Page 1

Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Smart, smått og lett til reise, ferie og fritid!

PRODUKTKATALOG 02/2013

Gaver & Gadgets Backpacking

Bags & Business By- & Badeferie

Friluft & Outdoor

Barn på reise

Våre butikker har et vareutvalg på hundrevis av smarte ting til reise og ferie. Katalogen viser kun et begrenset utvalg.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

1


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Fra reise til butikk På mange små og store reiser rundt omkring i verden, opplevde Handysize gründerne behovet for å ha med små, lette og smarte produkter. Det var imidlertid ikke så lett å finne frem til disse produktene her hjemme i Norge, og ofte måtte vi innom både fem og seks ulike butikker for å få det vi trengte til turen. Vår historie starter i 2006 da ideen til Handysize ble til virkelighet.

For å gjøre det enklere for deg har vi samlet alt på ett sted! I Handysize butikkene skal du finne alt du trenger til din reise, ferie og fritidsopplevelse. Hos Handysize finner du praktiske, spennende og helt nødvendige produkter som du ikke klarer deg uten. Du finner produkter til by og badeferie, backpacking, fjelltur, seiltur, motorsykkelferie, bilferie, eksotiske

reiser og mye, mye mer. Kom innom en av våre butikker eller ta turen i nettbutikken www.handysize.no og la det være starten på en god opplevelse som du gleder deg til. Mette Grimsgaard og Charlotte Gamst Gründere

Smart backpacking Råd og tips om ryggsekk Er du backpacker velg en sekk med full åpning i sekkens lengde (vertikal), gir bedre oversikt. Mange foretrekker sekker med hjul, selv om dette øker vekten noe. Velg en størrelse du orker å bære i med full forpakning. En god reise starer med å prioritere hva du må ha med deg. Mange ting kan du kjøpe underveis. Pass på å få en sekk som passer rygglengden din og hviler godt på hoftene. Det er der tyngden skal bæres. Skulderstropper og stabiliserings stropper skal ikke strammes for hardt. God balanse oppnår du ved at vekten blir fordelt på begge sider av sekken. Tunge ting plasseres nærmest ryggen og gjerne midt i sekken. Pakk i pakkeposer med forskjellige farger. Det gir bedre oversikt.

2

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Ryggsekk Waypoint - backpacking og trekking

Ryggsekk Sojourn både på hjul og på ryggen

2199,-

Ryggsekk Meridian med dagstursekk inkludert

2499,Bestselger!

Denne sekken kommer i en egen damemodell og en herremodell. Både rygg- og bæreselene kan justeres for optimal komfort og for god vektoverføring på lengre turer. Mange små og smarte detaljer som lommer, stropper og hemper til mange ulike formål.

2199,Bestselger fra Osprey! Designet for reisende som vil være forberedt på det meste. Stødige hjul og et justerbart bæresystem. Gir deg maks fleksibilitet.

Madrasstrekk mot lopper og utøy

Papirsåper

Denne sekken kan organiseres bedre enn de fleste kofferter. Den har enkel tilgang til hovedrommet ved glidelås i hele sekkens lengde. Fire stropper sørger for å holde klærne på plass og fire lommer med glidelås holder orden på småting. En egen liten dagstursekk kan enkelt løsnes fra fronten på sekken.

Go Travel bitt lindrer

49,199,- 299,-

129,-

Beskytter deg mot lopper og annet utøy i madrasser på turer i varme land og billige overnattinger.

Smart, lett og liten. Du trenger kun noen få dråper vann. Velg mellom flere typer og til ulik bruk.

Myggspray fra Mygga

Mygg hodenett Sea To Summit

Klikk på mygg stikket, du får et lett støt som lindrer kløe på få minutter. Du kan gjennta behandlingen etter behov.

Myggnett Sea to Summit Nano enkel + dobbel enkel

399,dobbel

499,-

149,-

Til beskyttelse mot mygg, knott og andre stikkende insekter.

199,Dette hodenettet veier kun 11 gram og tar praktisk talt ingen plass i bagasjen. Nettet har strammejustering rundt halsen og er et finmasket nett med 80 hull pr cm2 som gir behagelig ventilasjon og godt gjennomsyn . Permethrinbehandlet.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

Beskytt deg i utsatte områder mot mosquito og malariamygg. Impregnerte myggnett til enkelt eller dobbeltseng.

3


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Regntrekk til ryggsekk

249,299,-

Ultralett sammenleggbar ryggsekk Sea to Summit Ikke ta med deg mer enn nødvendig. Du får kjøpt saronger, åpne sandaler og liknende ting til en rimelig penge de fleste varme steder du reiser.

Beskytt sekken og innholdet fra regnvær og skitt. Regntrekket fra Lifeventure tar liten plass og veier minimalt. Flere størrelser.

279,-

En 20 liter sekk som veier kun 68 gram. Pakket sammen tar den minimalt med plass, men smart til både tur, strand eller shopping.

Silkelakenpose Lifeventure I varme land med høy luftfuktighet er det behagelig å ha med en egen lakenpose å sove i. Det gir ekstra hygiene og komfort.

599,499,Denne silkelakenposen er innsatt med tre ulike midler. Silken er antibakteriell så færre bakterier setter seg i stoffet, fungerer som en barriere mot sengelopper og utøy samt beskytter mot mosquito.

Vanntette pakksekker

Lakenpose i 100 % ekte silke

Hygenisk å ha med på ferie eller praktisk på helgetur - nå trenger du ikke ta med tungt sengetøy! Silkelakenposen har også et eget rom til hodepute.

Hengekøye Ticket To The Moon

fra

119,Ticket ToThe Moon hengekøye i friske farger for late sommerdager eller sydenturen.

Velg mellom 4 ulike størrelser. Holder mat, klær og andre ting du har bruk for tørt. Den kan også klipses utenpå en tursekk. Fra 119,- til 199 fra 5 liter til 25 liter.

4

Hengekøyen er liten og lett og derfor den som backpackere, friluftsfolk og andre som tenker plass.

599,-

Meget slitesterk hengekøye laget i fallskjermstoff. Kan vaskes på 30 grader i vaskemaskin.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Isolasjonsetui til Thermal mug

100 % lekksikker termoskopp Koppen rommer 0,33 liter, og holder drikken kald eller varm inntil 4 timer. Fås i mange fine farger og du kan trygt legge den i skolesekken eller i vesken.

159,189,-

Etuiet gir en økning i varmeholdbarheten og beskytter thermal mugen mot riper. Etuiet har en beltehempe slik at dne enkelt kan festes i beltet eller i en karabinkrok på sekken.

Såpe til alle typer formål

Universal propp til vask og badekar

Tørkesnor til turen

liten

69,-

59,stor

69,-

Tar minimalt med plass, men smart å ha med på tur. Deilig å få tørret håndkleet eller et sted å henge opp vasken.

Denne proppen gir deg fleksibilitet til å benytte badekar og alle typer av vaskeservanter som ikke har egen propp. Hindrer også vond lukt og småkryp fra avløpet når du er på reise i fremmede land.

Få plass til det du trenger av toalettsaker i en liten, håndbagasjegodkjent pakning. Disse flaskene og krukkene er alle innenfor størrelsene du har lov til å ha med inn i kabinen, i henhold til internasjonale håndbagasjeregler. Etui med glidelåslukking av høy kvalitet, også dette innenfor internasjonale regler. Utviklet for smart pakking!

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

En liten flaske kan romme mange muligheter. Denne såpen kan du bruke på kropp, skittentøy, oppvask eller mat.

Reiseklinikken®

Wenger refillsett 16 deler

149,-

69,-

Ved reise utenfor Europa, husk vaksinering 6-8 uker før avreise. Ta med en førstehjelpspakke på reisen som inneholder det mest nødvendige.

Lege Gunnar Hasle Vaksiner og tropemedisin www.reiseklinikken.no St Olavs plass 3, Oslo Timebest. tlf. 22 99 15 80 Nesten kommunale priser

handysize.no

5


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Friluft og outdoor

Multiverktøy skeletool Leatherman

Kompass med termometer fra Silva

99,1299,Veldig lett og veldig solid lommekniv med flere brukbare verktøy: kniv, tang, skrutrekker og mer!

