Page 1

Merkactivatie - het tot leven brengen van merken of ideeën door middel van

belevenissen, om de klant betrokken te maken en interactie te creëren.

“Tell me and I will forget, show me and I will remember, involve me and I will understand”


Activeer uw merk met Thumbs Up! Thumbs Up vertaalt de merkwaarden (de kern van het merk) naar een belevenis/evenement/ stunt/ contest/opzet social media/guerilla actie*. (*doorhalen wat niet van toepassing is) De doelgroep kan extern zijn (potentiële klanten), maar ook een interne doelgroep is goed mogelijk. Bijvoorbeeld om werknemers meer betrokken te krijgen bij het bedrijf of product. Door uw merk te activeren kunt u uw klant vertellen waar uw merk/dienst voor staat. Ze beleven het zelf. EN een goede belevenis wordt weer doorverteld. Samengevat: “we get people talking!” Naast het creëren van een fantastische merkbelevenis, vinden wij het ook enorm belangrijk om de impact te meten. Want meten is weten! Daarom bieden wij altijd nazorg aan in de vorm van een effectiviteitsmeting van de merkactivatie.


Golf- & Businessclub de Scherpenbergh Golf- & Businessclub de Scherpenbergh is door Thumbs Up begeleid met het opzetten van een Facebook pagina en de strategische invulling daarvan. De reactie van onze klant: “verbluffende kennis en eye-openers�. Bekijk hier de pagina: www.facebook.com/Scherpenbergh


Advies Golf- en Businessclub De Scherpenbergh

Resultaat


Rapport van analyse website & Google Analytics


Westra etc Voor dé kantoorinrichter Westra etc heeft Thumbs Up een analyse gemaakt van de online marketing. Beleven de klanten online ook waar Westra etc voor staat? Thumbs Up heeft advies gegeven over het doorvoeren van ‘concepts around people’ binnen de mogelijkheden op internet! www.westraetc.nl


Beleef het Requiem van M

Facebook | We


Mozart

Website


Hart voor Jeugd “Late n w e de w e r e ld e e n be e tje le u ke r m ake n ”

Hart voor Jeugd (HvJ) is een nieuw digitaal platform, dat mensen met elkaar verbindt. Op de website komen hulpverleners, docenten, jongerenwerkers en jongeren samen. Om de wereld een beetje leuker te maken! Heb je, als jongere, een vraag? Wil je, als ouder, advies? Heb je, als professional, een tip? Wij hopen je te mogen begroeten via de website!

www.hartvoorjeugd.com

Voor Jeugd Een zelfsturend medium waar jij en ik onze vragen, advies en tips kunnen plaatsen. Jongeren, ouders, professionals (hulpverleners) én mensen uit het bedrijfsleven worden uitgenodigd om iets op het forum te plaatsen. Zoek je een stageplek? Heb je een dringende vraag? Plaats deze op ons forum op www.hartvoorjeugd.com.

www.hartvoorjeugd.com contact@hartvoorjeugd.com @HartvoorJeugd www.facebook.com/HartvoorJeugd

Voor Ouders

Voor Bedrijven

HvJ is een samenwerkingsverband tussen jeugd, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Samen werken wij aan toekomstperspectief voor jeugd waar iedereen beter van wordt. Wil je, als ouder, advies? Of misschien heb je als ouder een opvoedvraag en wil je advies van anderen?

Wij streven naar verbinding tussen vraag en aanbod, jongeren en ouderen. Samen kunnen wij elkaar versterken. Wil jij meehelpen en ondersteun je onze visie? Neem contact met ons op via contact@hartvoorjeugd.com. Wij zien je reactie graag tegemoet!

gemaakt door

Goede doelen:

- Hart voor Jeurgd - Mudanthe - Don Bosco Deventer


Wilt u ook de ‘thumbs up’ voor uw merk?

www.thumbs-up.nl | hallo@thumbs-up.nl

Portfolio - Thumbs Up | Merkactivatie  

Merkactivatie - het tot leven brengen van merken of ideeën door middel van belevenissen, om de klant betrokken te maken en interactie te cre...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you