Page 1

Wonen in de bollenstreek Vincent van Goghsingel 28

Hillegom


Wonen in de bollenstreek

Hillegom

Hillegom is een gezellige plaats met zo’n 21.000 inwoners en maakt deel uit van de bollenstreek. Het Keukenhof bevindt zich dan ook in de nabije omgeving en het bloemencorso doet in april ook altijd Hillegom aan. Er is een bloeiend verenigingsleven, een leuk winkelcentrum met een pittoreske dorpskern en een verscheidenheid aan restaurants waar je lekker kunt eten. Qua onderwijs heeft Hillegom zowel openbare als bijzondere basisscholen, mavo / havo alsmede een dependance voor technisch- en agrarisch onderwijs. Recreatief gezien beschikt Hillegom over een openluchtzwembad (de Vosse) omgeven door het Vossepark met een kinderboerderij en sportpark “De Zanderij” (waar je voor bijna alle sporten terecht kunt). Verder kun je vertoeven in het bekende park “de Heemtuin” aan de Ringvaart. De ligging van Hillegom is ideaal: vlakbij grote steden zoals Haarlem en Leiden, maar ook in de buurt van Schiphol, de duinen, het strand en watersportcentra. Hillegom beschikt over een NS-station met directe verbindingen naar Leiden en Haarlem. Met de auto is Hillegom goed te bereiken. Dit maakt Hillegom tot een fijne woongemeente.


Noordzee

Bollenvelden

3 km Keukenhof

4 km richting Lisse

27 km richting Leiden A44

Vincent van

l

e ng

L

100 meter na

Si

at

stra eidse

Bu 51

N207

20 km richting Schiphol 30 Km richting Amsterdam

10 km richting Kagerplassen

N205

wij

10 km richting


Kilometers vanaf de Vincent van Goghsingel per auto berekend.

3 km De Zilk

N442

7 km Strand langervelderslag

us 1

NS A44

13 km richting Haarlem at

Leidsestra

aar de halte

Huisarts / Tandarts

1 km centrum

Hillegom

n Goghsingel 28 Singel

VMBO

Winkels en Supermarkt

jk Elsbroek

g Hoofddorp

Ringvaart

Basisschool


Vincent van Goghsingel 28


Dit goed onderhouden herenhoekhuis (ca. 570 m3), gelegen in de kindvriendelijke wijk Elsbroek is zeer royaal en extra breed (9 meter). Het heeft een vooren achtertuin, een grote garage en een aangebouwde berging en is gelegen op een perceel van bijna 300 m2 eigen grond, op een prachtige plek aan een brede rustige singel tegenover een groenstrook en waterpartij. Aan deze singel bevindt zich ook een huisarts, tandartsen fysiotherapiepraktijk. Net nabij deze singel bevinden zich winkels waaronder een supermarkt en scholen. De royale basismaat, de zijaanbouw, de fraaie ligging, grote garage en aparte berging maken dit (nog deels te moderniseren) woonhuis uniek.


Bijzonderheden aan dit huis: • Aan de voor- en achterzijde van de woning een (elektrisch) bedienbaar zonnescherm • De gehele buitenzijde is recent geheel geschilderd • De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing • Woonoppervlakte ca. 185 m2, oppervlakte overige inpandige ruimte ca. 8 m2 oppervlakte externe bergruimte 34,5 m2 • Totale inhoud inclusief garage en berging ca. 700 m3


Mogelijkheden Entree en hal Via de fraai aangelegde voortuin komt u bij de entree van de woning. U komt vervolgens via de royale hal met vide en ruim toilet in de woonkamer.


Mogelijkheden

Woonkamer De grote woonkamer van ca. 40 m2 is aan de voorzijde zeer breed met grote ramen en robuuste gashaard en tegelvloer.


Mogelijkheden Woonkamer Om de voorkamer nog lichter te maken (zie gespiegelde woning boven) kunt u het glas en loodraam vervangen door een standaard groter raam. In deze hoek stond voorheen een vleugel maar u kunt het ook goed gebruiken als speelhoek voor kinderen.


Mogelijkheden

Woonkeuken Vanuit de voorkamer loopt u naar de zonnige tuingerichte achterkamer waar zich een royale woonkeuken bevindt. Een woonkeuken van ca. 20 m2 met L-vormig indeling v.v. inbouwapparatuur. Vanuit de keuken stapt u zo de tuin in. I.p.v. de deur zou u bijv. dubbele openslaande tuindeuren plaatsen. Het wordt hierdoor dan ook meer een geheel. Ook kunt u naar de tuin via de bijkeuken.


Mogelijkheden

Bijkeuken In de bijkeuken bevindt zich de opstelling voor wasapparatuur. U kunt daar ook eventueel een vriezer, oven of frituur kwijt. Vieze schoenen laat u daar.


Mogelijkheden Tuin De ruime achtertuin is 98 m2 (11,8 m diep en 9,1 m breed). De tuin is gelegen op het noordwesten.


Mogelijkheden

Berging en garage


Vanuit de keuken of bijkeuken komt u in de ruime en brede achtertuin met toegang tot de garage v.v. elektrische bedienbare deur en aparte berging. De berging is o.a. geschikt voor fietsen, tuinspullen en hobbiespullen. In de ruime garage is naast een auto nog genoeg bergruimte over.


Mogelijkheden

Eerste verdieping Op de ruime overloop bevinden zich 3 slaapkamers, de badkamer en een extra grote berging


Mogelijkheden Slaapkamer voorzijde Vanaf de overloop komt u links in de grote (ouder) slaapkamer. Deze kamer is voorzien van extra zijraam en vaste ruime ingebouwde kasten.


Mogelijkheden Eerste verdieping Slaapkamer voorzijde Naast de (ouder)slaapkamer bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze ruimte biedt ook de mogelijkheid tot het realiseren van een fraaie werkkamer.


Mogelijkheden Slaapkamer tuinzijde Aan de tuinzijde vindt u de derde slaap/logeerkamer met een deur naar het ruime balkon met uitzicht op de tuin.


Badkamer Met uitzicht op de tuin bevindt u zich in de vernieuwde luxe geheel betegelde badkamer met vrijdragend toilet, ligbad-/douchecombinatie, wastafelmeubel, inbouwspots en design radiator.


Mogelijkheden


2e verdieping Vanaf de overloop neemt u de vaste trap naar boven en komt u op het eerste gescheiden deel van de 2e verdieping met opstelling c.v.-combiketel (Nefit HR1995). Deze ruimte biedt veel extra mogelijkheden.


Mogelijkheden

2e verdieping Op het tweede deel van deze verdieping vindt u een zeer ruime kamer met wastafel en grote raampartij met de mogelijkheid tot het realiseren van nog een extra kamer door het plaatsen van een dakkapel.


Begane grond


Eerste verdieping


Tweede verdieping


Voor meer informatie

Haven 2 2161 HK Lisse t. 0252 - 430 900 e. info@vandermeermakelaars.nl


Vincent van Goghsingel 28  
Vincent van Goghsingel 28  

Wonen in de Bollenstreek, Hillegom

Advertisement