6

Vit hvor du er når som helst! Dette lille, lette kompasset kan du ta med det over alt, fest det til noe med karabinkroken og du kan til og med måle temperaturen der du er!

Sammenleggbar kopp

79,99,139,Fancy og praktisk sammenleggbar kopp. XMug er konstruert i solid silikon som er godkjent i forhold til matvarestandard. En solid toppring holder koppen fast i fasongen og gjør det enkelt å drikke av koppen. Den kan klappes sammen slik at den blir på størrelse med håndflaten din.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Lommelerke Classic Stanley

Hodelykt H7 Ledlenser

Drikkeflaske Aveo Aladdin

0,35

99,249,Stanley står for kvalitet! Disse lommelerkene, som rommer nesten 2,5 dl, er laget i rustfritt stål, tåler masse og har stor åpning så den er lett å fylle og rengjøre. Livstidsgaranti!

0,6

599,-

139,-

Enormt sterkt lys i liten forpakning! Denne hodlykten sitter godt på hodet og lyser opptil 170 meter foran deg! Juster lysstyrken og fokus med en liten spak og vipp den opp og ned til din foretrukne vinkel.

Drikkeflaske Camelbak 0,4 / 0,6 / 0,75

Solide drikkeflasker i støtsikker, BPA-fri plastikk med hank så du kan henge den i f.eks et sykkelstyre eller fra hofta. Lokket er 100% lekksikkert og stor tut gjør det lett å drikke av og fylle flasken.

Tennstål Firesteel Light My Fire

Perfekt drikkeflaske til trening! Camelbak er blitt et kjent varemerke grunnet det gode patentet.

119,-

Disse flaskene er rett og slett fantastisk gode å drikke fra! Med god drikketut og sugerør trenger du ikke engang å bøye nakken bakover mens du drikker. Flasken er støtsikker, BPA-fri og kommer i størrelsene 0,75L, 0,6L og 0,4L for barn.

Flaskene har livstidsgaranti og delene kan byttes ut.

199,-

219,-

0,4

0,6

Light My Fire Firesteel er perfekt for tenning av bål eller gassbluss under alle forhold. Er tilnærmet upåvirket av vann og kulde, og er derfor et elsket redskap for både fiskere, jegere og andre friluftsfolk. Denne gjør det både enkelt og morsomt å tenne bål!

229,‫מיני ספר מותג‬ 0,75

100 % Vantette Etuier Etuiene fra Gooper beskytter mot vann, sand og smuss og er IP X8 – sertifisert.

Hermetic Ltd

IP-X8 er en internasjonal standard hvor sifferet angir utstyrets beskyttelse mot skadelig inntrengning av vann. Når produktet er merket 8 tåler produktet varig neddykking. Mappene er vanntette ned til 30 meter og støvtett på hermetisk nivå. Touchskjerm, knapper og brytere kan enkelt betjenes gjennom bagen. Lukkesystemet er svært enkelt å betjene slik at man unngår skader pga ufullstendig eller feil lukking.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

199,-

399,-

handysize.no

‫הסטודיושלדפנה‬ 249,-

7


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Kjøkkensett fra Sea To Summit Sjokolade er godt på tur, men ha med deg usaltet nøtteblanding med tørket frukt eller energi bar. Det gir rask effekt og varer lenge hvis du går deg tom.

Toalettrullholder fra Sea To Summit

99,-

299,En mengde smarte matlagingsprodukter til turen, som rasp, flasker, skjærefjøl og lite vaskehåndkle.

Bærbar kjøkkenvask i Sea to Summits Cordura Ultrasil materiale. Dette materialet er lettere enn tradisjonell nylonmateriale. Ideell både for oppvask, ansiktsvask eller for å bære frem vann. Rommer 10 L.

Dusj Sea To Summit

Tekjele

329,-

Vanntett toalettrullholder. Et must for en vellykket tur! Rommer 1 toalettrull.

Vanntett med rulletopplukking. Har innebygd kompakt dusjhode med en enkel-å-bruke av-/ på mekanisme. Vannstrålen kan justeres. Det svarte stoffet i dusjen trekker til seg varme fra sola i løpet av dagen og gjør vannet varmt mot kvelden. Gir en dusj på ca 8 1/2 minutt med dusjhodet helt åpent for rennende vann. Snor for oppheng følger med. Ellers kan den brukes som en vanlig tørrsekk for oppbevaring av f.eks. klær. Pakket sammen i veske måler denne 7,5 cm x 15 cm.

Fjellfløyte

Førstehjelpspakke Trek

199,-

249,-

8

349,-

Tekjele i aluminium for bruk på bål. Vekt 264 gram.

Førstehjelpspakke Solo fra Lifesystems

299,-

69,-

Fjellfløyte med nøkkelring. Til bruk i nødsituasjoner. Gir 108 desibel.

Bærbar kjøkkenvask fra Sea To Summit

Førstehjelpsutstyr med 55 deler tilpasset fjellbruk og toppturer. Denne er brukt på Himalaya-ekspedisjoner.

Førstehjelpsutstyr Solo Traveller fra Lifesystem med 49 deler. Den er ideelle for reiser til eksotiske reisemål, elller for reise til land hvor sterilt utstyr er en mangelvare. Denne pakken inneholder også et fullt sett med sterilt medisinskt utstyr, inkluderet sprøyter og nåler. Av innholdet på 54 produkter finner du blant annet: Hansker og antiseptikse servietter, bandasjer, kompresser og teip, skalpell, kanyler og termometer.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Kjøkkensett

Tursett for mat

499,-

Vannrensetabletter

999,-

Crossover kjøkkensett inneholder alt du trenger for å lage et skikkelig herremåltid i friluft eller på hytta! Inneholder bl.a skjærebrett,håndkle, vanntette krydderglass,sammenleggbar skje og beholder for oppvaskmiddel.

Tursettet Bugaboo Backpacker inneholder kjele i aluminium, kjelehåndtak , lokk, stekepanne samt isolerte krus og spiseboller Utstyret blir levert i en transportpose som kan brukes som oppvaskkum. Sammen med Crossover kjøkkensett og tekjele for bål er teltturen sikret!

Nøytraliseringsvæske

Ledlenser T2

299,Supert å ta med seg på tur enten det er i fjellheimen eller utenlands! Tablettene holder vannet frisk i opptil 6 måneder. Tar både virus, bakterier og giardia. 1 tablett til 1 liter vann. 100 tabletter i esken.

Vindsikre fyrstikker fra Lifesystem

99,99,-

99,-

Nøytraliserer klor og gjenoppretter vannets naturlige smak. Kan også brukes som siste steg etter vannrensetabeletter. 1 ml til 10 L vann. 100 ml i flasken.

Praktisk liten lommelykt fra Led Lenser som du kan feste på nøkkelknippet.

Disse kan du tenne bål med i sterk vind.

Smarte reisehåndklær

Karabinkroker

Softfiberhåndkle Lifeventure

159,-

pocket

129,med.

249,large

299,-

499,Tar 1/6 plass i forhold til vanlig håndkle, tørker 8 ganger så raskt og er antibakterielt så det ikke lukter surt. 150x90 cm.

3 forskjellige størrelser karabinkroker. Kjekt på tur. NB kan ikke brukes til klatring.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

Tar 1/6 plass i forhold til vanlig håndkle, tørker 8 ganger så raskt er antibakterielt så det ikke lukter surt. Pocket 40x37, medium 80x65 large 100x75 cm.

9


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Lunchboks Light My Fire

Spork Light My Fire

189,Light My Fire er et Svensk firma som har spesialisert seg på produksjon av unike utendørs produkter med design, farge og funksjon - som gjør dem like attraktivt å bruke i byen som i naturen. Produktene produseres i Västervik, Sverige.

