Page 1

dĂŠ vacaturekrant

nummer 1 - 2018

oplage 148.000 ex. pagina 6 Regionale ontwikkelingen

Jouw toekomstige werkgever in beeld

D im res pr s t es o s!

Volop vacatures!


WE HAVE THE DESIRE TO CREATE AND THE TALENT TO CREATE DESIRE! ifthen.nl VACATURE | Copywriter/tekstschrijver De copywriter zet de ideeĂŤn vanuit de studio en opdrachtgever om in copy. Je werkt in teamverband omdat beeld en tekst elkaar nu eenmaal versterken. Creativiteit en gevoel voor taal zijn onmisbare eigenschappen voor de copywriter, maar creativiteit mag niet ten koste gaan van de effectiviteit. Want je weet immers als geen ander dat schrijven voor papier een andere aanpak vergt dan wanneer de teksten gebruikt worden voor social mediakanalen. Omdat je ook vaak een op een met onze opdrachtgevers aan tafel zult zitten, ben je representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je brengt een positieve flow mee naar je werk en bent van nature een sociaal mens.

VACATURE | Traffic manager Word je vaak niet goed van jezelf omdat je alles onthoudt, je omgeving altijd keurig op orde moet zijn? Dat je zelfs organiseert wat je moet gaan organiseren? En dat regelen een aangeboren eigenschap van je is? Overtuig ons dan dat we niet zonder je kunnen en dat je al langere tijd je zinnen hebt gezet om te willen werken in een creatieve en dynamische omgeving. Wat verwachten wij van onze traffic manager? Je bent een duizendpoot met een representatief voorkomen. Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden. Je schrijft offertes uit en houdt de planning en voortgang van producties in de gaten, zorgt ervoor dat de interne organisatie voldoende is uitgerust om de opdrachten en campagnes op tijd te kunnen uitvoeren, bewaakt processen, bereidt alvast de productie van het benodigde materiaal zoals drukwerk, social media campagnes en websites voor, en houdt de kosten nauwlettend in de gaten. De traffic manager (in overleg met de art- en concept directors) is bovendien de laatste die het materiaal bekijkt voordat het naar buiten wordt gebracht. Was je op zoek naar een deeltijdfunctie? Dat is jammer, wij zoeken iemand die dag en nacht met de zaak bezig is. Dus ongeveer vanaf 40 uur per week.

VACATURE | Art director De art director, ofwel visueel ontwerper, vertaalt de strategie en doelstellingen van de klant naar creatieve concepten in beeld. Het is dus de art director die samen met de concept director de uiteindelijke campagne of brochure vormgeeft. Je bent verantwoordelijk voor de visualisatie en houdt je bezig met zowel het ontwerp van een visualisering tot en met de uiteindelijke uitvoering ervan. Je bent in staat om visueel te denken en beschikt over een groot voorstellings- en inlevingsvermogen en staat bol van de ideeĂŤn. Kun je ook nog animeren? Kom dan snel in beweging en laat het ons weten!

Heb je interesse? Neem contact met ons op via hello@ifthen.nl vacture.indd 1

29-03-18 15:26


Voorwoord COLOFON | Nummer 1 - 2018 Uitgever

RAN Media | Ber Pas

Uitgever van o.a. Hallo! Nijmegen en de zakenmagazines Arnhem Business en Nijmegen Business

Hogelandseweg 88

6545 AB Nijmegen 024 - 360 92 88 www.ranmedia.nl

Redactie

Heleen Kommers, Anne de Haan

Fotografie

Broer van den Boom, Paul Grefkens

Salesmanager Bas Giling

Vormgeving/Opmaak

Jessica Weeren, Sjoerd van Dijk - 3AMI | www.3ami.nl

Drukker

Janssen/Pers Rotatiedruk

Verspreiding

Hallo! Collega wordt verspreid bij 148.000 huishoudens in de regio Velp, Arnhem, Huissen, Elst, Angeren, Haalderen, Lent, Beuningen, Nijmegen, Wijchen en Berg & Dal.

Oplage

148.000 exemplaren

Media-advies

Voor meer informatie over reportage- en advertentietarieven kun je contact opnemen met onze redactie: 024 - 360 92 88 of per e-mail info@ranmedia.nl.

Copyright

Het auteursrecht op de in dit magazine verschenen artikelen wordt door de uitgever voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen, vermenigvuldigd of gekopieerd zonder toestemming van de uitgever.

Meer infomatie

Hallo! Collega niet of te laat ontvangen? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@ranmedia.nl.

