Page 1

I ET AP E

S T R A ND H AV ER NE VED AMAGER STR AND

TIL HVEM SOM HELST DER IKKE VIL BO HVOR SOM HELST.


GRØN NATUR, BLÅT HAV OG KULSORT ESPRESSO. Hvem vil ikke gerne have Københavns bedste badestrand i baghaven – uden at give køb på den centrale beliggenhed? Det har du mulighed for at få nu ved at flytte ind i Strandhaverne – et ambitiøst boligprojekt, der for alvor kommer til at slå fremtidens toner an i det smukke, levende område ved Amager Strand. Her får du en perfekt blanding af hovedstadens største rekreative område på den ene side – og storbyens mange muligheder på den anden. Den beliggenhed skal du så lige toppe med stemningen fra Amagers gamle arbejderkvarter, de små, farverige kolonihaver, Kløvermarken og de flotte, fredede industribygninger – så har du noget, som du ikke finder andre steder. Velkommen til Strandhaverne.

3


FRA FRED OG RO TIL KONGENS NYTORV PÅ 7 MINUTTER. Der findes ikke noget andet sted, hvor du har 2 minutters gang til stranden, 6 minutter til lufthavnen og 7 minutter til Kongens Nytorv med Metroen. Den blanding af natur og storby gør det til et helt særligt område, hvor alt, hvad hjertet begærer, er inden for rækkevidde – fra kajakroning og picnic på stranden til strøgtur og shopping inde i city. Derfor er Strandhaverne den perfekte beliggenhed for dig, der er på udkig efter et sted, som er fyldt med liv og muligheder, samtidig med at der er fred og ro, grøn natur, blåt vand – og den charmerende Amagerånd, som svæver over stedet. Og det gælder, uanset om du lever det moderne familieliv eller nyder senior-tilværelsen.

4


”NØGLEORDET FOR BYGGERIET? RESPEKT. RESPEKT FOR OMRÅDETS SÆRLIGE HISTORIE SÅVEL SOM FOR DE MENNESKER, DER SKAL SKABE DERES FREMTID I STRANDHAVERNE.” TONY CHRISTRUP, ARKITEKTGRUPPEN

5


DEN NYE SUPERCYKELSTI, KØBENHAVNERRUTEN, FORVENTES AT VÆRE KLAR I 2018. SÅ KAN DU CYKLE FRA STRANDHAVERNE

HOLMEN

TIL ØSTERBRO PÅ GODT OG VEL 30 MINUTTER.

6 MIN.

KLØVERMARKEN 2 MIN.

CHRISTIANSHAVN 9 MIN.

STRAND

SKOLEN VED SUNDET 8 MIN.

RÅDHUSPLADSEN 15 MIN.

KONGENS NYTORV 15 MIN.

LAGKAGEHUSET 3 MIN.

6


WULFF OG KONSTALI 3 MIN.

AMAGER STRAND

UD I VERDEN (LUFTHAVNEN)

2 MIN.

1 5 MIN.

DEN BLÅ HAL 3 MIN.

H AV ER NE AMAGER FÆLLED 15 MIN.

STICKS’N’SUSHI FITNESSDK

3 MIN.

Baseret på gennemsnitstider på cykel.

3 MIN.

AMAGER BIO 9 MIN.

7


8


LIGE I NÆRHEDEN. Hvis du tager cyklen, kan du være på Christianshavn i løbet af ingen tid. Bydelen er kendt for sin særlige atmosfære med de hyggelige kanaler, den smukke Vor Frelsers Kirke og det kulørte Christiania. Hvis du er mere i humør til fred og ro, kan du nøjes med at slå et smut forbi den traditionsrige sejlklub eller de fine, små kolonihaver. Eller hvad med at gå en tur i Kløvermarken, et dejligt, fredet område, som kun ligger et øjeblik væk fra Strandhaverne. Her finder du blandt andet de kendte fodboldbaner, Naturværkstedet og grønne omgivelser, så langt øjet rækker. Som du kan høre, har området rigeligt at byde på, og du finder helt sikkert hurtigt dit favoritsted.

Wulff & Konstali

Velbrygget baristakaffe. En lækker middag. En drink i solen. Eller en dejlig brunch. Alle de ting har du nem adgang til i Strandhaverne, da området byder på adskillige gode caféer og spisesteder, hvor du kan nyde livet og forkæle ganen.

