklusive i alle udførelser: Aftapningsslange, påfyldningsslange, tromleforskruning og vinkelbeslag

PG3

Best.-Nr.

 Elektronisk pumpe Cematic 56 230 V, ca. 56 l/min. (selvansugende), med aftapningshane, 4 m påfyldningsslange, 1,6 m aftapningsslange med fodventil og 2" tromleforskruning

77766

 Elektronisk pumpe Cematic 56 AZ 230 V, ca. 56 l/min. (selvansugende) med automatisk aftapningshåndtag, håndtagsholder, 4 m påfyldningsslange, 1,6 m aftapningsslange med fodventil og 2" tromleforskruning Elektronisk pumpe Cematic 56 K33 AZ 230 V, ca. 56 l/min. (selvansugende) med tæller, automatisk aftapningshåndtag, håndtagsholder, 4 m påfyldningsslange, 1,6 m aftapningsslange med fodventil og 2" tromleforskruning

77768

 Elektronisk pumpe Cematic 2000/12 12 V, ca. 40 l/min. (selvansugende) med aftapningshane, 4 m påfyldningsslange, 1,6 m aftapningsslange med fodventil og 2" tromleforskruning

77770

 Elektronisk pumpe Cematic 2000/12 K33 AZ 12 V, ca. 40 l/min. (selvansugende) med tæller, automatisk aftapningshåndtag, håndtagsholder, 4 m påfyldningsslange, 1,6 m aftapningsslange med fodventil og 2" tromleforskruning

77772

 Elektronisk pumpe Cematic 2000/24 24 V, ca. 40 l/min. (selvansugende) med aftapningshane, 4 m påfyldningsslange med fodventil og 2" tromleforskruning

77773

 Elektronisk pumpe Cematic 2000/24 AZ 12 V, ca. 40 l/min. (selvansugende) med automatisk aftapningshåndtag, håndtagsholder, 4 m påfyldningsslange, 1,6 m aftapningsslange med fodventil og 2" tromleforskruning Elektronisk pumpe Cematic Duo 24/12 AZ 12 V, ca. 70 l/min. (sikker selvansugende, kun til drift med 24 V) med automatisk aftapningshåndtag, håndtagsholder, 4 m påfyldningsslange, 1,6 m aftapningsslange med fod-ventil og 2" tromleforskruning

77774+

77769

78053

(kan også bruges med 12 V; pumpens ydeevne er så 35 l/min.)

Elektronisk pumpe (passer til uni-/multibeholdere) 230 V (selvansugende) med tæller, aftapningsslange, automatisk aftapningshåndtag, håndtagsholder, 4 m påfyldningsslange, komplet monteret på en konsol, som kan hænges på siden af en uni-/multibeholder

78162

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

123


Smøremiddelpumper

dler

mi e r ø m S

Smøremiddelpumpe Viscomat 200/2 s Tandhjulspumpe, derfor stor ydeevne med høje trykværdier, pulseringsfrihed, jævn gennemstrømning s Pumpekrop af trykstøbt aluminium s Tandhjul af sinterstål, indvendig form med specialprofil s Mekanisk tætning af motorakslen med adgang på pumpesiden s Bypass-ledning indbygget i pumpekroppen s Velegnet til olier op til 2000 cSt, svarer til ca. SAE 140 ved 20 C.

Smøremiddelpumpe Visco-Flomat 200/2s Som Viscomat 200/2 men med automatisk starter s Pumpen starter automatisk, når aftapningshåndtaget aktiveres s Efter aftapning kører pumpen endnu et par sekunder, for at kunne efterfylde. Derefter slukker den automatisk.

Smøremiddelpumpe Viscomat og Visco-Flomat Type Smøremiddelpumpe Viscomat 200/2, 230 V, selvansugende, med aftapningshåndtag, 4 m trykslange ½", 1,6 m aftapningsslange 1" med fodventil Smøremiddelpumpe Viscomat 200/2 K400, 230 V, selvan-sugende, med aftapningshåndtag, litertæller K400, 4 m trykslange ½", 1,6 m aftapningsslange 1" med fodventil Smøremiddelpumpe Viscomat 200/2, 230 V, 550 W, tilslutning på begge sider, 1" indvendigt gevind, uden tilbehør Smøremiddelpumpe Visco-Flomat 200/2 med automatisk star-ter 230 V, 550 W, tilslutning på begge sider, 1" indvendigt gevind, uden tilbehør

Mængde l/min 9

PG3

Tryk (max) /bar 12

Best.-Nr.

9

12

77897

9

12

78571

9

12

78572

77896

Tilbehør

PG3

Type Trykslange ½" til olie, 4 m, ½" udvendigt gevind på begge sider Trykslange ½" til olie, 6 m, ½" udvendigt gevind på en side den anden side med omløbermøtrik og dobbelt nippel ½" Trykslange ½" til olie, 10 m, ½" udvendigt gevind på en side den anden side med omløbermøtrik og dobbelt nippel ½" Slangerulle med ledarm, 15 m slange DN 15, max. 150 bar, tilslutning via drejeled ½" indvendigt gevind, udgang ½" udvendigt gevind, lakeret stålplade, mål 46 x 45 x 19 cm Svingarm til slangerulle, svingvinkel ca. 80° , lakeret stålplade Tromleforskruning 2" x 1" (med 1" indvendigt gevind) PVC-aftapningsslange 1,6 m med fodventil og filter, DN 19, 1" udvendigt gevind

124

PT-12

Best.-Nr. 78608 78351

78352 78340

78341 77781 77783

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Smøremiddelpumper Tilbehør Type Olieaftapningshåndtag med ½" drejeled, lige udgang med drypstopmundstykke; tælleren K400 kan indbygges mellem greb og udgang Elektronisk tæller K400, ovalhjulsprincip, 1-30 l/min. ½" indvendigt gevind, max. 70 bar, passer bl.a. til  Olieaftapningshåndtag K500, beskrivelse som for K450, men med forudindstilling af mængde mellem 0,1 – 99,9 l. Når den indstillede mængde er nået, lukker aftapningshåndtaget automatisk.

Best.-Nr. 78573

78574 78576 

olier e t n a l P dler i m e r Smø Smøremiddelpumper Viscomat 70 og Viscomat 90

Smøremiddel- og planteoliepumpe Viscomat 70 Type Smøremiddelpumpe Viscomat 70, 230 V, selvansugende, med aftapningshåndtag, 4 m trykslange, 1,6 m aftapningsslange 1" med fodventil Smøremiddelpumpe Viscomat 70 K33 230 V, selvansugende, med aftapningshåndtag, litermåler K33, 4 m trykslange, 1,6 m aftapningsslange 1" med fodventil

PG3

Mængde l/min 25

Tryk (max) bar 6

25

6

Smøremiddel- og planteoliepumpe Viscomat 90 Type Viscomat 90, 230 V, selvansugende Viscomat 90, 400 V, selvansugende

Mængde l/min 50 50

77928

77929

PG3

Tryk (max) bar 5 5

Tilbehør til Viscomat 90 Type 1 2 3 4 5

Best.-Nr.

s Vingecellepumpe, derfor stor volumengennemstrømning ved højt tryk s Pumpekrop fremstillet af trykstøbt aluminium s Rotor fremstillet af sinterstål med harpiksvinger s Tætning til drejeaksel med adgang fra pumpesiden s Bypass-ledning indbygget i pumpekroppen s Velegnet til olier op til 500 cSt, svarer til ca. SAE 90 ved 20 C s Også velegnet til planteolier, f.eks. koldpresset rapsolie

Aftapningsventil Self 300 (tilslutning med 1" indvendigt gevind) Tromleforskruning 2" x 1" (med 1" indvendigt gevind) Elektronisk tæller K 600, ovalhjulsprincip, 10-100 l/min., 1" indvendigt gevind PVC-aftapningsslange, 1,6 m med fodventil og filter, DN 25, 1" udvendigt gevind Påfyldningsslange DN 25 (med 2 x 1" udvendigt gevind) 4m 6m 8m 10 m

Best.-Nr. 78070 77985 PG3

Best.-Nr.

77780 77781 77986 78350 77933 77934 77935 77936

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

125


Smøremiddel-kompaktanlæg model UNI-tank ECO med pneumatisk pumpe Enkelttank, HDPE-beklædt, med opsamlingskar af galvaniseret stålplade Til opbevaring af ny olie med et flammepunkt på > 55 C (også i vandbeskyttelsesområder uden ekstra opsamlingskar*) og til brug indendørs

Standardtilbehør (ekskl. montage): s Fast monteret fodspark s Væskestandsindikator, visuel lækageindikator s Indbyggede håndtag s Aftapningsarmatur s Pumpe, påfyldningsslange s Digital manuel gennemstrømsmåler

Pneumatisk pumpe 3:1 s Ikke kalibrerbar s Transmissionsforhold 3:1 s Drift ved 6-8 bar s Maks. ydelse 14 l/min. s Tryklufttilslutning ¼ ½ indv. gevind s Medieudgang ½ ½ indv. gevind s Luftforbrug ca. 330 l/min. s Sugeslangetilslutning 1½ indv. gevind s Transportmedium olie op til SAE 90 s Drift udelukkende med vedligeholdelsesenhed

Smøremiddel-kompaktanlæg model UNI-tank ECO Type

Indhold Mål mm (l x b x h) l 750 1080 x 770 x 1800 750 1080 x 770 x 1870 1000 1380 x 770 x 1800 1000 1380 x 770 x 1870

UNI-Tank ECO 750 med Pneumatikpumpe UNI-Tank ECO 750 med Pneumatikpumpe UNI-Tank ECO 1000 med Pneumatikpumpe UNI-Tank ECO 1000 med Pneumatikpumpe

PG3

Slange

Vægt ca. kg

4 m, slangerulle 15 m, åben tromle 4 m, slangerulle 15 m, åben tromle

90 108 114 132

Best.-Nr. 78815 78816 78817 78818

Vedligeholdelsesenhed til at beskytte den pneumatiske pumpe mod kondensvand i trykluftledningerne ved hjælp af en vandudskiller

Tilbehør til smøremiddel-kompaktanlæg model UNI-tank ECO Type Vedligeholdelsesenhed Spiralslange 5 m til pneumatikpumpe

PG3

Best.-Nr. 77584 77585

* De enkelte delstater gældende montageregler skal overholdes.

