Half Mag Issue 07

Page 1

HALF MAGAZINE | 2021 | Vol. 1 Issue 07|

HA HA

LF LF M MA AG GA AZ Z II N NE E

LIMITED EDITION

OO NN EE NN II GG HH TT OO NN LL YY


ALEKSANDER

MINOV

07


HA

ISSUE 07

LF M A G A Z I N E

GEORGI GEORGIEV EVGENI KIRILOV TODOR SIVOV ALEKSANDER MINOV GEORGI ZGUROV

SPECIAL THANKS TO KOSTADIN KRUSTEV - KOKO DSQUARED2 SOFIA THE EMBASSY SUITES

ADDRESSES

HALFMAGAZINE.COM (HALF MAGAZINE PUBLISHING OFFICE CAN BE FOUND AT: 6 DR. GEORGI VULKOVICH STR. SOFIA, BULGARIA CONTACT@HALFMAGAZINE.COM

FOR EXCLUSIVE ONLINE CONTENT VISIT HALFMAGAZINE.COM / @H.A.L.F.MAG ON IGПървото нещо, което правиш сутрин? А: Целувам любимата за Добро утро и ако имаме време... не минавам само с една целувака! Предпочитам страстното събуждане! В колко часа започва твоя ден? А: В делничните дни, моя ден започва в 8:00 часа, а през уикендите си почивам повече и деня започва около 13:00ч. Какви са целите ти? А: Трудно осъществими, но не и невъзможни! Всичко зависи от това, колко сърце влагаш! Какви са мечтите ти? А: Силни, изпълнени с много вяра и надежда за добро бъдеще! Кой е най-големият ти грях от "7-те смъртни гряха"? А: Горделивост От каква храна има нужда най-често душата ти? А: Ако говорим за хранене на душата, може би... сладки моменти с любимите хора! Бих казал, че те са като един сладък крем, който много обичам, но си позволявам рядко, защото ограничавам сладкото!

Имаш ли фетиши и ако да, какви са? А: Имам рабира се! Много обичам бяло бельо, защото е символ на нещо чисто, неопетнено и девствено според мен! Имаш ли любим филм? А: "Смело сърце" Какви жени харесваш? А: Красиви, лъчезарни, слаби и оформени. Харесвам да са с дълги крака и коси, с големи очи и устни! Какво би отговорил най-близкия ти човек в живота, ако го попитаме коя е твоята черта от характера, която страшно харесва и коя черта не може да търпи? А: Най-силната ми черта е толерантността, може би и търпението, а какво не може да търпи... неприязъмта ми и яроста. Какво мислиш за инфлуенсърството? А: Мисля, че да си инфлуенсър, не е толкова лесно, както някои хора мислят! Инфлуенсърите трябва да бъдат изключително креативни, постоянни, гениални, забавни и поучителни, да мотивират аудиторията и най-вече да са бъдат творци, на нещо ново и различно!
Имаш ли страхове? А: Имам страхове, като всеки нормален човек! Гледам да не мисля за тях, за да не ги предизвикам. Дори когато те е страх, не трябва да се поддаваш, напротив, трябва да им се опълчиш и да да опиташ да ги пребориш! Любима дреха в гардероба ти? А: Черният ми смокинг, който слагам рядко, защото е изключително официален и стилен. Когато съм облечен с него, аз се чувствам на друго ниво и естество! Койй е любимият ти дизайнер? А: Джорджо Армани. Боксерки или слипове? А: Трудно мога да определя. И двата вида бельо са ми удобни. През зимата обичам да нося боксерки, а през летните месеци, нося предимно слипове Кое е най-необичайното и лудо място, което някога си посещавал? А: Незнайната пещера, в нея се спускахме с въжета и имаше изкуствена светлина при спускането!