Welkom bij het gloednieuwe Hallo! Collega Iedere werkgever is op zoek naar de juiste werknemers en iedere werkzoekende naar de ideale werkgever. Internet wordt bij die zoektocht vaak gezien als dé oplossing. Toch is daar een kanttekening bij te plaatsen. Werkgevers vinden op het wereldwijde web misschien wél diegenen die heel actief op zoek zijn naar een andere werkomgeving, maar niet díe vakmensen of zij-instromers die twijfelen en dus vooral geattendeerd moeten worden op vacatures. Voor de werkzoekenden zelf is het doorbladeren van een blad dat op de eigen deurmat valt bovendien laagdrempeliger dan de computer opstarten en een reeks aan sites bezoeken. Daarom komt RAN Media, uitgever van Arnhem Business, Nijmegen Business en Hallo! Nijmegen, nu ook met Hallo! Collega. Deze vacaturekrant verbindt werkzoekenden en werkgevers in de regio’s Arnhem en Nijmegen met elkaar. Op een doelgerichte en heel toegankelijke manier. Maar Hallo! Collega is méér dan een vacaturekrant alleen. Er is ook volop ruimte voor redactionele uitingen om bedrijven in de spotlights te zetten. Zo kan een diepte-interview een bedrijf of werkgever als persoon profileren, wat een meerwaarde heeft voor zowel de werkgever als de potentiële werknemer. Kortom: Hallo! Collega zorgt ervoor dat werkgevers volop onder de aandacht kunnen komen en dat werkzoekenden op een eenvoudige manier toegang hebben tot actuele vacatures in hun regio en verdiepingsverhalen kunnen lezen. Mogen wij jullie met elkaar verbinden?

Namens het team van Hallo! Collega, Ber Pas B E R PA S U I TG E V E R

NUMMER 1 | 2018

3


Klaar voor een nieuwe uitdaging? Installeer jezelf bij ons!

Wij zoeken collega’s in de functies BUITENMONTEUR ZONWERING

Gezocht • Werkvoorbereider • Zelfstandig Elektromonteur • Junior Calculator • Leidinggevend Elektromonteur • Junior Werkvoorbereider Gevraagde vaardigheden: MBO Elektrotechniek niveau 4, Rijbewijs B, Ccommunicatief sterk, Open voor ontwikkeling

Kijk voor alle vacatures op modderkolk.nl of bel 024 - 64 86 431 ‘Like’ ons ook op Facebook en volg ons op Linkedin: @modderkolk Totaalpartner voor industriële elektrotechniek, watermanagement en de zorg.

en TECHNISCH WERKVOORBEREIDER

Iets voor jou? Kijk voor meer informatie op www.schellekens.com. Solliciteren kan door je CV te sturen naar hrm@schelleken3s.com. Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet. Platinawerf 10 6641 TL Beuningen

024 - 677 80 00 info@schellekens.com


RUBRIEK

COVERSTORY

‘Kans op werk verschilt van beroep tot beroep’

Regionale

ontwikkelingen

op de arbeidsmarkt Open je de homepage van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), dan zie je direct een aantal opvallende nieuwskoppen: 'Meer mensen wisselen van beroep', 'Aantal werkenden stijgt opnieuw', 'Vooral vrouwen zijn meer gaan thuiswerken' en 'Startende zzp’er is steeds jonger'. Prachtig nieuws, maar er is ook een kop die de jubelstemming wat tempert: 'Economisch beeld fractie beter'.

6

NUMMER 1 | 2018


O

ndanks dat de economische groei dus niet heel groot is, is de arbeidsmarkt blijkbaar toch volop in beweging. Tijd om hier in te duiken voor Hallo! Collega: hoe is het met de arbeidsmarkt gesteld in de regio’s Arnhem en Nijmegen? VACATURES IN DE REGIO Er worden ondanks groei en economisch herstel ook nog steeds mensen werkloos. Sharon van Leest, trainster bij de pilot FNV Werken aan Werk: “Het feit dat de arbeidsmarkt weer aantrekt, wil niet zeggen dat het aantal ontslagen en de hulp die mensen nodig hebben bij het vinden van nieuw werk ook meteen minder wordt.” In het aprilnummer van het huis-aan-huismagazine Hallo! Nijmegen wordt uitgebreid aandacht besteed aan FNV Werken aan Werk. In de vijf Nederlandse regio’s, waar Nijmegen-Rivierenland er één van is, hebben zich inmiddels bijna 800 deelnemers bij de pilot ingeschreven, waarvan 111 in Nijmegen. Maar dat zegt op zichzelf niet alles over het aantal vacatures in deze regio’s. AANTAL WW-UITKERINGEN IN ALLE SECTOREN GEDAALD Het UWV ziet de ontwikkelingen in WW-uitkeringen als een belangrij-

