Page 1

Muziek is de brandstof waar ik op loop! Op zaterdag 9 maart 2013 wordt de 33e Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk weer een groot loopfeest. Ruim 1000 lopers zullen over een prachtig parcours door Harderwijk lopen. Muziek geeft energie Welke groep enthousiaste muzikanten heeft voldoende energie om door te geven aan onze lopers? De spirit om vrijwillig langs het parcours hun muziek te laten horen, om er met elkaar een geweldig loopfeest van te maken? Voor hardlopers is muziek dé grote stimulans om het vol te houden en door te gaan! En hier kunnen jullie aan meewerken!

Muzikale brandstof gezocht! Op Zaterdag 9 maart 2013 klinkt het startschot voor de 33e Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk.

De muzikale knooppunten langs het parcours worden bekend gemaakt in de media (kranten, websites, Facebook en Twitter) zodat het echte publiekstrekkers worden waar de omstanders de vele hardlopers kunnen aanmoedigen en kunnen genieten aan het muzikale ‘vuurtje’! Naast de gelegenheid om lekker muziek te maken en jezelf te promoten, steun je die dag ook nog eens een erg goed doel. Van elke loper gaat er 1 euro naar Stichting Red een kind, geweldig toch? Loopt jullie muzikale motor al warm voor dit unieke evenement? Meld je aan en speel mee op 9 maart 2013! Meld je aan bij: info@halvemarathonharderwijk.nl en leg jouw plekje langs het parcours vast.

Meer info: www.halvemarathonharderwijk.nl Mail naar: info@halvemarathonharderwijk.nl

We dagen je uit om eens flink uit te pakken. Help ons als vrijwilliger en maakt er een muzikaal knalfeest van.

Zorg jij voor de broodnodige muzikale brandstof van onze lopers?

Muziekflyer2013hmh  

Muziekflyer2013hmh

Muziekflyer2013hmh  

Muziekflyer2013hmh

Advertisement