Кое е най-необичайното място, на което си правил секс? А: На последният етаж в един вход. Парфюма, който те описва? А: Hugo Boss Без какво не заспиваш? А: Без секс! Имам постоянно сексуално желание и заспивам трудно без секс! Размерът има ли значение? А: Ами това трябва да попитате жените. Според моя опит и пряк контакт с женския пол, аз съм останал с впечатление, че за тях е от значение! Поне една голяма част от жените твърдят това. Кой не обича големи "подаръци"? Най-добрия житейски съвет, който си получавал? А: "Ти можеш! Не се отказвай и се бори до край!" Семейството за теб е...? А: Семейството за мен е всичко! То е най-важното нещо, което крепи един човек! Всичко друго няма значение! Имаш ли задръжки? А: Зависи за какво. За едни неща да, за други не. Като цяло нямам много задръжки. Обичам да живея на макс и да се забавлявам докрай с всичко и по-много!
Плачеш ли? А: Рядко. В дадени моменти човек може да излее душата си и да освободи напрежение, когато си поплаче! В какво вярваш? А: Аз съм християнин и вярвам в Бог! Срещал ли си предрасъдаци в ежедневието си? А: Да! Няма как човек да не се среща с тях в определени моменти! Кое свое постижение би определил, като най-голямото в живота си до този момент? А: Моето малко, прекрасно момченце, което е всичко за мен!!! Всяко нещо, което постигам е с цел да бъда пример за него! Какъв е любимия ти цитат? А: "Победи себе си, за да победиш целия свят!" С коя известна личност би пътувал един уикенд и защо? А: Доста интересен въпрос! Не знам как да отговоря, защото имам доста любими личности. Може би Snoop Dog. Никога не излизаш от вкъщи без...? А: Слънчевите очила и ключа за колата! Когато съм без автомобил, все едно съм без крака. Последното нещо, което си търсил в Google? А: Добрата молитва.

Имаш ли домашен любимец? А: Не. Като малък съм имал котка. Каква музика имаш в плеъра на телефона? А: Имам много различни плейлисти. Ако тренирам си пускам малко по-агресивна музика, като рап и трап. Спокойна, когато си почивам, ако се забавлявам започвам с хаус и в по-съсен етап е поп-фол. Обичаш ли да готвиш? А: Обичам! Особено, когато е за любимите ми хора! Как протича един твой ден? А: Бързо и интензивно! Понякога има напрежение и стрес, както радост и тъга! Какви са силните ти страни и слабостите ти? А: Силните ми страни са, че съм отговорен и отдаден, както в работата, така и в семейството! Слабите ни страни се проявяват, когато загубя надежда и трудно намирам смисъл да продължавам! Имаш ли идол? А: Да, Дуейн Джонсън The Rock. Смисълът на живота е... ? А: Филососки въпрос с повишена трудност! За всеки човек е различен, защото и хората са различни! Моя смисъл в живота е да бъда какъвто съм! Да продължа рода си, да знам, че след мен има някой, който да направи същото. Важното е да си полезен за хората, които те обичат! Смисълът на живота също е да откриваш такъв във всеки ден, който ти е предоставен от Бог и да се радваш на света!


HALF MAGAZINE | 2021 | Vol. 1 Issue 07|

HA HA

LF LF M MA AG GA AZ Z II N NE E

LIMITED EDITION

OO NN EE NN II GG HH TT OO NN LL YY
:

ВЪЛНАТА

ТОВА

И

СИГУРНОСТ

МЕ

ВДЪХНОВЯВА

!

СЪС

ГРОЗДАНОВ

ДИСКО

ТЕДИ

ОБОЖАВАМ

:

ГЕНОВА

СНИМКА

ПОЛИ


В последните ти проекти (песен, видео, визии) следваш една диско нотка, която е доста актуална в световен мащаб, от къде (или от кого) се вдъхновяваш или просто следваш тенденциите? - Аз съм дете на 80те и 90те години и съм израснала с музиката от това време! Обожавам диско вълната и това със сигурност ме вдъхновява, заедно с моя екип да създаваме нова музика с приятна препратка към любимия ми период! Ти си от музикантите, които са изградили вече свое име и имат дългогодишен опит, десетки хитове и много фенове. Това ли беше причината да направиш следващата стъпка - самостоятелен концерт? - Това е моя голяма мечта, която преследвам от дете и се радвам, че най-накрая се сбъдва!!! След толкова дълъг път в музикалния шоубизнес, това е следващото предизвикателство за мен и моя екип и нямам търпение да се случи! Би ли ни разказала малко повече около подготовката на спектакъла и защо избра точно Пловдив за първия

:

СНИМКА

ти самостоятелен концерт, а не София?