ke factor om inzicht te krijgen in de dynamiek op de arbeidsmarkt. In bijna alle sectoren is een daling te zien in WW-uitkeringen ten opzichte van 2017. Zij doet hiervan verslag in de Nieuwsflits arbeidsmarkt, een maandelijkse uitgave met arbeidsmarktfeiten over de voorafgaande periode. De cijfers die UWV aanreikt, mogen niet worden verward met de officiële werkloosheidscijfers van het CBS. De WW-cijfers in Nieuwsflits hebben betrekking op het aantal uitgekeerde WW-uitkeringen, niet op het aantal personen met een WW-uitkering. Iemand kan namelijk tegelijkertijd meerdere WW-uitkeringen ontvangen. Omdat uitkeringen pas formeel worden beëindigd als vaststaat dat er twee maanden lang sprake is geweest van voldoende inkomsten, moeten WW’ers nog twee maanden na werkhervatting een inkomstenopgave indienen en ontvangen zij bij onvoldoende inkomsten een aanvullende WW-uitkering. Hiermee moet ook rekening gehouden worden bij het interpreteren van de cijfers.

het aantal WW-uitkeringen in februari 2018 met 1,6% gedaald ten opzichte van januari dit jaar en zelfs met 20,7% sinds februari 2017. OPVALLENDE ONTWIKKELING Ook de FNV is positief: mensen vinden sneller werk, ook zij die vallen binnen de groep van 50+. Een opvallende ontwikkeling is dat ontslag en aannames tegelijkertijd te zien zijn binnen één en hetzelfde bedrijf. Dit is het gevolg van verschuiving van werk door bijvoorbeeld robotisering en digitalisering. Deze ontwikkeling is natuurlijk sectorafhankelijk. De kans op werk verschilt van beroep tot beroep. Dat heeft niet alleen te maken met het aantal beschikbare vacatures, maar ook met het aantal mensen dat op zoek is naar eenzelfde soort baan. HALLO! COLLEGA Hier ligt een mooie taak voor het gloednieuwe Hallo! Collega. Blijf op de hoogte van de regionale actualiteiten op het gebied van arbeidsmarktontwikkelingen, vacatures en nieuwe bedrijven.

Het UWV presenteert iedere maand de laatste landelijke én regionale arbeidsmarktgegevens. Volgens het UWV is

OPENSTAANDE VACATURES REGIO ARNHEM-NIJMEGEN

2017 2017 2017 2017 E E E 1 KWARTAAL 2 KWARTAAL 3 KWARTAAL 4 E KWARTAAL

Industrie

700

1.000

900

800

Bouwnijverheid

600

700

700

900

Groot- en detailhandel; reparatie van auto's

1.300

1.500

1.500

1.500

Vervoer en opslag

300

300

400

500

Logies-, maaltijd- en drankverstrekking

500

400

500

400

Informatie en communicatie

500

500

500

600

Financiële instellingen

200

300

300

300

Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening

600

800

600

700

Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening

600

400

500

400

Openbaar bestuur, overheidsdiensten en verplichte sociale verzekeringen

300

500

300

300

Onderwijs

200

200

100

200

Gezondheids- en welzijnszorg

1.000

900

900

1.000

Cultuur, sport en recreatie

100

100

100

100

Overige dienstverlening

100

100

100

100

EINDTOTAAL

7.000

7.700

7.400

7.800

Bron UWV, Jörgen Zegel, Arbeidsmarktadviseur NUMMER 1 | 2018

7


Psychiatrisch Begeleider Word jij onze nieuwe collega? vacature RIBW-NR

Wij zij op zoek naar enthousiaste begeleiders. Hou je van afwisseling en zie je het als een uitdaging om mensen met een psychiatrische aandoening te begeleiden bij hun herstel, dan ben jij degene die we zoeken! We nodigen je uit om te solliciteren. Bekijk onze vacatures via www.ribw-nr.nl. RIBW biedt beschermd wonen, ambulante dienstverlening en ondersteuning bij ontwikkelingsgerichte en arbeidsmatige dagbesteding.

www.ribw-nr.nl

Top kwaliteit aan huis geleverd!

Personeel? Works biedt prikkelende oplossingen! Works is zoveel meer dan alleen een uitzendbureau. Works zoekt, verzorgt, neemt werk uit handen, lost op, begeleidt, adviseert, biedt een payrolling service en is een vraagbaak over uiteenlopende HR-vraagstukken. Kortom, Works biedt een totaalplaatje!

bofrost* is sinds 1990 actief op de Nederlandse markt. We verkopen aan onze 40.000 particuliere klanten heerlijke vriesverse producten en leveren ze met een glimlach aan huis. Door onze sterke groei zijn we voor de vestiging bofrost* WOUDENBERG op zoek naar een (m/v)

Routeverkoper bestelwagen - rijbewijs B

Als routeverkoper bezoek je elke drie weken je klanten met de bofrost* bestelwagen zodat je direct alles netjes kan leveren. We hechten er veel belang aan dat je een fijne relatie met de klanten kan uitbouwen door je enthousiasme en je eigen inzet. Woon je wat verder weg van het filiaal Woudenberg, dan is dat geen probleem. Je hebt de mogelijkheid vanuit je eigen omgeving te werken en komt dan enkele dagen per week tot in Woudenberg. We bieden allerlei flexibele oplossingen zodat je filevrij aan je werkdag kan beginnen!

