Page 1

Velkommen til JCI Kristiansund: Sommer fest - Gøy på landet Sted: Eidsvåg Tid fredag 12 juli til søndag 14 juli Program for helgen: Ankommer landstedet fredag etter kl 1700, det er mulighet for samkjøring Kristiansund.

fra

Vi tar utgangspunkt i å bli enda bedre kjent og legger opp til sosiale aktiviteter som alle kan være med på. Noe du har lyst å gjøre eller har en ide; gi Rita et vink. Spill og uteaktiviteter vil være noe vi legger opp til.

Lørdag: De som ikke har mulighet til å delta en hel helg på landstedet, kan komme denne dagen for å delta på felles aktivitet. JCI Molde, med Iver Brevik vil legge opp til en team-building på denne dagen. Fint om dere sier ifra på forhånd slik at det er mulig å koordinere tidspunkt.

Søndag: Vi spiser frokost, rydder opp. Vi samkjører hjem så mye som mulig.

Veibeskrivelse: Kjør krifast, gjennom Batenfjorden, over Furseth, ta til venstre etter krysset på Hjelsteh, følg deretter veien rett frem til du kommer til Kleive, veinummer 62 på kartet, så Rød, kjør litt langsomt og følg med, for deretter kommer et gult stort hus på venstre side av veien, stopp og ta til høyre mot postkassestativet. På nedsiden av veien ligger det et hvitt hus med låve og stabbur. Stedet heter Otten. Vi skal ned stikkveien før jordmorteigen (teia). Se kart:


Bildet nedenfor er tatt ut fra punkt avmerket A.

Nyttig å vite: Det er ikke innlagt vann. Landstedet har utedo. Det er tilgang på rent vann til drikke. Praktiske ting å ha med: Sovepose og liggeunderlag underlag. Det er 7 sengeplasser, så noen må ligge på gulvet. Håndkle og vaskeklut (våtservietter). Komfortable klær og sko (det kan være vått) Mat og drikke. (Grilling) Det er muligheter for fiske (fiskestang) Badeklær. Godt humør!!!

Sommerfest for jci kristiansund  
Sommerfest for jci kristiansund  
Advertisement