Super matboks fra det svenske høykvalitetsmerket Light My Fire Matboksen inneholder 2 bokser i forskjellig størrelse til oppbevaring av frukt, sukker etc og en spork som er en kombinert skje, kniv og gaffel. Boksen er BPA- fri kan vaskes i oppvaskmaskin, brukes i mikrobølgeovn Skulle du være uheldig og miste den i vannet på turen din så flyter den! Alle Light My Fireprodukter produseres i Sverige.

Sammenleggbar flaske Light My Fire

Sammenleggbar kopp Light My Fire

29,Gaffel, kniv og skje i ett! Sporken er BPA- fri og kan vaskes i oppvaskemaskin.

Ryggsekk Campus Dakine

599,179,69,Praktisk og lett flaske for turbruk! Flasken foldes sammen når den ikke er i bruk og tar minimalt med plass. Den kan deles i 3 deler for enkel rengjøring og kan vaskes i oppvaskmaskin. BPA- fri og kan brukes i mikrobølgeovn. 0,7 L - 220 gram.

Koppen foldes sammen når den ikke er i bruk for enkel transport og plassbesparende oppbevaring. Koppen kommer med lokk for å holde drikken varm. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. 0,26 L - 54 gram.

Lunsjboks Bento Aladdin

Studentryggsekken har alt du kan tenke deg! Polstret rom for beskyttelse av laptop. Kjølerom til mat og drikke. Fleecelomme til solbriller, mobiltelefon eller iPod. Utvendige netting sidelommer til drikkeflasker. Organiseringslomme for å holde orden på nøkler, penner, kort og annet stasj. 33 L.

Hoftesekk til tur eller trening fra Dakine

Holder maten varm opptil 4 timer. NB. Forvarm boksen med varm vann, så holder den lengere på varmen. Du kan kose deg med varme kjøttboller og spagetti, mens andre gomler brød med ost... Suverent ikke sant? De er 100% lekkasjesikker! Tåler oppvaskmaskin (ikke lokket) og kan også  varmes opp i mikrobølgeovnen. Disse boksene er inspirert av japanske bento bokser som skiller blant annet ris og grønnsaker. Finnes i 0,6 L og 0,95 L i flere farger. Barnemønster finnes i kun 0,6 L.

10

249,349,-

249,Smart hoftesekk til de viktigste sakene. Justerbar hoftebelte og glidelås lommene.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

By- og badeferie

Wenger kompresjonsposer

Wenger dresspose

Wenger dokumentmappe

Dette settet inneholder 4 poser: 1 stk Large - 45 x 58 cm og 3 stk medium - 34 x 50 cm

Settpris

299,Kompresjonsposene er unike, og kan øke pakkekapasiteten med opptil 100%! Lufttett og vanntett - flatpakker alt fra gensere til store puter, og fungerer også ypperlig til skittentøy, vått badetøy og håndklær. Gjennomsiktig side gjør at du lett ser hva som er pakket i hvilken pose.

399,Holdbart, lett materiale i polyester beskytter klær både under transport og lagring. Dressposen har både et stort hovedrom på 127 cm i lengde, og ytterlommer med plass til sko eller tilbehør. Utviklet for smart pakking.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

249,Dokumentmappen er robust og solid lagd, og kan lett tørkes ren. Utviklet for god organisering. Dokumentmappen inneholder 9 rom av forskjellig type og størrelse. Har også karabinkrok, egen plass til penn og feste til beltet.

11


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Refillsett 1l Handysize

Refillflaske GoToob GoToob er den mest innovative refill-flasken på markedet. Flaskene er laget av myk silikon og har stor åpning for enkel påfylling og rengjøring.

149,-

Mappen har alt du trenger når du skal ut og fly! Handysize sin refill mappe er merket med 1000 ml og tilfredsstiller flyreglene. Den er gjennomsiktig med hvit glidelås og hvite kanter. Flaskene er merket med hvor mye milliliter den rommer. Flaskene er laget av myk plast og sikret mot lekkasje med  lås/kork. Vekt inklusive tomme refillflasker er 125 gram.

Dette sier alt: • Godkjent til oppbevaring av mat (FDA). • 100 % BPA og PC fri som gjør den giftfri og trygg. • Enkelt å huske hva du har fylt flasken med ved å benytte menyvalg ved korken. • Drypp- og lekksikker. • Tillatt i håndbagasjen på fly. Finnes i størrelse 37 ml,55 ml 37 ml og 88 ml i 5 forskjellige farger.

John Frieda Repair Shampoo

John Frieda Repair Balsam

59,- 69,- 79,- 149,- 179,55 ml

88 ml

3-pk 37 ml 3-pk 55 ml

Asan Intimvask

29,39,-

39,-

Utviklet for å løse problemer forårsaket av varme og farging. Reparerer håret uten å tynge det og forbedrer elastisiteten.

Til tørt eller skadet hår. Laget for problemer etter varme og farging. Brukes i fuktig hår etter sjampo og eventuelt kur.

Asan mild intimvask med tranebær og silkeekstrakt er spesielt utviklet for daglig vask av underlivet og sensitiv hud. Den lave PH- verdien tilsvarer hudens egen og sammen med melkesyre medvirker dette til å opprettholde hudens naturlige beskyttelsesfunksjon. 60 ml.

Prevens intimservietter

Colgate reise-kit

Batiste tørrshampo

49,59,25,Intimservietter som gir deg en ren følelse hele dagen. Myke servietter som er akkurat passe parfymert, og de er gynekologisk testet. Inneholder 15 servietter.

12

Sett med tannbørste, tannkrem (i reisestørrelse), tannbørstecover og munnskyllevann (også i reisestørrelse).

Vask håret selv uten tilgang til vann. Bare spray og gni fingrene gjennom håret.Renser og frisker opp hårfargen uten å legge igjen pulverrester. Tørrshampooen virker mot fett hår samtidig som den frisker opp kjedelig og livløst hår mellom vaskene. Rask og enkel å bruke hvor enn du er.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Icedrops

Smiley cover til tannbørste

15,23,pr. stk.

En dråpe på tungen er nok til frisk pust. Inneholder over 100 dråper i hver flaske. Ice Drops er sukkerfri, uten fett og kalorier.

Dette tannbørstecoveret holder tannbørsten ren på overnattingsbesøk eller ferier. Den kommer med sugekopp til å feste på speilet og fliser.

HTH fuktighetskrem

Barbergel Gillette

Regler for flytende væske i håndbagasje • Alle flytende væsker må være i beholdere på max 100 ml. • Alle beholdere må plasseres i en gjennomsiktig lukkbar pose på max 1 liter. • Det er kun tillatt med 1 pose pr. passasjer.

Lommetørkle Natural Product

15,39,-

Ta vare på huden også på farten! HTH Original Body Lotion rehydrerer huden fort, med en langvarig effekt. Tilfører fukt, ikke fett. 50ml.

Barbergelé til menn og kvinner fra Gillette i liten handy reisestørrelse! Barbergelé fra Gillette har perfekt størrelse til reiser og weekendopphold. 75 ml.

Deodorant herre

Negllakkfjerner pads

25,Papirlommetørkler i søt forpakning.

Dusjsåpe Palmolive Olive

25,49,Pamolive For Men Pure Arctic deodorant roll-on gir deg beskyttelse i 24 timer. Odor Control-systemet hjelper til å motvirke svette og vond lukt, og fornyer din selvtillit igjennom hele dagen. Pure Arctic inneholder ekstrakt fra 100% naturlige ingredienser, og har en frisk maskulin duft. Den inneholder ikke alkohol.

39,En rask og enkel løsning for å fjerne neglelakk uten skadelige ingredienser. Smart å ha med i vesken eller på reise. Padsene dufter godt og fri for alkohol og aseton. Inneholder 30 pads  

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

Palmolive Naturals Olive inneholder 100% naturlige ekstrakter, aloe vera og en sammensetning vitaminer. Såpen er beriket med mykgjørende melk og olivenekstrakt. Den rike, kremete formuleringen pleier huden slik at den føles silkemyk.