smart staffing solutions

www.works.jobs | 024 - 44 00 300

Interesse? Mail dan je cv en motivatie naar woudenberg@bofrost.nl Indien je nog vragen hebt, kan je bellen met de verkoopleider ter plaatse: Jan Abbring, 06 241 910 37. bofrost* • De Nort 9 • 3931 NE Woudenberg


BOVEMIJ: ORGANISATIE IN BEWEGING

COVERSTORY

‘Iedere dag met

plezier naar je werk gaan: dat gunnen wij iedereen’

Aan één van de bekendste verkeerspleinen van Nijmegen ligt een goed verstopt geheim. Een organisatie die zo bruisend en in ontwikkeling is, dat er jaarlijks tientallen nieuwe mensen worden aangenomen. Waar achter de gevel veel meer schuilgaat dan je op het eerste oog zou denken. En waar je als werknemer echt de ruimte krijgt om mee te bouwen aan de organisatie. Bovemij is de naam en ‘Samen vooruit’ is de missie. STERKE GROEI Bovemij is de financieel dienstverlener van de mobiliteitsbranche, opgericht door de BOVAG. Communicatie-adviseur Joris van Meel: “We helpen bedrijven in deze branche succesvol te ondernemen met onze verzekeringen, financieringen en data. De afgelopen tien jaar zijn we gigantisch gegroeid doordat we onze dienstverlening hebben verbreed.” Corporate recruiter Annelieke de Vries:

“Dat zorgt voor vacatures. We groeien sterk en zijn daarom altijd op zoek naar goede, gemotiveerde mensen.” EIGEN INITIATIEF Het helpt natuurlijk mee als je een passie voor mobiliteit hebt, maar dat is niet noodzakelijk voor werknemers van Bovemij. “Als persoon moet je vooral passen bij een organisatie die in ontwikkeling is”, zegt Annelieke.

“Dat houdt in dat je proactief, initiatiefrijk en enthousiast bent.” Joris: “Je moet bereid zijn om verder te kijken dan je eigen werk.” WAARDE TOEVOEGEN Annelieke en Joris benadrukken het plezier waarmee ze zelf bij Bovemij werken. “Ik heb hier mijn eigen functie kunnen creëren”, vertelt Joris. “Ik voeg waarde toe en doe ertoe. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en dat gun ik iedereen.” Annelieke besluit: “Bovemij kijkt naar wie je bent en geeft je de ruimte om te groeien.” MEER WETEN? Kijk op www.werkenbijbovemij.nl voor meer informatie én de huidige vacatures. NUMMER 1 | 2018

9


E M S uitzendgroep Wij zijn een gevestigde uitzendorganisatie voor de Nederlandse en Belgische uitzendmarkt. Door onze flexibiliteit hebben wij in korte tijd een vaste plek verworven in het bedrijfsleven door heel Nederland. Uiteraard zijn wij ook in het bezit van alle certificeringen en keurmerken.

Commercieel medewerker binnendienst Werkzaamheden Het commercieel ondersteunen van de afdeling verkoop in alle facetten en het begeleiden van bestaande klanten. Je bent aanspreekpunt tussen onze vertegenwoordiger en zijn medewerkers. Het ondersteunen van accommodatie en wagenpark beheer. Je verzorgt de binnenkomende aanvragen en de bijbehorende documentatie.

U bent

U beschikt over Een MBO/HBO werk en denk niveau Ervaring bij een uitzend organisatie in een soortgelijke functie is een prè maar geen must U beschikt over goede contactuele, communicatieve en probleem oplossende vaardigheden U hebt affiniteit met techniek (bouw en metaal industrie) Overtuigende kracht en ambitie om met ons bedrijf mee te groeien. Naast de Nederlandse geen moeite met de Engelse en Duitse taal U komt te werken in een klein team waar samenwerking een vanzelfsprekendheid is U beheerst Word en Excel

Initiatiefrijk Ondernemend Commercieel Resultaatgericht en een team-player Stressbestendig

Wij bieden Een dynamische functie in een nog dynamischer werkomgeving met een representatief salaris conform NBBU cao. Vast personeel met aan de functie gerelateerde secundaire arbeidsvoorwaarden.

Smart decisions. Lasting value.

Medewerk(st)er Loonadministratie 28 tot 36 uur per week Werkzaamheden Het verwerken en verzamelen van urenstaten in ons NOCORE loonpakket, waarbij de juiste inleners (cao) beloning toegepast moet worden. Beantwoorden van administratieve vragen van uitzendkrachten en intercedenten. U maakt proforma berekeningen en berekent waar van toepassing de cafetariaregeling.