9


GLÆDEN VED BLØDSTRØGEN MØRK TEGL. Når du flytter ind i en af de funklende nye boliger i Strandhaverne, bliver det tydeligt, at et byggeri ikke bare er et byggeri, og en bolig ikke bare en bolig. Her har vi gjort os umage for at skabe noget, der er mere end almindeligt rart at bo i, samtidig med at det harmonerer med omgivelserne og den historie, der gennemsyrer stedet. Det er du slet ikke i tvivl om, når du sætter dine ben i Strandhaverne. Alt er gennemtænkt fra A til Å: Fra den måde, lyset rammer stierne i fællesområdet, til de smukke, blødstrøgne mørke tegl, der pryder bygningerne. Tag for eksempel den gamle, nedlagte Amagerbane, de små, skæve kolonihaver, Kløvermarkens fodboldbaner eller Helgoland Badeanstalt. De ting har i dén grad været med til at præge området, og derfor er det dem, vi har søgt inspiration i, da vi skabte Strandhaverne. Det er på grund af dem, at rækkehusenes facader er holdt i rødt og sort træ, som en hilsen til arbejdernes nyttehaver. Præcis ligesom altanernes slanke, lyse stålkonstruktioner ikke bare er grebet ud af det blå, men er et tydeligt nik til den nedlagte godsbane, som fragtede ting til og fra industrien. På den måde har det spritnye byggeri rødder i historien, og selvom det måske ikke er noget, du går og tænker over til daglig, er det med til at skabe den der helt unikke atmosfære, som hviler over Strandhaverne.

10


”TRÆFACADERNE ER INSPIRERET AF KOLONIHAVERNE, VINDUERNE REFERERER TIL DEN GAMLE INDUSTRI, OG ALTANERNE SENDER EN TANKE TIL DEN NEDLAGTE GODSBANE.” MORTEN BILDE, JUUL | FROST ARKITEKTER

11


BAGTANKEN MED BLOMSTERBEDE. Gårdrummet er Strandhavernes hjerte. Det er her, du passerer igennem, når du kommer hjem, og når du skal af sted. Men det er også her, du griller. Her, du sidder og nyder solen. Her, du møder naboerne. Og her, hvor børnene kan lege. Det stiller to krav til udformningen: Det skal være funktionelt, og så skal det være smukt at se på, både når du står midt i det, og når du sidder i boligen og kigger ud. Som med alt andet ved Strandhaverne er gårdrummet skabt med udgangspunkt i de mennesker, der skal bruge det. Det har resulteret i et fint og farverigt område med masser af variation, så der er plads til at nyde livet, uanset om du er til aktiviteter eller afslapning. Her er der små oaser, hvor du kan være dig selv og lukke øjnene, borde og bænke til en hyggelig middag med familie og venner samt grønne legeområder til de yngste beboere. Og P-pladserne? Dem har vi gemt væk under jorden for at skabe et fuldstændigt bilfrit område, der strækker sig over i alt 60.000 m2.

12


Området er præget af mange niveauer, stier og zoner, og de sædvanlige stikveje med parkerede biler er erstattet af grønne kiler, som skaber fred og ro og tilfører en særlig stemning til området. Og i samspil med beplantningen gør de detaljer komplekset til et alt andet end kedeligt og klassisk kvadrat. Her finder du en rustik beplantning med pionerarter, som en hilsen til blomsterne ved den nedlagte Amagerbane, mens de blomstrende træer, buskene og enggræsserne er inspireret af kolonihaverne. På den måde har vi ikke bare valgt nogle tilfældige planter, men noget, som rent faktisk tager udgangspunkt i området og de mennesker, som skal bo der. Og voila – fortiden, nutiden og fremtiden går op i en højere enhed.

13


“OMRÅDET OMKRING AMAGER STRAND ER LIDT MIN OASE. HER ER HØJT TIL LOFTET OG EN UFORMEL STEMNING, OG SÅ ER STRANDEN ET STORT SAMLINGSPUNKT UANSET ÅRSTIDEN. NATUREN HERUDE ER VIRKELIG ET FANTASTISK AFBRÆK FRA EN HVERDAG I MIDTBYEN.” SIGNE M. NIELSEN, BEBOER FRA OMRÅDET

DET PRIVILEGEREDE I AT KUNNE SIGE NEJ TIL EN MORGENDUKKERT. Selvom du hører til dem, der aldrig kunne drømme om at tage dig en morgendukkert, er det alligevel lidt af en luksus at vide, at du kan. I det hele taget føles det ret privilegeret at bo et sted som Strandhaverne. Og det er der flere gode grunde til. For det første, fordi der er så uforskammet mange muligheder for at nyde livet. For det andet, fordi du ikke er i tvivl om, at nogen har gjort sig umage for at få alle detaljer til at spille. Det gælder både de enkelte boliger, fra gulv til loft, og det levende gårdrum, som på fornem vis forener de små oaser med fællesskabets åbne arealer. Tænk, hvor dejligt det er, når nogen gør sig umage i stedet for at springe over, hvor gærdet mangler et par centimeter. Og tænk, hvor privilegeret du kommer til at føle dig, hvad enten du siger ja eller nej til at stå tidligt op for at tage dig en dukkert ved hovedstadens bedste badestrand.

14


15


BÆREDYGTIGHED OG ÆSTETIK. Strandhaverne er ikke tegnet med hovedet under armen, og det er noget, du kan se med det samme. Tag for eksempel samspillet mellem de enkelte bygninger. Her er der markante niveauforskelle, fra den ene til den anden til den tredje bygning, fordi det er med til at skabe liv og dynamik. Det samme gælder facaderne. Her vil du hurtigt bemærke, at vi ikke bare har anvendt den første og bedste slags tegl, men derimod en række forskellige, nøje udvalgte materialer, som tager udgangspunkt i området og trækker tråde tilbage til historien. Og respekten for fortiden går hånd i hånd med respekten for fremtiden. Bæredygtighed er nemlig tænkt ind i byggeriet fra start til slut på mange forskellige plan; fra energiforbrug til materialevalg. Det gør, at Strandhaverne lever op til strenge miljø- og klimakrav, og når byggeriet står færdigt, kan du forhåbentlig prale af at have en bolig, som bærer DGNB’s guldcertificering.