13


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Sminkefjerner Prevens

Øyesminkefjerner Simple

Hånd & Fotkrem Terrigeno oliven/honning

59,-

25,Oppkvikkende og rensende make-up servietter for ansikt, lepper og øyne. Nøye testet og veldig mild slik at det ikke skal oppstå allergiske reaksjoner. Kommer i pakker med 15 stk og passer perfekt i vesken.

Gnagsårplaster

69,-

Gnagsår kan ødelegge turgleden - vær forberedt! Salvequick Gnagsår & Blemmer plaster er utviklet i et avansert hydrokolloidmateriale. Salvequick Footcare avviser vann, smuss og lar huden puste.

Våtservietter

29,Sminkefjerner servietter fra Simple - fjerner også vannfast sminke skånsomt. Dette er en veldig god sminkefjerner som er verdt å prøve! Produktene er 100% parfymefri, 100% fargefri, og 100% såpefri. Spesielt egnet for ømfintlig hud!

Kremen lindrer effektivt tørrhet, hudsprekker, fortykninger i huden og hudirritasjoner. 25 ml.

Sammenleggbar hårbørste fra FLO

Neglefil i krystall m/etui fra FLO

69,-

129,-

Hårbørste som kan legges flat, og knekkes enkelt på plass til en børste når du trenger den. Tar liten plass i vesken, strangbagen eller toalettmappen. Enkel å rengjøre grunnet det nyskapende designet og motvirker statisk hår.

Prevens Deo Wipes

Neglefil laget av høykvalitets, holdbar krystall. Den forsegler negletuppene og eliminerer flising. Avrundede tupper for flysikkerhet. Kan tas med i håndbagasjen! Kommer med etui for optimal beskyttelse, noe som gjør neglefilen ideell til å ha med i vesken eller på turer. Rengjøres enkelt og varer for alltid!

Reisesett In-flight

25,25,Søte våtservietter til reise eller hverdag fra Natural Products. Kompakte, praktiske og hygieniske våtservietter som hjelper mot søl, klissete fingre og sminkeuhell. 10 servietter.

14

En liten, smart pakke å ha f. eks i håndvesken for rask oppfriskning i løpet av dagen. Inneholder 15 deodorantservietter, rengjør samtidig som de forhindrer kroppslukt.

119,Praktiske sett med håndkrem, våtservietter, lipbalm og papirlommetørkler i reisestørrelser.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Cuddlebug - den originale mykisen

Toalettmappe Groomer

Supermyk pute fra Cuddlebug Ta med deg puten over alt. På fly, i bilen, båten, i sofaen og i senga. Puten er supermyk og er laget av mikro polystyreren kuler. Puten er allergivennlig og brannhemmende (trekket vil brenne, men innmaten vil trenge ekstern ild for å ta fyr). Puten kan vaskes på 30 ° C, helst på ullprogram og med mildt vaskemiddel. Cuddlebug oppfyller de strenge britiske kravene i leketøysbransjen. Er i samsvar med BS5852 og EU direktiver.

249,149,199,-

Størrelse: 20 x 10 cm / 30 x 15 cm

Toalettmappe Diva Bestselger!

Toalettmappe Alina

199,-

Toalettmappe reisekosmetikk Reisenthel

249,-

Opphengbar toalettmappe for dame Toalettmappen har 1 stort hovedrom og 4 organiseringslommer. Det er 2 lommer med glidelås i den øvre delen. Avtagbart speil. Kommer i mange spennende mønstre.

Toalettmappe Lifeventure

299,349,-

349,-

Toalettmappe for dame fra Dakine Mange rom med og uten glidelås til de ulike toalettsakene og elastiske lommer for småflasker. Vår bestselger innen toalettmapper!

Toalettmappe for herre i handy størrelse for korte turer. Groomer fra Dakine er en favoritt fordi den er enkel og oversiktlig. Rom med netting for bedre oversikt.

Toalettmappe for dame fra Dakine Uttakkbar gjennomsiktig mappe som kan brukes som håndbagasjemappe. Det er mulig å henge opp mappen med en krok.

Toalettmappe North Face

349,-

Opphengbar toalettmappe fra North Face i slitesterkt og vanntett materiale. Toalettmappen har D- formet glidelås som gjør det enkelt å komme til og håndtak på begge sider. Volum : 5 liter. Kommer i flere farger, både ensfarget og i fargekombinasjoner.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

Opphengbar toalettveske med mange smarte funksjoner Wash Bag fra Lifeventure har et stort hovedrom med glidelås. Andre smarte funksjoner er avtakbart speil og krok til å henge opp mappen. Laminert lomme til våte gjenstander. Kommer i 2 str. - small og large.

Toalettmappe Astro Reisenthel

299,-

Opphengbar toalettmappe for dame Toalettmappen har 2 romslige  hovedrom og 1 mindre lomme med glidelås. Mappen er lett vattert for bedre beskyttelse og stabilitet. Avtagbart speil. Kommer i mange spennende mønstre.

15


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Leselys Energizer

Leselys Tiny

Reisehårføner GoTravel

159,Bokleselys med bøybar hals, god klips og bra lys fra Energizer Energizer Booklight gir en behagelig og diffus lysstråle og er utstyrt med klips med stor nok grep til å kunne festes til en laptop. Den bøybare halsen gir anledning til å sikte lysstrålen nøyaktig dit du vil ha den. Perfekt for reisende på fly og tog, ideell til å feste på tegnebrett/skriveblokk og utmerket på camping. Blir levert med batteri ( 2032 ). Gir 10 timers lys.

Sysett

259,109,Lite og praktisk reiselys til å feste på boken. Kommer i flere farger.

Sammenleggbar micro føner 800 watt. Fungerer både på 110 og 240 volt.

Sammenleggbar bag Sea To Summit

Lonely Planet reiseguider

99,fra

479,Nål og tråd er alltid greit å ha i reserve! Sysett i kredittkorttørrelse fra Go Travel. Innhold: Synåler, Sytråd, “Tråd-treer”, sikkerhetsnåler, sammenleggbar saks og ekstra knapper.

Topp 10 Reiseguide for storby

fra

129,-

Med en utrolig kapasitet på 40 liter, kan man si at Sea to Summits Dufflebag er helt unik - den veier bare 80 gram og kan pakkes sammen og få plass på nøkkelknippet! Laget i Sea to Summits Ultra-Sil materiale, med YKK glidelås, forsterket søm på alle stresspunkter og solide bærehåndtak.

La deg inspirere av historie, fargerike bilder, gode beskrivelser, sikkerhetstips og mye mer.

Reisesett Sheer Blonde

Solsengbeskyttelse

99,159,179,Her får du topp 10 spisesteder, markeder, serverdigheter, nattklubber, spaserturer med mer.

16

Shampooen er svært rensende og balsamen er pleiende, fuktighetsgivende, og bygget opp for å motvirke og korrigere misfarging av blondt hår.

Ta med på tur og bruk på skitne solsenger eller trekk over på egne solputer. Vaskes på 60 grader.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Hengelås med 100 cm vaier

Flaresafe - unik funksjonalitet

Pengebelte i mykt materiale

199,649,-

159,-

Benytt den vanlige kodelåsen eller kombiner med vaieren for større enheter og for ekstra sikkerhet.

Kombinert lommelykt, overfallsalarm og optisk røykvarsler. Lyden bærer 300 meter i inntil 60 timer.

Skjuler ditt pass og dine penger under klær. Mykt, tynt og lett materiale.

Handysize flystrømpe til turen

Little Honey nakkepute

En nakkepute som blir til to….

249,199,199,Gode kompresjonsstrømper som bedrer blodsirkulasjonen på flyreiser eller når du skal stå/gå lenge.

Nakkeputene fra Little Honey tar komforten til et helt nytt nivå! Supermyk og fylt med tusenvis av mikroperler former den seg etter nakken for optimal komfort og avslapning.

En myk nakkepute som blir til en sovepute ved at den vendes inn i en egen lomme. Sov godt!

Ørepropper som utligner trykk

Adressebrikker i mange design

Reisesett i fire deler

99,69,169,Oppblåsbar nakkepute, sovemaske, ørepropper og en egen reisepose hvor alt går ned i. God tur!