2г. насам. За мен е важно да представим на публиката нещо различно, нещо което не са чували и виждали досега от мен, затова планираме да направим истински шоуспектакъл! За мен е огромна радост и чест това да се случи именно на сцената на Античен Театър в Пловдив - най-голямата открита сцена в България!

ГРОЗДАНОВ

година, но събитето се обмисля поне от

ТЕДИ

-Подготовката започна още миналата


Много твои колеги вече участват и в кино продукции или експериментират с нови начинания. Планираш ли да изненадаш аудиторията с нещо извън музиката? -Вече имах удоволствието да участвам като гост актриса в сериала “Скъпи наследници”, което за мен беше сериозно предизвикателство и с удоволствие бих обмислила отново предложение в тази посока. Последният ти албум се появи през 2020 година, като се нареди сред основните фаворити за повечето награди. Какво е усещането да имаш такъв успешен продукт зад гърба си? Мислиш ли за нов албум? Ако да - в какъв стил ще бъде той ? -В момента аз и екипът ми сме фокусирани върху следващите планирани проекти до края на годината, но никога не се знае, току виж другата година се инспирираме за нещо по-цялостно.

:

СНИМКА

Би ли направила проект, в който да

ТЕДИ

излезеш извън зоната си на комфорт? Такъв проект, който да бъде в

ГРОЗДАНОВ

различен стил музика от това, което правиш (като заснемане, визии, звучене) ? -Обичам да експериментирам и се опитвам да съм отворена за всякакви идеи, важното е да открия себе си в даден проект, всичко останало обикновено се нарежда след това.


Като един от най-добре представилите се български артисти на сцената на Евровизия, няма как да не те попитаме какво е усещането? -Гордея се с проектите си, които са представили България и се надявам, че ще имам много други поводи в бъдеще да надградя опита и успехите си! Продължаваме да си говорим за международните ти успехи и за твоя пробив в MTV, как се почувства когато разбра? Какво следва за теб оттук нататък? -Най-доброто тепърва предстои! Винаги го казвам и винаги желанията ми се сбъдват! Според теб, Covid пандемията промени ли музикалния бизнес? Как се отрази това на музиката, на изпълнителите? -Тази ситуация е трудна за всички, особено за хората на изскуството, които бяхме отделени за дълъг период от сцената и публиката си... Промяната е сериозна и тепърва ще се отразява на много нива. Важното е да се пазим и да се опитаме да се фокусираме върху положителните неща, които обичаме! Лято е и няма как да не те попитаме дали си планирала вече лятната си почивка? -Тя вече започна и нямам търпение за нови преживявания с любимите ми хора през любимия ми сезон!

:

СНИМКА ТЕДИ ГРОЗДАНОВ
SPICE GIRLS ГОДИНИ

ОТ

ДЕБЮТНОТО

"WANNABE" СИНГЪЛ! ПАРЧЕ

25

ОТБЕЛЯЗВАТ С

СИ

НОВ

Spice Girls се готвят да отпразнуват 25-тата си годишнина с преиздаването на дебютния си сингъл "Wannabe". "Wannabe" излиза на 8 юли 1996 г. и изстрелва групата на върха на всички класации по света, ставайки тяхната визитна картичка и първият от многото хитове на емблематичната момичешка банда! Специалното издание ще излезе на плоча и класическа касета, които ще бъдат предназначени предимно за колекционери. Също така ще бъде представена и неиздавана демо версия на "Wannabe“, както и чисто нова песен - ''Feed Your Love''. Дали е случайност, но новата песен е написана със съавторите на "Wannabe'' - Richard Biff Stannard и Matt Rowe. Другото, което събужда голям интерес към групата е фактът, че този път ще бъдат в пълния си състав - Мелани Би, Ема Бънтън, Мелани Си, Гери Хорнър (Халиуел) и Виктория Бекъм. Момичетата от най-успешната дамска група са стартирали и специална кампания #IAMASPICEGIRL.