16


17


18


Hovedparten af lejlighederne har naturligvis en altan, som er placeret, så du har adgang til den fra køkken-alrummet. Det giver noget ekstra liv til husets ”hjerte”, samtidig med at det sikrer dig en masse lys, fordi solen får lov til at gennemstrømme rummet fra to sider.

19


Bæredygtige boliger. Det kan man roligt kalde Strandhaverne, hvor den grønne tankegang præger projektet. Og det er faktisk i en sådan grad, at byggeriet opføres efter DGNBs guldcertificering. Dermed får du en bolig, som er skabt med respekt for bl.a. miljøet og klimaet – og ikke mindst de mennesker, som skal bo her.

20


21


MODERNE LEJLIGHEDER MED HØJT TIL LOFTET. I Strandhaverne får du den perfekte lejlighed, hvis du gerne vil bo ved Københavns lækreste badestrand, samtidig med at du har byens mange muligheder lige ved hånden. Her finder du de dejligste 1- til 5-værelses lejligheder på 51-152 m2 med masser af lys og luft – og moderne planløsninger, som sørger for, at du får mest muligt ud af kvadratmeterne. 1’eren og 2’eren er perfekte til storbysinglen eller det unge par, der har brug for en lejlighed, som hæver sig et nøk op over standarden, mens 5’eren tilbyder en fabelagtig ramme til dig, der lever famlielivet anno 2018. Og midt imellem de to typer finder du 3’ere og 4’ere, som byder på et væld af muligheder for alle – fra dig, der lige har stiftet familie, til dig, der skal nyde seniorlivet.

22


Hjertet i boligerne er det store opholdsrum, der er skabt ud fra tanken om at suge så meget lys ind som overhovedet muligt, mens hele arealet udnyttes på intelligent vis. Blandt andet har vi udstyret flere lejligheder med noget så sjældent som et bryggers samt et lækkert køkkenalrum med højt til loftet og plads til store armbevægelser. Og det med loftet er ikke bare en metafor, men noget helt konkret: Normalt er der 250 cm fra gulv til loft i moderne lejligheder, men i Strandhaverne får du ca. 15 cm ekstra. Det er en lille, ekstra luksus, der kan mærkes i hverdagen, lidt på samme måde som når du åbner døren til verden og træder ud på altanen for at nyde morgenkaffen og suge atmosfæren fra Strandhaverne til dig.

23


P-PLADSERNE HAR VI GEMT VÆK UNDER JORDEN, OG NÅR DU BOR I ET AF RÆKKEHUSENE, FÅR DU DIREKTE ADGANG FRA EGEN P-PLADS TIL DIT HJEM.

RÆKKEHUSE TIL TIDEN. Strandhavernes rækkehuse tilbyder jer noget nær de optimale rammer, hvis I hører til dem, der gerne vil have jeres eget hus – inkl. terrasse og liv i nærområdet. Her kommer I til at bo midt i Københavns ubetinget største rekreative område med masser af lys, luft og atmosfære – samt et væld af muligheder, både for børnefamilien og seniorerne. Når I flytter ind i et af de store rækkehuse, får I tre soveværelser, lækkert køkken med god spiseplads og to badeværelser fornemt fordelt på to plan. Her er intet overladt til tilfældighederne – tværtimod er hver eneste cm gennemtænkt fra A til Å. På den måde får I mest muligt ud af pladsen, samtidig med at den intelligente planløsning sikrer jer den perfekte balance mellem privatliv og fællesskab. Og som prikken over i’et kan I såmænd parkere bilen lige under huset og gå direkte op i boligen via jeres egen, personlige entre – inkl. det depotrum, som gør det nemmere for jer at holde orden i hjemmet. Her er der for eksempel fin plads til at opbevare kajakken eller den dyre mountainbike.

24


Strandhavernes rækkehuse er den skønneste ramme omkring livet for jer, der vil bo lige midt i et af Københavns dejligste områder, i jeres eget hus med masser af charme, højt til loftet og kort vej til alt.

25


LUK ØJNENE. Hvordan er pladsen fordelt på de forskellige rum? Hvor stort er køkkenet? Hvad med vinduerne? Og så videre. Alle de ting har du mulighed for at nærstudere på de følgende sider, hvor vi har samlet plantegningerne for de mange forskellige boligtyper. Når du har fundet noget, som passer til dig, skal du lægge brochuren væk, læne dig godt tilbage, lukke øjnene og forestille dig, hvordan det er at bo i lige præcis dén lejlighed eller dét rækkehus. Hvis det føles rigtigt, er det nok, fordi det er det.