126

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Smøremiddel-kompaktanlæg Type UNI-Tank ECO med elektropumpe 230 V Elektropumpe 230 V s Tandhjulspumpe, ikke justerbar s Ydeevne på 9 l/min. s Max. tryk på 12 bar s Velegnet til motor-, gear- og hydraulikolie op til SAE 140

 

 

Schmierstoff-Kompaktanlage Type UNI-Tank ECO mit Elektropumpe Type UNI-Tank ECO 750 med Elektropumpe UNI-Tank ECO 750 med Elektropumpe UNI-Tank ECO 1000 med Elektropumpe UNI-Tank ECO 1000 med Elektropumpe UNI-Tank ECO 1500 med Elektropumpe UNI-Tank ECO 1500 med Elektropumpe

Indhold l 750 750 1000 1000 1500 1500

Mål mm (l x b x h) 1080 x 770 x 1670 1080 x 770 x 1870 1380 x 770 x 1670 1380 x 770 x 1870 1870 x 770 x 2100 2120 x 770 x 2100

Schlauch

PG3

Vægt ca. kg

4 m, slangeholder 15 m, åben tromle 4 m, slangeholder 15 m, åben tromle 4 m, slangeholder 15 m, åben tromle

90 108 114 132 168 188

Best.-Nr. 78251 78679 78252 78680 78681 78682

Diesel tankanlæg Type UNI-Tank Diesel Diesel tankanlæg Type UNI-Tank Diesel Type Indhold l UNI-Tank Diesel 1000 l med elektro-dieselpumpe CENTRI 1000

PG3

Best.-Nr. 78683

Elektro-dieselpumpe CENTRI s Centrifugalpumpe, 230 V, ca. 30 l min. s Let og robust konstruktion s Aftapningsslange med fodbetjent filter s Ikke selvansugende, indbygget håndpumpe til aftapning s 4 m tilslutningskabel, 6 m slange s Automatisk aftapningspistol Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

127


Oplysninger vedrørende mobile tankanlæg i virksomheder Vigtige lovmæssige bestemmelser vedrørende mobile tankanlæg

Test og inspektion

Mobilt tankanlæg model DT Mobil MULTI 340 l/CENTRI med låg, aflåselig og med 12 V elektropumpe.

Lovmæssige bestemmelser Mobile tankpladser til diesel og benzin anvendes i mange virksomheder. De lovmæssige bestemmelser reguleres af ADR (europæisk overenskomst om international vejtransport af farligt gods), GGVSEB (bestemmelse vedrørende farligt gods, veje, jernbane og floder) samt GGBefG (lov om transport af farligt gods). Hvis beholderen anvendes som stationær tankstation, gælder reglerne for tankanlæg til eget forbrug.

Anvendelse af mobile diesel- og benzintankanlæg/IBC Ifølge forskrifterne vedrørende farligt gods findes der slet ingen mobile tankanlæg. Det drejer sig her om såkaldte "intermediate bulk containers" (IBC). IBC anvendes i forskellige brancher til transport og opbevaring af bl.a. farligt gods. De fyldes med flydende og til tider løse produkter, herunder brændstof til optankning af maskiner, kemikalier, affald, støv såvel som levnedsmidler, kosmetik og farmaceutiske produkter. IBC’ere har et volumen på op til 3.000 liter.

Undtagelser i forbindelse med transportens karakter, underafsnit 1.1.3.1 c) ADR – håndværkerbestemmelsen.

Såfremt alle forudsætninger i henhold til 1.1.3.1 c) opfyldes, fritages man helt fra loven om farligt gods, dvs. forskrifterne vedrørende farligt gods skal ikke længere efterleves. Det betyder en stor lettelse for landbrug, skovbrug, anlægsgartnere og håndværkere, idet disse ikke længere skal tage højde for de gældende bestemmelser vedrørende farligt gods. Det drejer sig her om: s!NVENDELSEAFTYPEGODKENDTINDPAKNING s"ORTFALDAFMRKNINGSREGLERNE s"ORTFALDAFPLIGTENTILATHAVEENILDSLUKKER s"ORTFALDAFPLIGTENTILATMEDBRINGEF’LGEskrivelse (her: Transportpapirer)

For de mobile dieseltankpladsers vedkommende drejer det sig – set fra et lovmæssigt farligt-gods-synspunkt – primært om de såkaldte storcontainere/ IBC’ere. Det hænder, at producenten selv benytter en anden betegnelse for disse dieseltankpladser, f.eks. container eller tank. Disse betegnelser, som er kendt fra loven om farligt gods, har imidlertid intet at gøre med den faktiske lovmæssige definition af emballage til farligt gods, nemlig storcontainer / IBC. Desværre gennemføres der ofte ingen prøvning eller inspektion af de anvendte dieseltankpladser via et prøvningsinstitut, som af BAM (Bundesanstalt für Materialforschung und -prüfung) er godkendt til afprøvning af IBC’ere. Den slags afprøvninger og inspektioner foreskrives i direktiver og love som f.eks. ADR (accord européen relatif au transport international des marchandises dangereuses par route), GGVSEB og GGBefG (lov om transport af farligt gods) – i intervaller på 2½ til 5 år – regnet fra produktionsdato.

Kontrollieren Sie doch einmal das Kontroller typeskiltet på dit mobile tankanlæg. Er den seneste afprøvning/inspektion foretaget for mere end 2½ år siden, bør du snarest muligt få et anerkendt prøvningsinstitut til at gennemføre en afprøvning/inspektion! Kontakt os for flere oplysninger!

I praksis betyder denne ordning en væsentlig lempelse, da leveringer til direkte forbrug i mængder på op til maks. 450 l ifølge RSEB 1-5.1 (retningslinjer for gennemførelse af forordningen om farligt gods på veje, jernbane og floder) er fritaget for at skulle overholde ADR-bestemmelserne. Transport til direkte forbrug betyder, at mængder på maks. 450 l også må transporteres hen til maskinen i personbil. Det er ikke tilladt blot at sætte dem fra sig; de skal omgående hældes på tanken og bruges. Mobilt dieseltankanlæg model DT Mobil Easy 125 l med håndpumpe

128

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Mobilt dieseltankanlæg model DT Mobil Easy 125/200 liter Mobilt enkelttankanlæg til udendørs og indendørs brug else dkend o g R D l Med A g 600

200 o

DT Mobil Easy 600 l med elektropumpe, automatisk aftapningspistol og klaplåg

DT Mobil Easy 200 l med 12 V elektropumpe, automatisk aftapningspistol og klaplåg

DT Mobil Easy 125 l med håndpumpe

Monteret og klar til brug. Beholder: (alle størrelser): s Indbygget holder til aftapningspistol s Indbygget påfyldningsstuds s Indbygget udluftning med trykaflastning s Indbyggede gaffellommer og bæregreb s Indbyggede fordybninger (200 l) hhv. øskner (600 l) til fastsurring under transport s Indbyggede håndtag Pumpe, monteret: s Selvansugende, elektrisk pumpe, 12 V hhv. 24 V DC, 25 hhv. 40 l/min., automatisk aftapningspistol hhv. aftapningsventil, 4 m påfyldningsslange og 4 m elektrisk kabel s Håndpumpe 25 l/min., 2,7 m aftapningsslange og aftapningsventil DT-Mobil Easy med ADR-godkendelse Godkendt til transport i henhold til ADR. Afprøvningen gentages efter 2½ år (se ADR 6.5.4.4.1.b)**. Beholder: s 200 l eller 600 l polyethylen, enkeltvægget s Med løfteøjer til kran (størrelse 600 l) ** Transporttilladelsen til alle IBC’ere af plast er p.t. begrænset til 5 år. Derefter vil størrelsen 200 l stadig være tilladt til transport til eget forbrug i henhold til ADR 1.1.3.1 c).

DT-Mobil Easy Godkendt til transport til eget forbrug i henhold til ADR 1.1.3.1 c). Beholder: s 125 l, 200 l eller 430 l polyethylen, enkeltvægget

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

129


Mobilt dieseltankanlæg model DT Mobil Easy Mobilt enkelttankanlæg til udendørs og indendørs brug

DT Mobil Easy med ADR-godkendelse Type DT-Mobil Easy 200 l med håndpumpe, aftapningspistol og klaplåg DT-Mobil Easy 200 l med elektropumpe 12 V, 40 l/min., automatisk aftapningspistol og klaplåg DT-Mobil Easy 600 l* uden pumpe, med kvikkobling til køretøjer med indbygget sugepumpe DT-Mobil Easy 600 l* med elektropumpe 12 V, 40 l/min. og automatisk aftapningspistol DT-Mobil Easy 600 l* med elektropumpe 24 V, 40 l/min. og automatisk aftapningspistol DT-Mobil Easy 600 l* med elektropumpe 12 V, 40 l/min., automatisk aftapningspistol og klaplåg DT-Mobil Easy 600 l* med elektropumpe 24 V, 40 l/min., automatisk aftapningspistol og klaplåg

PG3

Mål i mm Vægt (l x b x h) ca. kg 800 x 600 x 610 26 800 x 600 x 610 28 1160 x 800 x 1020 48 1160 x 800 x 1020 53 1160 x 800 x 1020 53 1160 x 800 x 1070 66 1160 x 800 x 1070 66

Best.-Nr. 710080 710082 710084 710085 710086 710087 710088

DT-Mobil Easy

PG3

Type DT-Mobil Easy 125 l med håndpumpe, aftapningspistol DT-Mobil Easy 125 l med elektropumpe 12 V, 25 l/min., og automatisk aftapningspistol DT-Mobil Easy 200 l med håndpumpe, aftapningspistol DT-Mobil Easy 200 l med elektropumpe 12 V, 40 l/min. og automatisk aftapningspistol DT-Mobil Easy 430 l uden pumpe, med kvikkobling til køretøjer med indbygget sugepumpe DT-Mobil Easy 430 l med elektropumpe 12 V, 40 l/min. og automatisk aftapningspistol DT-Mobil Easy 430 l med elektropumpe 24 V, 40 l/min. og automatisk aftapningspistol DT-Mobil Easy 430 l med elektropumpe 12 V, 40 l/min., automatisk aftapningspistol og klaplåg DT-Mobil Easy 430 l med elektropumpe 24 V, 40 l/min., automatisk aftapningspistol og klaplåg

130

PT-12

Mål i mm (l x b x h) 800 x 600 x 450 800 x 600 x 450 800 x 600 x 590 800 x 600 x 590 1160 x 760 x 730 1160 x 760 x 730 1160 x 760 x 730 1160 x 760 x 780 1160 x 760 x 780

Vægt ca. kg 22 24 23 25 40 45 45 58 58

Best.-Nr. 78915 78924 78831 78709 78958 78872 78923 78925 78928

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tilbehør til dieseltankanlæg model DT Mobil Easy 

DT Mobil Easy med håndpumpe og aftapningspistoll

DT Mobil East med elektropumpe, 12 V og automatisk aftapningspistol

Tilbehør til dieseltankanlæg model DT Mobil Easy

PG3

78963 78833 78832 78908 78881 710089

Klaplåg til DT Mobil Easy 125 og 200 l (fra årgang 2011) Klaplåg til DT Mobil Easy 430 og 600 l (kan sættes på til venstre eller til højre) Digital flowmåler K 24 til elektropumpe 12 V, 40 l/min. til DT Mobil Easy 125 og 200 l Digital flowmåler K 24 til elektropumpe 12 V, 40 l/min. til DT Mobil Easy 430 l Niveaumåler til DT Mobil Easy 430 l Niveaumåler til DT-Mobil Easy 600 l

Transportboks til DT Mobil Easy 125/200 l Transportboks 400 l s Med beslag til fiksering af DT Mobil Easy og batteri til drift af elektropumpen (batteri er ikke inkl. i leverancen). s Passer til alle DT Mobil Easy 125 og 200 l s Regn- og tyverisikring til DT Mobil Easy s Opbevaringsrum og fastsurringsbælte til batteriet

Transportboks til DT Mobil Easy 125/200 l Type Transportboks 400 l med fastsurringsindsats