U beschikt over Een MBO/HBO werk en denk niveau Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie, ODL is een pré Ervaring in de uitzendbranche is een pré Overtuigende kracht en ambitie om met ons bedrijf mee te groeien Naast de Nederlandse geen moeite met de Engelse en Duitse taal U beheerst het office pakket a Ervaring in de functie

U bent Initiatiefrijk Probleemoplossend Communicatief en collegiaal Een stress bestendige doorzetter met een no-nonsense attitude

Wij bieden Een dynamische functie en werkomgeving met een representatief salaris conform de NBBU cao. Vast personeel met de aan de functie gerelateerde secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken: • • • •

Assistent accountant Senior assistent accountant Junior manager fiscale adviespraktijk (junior) Manager audit & assurance

Werken bij Crowe Horwath Peak:

• Kantoor Nijmegen in gebouw 52 Degrees • (inter)nationale klanten (wij zijn lid van Crowe Horwath International)

• Informele sfeer • Bepaal je eigen carrière

+31 (0)88 2055 000 www.werkenbijpeak.nl laura.helvensteijn@crowehorwath.nl

Interesse in deze boeiende en veelzijdige functies?

Stuur dan een motivatiebrief met CV naar EMS uitzendgroep bv afdeling personeelszaken industriepark 25, 6603 BE Wijchen. Of mail naar: m.murdoch@ems-uitzendgroep.nl Tel: 024 64 531 38

Audit / Tax / Advisory / Legal / Payroll


ZINVOLLE DAGBESTEDING VOOR IEDEREEN

‘WerkTeDoen zoekt

gemotiveerde jongeren

met een afstand tot de arbeidsmarkt’

WWW.WERKTEDOEN.NL WWW.ZETMAARTEKOOP.NL WWW.WERKWENT.NL

Een zinvolle dagbesteding is belangrijk voor je eigenwaarde en levenslust. Stichting WerkTeDoen zet zich daarom vol passie in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Momenteel zoekt deze stichting gemotiveerde jongeren voor ZetMaarTeKoop en WerkWent. POSITIEVE WERKERVARINGEN WerkTeDoen is in 2014 opgericht door een vijftal organisaties. De stichting wil mensen laten groeien naar (beter) passend werk door positieve werkervaringkansen te creëren. Kandidaten doen werkervaring op en worden, waar nodig, getraind en gecoacht. Hierdoor is

er een goede kans om uiteindelijk door te groeien naar betaald werk. ZETMAARTEKOOP ZetMaarTeKoop en WerkWent zijn sociale dienstverleners. De bedrijven geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te re-integre-

Het loopbaancentrum voor 50-plussers

loopbaanadvies outplacement vacatures bemiddeling

IJsselburcht 3 6825 BS Arnhem 026 - 365 34 90 info@50company.nl www.50company.nl

ren, vanuit de vestiging aan de Hogelandseweg 76. WerkTeDoen is voor deze bedrijven op zoek naar jongeren die (nog) geen regulier werk kunnen doen maar wel graag nuttig bezig willen zijn. Ken jij zo iemand? Neem dan contact op via 024 - 820 03 99 of info@werktedoen.nl.


werken bij Wensink solliciteer direct werkenbijwensink.nl

Wil jij – net als ik, jouw talent ontwikkelen? Wensink werkt! Verschillende vacatures voor technisch, commercieel en ondersteunend personeel geven je de ruimte voor jouw ambitie, eigenaarschap, innovatie en betrokkenheid binnen een bedrijf met familiegevoel en duurzaam en ondernemende omgeving.

Harry Roelofs

‘Goede schilders zijn altijd welkom!’ Ahoud Schilders | Edisonweg 11 | Elst | 0481 - 37 71 76 | www.ahoud.nl


Personeel? Works biedt prikkelende oplossingen! Works is zoveel meer dan alleen een uitzendbureau. Works zoekt, verzorgt, neemt werk uit handen, lost op, begeleidt, adviseert, biedt een payrolling service en is een vraagbaak over uiteenlopende HR-vraagstukken. Kortom, Works biedt een totaalplaatje!

smart staffing solutions

www.works.jobs | 024 - 44 00 300

ROVINIJ: DÉ ZAAK VAN MENS EN WERK

betrokken

‘We zijn erg bij onze uitzendkrachten’ Als goede vakman (schilder, bouwvakker of technicus) kun je tegenwoordig overal aan de slag. Waarom dan kiezen voor ROVINIJ? Omdat je hier voor een langere termijn aan het werk kunt, tegen de juiste voorwaarden en belangrijker: vanwege de altijd oprechte aandacht en betrokkenheid. LANGDURIGE RELATIE ROVINIJ zoekt altijd goede mensen: van allround schilders en timmerlieden tot dakdekkers en technische mensen. Het team van ROVINIJ maakt al ruim 27 jaar de match tussen uitzendkrachten en opdrachtgevers in onder andere de bouw, afbouw en techniek. Manager