26


27


N

LEJLIGHED St 2v I

EL

EL K

OPV

K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

28

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

1

st.

66

2


N

LEJLIGHED 2v VII

EL EL K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

2

1

65

2

29


N

LEJLIGHED 2v VI

OPV

K

EL

Altaner og terrasser er niveaufrie.

30

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

3

1

60

2


N

LEJLIGHED 2v VII

EL EL K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

4

2

65

2

31


N

LEJLIGHED 2v VI

OPV

K

EL

EL

Altaner og terrasser er niveaufrie.

32

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

5

2

60

2


N

LEJLIGHED 2v VII

EL EL K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

6

3

65

2

33


N

LEJLIGHED 2v VI

OPV

K

EL

EL

Altaner og terrasser er niveaufrie.

34

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

7

3

60

2


N

LEJLIGHED 2v VII

3 ,2 3 m2

EL

NL

Depot

2 ,6

00

m

EL K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

8

4

65

2

35


N

LEJLIGHED 2v VI

OPV

K

EL

Depot

NL

2 ,6

00

m

EL

3 ,3 8 m2

Altaner og terrasser er niveaufrie.

36

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

9

4

60

2


N

L E J L I G H E D 1v I

Altan 2,8 8 m2

Depot 1 ,0 9 m2

EL EL K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

VĂŚrelser

10

5

55

1

37


N

L E J L I G H E D 1v I I

OPV

K

EL

EL Depot 1 ,06 m2

Altaner og terrasser er niveaufrie.

38

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

VĂŚrelser

11

5

50

1


N

LEJLIGHED St 2v II

EL

EL

K

OPV

K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

12

st

69

2

39


N

Soveværelse

1 0 ,6 4 m2

9 ,03 m2

EL

Entré

LEJLIGHED 2v V

V

T EL K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

40

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

14

1

62

2


N

LEJLIGHED 4v VII

NL 23

EL

OPV

T Ø

V

V

Entré 9 ,03 m2

T Depot

Bad

3,09 m2

3,9 3 m2

Værelse 8 ,50 m2

EL K/ F

OPV

K0 2

Køkken/ ophold 33,05 m2

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

15

1

110

4

41


N

LEJLIGHED 3v VI

K/ F

V

T

00

OPV K03

N L 23

EL

V/T

EL OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

42

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

16

1

94

3


N

10,64 m2

EL

Entré

9,03 m2

Soveværelse

LEJLIGHED 2v V

T EL

V

K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

17

2

62

2

43


N

LEJLIGHED 4v VII

EL

OPV

T Ø

V

V

T Værelse

Depot

Bad

9 ,8 1 m2

3,02 m2

3,9 3 m2

Entre 7 ,5 8 m2

EL K/ F

OPV

K0 2

Køkken/ ophold 36,05 m2

Altaner og terrasser er niveaufrie.

44

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

18

2

110

4


N

LEJLIGHED 4v V

Entre

Køkken/ ophold

OPV K03

EL

6 ,6 9 m2

Bad

32,02 m2

T

3,20 m2

Bryggers

K/ F

V

2 ,3 9 m2

Gang 5,26 m2

V/T

EL OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

19

2

108

4

45


N

EL

LEJLIGHED 2v V

T EL

V

K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

46

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

20

3

62

2


N

LEJLIGHED 4v VII

EL

OPV

T Ø

V

V

T

EL K/ F

OPV

K0 2

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

21

3

110

4

47


N

LEJLIGHED 4v V

K/ F

V

T

OPV K03

EL

V/T

EL OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

48

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

22

3

108

4


N

EL

LEJLIGHED 2v V

T EL

V

K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

23

4

62

2

49


N

LEJLIGHED 4v VII

EL

OPV

T Ø

V

V

T

EL K/ F

OPV

K0 2

Altaner og terrasser er niveaufrie.

50

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

24

4

110

4


N

LEJLIGHED 4v V

V/T

EL OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

25

4

108

4

51


N

EL

LEJLIGHED 2v V

V

EL

T

K

OPV

Altaner og terrasser er niveaufrie.

52

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

26

5

63

2


N

LEJLIGHED 4v VII

EL

OPV

T V

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

27

5

110

4

53


N

LEJLIGHED 4v V

K/ F

V

T

OPV K03

EL

V/T

EL OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

54

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

28

5

108

4


N

LEJLIGHED 2v V

OPV

EL

OPV

EL K

K

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

31

1

71

2

55


N

LEJLIGHED 4v II

EL

V

T

OPV

EL

V Ø

T

Altaner og terrasser er niveaufrie.

56

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

32

1

111

4


N

LEJLIGHED 4v I

W alk-in 2,54 m2

Soveværelse 1 0 ,22 m2

Bad 2 ,7 7 m2

Ø

OPV

V

EL

T

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

33

2

110

4

57


N

LEJLIGHED 4v II

EL

V

T

OPV

Ø

Soveværelse 9 ,72 m2

Bad

Soveværelse

2,77 m2

1 0,1 5 m2

W alk-in 2,54 m2

Altaner og terrasser er niveaufrie.