PG3

Mål i mm (l x b x h) 1200 x 790 x 750

Vægt ca. kg 35

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Best.-Nr. 710024

PT-12

131


Mobilt dieseltankanlæg model DT Mobil Mobilt enkelttankanlæg til udendørs og indendørs brug s Godkendt til transport i henhold til ADR s Indhold 400, 600 eller 980 l, dvs. under frigrænsen på 1.000 l ifølge ADR afsnit 1.1.3.6.3 s Lakeret eller galvaniseret udførelse s To løftebeslag til kran s Gaffellommer s Beskyttelsesringe til pumpeanlæg s Pejlestok s Aftapningsledning R 1", kan afspærres s Udluftningsledning R 1½", aflåselig s Påfyldningsstuds R 2", aflåselig s DT 980 med grænseværdiindikator Fornyet afprøvning hvert 2½ år (se ADR 6.5.4.4.1.b) Udførelse med enkelt væg: Ved anvendelse i vandbeskyttelsesområder skal der anvendes et opsamlingskar. Udførelse med pumpeskab, dobbelt-vægget, varmgalvaniseret Udførelse med pumpelåg, dobbeltvægget, varmgalvaniseret

Udførelse med dobbelt væg: s Også godkendt som lagertank i henhold til DIN 6623 s Godkendt til brug i vandbeskyttelsesområder* s Med lækageindikator

Mobilt dieseltankanlæg model DT Mobil, med enkelt væg Type

Indhold l Mål i mm (l x b x h)

DT-Mobil E400 DT-Mobil E600 DT-Mobil E980 DT-Mobil E400 med pumpelåg DT-Mobil E600 med pumpelåg DT-Mobil E980 med pumpelåg DT-Mobil E400 med pumpeskab DT-Mobil E600 med pumpeskab DT-Mobil E980 med pumpeskab

400 600 980 400 600 980 400 600 980

950 x 950 x 960 950 x 950 x 1260 1200 x 1200 x 1260 950 x 950 x 1470 950 x 950 x 1760 1200 x 1200 x 1770 950 x 950 x 1470 950 x 950 x 1770 1200 x 1200 x 1770

PG3

Vægt ca. kg 141,5 167 175 146 171,5 179,5 160 185 193

lakeret Best.-Nr. 78586 78587 -

galvaniseret Best.-Nr. 77315 77313 77215 77316 77314 77233 77746 77747 77748

Mobilt dieseltankanlæg model DT Mobil, med dobbelt væg Type

Indhold l Mål i mm (l x b x h)

DT-Mobil D400 DT-Mobil D600 DT-Mobil D980 DT-Mobil D400 med pumpelåg DT-Mobil D600 med pumpelåg DT-Mobil D980 med pumpelåg DT-Mobil D400 med pumpeskab DT-Mobil D600 med pumpeskab DT-Mobil D980 med pumpeskab

400 600 980 400 600 980 400 600 980

PG3

Vægt ca. kg

960 x 960 x 1140 960 x 960 x 1410 1210 x 1210 x 1410 960 x 960 x 1500 960 x 960 x 1770 1210 x 1210 x 1820 960 x 960 x 1460 960 x 960 x 1770 1210 x 1210 x 1810

211 253 300 216 258 305 229 271 318

lakeret Best.-Nr. 77383 77384 -

galvaniseret Best.-Nr. 77575 77576 77385 77577 77578 77386 77749 77750 77751

*De enkelte kommuners bestemmelser skal overholdes. Vi hjælper gerne med rådgivning.

132

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Pumpe til mobilt dieseltankanlæg 

FFE

3CHMIERSTO

0FLANZENÚLE

Pumpe til mobilt dieseltankanlæg

PG3

Type Håndpumpe, 40 l/min, med udløbsbøjning og 4 m påfyldningsslange Tæller til håndpumpe Elektropumpe 12 V, 50 l/min, automatisk aftapningshåndtag og 4 m påfyldningsslange 24 V, 70 l/min, automatisk aftapningshåndtag og 4 m påfyldningsslange 230 V, 50 l/min, automatisk aftapningshåndtag og 4 m påfyldningsslange Forlængerslange DN 19 til Elektropumpe ca. 50 l/min

Best.-Nr. 77253 77579 77981 77982 77222 77071 77072 77753 78695

2 m, med 1" tilslutning 4 m, med 1" tilslutning

 Tæller til elektropumpe Viscomat 90 med tæller K33 til smøremidler og vegetabilske olier, 230 V, 4 m påfyld-ningsslange, manuel aftapningsventil (passer ikke til mobile dieseltankanlæg DT Mobil med pumpelåg) Komplet montage til DT-Mobil med pumpe

78379

Tilbehør til mobilt dieseltankanlæg 

Tilbehør til mobilt dieseltankanlæg Type

PG3

Best.-Nr.

 Aflåseligt pumpelåg (er indeholdt i variant B) Aflåseligt pumpeskab med holder til aftapningspistol (er indeholdt i variant C)

77219

Påfyldningsslange, modstandsdygtig over for biodiesel, 4 m (med 2 x 1" udvendigt gevind) Batterikabel, 2,3 m med 3-polet kontakt i henhold til europæisk standard Stænkbeskyttelse, indsats, til DT Mobil ved påfyldning med aftapningshåndtag Tætningselement mellem påfyldningsstuds på DT Mobil og udløbsstuds på aftapningspistolen

77938 78194 78272

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

77763

PT-12

133


Brændstoftrolley s FN-godkendt til transport af brændstof s 53 l beholder af HDPE med hjul og håndtag til nem håndtering s Aftapningspistol 7,5 l/min. med 3 m aftapningsslange og holder til bøjlen s Lydskærm s Påfyldningsstuds med indbygget udluftning s 2 afspærringshaner til problemfri demontering af aftapningsslangen s Indbyggede fordybninger til fastsurring af trolleyen under transport

Brændstoftrolley

PG3

Type Brændstoftrolley 53 l

Mål i mm (l x b x h) 870 x 420 x 330

Vægt ca. kg 9

Best.-Nr. 710047

Mobilt dieseltankanlæg model KS Mobil Easy Mobilt enkelttankanlæg til udendørs og indendørs brug Godkendt til transport af diesel til eget forbrug i henhold til ADR 1.1.3.1 c) Brugsklar monteret. Beholder: s 120 eller 190 l, enkeltvægget s Fremstillet af elektrisk ledende, krydsforbundet polyethylen s Eksplosionsreducerende, patentbeskyttet s Sonde til måling af væskestand s Indbygget holder til aftapningspistolen s Indbygget påfyldningsstuds s Indbygget ventilation og trykaflastning s Indbyggede gaffellommer s Indbyggede håndtag s Indbyggede fordybninger til fastsurring under transport

f PE tillet a Frems rændstof til b

Benzin og benzinblandinger

Eksplosionsreducerende, patentbeskyttet 190 l

Mobilt brændstofanlæg, model KL Mobil Easy PE Type /Indhold KS-Mobil Easy PE 120 l med håndpumpe KS-Mobil Easy PE 120 l med håndpumpe og klaplåg KS-Mobil Easy PE 190 l med håndpumpe KS-Mobil Easy PE 190 l med håndpumpe og klaplåg

134

PT-12

PG3

Mål mm (l x b x h) 800 x 600 x 450 800 x 600 x 470 800 x 600 x 590 800 x 600 x 610

Vægt ca. kg 23 26 25 28

Best.-Nr. 710091 710092 710093 710094

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Mobilt tankanlæg model KS Mobil Easy 90 liter Mobilt enkelttankanlæg til udendørs og indendørs brug kendt

od

ARD g

Benzin og benzinblandinger

KS-Mobil Easy 200 l

s Transportgodkendt i henhold til ADR s Eksplosions- og trykstødsikret (TÜV-testet), derfor også godkendt til benzin og olie-/ benzinblandinger s Enkeltvægget stålbeholder af 3 mm stålplade, lakeret s Håndtag, der også kan bruges til løft med kran s Gaffellommer s Pumpekasse s Håndpumpe 25 l/min., 1,5 m aftapningsslange (statisk ledende) og udløbsbøjning med efterløbsbeskyttelse s Udløbs-/udluftningsledning kan afspærres s Påfyldningsstudsen kan afspærres

KS-Mobil Easy 90 l

Pumpeboks med håndpumpe 25 l/min., 1,5 m aftapningsslange og manuel aftapningspistol

Mobilt brændstofanlæg med håndpumpe til let optankning på stedet

Håndtagene kan også bruges til løft med kran.

Mobilt tankanlæg model KS Mobil Easy 90/200 ll Type KS-Mobil Easy 90 l med håndpumpe 25 l/min. KS-Mobil Easy 200 l med håndpumpe 25 l/min.

PG3

Mål mm (l x b x h) 800 x 400 x 700 800 x 600 x 950

Vægt ca. kg 55 77

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Best.-Nr. 78840 710025

PT-12

135


Mobilt brændstoftankanlæg model KS Mobil Mobilt enkelttankanlæg til udendørs og indendørs brug s Tidsubegrænsede godkendelser s ADR-godkendt til transport, også i vandbeskyttelsesområder* s Godkendt som lagertank i henhold til DIN 6623 s Godkendt til benzin s Typegodkendt som komplet anlæg i alle varianter s Udførelse til bioethanol fås på forespørgsel

Udførelse med pumpeskab, dobbeltvægget, varmgalvaniseret, eksplosionssikret, typegodkendt.

Udførelse: s Dobbeltvægget stålbeholder (2 x 3 mm), varmgalvaniseret s Eksplosions- og trykstødsikret s To løftebeslag til kran s Gaffellommer s Beskyttelsesring til pumpeanlæg s Pejlestok s Aftapningsledning R 1", kan afspærres s Udluftningsledning R 2", kan afspærres s Påfyldningsstuds R 2", kan afspærres s Lækageindikator s Grænseværdiindikator s Langt udluftningsrør (3 m over jorden), aftageligt

Mobilt brændstoftankanlæg model KS Mobil

PG3

Type KS-Mobil 400 uden pumpeskab og pumpe, leveres monteret KS-Mobil 600 uden pumpeskab og pumpe, leveres monteret KS-Mobil 980 uden pumpeskab og pumpe, leveres monteret KS-Mobil 400 med aflåselig pumpeskab uden pumpe, leveres monteret KS-Mobil 600 med aflåselig pumpeskab uden pumpe, leveres monteret KS-Mobil 980 med aflåselig pumpeskab uden pumpe, leveres monteret

Indhold l 400 600 980 400 600 980

Mål i mm (l x b x h) 960 x 960 x 1140 960 x 960 x 1410 1210 x 1210 x 1410 960 x 960 x 1460 960 x 960 x 1770 1210 x 1210 x 1810

Vægt ca. kg 2100 253 300 229 271 318

Best.-Nr. 77754 77755 77756 77760 77761 77762Tilbehør til KS-Mobil

PG3

Type

Best.-Nr.