Целта й е да се насърчават феновете да споделят забавни кадри, видеа и истории, които са свързани с групата. Феновете от цял свят могат да участват в кампанията, като изпратят описаните материали на имейл : spicegirls@umusic.com. Историите и кадрите, които докоснат момичетата, ще бъдат качени в официалния уебсайт и всички канали, и социални мрежи на групата. И след тези новини, дали не е възможно Spice Girls да се съберат отново и да зарадват меломаните с нови песни? Мел Би призна, че никога до сега не са били толкова единодушни, че трябва да осъществят анонсирането на турне, но за жалост пандемията от Covid 19 го спря: "Целта ни е да се съберем и да направим още няколко песни заедно. Надяваме се да излезем на сцената и да се забавляваме отново.", сподели чаровната певица. Ема Бънтън също сподели: "Обичам да записвам с момичетата, толкова се смеем в студиото". Пожелаваме успех на проекта и дано скоро да видим всички момичета заедно на сцената, на едно голямо турне, за да зарадват милионите си почитатели из целия свят!!!


DIOR

И

ИЗЦЯЛО

ТРАВИС НОВА

СКОТ

С

КОЛЕКЦИЯ

Модният гигант Dior и артистът Травис Скот работят върху цяла колекция, която е новаторска в мъжката мода, защото се сливат улична мода и котюр. Партньорството между Ким Джоунс (Dior) и Скот дебютира на Мъжката седмица на модата в Париж. Тъй като следим работата на Ким Джоунс, може да кажем, че в този проект има много от него, като новаторство, луксозен текстил и доста нестандартни акценти, но много внимателно слива всичко това с характерния стил на Травис Скот. В колекцията можем да видим любимото кафяво на Травис, розови и бели нюанси, киселинно зелено. Концепциите са много умно комбинирани една с друга, с неща като типичната за Dior скосена шарка, която е заместена с Jack, а традиционното използване на бижута от марката е под формата на кактуси.


Ким Джоунс разказва, че с Травис се познават от доста години и не са преставали да поддържат връзка. Заедно дори са обсъждали и фондация, която Травис Скот иска да основе. С нея Скот желае да окаже помощ на млади и креативни хора, които да учат в Parsons School of Art and Design, но нямат възможност да си позволят това! След това решават да направят и колаборацията, като за Скот да работи с Dior, това би подпомогнало много подобен проект за фондацията му! Самото шоу ни отвежда в градините от детството на Травис в Тексас и до тази на Диор в Гранвил, Франция. И съвсем естествено, програмата е озвучена от Травис Скот


ДОНАТЕЛА

ВЕРСАЧЕ

ИЗГУБЕНАТА

И

АТЛАНТИДА

В третия ден от седмицата на модата в Милано беше представена пролетно-лятната колекция на Versace, която бе посветена на изгубения град Атлантида! В новите модели присъстват много елементи от мистичният град. Новата колекция има доста символика и паралелели към съвременността, когато светът и начина ни на живот се сринаха с огромна скорост поради пандемията от Covid 19. Донатела Версаче прекара няколко месеца в Милано и споделя, че архивите на модната компания са се превърнали в опорна точка за ново начало. Една много далечна колекция на Versace от 1992г. и е помогнала да се върне към корените и основите на фирмата и да преосмисли всичко. „Исках да намеря начин да пренеса ДНК-то на марката в нова реалност, но в същото време да не загубя същността на Versace“ споделя Донатела за своите идеи.


Талантливата италианска дизайнерка сподели своите чувства и мисли на красивия подиум с помоща на поредица от много визии с ярки нюанси, съчетаващи синьо, лилаво, жълто, зелено и розово. Цветовете бяха в различни комбинации на щампи и рисунки върху облеклата. Също така експлозията от цветовете беше пренесена и върху мини поли и големи воали. Няма как да пропуснем невероятната сатенена рокля в комбинация с морски звезди, с която беше облечена Ирина Шейк и закри това приказно шоу!