58

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

34

2

111

4


N

LEJLIGHED 4v I

Ø

OPV

V

EL

T

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

35

3

110

4

59


N

LEJLIGHED 4v II

EL

V

T

OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

60

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

36

3

111

4


N

LEJLIGHED 4v I

Ø

OPV

V

EL

T

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

37

4

110

4

61


N

LEJLIGHED 4v II

EL

V

T

OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

62

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

38

4

111

4


N

LEJLIGHED 4v I

Ø

OPV

V

EL

T

Altaner og terrasser er niveaufrie.

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

39

5

110

4

63


N

LEJLIGHED 5v I

EL

V

T

OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

64

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

40

5

136

5


N

LEJLIGHED 5v III

Ø

OPV

V

EL

T

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

41

6

136

5

65


N

LEJLIGHED 5v I

EL

V

T

OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

66

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

42

6

136

5


N

LEJLIGHED 4v I

Ø

OPV

V

Ø EL

T

OPV

V

EL

T

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

45

1

110

4

67


N

LEJLIGHED 3v II

EL

V

EL

V

T

OPV

T

OPV

Ø

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

68

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

46

1

91

3


N

LEJLIGHED 4v I

W alk-in 2 ,4 6 m2

e Soveværelse 1 0 ,2 7 m2

Bad 2 ,7 7 m2

Ø

OPV

V

EL

T

Værelse

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

47

2

110

4

69


N

LEJLIGHED 3v II

EL

V

T

OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

70

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

48

2

91

3


N

LEJLIGHED 4v I

Ø

OPV

V

EL

T

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

49

3

110

4

71


N

LEJLIGHED 5v II

EL

V

T

OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

72

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

50

3

136

5


N

LEJLIGHED 4v I

Ø

OPV

V

EL

T

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

51

4

110

4

73


N

LEJLIGHED 5v II

EL

V

T

OPV

Ø

Altaner og terrasser er niveaufrie.

74

Ejerlejl. nr.