 Aflåselig pumpeskab med holder til aftapningspistol (incl. i version 2) Håndpumpe, 40 l/min, med udløbsbøjning og 4 m påfyldningsslange*** Elektropumpe, ca. 50 l/min 12 V (eksplosionssikret) , med automatisk aftapningspistol og 4 m påfyldningsslange 12 V (eksplosionssikret), med tæller, automatisk aftapningspistol og 4 m påfyldningsslange 24 V (eksplosionssikret), med automatisk aftapningspistol og 4 m påfyldningsslange 24 V (eksplosionssikret), med tæller, automatisk aftapningspistol og 4 m påfyldningsslange 230 V (eksplosionssikret), med automatisk aftapningspistol og 4 m påfyldningsslange 230 V (eksplosionssikret), med tæller, automatisk aftapningspistol og 4 m påfyldningsslange Påfyldningsslange 4 meter, til at forlænge eksisterende med eller som erstatning Komplet montage til KS-Mobil med pumpe

77763 77842 77828 78127 77829 78128 78129 78130 78521 78379

*** Specialpumpe til Bioethanoltanke på forespørgsel. *De enkelte kommuners bestemmelser skal overholdes. Vi hjælper gerne med rådgivning.

136

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tankanlæg til ureaopløsning AUS 32 (AdBlue®) Retningslinjer og krav til AdBlue® tankanlæg Vandig ureaopløsning AUS 31 (handelsnavn f.eks. AdBlue®) er ifølge den tyske lovgivning om farlige stoffer en ufarlig kemisk substans. AdBlue® må ikke udsættes for direkte sollys. Den optimale lagertemperatur er mellem -5 C og +20 C. AdBlue® fryser ved -11 C og bør ikke opbevares ved over +30 C i længere tid, idet emissionen af ammoniak tiltager i takt med, at temperaturen stiger, og ureakoncentrationen dermed falder. Alle komponenter, som kommer i kontakt med væsken, skal være fremstillet af rustfrit stål eller en til formålet godkendt plast, idet ureaopløsningen skal være ultraren og i overensstemmelse med ISO 22241. CEMO-tankanlæg opfylder disse krav. AdBlue® er klassificeret som svagt farlig for vandmiljøet (WGK 1). Således gælder bestemmelserne i vandlovgivningen. Disse er sammenfattet af DWA Deutsche Vereinigung für Wasserwirtschaft, Abwasser og Abfall e.V. i den tekniske vejledning TRwS 781-2. Denne vejledning handler om optankning af køretøjer med vandig ureaopløsning fra stationære lagertanke samt stationært anvendte mobile tanke ved tankanlæg til køretøjer såvel som offentlige tankstationer og interne forbrugeranlæg.

Lagertanke s Ved et volumen på mere end 1.000 l skal tanken være dobbeltvægget, eller den skal have en retentionskapacitet. I visse tyske forbundslande er en enkeltvægget beholder på op til 10.000 l tilladt ifølge VAwS. Du bør selv afklare kravene med vandmyndighederne i dit område. Vi rådgiver gerne. s Lagerbeholdere skal have en godkendt overløbssikring. s Påkørselssikring i form af f.eks. kantsten, autoværn, store sten eller lignende

Optankning af køretøjer med AdBlue® s Der skal anvendes automatisk lukkende aftapningspistoler. s Retentionskapaciteten for den nødvendige aftapningsflade skal udgøre min. 5% af den max. pumpeydelse, dog som minimum 5% af dent maximale aftapningsvolumen ved brug af en tankautomat. s Såfremt denne retentionskapacitet ikke er til stede, uden at AdBlue® trænger ind i letolieudskilleren eller i afløbet, anses kravet som værende opfyldt, hvis aftapningspistolens anslagskærv fjernes og det sikres, at man ikke kan køre hen over aftapningsslangen.

2. 3. 4.

5.

i henhold til TRbF 50 bilag B eller retningslinje 97/23/EG og anvisning T 002 fra BG Chemie, der anvendes en slangeaftapningsanordning med tørkobling og der anvendes en startspærre på tankvognen, optankningen af lagertanken sker fra en tankplads i henhold til TRwS 781, og det ikke er muligt at køre hen over påfyldningsslangen (f.eks. ved at afspærre med pyloner beregnet til trafiksikring).

De nævnte punkter er til dels forkortede, ikke komplette uddrag af de nævnte bestemmelser og generelle forskrifter. Den komplette ordlyd for alle gældende forskrifter findes på TÜV SÜD Industrie Service GmbH’s hjemmeside http://www.netinform.de

Indholdet anses som værende state-ofthe-art og er bindende for alle, der driver et tankanlæg, såvel som for fremtidige anlæg

Under alle omstændigheder skal det undgås, at AdBlue® får adgang til letolieudskilleren eller afløb

Til opfyldning af lagertanke eller optankning af køretøjer skal der derfor anvendes et væsketæt optankningsunderlag i henhold til TRwS 781: 4.1.2.

Optankning af lagertanken s Når der er tale om en udendørs aftapningsplads, skal der ved beregningen af retentionskapaciteten ikke tages højde for nedbør som f.eks. regnvand, såfremt pladsen er under tag. s Ved aftapning, hvor der bruges en ASSslangesikring er retentionskapaciteten R1 = 0,1 m3 samt ved påfyldning ved brug af indretninger med opmærksomhedstaste og nødbetjening (ANA) er retentionskapaciteten R1 = 0,9 m3. s Det er tilladt at bruge hele den eksisterende retentionskapacitet hen til letolieudskilleren, forudsat at der inden da på et egnet sted findes en lås, som er lukket under optankningen af lagertanken. s Retentionskapacitet er ikke påkrævet, forudsat at 1. der anvendes aftapningsslanger

EURO 4 EURO 5

AdBlue® er et registreret handelsnavn tilhørende "Verband der Automobilindustrie". Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

137


Dobbeltvæggede lagertanke til AUS 32 (AdBlue®)

Dobbeltvægget horisontal tank af GFK s Med generel konstruktionsgodkendelse Z-40.11-479 s Tankstørrelser fra 4.000 til 30.000 l s Dobbeltvægget tank af GFP, vejrbestandig, beregnet til opstilling udendørs s Mellemrum med lægakeovervågningsinstrument overvåges for undertryk s Lystæt lakering s Galvaniseret stålramme s Stor omkreds DN 500 s Stige op til låget s Fremragende termisk isolering takket være sandwichteknologien

s Kemikaliebeskyttelseslag af specialharpiks s Tank med saddelstøtter s Stige op til lågen s Taglåg af rustfrit stål

Dobbeltvægget tank af GFK

DWT tank, horisontal, uden tilbehør

PG3

Med generel konstruktionstilladelse Z-40.11-479, fremstillet af GFP, kemikaliebeskyttelseslag af specialharpiks, tank med saddelstøtter, stige op til låget af rustfrit stål, uden yderligere tilbehør Indhold l (netto, 95%) 4000 5000 6000 8000 8000 10000 15000 20000 25000 30000 * Højde med påsat låg plus 350 mm

Mål mm (l x b x h)* 2300 x 1910 x 2070 2850 x 1910 x 2070 3360 x 1910 x 2070 4400 x 1910 x 2070 2960 x 2330 x 2460 3620 x 2330 x 2460 4460 x 2560 x 2660 5840 x 2560 x 2660 7240 x 2560 x 2660 8600 x 2560 x 2660

Tank ø mm 1600 1600 1600 1600 2000 2000 2200 2200 2200 2200

Vægt ca. kg 410 450 510 660 650 730 1100 1400 1960 2515

Best.-Nr. 78111 78112 78025 78113 78114 78115 78116 78117 78384 78385

AdBlue® er et registreret handelsnavn tilhørende "Verband der Automobilindustrie".

138

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Tilbehør til tankanlæg til AUS 32 (AdBlue®) Montageeksempel med ekstra tilbehørTilbehør til horisontal DWT

PG3

Type Påfyldningsstuds med TODO tørkopling, rustfrit stål, 90 vinkel, 2" gevind Patronfilter til ventilation/udluftning, maskevidde 3 m, PVC overgangsnippel til 2" gevind Låg af GFK, lysegråt, klappes op, indvendig isolering, opvarmning Aftapningsrør af PP natur, 1" gevind, til tankdiameter 160 cm Aftapningsrør af PP natur, 1" gevind, til tankdiameter 200 cm + 220 cm Tankopvarmning 230 V AC, 16 A, ca. 2,3 KW s Mikroprocessorbaseret regulering af tank- og pumpeskabsopvarmningen s LED display til visning af den aktuelle væsketemperatur og, i tilfælde af fejl, årsagen hertil s Tilslutningsklemmer til opvarmningsanlægget evt. andre strømbrugende systemer s Regulering af væsketemperaturen til min. -5 C; dermed begrænses den rustfri ståltanks temperatur til +35 C, og emissi-

Best.-Nr. 8401 8400 8396 8404 8405 8023

on af ammoniak undgås.

s Regulering af lufttemperaturen i pumpeskabet til +5 C s Potentialefri kontakt til videresendelse af alarmmeldinger

Lagertank, dobbeltvægget til AUS 32 (AdBlue®) Kompakt anlæg, komplet med tilbehør Dobbeltvægget, horisontal tank af GFK Tanken er monteret med: s Mikroprocessorbaseret regulering af opvarmningen s Isoleret låg med opvarmning s Overløbssikring s Elektronisk niveaumåler s Påfyldningsstuds med tørkopling 2" s Ventilation/udluftning med filter s Aftapningsrør 1" Forbindelsen mellem tank og aftapningsstander skal foretages på stedet og er ikke indeholdt i prisen.

Foto: Spedition Schwarz GmbH, Herbrechtingen

DWT tank, med komplet tilbehør

PG3

Som beskrevet herover, fremstillet af GFK, kemikaliebeskyttelseslag af specialharpiks Indhold l (brutto) 10.000

Mål ca. mm (l x b x h) 3260 x 2330 x 2810

Tank Ø mm 2000

Vægt ca. kg 730

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

Best.-Nr. 78517

PT-12

139


Tankanlæg til ureaopløsning AUS 32 (AdBlue®) 5.000 liter, med tag Garan

Leveres tilslutningsklar

10 Å rs

ti på t

anken

!

Aflåselig adgangslåge Pladsbesparende, firkantet konstruktion Glatte og formstabile udvendige flader Lang levetid, da GFK er både vejr- og UV-bestandig Optimal sikkerhed – alle væskeførende dele befinder sig inde i opsamlingskarret Kan opstilles uden brug af kranbil, f.eks. med gaffeltruck, frontlæsser, gravko eller lignende Udstyr: s Godkendt 5.000 l tank s 5.500 l opsamlingskar med generel konstruktionstilladelse s Aftageligt, isoleret låg af GFP med stor, vejrfast adgangslåge s Konsol af rustfrit stål s Pumpe – ca. 30 l/min, 230 V s Automatisk aftapningsstuds med drejeled, rustfrit stål s Holder til aftapningspistolen med drypfanger s Elektronisk overløbssikring s Tørkopling G2" til optankning s Elektronisk lækagesonde s Elektronisk indvendig opvarmning til vinterdrift

Let adgang til betjeningselementerne

Tankanlæg "Outdoor Basic" med tilbehør

Ekstraudstyr til "Outdoor Basic": s Slangeholder s 4 m slange EPDM, DN 19 Ekstraudstyr til "Indoor Ultima": s Slangerulle med 6 m slange s Holder til aftapningspistol s Tankautomat MC, 120 bruger, til adgangskontrol, administration af tankdata og visning af aftappet mængde s Elektronisk niveaumåler Smart Box 1 s Stikkontakt 230 V til strømforsyning af yderligere tilbehør

Tankanlæg "Outdoor Basic*" og "Outdoor Ultima*" Type

PG3

Mål mm (l x b x h) 3000 x 1600 x 2250 3000 x 1600 x 2250

Tankanlæg "Outdoor Basic" Tankanlæg "Outdoor Ultima"

Vægt ca. kg 515 535

Best.-Nr. 78698 78699

* Leveringstid efter aftale

Tilbehør til "Indoor Basic" og "Outdoor Ultima" Type Slangerulle, monteret, stiver af rustfrit stål 6 m slange DN 19, slangestyr Kontakt til aftapningspistol, monteret med ca. 1 m kabel til klemmekassen

PG3

Best.-Nr. 78863 78864

AdBlue® er et registreret handelsnavn tilhørende "Verband der Automobilindustrie".