Disse øreproppene er spesialdesignet for å lette på vondt trykk i ørene. Fås både til barn og voksne.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

Vi har Norges største utvalg av adressebrikker til sekker, bagger og kofferter. For både store og små.

17


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Stopp

lommetyven

RFID SAFE En rekke av sekkene, veskene, lommebøkene og pass- og dokumentholdere har innebygget RFID safe. Dette er en lomme som blokkerer RFID-signaler for å beskytte mot ID-tyveri.

Wire i skulderstroppen En tykk metallwire er skjult inne i skulderstroppen for å forhindre noen i å kutte skulderstroppen og stjele vesken eller sekken.

Innebygget metallnetting Veskene og sekkene har innebygget metallnetting for å hindre at noen kutter opp stoffet for å få tilgang til innholdet.

Glidelåser som kan sikres Glidelåsene kan du sikre ved å feste dem i den medfølgende kroken. Dette gjør det vanskelig for personer å få tilgang til innholdet i vesken eller sekken din.

Forankre skulderstroppen Skulderstroppen kan enkelt kobles av og festes rundt en fast gjenstand (f.eks armlene) for å forhindre veskenapping. Perfekt når du sitter på en kafé i Barcelona.

Pacsafe produserer vesker, sekker, bagger og andre reiseprodukter med en rekke innebygde sikkerhetsfunksjoner. Disse funksjonene gjør det vanskelig for personer med uærlige hensikter å få tilgang til dine personlige eiendeler.

18

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

USB adapter og batteri

Batteri med USB utgang til mobil etc.

Adaptere til alle verdensdeler fra

99,299,499,Dette er adapter med 2 USB utganger og et batteri med ca. 1200m Ah.

Batteri fra Skross.

Adaptere inn til Norge

Skal du på reise, så sjekk om du får ladet mobil og annet ustyr. Vi har adaptere til over 150 land.

Wenger liten hengelås

Ødelagt bagasjelås?

199,Har du kjøpt noe i utlandet som ikke passer inn i strømsokkelen i Norge så kan vi kanskje hjelpe deg.

Fra 2003 begynte TSA (Transport Security Administration) å sjekke all bagasje ved amerikanske flyplasser. Dersom de ønsker å ta en grundigere sjekk bryter de seg inn i kofferten din. For å unngå ødelagt lås anbefaler vi å gå til anskaffelse av en TSA-lås. Denne låsen har i tillegg til kode et nøkkelhull som det amerikanske tollvesenet har universalnøkkel til.

Wenger digital vaierlås

129,En historie på over 100 år. Det startet med beslutningen fra 1886 om å utstyre alle i den Sveitsiske hæren med en kvalitetslommekniv. Siden har historien om Sveitsisk kvalitet gått igjen i klokker, kjøkkenutstyr outdoor utstyr reiseartikler og mye mer. Vi er stolte over å presentere Wenger i Norge.

Utviklet for bedre bagasjesikkerhet 3-sifret kode som kan stilles og stilles om med hundrevis av mulige kombinasjoner. Anvendelig og sikkert. Fleksibel vaier kommer enkelt til der man vil. TSA-godkjent, som gjør at tollerne i USA kan åpne bagasjen uten å ødelegge låsen. Lås alt fra ryggsekken, kofferten eller laptopbagen og gjør det vanskeligere for tyvene.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

69,-

Liten hengelås. Leveres med to nøkler i fargene rød og grå.

Wenger digital kodelås

99,-

Digital lås med 3 siffer 3-sifret kode som kan stilles og stilles om  med hundrevis av mulige kombinasjoner.  TSA-godkjent, som gjør at tollerne i USA kan åpne bagasjen uten å ødelegge låsen. Hvis bagasjen din blir inspisert av tollere, vil du kunne se det etterpå ved at en rød ring kommer til syne. Leveres i rød og grå.

19


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Prisgunstig gavesett med skjortefolder, cube og sac

Wenger bagasjebånd

Wenger adresessebrikke jumbo kors

99,99,-

379,Ved kjøp av produktene enkeltvis: kr 597,-

Husk også solbriller, kontanter, hodepinetabletter og kondomer. Ta en ekstra kopi av pass og billetter i tilfelle det blir frastjålet.

Wenger adressebrikke

99,-

Bagasjebånd fra Wenger Utviklet for å holde kofferten lukket. Trygg og stabil stropp laget av materialet polypropylen, med sikker og enkel lukkemekanisme. Stroppen er justerbar, og er lagd for å passe kofferter på opptil 183 cm i omkrets. Designet gjør bagasjen lett å identifisere. Grå/sort rød/sort.

Stor adressebrikke med det kjente sveitsiske kors. Lett gjennkjennelig på koffertbåndet.

Wenger dokumentholder

Wenger sikker passholder

149,-

199,Utviklet for å beskytte og organisere pass, penger og billetter. Henges rundt halsen med lang snor på 121 cm, og lukkes med en elastisk stropp. Solid konstruksjon som gjør at dokumentholderen varer i årevis. Leveres i rød og grå. Inneholder: Gjennomsiktig vindu for pass i åpen posisjon. Gjennomsiktig vindu for førerkort, legitimasjon eller bilde. Bred lomme for billetter, ombordstigningskort og kontanter. 4 små lommer for kredittkort.

Utviklet for å beskytte og organisere pass, penger og billetter. Gjennomsiktig vindu på innsiden som beskytter passet også når holderen er åpen. Den solide konstruksjonen gjør at dokumentholderen varer i årevis, og utsiden kan lett tørkes ren. RFID-beskyttet, noe som hindrer kopiering og tyveri av din personlige informasjon.

Big T Trillekoffert Lette hardplastkofferter med solid nedfellbart trillehåndtak og meget praktisk 4-hjuls spinnersystem. Har også bærehåndtak på toppen og på siden. Innvendig delbart rom, skilleplate med glidelås.

Adressebrikke fra Wenger Utviklet for bedre bagasjeidentifikasjon. Kompakt design, enkel åpnemekanisme gir  god tilgang til skriveplaten. Fleksibel stropp som er lett å feste til koffert, sekk eller pcveske. 2 stk i pakken rød og grå.

20

Integrert TSA-sikkerhetslås. Koffertene kommer i mange freshe farger, finnes i tre forskjellige størrelser og den miste størrelsen går som håndbagasje på fly.

1299,-

Volum: 39 liter - 62 liter - 99 liter Høyde: 51 cm - 61 cm - 71 cm Vekt: 2,9 kg - 3,9 kg - 4,8 kg Utvendige mål liten koffert: 55 cm x 32 cm x 20 cm

899,599,-

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

EastPak Tranverz Trillekoffert Tranverz er en veldig lett og solid trillekoffert med smarte løsinger. Kofferten er delt i to, med glidelåslommer, så man kan pakke smart og organisert, den har nedfellbart trillehåndtak og store gode hjul som gjør trillingen til en lek uansett underlag! Kofferten har 30 års garanti og kommer i to størrelser; 42L og 78L. Den minste kofferten er godkjent som håndbagasje.

BAGASJEMÅL

42l

999,-

Trillekoffert Dakine Carry On

78l

1199,-

HxLxD Maksvekt 55x40x20 cm 10kg 55x40x23 cm 10kg 55x40x20 cm 55x40x23 cm 8kg 55x40x20 cm 8kg 55x35x25 cm 12kg

Trillebag Dakine Valise

1299,-

Trillebag er på 36 liter og godkjent som håndbagsje på fly. Innvendig har trillebaggen lommer og mapper som gjør at du har veldig god oversikt og system, så det er lett å finne frem. Trillebagen har også to utvendige lommer.

Flyselskap Ryanair Norwegian EasyJet SAS Lufthansa KLM/Air France

999,-

Dakine Carry On Valise veske er den perfekte blandningen av en håndveske og reisebag. Du kan dra den med teleskophandtaket eller bære den den over skulderen. 35 l.