Etage

BBR areal

Værelser

52

4

136

5


SA

P

V2

V2

V2 DC, FO, CC

V3

V3

FS

P

PYC

DC, FO, CC

V/T

V/T

PYC

FS

K/F

K/F

G

FS

G

V/T

K/F

V1

K09

OPV

CV

FS

V/T

K/F

OPV

K09

P

V3

OPV

P

K09

DC LS

P

V3

P

P

FS

FS

FS

FS

FS

V3 SA

V3

P

G V1

DC, FO, CC

K/F K09

SA

LEGEHAVEN

V/T

V/T

V/T

V/T

V/T

V/T

V/T

P

DC

V1

DC

V1

V3

V1 DC

P

AL

DC, FO, CC

V3

SA

V3

CV

V1 DC P HH

V1 DC HH

HH

HH

DC CV V1

CV

V1 DC P

V2 DC, FO, CC

V3 PYC

PC

FS

FS

FS

FS

FS

V1

V3

V2

FS

PC

V3

MS

G

G V2

G

V/T

V/T

V1

V2

PC

V2

DC

DC

PC

V1 DC

P

V2

P

DC, FO, CC

V3

V3

HH

HH V1 DC

HH V1

P

DC

HH V1 DC

V1

P V1

DC P P V1

V3

V3

HL

AL

MS

MG

GR

DC V2 LS

V3 MG

DC LS

DC, FO, CC

V/T

V/T

V/T

V/T

DC

V/T

ÆBLEHAVEN

MS

LS V2

MIRABELLEHAVEN

V1

DC

LS

DC

DC, FO, CC

V1

V1

V1 DC, FO, CC

FS

V1

V1

K/F

BD

Bærbuske

utik

AL

Mulighe udvalgsvd for areb

DC, FO, CC

V1

V1

FS

DC, FO, CC

DC, FO, CC

V1

FS

DC, FO, CC

V1

FS

DC, FO, CC

V1

DC, FO, CC

DC

153

152

151

150

K

K

K

K

Røgskakt

154

OPV

V2

DC, FO, CC

V2

FS

V1

MG

V3

MG Æbletræer

V3

DC, FO, CC

LS

V2

K09

KANTZONE, 3 meter Fremtidigt byggefelt, Begrønnes midlertidigt indtil byggestart

V3

PYC

PYC

PYC

DC, FO, CC

FS

V/T

K/F

DC

V1

V2

AC

LS

KLATREHAVEN V1 G

DC

V3

KANTZONE, 3 meter Fremtidigt byggefelt, Begrønnes midlertidigt indtil byggestart

K09

KANTZONE, 3 meter Fremtidigt byggefelt, Begrønnes midlertidigt indtil byggestart

V1

PÆREHAVEN

V2

DC, FO, CC

DC

DC

V1

FS

FS

V3

MS

K09

KANTZONE, 3 meter Fremtidigt byggefelt, Begrønnes midlertidigt indtil byggestart

KANTZONE, 3 meter Fremtidigt byggefelt, Begrønnes midlertidigt indtil byggestart

DC, FO, CC

V3

OPV

K09

OPV

CV

K09

DC

V1

P

P

V3

V2

K/F K/F

MS

V3

V2

AL

P

V1

P

KANTZONE, 3 meter Fremtidigt byggefelt, Begrønnes midlertidigt indtil byggestart

P

K/F

Frugtbusk

T

P

P

SA

DC

V1

P

DC, FO, CC

V2

P

K09 K/F

V

P

LS

P

V2 DC, FO, CC

V3

PS

V3 FS

Blodbøg Stammeomkr. 40 cm

V3

K09

00

F

CM

P

DC, FO, CC

V2

V3

Stammeomkr. 16 cm

V3

V3

KirsebærtræerPS

PA

K/F K01

BD

G

00

DC, FO, CC

P

CM

P

PA

V2

Stammeomkr. 20 cm

K09

NL 23

V2

DC, FO, CC

V3

V3

DC, FO, CC V3

CM

CM

SA

V3

PS

G KIRSEBÆRHAVEN

DC, FO, CC

K/F

160

G

V1

V1

P

Stammeomkr. 16 cm

V3

PA V3 Stammeomkr. 16 cm

DC, FO, CC PS

V2

K/F

158

G

DC, FO, CC

V2

P

AL

K09

RR

Frugtbusk

23

159

SA

FS

KANTZONE, 3 meter Fremtidigt byggefelt, Begrønnes midlertidigt indtil byggestart

KANTZONE, 3 meter Fremtidigt byggefelt, Begrønnes midlertidigt indtil byggestart

K/F OPV

P

157

K/F

AL

Stammeomkr. 20 cm

V2

K

AL DC, FO, CC

KANTZONE, 3 meter Fremtidigt byggefelt, Begrønnes midlertidigt indtil byggestart

K/F

P

TANK FOR OPSAMLING AF REGNVAND

K

K

K/F

DC, FO, CC

FS

Stammeomkr. 16 cm

V3 AC

NL

RR Frugtbusk

OPV

K01s

00

OPV

23

K01s

NL

00

23

G

Frugtbusk RN

G

AL

AL

DC, FO, CC

Bed til klatreplanter RN

Hækbeplantning

V/T

RR

KANTZONE, 3 meter Fremtidigt byggefelt, Begrønnes midlertidigt indtil byggestart

K09

P

HCP

G

MS

DC, FO, CC

Bærbusk

CM

K/F

P

P

P

P

P

P

P

P

P

AL

K/F

G

OPV

Hækbeplantning

K16

AL

K/F

OPV

K01s

K/F OPV K01s

FS

OPV OPV OPV OPV

K09 OPV

K/F K09

OPV

NL K/F

OPV

OPV

K OPV

K09 OPV

00 K/F K09 OPV

23

K14 K09 OPV

K/F OPV

NL K01s

OPV K/F OPV

K/F

1.8 K01

K K/F

OPV

K/F

OPV

K K/F

FS

155 156

MSA

Bærbuske

Mulighed for udvalgsvarebutik

G

DC, FO, CC AL

PS

G

Portåbning

Grøn hjørnepl ads

DC, FO, CC

RN

AL

Frugtbusk

AL

BD

DC, FO, CC

MSA

MSA

RN DC, FO, CC

RN

PS

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

HCP

OVERSIGT N

OPV K07

K01

OPV K03

OPV

K15

K/F

3.3

75


76 76


2 MINUTTER TIL STRANDEN. Det er ikke helt tosset at kunne gå ud ad sin hoveddør og stå på stranden et par minutter senere. Ikke mindst når man tænker på, at det ikke bare er en hvilken som helst strand, men hovedstadens bedste. Det giver masser af muligheder, hvad enten du er til picnic, strandhygge, kajaksejlads, tidlige morgendukkerter eller slentreture ved vandkanten.

77 77


HVER DETALJE HAR BETYDNING. M AT E R I A L E VA LG

78


FAC ADER

FÆLLESARE ALER

Ejendommens facade udføres med teglsten i lyse og

Udover opgangene etableres fælles gårdrum med fælles

mørke nuancer i flot variation rundt i bebyggelsen. Fuge-

siddepladser for ophold. Belægning og beplantning sker

farven er tilpasset og afstemt efter arkitektens design.

efter senere afstemt beplantningsplan mellem arkitekt

Facadetegl kan ses i showroom. Rækkehusene beklædes

og kommune.

med malede træfacader i sort og svensk rød, med præg fra områdets kolonihavehuse.

TA G E Tage udføres med tagpap, herpå lægges sedum (grønne

I kælderen etableres cykelparkering samt fællesopbevaringsrum/beboerlokale. Der forefindes tillige et beboerlokale i stueplan, til den kommende ejerforenings videre råderet.

tage). De øverste tagflader får ikke sedum-belægning.

PA R K ER I N G Der er parkeringskælder under ejendommen med 129

EL O G VA ND Hver bolig har egen måler, som er forberedt til fjernaflæsning. Forbrug i fællesarealer måles særskilt.

p-pladser, som skal forsyne hele karréen. Pladserne sælges gennem ejendomsmægler og handles separat ved notering af p-pladsnr. i købsaftalen. Rækkehusene

VA R ME Varmeforsyningen er fjernvarme fra HOFOR med separate

har hver eksklusiv brugsret til 1 stk. p-plads, som ligger di-

forbrugsmålere. Boligerne udføres med gulvvarme, som

rekte under boligen. Der er p-sektioner i kælderen, der

styres via trådløse termostater.

er reserveret til hotellejligheder og almene boliger. For yderligere information henvises til ejendomsmægler på projektet.