140

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Cemsorb-opsamlingsmedier "Universal" og "Olie" Cemsorb opsamlingsmedier absorberer sikkert udsivende væsker fra maskiner og arbejdspladser, og optager og inddæmmer væsker i tilfælde af mindre lækager. Således forhindres forureninger med vandforurenende væsker, og sikkerheden på arbejdspladsen bevares, idet medarbejderne ikke udsættes for bl.a. skridfare. Cemsorb opsamlingsmedier har stor sugeevne; de er fremstillet af polypropylenfibre og absorberer særdeles effektivt olier og andre væsker. Med Cemsorb får du: s Et opsamlingsmedium med en usædvanlig stor absorptionsevne (op til 18 gange deres egenvægt) s En løsning i de tilfælde, hvor der kun skal opsamles olie (men ikke vand) s En løsning i de tilfælde, hvor der skal opsamles alle former for væsker, inkl. kemikalier s Hurtig og tidsbesparende indsats takket være den lave egenvægt s Ved forebyggende indsats undgås skridfare s Kontrolleret forbrug modsat granulater s Høj brændværdi i forbindelse med bortskaffelse – max. 0,05% askerester

Med Cemsorb opsamlingsmidler sparer du op til 70% af omkostningerne til bortskaffelses Cemsorb "Olie" – blå – Disse opsamlingsmedier er hydrofobe, optager altså ingen vand. De anvendes i tilfælde, hvor der kun skal opsamles olie. Cemsorb "Universal" – grå Disse opsamlingsmedier opsamler alle former for væske. De anvendes i tilfælde, hvor der skal opsamles små mængder af forskellige væsker. De bør dog ikke anvendes på vandoverflader, da de ikke er hydrofobe.

Sammenlignende beregning: Opsamlingsmedier og bortskaffelsesmænge ved 100 l olie Opsamlingsmedium

Cemsorb opsamlingsmedium

Mængden der skal absorberes

Kalicineret mineralgranulat

Kiseljord

100 l Olie (80 kg)

Nødvendig mængde opsamlingsmedium

4 kg

Resulterende affaldsmængde til bortskaffelse

KUNr

84 kg

70 - 140 kg

125 - 250 kg

150 - 220 kg 205 - 330 kg

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

141


Cemsorb-opsamlingsmedier "Universal" og "Olie" Det rigtige produkt til ethvert behovt: Cemsorb klude: Opsamler dråber og små lækager og begrænser mængden af udsivende væske  Cemsorb stofrulle: Opsamler større mængder væske og beskytter store flader Cemsorb tæppe: Skridsikkert underlag i gangarealer, f.eks. arbejdspladser ved maskine Cemsorb flydebarriere: Indgrænser farezoner og inddæmmer lækager Cemsorb tromleafdækning: Opsamler dråber i forbindelse med aftapning fra 200 l tromler Cemsorb klude "Universal"Cemsorb stofrulle 4/40 "Olie"Cemsorb stofrulle 4/25 "Universal"

Cemsorb flydebarriere "Universal"

Cemsorb tæppe "Universal"

Cemsorb tromleafdækning "Universal"

Cemsorb opsamlingsmedier "Universal" og "Olie" Type Cemsorb-klude perforeret i bredden Cemsorb-stofrulle 4/40 perforeret på tværs Cemsorb-stofrulle 4/25 perforerede flere gange Cemsorb-tæppe skridsikker, tæt, forstærket Cemsorb-flydebarriere fyld bestående af flager Cemsorb-tromleafdækning

Sugeevne Dimension i l / P.S. mm 113 400 x 500 180

400 x 40000

48

400 x 25000

103

800 x 30000

80

Ø 75 x 1200

31,5

Ø 560

PG5

Areal Salg Vægt m² / P.S. enhed ca. kg / P.S. 20 100 klude / 6 Karton 32 2 Ruller / 9,6 Karton 10 1 Rulle / 3,5 Dispenseræske 24 1 Teppich / 10,9 Plastpose 20 Schlängel / 8 Karton 6,15

25 Stk. / Plastpose

2,1

Olie (blå) Best.-Nr. 78793

Universal (grå) Best.-Nr. 78794

78795

78796

-

78797

-

78798

78799

78800

-

78803

P.S = Pr. salgsenhed

142

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Cemsorb nødhjælpssæt Sikkerheden er altid lige ved hånden! Cemsorb nødhjælpssæt består af en række Cemsorb produkter og personlige værnemidler. Opbevares f.eks. på arbejdspladsen eller i køretøjet.

 Cemsorb nødhjælpssæt Indeholder: sPARHANDSKER sAFFALDSSKKE sKLUDEXMM smYDEBARRIEREXMM sVISKEKLUDE

 Cemsorb havarisæt Indeholder: sPARHANDSKER sAFFALDSSKKE sKLUDEXMM sFLYDEBARRIERERXMM sFLYDEBARRIEREXMM sPUDER sVISKEKLUDE

 Cemsorb nødhjælpskuffert Indeholder: sPARHANDSKER sAFFALDSSKKE sKLUDEXMM sFLYDEBARRIERERXMM sFLYDEBARRIERERXMM sPUDER sVISKEKLUDE

 Cemsorb nødhjælpsboks "Universal" Indeholder: sKLUDEXMM sFLYDEBARRIERERXMM sN’DHJLPSST5NIVERSAL"

Cemsorb-Nødhjælpssæt Type Cemsorb-nødhjælpssæt Cemsorb-havarisæt Cemsorb-nødhjælpskuffert Cemsorb-nødhjælpsboks

PG5

Sugeevne i l / P.S. 20

Dimension mm (l x b x h)

Vægt ca. kg / P.S.

320 x 320 x 160

2

Olie (blå) Best.-Nr. 78804

Universal (grå) Best.-Nr. 78805

75

500 x 500 x 250

7,5

78806

78807

197

800 x 600 x 530

32

-

710014

197

1200 x 600 x 540

35

-

78534

P.S = Pr. salgsenhed Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

143


Cemsorb opsamlingsmedier til vandbeskyttelse Cemsorb opsamlingsmedium, hvid Disse vandafvisende opsamlingsmedier er velegnet til inddæmning af olie på vand. De flydende Cemsorb-barrierer har en stor absorptionsevne og er særdeles velegnede i havne, hos brandvæsenet og i forbindelse med katastrofehjælp..-

Cemsorb stofrulle, hvid Til behandling af mindre flader på vandet eller på landjorden

Cemsorb barrierer Til indgrænsning og inddæmning af forureninger på vandoverflader.

Cemsorb stofrulle

Cemsorb flydebarrierer

Cemsorb opsamlingsmedier til vandbeskyttelse Type Cemsorb stofrulle, hvid ikke perforeret Cemsorb barrierer med fyld af flager Cemsorb barrierer med fyld af flager Cemsorb barrierer med fyld af flager Cemsorb barrierer med fyld af flager

Sugeevne l / P.S. 180

Dimension mm 400 x 40000

PG5

Areal m² / P.S. 32

152

Ø 130 x 3000

-

114

Ø 130 x 5000

-

254

Ø 200 x 3000

-

228

Ø 200 x 5000

-

Salg enhed 2 ruller / karton 4 barrierer / plasticpose 2 barrierer / plasticpose 4 barrierer / plasticpose 2 barrierer / plasticpose

Vægt ca. kg / P.S. 9,6

Best.-Nr. 78810

12

78811

9

78812

20

78813

18

78814

P.S = Pr. salgsenhed

144

PT-12

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Afdækning af kloakriste, fleksibel Drainprotectorer (afdækninger over kloakker, brønde) hindrer, at udsivende væsker trænger ned i afløb eller gennem riste eller brønddæksler; dermed beskytter de kloaksystemerne mod forurening. Drainprotectoren skal bare lægges hen over risten, så standses udslippet omgående. s Fleksibel, tætnende måtte af polyuretan s Farve: Gul s Anti-statisk s Modstandsdygtig over for olie og de fleste vandbaserede industrikemikalier s Klæbende underside s Umiddelbart anvendelig på stort set alle overflader s Kan genbruges (renses nemt med vand og sæbe) s Særdeles økonomisk

Drainprotector, afdækning af kloakriste Type Drainprotector, 400x400 mm Drainprotector, 600x600 mm Drainprotector, 800x800 mm Drainprotector, 1000x1000 mm Drainprotector, diameter 450 mm Drainprotector, diameter 850 mm

Udvendig mål mm (l x b) 400 x 400 600 x 600 800x 800 1000 x 1000 Ø 450 Ø 850

Højde 13 mm Best.-Nr. 52586 52587 52588 52589 52584 52585

Højde 8 mm Best.-Nr. 52580 52581 52582 52583 -

Stål-afdækning af kloakriste, tåler kørsel s Overholder TÜV’s retningslinjer s Afdækning af stål s Tætning (højde 50 mm) under stålpladen, tilpasses til ujævnheder i overfladen og tætner af kloakindløbet takket være afdækningens egenvægt s Tåler kørsel med truck og lastbil Tilbehør: s Vogn til transport af afdækningsplader s Væltesikker ramme til opbevaring af afdækningsplader s Vægbeslag til afdækningsplader

Stål-afdækning af kloakriste Type Stål-afdækning 625 Stål-afdækning Ø 850 Stål-afdækning 625 med spændeanordning

PG3

Udvendig mål mm (l x b x h) 625 x 625 x 10 Ø 850 x 8 625 x 625 x 6

Vægt ca. kg 32 35 25

Best.-Nr. 52550 52551 52552

Tilbehør Type Vogn til transport af afdækningsplade Væltesikker ramme til opbevaring af afdækningsplader Vægbeslag til afdækningsplade Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PG3

Best.-Nr. 52553 52554 52555

PT-12

145


Inddæmning af slukningsvand Vandbarriererne til inddæmning af slukningsvand anvendes til at tilbageholde forurenet slukningsvand i tilfælde af brand. De tætner dør- og portområder mod indtrængende væsker. Vandbarriererne beskytter således mod miljøforurening med vandforurenende væsker samt indtrængen af væsker, f.eks. i tilfælde af oversvømmelse. s Vandbarriere bestående af et lukket hulprofil af aluminium s Overholder VdS-retningslinjen 2564-1 s Overflade: Pulverlakeret RAL 3000, rød, stålkomponenter er desuden galvaniserede s Specialtætning på barrierernes underside, så ujævnheder på op til ca. 15 mm i overfladen udlignes samtidig med, at tætningsevnen bevares s Fiksering af barrieren i to beslag foran dørkarmene s Flydesikker blokering med hurtigudløser Vandbarrierer, fikserbar s Vandbarriere til fastgørelse i to beslag s Opbevaring lige ved siden af anvendelsesstedet