Operationele Zaken Lotte Smeets: “Veel opdrachtgevers zijn al sinds dag één aan ons verbonden. We gaan graag voor de lange termijn een relatie aan.” BETROKKEN Persoonlijke aandacht is gegarandeerd. Consulent Monique Melssen: “Dat begint

al bij het inschrijven. De eerste indruk vinden we belangrijk, we kijken graag iemand in de ogen. Ook als de uitzendkracht aan het werk is, blijven we erg betrokken.” MEER WETEN? Kijk op www.rovinij.nl NUMMER 1 | 2018

13


Weerbroek 18 6666 MN Heteren daniel@kunst-heteren.nl 026 - 47 22 049

Zoekt per direct versterking ALL-ROUND MONTEUR Kennisgebied Diamantboringen Airconditioning Gasapparaten

Water Gas Zonne-energie Utiliteitsbouw

Centrale verwarming Onderhoud Sanitair Badkamers Wij zoeken iemand met

De benodigde vakdiploma’s Oog voor kwaliteit, service, en de wensen van onze klanten Goede contactuele eigenschappen Ervaring met installatie-, cv-werk, sanitair & amp; storingswerk

Bereidheid tot het draaien van storingsdienst Verantwoordelijkheidsgevoel Goede teamgeest Rijbewijs B

CALCULATOR-WERKVOORBEREIDER W INSTALLATIETECHNIEK Kennisgebied Gas

Riool

Sanitair

Water

Verwarming

Ventilatie

Wij zoeken iemand met

Minimaal MBO werk- en denkniveau Aangevuld met relevante opleiding binnen het vakgebied werktuigbouwkunde en installatie techniek, eventueel aangevuld met vervolgopleidingen op het betreffende werkterrein Ervaring CAD programma Ervaring in de functie

Ervaring met Calculatiewerk Zelfstandig Nette en ordelijke werkwijze Geen 8 tot 5 mentaliteit Interesse in duurzame energie en technische innovaties

Verantwoording voor de volgende taken: Voorbereiden en opstellen van de offertes en calculaties op basis van bestekken of offerte-aanvragen Werktuigkundige installaties doorrekenen en optimaliseren met behulp van Admicom Vakeware Pakket Overleggen en bewaken van de gemaakte afspraken met leveranciers, onderaannemers, particulieren en collega’s Komen tot realistische kostprijscalculaties en offertes Beoordelen en afwegen van risico’s en kansen in projecten Beheren van en tijdig opvolgen van uitgebrachte offertes Verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en overdracht Het zelfstandig uitwerken van het ontwerp, de werktekeningen, de principeschema’s, de maatvoering, de doorsneden en de detailtekeningen Het coordineren van de materialenvoorziening Het maken van werkinstructies en het ondersteunen van de montageploeg door het geven van technische instructies en aanwijzingen Uitwerken van termijnstaten, meer- en minderwerk Verzorgen van projectadministratie en opstellen van nacalculaties Ondersteuning van dames van administratie waar nodig bij drukte of inval vrije dagen.

SPEEL JIJ OOK EREDIVISIE? Dan maak je nu de transfer naar een geweldig merk bij een geweldig dealerbedrijf! Arnhem: Verkoper Autotechnicus Nijmegen: Autotechnicus Schadeherstel Arnhem: Allroundschadehersteller

Interesse in deze boeiende en veelzijdige functies? Stuur dan je sollicitatie naar: daniel@kunst-heteren.nl 026 - 47 22 049

Kijk op henkscholten.nl/vacatures


COLLEGA’S GEZOCHT! Loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier: dat zijn de kernwaarden van De Variabele. Met deze kernwaarden bieden we kwaliteit en zekerheid voor onze klant en onze medewerkers. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een organisatie met ruim 150 vaste medewerkers, verdeeld over locaties in Nijmegen, Elst, Doetinchem, Duiven en Veenendaal. Voor de regio Nijmegen, zijnde de locaties Nijmegen en Elst, zijn we op zoek naar projectondersteuners (calculators en werkvoorbereiders), allround vaklieden en een coördinator team Klantenservice- en Reparatieverzoeken Is je interesse in één van deze functies gewekt? Neem dan contact op met Cindy Scholten: cscholten@devariabele.nl, of via 0800-7107.

18064

INSTALLEER JOUW

CARRIÈRE

Installatiemonteur Elektromonteur Megens Installaties in Druten ontwerpt, installeert en beheert installaties op het gebied van klimaatbeheersing, centrale verwarming, airconditioning, meet- en regeltechniek, loodgieterswerk, elektrotechniek en beveiliging. Dit doen we met name in de sectoren utiliteit, retail en de (vrije sector) woningbouw.