VINDUER OG ADGANGSDØRE

ENERGIMÆRKNING Bygningen opføres efter energiklasse 2015 og energimærkes inden ibrugtagning. Det betyder et lavt energiforbrug i boligen.

Vinduer og døre i facader udføres i vedligeholdelsesvenlig kvalitet med aluminium udvendig og træ indvendig. Lavenergiruder, fabrikat som Velfac, Rational eller lign. Der etableres husnummer ved opgangsdøren, navne-

DGNB – BÆREDYG TIG T BYGGERI Bygningen opføres med målsætning om at opnå DGNB Guld-certificering.

skilte ved hoveddøre og der opsættes postkasse til hver bolig. Støjreducerende vinduer er et myndighedskrav og symbol herfor er vist på side 97.

A LTA N E R , T E R R A S S E R O G TA G T E R R A S S E R

V E N T I L AT I O N O G U D S U G N I N G Der udføres mekanisk ventilation i lejlighederne via et centralt styret anlæg. Rækkehusene udføres med decentralt anlæg, således at hvert hus har sit eget ventilationsanlæg. Der er udsugning fra køkken og bad/toilet samt

Altaner og håndliste udføres i galvaniseret stål. Bund

indblæsning i værelser og stue. Kanaler skjules bl.a. over

udføres i hårdtræ som Cumaru eller Thermowood. Terras-

nedsænkede lofter i entre og badeværelse. Indblæsning

ser og tagterrasser belægges med betonsten, hårdtræ

af frisk luft sker ved indblæsning via ventiler ved loft.

eller Thermowood. Brøstningsmur udgør værnet på tag-

Enkelte steder er kanaler skjult i rørkasser langs loftet.

terrasserne sammen med værn i galvaniseret stål.

UDVENDIGT UDST YR

ANTENNE/INTERNE T Boligerne er ved overdragelse tilsluttet anerkendt antenne

På altaner og terrasser udføres 1 stk. 240 volt el-stik. På

og internetløsning, men køber indgår selv aftale med

rækkehusene opsættes 1 stk. lampe ved hoveddør.

udbyder om signal og pakkeløsning. Overgangspunktet

AFFALDSHÅNDTERING

leveres i skakt, og der vil ved indflytning være aktivt tv-stik i stue. I soveværelse og øvrige værelser er der forberedt

Der etableres affaldsskakt i alle opgange i bebyggelsen. Til

med tomrør, så køber efterfølgende kan etablere yder-

rækkehusene placeres affaldsindkast i gårdrum. Tømning

ligere antennestik. Tomrørsinstallation leveres afsluttet

af dagrenovation sker ved affaldssug fra sugestationer

med blænddæksel. I skakten forberedes med et 230V stik,

udenfor bygningskroppen. Der etableres miljøstation til

som køber kan tilslutte sit aktive udstyr til (evt. antenne-

glas, plast, pap, papir mv. i affaldsrum i stueplan.

forstærker, router mv.). Udbyder vælges af sælger.

79


TELEFONI

KØKKEN

Ønsker køber en fastnetforbindelse, kan der ved henven-

Køkkenet er som Invita model Highline, hvid mat* med

delse til YouSee tilbydes en løsning for telefoni i form af

hvid sokkel. Hvid bordplade 20 mm tyk, 3 mm Core Basic

IP-telefoni. Overgangspunktet leveres i teknikskab, og der

med underlimet vask af typen ECO60. Blandingsbatteri

vil ved indflytning være et aktivt stik til IP-telefoni i stue.

som Grohe Minta (31 375 000).

DØRTELEFON

H V IDE VA R ER

Der etableres dørtelefonanlæg med kamera, som model

• Kogeplade er som Siemens EH651FEB1E,

Aptus til lejlighederne. Anlægget styres fra mobiltelefon,

således at man åbner opgangsdøren via mobiltelefonen.

• Køle-/fryseskab er som Siemens KI87VVF30

Rækkehuse udføres med ringeklokke.