Inddæmningselementer som tåler at blive kørt på - til inddæmning af slukningsvand

se side 31

Vandbarrierer, fikserbar

PG3

Type Vandbarriere, fikserbar, til 1.000 mm (indv. mål) Vandbarriere, fikserbar, til 2.000 mm (indv. mål) Vandbarriere, fikserbar, til 3.000 mm (indv. mål)

Udvendig mål mm (l x b x h) 1200 x 320 2200 x 320 3200 x 320

Best.-Nr. 52598 52599 52600

Vandbarriere, svingbar s Vandbarriere til slukningsvand, lejret lodret i et drejeligt hængsel s Nem betjening, fra 2 m længde med vægtkompensation i henhold til UVV, 2H 1/494 s En holder med bøjlespænde sikrer barrieren mod utilsigtet at falde ned

Væsketæt barriere mod slukningsvand foran portindkørsel

Vandbarrierer, svingbar

PG3

Type Vandbarriere, svingbar, til 1.000 mm (indv. mål) Vandbarriere, svingbar, til 2.000 mm (indv. mål) Vandbarriere, svingbar, til 3.000 mm (indv. mål)

146

PT-12

Udvendig mål mm (l x b x h) 1500 x 320 2500 x 320 3500 x 320

Best.-Nr. 52590 52591 52592

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Øjenskyl med eyePOD Den revolutionerende øjenskyllestation, som kan bruges overalt. En vandhane forvandles til en øjenskyllestation i et snuptag!. s Uden at skulle foretage yderligere installationsarbejde s Kan skrues på alle gængse vandhaner s Vandhanen fungerer stadig som vandhane, selvom øjenskyl er monteret s Med termostat, så for høje temperaturer undgås s Rustfrit stål med poleret overflade

Med 3 adaptere, som kan tilsluttes alle gængse vandhaner

Standardtilslutning med sikringsmøtrik

Hvis logoet på eyePOD’en vender opad, fungerer vandhanen som normal vandhane. En indbygget perlator sikrer optimal regulering af vandstrålen. Hvis forsiden af eyePOD’en drejes 180 , indstilles øjenskylbrusehovederne i den rigtige position og aktiverer øjenskyllet.

Vandet udledes gennem de to øjenskyl-brusehoveder og kan dermed bruges til en lindrende øjenskylning. Hvis eyePOD’en ikke er i brug, vender begge dyser nedad og er så beskyttet mod støv og snavs.

Øjenskyl Type Øjenskyllestation eyePOD

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PG3

Best.-Nr. 710067

PT-12

147


Mobil olieaftapning - Viscotroll Viscotroll er den ideelle løsning til aftapning af olie i de tilfælde, hvor det skal være muligt at transportere tromlen på værkstedet. Ved hjælp af et strømstik kan anlægget tilsluttes enhver stikkontakt, og der kræves ingen adgang til trykluft. Anlægget er forsynet med en selvansugende tandhjulspumpe, som sikrer en konstant ydeevne og jævn gennemstrømning uden pulsering. Anlægget er støjsvagt. En litermåler med display på aftapningspistolen muliggør nøjagtige angivelser og fuldkommen kontrol med den aftappede væske.

Pumpens tekniske data fremgår under smøremiddelpumpe Viscomat 200/2. sMobil tromlevogn, rørkonstruktion sKomplet med holder til aftapningspistol, slangeholder og dråbesamler sSelvansugende pumpe med lukket 230 V vekselstrøms-asynkronmotor med selvudlufter (beskyttelsesklasse IP 55) sSugeslange 1" med bundventil og filter s4 m trykslange ½" sAftapningspistol med fleksibelt endestykke og drypsikker, automatisk ventil

Mobil aftapningsenhed, Viscotroll

PG3

Typ Mobil olieaftapning, Viscotroll 200/2, med litertæller

Mål mm (l x b x h) 780 x 750 x 1100

Vægt ca. kg 35

Best.-Nr. 77910

Mobil oliesuger 12 liter, elektrisk Den mobile olieudsugningsenhed imødekommer de stigende krav om at kunne aftappe spildolien direkte fra oliemålepindens position i bilen. En indbygget 12 l lagertank kan opsamle den aftappede spildolie direkte. Olieudsugningsenheden er forsynet med en speciel selvansugende centrifugalpumpe, som kan generere et meget højt undertryk. Tekniske data Mobil basisramme, komplet med: s3ELVANSUGENDECENTRIFUGALPUMPE 6 YDEEVne 2-10 l/min.

s5NDERTRYKSMÍLERTILOVERVÍGNINGAFPUMPEDRIFT og tømning s!FTAPNINGSSLANGEMEDHURTIGTILSLUTNINGAFSONderne sFORSKELLIGEAFTAPNINGSSONDER (halvstiv sonde Ø 6 x 800 mm, halvstiv sonde Ø 8 x 800 mm, stiv sonde Ø 8 x 650 mm, stiv sonde Ø 9 x 650 mm) s!FTAGELIGSONDEHOLDERMEDVSKETTBUNDTIL opsamling af neddryppende olie s!FTAGELIGGENNEMSIGTIGOPSAMLINGSBEHOLDER L s6ELEGNETTILOLIEROPTIL3!%

Mobil oliesuger

PG4

Type Mobil oliesuger, elektrisk, 12 liter

Mål mm (l x b x h) 320 x 320 x 900

Vægt ca. kg 19,5

Best.-Nr. 78253

Mobil oliesuger 65 liter, pneumatisk Ideel til hurtigt olieskift på større køretøjer såsom lastbiler, traktorer, personbiler m.m. Ved hjælp af trykluft skabes et undertryk i beholderen. Derefter kan olien decentralt og uafhængigt af tryklufttilslutningen suges ud fra motoren ved hjælp af sugesonderne. Ideel olietemperatur er 70-80 C. Beholderen tømmes ved brug af trykluft.

Tekniske data sMobil beholder, 65 l med væskestandsindikator, undertryksindikator og sikkerhedsventil 1 bar sTryklufttilslutning ¼” sAftagelig værktøjsbakke sAftapningsslange, 2 m med sondeadapter s7 forskellige fleksible og stive sonder, specialadapter til Mercedes, VW, BMW og Citroen sTømningsslange, 2 m sMaksimal aftapningsvolumen 52 l

Mobil oliesuger 65 liter, pneumatisk Type Mobil oliesuger, pneumatisk, 65 l

148

PT-12

PG4

Mål mm (l x b x h) 600 x 600 x 860

Vægt ca. kg 26,9

Best.-Nr. 78726

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Sikkerhedsteknisk kontrol af opbevaringsanlæg til farlige stoffer Protecto vedligeholdelse: Forebyggende, planmæssig, effektiv Ligesom produktionsanlæg og maskiner bør opbevaringsanlæg til farlige stoffer vedligeholdes. De er vigtige bestanddele af virksomheden, og for at de til enhver tid skal fungere optimalt, er vedligeholdelse og evt. reparation af afgørende betydning. Regelmæssig vedligeholdelse er en forudsætning for, at et anlæg altid er driftsklart; regelmæssig vedligeholdelse forebygger reparationer og nedbrud – og de dermed forbundne store omkostninger. Desuden er det en forudsætning for en tryg virksomhed og beskyttelse af mennesker og miljø. Ethvert godt vedligeholdt opbevaringsanlæg til farlige stoffer – brandsikre lagre, sikkerhedsskabe eller anlæg til opbevaring af vandforurenende stoffer – får en sikkerhedsattest. Vi udarbejder en servicerapport til hvert anlæg, vi har kontrolleret; om nødvendigt udfærdiger vi en mangelliste, som detaljeret oplister alle de punkter, der bidrager til at bevare anlæggets funktionsdygtighed og sikkerhed. Vi kontrollerer din sikkerhed i henhold til BGV A1 / BetrSicherV § 10 / ArbStättV § 4 / StawaR Forlænget producentgaranti Ved indgåelse af en Protecto serviceaftale forlænges producentgarantien for f.eks. en brandsikker BCK-container fra 2 til 5 år.

De vigtigste punkter: s Anlæggets beskyttende funktion bevares. s Risikoen for svigt minimeres. s Producentgarantien forlænges op til 5 år. s Levetiden forlænges væsentligt. s Sikkerhed for mennesker, natur og virksomhed. s Reparationsomkostningerne minimeres.

Sikkerhedsteknisk kontrol Type Vedligeholdelse brand / sikkerhedskabe Vedligeholdelse af et lager med vandforurenende væsker Vedligeholdelse af et brandbeskyttet lager

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PG3

Best.-Nr. 20049 20057 20050

PT-12

149


Projekter Sikkerhedslager for ethvert behov Vort standardprogram indeholder en bred vifte af komplette og modulopbyggede løsninger. Alligevel findes der opgaver, som ikke kan løses ved hjælp af standardprodukter. Fortæl os om dine behov, så udvikler vi i samarbejde med vores leverandør ProtectoPlus en skræddersyet opbevaringsløsning under hensyntagen til de lovmæssige bestemmelser. Skræddersyede anlæg og produkter er vores specialitet. Vores knowhow om farlige stoffer garanterer dig den optimale løsning i hvert enkelt tilfælde. Opsamlingsstation til farlige stoffer i henhold til TRGS 520 til modtagelse af farlige stoffer fra husholdninger og mindre virksomheder med separation af kontor-, modtage-, arbejds- og lagerområde i henhold til F90.

Modtagelse og analyse af medierne og de lokale forhold Gennemgang af lovgivningen Teknisk koncept Konstruktion Produktion/montage Godkendelse Vedligeholdelse

Planlægning, godkendelsesprocedure og etablering af affaldsopsamlingsstation til vandforurenende og brandfarlige væsker 4 reolcontainere med skydedøre, 9 m lang, et DK 03 lager til farlige stoffer, en isoleret kontorcontainer i henhold til reglerne for arbejdspladser. 610 m2 overdækket og med sidebeklædning, gulv af vandtæt beton.

Kompakt modtagestation til specialaffald i et amt med ca. 70.000 indbyggere Brandsikkert lager med stationær opbevarings- om omhældningsanlæg

Containeranlæg af stål bestående af 4 reolcontainere, opstillet parvis overfor hinanden, til opbevaring af brandfarlige lakker med gangafslutningselementer og skydedøre i indgangsområdet, overdækket gangareal med lysindfald gennem tag.

150

PT-12

Sprængstoflager og brandsikkert lager til indendørs brug. Sprængstoflager med gastætte trykdøre, tryk-aflastningsåbning, sprinkleranlæg med røradskiller for tilslutning til drikkevandsledning

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Oversigt over mediers modstandsdygtighed Medium Acetaldehyd Acetone Akkumulatorsyre Myresyre Ammoniakvand (opløsning) Ammoniumhydroxid Batterisyre Benzin Benzoesyre Benzol Borsyre Bremsevæske Butanol Calciumhydroxid Chlorbenzen Chromsyre Dichlorethylen Dichlormethan Dieselbrændstof Jern-(II)-sulfat Jern-(III)-chlorid Jern-(III)-sulfat Eddikesyre Ethanol Æter Ethylenchlorid Ethylglycol Gearolie Glycerin Urinstof Fyringsolie Hydrazinhydrat Kaliumcarbonat Kaliumchlorat Kaliumchlorid Kaliumnitrat Kaliumfosfat Kaliumsulfat Kerosin Kiselsyre Kølervæske (motorkøretøjer) Magnesiumchlorid Magnesiumsulfat Magnesiumnitrat Menthol Methanol Methylacrylat Methylenchlorid Natriumacetat Natriumbisulfat Natriumcarbonat Natriumchlorid Natriumhydrogensulfat Natriumsulfat Natronblegelud Nitrobenzen Nitrofortynder Oliesyre Petroleum Fosforsyre Propanol Propionsyre Salpetersyre Saltsyre Svovlsyre Svovlsyre Svovlholdig syre Terpentinolie Toluol Hydrogenperoxid Xylol Citronsyre

B = korttidsresistent indtil 72 timer.