МЕСЕЦ

ЮЛИ

-

МЕСЕЦ

НА

СВАТБИТЕ

Ема Бънтън сложи край на може би един от най-дългите годежи в историята на шоу бизнеса. Звездата от Spice Girls се омъжи за своя любим Джейд Джоунс, като двамата са заедно от над 20 години и имат двама сина! Младоженеца е решил, че ще направи Baby Spice своя съпруга, още в момента, в който са се запознали преди повече от две десетилетия. Това обаче не било никак лесна задача и му бяха нужни 23 години, за да я накара да мине под венчилото. Самата певица сподели щастливта новина в Instagram профила си във вторник 13.07.2021г., като показа снимка на нея и вече нейния съпруг, а в коментар под нея беше написано : „Г-н и г-жа Джоунс!“. Ема беше със зашеметяваща къса бяла рокля и венец от цветя, сплетен в косите и.


Друга руса певица, също се венча през месец юли и това е невероятната Гуен Стефани! Красавицата сключи брак с колегата си Блейк Шелтън, като под споделена от нея снимка тя написа :"3 юли 2021 г. мечтите се сбъдват!“

Двамата са сключили брак на тайна церемония в ранчото на Блейк в щата Оклахома, като са били в присъствието само на най-близките си роднини и приятели. Интересното е, че кънтри звездата е построил църква в имота си, специално за сватбата им с Гуен. Младоженците са ангажирали местен оркестър, който да изпълни сватбения марш на огромна цигулка, а великолепната бяла сватбена торта е направена специално за тях от местна пекарна. Двамата изпълнители работят заедно в музикалното шоу The Voice и съвсем скоро ще заминат на меден месец, като мястото остава тайна за сега.


NATURALLEAF ОТ И

ЛЮБОВ

КЪМ

ПРИРОДАТА

ИНОВАЦИИТЕ

Изследванията и тестовете започнали преди повече от 20 години единствено като опити, днес доказват своя грандиозен успех. Производството на пластмасови продукти от пшенична пластмаса расте главоломно. В годините, непосредствено след успешните тествания, продукти, изработени от революционната пластмаса бяха използвани само за индустриални части, които бяха невидими за крайния клиент. Днес обаче, това е различно! Производители и дизайнери работят неуморно в създаването на модерни и функционални продукти от пшенична пластмаса за всекидневна употреба на потребителите. Някои от най-обичаните от клиентите продукти са чаши, шишета и кутии за обяд, като предлаганите от NaturalLeaf. Те предлагат изключителни предимства, което обяснява бързата популярност, която придобиха. Ето и някои от най-важните качества, които няма как да бъдат пропуснати:


NATURALLEAF ОТ И

ЛЮБОВ

КЪМ

ПРИРОДАТА

ИНОВАЦИИТЕ

Не би ли било прекрасно, ако разполагаме със солидни материали, които са биоразградими, огнеупорни, еластични и рециклируеми? А не би ли било още по-добре, ако 90% от този материал е съставен от практически неизползваем остатъчен материал, какъвто е пшеничната слама? Пластмасата никога не е била природосъобразният избор за материал. Тъй като е петролен продукт, много често е по-трудно да се преработи дори и от стъклото, стоманата или алуминия. С нарастващия брой на клиенти, търсейки продукти, произведени от възобновяеми ресурси, учените създадоха пластмаса от преработката на пшенична слама, която замени голяма част от употребата на петрол в пластмасата. Освен всичко, енергията, необходима да се произведе по-лек и по-здрав продукт, значително намалява.


W W W . T H E E M B A S S Y . B G

УЛ . „ШИПКА “

48, 1504

ЦЕНТЪР , СОФИЯ


HALF MAGAZINE | 2021 | Vol. 1 Issue 07|

HA HA

LF LF M MA AG GA AZ Z II N NE E

OO NN EE NN II GG HH TT OO NN LL YY