Dakine er et amerikansk selskap som ble grunnlagt av surferen Rob Kaplan i Maui, Hawaii i 1979. Navnet kommer fra det Hawaiiske ordet «da kine» avledet fra «the kind». Selskapet har hovedsete i Oregon og spesialiserer seg på sportsklær og sportsutstyr for alternative idretter. Dakine selger også sekker, reiseutstyr og accessories til både voksne og barn.

Veier bagasje opp til 55 kg

Trillekofferten som er organisert Dakine trillekoffert med livstidsgaranti med slitesterke skateboardhjul som ikke lager unødvendig støy. Kofferten har 4 innvendige lommer som gjør det lett å organsiere bagasjen. Trillekofferten har også to utvendige sorteringslommer. Utvendige komprimeringsbånd som gjøre at trillekofferten blir mindre hvis den ikke er fylt opp. Fire utvendige bærehåndtak for enkelt å løfte trillekofferten opp fra bagasjebåndet eller ut av bilen. Finnes i 100 L og 65 L.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

199,1899,-

1999,-

handysize.no

Den digitale bagasjevekten veier kun 80 gram så du kan ta den med på reisen. Sørg for å slippe dyr overvekt med den smarte vekten. Batteri følger med.

21


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Go Travel lommebok m/klipp

Go Travel bagasje organiserer

Antibac på reisen er smart!

129,-

29,-

149,Lommebok med belteklips, slik at du kan ha denne “usynlig” på innsiden av buksa.

Go Travel øyemaske

Bagasjeorganiserer i tre deler. Ulike størrelser gjor de lettere å finne frem selv etter mange dager på tur.

Go Travel nakkepose til pass og papirer

99,-

Denne øyemasken er buet slik at den ikke presser mot øye eller ødlegger sminken. Like frisk når reisen er over.

149,-

149,-

Reisesykebånd

99,-

Denne fotputen forebygger blodpropp på lange flyreiser. Hold føttene i bevegelse på puten.

22

Det brukes i dag reisekort, pass og andre ID-kort som inneholder personlig informasjon. Dessverre kan denne misbrukes av andre. Se etter produkter med RFID beskyttelse til pass og kort i «bankkort» størrelse.

Myk kroppsnær nakkepose til oppevaring av pass og papirer på reise. Denne oppevares “usynlig under klærne.

Fotpute for flyreise

Skjul dine verdisaker godt. Sørg for at kort skilles fra cash slik at ikke begge deler kan gå tapt samtidig.

Beskytt deg mot sykdom på reisen. Vi har antibakterielle våtservietter og gele i ulike størrelser.

Er du glad i å reise, men blir reisesyk? Båndet virker ved at det presser på det riktige akupunkturpunktene på håndleddet.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Toalettmappe Eagle Creek

Pakkepose Sac M Eagle Creek

259,-

Skopose Eagle Creek

219,-

Sammenleggbar toalettmappe Toalettmappen kan henges opp, slik at du får full oversikt over innholdet. Den kommer med et avtakbart speil og smart bærehåndtak. Krok kan skjules når du velger andre opphengmuligheter. Toveis glidelås åpning. Velg mellom rød, blå eller sort.

Små smarte pakkeposer til småting og toalettsaker. Posene er gummierte på innsiden så våte ting ikke lekker og elektronikk og småsaker beskyttes mot fukt og støv. Posene finnes i flere farger, er gjennomsiktige og kommer i flere størrelser.

Vil du pakke fintøyet sammen med sko, men er redd for at skoene skal skitne til alt i kofferten? Med denne skoposen trenger du ikke bekymre deg mer! Skoposen fra Eagle Creek er gummiert på hele innsiden så fuktige og skitne sko vil ikke påvirke resten av bagasjen og den kan enkelt lukkes/åpnes med stor glidelås langs midten. Skoposen har hank til å bæres etter og du får plass til to par små sko, eller ett par store.

Pakkeposer Half cube

Pakkeposer Cube

Pakkepose quarter cube

159,-

139,Pakk smart og organisatorisk i disse lette og enkle pakkekubene. Med nettingvindu og glidelås hele veien rundt er det kjempelett å få god plass, lettere å finne akkurat hva du leter etter i bagasjen og pakke raskt og effektivt. Kubene kommer i flere farger og størrelsene hel, halv og kvart.

159,Pakk smart og organisatorisk i disse lette og enkle pakkekubene. Med nettingvindu og glidelås hele veien rundt er det kjempelett å få god plass, lettere å finne akkurat hva du leter etter i bagasjen og pakke raskt og effektivt. Kubene kommer i flere farger og størrelsene hel, halv og kvart.

Wenger nakkepute

99,-

119,Pakk smart og organisatorisk i disse lette og enkle pakkekubene. Med nettingvindu og glidelås hele veien rundt er det kjempelett å få god plass, lettere å finne akkurat hva du leter etter i bagasjen og pakke raskt og effektivt. Kubene kommer i flere farger og størrelsene hel, halv og kvart.

Wenger nakkepute comfort

Benytt pakkeorganiserer i forskjellige størrelser og farger. Da finner du lett igjen tingene i kofferten.

Oppblåsbar nakkepute fra Wenger, utviklet for bedre reisekomfort. Rask å blåse opp, og støtter hode og nakke på fly, tog og i bil. Laget i mykt PVC-materiale som forhindrer varmedannelse. Reiseetui inkludert.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

249,Myk nakkepute fra Wenger Gir perfekt reisekomfort. Ergonomisk passform som tilpasser seg nakken for å forhindre stivhet og oppbygging av press. Polyfiber-fyll sørger for tilpasset støtte i enhver posisjon. Avtagbart og vaskbart fleecetrekk i rødt og sort. Hendig klips gjør at du kan feste puten til bagen for enkel transport.

23


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Barn på reise

Nakkepute barn fra Little Honey

219,-

Infoband sikkerhetsbånd

Bubblebum oppblåsbart bilsete

35,499,-

Nydelige nakkeputer for barn i morsomme design. Supermyk og fylt med tusenvis av mikroperler former den seg etter nakken for optimal komfort og avslapning.

24

Et sikkerhetsbånd for barn på farten Produser slik at tekst blir vannfast når du skriver med kulepenn. Den har barnesikker lås som krever to-hånds grep for å bli åpnet. Alergi testet og PVC fri. Finn ditt barns favorittmønster blant 12 varianter.

Oppblåsbart barne sete godkjent til bil Når du trenger barnesete i kofferten eller kanskje bare vil sitte litt høyere på kino eller teater. Ekstra stropp for å hindre at sikkerhetsbelte legger seg rundt halsen.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Trunki Tote Bag

Toddler Barnesekk fra Littelife

Trillekoffert Little Life

299,599,169,Beregnet på barn fra 6 mnd. til 3 år. Det er nok rom i denne til å pakke ditt barns mat, drikke og ekstra plagg. Den har hovedlomme, justerbare skulderremmer, samt plass til drikkeflaske.

Multifunksjonell tote bag til Trunki Bagasjeorganiserer som passer i kofferten kan brukes i bil eller flysetet slik at leker, bøker og spill aldri er langt unna under reisen. Kan også brukes som en skulderbag.

Trunki barnekoffert Trunki koffertene som kan bæres, trilles eller brukes som stol - her har du en leke og koffert i ett!

Grønn skillpadde eller rød marihøne. Fra 3 år og oppover. Denne går som håndbagasje.

Trunki Snoozihedz

269,-

fra

499,-

Godkjent som håndbagasje på fly. Vunnet en rekke priser for bes kvalitet og design. Koffertene finnes 10 forskjellige design.

En spennende nyskapning 3 i 1 reisekompis med kosedyr, pute og teppe som er perfekt for en rask lur når du er på farten. Leveres i rosa og blå.

Trunki Paddlepak

Trunki Flaskeholder

Trunki Saddle Bag

169,-

269,Sporty og tøff nyhet fra Trunki Paddlepak er en kombinert vanntett pakkepose og sekk. Den veier nesten ingenting og tar minimal plass når den ikke er i bruk. Rosa, blå, hai og hval.

