Page 1

Naturopplevelser i Hamsuns Rike

Kjekt å vite på tur i Hamsuns Rike

Hytter

På websiden http://www.toppene.com/knuthamsuntur.htm finner du nyttige linker og informasjon som du vil ha glede av når du skal utforske naturen Hamsuns rike. Her er oversikt over utstyr som du kan leie, turforslag med kartbeskrivelse og mye annet. Turkart selges på overnattingssteder og på kommunenes servicekontor.

Det finnes mange hytter til leie gjennom de ulike jakt og fiske foreningene i Nordland. Se brosjyre for oversikt over ovennevnte.

Merkede turløyper

Fiskekort

Ta beina fatt og beveg deg ut i en fantastisk natur i våre merkede turløyper. Se brosjyre for oversikt over ovennevnte.

Salg av fiskekort til elver og ferskvann, se i brosjyren eller spør oss.

10 på Topp

Innlandsfiske

Attraktive toppturer! Her er turer i alle typer terreng, ikke bare bestigelse av høye fjell og topper. For alle turene finner du kart og beskrivelse. Turene er også merkert.

www.toppene.com www.godtur.no

Opplev spenningen mens du venter på at fisken skal bite! Vi har plukket ut våre favoritt fjellvann i vårt nærområde. Vi har delt dem inn i tre kategorier; fiskevann, fiskevann med båtutleie og fiskevann med båt- og hytteutleie. Fiske med stang og håndsnøre kan gjøres på alle kategoriene. „Skitt fiske“ Oversikt finner du i brosjyren

Turer med guide

Hav og fjordfiske

NordSalten Turlag er en avdeling av DNT, og tar deg med ut på tur. Nordland Turselskap tar deg med ”på ville veier i trygge hender”. Turkart selges på overnattingssteder og på kommunenes servicekontor.

Fiske på åpent hav er det nordlandske eventyret. Torsk, sei, kveite, laks og sjøørret. Lei en båt, fang din egen fisk og kjenn livet på kroppen. Spør oss! Vi vet hvem som har båter for utleie.

www.njff.no/nordland søk hyttekatalog

www.toppene.com www.nordlandturselskap.no

Klatrefelt Sleppen Skutvik

Hav og fjordfiske med båt og skipper

Rappellering – i luftige og naturskjønne omgivelser! Du velger mellom tre ulike rappeller. 10 meter, 16 meter og 25 meter.

Med en kjentmann ombord får du vite om de beste fiskeplassene. Salten Veteranbåtlag har to båter; Blomøy og Bolga, 907 88 134 Steigen Havfiske, M/F Engeløyværingen, 75 77 78 89 M/F Haukøyfjord, Rudolf Jakobsen, 993 71 476 M/S Sjøgutten, Knut Krogh, 478 46 897

Brosjyre finner du i resepsjon

The brochure is available at the reception desk

www.hamsuns-rike.no

Broschüren sind in der Rezeption erhältlich

Naturopplevelser  
Naturopplevelser  
Advertisement