Koncentration

Stål

Rustfri stål (V2A)

GFK

GFK HR

PE

PVC

Polymerbeton

d 40%

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x -

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

x d 30% x x x x x x x x x x x x x x d 10% x x x x x x x x x x (vo) x x (vo) x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x (vo) x x (vo) x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

B x d 10% / B x x d 30% B x B x x x x d 50% B x x x d 10% / B x B x x B x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x d 70%

x x x d 10% / B d 10% / B x x d 10% / B x x B d 10% / B x x x x d 30% / B x x x x x x x x x x x x x x B x B x x x x x d 5% / B x B x B x B B x x x B

d 38%

d 30% d 38%

d 10% Teknisk ren

d 20% Teknisk ren

Mættet Mættet Mættet

Vandig

Vandig 0,5 d GL d GL

Vandig Opløsning Mættet Fast

d GL d GL

Teknisk ren Teknisk ren d 5%

d 10% d 37% d 78% 95% Mættet

d 60% d 10%

d 70% / B d 30% x

vo = vandig opløsning

Vores mundtlige, skriftlige og forsøgsbaserede rådgivning om produktanvendelse sker efter vores bedste viden og overbevisning, men er kun en uforpligtende henvisning, også hvad angår tredjemands evt. ejendomsret, og den fritager ikke Dem for selv at afprøve de af os leverede produkter med henblik på deres egnethed til de planlagte metoder og formål Anvendelse, brug og forarbejdning af produkterne sker udenfor vores kontrol og er derfor

udelukkende Deres ansvarsområde. Skulle der alligevel blive tale om et evt. erstatningsansvar, så vil dette ansvar for alle skader være begrænset til værdien af de af os leverede og af Dem anvendte varer. Vi garanterer selvfølgelig vore produkters upåklagelige kvalitet i henhold til vore Generelle Betingelser.

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

151


Oplysninger om opbevaring af farlige stoffer Ved planlægning og design af indretninger til opbevaring af farlige stoffer skal der overholdes en lang række love, forskrifter, tekniske regler og bestemmelser. De væsentligste faktorer, som en anlægsejer skal overholde, er sammenfattet efterfølgende og giver et indledende overblik.

Sikkerhed via fagfolk Anlæg til opbevaring af vandforurenende eller brandfarlige stoffer må kun fremstilles og etableres af professionelle virksomheder, som løbende kontrolleres af uvildige organisationer (f.eks. TÜV, Dekra)..

Nødvendige godkendelser

Vandforurenende stoffer Vandfareklassen angiver de pågældende vandforurenende stoffers farepotentiale. Vandfareklasse

For opsamlingskar af plast eller af stål med et opsamlingsvolumen på mere end 1.000 l skal det tyske byggeinstitut DIBt udstede en generel konstruktionsgodkendelse.

Betegnelse

1

Svagt vandforurenende

2

Vandforurenende

3

Stærkt vandforurenende

Opsamlingskar af stål, som er fremstillet i henhold til StawaR, skal bl.a. være Ü-mærket (overensstemmelseserklæring i henhold til det tyske byggeinstitut DIBt’s bygningsreglement del 1).

Konstruktionsgodkendelser, som allerede er udstedt af de enkelte landes miljømyndigheder, vil fortsat være gyldige

Opsamlingsvolumen Principielt gælder, at et opsamlingskar skal have et volumen, der svarer til min. 10% af det samlede opbevarede volumen eller den største opbevarede beholder. Opsamlingskarret skal dimensioneres efter hvad der er størst. I vandbeskyttelsesområder gælder specielle regler: Her skal der sikres et opsamlingsvolumen svarende til 100% af de opbevarede medier.

Separat eller fælles opbevaring

+

Faresymbol

+

Ensartede faresymboler siden 2009 GHS (Globally Harmonised System) – det nye system til klassificering og mærkning af kemikalier – har resulteret i et ensartet system til klassificering verden over af de farer, der er forbundet med kemikalier samt kommunikation om farer ved brug af de samme mærkningssymboler.

Gammelt symbol

+

Fare henvisning

Nyt GHS-symbol

Miljøfarlig

nur Gruppe 1 nur Gruppe 1

{ x { x { x { {

Sundhedsfarlig

x { { { x

Sundhedsskadelig

{ { { { { { { {

Gruppe 2 og 3

x { x Aerosoler / spraydåser Kartonnage, papir og lign.

x Forbudt

152

x { {

PT-12

x

x

Ætsende

x { {

Giftig

{ { { x { x { {

Brandfarlig

{ { { x { x { {

Brandnærende

x

x

{ Tilladt

x

x

x

x { {

Eksplosiv –

Komprimerede gasser

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


Oplysninger om opbevaring af farlige stoffer Generelle forkortelser

Materiale, modstandsdygtighed

WHG

Vandlovgivningen

VAwS

Forordning vedrørende anlæg til håndtering af vandforurenende stoffer

BetrSichV

Driftssikkerhedsforordningen, gældende siden 3.10.2003

GefStoffV

Forordningen vedrørende farlige stoffer

TRbF

Tekniske regler vedrørende brandfarlige væsker

TRG

Tekniske regler vedrørende gasarter

TRGS

Tekniske regler vedrørende farlige stoffer

LöRüRl

Retningslinje vedrørende opsamling af slukningsvand

DIBt

Det tyske byggeinstitut

BGR

Branchesammenslutningsregler

Materialevalget afhænger af de medier, der skal opbevares i opsamlingskarret. I mange tilfælde vil stål S235JR være tilstrækkeligt modstandsdygtig. Såfremt der imidlertid skal opbevares ætsende stoffer som syrer og lud i opsamlingskarret, skal det være fremstillet af højresistente materialer som f.eks. plast eller rustfrit stål.

Tilstrækkelig udluftning Ved opbevaring af brandfarlige væsker skal der være en konstant udluftning i gulvhøjde.

Brandfarlige væsker Når EU direktiv 2001/59/EF indarbejdes i national lovgivning, bliver de hidtidige VbF-klasser AI-AIII og B erstattet som følger i henhold til forordningen vedrørende farlige stoffer. R-sætning

Egenskab

Yderst brandfarlig

R 12

Flydende, flammepunkt < 0°C kogepunkt max 35 °C

Meget brandfarlig

R 11

Flydende, flammepunkt < 21°C

Brandfarlig

R 10

Flydende, flammepunkt 21-55 °C

Op til 100 m³ Over 100 m³ Over 100 m³

Påkrævet luftskifte min. 0,4-dobbelt min. 0,4-dobbelt min. 0,4-dobbelt

Over 100 m³

min. 2-dobbelt

Ved passiv opbevaring, dvs. der foretages ingen omhældning, skal der sikres et 0,4-dobbelt luftskifte. Her skal der dog også tages hensyn til opbevaringsstedets rumfang (se tabel over ”passiv opbevaring”).

Tilstrækkelig brandsikring

Passiv opbevaring Volumen

Ved aktiv opbevaring, dvs. i forbindelse med opbevaring og omhældning af væsker, er der påkrævet 5-dobbelt udluftning. Dette luftskifte sikres ved hjælp af teknisk udluftning og skal være i konstant drift.

Fareklasse, eksplosiv zone Zone II Zone II, op til 1,5 m højde Bortfalder ved brug af gasadvarselsanlæg Ingen eksplosionsfarlig atmosfære fra og med 0,8 m højde

Særlige kendetegn Ingen Ingen Gasadvarselsanlægget øger luftskiftet til det dobbelte Op til en højde på 0,8 m skal der anvendes eksplosionssikret produktionsapparat.

Som beskyttelse mod gensidig brandpåvirkning skal der ved udendørs opbevaring af brandfarlige væsker overholdes en sikkerhedsafstand, såfremt lagersystemerne ikke er fremstillet i en brandsikker udførelse. Afstanden til nærliggende bygninger skal være min. 10 m (TRbF 20, 6.1.1). Såfremt beholdere kun opbevares passivt, og såfremt der alt i alt ikke opbevares mere end 200 l, kan afstanden reduceres til 3 m hhv. 5 m, hvis der alt i alt ikke opbevares mere end 1.000 l.

Eksplosionsfarlige områder I de lagerrum, hvor der opbevares brandfarlige væsker, må der forventes en eksplosionsfarlig atmosfære. Der skelnes mellem følgende zoner: Zone 2

Ved normal drift forekommer en eksplosionsfarlig atmosfære ikke eller kun kortvarigt.

Zone 1

Ved normal drift forekommer en eksplosionsfarlig atmosfære lejlighedsvis.

Zone 0

Ved normal drift forekommer en eksplosionsfarlig atmosfære konstant, over længerevarende tidsrum eller hyppigt.

Overvågningspligt Såfremt der opbevares mere end 10.000 liter brandfarlig, meget brandfarlig eller yderst brandfarlig væske, er anlægget underlagt overvågningspligt i henhold til § 2 i apparatog produktsikkerhedslovgivningen.