89,Flaskeholder som kan festes på kofferten eller på en barnevogn Da har du drikke lett tilgjenglig på hele turen. Når man flyr er det viktig å få i seg nok drikke da luften er så tørr inne i kabinen. Når du ikke har flaske i holderen kan du bruke den som en hånddukke.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

Komfortabel sadel til Trunki kofferten Men et enkelt håndgrep blir dette til en reiseveske med plass til tegnesaker lesestoff eller lignende.

25


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

WOW CUP – Aldri mere søl! Wow CupTM er en sølefri drikkekopp som er utviklet i Norge med et unikt drikkesystem •

Koppen er beregnet på barn fra 12 måneder til 10 år. Lokket har en silikonkant som automatisk lukkes når barnet er ferdig med å drikke. Dermed unngår man søling av væske f.eks. i bilen, på flyet, i sengen eller når koppen velter på bordet eller i sofaen.

• Drikkesystemet stimulerer også suge motorikken til barnet på en bedre måte enn tradisjonelle drikkesystemer med drikketut. • • • • •

26

129,Norsk oppfinnelse!

Koppen har en 360 graders drikkekant. Koppen rommer 266 ml og består av tre deler som enkelt kan tas fra hverandre for oppvaskmaskin. Wow Cup er godkjent for bruk av barn Kan brukes med isbiter og oppbevares i kjøleskapet Koppen er ikke egnet for varme - eller kullsyreholdige drikker

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Matboks figurform Blafre

Lunchboks fra Blafre

Termos fra Blafre

Norsk design! Norsk design!

Norsk design!

115,-

169,Denne matboksen i plast er designet, utviklet og produsert i Norge - klar for å romme svett brunost eller hjerteformede agurkbiter. Kvaliteten er tipptopp, uten snuskete stoffer som BPA. Velg mellom Ugleform eller traktorform i forskjellige farger.

299,-

Matboks fra Blafre for den småspiste! Størrelse: 14 x 10 x 6 centimeter.

Rustrfitt stål. BPA- og ftalatfri. 350 ml. En termos holder også drikken din kald, så den kan brukes både til kakao på høsten og kald saft på sommeren.

Lunchboks koffert Blafre

Liten boks Blafre

Norsk design! BLAFRE er et norsk familiefirma, drevet av mamma Ingrid og pappa Remi. I tett samarbeid med deres to små bedriftsrådgivere, født i 2005 og 2012, lager de ting med glade farger og en dæsj 70-tall. Matboksene, drikkeflaskene og termosene er spesielt populære, men det finnes et helt figurunivers med matchende produkter. BLAFRE produserer også i Norge - de helt nye plastboksene er både designet, utviklet og laget i Oslo.

Drikkeflaske Blafre

135,-

Norsk design!

79,-

Norskdesignet matboks fra Blafre med mange forskjellige motiver. Matboksen er utformet som en koffert med håndtak. Anbefales rengjort for hånd - med fuktig klut likt som andre metallbokser da de ikke tåler oppvaskmaskin. Størrelse: 14 x 10 x 6 cm.

Søt boks til oppbevaring av småsnacks Boksen passer også perfekt oppi koffertboksene våre som romdelere.

Zoobies Kosedyr, pute og pledd

Poncho/håndkle for barn 1-4 år

Norsk design!

159,-

299,349,-

Drikkeflaske laget av rustrfritt stål - ikke aluminium. BPA- og ftalatfri. Ekstra skrukork medfølger.

Nyhet! Zoobies er søte kosedyr som forvandles til en supermyk pute eller et tykt fleece pledd. Zoobies er et prisvinnende konsept for design og kvalitet. 5 dyr og velge mellom.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

Ponchoen er laget i softfiber som er et hurtigtørkende materiale og beskytter tilsvarende solfaktor 50. Kommer i mønstrene bie, marihøne eller dinosaur.

27


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Trillekoffert Pick & Pack

Toalettmappe Pick & Pack

Adressebrikke Pick & Pack

49,599,-

Trillekoffert rosa + grønn frosk og traktor.

149,-

Romslig toalettmappe med toppåpning. Rosa/ grønn frosk.

Spill Alias En reisespillversjon av det kjente ordforklaringsspillet!

Spill Angry Birds

129,-

Et ordforklaringsspill for voksne som spilles på tomanns lag. Spillet går ut på å forklare et ord innenfor visse grenser ved hjelp av synonymer, motsetninger og antydninger. Man skal forklare så medspilleren forstår og gjetter på så mange ord som mulig innen sanden renner ut i timeglasset. Lagene forflytter seg fremover på spillebrettet etter antall riktige gjettede ord. Første laget i mål vinner.

179,-

Et morsomt kortspill basert på mobilapp-spillet “Angry Birds”. Vær den første til å rive ned byggeklosskortene ved å få riktig fugl på terningen! 2-5 spillere. Alder 5+

Spillet finnes også i Alias Junior og Alias Party.

Spill Kast Grisene

Praktisk adressebrikke i flere figurer; ape, katt eller hund.

Reisespill i flotte treesker

129,-

Magnetiske reisespill

69,-

139,-

Det kjente og morsomme spillet hvor du kaster de to grisene istedenfor terninger. Man får poeng etter hvordan grisene lander og den første som får 100 poeng vinner

28

Velg mellom Sjakk , kinasjakk eller backgammon.

Reisespill med magnetiske brikker i en praktisk, smal metallboks. Velg mellom Backgammon, Hangman, Ludo, Battleship ( slagskip ) ,sjakk, Magic Word ( ordspill).

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Alpine Barnesekk Littlelife

Kvalitetssekk fra Mamut Kvalitetssekk med, mange detaljer som lomme i lokket, elastiske utvendige lommer til drikkeflaske votter kan komprimeres.

Best i test!

399,-

Mange detaljer som lomme i lokket, elastiske utvendige lommer til drikke flaske votter kan komprimeres. Hoftebelte med nøkkellomme. Polstret skulderreim med bryststropp. Sekken er utstyrt med refleks. Føres i Blå/grønn og lilla/rosa. 12 liter, beregnet på barn fra 3 – 6 år. 18 liter beregnet på barn fra 6 – 9 år.

599,-

599,-

Toalettmappe Stephen Joseph

Ryggsekken passer til barn barn 4-7 år. Best i test fra barnespesialisten Little life Små detaljer har refleks for ekstra synlighet. Den har mange praktiske funksjoner gjemt i det lille designet.

Adressebrikker Stephen Joseph

229,-

99,-

Stephen Joseph er et kjent og eksklusivt amerikansk merke innen barneutstyr. Lanseres i Norge i november 2013.

Lommebok Stephen Joseph

139,Ugle/marihøne/motorsykkel/brannbil.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

Søte toalettmapper til barn. Ugle/Hai.

Dino/ ugle / fotball.

Pengepung Stephen Joseph

Neglebørste barn

129,Ugle/ marihøne/esel.

handysize.no

35,Neglebørsten finnes i mange morsomme figurer. Velg din favoritt.

29


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Bags & Business Ryggsekk Network Dakine

Messenger bag Eastpak

Polstret laptop-lomme -passer inntil 15” laptops Fleece-foret polstret lomme til iPad. Pustende stoff på rygg og skulderstropper. Lomme til vannflaske. Fleeceforet lomme til solbriller. Egen lomme til dokumentmappe. Flere lommer til systematisk organisering og full oversikt. Justerbar stropp. 100 % PVC-fri. Miljøvennlig. 31 L.

1199,-

699,Vanntett TPU- materiale til 15,6” PC Velg mellom svart eller grå/blå

30

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Veskene fra norske PM lages i skinn av høyeste kvalitet. De har en profil av urban eleganse og tidsriktig design. Gjennom samarbeid med godt kvalifiserte designere har PM utviklet flere lekre og funksjonelle vesker for profesjonelle brukere. Egnet både som gave til deg selv og andre kan du med en veske fra PM være trygg på å alltid se bra ut og ha rom til tingene du har med deg på veien.

Arbeidsveske Arkansas

Arbeidsveske Albufeira

Durango Dokumentmappe/ laptop-sleeve fra PM

liten

1849,stor

1999,-

1999,-

949,-

Tøff veske i lær, to innvendige rom, skillevegg med glidelås og flere små rom. Kommer med avtagbar skulderreim med polstring.

