Page 1

ConnectGermany Hanne Birgitte Dalgaard

1.3


ConnectGermany ConnectGermany ejes af Hanne Birgitte Dalgaard, der er uddannet cand. mag i tysk og internationale forhold fra Aalborg Universitet og har mange års erfaring på det tyske marked. ConnectGermany er specialiseret i at betjene feriefonde, firmaer og kommuner og tilbyder i den forbindelse et all-inclusive-concept helt uden meromkostninger for dig. Kort sagt, vi samler alle trådene før, under og efter handlen.

1. Vi informerer og vejleder om beliggenheder, lejlighedstyper og de forskellige typer byggerier 2. Vi afstemmer ønsker, fremsender boligtilbud og organiserer hele fremvisningsturen 3. Vi organiserer, at det nødvendige papirarbejde bliver ordnet og udsendt, skaber kontakt til notarer og advokater, og aftaler notarmødet i samråd med alle involverede parter

4. Vi udleverer login til vores partner-webside med mange nyttige adresser og (danske) kontakter til rådgivere og servicefirmaer, som du efter behov og ønske nemt og bekvemt kan kontakte.

Vores viden og erfaring bliver din, når du vælger os som din samarbejdspartner.


Tyskland Tyskland er en forbundsrepublik, som siden 3. oktober 1989 består af 16 delstater. Hovedstaden, Berlin er med sine knap 3,5 mio. indbyggere Tysklands største by. Herefter følger Hamburg og München med hhv. ca. 1,8 og 1,3 mio. indbyggere. Værd at vide om Tyskland:

Central placering og har grænser til ni andre europæiske lande

Dette vidtstrakte land tilbyder noget for enhver fra sport, mad, kultur og shopping til utrolig arkitektur og investeringsmuligheder.

Med sine 83 millioner indbyggere er Tyskland det folkerigeste i EU

Tysk økonomi er den tredjestørste på verdensplan, og som verdens største eksportnation anses landet for motoren i europæisk økonomi.

Berlin er den tredjestørste by og en af de politisk mest indflydelsesrige hovedstæder i Europa


Berlin Fremtidsrapporter fra Deutsche Bank Research og Senat für Stadtentwicklung vedr. Berlin sammenfatter at:

• • • •

Berlin bliver det nye centrum i Europa – drejeskive mod de nye østeuropæiske økonomier. Berlin er kontrasternes by – en by for alle typer og aldre. Ejendomspriserne er pt. undervurderede. Mellemlange og lange udsigter for Berlin er positive pga: • •

Meget høj uddannelses- og forskningsstruktur Forventet reduktion af tomgangstal

Den økonomiske situation er stabiliseret og tendensen er positiv. Arbejdsløshedstallet er faldende og falder stærkere end landsgennemsnittet.

Byggeindustrien oplever fremgang. Ejendomsmarkedet er i fremgang og priserne viser generelt en let stigende tendens.

• • •

Befolkningstallet er let stigende. Antallet af husholdninger er stigende. Efterspørgslen på boliger stiger som følge heraf. Leveomkostningerne i Berlin er lavere end landsgennemsnittet


Hvorfor investere i Berlin? Berlin er...

En af de mest interessante placeringer i Europa – central placering i Europa og drejeskive mod de nye østlande

En kombination af pulserende metropol og hyggeligt nærmiljø

Kontrast mellem det moderne og klassiske – en by for alle aldersgrupper og mennesketyper

Et centralt område for Europas historie i nyere tid

En by i rivende udvikling

Lave ejendomspriser med vækstpotentiale – en fornuftig placering af dine penge*

Meget lave leveomkostninger – plads til forkælelse

*) Gewos Institut für Stadt-, Regional und Wohnforschung GmbH, Wertprognose für die kommenden 10 Jahren (Stern 34/2008)


Vidste du om Berlin? •

Berlins areal er 9 gange større end Paris’.

Berlin kan prale af 15.910.000 mio. overnatninger og indtager således en 3. plads over de mest populære byer i Europa efter London og Paris.

Berlin er den grønneste metropol i Tyskland. 30% af byen består af parker, skove og vand.

Berlin har mere en 180 km sejlbare vandveje.

Berlin har 1.700 broer - langt flere end Venedig.

Berlin har verdens mest moderne banegård, Hauptbahnhof Berlin er det største trafikale knudepunkt i Europa målt på antal passagerer

Berlin har det største varehus på det Europæiske kontinent. KaDeWe er 60.000 m2 og tilbyder mere end 380.000 artikler, herunder 400 forskellige brødtyper, 1.300 forskellige oste og 1.200 forskelige slags pølser og skinker. I 2007 kunne KaDeWe fejre sin 100 års fødselsdag.

Berlin har 6.000 restauranter, barer, og caféer. Ingen anden by i Tyskland har så stort et kulinarisk udbud som Berlin. Berlins ældste bar er 400 år gammel og besøges stadig ivrigt.


Fjernsynst책rnet, Berlin Mitte

O2-Arena, Berlin Friedrichshain

Berliner Dom, Berlin Mitte

Præsentation CG  

Køb af lejlighed i Berlin

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you