I N DV EN D I G E VÆ G G E

induktionskogeplade* integreret i bordpladen integreret*

• Ovn er som Siemens HB632GBS1S, indbygningsovn* • Opvaskemaskine er som Siemens SN836X00ME,

Indvendige vægge udføres som malede beton, pore-

beton eller gipsvægge. Væggene spartles og males i

• Emhætte er som Exhausto ESL170 invisibel, som

standardfarve hvid, glans 5. I køkken over køkkenbord-

plade males der i standardfarve hvid, glans 25.

integreret* tilsluttes ventilationsanlæg

I baderum udføres bruseniche med fliser fra Evers model

TOILE T OG BAD

Neptun Grigio Chiaro, mat, med tilpasset fugefarve. Øvrige

Baderumsmøbler HTH VH7, KP Mono hvid mat, med 2 stk.

vægge i baderum spartles, filtes og males i standardfarve

skuffer med soft close. Bordplade i hvid solid surface med

hvid, glans 25.

integreret vask. Blandingsbatteri ved vask er et etgrebs

INDV ENDIGE LOF T ER

blandingsbatteri som Grohe Concetto. Brusersæt som Grohe New Tempesta Cosmopolitan inkl. håndbruser samt

Lofter udføres som malede betonlofter i stue, køkken og

160 mm hovedbruser. Toilet er væghængt i hvid porcelæn

værelser, som males hvid, glans 5. Der er synlige spor i

som model Duravit D-code med softclose. Gulvafløb udfø-

lofterne som vist på illustrationer. Nedsænkede lofter fore-

res som linjeafløb. Badeværelsesspejl monteres over bord-

kommer tillige, oftest i entre og bad.

plade med håndvask. Håndklædekroge og papirholder

INDVENDIGE DØRE

udføres i rustfrit stål.

Indvendige døre udføres som glatte hvide døre som

I baderum/bryggers leveres vaskemaskine som Siemens

Swedoor, med greb i rustfrit stål. Karm og gerigter males

WM14N207DN, energiklasse A+++. Tørretumbler leve-

hvide.

res som Siemens WT45H2K7DN, Energiklasse A++. Eller

B E LY S N I N G Der udføres LED loft-spot i baderum/toilet samt under

kombineret vaske/tørremaskine som Siemens WD15H540DN. Enkelte boliger har vaskesøjle placeret i skab i entréen.

overskabe i køkken. Lampeudtag i øvrige rum placeres

OBS

på væg ca. 15 cm under loft.

• Såfremt deadline for beboervalg (d. 1.1.2019) er over-

SK ABE

skredet, vælger sælger materialer på ikke solgte lejligheder. Der tages derfor forbehold for, at illustrati-

Skabe i værelser og bryggers er som Invita model Una,

oner kan vise et materialevalg, som ikke længere er

hvid mat med klik push system.

en tilkøbsmulighed.

G U LV E

• Grundet årlig opdatering af hvidevarer, er varenr.

Gulve i stue, køkken, værelser og entre er en lamelplank

et udgangspunkt for kvaliteten, som er indeholdt i

i Eg Antik børstet hvid mat lak med micro fas (model

købsprisen. Modellerne vil i funktion være de samme,

7876 020), som Tarkett*. Fodlister udføres som hvidma-

men nr. og design kan ændre sig i tiden frem mod

lede træ-fodlister. I baderum og bryggers lægges gulv-

overdragelse af boligen.

klinker fra Evers, model Neptun Grigio Chiaro, mat grå, i 30x60 cm, inkl. sokkelklinke. Fugen tilpasses flisefarve.

80

80


Fotoeksempel

S I G N AT U R F O R K L A R I N G M AT E R I A L E VA LG

V/T

Vaskemaskine/tørretumbler

Når du køber tidligt i processen, har du mulighed for

K

Kombimaskine

selv at få indflydelse på valg af bl.a. gulve, hårde hvidevarer

Køl/frys

OPV

Opvaskemaskine

Kogeplade

Ø

Køkkenø

sen. Som køber kan du derfor ikke flytte stikkontakter,

EL

El-skab

emhætte, håndvask m.v., da dette er projekteret ned til

Vindue med støjreduktion

(med undtagelse af emhætte) og køkken-designlinje. Det er desværre ikke muligt at foretage individuelle tilvalg på andre områder end det, der fremgår af materialebeskrivelsen. Projektsalg er ikke salg af individuelle boliger, og placeringen af installationer er lagt fast tidligt i proces-

mindste detalje. Der er mulighed for at præge boligen på de punkter, som materialebeskrivelsen lægger op til. Som køber skal du være indstillet på, at du køber et

Vindue med støjredution Forsatsramme

færdigt produkt med mulighed for enkelte individuelle

Dør til skakt

tilpasninger.

Lem til skakt

Teknikskakt

81

6


Da boligerne i salgsmaterialet endnu ikke er færdigbyggede, er billeder af bygninger, rum, terrasser, haver og udearealer ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer. Visualiseringerne skal ses som udtryk for eksempler på indretning og materialer og er derfor kun vejledende. Undervejs i byggeprocessen kan der opstå forhold, det være sig myndighedskrav, arkitektoniske eller konstruktive hensyn, som kan foranledige ændringer ift. det viste. På samme måde skal plantegninger ses som vejledende ift. indretningen af boligen. Derfor tages der forbehold for evt. ændringer til projektmaterialet, lige-

EJENDOMSMÆGLER: LIVING HOMES · LIVINGHOMES.DK BYGHERRE: ARKITEKTGRUPPEN / NREP · ARKITEKTGRUPPEN.DK / NREP.COM STRANDHAVERNE.DK

Etape 1. September 2018 – version 2

som der tages forbehold for trykfejl.

Strandhaverne Etape I  
Strandhaverne Etape I  
Advertisement