Veske i italiensk okseskinn. Som blir finere og finere i bruk. Den har egne rom til laptop, dokumenter og småting. Leveres med avtagbar skulderreim. Farge Sort glattskinn og «full grein» skinn.

Durango. Stilig “under-armen” dokumentmappe i røft, brunt skinn. Innvendig lomme med plass til iPad. Mappen rommer 13-tommers laptop.

Denver

Arbeidveske Santiago

Treviso

liten

1599,559,Dokumentmappe med mange praktiske detaljer, borrelåsfeste for kalkulator, mobiltelefon eller elektronisk planlegger. 4 hulls ringer til A 4 blokk og bærehåndtak i ryggen som kan legges flatt.

stor

1849,Urban skulderveske i oljet lær. Den har to hovedrom som kan lukkes med glidelås og flere smålommer. Leveres i mini til iPad og medi til 15,6 tommer laptop.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

399,Treviso er en elegant toalettmappe i glatt okseskinn. Den har god plass i hovedrommet som lukkes med en stor glidelåsklaff, et lite rom på utsiden og håndtak på siden så den er lett å bære med seg.

31


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Spikes & Sparrow er et merke i ekte bøffelskinn med autentisk vintage- look og sortimentet består av både vesker, PC- vesker, lommebøker, og ipadetui til både dame og herre. Spikes & Sparrow bruker bare skinn, glidelås og spenner i høyeste kvalitet for sikre et fint og holdbart produkt. Merket er representert hos de ledende distributørene i USA, Russland og Europa.

PC-veske iPad-veske

Bag til reise og fritidsbruk i syntetisk skinn. Svart eller brun.

Bag

32

Vi har godt utvalg av håndvesker i syntetisk skinn fra Puccini.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Kortholder Exentri

Kortholder Exentri

Kortholder Exentri

399,-

449,-

399,-

Utrolige elegante norskdesignede kortholdere i ekte skinn, med plass til mange kort og eget rom til sedler. Kortholderen har to “vinduer” som lett gir deg tilgang til de mest brukte kortene og den får fint plass i selv små lommer.

Utrolige elegante norskdesignede kortholdere i ekte skinn, med plass til mange kort og eget rom til sedler. Kortholderen har to “vinduer” som lett gir deg tilgang til de mest brukte kortene og den får fint plass i selv små lommer.

Utrolige elegante norskdesignede kortholdere i ekte skinn, med plass til mange kort og eget rom til sedler. Kortholderen har to “vinduer” som lett gir deg tilgang til de mest brukte kortene og den får fint plass i selv små lommer.

Skjermbeskyttere

Kortholder Sycamo

Paraply Trek Lifeventure

199,fra

89,Unngå riper på mobilskjermen din! En tynn og usynlig plastfilm som beskytter mot både skader og fettmerker, så mobilen holder seg pen som ny mye lenger.

149,Små metallkortholdere som har plass til to kort og beskytter magnetstripen mot riper og avmagnetisering. Kortholderene kommer i flere fine mønster og får fint plass i de fleste lommebøker.

Skjortefolder Eagle Creek

Kompakt og lett liten paraply med ekstra ledd i spirene, så sterke vindkast ikke lenger er en fare. Paraplyen tåler fint å vrenges uten å bli ødelagt, og har en diameter på 90 cm.

Paraply Drops

Har du lite plass i kofferten og vil unngå rynker i klærne dine?

259,-

Med disse skjortebretteren får du plass til flere plagg og du bevarer stryken så klærne ser fine ut selv etter en lang tur pakket nederst i bagasjen.

99,-

Den lille skjortebretteren rommer opp til syv plagg og har plass til både skjorter, bluser og bukser. Små enkle paraplyer som tar liten plass så du alltid kan ha den for hånden. Paraplyene er enkle å slå opp og kommer i flere fine farger.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

33


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Gaver & gadgets Curvyman Niteize

Øreplugger Gumy fra JVC

Splitter Avantree

49,139,149,Ikke la denne søte lille figuren lure deg; når det kommer til å holde orden på ledningene dine har han full kontroll over alt. Aldri lenger knuter på tråden eller ledninger som er alt for lange og henger og dingler.

Gumy øretelefoner med bedre passform og mange friske farger! Gir god lyd og kan brukes på iPhone og alle MP3-spillere/ mobiltelefoner.

Denne spiltteren brukers til å dele musikk Du kan koble til to hodetelefoner eller høyttalere. Fungerer til de fleste enheter med en 3,5 mm jack.

Candy Store lommespeil

Candy Store pengepung

Candy Store sminkepung

99,-

139,Candy Store er blitt super hot i USA. Høy kjendisfaktor og kult design. Vi lanserer nå dette i Norge. Mitt førstevalg på den røde løperen.

34

199,Candy Store er blitt super hot i USA. Høy kjendisfaktor og kult design. Vi lanserer nå dette i Norge. Mitt førstevalg på den røde løperen.

Candy Store er blitt super hot i USA. Høy kjendisfaktor og kult design. Vi lanserer nå dette i Norge. Mitt førstevalg på den røde løperen.

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid


Handysize Byporten Shopping / Bags & Tags Byporten Shopping tlf: 24 20 03 58 • Handysize Sandvika Storsenter tlf: 66 71 85 00

Lommelerke Anne Taintor

Pengepung Anne Taintor

Sminkepung Anne Taintor

129,-

249,-

239,-

Når du bare trenger en tår. Disse utrolig stilige lommelerkene i rustfritt stål har nok plass til tre shots og finnes i mange kjempemorsomme design i 50-tallsstil med en twist.

Snasne små pengepunger med kjempemorsomme 50-tallsmotiver og artige utsagn.

Reis med stil og få med deg all sminken din i disse kule sminkepungene fra Anne Taintor. Sminkepungene kommer med mange artige motiver i ekte 50-tallstil.

Smykkeskrin Donatella

Lommelerke Churchill

Fisher Spacepen

259,359,-

299,-

349,-

Lekkert lite smykkeskrin i ekte skinn, med flere små rom til smykkene og et lite speil så du alltid er garantert å se bra ut.

Lekker lommelerke i polert rustfritt stål Nyt edle dråper fra denne klassiske og elegante lommelerken. Passer fint inn i lommen så du alltid kan ha den tilgjengelig.

En genial liten pen som kan brukes under alle forhold! Skriv under vann, opp-ned, i verdensrommet, ja hvor som helst! Pennen kommer i et etui og refill kan kjøpes hvis man går tom for blekk.

Flo parfymeflakong refill

Flo parfymeflakong pumpe

Flo parfymeflakong pumpe

149,-

Flo er parfymeflakongen i glass som gjør at den beholder farge og lukt. Alle modelene kan vaskes for å brukes til ulike parfymer. Refill 4,7 ml. Sort. (NB. bildet viser rosa flakong). Denne er for de som kan helle over parfymen i flasken.

149,-

149,Parfymeflakong pumpe 4 ml. Rosa. Her tar du av toppennpå parfymelfasken og pumper over til reiseflakongen.

Se komplett produktutvalg i våre butikker og på

handysize.no

Parfymeflakong pumpe 4 ml. sølv. Her tar du av toppennpå parfymelfasken og pumper over til reiseflakongen.

35


• smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Følg oss på Facebook

facebook.com/handysize Her finner du informasjon om nyheter, kampanjer og ukestilbud.

Besøk vår nettbutikk

handysize.no Besøk en av våre Handysize butikker her:

og les mer om våre produkter. Her kan du også melde deg på nyhetsbrev og motta ekstra gode tilbud.

Byporten Shopping Telefon: 24 20 03 58 Mail: byporten@handysize.no Sandvika Storsenter Telefon: 66 71 85 00 Mail: sandvika@handysize.no Vi tar forbehold om trykkfeil og prisendringer i produktkatalogen.

36

Handysize • smart, smått og lett til reise, ferie og fritid

Produktkatalog Handysize 2/2013  
Produktkatalog Handysize 2/2013  
Advertisement