Servicemonteur

m/v

m/v m/v

Assistent monteurs

m/v

Kijk voor meer informatie op: www.megens-installaties.nl/vacatures

Nijverheidsweg 5 Druten

0487 58 15 10

www.wijmakenhetgoed.nl


Collega’s gezocht I.v.m. de groei van onze activiteiten zijn wij, voor onze vestiging in Arnhem, op zoek naar nieuwe collega’s die voor een aantal dagen per week een bijdrage willen leveren aan ons succesvolle concept. Wij zoeken: • Administratief medewerk(st)er, met enige boekhoudkennis en ervaring. • Medewerk(st)er debiteurenbeheer, met kennis van de Franse taal voor belverkeer. Je reactie ontvangen we graag via info@crdt.eu. Voor meer informatie kun je bellen met Frans van der Hoorn, +31 6 22424376.

CRDT is een EU-onderneming op het gebied van creditmanagement. Wij bieden Credit & Finance diensten aan meer dan 500 ondernemingen in voornamelijk de Benelux en Duitstalige landen. Vanuit onze kantoren in Arnhem en Duitsland, richten we ons 24/7 op service en performance met een breed internationaal netwerk. Onder het label MODINT Credit & Finance zijn wij marktleider in de mode- en textielsector binnen de EU.

‘Alle ruimte van de zaak’ Vacatures:

Servicemonteur m/v • Technisch Service Manager Reiniging & Inspectie m/v Nijmegen •

Reacties bij voorkeur via: www.daspaswerk.nl

www.daspaswerk.nl


BER PAS VAN RAN MEDIA:

‘Wij zijn op zoek naar telesales medewerkers voor onze magazines’

RAN Media heeft de afgelopen jaren een metamorfose doorgemaakt. Deze businessbladen kregen niet alleen een ander uiterlijk, maar ook meer mogelijkheden online. Naast de businessbladen zijn we gestart met het succesvolle huis-aan-huismagazine Hallo! Nijmegen en nu Hallo! Collega. Achter de schermen werkt het team van RAN Media voortdurend aan verbetering van het (zakelijke) platform en verbreding van een sterk en divers netwerk. RAN Media zit niet stil en onderzoekt de mogelijkheden om het bereik te vergroten. Ber Pas: “Wij blijven streven naar een goed gevuld blad, met diverse ondernemers uit verschillende branches en diverse leeftijdscategorieën. Daarbij betrekken wij steeds meer bedrijven in ARNHEM

REGIONAAL ZAKENMAGAZINE | JAARGANG 31 | NUMMER 2 | MAART 2018

de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Uiteindelijk hebben wij als doel met Arnhem en Nijmegen Business het grootste businessblad én het grootste netwerk van Gelderland te bieden, die elke ondernemer aan weet te spreken.” Met onze huis-aan-huismagazines NIJMEGEN

kunnen ondernemers juist de consument bereiken. De kruisbestuiving met Arnhem en Nijmegen Business en het online platform bieden nog meer mogelijkheden om ondernemers op de voorgrond te brengen en zichtbaar voor hun markt en doelgroep.

REGIONAAL ZAKENMAGAZINE | JAARGANG 34 | NUMMER 2 | FEBRUARI 2018

huis-aan-huismagazine

nummer 3 - 2018

dé vacaturekrant

oplage 75.000 ex.

nummer 1 - 2018

oplage 148.000 ex. pagina 12

Opleidingen

pagina 37

Vervoer

k lij

ke

Za .n l

r&

Jouw toekomstige werkgever in beeld

ie

el

ul

(0

'Woonbeurs Nijmegen'

m

rtic

pagina 8 'Trouwseizoen weer bijna geopend!'

pagina 18

st

Pa

FNV Werken aan Werk: Succesvolle pilot, ook gratis voor niet-leden

ak

24

)3

65

10

10

TRY & GO OP GOLFBAAN LANDGOED BLEIJENBEEK rs

MET STENEN, AAN DE KLANTRELATIE EN AAN HET BEDRIJF DOOR DE OVERNAME VAN ALBERT VREE & CO

aa

POLINDER BOUWT OP ALLE FRONTEN:

VACATURE: TELEFONISCHE VERKOOP Voor het huis-aan-huismagazine Hallo! Nijmegen / Hallo! Arnhem zijn wij per direct op zoek naar een telesales medewerker die voor ons leuke blad aan de slag gaat met het verkopen van advertenties en advertorials in de regio. Daarnaast zal je naast de huis-aan-huismagazines ook ingezet worden voor onze B2B magazines Arnhem én Nijmegen Business en diverse specials. Wie zoeken wij »» Ervaring met telefonische acquisitie is een must, verkoop van advertenties is een pré; »» Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; »» Communicatief vaardig en een prettige telefoonstem; »» Pro-actieve werkhouding en target gericht; »» Flexibel inzetbaar voor 16 - 36 uur per week; »» Welke diploma's je hebt of wat je kennisniveau is, vinden we niet zo relevant. Belangrijker is je salesdrive, lerend vermogen en persoonlijkheid.