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk

PT-12

153


Indhold A AdBlue Tanke / Tankanlæg ........................................................... 137-140 Afdækning af kloakriste, fleksibel.........................................................145 Aftapningflaske................................................................................ 33-42 Aftapningscontainer ....................................................................28-32, 74 Aftapningshane......................................................................... 42-49,111 Aftapningskar ........................................................................... 17-20,106 Aftapningsplads, kompakt................................................................ 38-39 Aftapningsplads ............................................................................... 33-42 Aftapningspumpe......................................................................... 121-125 Aftapningsreol ................................................................................. 43-47 Aftapningsstation ............................................... 17,20-23,29-32,43,47,74 Arealbeskyttelse .................................................................... 18,19,33-38 Arealbeskyttelse af GFK .........................................................................36 Arealbeskyttelse af PE ...........................................................................37 Arkiv- og materialeskabe F90 ................................................................59

B BigBox - Logistikbox, 525/610 liter ......................................................113 Biodiesel, olie og spildolie ....................................................................120 Brandsikker dobbeltreol .........................................................................85 Brandsikkert reollager ...........................................................................84 Brandsikkert skab til opbevaring af mindre mængder ............................86 Brandsikre arkiv- og materialeskabe F90 ...............................................59 Brandsikre BCK R skabe F90 .................................................................86 Brandsikre BCK RD reolcontainere F90 ..................................................85 Brandsikre BCK-containere F90 .............................................................81 Brandsikre containere fremstillet af beton ..............................................89 Brandsikre sikkerhedsskabe F30 ...........................................................56 Brandsikre sikkerhedsskabe F90 ...........................................................57 Brandsikre tromleskabe F90 ..................................................................55 Brandslukker .......................................................................................101 Brændstoftrolley ..................................................................................134

H Hyldekar til reoler ..................................................................................25 Håndpumper til diesel og smøremidler .................................................122 Håndtering af tromler ...........................................................................107

I IBC container .......................................................... 30, 72, 73, 86-106, 91 IBC lager........................................................... 30, 49, 72, 73, 86-106, 91 IBC-Opsamlingskar af GFK .....................................................................22 IBC-Opsamlingskar af PE .......................................................................23 IBC-Opsamlingskar af rustfri stål ...........................................................22 IBC-Opsamlingskar af stål......................................................................21 Inddæmning af slukningsvand .............................................................146 Indlægsbakker til kar .............................................................................25 Inhouse opbevaringsrum til farlige stoffer ..............................................95

K Kar til pallereoler ...................................................................................24 Kemikalie- og korrosionsbeskyttelse af opsamlingskar af stål ................74 Kompakt anlæg, komplet med tilbehør .................................................139 KTC/IBC-Opsamlingskar af GFK .............................................................22 KTC/IBC-Opsamlingskar af PE ................................................................23 KTC/IBC-Opsamlingskar af rustfri stål ....................................................22 KTC/IBC-Opsamlingskar af stål ..............................................................21

L

C Cematic-Pumper..................................................................................123 CEMbox ....................................................................................... 114-115 Cemsorb nødhjælpssæt........................................................................143 Cemsorb opsamlingsmedier til vandbeskyttelse ...................................144 Cemsorb-opsamlingsmedier "Universal" og "Olie" ...................... 141-142

Lagerhaller til opbevaring af farlige stoffer ....................................... 78-80 Lagertank, dobbeltvægget til AUS 32 (AdBlue®) ..................................139 Lagertanke, pumper og tankanlæg .......................................................117 Logistikbox, BigBox - 525/610 liter ......................................................113 Luftventilator ................................................................58,68,76,77,87,92

M

D Diesel tankanlæg Type UNI-Tank Diesel................................................127 DK containere F90 som særskilte lagerrum ............................................90 DK containere F90 til opbevaring af farlige stoffer ..................................89 DK reolcontainere til farlige stoffer F90 ..................................................91 Dobbeltvæggede lagertanke til AUS 32 (AdBlue®) ...............................138

E Elektropumpe 230 V ............................................................................127 Enkelttankanlæg til udendørs og indendørs brug ..................................136 Et overblik over opbevaringssystemer til farlige stoffer ..........................60 Euro PE opsamlingskar 250/2 ................................................................14

F Firkantede multibeholdere ........................................................... 108-109

G Gasflaskedepot model GFL-D .................................................................98 Gasflaskelager af beton, model GFL-B .................................................100 Gasflaskelager af stål F90, model GFL-P ................................................99 Gasflaskeskabe .....................................................................................96

154

Gasflaskeskabe af stål, adskillelige, model GFL-Z ..................................97 Gasflaskevogne ..................................................................................106 GFK arealbeskyttelse .............................................................................36 Godkendt til opbevaring af diesel, RME (biodiesel), olie og spildolie ......119 Gulvbeskyttelse .....................................................................................33 Gulvopdelingselementer.........................................................................41

PT-12

Materialeskabe F90 ...............................................................................59 Maxi Mobilboks ...................................................................................113 Maxibeholder, 4.500 liter ....................................................................112 Miljøskabe Type 13/20 ...........................................................................52 Miljøskabe, 10/20 og 5/20 .....................................................................53 Mobil olieaftapning - Viscotroll .............................................................148 Mobil oliesuger 12 liter, elektrisk..........................................................148 Mobil oliesuger 65 liter, pneumatisk .....................................................148 Mobilbox, lys og lufttæt. .......................................................................103 Mobile opsamlingscontainere til farlige stoffer .....................................102 Mobile opsamlingskar af GFK.................................................................12 Mobile opsamlingskar af PE ...................................................................15 Mobile opsamlingskar af stål .................................................................10 Mobilt brændstoftankanlæg model KS Mobil ......................................136 Mobilt dieseltankanlæg model DT Mobil Easy ......................................130 Mobilt dieseltankanlæg model DT Mobil Easy 125/200 liter..................129 Mobilt dieseltankanlæg model KS Mobil Easy ......................................134 Mobilt enkelttankanlæg til udendørs og indendørs brug ............... 129-135 Multibeholder, 100-500 liter.................................................................104 Multibeholdere............................................................................. 108-109 Multitanke til opbevaring og transport af diesel ....................................120

Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk


O Olieaftapning .......................................................................................150 Oliesuger .............................................................................................151 Opbevaring af mindre beholdere ............................................................55 Opbevarings- og transportbeholdere til værksted og montageopgaver116-117 Opbevarings- og transportbeholdere til værksted og montageopgaver .116 Opbevaringsstationer til farlige stoffer....................................................29 Opbevaringsstationer til farlige stoffer....................................................30 Opbevaringsstationer til farlige stoffer, brændbare væsker .....................31 Oplysninger om opbevaring af farlige stoffer ........................................154 Oplysninger vedrørende mobile tankanlæg i virksomheder ..................130 Oplysninger vedrørende stationære tankanlæg i virksomheder ............120 Opsamlingsbarriere ................................................................43, 143-148 Opsamlingsbeholder af aluminium .......................................................104 Opsamlingsbeholder til udendørs brug .................................................106 Opsamlingskar af 5 forskellige materialer ................................................8 Opsamlingskar af GFK ...........................................................................11 Opsamlingskar af GFK HR - Polyester harpiks ........................................13 Opsamlingskar af PE Type PE 450 ..........................................................17 Opsamlingskar af rustfrit stål .................................................................10 Opsamlingskar af stål ..............................................................................9 Opsamlingskar PE 30 -mobil / twinmobilværkstedsvogn ........................18 Opsamlingskar til transformatorolie .......................................................28 Opsamlingsmedier ....................................................................... 143-146 Oversigt over mediers modstandsdygtighed ........................................153

P Pallereoler til opbevaring af farlige stoffer til lagring af tromler på paller 50 Pallereoler til opbevaring af IBC’er .........................................................51 Passiv opbevaring af brandfarlige væsker i arbejdsrum ..........................57 PE arealbeskyttelse................................................................................39 Perfekte indretningsløsninger.................................................................62 Projekter ..............................................................................................152 Protecto Yxolit beskytter opsamlingskar af stål.......................................76 Pumpe til mobilt dieseltankanlæg ........................................................135 Pumper, smøremiddel- og planteoliepumpe ........................................127 Påfyldningstragte/opsamlingsbakker ...................................................107

R Reolcontainer ........................................................................................71 Reolcontainere til opbevaring af IBC’ere .......................................... 74-75 Reolcontainere til opbevaring af liggende tromler ..................................76 Reolcontainere til opbevaring af stående tromler ............................. 72-73 Reolcontainere, termisk isolerede, brandsikrede/F90 .............................77 Reolsystemer til opbevaring af farlige stoffer Type GR 10/20 ..................52 Rumbeklædning.....................................................................................44

Sikkerhedsteknisk kontrol af opbevaringsanlæg til farlige stoffer .........151 Skabe til opbevaring af lud og syrer .......................................................56 Smøremiddel-anlæg med elektropumpe 230 V.....................................129 Smøremiddelanlæg med pneumatisk pumpe .......................................128 Smøremiddelpumper ...........................................................................126 Små opsamlingskar af PE ......................................................................19 Spildolie...............................................................................................122 SRC-reoler til tromler og IBC’ere til fyldning/tømning med truck .............69 Store miljøskabe ....................................................................................54 Stål-afdækning af kloakriste, tåler kørsel .............................................147 Stålelementer til arealbeskyttelse ..........................................................36 Stålskabe...............................................................................................53 T Tankanlæg AdBlue® 5.000 liter ..........................................................142 Tankanlæg model KS Mobil Easy 90 liter ..............................................136 Tankanlæg til ureaopløsning AUS 32 (AdBlue®) ...................................139 Tappereoler ...........................................................................................45 Teknikrum i sikkerhedscontainere..........................................................96 Tilbehør / udstyr til DK containere .................................................... 94-95 Tilbehør / udstyr til gasflaskelager .......................................................103 Tilbehør til CEMbox ..............................................................................118 Tilbehør til dieseltankanlæg model DT Mobil Easy ................................133 Tilbehør til mobilt dieseltankanlæg .......................................................135 Tilbehør til multibeholder .....................................................................113 Tilbehør til opsamlingskar ......................................................................22 Tilbehør til reolcontainer .................................................................. 79-79 Tilbehør til UNI/MULTI-Tanke ................................................................123 Tilbehør/udstyr brandsikre BCK-containere F90 ............................... 89-90 Transportbeholdere til værksted og montageopgaver ...........................116 Transportboks til DT Mobil Easy 125/200 l ...........................................133 Tromle- og gasflaskevogne .................................................................108 Tromlehåndtering.................................................................................109 Tromleskabe F90, Brandsikre ................................................................57

U Udendørs aftapningsplads......................................................................42 UNI-Tanke............................................................................................121

V Varmeisoleret container .........................................................................68 Ventilationssystemer ..............................................................................60

Ø Øjenskyl med eyePOD ..........................................................................149

S Samlestation med rullebund, GFK ..........................................................33 Samlestationer af PE..............................................................................34 Sammenklappelige opsamlingskar af PVC til paller ................................20 Sammenklappelige opsamlingskar af PVC, multifunktionskar .................21 Sikkerhedscontainer, kompakt ...............................................................32 Sikkerhedscontainere med skydedør ....................................................67 Sikkerhedscontainere med fløjdøre ........................................................66 Sikkerhedscontainere som særskilte lagerrum. ......................................63 Sikkerhedscontainere SRC W som særskilte lagerrum, med fløjdøre ......64 Sikkerhedscontainere SRC W, med skydedøre ........................................65 Sikkerhedscontainere, SRC T med fløjdøre, (varmeisoleret) ...................68 Sikkerhedscontainere, SRC-R med skydedøre ........................................69 Sikkerhedsskabe, Brandsikre F30 .........................................................58 Sikkerhedsskabe, Brandsikre F90 .........................................................59 Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer i produkternes specifikationer. Hans Schourup A/S - Tlf. 8614 6244 - Fax. 8614 6274 - CVR-nr. DK 6583 5118 - info@hans-schourup.dk - www.hans-schourup.dk PT-12

157


Din specialist af:

Brandsikre opbevaringsløsninger F90 / opbevaringsløsninger til farlige stoffer Vi leverer fremstiller præcist den brandsikre løsning, som du ønsker. Vore erfaringer fra tusindvis af projekter er din sikkerhed!

Standardmodeller / individuelt udviklede løsninger

Hans Schourup A/S Engtoften 12 Postboks 2265 DK-8260 Viby J

Telefon 8614 6244 Telefax 8614 6274 info@hans-schourup.dk www.hans-schourup.dk

www.hans-schourup.dk Online-Shop med aktuelle tilbud

Sikker opbevaring af farlige stoffer  

Miljømærket hos Hans Schourup A/S er produkterne fra varemærket Protecto, der står for produkter af høj kvalitet, innovative standardløsning...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you