Page 1

Hano Kommune WEBBASERT BOOKING-, ADMINISTRASJON OG ØKONOMISYSTEM FOR BANER, ROM OG HALLER Programmet er utviklet for kommuner, og er en komplett løsning som dekker de fleste behov en har i forbindelse med drift av et eller flere anlegg. Det kreves ingen installasjon på lokalt nettverk. Systemet er meget enkelt i bruk. Hano har alt ansvar for backup, drift og tilgjengelighet. Dette er den ideelle løsning for små og store kommuner. Et verktøy for en mer effektiv hverdag: Administratorer av anlegg får en meget god oversikt over bookinger og kapasiteter. Systemet er enkelt å lære og raskt å bruke. Man kan gå inn på systemet fra alle maskiner tilknyttet Internett om en har nødvendig passord. Betaling og fakturering: I systemet er det en betalings- og faktureringsfunksjon. I tillegg til å ta betaling for en time kan en registrere varesalg. Det er mulig å eksportere fakturagrunnlag til andre systemer. Medlems- og kundehåndtering: Systemet kan benyttes til medlems- og kundehåndtering, elektronisk informasjons-utsendelse pr SMS og E-post, og fakturering av medlemskontingent. Online booking: Mulig å legge ut timer for direktebestilling over Internett. Dette reduserer effektivt telefontrafikk og avbrytelser. Administrasjon og fakturering av arrangement- og kursdeltagere: Man kan enkelt registrere kursdeltagere. Få opp liste over dettagere, sende informasjon til disse eller sende faktura med kursavgift.

Kommunale idrettsanlegg, tennisklubber, squashaller, svømmehaller og klatrehaller er bare noen av de som i dag benytter systemet

Administrasjon av forhåndsbestilte tider: La idrettslag og klubber selv få tilgang til å detaljadministrere sine egne timer i forbindelse med turneringer og arrangementer. Ved hjelp av avansert loginkontroll, kan man gi en klubb et login som kun gir mulighet til å administrere et bestemt arrangement i en valgt periode.

Produsent: Hano AS, Billingstadsletta 35 Asker, tlf 66 77 66 73 , www.hano.no, e-post: firma@hano.no

Hano Kommune  

Brosjyre for Booking System til Kommuner