Wat bieden wij »» Een marktconforme beloning met provisieregeling; »» Een dynamische en actieve organisatie; »» Zeer leuke en hardwerkende collega’s; »» Goede begeleiding. Nieuwsgierig naar onze magazines? Kijk op www.ranmedia.nl. Spreekt deze functie jou aan en wil je ons team versterken? Stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar: ber@ranmedia.nl. Vragen? Bel 024 - 360 92 88 en vraag naar Ber Pas. NUMMER 1 | 2018

17


Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar:

Werkvoorbereider/tekenaar m/v Wij bieden een uitdagende, zelfstandige fulltime functie in een jong, gemotiveerd en enthousiast team. Functieomschrijving: • Het voorbereiden van projecten; • Het aanvragen van offertes van leveranciers en onderaannemers; • Maken van werktekeningen van voorkomende werktuigbouwkundige installaties; Materialen bestellen; • Transmissieberekeningen en leidingberekeningen maken;

Gas, water, sanitair en c.v. Dakbedekkingen, koper- en zinkwerk

Functie-eisen: • Een afgeronde MBO of HBO werktuigbouwkundige opleiding (of mogelijkheden tot opleiding); Technisch inzicht en analytisch vermogen; • Pro-actief; • Goede sociaal-communicatieve en commerciële vaardigheden; • Goed kunnen functioneren in een dynamische en hectische omgeving; • Ervaring met Autocad/Stabicad is een pré; Arbeidsvoorwaarden: • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO klein metaal; Installatietechniek Hartog b.v. is al bijna 70 jaar gevestigd in Nijmegen en gespecialiseerd in: • Installatietechniek Loodgieterswerkzaamheden Dakbedekking • Zink-/koperwerkzaamheden

Schriftelijke sollicitatie met CV graag richten aan: Installatietechniek Hartog b.v. t.a.v. afdeling P&O, Wolfskuilseweg 267 6542 AA Nijmegen of mail naar info@hartogbv.nl

Bij GetCertified Opleidingen haal je internationaal erkende diploma’s (certificeringen) snel en zeker door middel van onze unieke online trajecten met 24/7 live hulp en live labs!

Grote tekorten aan gecertificeerd ICT personeel: »»ICT/Cyber Security »»Programming »»Software Development

GetCertified Opleidingen heeft het grootste aanbod van online ICT opleidingen van Nederland, meer dan 600 cursussen inclusief extra’s als: live labs, onze unieke 24/7 live, gecertificeerde trainer aan de lijn of onze chat als je vast zit. Meer weten? Kijk op ww.ict-banen.com of bel 026 - 355 48 28


Groei jij met ons mee? Op een leuke werkplek met enthousiaste collega’s en veel mooie uitdagingen geven we jou de kans mee te werken aan de toekomst van Vredo. In ons informele nononsens team zoeken we aanpakkers met technisch inzicht, die het mooi vinden om te werken aan onze innovatieve machines. Vredo Dodewaard B.V. is een gezond zelfstandig familiebedrijf dat zich toegespitst heeft op de ontwikkeling, productie & verkoop van machines tbv de agrarische en groene sectoren. Ben jij op zoek naar een leuke baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, reageer dan snel!

VACATURES Werkvoorbereider Werkvoorbereider

Laseroperator

DAARNAAST ZOEKEN WIJ OOK: Meewerkend voorman Service

ASSEMBLAGEMEDEWERKERS CONSTRUCTIEMEDEWERKERS SPUITERIJMEDEWERKERS ENGINEERS STAGIAIRES

Service monteur

Kijk voor meer informatie op onze website:

www.vredo.com

Vredo Dodewaard B.V. Tel: 0488-411254 E: info@vredo.nl W: www.vredo.com

Vredo ontwikkelt, produceert en verkoopt:

De beste in het veld MestTracs

Zodenbemesters

Doorzaaimachines

Snijfilters


KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

WIJ ZIJN ONDER ANDEREN OP ZOEK NAAR LASSERS - SPUITERS - MONTEURS - ENGINEERS

WWW.NOOTEBOOM.COM

Hallo! Collega 01 2018  

Hallo! Collega, de vacaturekrant die werkzoekenden en werkgevers verbindt. In een oplage van maar liefst 148.000 exemplaren, met een lezersb...

Hallo! Collega 01 2018  

Hallo! Collega, de vacaturekrant die werkzoekenden en werkgevers verbindt. In een oplage van maar liefst 148.000 exemplaren, met een lezersb...

Advertisement